Beursstands. Presentaties. Bedrijfsevenementen. Licht- en Geluidverhuur MAXIMUM EXPOSURE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beursstands. Presentaties. Bedrijfsevenementen. Licht- en Geluidverhuur MAXIMUM EXPOSURE"

Transcriptie

1 MAXIMUM EXPOSURE

2 MAXIMUM EXPOSURE Voor u ligt een informatiepakket over ONYX EXPO (onderdeel van ONYX entertainment). ONYX EXPO specialiseert zich in zakelijke dienstverlening op het gebied van licht- en geluidstechniek bij beursstands, congressen, presentaties en andere bedrijfsevenementen. In dit pakket kunt u informatie vinden over de volgende onderwerpen: Beursstands Presentaties Bedrijfsevenementen Licht- en Geluidverhuur

3 MAXIMUM EXPOSURE FOR YOUR TRADESHOWS ONYX EXPOSITIONS Bij het voorbereiden en realiseren van een succesvolle beursstand komt veel kijken. U moet aan een groot aantal zaken denken en u bent afhankelijk van veel andere bedrijven om de onderdelen van uw beursstand op tijd en naar wens in orde te hebben. Het organiseren van een beursstand kost daarom veel tijd, terwijl uw prioriteit uiteindelijk ligt bij de resultaten van de beurs (zoals het vergroten van uw naamsbekendheid, de acquisitie van nieuwe klanten of simpelweg het verhogen van uw omzet). ONYX EXPO is een ervaren evenementenbedrijf dat zich specialiseert in de productie van beursstands. ONYX EXPO weet precies wat er bij de productie van een beursstand van belang is en hoe dat geregeld moet worden; of het nu gaat om projectverlichting, een geluidssysteem, een simpele beursstand op zich of een geheel nieuw te ontwerpen beursstand. Hierdoor is ONYX EXPO een volwaardige partner voor u bij de realisatie van uw beursstand. ONYX EXPO biedt onder andere de volgende diensten aan. Productie Het traject van conceptontwikkeling tot en met realisatie Ontwerp Het creatieve en technische ontwerp van beursstands Standbouw Het bouwen van complete beursstands naar (uw) ontwerp Projectverlichting Het uitlichten van beursstands, presentaties of projecten Event Management Organisatie van beursdagen en (bedrijfs)evenementen Sound & Light Rental Losse verhuur van geluidssystemen, licht, beamers, etc. ONYX EXPOSURE ONYX EXPO is overtuigd van de kracht van differentiatie door kwaliteit. De beleving van een beursstand door een bezoeker is altijd het meest belangrijke. Met het neerzetten van alleen een simpele beursstand wordt vaak voorbij gegaan aan het doel van een beurs, namelijk opvallen tussen uw concurrenten en mededeelnemers op de beurs. Zoals onze portfolio en informatiemap laten zien, is ONYX EXPO in staat om bezoekers naar uw stand te halen met een goede uitstraling en opvallende extra s. Alleen dan kan een blijvende indruk achter worden gelaten op uw potentiële klanten. ONYX EXPO staat voor moderne techniek en een professionele beursstand met maximale exposure. Het is goed mogelijk dat u eerder van ONYX EXPO heeft gehoord. Wat echter veel belangrijker is, is dat u misschien heeft gehoord van onze beursstands. ONYX EXPO was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de hoofdstand op de Rainbow Experience in 2005 en de SONY dealershow afgelopen jaar. Ook heeft ONYX EXPO beursstands op de Miljonair Fair en de MotoRai verzorgt, die breed werden uitgemeten in de pers. Zo werd er een uitgebreide reportage op de Miljonair Fair gemaakt door RTL Boulevard over het onverwachte optreden van Kelis bij de centrale stand van Otazu, Vespa, Motorola en Davidov.

4 STANDAARD BEURSSTAND 1 BASIC MODEL Omschrijving Een complete beursstand, geschikt voor elke exposant en elke type beurs. De stand heeft rondom een modern aluminium trussframe met daarin een fraaie lichtset voor uitlichting van de stand en uw producten en een professioneel JBL geluidssysteem voor weergave van spraak of muziek. U heeft legio mogelijkheden om met ons uw promotiematerialen in de stand te verwerken. Een perfecte en flexibele totaaloplossing voor een transparante prijs! Standaard Onderdelen Een trussframe rond de stand in een hoek- of carré-opstelling Een lichtset met verspreid opgehangen PAR56 Medium Flood 300 Watt spots Een geluidsset met 2 opgehangen JBL speakers, een Sennheiser draadloze microfoon, een Marantz DVD/CD/MP3-speler en een Dateq audiomixer Een nette basisinrichting met diverse folderhouders, stoelen, tafels en andere meubels Een Nespresso-apparaat met 25 cupjes per beursdag, bekertjes, vuilbakje en meubeltje Prijs Basisprijs* 1499,00 excl. 19% BTW Extra draaidag 749,50 excl. 19% BTW * Dit is de prijs voor de complete beursstand inclusief 1 gebruiksdag, opbouw, afbouw en vervoer binnen Nederland. Indien uw beurs meerdere dagen telt, moet u voor elke extra gebruiksdag 50% van de basisprijs rekenen. De stand wordt opgeleverd met een uitleg over de werking van de apparatuur aan uw medewerkers. Ons bedrijf heeft een 24-uurs stortingsdienst voor eventuele problemen of vragen tijdens de beursdagen. Zie voor extra opties het overzicht verderop in deze brochure.

5 STANDAARD BEURSSTAND 2 DISPLAY MODEL Omschrijving Een complete beursstand, geschikt voor productpresentaties of opvallende promotie van uw bedrijf. De stand heeft rondom een modern aluminium trussframe met daarin een fraaie lichtset voor uitlichting van de stand en uw producten en een professioneel JBL geluidssysteem voor weergave van spraak of muziek. Een zeer geschikte stand voor lancering, promotie en demonstratie van uw diensten of producten. Standaard Onderdelen Een trussframe rond de stand in een carré-opstelling met een bannerruimte Een lichtset met verspreid opgehangen PAR56 Medium Flood 300 Watt spots Een geluidsset met 2 opgehangen JBL speakers, een Sennheiser draadloze microfoon, een Marantz DVD/CD/MP3-speler en een Dateq audiomixer Een nette basisinrichting met diverse folderhouders, stoelen, tafels en andere meubels Een Nespresso-apparaat met 25 cupjes per beursdag, bekertjes, vuilbakje en meubeltje Prijs Basisprijs* 1599,00 excl. 19% BTW Extra draaidag 799,50 excl. 19% BTW * Dit is de prijs voor de complete beursstand inclusief 1 gebruiksdag, opbouw, afbouw en vervoer binnen Nederland. Indien uw beurs meerdere dagen telt, moet u voor elke extra gebruiksdag 50% van de basisprijs rekenen. De stand wordt opgeleverd met een uitleg over de werking van de apparatuur aan uw medewerkers. Ons bedrijf heeft een 24-uurs stortingsdienst voor eventuele problemen of vragen tijdens de beursdagen. Zie voor extra opties het overzicht verderop in deze brochure.

6 STANDAARD BEURSSTAND 3 CENTRAAL MODEL Omschrijving Een spectaculaire beursstand, geschikt voor de standhouder die iets extra s wil. De stand heeft een modern aluminium trussframe op poten met daarin een fraaie lichtset voor uitlichting van de stand, effectlicht met eventueel uw logo erin en een professioneel JBL geluidssysteem voor weergave van spraak en muziek. Een prachtige eyecatcher op elke beurs, waar uw bezoekers graag wat langer blijven hangen. Standaard Onderdelen Een trussframe boven de stand in carrévorm Een lichtset met verspreid opgehangen PAR56 Medium Flood 300 Watt spots, 4 Martin movingheads en subtiel effectlicht (met eventueel logo-projectie in de beurshal) Een geluidsset met 4 opgehangen JBL speakers, een Sennheiser draadloze microfoon, een Marantz DVD/CD/MP3-speler en een Dateq audiomixer Een spectaculaire inrichting met diverse witte banken, zuiltjes, tafels, folderhouders, stoelen, tafels en andere meubels Een Nespresso-apparaat met 25 cupjes per beursdag, bekertjes, vuilbakje en meubeltje Prijs Basisprijs* 2499,00 excl. 19% BTW Extra draaidag 1249,50 excl. 19% BTW * Dit is de prijs voor de complete beursstand inclusief 1 gebruiksdag, opbouw, afbouw en vervoer binnen Nederland. Indien uw beurs meerdere dagen telt, moet u voor elke extra gebruiksdag 50% van de basisprijs rekenen. De stand wordt opgeleverd met een uitleg over de werking van de apparatuur aan uw medewerkers. Ons bedrijf heeft een 24-uurs stortingsdienst voor eventuele problemen of vragen tijdens de beursdagen. Zie voor extra opties het overzicht verderop in deze brochure.

7 STANDAARD BEURSSTANDS EXTRA OPTIES Afwerking Afdoeken Zijkant trussframe afdoeken (zwart of wit, p/m) 15,00 Plafond Plafond in trussframe maken (wit zeildoek, p/m 2 ) 40,00 Vloerbedekking Tapijttegels (zwart of antraciet, p/m 2 ) 20,00 Meubels Vitrinekast Grote vitrinekast voor kleine producten met lichtspotje 175,00 Folderdisplay Grote folderkast voor folders en flyers 125,00 Opbergkast Grote kast voor het opbergen van materialen 125,00 Lounge Complete lounge met meubels, sfeerlicht en fraaie aankleding 999,00 Beeld Videoprojectie Beamer met projectiescherm t.b.v. laptop of DVD-speler 200,00 Plasmascherm Philips plasmascherm 32 incl. design standaard 225,00 Productdemonstraties Demo-balie Balie voorin stand voor het geven van productdemonstraties 100,00 Demo-set audio Systeem met draadloze headset voor productdemonstraties 100,00 Demo-set beeld Twee plasmaschermen en camera voor productdemo s 650,00 Promotiematerialen Logoprojectie Lichtprojectie van logo door beurshal excl. productie logo-dia 125,00 Logo-dia Productie logo-dia voor lichtprojectie (éénmalige kosten) 175,00 Banner Spandoek op maat met uw logo of tekst Displays Staande display met logo s, tekst of foto s Folders & flyers Promotiematerialen voor uw bedrijf Personeel Geluidstechnicus Technicus voor het afmixen van zang, spraak of muziek (p/u) 39,50 Technicus All-round technicus voor ondersteuning (p/u) 39,50 Event Manager Ervaren coördinator van evenementen (p/d) 450,00 Overige Kroonluchterset Set van 4 kleine kroonluchters 250,00 Spiegelbolset Set van 4 spiegelbollen van 50 cm met verlichting 150,00 Grote spiegelbol Een opvallende eye-chatcher: de spiegelbol van 1 meter 150,00 Voor andere opties of het verzorgen van de uitvoer van uw speciale wensen, kunt u contact met ons opnemen. Met ruime ervaring en verstand van zaken kunnen onze medewerkers u snel helpen.

8 BEURSSTANDS OP MAAT & OFFERTES AANVRAGEN Ook voor beursstands en evenementen op maat kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op voor een offerte, een gesprek of vragen. Wij verwijzen u graag naar onze website voor referenties en impressies van onze producties. Kijk op

9 PRIJSLIJST ZAKELIJKE HUURSETS Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard huursets die populair zijn bij bedrijven voor de verzorging van techniek bij presentaties, beursstands en kleine evenementen. Bij de onderstaande sets is de op- en afbouw inbegrepen. Alle prijzen zijn exclusief 19% BTW en vervoerskosten. Voor grotere evenementen, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Presentaties Hoogwaardige systemen voor (product)presentaties met JBL statief-speakers, een draadloze (revers)microfoon of headset en aansluitmogelijkheden voor een laptop en ipod. Deze sets zijn ook uitermate geschikt als geluidsysteem bij congressen, beursstands en in bedrijfszalen. Presentatieset tot 100 personen 199,00 Presentatieset tot 200 personen 299,00 Presentatieset tot 300 personen 399,00 Beamer met projectiescherm 200,00 Plasmascherm ,00 Laptop met MS office 50,00 DVD-speler 20,00 Bedrijfsborrels Totale verzorging van geluid, sfeerverlichting en muziek bij uw (bedrijfs)borrel. Borrel tot 100 personen 449,00 Borrel tot 200 personen 549,00 Borrel tot 300 personen 649,00 Fraaie lounge met banken, tafeltjes en extra sfeerlicht (ca. 50 m2) 999,00 Bedrijfsfeesten Totale verzorging van licht en geluid inclusief een ervaren Dj voor uw (bedrijfs)feest. Bedrijfsfeest tot 200 personen 499,00 Bedrijfsfeest tot 300 personen 599,00 Bedrijfsfeest tot 400 personen 699,00 Bedrijfsfeest tot 700 personen 999,00 Fraaie lounge met banken, tafeltjes en extra sfeerlicht (ca. 50 m2) 999,00 Andere Huursets, Projectverlichting & Geluidssystemen Lichtsets voor het uitlichten van een presentaties, producten, optredens of beursstands. Geluidsystemen voor optredens, weergave van muziek of het toespreken van grote groepen. U kunt gratis en vrijblijvend offertes voor andere huuropdrachten en producties aanvragen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, belt of t u dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder. Offertes worden doorgaans binnen 24 uur opgesteld. Meer informatie, voorbeelden en referenties staan op

Verhuurcatalogus. XLS Productions Maalbergenstraat 44 5045 JE Tilburg Tel: 065 2300661 info@xls-productions.nl

Verhuurcatalogus. XLS Productions Maalbergenstraat 44 5045 JE Tilburg Tel: 065 2300661 info@xls-productions.nl Verhuurcatalogus XLS Productions Maalbergenstraat 44 5045 JE Tilburg Tel: 065 2300661 info@xls-productions.nl Inhoudsopgave Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Geluidsapparatuur Verlichting &

Nadere informatie

Horen en zien verbaast je

Horen en zien verbaast je Achterkamp_AVL_a5_folder_final_2_Opmaak 1 07-10-13 19:57 Pagina 1 Horen en zien verbaast je Bedrijfs Brochure Achterkamp AVL Koekampsweg 7 8167 PP Oene T +31 (0)578 642 277 E info@achterkamp-avl.com W

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Verhuur complete sets Big Bang Showproductions

Verhuur complete sets Big Bang Showproductions Verhuur complete sets Big Bang Showproductions Voor de eindgebruiker heeft Big Bang Showproductions een aantal kant en klare sets samengesteld. Alle sets zijn compleet inclusief bekabeling en benodigde

Nadere informatie

Shure SM 57 microfoon (drum + gitaar) kabel + statief 7,50. Shure sm 58 zangspraak microfoon incl kabel + statief 7,50

Shure SM 57 microfoon (drum + gitaar) kabel + statief 7,50. Shure sm 58 zangspraak microfoon incl kabel + statief 7,50 Prijslijst geluid 2009 alle prijzen excl 19% btw Microfoons Shure SM 57 microfoon (drum + gitaar) kabel + statief 7,50 Shure sm 58 zangspraak microfoon incl kabel + statief 7,50 AKG D 112 bassmicrofoon

Nadere informatie

Voor de beste schoolfeesten... info@pilot-entertainment.nl

Voor de beste schoolfeesten... info@pilot-entertainment.nl Voor de beste schoolfeesten... www.pilot-entertainment.nl Bent u zoek naar een schoolfeest? Dan bent u aan het juiste adres! Voor de beste en leukste schoolfeesten moet u bij Pilot Entertainment zijn.

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

Peer verhuurt technische apparatuur:

Peer verhuurt technische apparatuur: Peer Producties Ridderstraat 29 Postbus 578 6500 AN Nijmegen Telefoon: 06-25040410 e-mail: info@peerproducties.nl www.peerproducties.nl Peer verhuurt technische apparatuur: Celexon Spanscherm Celexon s

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

Catalogus Verhuur van: Lichtshows Geluidsinstallaties Videoschermen Stroomvoorzieningen Technische ondersteuningen tijdens evenementen

Catalogus Verhuur van: Lichtshows Geluidsinstallaties Videoschermen Stroomvoorzieningen Technische ondersteuningen tijdens evenementen Catalogus 2016 Verhuur van: Lichtshows Geluidsinstallaties Videoschermen Stroomvoorzieningen Technische ondersteuningen tijdens evenementen Mocht u nog andere vragen hebben neem dan contact met ons op.

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand

met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand met karton Duurzaam ontwerpen Eco Stand Inhoudsopgave Inhoudsopgave pg. 2 Inleiding pg. 3 Stands pg. 4 Wanden Opbouw pg. 5 Wanden Type pg. 6 3 x 4 pg. 7 4 x 4 pg. 8 3 x 3 pg. 9 3 x 2 pg. 10 5 x 3 pg. 11

Nadere informatie

Prijslijst Drive-in shows

Prijslijst Drive-in shows Prijslijst Drive-in shows 2014 Drive in Show Basis: Benodigde Ruimte: Benodigde stroomvoorziening: minimaal 3 x 2 m. 60 minuten 1 vrije stroomgroep (16 Amp. Afgezekerd) 450,- incl. 21% Btw voor 5 uur Discjockey

Nadere informatie

Bruiloft Dj & Drive in show 2018

Bruiloft Dj & Drive in show 2018 Bruiloft Dj & Drive in show 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Basic show 4 Compact show 5 XL show 6 Classic show 7 Deluxe show 8 Extra mogelijkheden 9 Bruiloftceremonie 11 3. Voorwoord "Kies de juiste show

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Drive in discotheek MDS drive in discotheek type I Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Optioneel: extra geluid tot 200 personen

Nadere informatie

Overzicht Disco Configuraties 2014

Overzicht Disco Configuraties 2014 Overzicht Disco Configuraties 2014 Algemene Informatie Met de verzorging van muziek op feesten en partijen werd jaren geleden al de basis gelegd voor het huidige Highdisc Events. Onze exclusieve disco's

Nadere informatie

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie.

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla, Kantine Walhalla, FC Walhalla & Werkplaats Walhalla Met vragen

Nadere informatie

ATELIER Atelier BANQUETING B

ATELIER Atelier BANQUETING B Atelier ATELIER BANQUETING Vlak achter het Olympisch Stadion hebben ondernemende en creatieve geesten een wasstraat omgetoverd tot culturele hotspot. Atelier gedeeltelijk of in zijn geheel afhuren voor

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Merk / Type Omschrijving: Prijs per stuk: Ex. Btw Incl.

Merk / Type Omschrijving: Prijs per stuk: Ex. Btw Incl. VERHUURLIJST 2014 Adres: Siriusplein 27, 1131 VP, Volendam Website: http://www.yourlight.nl E-mail: youri@yourlight.nl Telefoon: 06 12 41 39 09 K.v.K nr: 37117787 BTW nr: NL 1917.06.371.B01 your light

Nadere informatie

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl Dé bruiloft dj show van Nederland! The Perfect Wedding 9,6 Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Zijn jullie nog op zoek naar

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

Kevv licht en geluid. adres / Kantoor w.bruinstraat JX Almere *Uitsluitend op afspraak*

Kevv licht en geluid. adres / Kantoor w.bruinstraat JX Almere *Uitsluitend op afspraak* Kevv licht en geluid adres / Kantoor w.bruinstraat 99 1333JX Almere *Uitsluitend op afspraak* 06-34183435 www.kevv.nl info@kevv.nl Geluid Draaitafels & cd spelers Pioneer cdj-400 Dj cd speler 30,00 Pioneer

Nadere informatie

Prijslijst AZA zaalverhuur

Prijslijst AZA zaalverhuur Prijslijst AZA zaalverhuur per 01 januari 2019 (Onderaan de prijslijst vindt u onze speciale mogelijkheden op doordeweekse dagen voor koren, bands, dartclubs, kaartclubs, bingo-avonden etc.) Kale zaalhuur:

Nadere informatie

VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013

VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013 VISIEMOTION A V PRO DCTIES VISIEMOTION VERHUURPRIJSLIJST 2013 Verhuurprijslijst U kunt bij Visiemotion terecht voor de verhuur en verkoop van licht, geluid, en video apparatuur, de inhuur van onze unieke

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur!

Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Foyer Café Walhalla zijn ook te huur! Huur Theater Walhalla (max. 90 personen) Sumatraweg 9 Dit gezellige theatertje kenmerkt zich door de authentieke uitstraling

Nadere informatie

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1 CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0)

XL stand INHOUDSOPGAVE NUTTIGE INFO. 1  CONTACTPERSONEN. Sales +31 (0) CONTACTPERSONEN Sales +31 (0) 162 408 999 1 standaard inhoud De is minimaal 8 x 5 meter (40m2) en wordt altijd uitgevoerd als kopstand (drie open zijden). Bij de is het volgende inbegrepen: Achterwand

Nadere informatie

Exposeren op de MEDTEC Europe

Exposeren op de MEDTEC Europe Exposeren op de MEDTEC Europe Deelname aan een gemeenschappelijke Holland stand op de vakbeurs voor toeleveranciers aan producenten van medisch apparatuur / technologie 3 5 juni 2014 in Stuttgart, Duitsland

Nadere informatie

Standenbouw. 2.3 Truss standenbouw p.23. 2.1 Systeembouw p.15. 2.4 Pakketten p.26. 2.2 Houtbouw p.20

Standenbouw. 2.3 Truss standenbouw p.23. 2.1 Systeembouw p.15. 2.4 Pakketten p.26. 2.2 Houtbouw p.20 Standenbouw 2.1 Systeembouw p.15 Basic White Basic Max Basic Black Basic Tower Basic Plus Topline New Look White New Look Black 2.3 Truss standenbouw p.23 Techno Techno White Techno Pure 2.4 Pakketten

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

Artikel Product Dagprijs Vervolgdag

Artikel Product Dagprijs Vervolgdag Prijslijst 2015 Prijzen zijn Exclusief 21% BTW 105 Camera staf. mic. kabels 75,00 60% 106 Digitale handcamera 35,00 60% 107 Sony digitale 3 CCD camera 125,00 60% 110 DVD speler 20,00 60% 113 Filmset (DVD

Nadere informatie

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex.

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex. ZIEN EN BELEVEN Textiel Frames Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info www.combifex.info Textielframes: geeft een hoogwaardige uitstraling. Het heeft

Nadere informatie

Losse verhuurlijst Light-Flash

Losse verhuurlijst Light-Flash Losse verhuurlijst De prijzen op deze verhuurlijst zijn allen exclusief 19% BTW en alleen geldig bij losse verhuur. Als u meerdere materialen huurt, gelden er speciale pakketprijzen daarvoor kunt u het

Nadere informatie

Prijzen verhuur 2013. Steurstraat 23 1317 NZ Almere Tel: 036 533 68 73 Fax: 036 529 80 93 Info@eventsupply.nl www.eventsupply.nl

Prijzen verhuur 2013. Steurstraat 23 1317 NZ Almere Tel: 036 533 68 73 Fax: 036 529 80 93 Info@eventsupply.nl www.eventsupply.nl Pagodetenten Budgetline Pagodetent 3 x 3 meter koppelbaar 9 m² 200,00 Pagodetent 4 x 4 meter koppelbaar 16 m² 200,00 Pagodetent 5 x 5 meter koppelbaar 25 m² 250,00 Pagodetent 6 x 6 meter koppelbaar 36

Nadere informatie

Verhuurlijst 2018/2019

Verhuurlijst 2018/2019 Verhuurlijst 2018/2019 Summit-Sound Mahlerstraat 155 5011 MB Tilburg +31 (0) 622799480 info@summit-sound.nl Prijzen in deze lijst zijn per stuk, per dag en exclusief 21% BTW. Bij meerdere opeenvolgende

Nadere informatie

[PRIJSLIJST 2014] WDM EVENTS. De Mey Ellen

[PRIJSLIJST 2014] WDM EVENTS. De Mey Ellen 2014 WDM EVENTS De Mey Ellen [PRIJSLIJST 2014] Overzicht van ons aanbod met de prijzen voor 2014. Bestellingen vanaf 100 leveren wij gratis in een straal van 20 Km. Daarboven= 0,35/km. Alle prijzen in

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

7 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 30 EN DONDERDAG 31 MEI 2018 BROCHURE

7 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 30 EN DONDERDAG 31 MEI 2018 BROCHURE 7 e EDITIE expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 30 EN DONDERDAG 31 MEI 2018 BROCHURE EEMSDELTA EXPO HÉT BUSINESS TO BUSINESS EVENT VOOR DE EEMSDELTA Uw netwerk op de Eemsdelta Expo - Op de

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

Bestaat uit mixer,cd-speler, geluidsysteem tot 150 pers Bestaat uit mixer,cd-speler,geluidssysteem tot 300 pers. 250

Bestaat uit mixer,cd-speler, geluidsysteem tot 150 pers Bestaat uit mixer,cd-speler,geluidssysteem tot 300 pers. 250 Prijslijst verhuur 2011 V&B Producties Geluid: Geluidsset 1 : Bestaat uit mixer,cd-speler, geluidsysteem tot 150 pers. 100 Geluidsset 2: Bestaat uit mixer,cd-speler,geluidssysteem tot 300 pers. 250 Geluidsset

Nadere informatie

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting.

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting. THT BANQUETINGMAP Welkom bij THT, de Tolhuistuin, hier wachtten vroeger de passagiers op de boot, om over te steken naar het centrum. In de jaren 70 bouwde Shell er zijn complex, met in de tuin een paviljoen,

Nadere informatie

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN PRIJSOVERZICHT Voor logo s, huisstijlen en websites kunt u kiezen uit diverse pakketten. Er is ook een Onbezorgd Pakket waarin alles zit wat u nodig heeft om van uw bedrijf online and offline een succes

Nadere informatie

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017 Exposantenbrochure editie 2017 Grootse van Zuid-Nederland Gratis entree Hoge opkomst; in 2016 meer dan 2300 bezoekers Centrale locatie & brede doelgroep Professionele uitstraling: uniforme en complete

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306

Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306 Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306 Hieronder vindt u een gecategoriseerde prijslijst van (een deel van) de materialen die BASS u voor verhuur kan

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

EK sound & light. EK Sound & Light Rijksweg 143 6247 AD Gronsveld. Edwin +31 650 555 868 Alexander +31 651 670 706. info@eksound.

EK sound & light. EK Sound & Light Rijksweg 143 6247 AD Gronsveld. Edwin +31 650 555 868 Alexander +31 651 670 706. info@eksound. EK sound & light EK Sound & Light Rijksweg 143 6247 AD Gronsveld Btw: NL1574.95.310.B.01 KVK: 14083480 Edwin +31 650 555 868 Alexander +31 651 670 706 info@eksound.nl EK Sound en Llight EK Sound en Llight

Nadere informatie

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis

Oosthavendijk p/m. Middelharnis. vanalphenmakelaardij.nl. Contact Bezoekadres Kaai 13 Middelharnis Bezoekadres Kaai 13 Contact 0187 476 555 info@vanalphenmakelaardij.nl vanalphenmakelaardij.nl Oosthavendijk 46 vanalphenmakelaardij.nl/aanbod/oosthavendijk-46-middelharnis/99 300 p/m Kenmerken Bouwjaar

Nadere informatie

We support your event! Project

We support your event! Project Project Hoe bestellen of u heeft een vraag :: Stuur een email naar het email-adres :: bouwinnovatie@total-e.com Niet vergeten :: Firma-naam & gegevens Stand nummer van jouw stand op bouwinnovatie Gewenste

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Met bovenstaande nummers zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar.

Met bovenstaande nummers zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar. Verhuurlijst Mei 2015 CR-Audio CR-Audio licht & geluid verhuur Bovenderstraat 29 6447 CD Merkelbeek www.cr-audio.nl info@cr-audio.nl Ruud Maas / +316 4238 10 66 Christiaan Bonne / +316 1441 47 44 Met bovenstaande

Nadere informatie

Verhuurlijst 2018 volledige luxe sets

Verhuurlijst 2018 volledige luxe sets www.ddasound-light.be info@ddasound-light.be Tel: 0475/954647 Tessenderlosesteenweg 44, 3583 Paal-Beringen BE 0666414744 Fax: 011/321353 Verhuurlijst 2018 volledige luxe sets In onderstaande lijst kan

Nadere informatie

Prijslijst Re-Light. Rigging

Prijslijst Re-Light. Rigging lijst Re-Light Rigging per stuk 0,5 m truss 3,00 1 m truss 4,00 2 m truss 6,00 3 m truss 10,00 3 weg hoek 12,50 T-stuk 12,50 Kruis 15,00 Base plate klein 5,00 Base plate groot 50kg 10,00 Tent clamp 500kg

Nadere informatie

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.

Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen. www.sfeerenmeerevents.nl. t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events. Partyservice, evenementenbureau, aankleding beurzen & congressen www.sfeerenmeerevents.nl t 0186-84 01 88 e info@sfeerenmeer-events.nl Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij Sfeer & Meer vindt u meubilair

Nadere informatie

Prijslijst Drive-in shows

Prijslijst Drive-in shows Prijslijst Drive-in shows 2014 Drive in Show Basis: Benodigde Ruimte: Benodigde Opbouwtijd: Benodigde stroomvoorziening: Vergoeding: Verlenging: minimaal 3 x 2 m. 60 minuten 1 vrije stroomgroep (16 Amp.

Nadere informatie

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum:

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen) 89,00 Ronde tafel(s) grijs zonder kleedje 20,00 Ronde tafel(s) met zwart

Nadere informatie

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum:

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen) 89,00 Ronde tafel(s) grijs zonder kleedje 20,00 Ronde tafel(s) met zwart

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen) 89,00 Ronde tafel(s) grijs zonder kleedje 20,00 Ronde tafel(s) met zwart

Nadere informatie

Het beste. woonplezier. Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar. voor (ver)bouwen en méér

Het beste. woonplezier. Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar. voor (ver)bouwen en méér Het beste voor (ver)bouwen en méér woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

6 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI Brochure

6 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI Brochure 6 e EDITIE expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI 2017 Brochure EEMSDELTA EXPO HÉT BUSINESS TO BUSINESS EVENT VOOR DE EEMSDELTA Uw netwerk op de Eemsdelta Expo - Op de

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v02 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v02 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v02 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Prijslijst SONAR Beeld en Geluid BV januari 2012

Prijslijst SONAR Beeld en Geluid BV januari 2012 Prijslijst SONAR Beeld en Geluid BV januari 2012 Kleine spraakinstallatie tot ongeveer 25 personen bestaande uit; 2 Fohhn RT-2 luidsprekers 1 Microfoon Sennheiser MD-425 op statief inclusief bekabeling

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels

Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Firmanaam: Contactpersoon: Standnummer: Datum: Standaard meubels Zitje(s) (1 ronde tafel met zwart kleedje en 4 zwarte stoelen) 89,00 Ronde tafel(s) grijs zonder kleedje 20,00 Ronde tafel(s) met zwart

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

DE KROMHOUTHAL INSPIREERT

DE KROMHOUTHAL INSPIREERT INSPIREERT Al sinds 2012 faciliteert De Kromhouthal verschillende soorten evenementen. Deze variëren van beurzen & congressen tot personeelsfeesten & productpresentaties. Denk hierbij aan evenementen zoals

Nadere informatie

YOUR CARE & HEALTH EXPO 7-8-9 OKTOBER 2015 NEKKERHAL MECHELEN CARE & HOSPILALITY FACILITY SERVICES BUILDING PROJECTS MANAGEMENT & IT

YOUR CARE & HEALTH EXPO 7-8-9 OKTOBER 2015 NEKKERHAL MECHELEN CARE & HOSPILALITY FACILITY SERVICES BUILDING PROJECTS MANAGEMENT & IT YOUR CARE & HEALTH EXPO 7-8-9 OKTOBER 2015 NEKKERHAL MECHELEN CARE & HOSPILALITY FACILITY SERVICES BUILDING PROJECTS MANAGEMENT & IT 7 GOEDE REDENEN OM DEEL TE NEMEN! EXPO60+ is uitgegroeid tot een begrip

Nadere informatie

Informatiemap WFC Beursplaza

Informatiemap WFC Beursplaza Informatiemap WFC Beursplaza FACT SHEET WFC Beursplaza WFC Beursplaza T 020-5110173 Koningin Wilhelminaplein 13 F 020-5110180 Postbus 69000 info@worldfashioncentre.nl 1060 CC Amsterdam www.wfcbeursplaza.nl

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

audiovisueel Verhuur Verkoop Content Creation Project advies Project management

audiovisueel Verhuur Verkoop Content Creation Project advies Project management 3645 LB Vinkeveen NL Tel. (+31)0297264743 Mail. info@sendux.nl Web. www.sendux.nl April 2017. Betreft: productinformatie Silent Sensation. Silent Sensation biedt audio reality. Ruimte en objecten tussen

Nadere informatie

Ruimte huren in Rozet

Ruimte huren in Rozet Ruimte huren in Rozet Rozet biedt alle mogelijkheden om uw vergadering, congres, lezing, presentatie, receptie of feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Rozet heeft uitstraling en de ruimtes

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure.

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure. RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S 28 april 29 april 30 april 1 mei 2017 parkloods noord antwerpen brochure RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

de mogelijkheden zijn eindeloos

de mogelijkheden zijn eindeloos de mogelijkheden zijn eindeloos Plywood is een skate organisatie die al vanaf 2005 actief is in de skateboard scene van Nederland. We werken met jonge, sportieve en dynamische krachten. Door deze mengelmoes

Nadere informatie

Automotive: enkele voorstellen

Automotive: enkele voorstellen Automotive: enkele voorstellen CAR SPOTLIGHT BE WELCOME BE WELCOME & LIGHTNING SHOWROOM VISITUS Een wagen in de spotlight plaatsen op uw parking of in showroom. Truss-constructie met aangepaste RGB belichting.

Nadere informatie

VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT

VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT VOETBALVAKBEURS V/H OOSTEN 2014 IN SAMENWERKING MET KAAK EVENT RENT Kaak Event Rent, Den Sliem 83, 7141 JG GROENLO T: 0544-462106 E:info@kaakeventrent.nl I: www.kaakeventrent.nl Professionele inrichting

Nadere informatie

Media Exposure PROVADA

Media Exposure PROVADA Media Exposure PROVADA Algemene informatie Contact info Welkom, dit is het pakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij Nick Mouthaan T.: +31 (0)20 462 0880 stellen

Nadere informatie