KanjerKamp Juli en Augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KanjerKamp Juli en Augustus"

Transcriptie

1 2015 KanjerKamp Juli en Augustus Edu-Smart Rechtzaad RC Roosendaal Tel: Mob: W: E: KVK: BTW: NL B01

2 Waarom een KANJER-Kamp? Heel vaak zie ik jeugdkampen georganiseerd worden voor kinderen met gedragsproblemen en vaak ook met leren. Helaas zijn deze kampen vaak alleen maar bedoeld ter ontlasting van de thuissituatie. Natuurlijk kan het soms heel fijn zijn om de boog even te kunnen ontspannen, maar het zou veel fijner zijn als er in deze weken een programma aangeboden zou worden waarin kinderen ook nog eens veel nieuwe vaardigheden leren op een leuke en ontspannende manier. Zodat er niet alleen in deze week ontspanning is, maar je kind handvatten heeft gekregen en hierdoor ook na het kamp op een andere manier naar zichzelf en zijn omgeving kan kijken. Beter in staat is om huis- en leerwerk te maken en betere punten te halen hierdoor. Dit zorgt voor een verbetering van het zelfbeeld en het zelfvertrouwen. Samen maakt dit dat de problemen hierdoor blijvend zullen verminderen. In mijn praktijk begeleid ik elke dag kinderen die dergelijke problemen ervaren en mijn doelstelling is altijd om in een zo kort mogelijke tijd het kind te leren waarom het deze problemen ervaart en hoe deze op te lossen zijn. De trajecten zijn nooit langdurig en heel praktisch. Ik zie kinderen in een hele korte tijd zelfredzamer worden, meer gemotiveerd om resultaat te behalen op school en ook nog eens significant in hun gedrag veranderen. Dit alles in niet meer dan 10 keer een uur met ze werken. Binnen Edu-Smart merken we dat veel ouders hulp zoeken voor hun kinderen en zelf ook graag wat meer mogelijkheden zouden hebben om anders met hun kinderen om te kunnen gaan, zodat er verbetering in het gedrag en de prestaties van hun kinderen merkbaar worden. Om meer kinderen en ouders hierbij te kunnen ondersteunen heb ik het idee opgepakt om een KanjerKamp te organiseren. Een kamp waarin je veel tips en praktische middelen mee krijgt om op school en thuis beter te kunnen functioneren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook ouders de gelegenheid krijgen om te ervaren wat hun kinderen geleerd hebben en handvatten krijgen om hetgeen de kinderen geleerd hebben thuis te kunnen ondersteunen. Ons KanjerKamp zal dan ook anders, vernieuwender, leuker, intensiever en effectiever zijn dan wat u wellicht gewend bent. In dit boekje zult u ontdekken wat we allemaal gaan doen. Lees snel verder en ik hoop u en uw kinderen binnenkort te mogen ontmoeten. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en VOL =VOL! Een leerzame groet, Patricia van Turnhout

3 Wat houd het KANJER-kamp in? Het KANJER-kamp is voor echte kanjers! We gaan van maandag tot vrijdag op kamp in de mooie natuur van midden Brabant. Tijdens deze dagen volgen we een gevarieerd programma. We gaan werken aan leervaardigheden en aan het zelfvertrouwen van je kind. Er zal continue een groep van professionele begeleiders aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Binnen het programma is ook ruimte ingericht om per kind aan een individueel gekozen thema te werken, zoals bijvoorbeeld sociale vaardigheden. Elk kind krijgt bij aanvang een eigen persoonlijk begeleider aangewezen waar je kind terecht kan met vragen of moeilijkheden. Er zullen dus veel gezamenlijke activiteiten plaatsvinden, maar er is ook veel ruimte voor individuele momenten. De activiteiten variëren van spelletjes in het bos tot muziek maken bij het kampvuur en ook zal er een bonte avond worden georganiseerd. Voor alle activiteiten geld dat ze worden uitgevoerd met een doelstelling. Bijvoorbeeld een spel om samenwerking te bevorderen of een activiteit om het zelfvertrouwen te vergroten. Leren doen wij op een leuke manier, want het is natuurlijk vakantie. Voorafgaand aan het kamp zal er contact met u worden opgenomen. Op deze manier heeft u als ouder de ruimte om aan te geven waaraan u graag zou zien dat wij werken met uw kind. Deze voorkeuren zullen worden verwerkt in de activiteiten. Na het kamp is er een terugkom dag. Op deze dag worden de kinderen door een aantal begeleiders vermaakt met leuke activiteiten om het geheugen even op te frissen. Zodat we er zeker van zijn dat al het geleerde is blijven hangen en gebruikt kan worden op school en ook thuis. Tijdens deze dag bent u als ouder ook van harte welkom. U krijgt te zien wat uw kind allemaal gedaan heeft tijdens zijn of haar verblijf. We zullen u laten kennismaken met de vaardigheden die uw kind geleerd heeft en de gehele groep kinderen zal een presentatie aan u geven over hun beleving. Ook is er ruimte om vragen te stellen over de vaardigheden waaraan wij met uw kind hebben gewerkt. Na deze terugkom dag bent ook u goed geïnformeerd over de vaardigheden waaraan we hebben gewerkt en in staat om deze lijn thuis door te trekken. Uiteraard blijft er ook na deze periode nog ruimte om vragen te stellen, want bellen mag u ons altijd. Als ook uw kind een boost in de ontwikkeling kan gebruiken, dan is dit kamp echt iets voor uw kind! Zelfvertrouwen-zelfbeeld-concentratie-motivatie- slechte leerresultaten, aan alles wordt gewerkt!

4 Waar is het KANJER-kamp? Deze landelijk gelegen hoeve treft u aan vlakbij de Kampinaheide, een natuurgebied van 1000 ha groot. Deze prachtige locatie bevind zich in de gemeente Boxtel en is geschikt voor grote groepen tot 25 personen. De hoeve is gezellig ingericht en er zijn volop sport- en spelmogelijkheden. Dit maakt dat de hoeve uitermate geschikt is voor een groep kinderen en hun begeleiding. Boxtel is een centraal gelegen plaats in het oosten van ons mooie Noord- Brabant. Ook in de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden voor leuke, spannende en actieve spelen. Een ideale omgeving om een heerlijke week in de natuur door te brengen.

5 De kinderen van het KANJER-kamp. Deze week is bedoeld voor kinderen die (soms) niet zo lekker in hun vel zitten doordat ze bijvoorbeeld een diagnose als AD(H)D of PDD-Nos hebben. Maar ook hooggevoelige kinderen zullen hier op hun plek zijn, evenals de groep kinderen met een leerprobleem zoals bijvoorbeeld Dyslexie. De leeftijden van de kinderen zullen liggen tussen 10 en 14 jaar. Dit zijn veelal kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool en het 1 e en 2 e leerjaar op de middelbare school. Per groep gaan er maximaal 15 kinderen mee. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom.

6 De begeleiders Alle begeleiding die meegaat op kamp zijn professioneel opgeleide mensen. Opgeleid in pedagogiek/didactiek of kindercoaching op minimaal HBO-niveau. Het minimaal aantal begeleiders is continue 5. Er zijn een aantal activiteiten waarvoor meer begeleiding nodig is om extra ondersteuning te geven. Deze begeleiders zullen gedurende de week aanwezig zijn op deze specifieke momenten, maar niet de gehele week blijven. De data KANJER-week 1 is van juli 2014 KANJER-week 2 is van juli 2014 KANJER-week 3 is van augustus 2014 KANJER-week 4 is van augustus 2014 U kunt kiezen voor welke week u uw kind opgeeft. Wanneer er uit 1 gezin meerdere kinderen wensen deel te nemen is het belangrijk om deze gelijktijdig op te geven, zodat deze kinderen direct bij elkaar ingedeeld kunnen worden. De maximale groepsgrootte is 15 kinderen per week. Het kan dus voorkomen dat een week volgeboekt is. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij direct contact op om met u te bespreken of er wellicht geschoven kan worden naar een andere week.

7 Het programma Het programma is voor alle weken hetzelfde en zal lopen van maandag tot vrijdag in de betreffende weken. Dag 1: uur: aankomst uur: kennismaking en slaapkamer inrichten uur: lekker eten uur: kennismaken met de begeleiding en jezelf uur: lounge tijd uur: klaarmaken voor bed uur: slapen Dag 2: uur: opstaan, wassen en aankleden uur: ontbijt uur: workshop mindmappen uur: lunch uur: ik ben een KANJER uur: over de streep uur: buitenstebinnen uur: lekker eten uur: ruimte voor individuele begeleiding uur: film kijken uur: slapen Dag 3: uur: opstaan, wassen en aankleden uur: ontbijt uur: workshop concentreren, motiveren en leren uur: lunch uur: wie ben ik en wie ben jij? uur: bibelebob uur: lekker eten uur: ruimte voor individuele begeleiding uur: muziek, kampvuur en marshmallows uur: slapen

8 Dag 4: uur: opstaan, wassen en aankleden + zwemspullen inpakken uur: ontbijt + lunch maken uur: uitleg programma en vormen van groepen uur: vertrekken naar IJzerenman (natuurzwembad) uur: terug richting de hoeve in Boxtel uur: voorbereiding bonte avond uur: FRIETJES eten uur: Hans-Worst uur: extra voorbereidingstijd bonte avond (indien gewenst) uur: ruimte voor individuele begeleiding uur: bonte avond uur: slapen Dag 5: uur: opstaan, wassen en aankleden uur: ontbijt uur: terugblikken en KANJER-plan maken uur: spullen inpakken uur: lunch uur: ophalen Zoals u kunt zien hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen! De werkvormen en spellen zijn leuk, uitdagend en interessant. Uw kind zal nog lang napraten over deze week!

9 De kosten Voor het gehele kamp bedragen de kosten 749,00 per kind. Dit is inclusief eten, drinken, tussendoortjes, verblijf en professionele begeleiding. Deze kosten zijn eventueel te voldoen vanuit een persoonsgebonden budget (afhankelijk van de indicatie). Betaling Boekingskosten De boekingskosten per reservering bedragen 10,00. Het is mogelijk om per reservering meerdere kinderen uit een gezin in te schrijven. Betaling U kunt de reservering op twee verschillende manieren betalen; via gespreide betaling of per bankoverschrijving. Gespreide betaling Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Indien u dit wenst, kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. Het totaalbedrag zal dan in twee termijnen van 375,00 aan u worden doorberekend. De tweede termijn dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de kampweek op onze rekening te zijn bijgeschreven. De kosten die wij rekenen voor gespreide betaling zijn 10,00 per reservering. Mocht u binnen 30 dagen voor aanvang van het KANJER-kamp boeken, dan bestaat er geen mogelijkheid voor gespreide betaling. Aanmelden Uw kind aanmelden voor het KanjerKamp kan op diverse manieren. U vult bijgevoegd inschrijfformulier in en stuurt dit per post op naar: Accelerated Learning Nederland T.n.v. Daisy van den Dungen Rechtzaad RC te Roosendaal U vult bijgevoegd inschrijfformulier in en stuurt dit per mail naar: acceleratedlearningnl@gmail.com U neemt telefonisch contact op met Accelerated Learning Nederland op telefoonnummer:

10 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en uur. Verzekering Annulering Het kan gebeuren dat u de geboekte reis van uw kind onverwacht moet annuleren. Deze annulering dient schriftelijk te gebeuren. De annuleringskosten bedragen minimaal 20% per geboekte reis, terwijl bij annulering binnen één maand voor aanvang van de reis de volledige reissom verschuldigd is. Indien u zelf een annuleringsregeling heeft afgesloten en u in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden een geldige reden heeft tot annulering, krijgt u de reissom vergoed. Reisverzekering Accelerated Learning Nederland maakt gebruik van een groepsreisverzekering waarin de volgende zaken zijn opgenomen. Aansprakelijkheid Medische kosten Reisongevallen SOS-Noodhulp De verzekering is ondergebracht bij Allianz verzekeringen. Na inschrijving en betaling ontvangt u van ons een overzicht van de voorwaarden.

11 Inschrijfformulier KanjerKamp Naam kind Naam ouder(s)/verzorger(s) Adres Postcode Woonplaats Geboorte datum Telefoonnummer adres Gegevens voor facturering: Voornaam Achternaam Eventueel Bedrijfsnaam Straatnaam + Nummer Postcode Telefoon Woonplaats Geeft hierbij tot wederopzegging machtiging aan Accelerated Learning Nederland om onderstaand bedrag te factureren vanwege deelname aan bovengenoemd programma. Zoals bij deze schriftelijk overeengekomen: eenmalig een bedrag van 749,00 2 termijnen van elk 375,00 Door te registreren voor het KanjerKamp ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Accelerated Learning Nederland. Datum Handtekening

12 Algemene Voorwaarden Annulering en wijzigingen Annulering, alsmede wijziging door de deelnemer van deelname aan een programma van Accelerated Learning Nederland, resulteert voor ALN tot verlies aan inkomsten welke niet direct zijn te compenseren door nieuwe deelnemers, omdat de promotie van onze programma s ruime tijd voor aanvang van de programma s plaatsvinden en tijdsbeperking daarbij een belemmering is om de lege plek weer op te vullen. Derhalve hanteren wij onderstaande voorwaarden: Annulering Kosten i.v.m. wijziging deelnemer 0-3 dagen na aanmelding Volledige teruggave Niet van toepassing 120+ dagen voor aanvang programma dagen voor aanvang programma dagen voor aanvang programma 0-29 dagen voor aanvang programma Volledige teruggave -/- 20% van het programmabedrag Volledige teruggave -/- 35% van het programmabedrag Volledige teruggave -/- 50% van het programmabedrag Geen teruggave Kosten 125 Kosten 175 Kosten 250 Niet mogelijk Het moment van aanmelding is de datum op het registratieformulier. Ook wanneer gespreide betaling is overeengekomen zijn deze voorwaarden van toepassing. Annulering of wijziging dient schriftelijk te worden doorgegeven aan: Accelerated Learning Nederland t.n.v. Mevr. P. van Turnhout Rechtzaad RC Roosendaal De datum van ontvangst van de bevestiging is de datum van opzegging. Mondelinge annulering of wijziging is niet mogelijk. Wanneer een deelnemer niet aan het programma deelneemt zal geen teruggave plaatsvinden. Dit wordt gezien als annulering op de dag van aanvang van het programma en derhalve vindt er geen restitutie plaats. Indien u zelf een annuleringsregeling heeft afgesloten en u in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden van uw verzekering een geldige reden heeft tot annulering, krijgt u de reissom vergoed.

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Hola amantes de la danza!

Hola amantes de la danza! Hola amantes de la danza! DanceFlow dansstudio organiseert voor het tiende achtereenvolgende jaar zomerdanskampen! Een halve week of week lang dansen, zingen, theater- en decors maken, op een prachtig

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang Opvang gewenst per: N.B. Altijd een datum invullen in verband met de gewenste startdatum. Wanneer uw kind nog niet geboren is dan verzoeken wij u de vermoedelijke geboortedatum

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van weekendopvang voor gezinnen met kinderen met een stoornis

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Kleinschalige woon- en onderwijsvormen. Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag

Kleinschalige woon- en onderwijsvormen. Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag Kleinschalige woon- en onderwijsvormen Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag Doenersdreef Zorg Kinderen in Hilversum en Almere Sommige kinderen hebben iets bijzonders. Iets dat ze nét een beetje

Nadere informatie

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer

Naam : man vrouw. Geboortedatum : BSN nummer AANMELDFORMULIER LTC Boost Naam : man vrouw Voorletters en roepnaam : Straat en huisnummer : Geboortedatum : BSN nummer Telefoon privé/mobiel : Telefoon werk : E-mail : Werkgever / bedrijf : Ik ben verzekerd

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Contactpersoon E.J. de Jonge-Kleppe Hoflaan 37 2926 RC Krimpen a/d IJssel (0180) 51 66 72 cvb.gasten.gb@vakantiewekenvbgg.nl Krimpen aan den IJssel,

Nadere informatie

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015 Cursussen voor mensen Suc6 Cursusboek 2014/2015 Inleiding Leren is leuk. Als je iets leert, weet je meer of kun je meer! In dit boekje staan alle cursussen die je bij Suc6 kunt leren. Je kunt samen met

Nadere informatie

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschooolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking

Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking Commissie vakantieweken voor mensen met een beperking J.M. Mudde-van den Berg Papaverstraat 9 2821 VT Stolwijk (0182) 34 30 29 cvb.gasten.iw@vakantiewekenvbgg.nl Stolwijk, november 2015 Geachte deelnemer,

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016

RT Praktijk Hengelo. Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 RT Praktijk Hengelo Trainingen, workshops en lezingen 2015-2016 Voorwoord In deze brochure kunt u het trainingsaanbod van RT Praktijk Hengelo lezen. RT Praktijk Hengelo wil leerkrachten handvatten geven

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Alexander Concept

Aanmeldingsformulier Alexander Concept Voorkeur trainingsdatum: Stuurt u deze vragen geheel ingevuld en ondertekend aan ons terug. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om samen met u te bespreken of u klaar

Nadere informatie

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014 Inschrijfvoorwaarden brede school activiteiten Aanmelden U kunt uw kind(eren) inschrijven voor een activiteit/cursus met behulp van het inschrijfformulier. Dit formulier dient volledig ingevuld te zijn

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar)

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Inschrijfboekje zeilkampen 2015

Inschrijfboekje zeilkampen 2015 Inschrijfboekje zeilkampen 2015 Samen leren, samen zeilen 1 Zeilkampen van Het Streek Vlakbij het Sneekermeer, in het hartje van de mooiste watersport-provincie van Nederland, ligt het dorpje Uitwellingerga,

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail Overeenkomst Tussenschoolse Opvang (TSO) Naam Ouder(s)/ Verzorger(s) Adres Postcode / woonplaats Telefoon privé Telefoon werk Mobiele telefoon E mail adres Rekeningnummer O Ja ik wens de factuur te ontvangen

Nadere informatie

Wanneer? Week 1 van 16 augustus tot en met 20 augustus Week 2 van 23 tot en met 27 augustus.

Wanneer? Week 1 van 16 augustus tot en met 20 augustus Week 2 van 23 tot en met 27 augustus. HET O4M Z MERKAMP Wanneer? Week 1 van 16 augustus tot en met 20 augustus Week 2 van 23 tot en met 27 augustus. Het O4M zomerkamp is een kamp waarbij je samen met maximaal 25 leeftijdsgenoten een week lang

Nadere informatie

Informatiepakket voor deelnemers

Informatiepakket voor deelnemers Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Stichting Autstede organiseert weekenden waar kinderen met een stoornis in het autistische spectrum (ASS) en/of met ADHD individuele begeleiding wordt

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

OPLEIDING TOT WKS-COACH

OPLEIDING TOT WKS-COACH AKS trainingen www.kleineschaars.com OPLEIDING TOT WKS-COACH Elk jaar starten we trainingen voor mensen die als WKS-coach in de eigen organisatie de taak krijgen om de implementatie van het model van Willem

Nadere informatie

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3 Inhoudsopgave Maatschappelijke stage op het Trias 1 Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2 Tips voor ouders 3 Stageboekje (deze gebruiken de leerlingen) 4 Maatschappelijke

Nadere informatie

Darshana Ganatra Psycholoog MSc darshanaganatra@icloud.com ma,di,do,vr. 9-14uur - telefoon 06 36 55 79 55

Darshana Ganatra Psycholoog MSc darshanaganatra@icloud.com ma,di,do,vr. 9-14uur - telefoon 06 36 55 79 55 Intake vragenlijst voor ouders / verzorgers: Darshana Ganatra Psycholoog MSc darshanaganatra@icloud.com ma,di,do,vr. 9-14uur - telefoon 06 36 55 79 55 Gegevens betreffende het kind: Voornaam- namen geslacht:

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam.

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB met een zorginstelling Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: de budgethouder is de opdrachtgever. de zorgverlener is de opdrachtnemer, bijvoorbeeld

Nadere informatie

JUMP Freerun Summercamps

JUMP Freerun Summercamps JUMP Freerun Summercamps Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 Juni 2015. Deze zijn ook op te vragen middels een van de onderstaande e-mailadressen of de hieronder vermelde Inschrijving.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Gezinsstrategieën om met woedeuitbarstingen

Gezinsstrategieën om met woedeuitbarstingen woedeuitbarstingen om te gaan N.B.: de inhoud van dit programma is slechts van adviserende aard en dient niet als vervanging voor professioneel en/of medisch advies. Als u verdere consultatie wenst, of

Nadere informatie

Vragenlijst voor ouders / verzorgers:

Vragenlijst voor ouders / verzorgers: Galamagracht 48, 8651 EC, IJlst tel: (0515) -531586 e-mail : info@itkeatling.nl Rabo Bank : NL82 RABO 0141 5679 45 ING bank : NL21INGB000 3.09.64.64 Lies Meijer- Vonkeman, Integratief kindertherapeute,

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht)

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie voor mensen met facioscapulohumerale spierdystrofie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie voor mensen met facioscapulohumerale spierdystrofie 18+ jr Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie voor mensen met facioscapulohumerale spierdystrofie Geachte mevrouw, meneer, Wij willen u vragen deel te nemen aan de landelijke, een unieke

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor kinderen tot 12 jaar Geachte mevrouw, mijnheer, Wij willen u om toestemming vragen voor deelname van uw kind

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via Oktober 2016, Beste Jenaplanners, Ook dit jaar organiseert NJPV Jong een nieuwe editie van Stamgroepleider 2.0! Een dag voor stamgroepleiders die geïnspireerd willen worden, net beginnen of zich beginnend

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Geaccrediteerd door de VVH De Academie voor Haptonomie, ITH en Synergos bieden gezamenlijk de cursus DSM IV/Psychopathologie aan. Bijzonder aan dit aanbod is allereerst

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Partijen De v.o.f. DROOM VAN ZWOLLE, gevestigd te Zwolle aan het adres Koestraat nr. 35, rechtsgeldig vertegenwoordigd door., hierna te noemen: Droom van Zwolle

Nadere informatie

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Onderzoek naar de antroposofische zorg die verleend wordt aan patiënten met kanker en het effect van de zorg. Geachte

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Gegevens hoofdboeker: Postadres: Graag invullen wanneer post, zoals de factuur en/of de reisinformatie naar een ander adres verstuurd mag worden.

Gegevens hoofdboeker: Postadres: Graag invullen wanneer post, zoals de factuur en/of de reisinformatie naar een ander adres verstuurd mag worden. AANMELDINGSFORMULIER 2014 Gegevens hoofdboeker: ALGEMENE GEGEVENS VOORN(A)AM(EN), ZOALS VERMELD IN PASPOORT: (VERPLICHT INVULLEN) Achternaam: Roepnaam: Straatnaam/ huisnummer: Postcode en Woonplaats: Land:

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

MAATSCHAPPELIJKESTAGE MAATSCHAPPELIJKESTAGE schooljaar 015-016 voor leerlingen uit het derde leerjaar. Contactpersoon Maatschappelijke stage: dhr./mevr... Telefoonnummer: Contactpersoon Zwin College, mevr. H. Roodbeen 0117-454555,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Gegevens hoofdboeker: Postcode: Woonplaats : Postadres: Mijn tweede keuze is: Actiekorting:

Gegevens hoofdboeker: Postcode: Woonplaats : Postadres: Mijn tweede keuze is: Actiekorting: AANMELDINGSFORMULIER 2016 Gegevens hoofdboeker: ALGEMENE GEGEVENS VOORN(A)AM(EN), ZOALS VERMELD IN PASPOORT: (VERPLICHT INVULLEN) Roepnaam: Achternaam: Straatnaam: Nummer: Postcode: Woonplaats : Land:

Nadere informatie

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen.

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen. Welkom! Welkom bij FunCare4Kids. In ons intakegesprek zijn de meeste punten al aan de orde geweest. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail: fc4k@funcare4kids.nl

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Allereerst, wanneer je ons echt zou kennen zou je weten dat we het liefst geen voorwaarden hanteren en er geen beroep op hoeven doen. Dit willen

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Intakevragenlijst. Geef een korte beschrijving van een eventuele bezoek-/omgangsregeling en vermeld bijzonderheden (zoals bijv. co-ouderschap, gezag)

Intakevragenlijst. Geef een korte beschrijving van een eventuele bezoek-/omgangsregeling en vermeld bijzonderheden (zoals bijv. co-ouderschap, gezag) Intakevragenlijst Gegevens van uw kind: Voornamen: Roepnaam: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: E-mail: BSN-nummer: Verzekerd bij: Verzekerdennummer: (SVP KOPIE VERZEKERINGSPAS

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk.

Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk. Nieuw: Drie daagse meditatie Workshop voor beginners in BuireFontaine te Frankrijk. Op 8, 9 en 10 oktober Gewoon even heerlijk een weekend ontspannen! Een weekend helemaal voor jezelf! De docent De begeleiding

Nadere informatie