MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN"

Transcriptie

1 MODERNE KWALITATIEVE VILLA S AAN DE BEKENDSTE KUST VAN SPANJE! ONTWORPEN EN GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE STANDAARDEN

2

3 COSTA DEL SOL UW PERFECTE WONING OP EEN IDEALE LOCATIE! 3

4 MODERNE KWALITATIEVE VILLA S DOMUS DESIGNS PROJECTEN Hoogste Europese normen en kwaliteit Sneller dan conventionele bouwmethodes Ervaren professionelen met succesvolle track record 4

5 MODERNE KWALITATIEVE VILLA S DE VOORDELEN VAN DOMUS DESIGNS Open en ruime woonruimtes door unieke bouwsysteem Aangepaste ontwerpen met ruimte voor betrokkenheid van de koper Flexibele en veilige betalings- plannen die gemoedsrust geven Extra groene uitbreidingen beschikbaar: zonneenergie, water recycling, warmtepompen en meer Voltooid binnen 10 maanden na afgifte van de bouwvergunning 5

6 Consumer Trends, Home Design and Construction Evolution Prachtige moderne villa s Geleverd door Domus Invest 6

7 DE ONTWERPERS BEWEZEN PROFFESIONALS MET AL 30 JAAR ERVARING IN SPANJE Investment Opportunities in Spain Aangedreven door Domus Invest Uw gewenste woningsadviseur voor inkoop maatwerk investeringsmogelijkheden Volledige architectonische en bouw dienstverlening door Patricio Martin Architect, inclusief eerste onderzoek, design concept en projectmanagement SISMO bouwsystemen Ons aanbevolen bouwsysteem is: efficiënt, milieuvriendelijk, aanpasbaar aan uw gekozen ontwerp Uitgebreide Juridische Bijstand op alle vastgoed gerelateerde zaken Meer dan 60 juristen in 5 Spaanse kantoren - Onafhankelijk, Betrokken, Gericht op Excellentie 7

8 Met uitgebreide ervaring in alle aspecten van de vastgoedmarkt kan de Domus Team ervoor zorgen dat uw doelen op tijd en ook nog binnen het budget te bereiken is. Onder leiding van gerespecteerde industriële leiders en aangestelde experts, Domus exclusieve partnerschappen bieden uitstekende mogelijkheden aan de Costa del Sol. Onze diensten hebben betrekking op alle aspecten van het bouwproces vanaf de locatie selectie, compleet architectonische ontwerpen, bouw citaten, bouwvergunningen, de Spaanse juridische en fiscale eisen tot aan het overhandigen van uw ingericht woning waar u verder zorgeloos van kan genieten. Expert in inkoop en het ontwikkelen van investeringsmogelijkheden Exclusieve en directe toegang tot goederen en bouwgronden Meer dan 1 miljoen m 2 bouwwerken voltooid Netwerk van uitstekende dienstverleningen voor succesvolle levering van producten 8

9 SISMO, De innovatieve bouwsysteem: efficiënt, milieuvriendelijk en aanpasbaar aan uw gekozen ontwerp. INOVATIEVE BOUWSYSTEEM MET 20 JAAR IN ONTWIKKELLING BELGISCHE OORSPRONG GEBRUIKT IN 88 LANDEN WERELDWIJD MODERNE TECHNOLOGIE ANTI - SEISMISCHE VOORDELEN Geïndustrialiseerde bouwsysteem Universeel Kostenefficient Snel Lichtgeweichte Constructie Efficiënte isolatie Gecertificeerde Kwaliteit Duurzaam Milieuvriendelijk Geschikt voor SISMO Zones Hurricane Proof Vuurbestendig Veelzijdig, efficiënt en aanpasbaar 9

10 GVA & Atencia biedt de capaciteit van een groot advocatenkantoor maar met de aandacht en de flexibiliteit van een kleine. Meer dan 60 juridische professionals werken in hun 5 Spaanse kantoren. Allen delen dezelfde eigenschappen: inzet, zelfstandigheid, werkcapaciteit, precisie en een focus op excellentie. Grondwettelijk Verpachting Bank insolventie Consumenten Contracten Schade en Verlies Recht van de Europese Unie Familie en Erfenis Werk Procesvoering Bedrijf en Commercieel Crimineel Openbaar Verzekering IT Belasting Aankoop Planning Fiscale en Belastingen Bouw Investering Financiering 10 *Gratis eerste advies

11 Moderne Villa s in de Beste Locatie aan de Costa del Sol Maak een selectie uit een variëteit aan stijlvolle, moderne ontwerpen, die aan uw eigen specificaties kunnen worden aangepast

12 ONTWERP OPTIE 1 Woonoppervlakte: ong. 301 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

13 ONTWERP OPTIE 2 Woonoppervlakte: ong. 275 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

14 ONTWERP OPTIE 3 Woonoppervlakte: ong. 241 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 2.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

15 ONTWERP OPTIE 4 Woonoppervlakte: ong. 221 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 2.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

16 ONTWERP OPTIE 5 Woonoppervlakte: ong. 270 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 2.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

17 ONTWERP OPTIE 6 Woonoppervlakte: ong. 276 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 2.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

18 Onze Exclusieve Rancho Santa Monica Villa project hedendaagse ontwerpen voor het buitenleven

19 RSM 10 Woonoppervlakte: ong. 275 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

20 RSM 12 Woonoppervlakte: ong. 301 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

21 RSM 11 Woonoppervlakte: ong. 323 m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 4.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

22 RSM 5 Woonoppervlakte: ong. 311m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 4.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

23 RSM 2 DELUXE Woonoppervlakte: ong. 375m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 3 Badkamers: 2.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

24 RSM 9 Woonoppervlakte: ong. 295m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 4.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

25 RSM 8 Woonoppervlakte: ong. 310m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

26 RSM 14 Woonoppervlakte: ong. 302m 2 Prijs vanaf: * Slaapkamers: 4 Badkamers: 3.5 INBEGREPEN IN DE PRIJS: PERCEEL GEBOUWDE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD INGERICHTE KEUKEN EN BADKAMER ALLE VERGUNNINGEN EN HONORARIA * De gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden; de eindprijs is afhankelijk van de verdeling, de indeling, de materiaalkeuze en het uitgekozen perceel.

27 Hoogwaardige materialen en afwerking

28 SPECIFICATIE Thermische isolatie Roca tegels Volledig ingerichte keuken Beveiligde deuren Dubbelle glas GROHE badkamer apparaten

29 Uw gloednieuwe, moderne Domus Design woning is de perfecte uitvalsbasis om van alles dat Zuid-Spanje biedt te kunnen genieten. Kom en geniet van het leven onder de zon.

30 Centro Com. Andasol, Urb. Andasol - Ctra. N-340, km MARBELLA info@domusdesigns.es Phone: (+34)

ZEVEN PATIOWONINGEN / PRINSENBEEK

ZEVEN PATIOWONINGEN / PRINSENBEEK Stichting Droomwonen Breda Speelhuislaan 158 4815 CJ Breda 076-2051010 info@droomwonenbreda.nl Rabobank NL02RABO 0161846653 Kamer van Koophandel Breda 55042449 BTW nummer 8515.42.591 ZEVEN PATIOWONINGEN

Nadere informatie

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas

Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort - La Cala, Mijas, Costa del Sol Mijas Nieuwe moderne luxe appartementen met zeezicht te koop in een boutique golfresort La Cala,, Costa del Sol Gloednieuwe moderne luxeappartementen met uitzicht op zee te koop in een boutique golfresort La

Nadere informatie

YOUR HOME, YOUR STYLE

YOUR HOME, YOUR STYLE YOUR HOME, YOUR STYLE Design Villas bouwt recreatie villa s. Geschikt voor permanente bewoning. Vanaf 69.000 euro! Niets is mooier dan het hebben van dromen die werkelijkheid worden. Een prachtige villa

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 336856 Moraira 449.000 KENMERKEN Prijs 449.000 Woningtype Villa Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte 938m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 336856 OMSCHRIJVING Deze absoluut unieke accommodatie

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 439433 Benissa 1.200.000 KENMERKEN Prijs 1.200.000 Woningtype Villa Woonruimte 250m² Perceeloppervlakte 1.500m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 439433 OMSCHRIJVING "Finca stijl" villa

Nadere informatie

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide

Het strand. thuis bij. jou. the mark of. property professionalism worldwide the mark of Het strand thuis bij jou Op de markt gebracht door : Gereguleerd door: property professionalism worldwide Omgeving Een unieke ligging in Calpe. Calpe Beach II bevindt zich op slechts 150 meter

Nadere informatie

Las Vinas Villas Huizen / Villa's, El Bosque / Chiva, Valencia

Las Vinas Villas Huizen / Villa's, El Bosque / Chiva, Valencia +34 60 077 70 valencia@lucasfox.com lucasfox.co.nl Calle Hernán Cortés 28, Valencia, Spanje OMSCHRIJVING Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in El Bosque / Chiva, Valencia beschikt over

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen

2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen 2 luxe villa s aan de Loosdrechtse Plassen Wonen aan de Horndijk Voorwoord Op een unieke locatie aan de Horndijk 34 in Loosdrecht worden twee prachtige, luxe afgewerkte villa s met rieten kap ontwikkeld.

Nadere informatie

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN Contact: ev@vinkbouw.nl DE NIEUWKOOPSE EILANDEN FASE 1: 12 WONINGEN AAN DE PRACHTIGE NIEUWKOOPSE PLASSEN Ruimte om van te dromen INLEIDING Ook altijd graag aan het water willen wonen op een unieke plek,

Nadere informatie

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING 7 Year Warranty FAR INFRARED HEATING Hartelijk dank voor uw interesse in Infrapure infrarood verwarming! Infrapure is een geregistreerde merknaam van Leranti B.V. Met infrapure infrarood panelen kiest

Nadere informatie

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje

Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Appartement nummer 110 Costa Blanca, Spanje Residence Portico Mar Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Entree Residentie "Portico Mar" is een complex van allure, bestaande uit plm. 150 appartementen,

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 29-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heerlenerweg 38 Sittard

Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heerlenerweg 38 Sittard Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs 849.000,- kosten koper TE KOOP Heerlenerweg 38 Sittard ALGEMEEN Deze fantastische villa, ontworpen door architect Leon Moonen, is gebouwd in 2014 en staat op een perceel

Nadere informatie

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW S inds 2010 is H. Hardeman B.V. ook actief in de modulebouw. Wij verwachten dat de bouwsector de komende tien jaar sterk zal veranderen: er zal minder vanuit de bouwbedrijven

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

Diana Zuuring. www.zuuring.com. email: diana@zuuring.com. Kopen & Verkopen van onroerend goed in Spanje. www.dianazuuring.com

Diana Zuuring. www.zuuring.com. email: diana@zuuring.com. Kopen & Verkopen van onroerend goed in Spanje. www.dianazuuring.com Abogados Lawyers Advocaten Rechtsanwälte Ricardo Soriano, 20 3c 29600 Marbella, Malaga, Spain Telf: [+34] 952 90 61 85 - Fax: [+34] 952 81 68 13 www.zuuring.com email: diana@zuuring.com Kopen & Verkopen

Nadere informatie

Initiatiefnemers Mahasti Tafahomi Jasmijn Kok Lyla Kok

Initiatiefnemers Mahasti Tafahomi Jasmijn Kok Lyla Kok Initiatiefnemers Mahasti Tafahomi Jasmijn Kok Lyla Kok Contactgegevens Mini Villa Verwersdijk 92 2611NK Delft Tel:06-42381703 kvk: 27297548 www.minivilla.nl e: info@minivilla.nl MINI VILLA In Nederland

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Duinweg 42 NOORDWIJK Prijs: 1.495.000, kosten koper

Duinweg 42 NOORDWIJK Prijs: 1.495.000, kosten koper Duinweg 42 NOORDWIJK Prijs: 1.495.000, kosten koper Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Duinweg 42 Unieke woonbeleving met ultieme privacy,

Nadere informatie

BOXTEL Dennendreef 5-326

BOXTEL Dennendreef 5-326 BOXTEL Dennendreef 5-326 Modern en ruim chalet uit 2006, fraai gelegen op de hoek van het park, op een groot perceel met alle privacy en een zeer mooi ingerichte tuin met prachtige vaste planten, gazon,

Nadere informatie

Hoogwaardige bouwsystemen geïnspireerd door de natuur

Hoogwaardige bouwsystemen geïnspireerd door de natuur NL Hoogwaardige bouwsystemen geïnspireerd door de natuur De gecombineerde expertise en productiecapaciteiten van Eternit en Siniat hebben in Dryco Systems een uitmuntende synthese gevonden. Dryco Systems

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN

VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN VERKOOP APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN EEKLO DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN INHOUD 1. INHOUDSTABEL 2. VOORSTELLING RESIDENTIE UNION GARDEN 3. EEKLO, DE STAD MET KARAKTER EN VOL LEVEN 4. GELIJKVLOERSAPPARTEMENT

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VILLA TE KOOP. Rustig en stijlvol wonen in de bossen van Oostkamp.

EXCLUSIEVE VILLA TE KOOP. Rustig en stijlvol wonen in de bossen van Oostkamp. EXCLUSIEVE VILLA TE KOOP Rustig en stijlvol wonen in de bossen van Oostkamp. Rustig en Stijlvol wonen te Oostkamp. ABS Bouwteam realiseert naar een uniek ontwerp van architecte Charlotte willaert van AI&M

Nadere informatie

3373_V7

3373_V7 www.goethalspromotor.be 3373_V7 ARCHITECTUUR: CREATECTUUR bvba Bazel info@createctuur.be www.createctuur.be 3373_V7 GEACHTE HEER/MEVROUW Residentie Square, gelegen in het bloeiende hart van het Waasland,

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS Constante kwaliteit prototype en serieproductie Optimale prijs compleet afgewerkt Korte bouwtijd risico beperking 1 BOUWEN OUDE STIJL BOUWEN NIEUWE STIJL Ursem is gespecialiseerd

Nadere informatie

Loodsweg 20. Loodsweg 20, Lelystad. Koopprijs: ,- k.k.

Loodsweg 20. Loodsweg 20, Lelystad. Koopprijs: ,- k.k. Loodsweg 20 Koopprijs: 550.000,- k.k. Algemene Informatie TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoor en woning. Unieke combinatie (gebouwd in 1978) voor werken en wonen op één locatie. Royale, vrijstaande woning

Nadere informatie

Koopsom 175.000,- k.k.

Koopsom 175.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Finnjolstraat 4 - Lisse

Finnjolstraat 4 - Lisse Finnjolstraat 4 - Lisse Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Finnjolstraat 4 - Lisse Onder moderne architectuur gebouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL:

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL: TE KOOP 395.000 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Koopsom 395.000 k.k. Bouwjaar 2017 Kamers 3 Slaapkamers 2 Perceeloppervlakte 571 m² Inhoud 329 m³ Woonoppervlakte 90 m² Aanvaarding

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Lijnden Raasdorperweg 73

Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Lijnden Raasdorperweg 73 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Lijnden Raasdorperweg 73 Raasdorperweg 73, Lijnden RDit unieke, geheel vrijstaand

Nadere informatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie

DE ONE-STOP SHOP. voor je woning. binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie DE ONE-STOP SHOP voor je woning binnenafwerking voor nieuwbouw & renovatie Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de

Nadere informatie

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften PROJECTFICHE POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER AFWERKING Samen met u en de architect streven wij

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

TE KOOP RIDDERKERK. Burgemeester de Zeeuwstraat 238. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP RIDDERKERK. Burgemeester de Zeeuwstraat 238. Vraagprijs ,-- k.k Uw actieve regiomakelaar RIDDERKERK TE KOOP Vraagprijs 117.000,-- k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 238 Spiksplinternieuw wooncomfort, gelegen op een gunstige locatie aan de rand van het centrum van Ridderkerk.

Nadere informatie

02 Maart 2012. tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a. ?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM

02 Maart 2012. tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a. ?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM 02 Maart 2012 tlkfkd=t^o^kab=ibivpq^a?ifsfkd=rm? h^sbi=t NMMVPM De warande LELYSTAD LOCATIE WARANDE De Gemeente Lelystad heeft ARCHES architecten BNA gevraagd om een duurzame bijdrage te leveren aan de

Nadere informatie

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning De eerste stappen Wensenlijst maken (zie Bespreken met de aannemer) Nagaan of aannemer aan kwaliteitseisen voldoet Referenties aannemer vragen Nagaan of aannemer ervaring heeft met gebruik van milieuvriendelijke

Nadere informatie

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van Kozijnen De Verbouwwijzer is een initiatief van BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR Is uw kozijn aan vervanging toe? Past er dubbel glas in het bestaande kozijn? Deze zaken zijn voor

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Ganzenstraat 10 Venlo

Ganzenstraat 10 Venlo an Kempen Makelaars enlo Straelseweg 232 enlo - tel: 077-3524333 an Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Ganzenstraat 10 enlo

Nadere informatie

Een houten huis in 10 stappen

Een houten huis in 10 stappen Een houten huis in 10 stappen Om u te helpen met de plannen voor uw nieuw te bouwen houten huis heeft Finnlogs een handig stappenplan opgesteld: Een houten huis in 10 stappen. Deze stappen geven u inzicht

Nadere informatie

De Hoght bouwnummer 04 - Schuurwoning Oldenzaal v.o.n.

De Hoght bouwnummer 04 - Schuurwoning Oldenzaal v.o.n. De Hoght bouwnummer 04 - Schuurwoning Oldenzaal 295.000 v.o.n. Buiten De Hoght bouwnummer 04 - Schuurwoning Oldenzaal 2 Buiten De Hoght bouwnummer 04 - Schuurwoning Oldenzaal 3 Buiten De Hoght bouwnummer

Nadere informatie

Perfecte tropische Villa La Maya 525

Perfecte tropische Villa La Maya 525 Perfecte tropische Villa La Maya 525 La Maya villa s zijn uniek en staan garant voor rust, exclusiviteit en comfort. Deze villa is gebouwd op een ruim bemeten kavel op fase 5. Deze fase op Coral Estate

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper Parallelweg 70 + 71 - Weert Vraagprijs 675.000,- kosten koper Omschrijving Parallelweg 70 + 71 - Weert Prachtig in 1935 onder architectuur gebouwd historisch,sfeervol en karakteristiek herenhuis, gelegen

Nadere informatie

Boerenpad 7 en 9 Zaandam. Richtprijs ,- en ,-v.o.n. Kenmerken: volle eigendom 5 aan rustige weg, in woonwijk zuid geen garage 2018

Boerenpad 7 en 9 Zaandam. Richtprijs ,- en ,-v.o.n. Kenmerken: volle eigendom 5 aan rustige weg, in woonwijk zuid geen garage 2018 Boerenpad 7 en 9 Zaandam Richtprijs 375.000,- en 370.000,-v.o.n. Kenmerken: Type woning Bouwjaar Woonoppervlakte Inhoud Grond oppervlakte Isolatie 2-onder-1-kapwoning 2018 135 m² 365 m³ 133 m² en 122 m2

Nadere informatie

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade In de Boomgaard 3 6464 GC Kerkrade TE KOOP 449.500 K.K. In de Boomgaard 3 6464 GC Kerkrade Inleiding In een jonge en fraaie woonwijk ligt deze vrijstaande villa, gebouwd onder moderne architectuur met

Nadere informatie

MEEDEN Hereweg 144. Vraagprijs: kosten koper. T: (0598) E: W:

MEEDEN Hereweg 144. Vraagprijs: kosten koper. T: (0598) E: W: MEEDEN Hereweg 144 Vraagprijs: 299.950 kosten koper Omschrijving MEEDEN - Hereweg 144 Aantrekkelijk gelegen uitermate fraai verbouwde vrijstaand karakteristiek herenhuis (bouwjaar 1902) met stenen schuur

Nadere informatie

Care Invest II. De ideale combinatie van. rendement, stabiliteit en nabijheid

Care Invest II. De ideale combinatie van. rendement, stabiliteit en nabijheid INVESTEREN Care Invest II De ideale combinatie van rendement, stabiliteit en nabijheid Uniek aanbod: enkel beschikbaar tussen 19 mei en 26 juni 2015 (een vervroegde afsluiting is mogelijk) Inleiding Via

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 422628 Moraira 995.000 KENMERKEN Prijs 995.000 Woningtype Villa Woonruimte 405m² Perceeloppervlakte 1.100m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 422628 OMSCHRIJVING Deze fantastische villa

Nadere informatie

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Doornveldlaan 6 B - Doorn Vraagprijs 1.250.000,-- k.k. Omschrijving Doornveldlaan 6 B - Doorn Heerlijk thuiskomen? Royale en modern ingerichte vrijstaande villa, gelegen aan een doodlopend laantje,

Nadere informatie

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community

Welkom op. La Vega Baja resort & club an active 55+ community Welkom op La Vega Baja resort & club an active 55+ community 1 2 Het project Onze missie De huidige groep 55+ is actief en stelt specifieke woonwensen aan zijn of haar omgeving. Speciaal voor deze doelgroep

Nadere informatie

Wilhelminaplein 95 Tegelen

Wilhelminaplein 95 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Wilhelminaplein

Nadere informatie

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure

CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Laatste woning beschikbaar! CPO Schipluiden Samen Zelfbouwen - Informatiebrochure Situatie Otto van Egmondlaan In het CPO project Schipluiden bouwen 9 buren samen aan hun nieuwe woningen. Sinds 2013 zijn

Nadere informatie

Arnhem Bakenbergseweg (nabij nr. 310)

Arnhem Bakenbergseweg (nabij nr. 310) Arnhem Bakenbergseweg (nabij nr. 310) Luxe, onder architectuur ontworpen, VRIJSTAANDE VILLA S Heerlijk genieten op één van de mooiste plekken van Arnhem Unieke locatie met het comfort van het stedelijk

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Huizen. Eikenvloer Frans massief. Vrijstaande boerderij. Vrij uitzicht. 1735 m2 eigen grond. 5 slaapkamers. Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek H53 H53

Huizen. Eikenvloer Frans massief. Vrijstaande boerderij. Vrij uitzicht. 1735 m2 eigen grond. 5 slaapkamers. Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek H53 H53 Huizen vanhendriks Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek Vrijstaande boerderij 1735 m2 eigen grond Vrij uitzicht Eikenvloer Frans massief 5 slaapkamers H53 H53 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving Het moderne wonen Energieneutraal Comfortabel wonen in een groene omgeving Een uniek project met uitgekiende systemen. Varianten: starters, senioren, zorg, kantoren en recreatie Het moderne wonen Energieneutraal

Nadere informatie

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m.

Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Beyaert 17 NOORDWIJK Huurprijs 1.750,- p.m. Parallel Boulevard 180 2202 HS Noordwijk Zh www.damenmakelaars.nl info@damenmakelaars.nl Noordwijk, Beyaert 17 In het appartementencomplex "Beyaert" een uniek

Nadere informatie

PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD

PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD PRIJS OP AANVRAAG Engelenkampstraat 57, 6131 JE Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Wonen in het groene hart van

Nadere informatie

Nevenspoor 8 te Assendelft Koopsom: 175.000,- k.k.

Nevenspoor 8 te Assendelft Koopsom: 175.000,- k.k. Nevenspoor 8 te Assendelft Koopsom: 175.000,- k.k. Type woning: Tussenwoning Aantal kamer(s): 3 waarvan 2 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Erfpacht Ligging: In woonwijk Woonoppervlakte: Ca. 77 m² Bouwjaar:

Nadere informatie

glaesum group synergy in global industry

glaesum group synergy in global industry glaesum group synergy in global industry Glaesum Group Synergy in global industry Met warmte-, metaal- en procestechniek als speerpunten voorziet de Glaesum Group de professionele, industriële markt van

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Woonoppervlakte 334 m 2 I overige inpandige ruimte 203 m² I totaal 537 m² Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Op de Bies 29 B Schimmert

Woonoppervlakte 334 m 2 I overige inpandige ruimte 203 m² I totaal 537 m² Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Op de Bies 29 B Schimmert Woonoppervlakte 334 m 2 I overige inpandige ruimte 203 m² I totaal 537 m² Vraagprijs 995.000,- kosten koper TE KOOP Op de Bies 29 B Schimmert ALGEMEEN INDELING Na een dag hard werken, geniet u van uw welverdiende

Nadere informatie

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk!

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! Bouwen met lichtmetaal Snelheid Een groot voordeel van lichtmetaal constructie is de hoge snelheid van de bouw. Door middel van het snelle ontwerp,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne ,-

Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne ,- Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne 425.000,- Referentienummer ERB F11022204 Prijs 425.000,- Gerenoveerd Constructie Natuursteen Algemene staat Goed Perceel van 6295m²

Nadere informatie

EENVOUDIGE STAPPEN. Voor uw droomwoning in Spanje

EENVOUDIGE STAPPEN. Voor uw droomwoning in Spanje EENVOUDIGE STAPPEN Voor uw droomwoning in Spanje 5 EENVOUDIGE STAPPEN EENVOUDIGE STAPPEN Om uw droomhuis in Spanje De aankoop van een woning begint met de meest belangrijke punten in een to-do lijst, mocht

Nadere informatie

Wil je vrijstaand wonen?

Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen? Wil je vrijstaand wonen in een huis dat perfect past bij jouw wensen? Met bouw je gemakkelijk en betaalbaar jouw eigen, unieke vrijstaande woning. Nieuwsgierig? Binnen 5 minuten

Nadere informatie

Met het oog op meerdere te ontwikkelen woningen werd het interieur concept geïnspireerd op drie te duiden Zuid Hollandse landschaps

Met het oog op meerdere te ontwikkelen woningen werd het interieur concept geïnspireerd op drie te duiden Zuid Hollandse landschaps Voor Het Zuid Hollands Landschap transformeerde Workshop of Wonders het interieur van deze vrijstaande jachtopzieners woning in het duingebied te Noordwijk tot een vakantiewoning. De woning maakt onderdeel

Nadere informatie

TE KOOP Cumbre del Sol

TE KOOP Cumbre del Sol TE KOOP 493581 Cumbre del Sol 199.000 KENMERKEN Prijs 199.000 Woningtype Villa Woonruimte 120m² Perceeloppervlakte 400m² Woontype Bestaande bouw Stad Cumbre del Sol Adres 493581 OMSCHRIJVING Deze mooie

Nadere informatie

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen.

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen. Villa Angioletta Op slechts een paar kilometer van de stad Chania ligt de extravagante Villa Angioletta in een unieke natuurlijke omgeving wat het de ideale bestemming voor reizigers van hoog kaliber maakt.

Nadere informatie

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven.

Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water. lev n. beleven. Drie vrijstaande, rietgedekte villa s aan het water lev n beleven www.wonenaandeherenweg.nl Vrijstaand wonen in een royale rietgedekte villa aan de Herenweg Omgeven door water maar toch op korte afstand

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA Alcantarilha 525,000 Ref: MM72 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 308480 Moraira 335.000 KENMERKEN Prijs 335.000 Woningtype Villa Woonruimte 140m² Perceeloppervlakte 850m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 308480 OMSCHRIJVING Deze in 2003 gebouwde villa

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Huizen vanhendriks Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Luxe afwerking Houtkachel en houtenvloer Vet dakterras Drie kamers en een woonkamer Super sfeervol H49 H49 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA Alcantarilha 560,000 Ref: MM31 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

TE KOOP Pedreguer

TE KOOP Pedreguer TE KOOP 381397 Pedreguer 356.000 KENMERKEN Prijs 356.000 Woningtype Villa Woonruimte 115m² Perceeloppervlakte 733m² Woontype Nieuwbouw Stad Pedreguer Adres 381397 OMSCHRIJVING Dit is een project voor een

Nadere informatie

Goudbloemsedijk 4a Hoeven

Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a, Hoeven Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Hoeven, op een rijafstand van een half uur van Rotterdam, staat deze geheel in stijl én luxe high-tech

Nadere informatie

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren www.svedex.nl Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren Toen Oer-Hollands vakmanschap 4 5 Dé expert in afgelakte stijldeuren 6 7 Deuren ontwerpen is leuk 8 9 Wij houden van wit 10 11 Svedex

Nadere informatie

Julianaplein 74 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel:

Julianaplein 74 Den Helder Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Tel: Julianaplein 74 Den Helder Omschrijving Julianaplein 74, 1781 HD Den Helder Op de tweede woonlaag gelegen 3-kamer appartement met uitzicht op het NS-station en de nieuwe watertoren van Den Helder. Het

Nadere informatie

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN?

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? Hoe kunnen we ontzorgen bij renovatie? Ontzorgen met Uitsluiten van alle risico s door te werken in bouwteam Forfaitaire prijs: geen overschrijding van de budgetten Renovatie

Nadere informatie

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN?

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? Hoe kunnen we ontzorgen bij renovatie? Ontzorgen met Uitsluiten van alle risico s door te werken in bouwteam Forfaitaire prijs: geen overschrijding van de budgetten Renovatie

Nadere informatie

Schladt (kosten koper) Page 1 of 11

Schladt (kosten koper) Page 1 of 11 Schladt 184.900 54534 184.900 (kosten koper) Page 1 of 11 Schladt 184.900, 54534 Overzicht Te koop aangeboden in Schladt (Eifel) unieke vrijstaande woning. Een droomhuis op een prachtige plek, in een idylisch

Nadere informatie