H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur"

Transcriptie

1 Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

2 1a LD/CZ Besluitenlijst vergadering van 7 april 2015 Z/14/008911/ a Div.-/ingekomen. Publicatie vergunning gemeentewinkel WK 16 Z/15/009226/26176 Stukken Dagelijks Bestuur Holland Rijnland d.d. 16 april 2015 (HELE REGIO) Z/14/009003/25733 Vergadering DB Omgevingsdienst 13 april a Stand van zaken sociaal domein Geen bijzonderheden 4a Regionale samenwerking 5a ME/SP71 Prognosebrief jaarrekening 2014 Z/15/011714/ Instemmen met het versturen van bijgaande brief aan de raad over het verwachte saldo van de jaarrekening a ME/GWI Z/14/007780/24909 Toepassen last onder dwangsom Burgemeester en portefeuillehouder geven een terugkoppeling vanuit de stuurgroep (i.o.) regionale toekomstvisie Leidse regio. Ter voorbereiding van de bijeenkomst van de college Leidse regio van 21 april a.s. opnieuw agenderen. BW

3 voorziening gastouder (VGO) op advies van GGD 1. Betrokkene gelasten haar VGO locatie conform het gestelde binnen de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen te brengen. 2. Aan betrokkene een termijn gunnen tot 1 mei 2015 om aan voornoemde lastgeving te voldoen. 3. Betrokkene bij het niet voldoen aan de lastgeving een last onder dwangsom opleggen van 3000,- conform het handhavingsbeleid kinderopvang en peuterspeelzalen gemeente Leiderdorp. (vastgesteld mei 2011) 7a ME Maatschappij Z/15/10957/24577 Invulling mantelzorgwaardering te gaan met het gebruik van een kortingspas als onderdeel voor de mantelzorgwaardering in Leiderdorp; 2. De uitgave van deze pas onder te brengen bij Bureau Informele Zorg van ActiVite; 3. Een bedrag van beschikbaar te stellen aan de LeidsePas voor het uitgeven van kortingspassen tussen apriljuli 2015 aan Leiderdorpse mantelzorgers die al in beeld zijn en kortingspassen aan mantelzorgers die tussen juli 2015 en juli 2016 in beeld zijn/komen; 4. Bij een positieve evaluatie in april 2016, de pas te verlengen voor juli juli Een bedrag van ,- beschikbaar te stellen aan Bureau Informele Zorg in 2015 van ActiVite voor het beheren en uitgeven van de Leidse Pas als mantelzorgwaardering. 8a JG Maatschappij Z/15/010596/24898 Aanvraag bijdrage aan jubileum 700 jaar Hooglandse kerk Leiden College besluit geen bijdrage toe te kennen voor de festiviteiten vanwege het beperkte belang voor Leiderdorp en de mogelijke precedentwerking. BW

4 1. De subsidieaanvraag van 2.500,- van de Stichting Vrienden van de Hooglandse Kerk voor de festiviteiten rond het Jubileum 700 jaar Hooglandse kerk af te wijzen; 2. De Stichting Vrienden van de Hooglandse Kerk, 500,- toe te kennen voor de festiviteiten rond het Jubileum 700 jaar Hooglandse kerk; 3. Deze subsidie financieel te dekken uit het Incidentenfonds. Wethouder Garderniers wordt geacht voor dit voorstel te hebben gestemd. 9a ME/Maatschappij Z/15/011679/23155_3 Aanschaf digitaal platform 1. In te stemmen met de aanschaf van een digitaal platform voor het bij elkaar brengen van individuele hulpvragen en vrijwillige inzet in de wijk. 2. Opdracht te geven aan SP71 om een gezamenlijke aanbesteding met de gemeente Leiden te organiseren ten behoeve van de aanschaf van een digitaal platform. 10a CW/Beleid/Ruimte Z/14/003520/25506 Prestatieafspraken met Rijnhart Wonen 1. Kennis te nemen van de evaluatie van de prestatieafspraken ( bijlage 1) 2. In te stemmen met de prestatieafspraken met Rijnhart Wonen ( bijlage 2) 3. De burgemeester te verzoeken wethouder K. Wassenaar volmacht te verlenen tot het ondertekenen van de Prestatieafspraken De raad per brief te informeren 11a Informatie-uitwisseling Geen bijzonderheden BW

5 Vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouders van De burgemeester, De secretaris, BW

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 02 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 13 10 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers H. Romeijn,

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 08 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar M.H. van der Eng L. Maat H.L. Zilverentant H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 08 09 2015 s alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 01 2015 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 01 06 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Openbarebesluitenlijst

Openbarebesluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 12 decmeber 20147 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbarebesluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

C. Visser, Communicatieadviseur T. Heijsteeg, Loco secretaris Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

C. Visser, Communicatieadviseur T. Heijsteeg, Loco secretaris Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 04 2015 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 10 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 10 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 29 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder L. Maat,

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 02 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar M.H. van der Eng L. Maat H.L. Zilverentant H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 15 December 2015 TIJDSTIP 9.30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 06 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 07 2014. Aanwezig zijn: C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M. Gardeniers, Wethouder H. Romeijn, Secretaris S. van Noorloos,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 07 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 09 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 19 april 2016 TIJDSTIP 09:30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 03 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder L. Maat,

Nadere informatie

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 06 10 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

A. Noordhuis, Loco-Secretaris C. Visser, Communicatie

A. Noordhuis, Loco-Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 06 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 21 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M. Gardeniers, Wethouder H.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 28 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers O.C.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 09 2010 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester H.L. Zilverentant,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 5 juni 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 6 juni 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: J.J.F.M. Gardeniers Loco-burgemeester O.C. McDaniel A.M. Beekhuizen H. Romeijn

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 4-12-18 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 13 februari 2018 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 30 oktober TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten Wethouder J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 20-11-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 01 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat, Wethouder

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat, Wethouder Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 02 2009 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester L. Maat,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 20 december 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M. Gardeniers Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 november 2017 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 12 september 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester J.J.F.M. Gardeniers O.C. McDaniel A.M.

Nadere informatie

, Burgemeester H. Romeijn

, Burgemeester H. Romeijn Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 07 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: Afwezig: M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 10-10-2017 TIJDSTIP : 9.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers O.C. McDaniel

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-05-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester

Openbare besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen, Burgemeester Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en Wethouders DATUM 10 mei 2016 TIJDSTIP 09:30 uur Aanwezig zijn: M.H. van der Eng Wethouder C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M. Gardeniers Wethouder H. Romeijn Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 01 2010 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester P.A. Glasbeek,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 20 februari 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend BESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 11 maart 2014 nummer: 2014_BW_00147 Onderwerp enlijst openbaar B&W 4 maart 2014 - vormend Beknopte samenvatting Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Anne Lize van

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012. Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik.

Openbare Besluitenlijst. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012. Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 10 01 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: C.J.M.W. Wassenaar, Loco-burgemeester

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 3 juli 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Kamphuis, Loco-secretaris Afwezig: A.H. Schouten, Secretaris

Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester. L. Maat, Wethouder. H. Kamphuis, Loco-secretaris Afwezig: A.H. Schouten, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 02 2009 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: M. Zonnevylle, Burgemeester J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 18-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 16 februari 2012

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 16 februari 2012 BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 16 februari 2012 Aanwezig: Afwezig: J.B. Uit den Boogaard, H.B. Eenhoorn, L.A.W. de Lange,, E. van Oortmerssen-Schutte, C.J.M.W. Wassenaar, J. Wienen, R. van Netten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 28 februari Akkoord met voorstel

BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 28 februari Akkoord met voorstel BESLUITENLIJST Dagelijks Bestuur d.d. 28 februari 2013 Aanwezig: Afwezig: C.J.M.W. Wassenaar, J. Wienen, R. van Gelderen, H.B. Eenhoorn, J.B. Uit den Boogaard R. van Netten (secretaris) C. van Schayk (teamleider

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 2 september Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 2 september Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 2 september 2014 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 -

Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - CONCEPT OPENBARE BESLUITENLIJST vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2018 burgemeester,, secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1.1 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 28 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 22 november 2016 Aanwezig: wethouders Fackeldey (plv voorzitter), Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 Aanwezig zijn: De heer R.J. v.d. Zwaag, burgemeester De heer J. Melse, wethouder De heer R.M.A. Molenaar, wethouder De heer C. Maas, wethouder De heer

Nadere informatie

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden.

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden. Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 8 augustus 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Driessen Onderwerpen voorzien van een

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari 2016 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 Aanwezig: R.C. König, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman, F. Rorink,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 5-12-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Severeijns,

Nadere informatie

Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp

Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp Zaaknummer: Z - 16029635 Documentnummer: INT - 1618788 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 22 NOVEMBER 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 7 juli 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00534 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Besluitvormend Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer

Nadere informatie

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 1 juni 2015. nummer 22. Aanwezig: P.J. Verheij wethouder. A.

NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van maandag 1 juni 2015. nummer 22. Aanwezig: P.J. Verheij wethouder. A. NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van maandag 1 juni 2015 nummer 22 Aanwezig: P.J. Verheij wethouder A.D. Zandvliet wethouder A. Kraijo wethouder A.M. van den Berg secretaris Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Afwezig. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Afwezig. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 oktober 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

B en W. nr d,.d Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011

B en W. nr d,.d Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011 B en W. nr. 12.0387 d,.d. 17-4-2012 Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011 Besluiten:Behoudens advies van de commissie 1. bijgaand gemeentelijk jaarverslag Wet kinderopvang 2011 vast te

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, A. Vader, S. Stroosnijder, J. Elliott Gemeentesecretaris M. van Vliet 2 e loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

d. Uitblinkersgala van het Regio College op dinsdag 26 juni 2018 van tot 22.00uur te Zaandam

d. Uitblinkersgala van het Regio College op dinsdag 26 juni 2018 van tot 22.00uur te Zaandam Datum: 12 juni 2018 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester H. Rotgans, Wethouder J. Krieger, Wethouder M. Hegger, Wethouder G. Blom, Secretaris M. de Goede, Notulist B. v.d. Meer, Adviseur Notulen Vaststellen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (20) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018

BESLUITENLIJST (20) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018 BESLUITENLIJST (20) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder :

Nadere informatie

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, J. Booij-Venekamp, C.T. Dekker en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris

M.L.J. Out H. Vlieg-Kempe, J. Booij-Venekamp, C.T. Dekker en L.B. Leemrijse - wethouders T. Dijkstra - secretaris BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 5 maart 2019 Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out - burgemeester H. Vlieg-Kempe, J. Booij-Venekamp, C.T. Dekker en L.B. Leemrijse - wethouders T.

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Agenda vergadering B&W - 1 -

Agenda vergadering B&W - 1 - Agenda vergadering B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. (1157) Uitnodigingen. Uitnodiging Gemeente Molenwaard inzake Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2015 in Bleskensgraaf 2. (1163) B&W concept besluitenlijst d.d. 16

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland. Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp

Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland. Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp Zaaknummer: Z - 17032783 Documentnummer: INT - 1721204 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 7 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie