14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam"

Transcriptie

1 14 oktober Rotterdam Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam

2 Overzicht Ronde 1-10:00 11:00 Vinyasa Yoga Jemitra Hairston Plava Yoga- Jaap Bresser Dans Yoga Deborah Campagna Kundalini Yoga Pankaja (Esther) Buitendijk Ronde 2-11:30 12:30 Holistic Lifestyle Sampler Jemitra Hairston Mudra & Pranayama Olav Aarts Raja Yoga - Susanna Willis Chakradans Deborah Campagna Lunchpauze 12:30 14:00 Met demo Plava Yoga (op handen gedragen worden) Ronde 3-14:00 15:00 Ayurveda Victor Manhave van Ayurveda Kliniek Kashmiryoga Marianne v/d Wetering Yin Yoga Maurice Heuts Easy Flow Chantal Tuinier Asana - Gezondheid & gezonde transformatie Olav Aarts Ronde 4-15:30 16:30 Vinyasa Yoga Angelique Schutten Mantra zang (Bhakti Yoga) Addi Dekker & Yvonne Dekker Zijnsmeditatie Marianne v/d Wetering Esoterische Pranayama Susanna Willis Afsluiting - 17:00 18:00 Gezamenlijke muzikale afsluiting Individuele behandelingen (vanaf 14:00) Thai Yoga Massage Jemitra Hairston Individuele Sessies Plava Yoga Jaap Bresser Kraampjes Essentiële oliën & Aromatouch PRANINA BLooM Yogatassen

3 Individuele behandelingen (vanaf 14:00) Thai Yoga Massage Jemitra Hairston 15 minuten Thai massages voor het bovenlichaam voor 10,-. Thai yoga massage is a 3,000 year old technique that was developed by Dr. Jivaka, the personal physician to the Buddha. Thai yoga massage combines assisted yoga positions, accupressure, palming, and stretching to create a deeply relaxing and healing experience. Individuele Sessies Plava Yoga Jaap Bresser 25 minuten sessies Plava Yoga voor 15,-. Plavayoga is in februari 2011 bedacht door Jaap Bresser. Het is een bijzondere vorm van yoga die je niet zelf hoeft te doen. Het wordt voor je gedaan. Je ondergaat een één op één yoga-behandeling. Je wordt op handen en voeten gedragen. Letterlijk. De essentie van Plavayoga is aanraken, loslaten, totale ontspanning en balans voor lichaam en geest. Het is een liefdevolle manier van aanraken, met koestering, geborgenheid en veiligheid. Een sessie kenmerkt zich door de drie-eenheid Verbinden - Loslaten - Aarden.

4 Ronde 1 Vinyasa Yoga This workshop will be in English. Vinyasa yoga is a form of Hatha yoga in which one position flows in to the next, creating a continuous flow of movement. The result is a challenging yet meditative style of yoga that will help you build strength, increase your flexibility, and reconnect you with a calm and tranquil place within. Plava Yoga In een miniworkshop Plavayoga maak je kennis met Verbinden, Loslaten en Aarden. Een liefdevolle nieuwe manier van aanraken en verbinding maken tussen lichaam en geest. Deze bijzondere vorm van yoga is anders omdat je het niet zelf hoeft te doen. Je gaat leren hoe je je medemens een yoga-behandeling kunt geven door hem/haar op handen en voeten te dragen. Dans yoga Tijdens de les yoga en dans gaan ontspanning en vitaliteit hand in hand. De dynamische dansoefeningen, de yogahoudingen die in een vloeiende beweging worden uitgevoerd en de meditatie helpen je de drukte en stress van alledag los te laten. Ook wordt je lichaam sterker en soepeler en kan de levensenergie weer beter stromen. Yoga en dans is ontspannend en geeft je balans, levensvreugde en vitaliteit. Kundalini Yoga Kundalini Yoga wordt ook wel de Yoga van het bewustzijn genoemd. Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga, die stille of dynamische houdingen (asanas) combineert met adem (pranayama) en klank. De oefeningen werken heel direct in op zowel het zenuwstelsel als het klierensysteem van de mens, waardoor je het effect meteen aan den lijve ervaart in de vorm van toegenomen ontspanning, vitaliteit en alertheid. Kundalini Yoga kent veel meditaties, die een diepe uitwerking hebben, om blokkades los te kunnen laten.

5 Ronde 2 Holistic Lifestyle Sampler (extra long: 11:30 13:00) (This workshop will be in English) You've probably heard the word 'holistic' before, but what does it mean and how can a holistic approach help you to improve your life? This interactive workshop is designed to give you a sample of various aspects of holistic living. We will explore Mindful Eating, Mindful Relationships, Centering and Intention Setting, and Self Care. Mudra & Pranayama De handposities in de yoga, de mudra, kalmeren de geest op een diep en subtiel niveau. In de Hatha Yoga zijn het energiemanipulaties en representaties van gemoedstoestanden. Voordat we dieper ingaan op enkele handposities maken we eerst lichaam en geest ontvankelijk om de energetische stromingen waar te nemen door ademtechieken (pranayama). Onze ademenergie is een vitaal proces van het lichaam en werkt door tot in elke lichaamscel. Onze gezondheid is direct verbonden met onze adem en manier van ademen. Vele fysieke, emotionele en mentale processen zijn verbonden aan de adem. De ademenergie is innig verbonden met onze ervaringswereld. Door een juiste manier van ademen en deze ademenergie te manipuleren neemt de longinhoud toe, spieren leveren efficiënt en effectief kracht, organen en klieren voeren hun werk naar behoren uit. Daarbij neemt de diepte en lengte van de concentratie toe. Doordat de ademenergie direct verbonden in met onze gemoedstoestand, verkrijgen we door aandacht te besteden aan de adem verrijken we, en krijgen we inzicht in onze emotionele belevingswereld. Raja Yoga en Gezondheid Raja Yoga als beoefening kun je zien als een reis, een terugkeer naar onze ware essentie hier op aarde; bewustzijn met een Licht Lichaam en deel uitmakend van alles. Strikt gezien spreek je van Yoga als de ervaring van dit Een-Zijn (Samadhi). Wij werken met 3 lichamen: Het Fysiek Lichaam geeft de signalen door van onze gedachtenwereld, het Subtiel Lichaam. Het Causaal of Oorzakelijk Lichaam omvat de indrukken van onze Karma en is de Blauwdruk voor de mogelijke ervaringen in dit leven. In de Raja Yoga leren we de energieën en de taal van deze lichamen kennen zodat we los kunnen laten wat ons belemmert om onze ware aard te ervaren als Vrij en Gelukzalig. Gezondheid wordt gezien als energiebalans en harmonie; energie kan vrij stromen in en door alle Lichamen. Chakradans Herontdek de kracht van je chakra s. Chakra s zijn belangrijke energiecentra in ons lichaam. Door diverse factoren raken de chakra s uit balans waardoor de energiestroom kan stagneren of juist te veel werkt. In deze les gaan we al dansend en mediterend de levensstroom in het eerste en het tweede chakra meer in balans brengen. Het basischakra staat voor aarding, met beide benen op de grond staan, balans en vertouwen. Het tweede chakra gaat over genieten, plezier maken, stromen als water, creativiteit Chakradans en meditatie is plezierig ontspant en geeft meer balans.

6 Ronde 3 Ayurveda Informatieve workshop over Ayurveda. Ayurveda is de zusterwetenschap van de yoga. Veda betekent kennis of wetenschap. Ayur betekent leven. Ayurveda is de meest oorspronkelijke gezondheidsleer die we kennen op aarde. Voor zover bekend is Ayurveda in het oude India ontwikkeld. Ayurveda staat als wetenschap al duizenden jaren in het teken van natuurlijke gezondheid in al haar aspecten. Ayurveda is een holistische levens- en geneeswijze voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Kashmiryoga Kashmiryoga ontspant ongekend. Het leren voelen van het energielichaam geeft een gevoel van oneindige ruimte. Door deze yoga raak je los van de begrenzende identificatie van gedachten en het zelfbeeld dat je hebt. Asana's uitvoeren in slowmotion tesamen met deze energetische beleving geeft een extra dimensie, die meditatief is. Yin Yoga Yin Yoga richt zich op het oprekken van het bindweefsel en het versoepelen van de gewrichten, terwijl de meeste andere yogavormen zich richten op het versoepelen en versterken van het spierweefsel. Yin Yoga houdingen zijn dan ook passief van aard, maar zeker niet minder intensief, omdat ze lang (tussen de 2 en 5 minuten) worden volgehouden. Paul Grilley, de herontdekker van Yin Yoga, zegt hier in zijn boek Yin Yoga: Outline of a quiet practice het volgende over: 'Yang sporten richten zich op de kracht van de spieren. Het is echter niet de spierkracht die ons fit maakt. Het gaat juist om de flexibiliteit van de gewrichten en het bindweefsel. Yin Yoga is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken. Easy Flow (Poweryoga) Deze les is een rustigere vorm van Poweryoga. Deze vorm van (Hatha) Yoga is voornamelijk bekend om de rust, flexibiliteit en kracht die je opbouwt. Voor een ieder kan het zwaartepunt anders en is het nuttig om yoga te volgen. Poweryoga is een vrije dynamische vorm van yoga. Omdat er tijdens de les ook aanpassingen genoemd worden, is het ook voor beginners geen probleem om een poweryogales te doen afgestemd op je eigen flexibiliteit en kracht. Asana - Gezondheid & gezonde transformatie Naast een krachtige pranayama, gaan we in op de diepere dimensie van de yoga asanas. De technieken van asanas staan in wisselwerking met elkaar. De verschillende asana verrijken, versterken en verdiepen elkaar. Zo komen we tot een intense, totale ervaring van lichaam en geest. We besteden aandacht diverse asana en ervaren de onderliggende relaties. De gezondheidsaspecten van yoga nemen in de huidige tijd een prominente plaats in. Het zijn met name de asana, zo kenmerkend voor de moderne yoga (vanaf ca. 1900), die onze gezondheid zouden bevorderen. Door systematisch verschillende typen asana te doorlopen bouwen we onze gezondheid vanaf haar fysieke fundamenten op om zo diep en krachtig aan onze mentale gezondheid te werken.

7 Ronde 4 Vinyasa Yoga In deze vinyasa workshop gaan we ons richten op twists en hoe dit je gezondheid kan bevorderen. Het is een dynamische les, waarbij we gebruik maken van veel twists (gedraaide houdingen). Twists helpen o.a. bij een trage spijsvertering en geeft nieuwe energie. Doordat we de organen samen drukken in vooroverbuigingen, uitrekken in zijwaartse en achteroverbuigingen en als het ware uitknijpen in twists, zullen de nieren hard aan het werk gezet worden en bevordert de spijsvertering. Mantrazang (bhakti yoga) Innerlijke ontspanning, contact maken met je kern, verstilling. In een ongedwongen sfeer worden samen mantra s en recitaties gezongen. Je hoeft niet speciaal goed of zuiver te kunnen zingen. Je hoeft niet te presteren, juist niet. De workshop wordt verzorgd door Addi Dekker. Hij begeleidt de zang met het harmonium, een traditioneel Indiaas instrument. Addi volgde trainingen bij de Himalaya Yoga en Meditatie Traditie en verwerkt de opgedane kennis en ervaring in de mantrazang. Zijnsmeditatie Deze meditatie is eenvoudig te leren. Je wordt op een ontspannen manier begeleid. Deze reis voert jou naar de stilte die ligt onder je mentale activiteiten en onrust. Via de body scan en de ontspanning bereik je een vredesgevoel die je herkent als je werkelijke zijn in het NU. Esoterische Pranayama; een dans van energieën Prana in de oorspronkelijke betekenis is energie: Levenskracht. Zuurstof is slechts een bron van Prana. Naast de fysieke ademhalingsoefeningen van de Hatha Yoga wordt in de Raja Yoga vooral gewerkt met het sturen van deze levenskracht met de geest. Omdat we werken met 3 lichamen worden pranayamas (het sturen van levensenergie) gericht op de instroom van magnetische of elektrische energie in de Aura. Het doel hiervan is enerzijds het schoonmaken van de nadis, energiekanalen en anderzijds energiebalans te creëren zodat we de meditatie en Eenheidservaring van Samadhi kunnen ervaren: Onze ware Zelf als deel van alles.

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam 14 oktober Rotterdam Programma 2012 www.yoga-festival.nl Centrum Djoj Antony Duyklaan 5-7 3051 HA Rotterdam 010-2850236 info@djojevents.nl Overzicht Ronde 1-10:00 11:00 Vinyasa Yoga Jemitra Hairston Kashmir

Nadere informatie

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam 14 oktober Rotterdam Programma 2012 www.yoga-festival.nl Centrum Djoj Antony Duyklaan 5-7 3051 HA Rotterdam 010-2850236 info@djojevents.nl Overzicht Ronde 1-10:00 11:00 Vinyasa Yoga Jemitra Hairston Plava

Nadere informatie

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam

14 oktober Rotterdam. Programma Centrum Djoj Antony Duyklaan HA Rotterdam 14 oktober Rotterdam Programma 2012 www.yoga-festival.nl Centrum Djoj Antony Duyklaan 5-7 3051 HA Rotterdam 010-2850236 info@djojevents.nl Overzicht Ronde 1-10:00 11:00 Vinyasa Yoga Jemitra Hairston Kashmir

Nadere informatie

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga

Opleidingen. 2014 Quantum Fysiek Chakra Yoga 1 Yoga lerares, Quantum fysiek Chakra Healing CV. Helena H. Dusseljee Werk ervaringen 15 jaar van het werken met mensen in psychiatrisch ziekenhuis, jeugd gevangenis, Verslaving Kliniek, vrouwen opvang,

Nadere informatie

DIVINE LIFE SOCIETY Sint Janslaan LN Bussum tel

DIVINE LIFE SOCIETY Sint Janslaan LN Bussum tel Raja Yoga DIVINE LIFE SOCIETY Sint Janslaan 63 1402 LN Bussum tel.0356933381 infodehaan@hetnet.nl www.centrumdehaan.nl RAJA YOGA Raja yoga is een Pad waarbij meditatie niet het doel, maar een Weg is naar

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Yoga voor beginners. Wat is yoga? HANDLEIDING. Yoga is een oude leer uit India en leert de mens te leven in harmonie met zichzelf en met zijn omgeving

Yoga voor beginners. Wat is yoga? HANDLEIDING. Yoga is een oude leer uit India en leert de mens te leven in harmonie met zichzelf en met zijn omgeving Yoga voor beginners HANDLEIDING Samengesteld en opgeschreven door Tara Visser. yoga Wat is yoga? Yoga is een oude leer uit India en leert de mens te leven in harmonie met zichzelf en met zijn omgeving

Nadere informatie

Mindfulness-Yoga Festival

Mindfulness-Yoga Festival Programma Mindfulness-Yoga Festival 30 maart 2014 Centrum Djoj Antony Duyklaan 5-7 3051 HA Rotterdam 010-2850236 info@djoj.nl www.djoj.nl Mindfulness en emoties Erik van den Bos Workshops Emoties spelen

Nadere informatie

Programma YOGA EVENT 4 juni 2016

Programma YOGA EVENT 4 juni 2016 Programma YOGA EVENT 4 juni 2016 9.00 10.00 uur Integrale Transformational Hatha Yoga met klankschalen en massage in de eindontspanning. Docent: Heidy Starke Integrale Transformational Hatha Yoga streeft

Nadere informatie

OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING

OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING 28 juni - 1 juli 2018 Prana veld 7 Saswitha Yoga OP YOGA FESTIVAL TERSCHELLING PROGRAMMA THEMA: VERWONDERING yogalessen geïnspireerd op de Mahābhārata Vyāsa, de verteller van de Mahābhārata, zelf overigens

Nadere informatie

AL healing / herhaling pranayama kriya meditatie AL. alle chakras) 5 eliminatie. alle chakras) KY voor weerstand tegen ziekte.

AL healing / herhaling pranayama kriya meditatie AL. alle chakras) 5 eliminatie. alle chakras) KY voor weerstand tegen ziekte. Kundalini Yoga 2010-2011 thema: KY en de acht chakras 11-5-2011 / 1 / 11 AL healing / herhaling pranayama kriya meditatie AL (voor KY meditatie Kirtan Kriya 1 krachtige energie Bandhas alle chakras) (chakra

Nadere informatie

programma. Voor leden en niet-leden

programma. Voor leden en niet-leden programma. Voor leden en niet-leden programma. Zondag 2 juli / 09:00-17:00 / SportCity A dam Wibautstraat Body & Mind zaal 09:30-11:00 Intro to Ashtanga Daria Mnych 11:15-12:15 Meditatie, het is niet wat

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen.

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen. Nieuwsbrief april 2018 Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 5 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma voor iedereen. Vrijdagavond 29 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur Zomerse Sacrale dansavond

Nadere informatie

ANAHATA yoga en meditatieruimte

ANAHATA yoga en meditatieruimte OPEN DAGEN ANAHATA Zaterdag 2 en Zondag 3 september 2017 Bezichtigen van nieuwe yogaruimte op unieke plek in Nijmegen. Korte try-out/kennismakings lessen van ongeveer 20 minuten van verschillende yoga

Nadere informatie

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Tai Chi, Mindfulness en Qigong

Tai Chi, Mindfulness en Qigong Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

[440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s

[440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s [440] Yogahoudingen voor de verschillende dosha s Vata Een vata is slank gebouwd met smalle botten en een dun gestel. Ze zijn flexibel, maar hebben soms gebrek aan energie. Ze ontwikkelen vaak stijfheid

Nadere informatie

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING 3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING Start januari 2016 Voldoet aan standaarden IYF en Yoga Alliance De docentenopleiding is een unieke reis waarin je op zoek gaat naar de essentie van je eigen wezen. Een zoektocht

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

YOGA voor een gelukkig en stressvrij leven

YOGA voor een gelukkig en stressvrij leven YOGA voor een gelukkig en stressvrij leven YOGA VOOR EEN GELUKKIG EN STRESSVRIJ LEVEN Introductie tot yoga en ayurveda Met informatie over de verschillende yogastijlen, yogatermen, therapieën en adviezen

Nadere informatie

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016-

MahaYoga zomerweek. -24 t/m 29 juli 2016- MahaYoga zomerweek -24 t/m 29 juli 2016- Yoga, meditatie, vakantie, chakra-filosofie, leren, klankmeditatie, mantrazang, ontspannen, wandelen, groeien 1 Het pad van de yogi is het volgen van de Kundalini

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Tai Chi, Mindfulness en Qigong

Tai Chi, Mindfulness en Qigong Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

HEALINGSOUNDMOVEMENT Events presents. ORASSY ULTIMATE HEALTH, London UK

HEALINGSOUNDMOVEMENT Events presents. ORASSY ULTIMATE HEALTH, London UK HEALINGSOUNDMOVEMENT Events presents ORASSY ULTIMATE HEALTH, London UK Met gepaste trots willen wij jullie aankondigen dat we de uitzonderlijke eer hebben om met leraar en meester Konstantin Pavlidis te

Nadere informatie

De zeven levenswegen of -levenshoudingen van een Yogi.

De zeven levenswegen of -levenshoudingen van een Yogi. 7 Yogi Paden De zeven levenswegen of -levenshoudingen van een Yogi. 1. HATHA Yoga Het is de Hatha Yoga die in het Westen het meest is bekend. Deze is vooral op het lichamelijke gericht. Men kan hierin

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

Pranayama. from Prana indeed all living forms are born and, having been born, they remain alive by Prana. At the end they merge into Prana once more

Pranayama. from Prana indeed all living forms are born and, having been born, they remain alive by Prana. At the end they merge into Prana once more Pranayama from Prana indeed all living forms are born and, having been born, they remain alive by Prana. At the end they merge into Prana once more (Kaushtaki Upanishad 3:2) Prana is levenskracht. Ademen

Nadere informatie

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker

Bezield leven. Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker. Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Bezield leven Over hoe je bewust leeft en beweegt na kinderkanker Saskia Pluijm, bewegingswetenschapper, onderzoeker Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie, Utrecht en ErasmusMC, kinderoncologie,

Nadere informatie

YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out

YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out YOGA Integraal herstelprogramma bij stress & burn-out Kun je als gevolg van stress niet meer goed functioneren in het dagelijks leven? Met onze integrale aanpak kun je direct werken aan je herstel. LEER

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Yoga en meditatie In onze dagelijkse hectiek is het moeilijk rust, energie en blijheid te vinden en ervaren. Je kunt dit, net als ik, onder meer krijgen door yoga en meditatie te beoefenen. Yoga en meditatie

Nadere informatie

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma.

Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma. Nieuwsbrief april 2019 Yogastudio Westland organiseert alweer voor de 6 e keer een speciaal yoga-zomerprogramma. Dinsdagavond 2 juli van 19.30 uur tot 21.30 uur stimuleren een goede doorstroming van de

Nadere informatie

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017 Odd Fellows Milica Marinkov 9 maart 2017 De drie schakels Geven van vriendschap. Het bewijzen van (naasten) liefde. Zoeken naar waarheid in het leven. Drie vragen van je ziel Wie ben ik, wie ben ik echt?

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor Maart Nu de mensheid zich in een onontkoombare transitie bevindt, vragen wij jullie om degenen die in angst verkeren en moeite

Nadere informatie

Basis scholing in 10 lesdagen

Basis scholing in 10 lesdagen Advaita Yoga Centrum Lisplein 7, 3037AP Rotterdam Kashmiryoga Basis scholing in 10 lesdagen Start 12 september 2015 met 40 punten bijscholing VYN. Kashmiryoga basis scholing ] in 10 lesdagen Kashmiryoga

Nadere informatie

Het Dansende dierenbos

Het Dansende dierenbos Het Dansende dierenbos Kinder-yoga op muziek Jasper Merle & Hester van Toorenburg SPECTRUM over yoga, kinderen & dit boek In Het dansende dierenbos komen dieren, muziek en yoga samen. Er kan worden gedanst,

Nadere informatie

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore NRGIZE Wil jij je conditie naar een nieuw level tillen én je spieren trainen in één korte work-out? Dan is NRGIZE echt iets voor jou! Tijdens deze HIIT-training wissel je cardio en kracht met elkaar af.

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Happy is the new busy

Happy is the new busy MEDITATIE EN MINDFULNESS VOOR ORGANISATIES Happy is the new busy Dream-in geeft trainingen op het gebied van meditatie en mindfulness om de energie, het enthousiasme en potentieel dat al latent in mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Yoga voor dag en nacht

Yoga voor dag en nacht Mieke de Bock en Miriam Wapenaar Yoga voor dag en nacht Praktische oefeningen BBNC uitgevers Rotterdam, 2010 Inleiding Er zijn al heel wat yogaboeken geschreven. Voor het schrijven van Yoga voor dag en

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM. Opleiding Medische Marma Yoga

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM. Opleiding Medische Marma Yoga Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding Medische Marma Yoga 1 Opleiding Medische Marma-Yoga De opleiding Ayurvedische marma-yoga is een

Nadere informatie

Nationaal symposium Belgische CP- Centra 18/09/19 Rose Claeys. Voordelen van Yoga for the Special Child voor kinderen en volwassenen met CP

Nationaal symposium Belgische CP- Centra 18/09/19 Rose Claeys. Voordelen van Yoga for the Special Child voor kinderen en volwassenen met CP Nationaal symposium Belgische CP- Centra 18/09/19 Rose Claeys Voordelen van Yoga for the Special Child voor kinderen en volwassenen met CP Sonia Sumar Braziliaanse klassieke Hatha Yoga teacher 1972 geboorte

Nadere informatie

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016

sahasrara Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 Liefde voor Jezelf VROUWENWEEK 2016 Sierra de la Nieves, Monda, Andalusië, Spanje 26 september - 2 oktober 2016 sahasrara liefde, zachtheid, verbinding en relaxen Vrouwenweek Liefde voor jezelf in het

Nadere informatie

WORKSHOP Maak jouw yoga serie voor thuis!

WORKSHOP Maak jouw yoga serie voor thuis! WORKSHOP Maak jouw yoga serie voor thuis! WWW.LIGHTHOUSEWORKS.NL WORKSHOP Maak jouw yoga serie voor thuis! Deze handleiding is geschreven voor deelnemers van de Yoga Intensive, waar dit document aan de

Nadere informatie

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013 OPLEIDING Marma-Yoga Basis opleiding Marma-Yoga studiegids 2012/2013 1. Inleiding De basis opleiding Ayurvedisch marmatherapie is een unieke opleiding, die nergens anders wordt gegeven. De samensteller

Nadere informatie

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker

back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker back to vitality meer energie? Ondersteuning bij vermoeidheid bij en na kanker In deze brochure vindt u een overzicht van de behandelingen die Cancer Care Center biedt om vermoeidheid tijdens en na afloop

Nadere informatie

Chakra Resonance part 7

Chakra Resonance part 7 Chakra Resonance part 7 - Tanpura Ragas in C # & F # - music: Raju, Mischa & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Tanpura duet male 5-string & male 4-string in C #, 38.25 min. (offers a soothing

Nadere informatie

inhoud OPMERKING: Wanneer een oefening in dit boek doorloopt op de volgende bladzijde wordt dat aangegeven d.m.v een pijltje:

inhoud OPMERKING: Wanneer een oefening in dit boek doorloopt op de volgende bladzijde wordt dat aangegeven d.m.v een pijltje: inhoud 10 Adem en yoga 13 Yang yoga (ochtend) 16 Voorbereiding 26 Zonnegroet A (kort) optie 1 34 Zonnegroet A (kort) optie 2 (iets intenser) 42 Zonnegroet B (lang) optie 1 56 Zonnegroet B (lang) optie

Nadere informatie

Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend.

Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend. sufi whirling mindfulness shiatsu massage personal coaching Wij nodigen je uit voor een verfrissende ervaring. Voel de energie en ontspan. Ontdek jouw kernwaarden en beleef je eigen Body Mind Soul weekend.

Nadere informatie

Positive health Positive wellbeing Positively Dru BOEK 1 DRU YOGA DOCENTENOPLEIDING BODY HEALTH PRODUCTS NOT FOR PROFIT & MIND & NUTRITION PROJECTS

Positive health Positive wellbeing Positively Dru BOEK 1 DRU YOGA DOCENTENOPLEIDING BODY HEALTH PRODUCTS NOT FOR PROFIT & MIND & NUTRITION PROJECTS Positive health Positive wellbeing Positively Dru BOEK 1 DRU YOGA DOCENTENOPLEIDING BODY HEALTH PRODUCTS NOT FOR PROFIT & MIND & NUTRITION PROJECTS BOEK 1 INHOUD OVER DRU YOGA Onderdelen van Dru Yoga 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Op woensdag 9 januari start de winter naaicursus van uur.

Op woensdag 9 januari start de winter naaicursus van uur. CURSUS NIEUWS JANUARI: STADSVERLICHTING, VERANDER DE WERELD VANUIT JEZELF! Iedere 2 de en 4 de zondag van de maand is de huiskamer van De Dissel geopend voor een MEDITATIE in het kader van stadsverlichting.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

? Waarom deze training?

? Waarom deze training? Yoga in combinatie met Kracht & Uitstraling 1? Waarom deze training? 1 Voor... - Rust en eenheid - Respect voor jezelf en voor elkaar - Een sterke eenheid - Pestgedrag voorkomen - Sterk team 2 Een krachtige

Nadere informatie

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de Nieuwsbrief 2015 nummer 8 Inhoud Pagina Beeindiging Sound Experience 1 Tantrische healing dag 13 dec 2 Tantrische healing vierdaagde 2016 4 Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers Richard en ik

Nadere informatie

YOGA EN HARDLOPEN. Yoga voor hardlopers en hardlopen voor yogabeoefenaars

YOGA EN HARDLOPEN. Yoga voor hardlopers en hardlopen voor yogabeoefenaars YOGA EN HARDLOPEN Yoga voor hardlopers en hardlopen voor yogabeoefenaars YOGA EN HARDLOPEN Yoga voor hardlopers en hardlopen voor yogabeoefenaars Tekst en fotograie: Maja Miklič Redactie: Sandra Di Bortolo

Nadere informatie

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos (Hemel en Aarde) Taiji Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos Thissen, ben sinds midden tachtiger jaren bezig met vechtkunsten. Na eerst enkele jaren

Nadere informatie

Advaita yoga centrum, Lisplein 7, 3037 AP Rotterdam. Email: satsang@zonnet.nl. Tel. 010-4672261. www. advaita- yogacentrum.nl. Kashmiryoga workshop.

Advaita yoga centrum, Lisplein 7, 3037 AP Rotterdam. Email: satsang@zonnet.nl. Tel. 010-4672261. www. advaita- yogacentrum.nl. Kashmiryoga workshop. 1 Advaita yoga centrum, Lisplein 7, 3037 AP Rotterdam. Email: satsang@zonnet.nl. Tel. 010-4672261. www. advaita- yogacentrum.nl Kashmiryoga workshop. In de workshop verweeft het onderdeel: body awareness

Nadere informatie

UNIDE GECERTIFICEERDE BIJSCHOLINGEN. Yoga en Adem. Zondag 22 februari 2009 Waarnemen gewaar-worden gewaar-zijn

UNIDE GECERTIFICEERDE BIJSCHOLINGEN. Yoga en Adem. Zondag 22 februari 2009 Waarnemen gewaar-worden gewaar-zijn UNIDE GECERTIFICEERDE BIJSCHOLINGEN Yoga en Adem Zondag 22 februari 2009 Waarnemen gewaar-worden gewaar-zijn Zondag 22 maart 2009 De kunst van leven en sterven Unide Vereniging ter bevordering van Universeel

Nadere informatie

Power. Yoga. Yoga wordt steeds geliefder in Nederland. mensen zijn op zoek naar innerlijke balans. Dat is niet zo gek, want steeds meer

Power. Yoga. Yoga wordt steeds geliefder in Nederland. mensen zijn op zoek naar innerlijke balans. Dat is niet zo gek, want steeds meer Tekst: Marjolein Seegers. Foto s: Jorrit t Hoen de flow in Yoga wordt steeds geliefder in Nederland. Dat is niet zo gek, want steeds meer mensen zijn op zoek naar innerlijke balans en dat kan yoga geven.

Nadere informatie

all about me yoga In de houding

all about me yoga In de houding In de houding Niet zo heel lang geleden was yoga iets voor geitenwollensokkentypes die in lotushouding zaten te mediteren en kruidenthee dronken. Tijden veranderen. Yoga is nu voor iedereen. Wat maakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Yoga-Touch

Nieuwsbrief Yoga-Touch Nieuwsbrief Yoga-Touch Januari/Februari 2017 SUPER YIN-YANG WORKSHOP! Zaterdag, 4 februari, 14.00 17.00 uur Adres ; Pasteurweg 53, R veen W; www.yoga-touch.nl E; info@yoga-touch.nl www.facebook.com/studioyogatouch?fref=ts

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Ademhaling - Pranayama

Ademhaling - Pranayama Ademhaling - Pranayama Je adem is je levenskracht. Zonder adem is er geen leven. Het is je nieuwe energie die je via je longen richting de rest van je lijf stuurt. Al je cellen in je lijf hebben deze energie

Nadere informatie

Pal Dan Gum oefeningen

Pal Dan Gum oefeningen Pal Dan Gum oefeningen Deze reeks Pal Dan Gum oefeningen worden al duizenden jaren in China en Korea gebruikt voor het voorkomen van ziektes en de bevordering van een goede gezondheid. Pal Dan Gum oefeningen

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Feel Good community 1

Feel Good community 1 Feel Good community 1 Contact: U kan bellen: +31683221100 Email sturen: info@centola.nl Liever naar de praktijk toe komen? Behandelingen op afspraak: Maandag 13.15 tot 15.00 Dinsdag 11.00 tot 18.00 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei.

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei. Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei 2016 Gechannelde boodschap voor de maand Mei. De tijd is daar om op een nieuwe manier de seizoenen te beleven. De Aarde zelf brengt grote veranderingen op gang die een effect

Nadere informatie

Mantra-Meditations. mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay

Mantra-Meditations. mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay Mantra-Meditations - Sounds of Silence - mantra: Anandajay vocals: Anandajay music: Raju & Anandajay arrangement & composition: Anandajay CD 1: 1. Om Shanti Om mantra meditation (heals your 2 nd and 6

Nadere informatie

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016

Aerobiczaal van 16 juli t/m 28 augustus Zomerrooster 2016 Z omerrooster Zoals beloofd hier het zomerrooster welke geld van 16 juli t/m 28 augustus Het was een hele puzzle, omdat we gelijk de crossfit- en HIKT-lessen naar de aerobiczaal willen overbrengen. We

Nadere informatie

Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK

Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK Anna Elisabeth Röcker Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK De twaalf meridianen stimuleren met acupressuur, yoga en visualisatie Inhoud Over dit boek 7 Over het werken met de kaarten 8 Traditionele Chinese

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

De psoas en de (voor) ouders voor mannen Dieper zakken in jouw oer-vertrouwen

De psoas en de (voor) ouders voor mannen Dieper zakken in jouw oer-vertrouwen De psoas en de (voor) ouders voor mannen Dieper zakken in jouw oer-vertrouwen mario haberl In deze workshop werken we met de psoas, via fysieke/energetische oefeningen en familie opstelling met het lijf

Nadere informatie

300 YOGAHOUDINGEN. voor beginners en gevorderden

300 YOGAHOUDINGEN. voor beginners en gevorderden 300 YOGAHOUDINGEN voor beginners en gevorderden 300 YOGAHOUDINGEN VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN Tekst en fotografie: Maja Miklič Redactie: Sandra Di Bortolo www.hetzusje.nl Fotomodellen: Daryl Raphael

Nadere informatie

Yoga voor kinderen; een benadering van kidsyoga

Yoga voor kinderen; een benadering van kidsyoga Yoga voor kinderen; een benadering van kidsyoga Yoga is in opkomst, en het heeft de zweverige associatie achter zich gelaten. En met yoga komt kinderyoga meer en meer in de belangstelling. Dit is een goede

Nadere informatie

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST

ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST ALCHEMIE ALS LEVENSKUNST E - BOOK IN VIER STAPPEN NAAR ZELFREALISATIE ANITA MARIA VAN DEN EERENBEEMT Alchemiealslevenskunst In4stappennaarzelfrealisatie AnitaMariavandenEerenbeemt Alchemie(als(levenskunst(

Nadere informatie

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen 1 er Novemb 3 e i Edit 2014 High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen MIND 49 49 Chi Kung; Het opbouwen van vitale energie en mentale

Nadere informatie

Mindfulness F Festival Programma 2 maart 2013 Centrum Djoj Rotterdam Elk moment is een plaats waar je nog nooit geweest bent Centrum Djoj Rotterdam * Antony Duyklaan -7 * 301 HA Rotterdam * 010-28 28 02

Nadere informatie

Ontspannen als gezonde levenshouding!

Ontspannen als gezonde levenshouding! Ontspannen als gezonde levenshouding! Gratis e-book met leuke ontspanningsoefeningen voor elke dag! Jana Schoefs Relaxatietherapie Jana Schoefs www.janaschoefs.be Ontspannen als gezonde levenshouding:

Nadere informatie

Dansexpressie. Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging.

Dansexpressie. Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging. Dansexpressie Lichamelijk welzijn en expressie Je wordt uitgenodigd om jezelf in beweging te ontdekken en jezelf uit te drukken door dans en beweging. Jezelf en elkaar door dans beter en op een andere

Nadere informatie

Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving. Didactiek voor een spirituele benadering van yoga en ander lichaamswerk. Anandajay

Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving. Didactiek voor een spirituele benadering van yoga en ander lichaamswerk. Anandajay Spiritualiteit doorgeven via lichaamsbeleving Didactiek voor een spirituele benadering van yoga en ander lichaamswerk. Anandajay! 1 Cip-gegevens Vlaamse Uitgevers Vereniging, Berchem Anandajay Anandajay

Nadere informatie

Yoga ebook. Starten met yoga

Yoga ebook. Starten met yoga Yoga ebook Starten met yoga Inleiding Als je nog nooit Yoga gedaan hebt, blijft het vaak een gegeven dat mensen denken dat yoga in feite een soort meditatie is. Zitten in kleermakerszit, de lotushouding,

Nadere informatie

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T " M A N N E N & V R O U W E N "

S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I S E P T T / M 2 8 S E P T  M A N N E N & V R O U W E N S P I R I T S I N N A T U R E I B I Z A 2 9 J U N I T / M 6 J U L I 2 0 1 9 2 1 S E P T T / M 2 8 S E P T 2 0 1 9 " M A N N E N & V R O U W E N " WWW.SPIRITOFSOULTRAVEL.COM MANNEN & VROUWEN 12 FASE VAN

Nadere informatie

Bij de Yoga cursus: Hart-s-tocht.

Bij de Yoga cursus: Hart-s-tocht. Bij de Yoga cursus: Hart-s-tocht. Yogabeoefening is een tocht naar je hart. In deze cursus hebben we onszelf eerst een aantal vragen gesteld over de wijze waarop we deze weg kunnen gaan. Hiervoor volgen

Nadere informatie

2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016

2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016 2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016 De wereld heeft stralende lichten nodig die niet alleen de kennis en ervaring van yoga delen met de wereld maar ook de openende en verlichtende ervaring

Nadere informatie

Agenda - oktober

Agenda - oktober Agenda - oktober - 2017 3 oktober dinsdagavond en 4 oktober woensdagochtend, Yin Yoga door Natasha Baumgarten Yin Yoga is een pad binnen de yoga dat in vergelijking met andere yoga vormen zachter en meer

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

-Een van de uitgangspunten van NamoNamah is dat de Oosterse Yogafilosofie in het heden ten daagse Westen toegepast wordt.

-Een van de uitgangspunten van NamoNamah is dat de Oosterse Yogafilosofie in het heden ten daagse Westen toegepast wordt. 1 Opbouw lesstof NamoNamah Uitgangspunten van Namonamah, opleiding tot Yogadocent zijn: -Yoga is een ervaringswetenschap, er is veel theorie te vinden over de Yoga, deze dient als basis en kan alleen verinnerlijkt

Nadere informatie