SINT NICOLAASGA, Tsjukemarwei 22

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SINT NICOLAASGA, Tsjukemarwei 22"

Transcriptie

1 SINT NICOLAASGA, Tsjukemarwei 22 Prachtige melkveehouderij op 46 ha. aaneengesloten eigendom

2 Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen bijstaan. Voor verkoop of aankoop, een bedrijfsverplaatsing, emigratie, onteigening, taxaties, advisering hebben velen een beroep op ons gedaan. We zijn gegroeid in een rol die meer is dan alleen makelaar of onteigeningsdeskundige. Naast en tijdens ons makelaarswerk adviseren wij agrarische ondernemers bij tal van strategische beslissingen. De meesten van ons zijn boerenzoon, hebben een agrarische opleiding en brede werkervaring bij aanverwante bedrijven in de agrarische sector. Hierdoor hebben we kennis, zijn we betrokken en weten we wat er op u afkomt. Door de jaren heen zijn wij meer en meer partner voor boeren geworden. Als het gaat om zaken doen is de beste deal voor onze cliënt het hoogste doel. Wat de beste deal is? Dat leggen wij graag persoonlijk, geheel vrijblijvend, aan u uit!

3 Dit melkveebedrijf is gelegen in de gemeente Fryske Marren te Sint Nicolaasga. Het dorp Sint Nicolaasga kent een diversiteit aan voorzieningen zoals een supermarkt, 3 basisscholen, een warme bakker en een slager. Sint Nicolaasga heeft ca inwoners. De totale grootte van het melkveehouderijbedrijf bedraagt ha. Het bedrijf is volledig nieuw opgericht in 1997 en in de loop van de tijd goed onderhouden en daar waar nodig aangepast.

4 Vrijstaande woning De woning is in 1997 gebouwd en is opgetrokken uit geïsoleerde spouwmuren (houtskeletbouw). Het dak, tevens geïsoleerd, is met dakpannen gedekt. De woning is voorzien van een aangebouwde (dubbele) garage. Tevens is er een veranda aanwezig (dit deel is niet gefundeerd). De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming (eigendomsketel, van 2000). De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Bijzonderheden: - De zonkant van de woning is in 2007 voorzien van zonneschermen. - De kruipruimte en kelder zijn niet droog. Indeling woning: Begane grond: kamer/keuken, hal met meterkast, badkamer met bad en douche ruime woonkamer met open keuken en wijds overzicht over de landerijen. Kelder, toilet, bijkeuken, kantoor en speelkamer (of slaapkamer). Verdieping: overloop met 5 slaapkamers en grote (inloop)kast, toilet. Vliering: overloop, 2 (slaap)kamers en 3 (inloop)kasten.

5 Ligboxenstal De 2+1 rijige ligboxenstal is in 1997 gebouwd en heeft een afmeting van ca. 55x20 meter. Het geheel is opgetrokken uit enkelsteensmuren, de eindgevels zijn opgetrokken uit spouwmuren. Het dak is met golfplaten gedekt, het spantwerk is van staal en de topgevels zijn voorzien van geïsoleerde damwandprofielplaten. In de stal kunnen ca. 76 stuks grootvee, ca. 22 stuks jongvee en ca. 9 pinken worden gehuisvest. In de stal bevinden zich roostervloeren waaronder zich een mestkelder bevindt met een inhoud van ca m³. Tevens is de stal voorzien van 2 groepshokken samen met 15 ligboxen. De melkstal van oorspronkelijk 2x5 visgraat heeft nu een opstelling waarbij 13 koeien tegelijk gemolken kunnen worden (1x6 en 1x7). De melkstal is ingericht met automatische afname en een kilomatic-systeem (Westfalia 1997). Vervolgens is er nog een tanklokaal aanwezig voorzien van een eigendomstank, inhoud ca liter van In 2005 is de stal voorzien van een mestschuif alsmede 2 koeborstels (waarvan er 1 stuk is). Eigen grondwaterbron aangelegd in 2010, later uitgebreid in 2015 met extra capaciteit.

6 Kapschuur / Loods De kapschuur is in 1997 gebouwd en heeft een afmeting van ca. 33x12 meter. De kapschuur is opgetrokken uit damwandprofielplaten (tevens de eind- en topgevels). Het dak is met golfplaten gedekt en het spantwerk is van staal (5 spantvakken). De vloer is voorzien deels van klinkers en deels beton. Twee spantvakken zijn in 2005 aangebouwd in de vorm van een dichte loods met een betonvloer en bezoldering. (De kapschuur/loods bestaat in zijn totaliteit uit 7 spantvakken). De loods is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur alsmede een loopdeur. Intern is de werkplaats.

7 Camping Het bedrijf beschikte vroeger over een minicamping. De vergunning is er nog, zij het dat deze al enige tijd niet meer is benut. Het voormalige toiletgebouw uit 1998 is sinds 2015 in gebruik voor 2 groeps- kalverhokjes (hiervoor is geen vergunning aangevraagd). Het gebouwtje heeft een afmeting van ca. 8x4 meter en is opgetrokken uit damwandprofielplaten. Er is aansluiting op de mestkelder. Er is een botenhelling met vaarverbinding naar het Tjeukermeer. Kuilplaten/(erf) verhardingen Erfverhardingen zijn ruim voldoende aanwezig. Twee kuilplaten ca. 20x10 meter en ca. 45x10 meter. Deels verhard met beton, deels met rubbermatten. Nutsvoorzieningen Het object is aangesloten op gas, water en elektra. Riolering woning op mestkelder, televisie middels schotel. Gezien het bouwjaar zijn alle gebouwen vrij van asbest.

8

9

10 Landerijen De grondsoort bestaat uit zand dat overgaat in een veengrond. De teelaardelaag is ca cm. De landerijen liggen geheel in een huiskavel en zijn deels gedraineerd. Een gedeelte van de grond is bouwlandgeschikt (mais, aardappels, bloembollen). Voorgaande eigenaar heeft een sloot gedempt, maar dit vormt bij het huidige gebruik geen belemmering. De ontsluiting van de landerijen is middels de openbare weg en semi-verhard pad. De grondsoort van het land bestaat uit veenen zandgrond. Het Waterschap heeft mogelijkheden om van en naar het gemaaltje te komen en te gaan, KPN voor de antenne en de leidingbeheerder voor de masten. Het jachtrecht is verhuurd aan de heer Van der Heide uit Heeg, tegenprestatie is het vangen van mollen. Op de landerijen bevinden zich een drietal hoogspanningsmasten met een gezamenlijke vergoeding van ca. 687,19 per jaar (2015), en een KPN mast met een vergoeding van ca ,12 per jaar (2015).

11

12 Bestemmingsplan Het object heeft de bestemming agrarisch gebied en agrarisch gebied met hoge landschappelijk en natuurlijk waarde. De gemeente De Fryske Marren heeft in juni 2013 een zgn. beheersverordening vastgesteld. Daarbij blijft het oude voorliggende bestemmingsplan in feite in stand. Meer informatie vindt u bij de gemeente. Vergunning(en): Het bedrijf valt onder het activiteitenbesluit milieubeheer. Melding d.d. 3 juni 2015, geregistreerd onder nummer MB Tevens beschikt het bedrijf over een natuurbeschermingswetvergunning voor het houden van 80 melkkoeien en 55 stuks vrouwelijk jongvee (15 januari 2016).

13 Overige Waterschapslasten: de waterschapslasten voor onbebouwd in het Waterschap Friesland bedragen 93,17 per ha per jaar (2016). Ruilverkavelingsrente: 3.375,97 per jaar, eindjaar Betaalrechten : 43,83 stuks, ontvangen over 2015: ca ,=. BTW: Verkoper opteert voor BTW. Uitgangspunt is dat de BTW via de verleggingsregeling (art 37d wet op de omzetbelasting) over gaat op de koper. Melkveefosfaatrechten en eventuele andere produktierechten: Deze worden niet aangeboden bij het onroerend goed, echter zijn wel te koop.

14 Hoofdlijnen bij de verkoopprocedure 1. Bezichtiging en onderhandeling uitsluitend na afspraak met de makelaar. 2. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen, et cetera zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier opgestelde koopovereenkomst door alle partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door alle partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding et cetera af te zien van een transactie. 3. Bij een in de onderhandeling gemaakt financieringsvoorbehoud dat door verkoper wordt geaccepteerd, geldt dit voor een periode van maximaal 4 weken. Een beroep op het financieringsvoorbehoud is alleen geldig indien koper tijdig een schriftelijke afwijzingen overlegt. 4. Bij objecten van 15 jaar of ouder zal de zgn. ouderdomsclausule in de koopakte worden opgenomen. 5. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen wordt door koper bij de notaris een waarborgsom ten bedrage van 10 % van de koopsom gestort, of een onvoorwaardelijke bankgarantie van een Nederlandse bank overlegd. 6. Eventuele plattegronden, tekeningen, schetsen, aantallen en dergelijke zijn slechts indicatief. De informatie (ook die in deze brochure) is geheel vrijblijvend, ook aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. 7. Het jacht- en/of visrecht kunnen zijn verhuurd. 8. Het risico op een eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging gaat over op de koper met vrijwaring daarvan voor verkoper. 9. Er kan sprake zijn van onroerend goed waarbij het fiscaal van belang is dat partijen overeenstemming bereiken over de splitsing van de koopsom. Koopsommen zijn exclusief BTW. N.b. Genoemde hoofdlijnen hebben niet de strekking uitputtend te zijn;

15 Vraagprijs & aanvaarding Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: op aanvraag De Koning & Witzier Makelaars Uw makelaar Oosteinde 32, 3466 LB Waarder Telefoon: Westwal 34, 4141 AP Leerdam Telefoon: Peter Jan de Jong Deze informatie is geheel vrijblijvend, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

16 Westwal 34, 4141 AP Leerdam T E leerdam@koningwitzier.nl Oosteinde LB Waarder T E info@koningwitzier.nl Deze informatie is geheel vrijblijvend, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Sint Nicolaasga Tsjukemarwei 22, 8521 NA, Sint Nicolaasga vrijstaande woning. Verkocht

Sint Nicolaasga Tsjukemarwei 22, 8521 NA, Sint Nicolaasga vrijstaande woning. Verkocht Sint Nicolaasga Tsjukemarwei 22, 8521 NA, Sint Nicolaasga vrijstaande woning Verkocht Kenmerken Categorie Verkocht Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Verkocht/aangekocht Ja

Nadere informatie

Namens opdrachtgever aangekocht:

Namens opdrachtgever aangekocht: Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: MELKVEEHOUDERIJBEDRIJF SINT NICOLAASGA Gemeente Skarsterlân

Nadere informatie

EVERDINGEN, Lange Meent 5

EVERDINGEN, Lange Meent 5 EVERDINGEN, Lange Meent 5 Centraal gelegen (bedrijfs)locatie op ruim perceel met diverse mogelijkheden. Makelaar voor het buitengebied! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Veel ondernemers en particulieren

Nadere informatie

ENSPIJK, Hoevenseweg 3

ENSPIJK, Hoevenseweg 3 ENSPIJK, Hoevenseweg 3 Melkveebedrijf op krap 30 ha. Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen bijstaan. Voor verkoop of aankoop, een bedrijfsverplaatsing,

Nadere informatie

PAPEKOP, Papekopperstraatweg 56a

PAPEKOP, Papekopperstraatweg 56a PAPEKOP, Papekopperstraatweg 56a Melkveebedrijf 38.04.10 ha. aan één blok Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen bijstaan. Voor verkoop of

Nadere informatie

GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a

GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a Woonboerderij ca. 1000m³ met ca. 800m² bijgebouwen en stalling, ondergrond en erf. Optie: extra aaneengesloten hectares grasland te verwerven. Partner voor boeren! Ons bedrijf

Nadere informatie

ZUILICHEM, Zeedijk 3-5-7

ZUILICHEM, Zeedijk 3-5-7 ZUILICHEM, Zeedijk 3-5-7 Legkippen- en rundveehouderij bedrijf op bijna 25 hectare. Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen bijstaan. Voor verkoop of

Nadere informatie

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Bolsward Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Kenmerken Prijs Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Bouwvorm Richtprijs: Op aanvraag Snekerweg 2, 8701 PZ

Nadere informatie

GELLICUM, Spinweg 2. Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha.

GELLICUM, Spinweg 2. Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha. GELLICUM, Spinweg 2 Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha. Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen

Nadere informatie

NIEUWAAL, Beemstraat 31

NIEUWAAL, Beemstraat 31 NIEUWAAL, Beemstraat 31 Landelijk gelegen (bedrijfs)locatie op mooi perceel met diverse mogelijkheden. Makelaar voor het buitengebied! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze

Nadere informatie

BODEGRAVEN, Meije 87

BODEGRAVEN, Meije 87 BODEGRAVEN, Meije 87 Melkveebedrijf bestaande uit woonboerderij, berging, koetshuis in gebruik als garage, jongveestal, werktuigenberging bj 2002 30 x 20m, ligboxenstal bj 1989/2002/2009, 163 grootveeboxen,

Nadere informatie

INGEN, Vossenpassenweg 15

INGEN, Vossenpassenweg 15 INGEN, Vossenpassenweg 15 Zeugenbedrijf op 1,9 ha 480 zeugen, 1.900 biggen Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen bijstaan. Voor verkoop of

Nadere informatie

WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20

WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20 WOUBRUGGE, Kruisweg 18 en 20 Op vrije locatie gesitueerde manege Goldenwaystable bestaande uit: Landhuis en vrijstaande woning, paardenstallen, ca. 100 paardenboxen, 3 binnenbakken, diverse paddocks, 3

Nadere informatie

NYLANDSDYK 1 CORNJUM

NYLANDSDYK 1 CORNJUM Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: NYLANDSDYK 1 CORNJUM Melkveehouderijbedrijf voor ruim 500 stuks

Nadere informatie

Jongvee bedrijf Nieuwe Pekela Molenstraat G ,67 ha Vraagprijs op aanvraag

Jongvee bedrijf Nieuwe Pekela Molenstraat G ,67 ha Vraagprijs op aanvraag Jongvee bedrijf Nieuwe Pekela Molenstraat G 43 21,67 ha Vraagprijs op aanvraag 21.67.71 ha Goede veenkoloniale zandgrond Ligboxenstal 67 boxen (1972) Jongveestal 35 boxen & 3 strohokken (1996) Mestsilo

Nadere informatie

HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A

HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A Melkveebedrijf, bestaande uit vrijstaand woonhuis met huisstal, ligboxenstal, hooitas, zuivelhuis en werktuigenberging, met een huiskavel van 51.35.58 hectare. Partner voor

Nadere informatie

BENSCHOP (Polsbroekerdam), Benedeneind ZZ 437

BENSCHOP (Polsbroekerdam), Benedeneind ZZ 437 BENSCHOP (Polsbroekerdam), Benedeneind ZZ 437 De Fredrik Hoeve bj. 1917 1. Woonboerderij, ca. 545m² schuurruimte, ondergrond en erf 4.465m². 2. Boomgaard 1.446m². 3. Diverse percelen grasland met water

Nadere informatie

Roeleveenseweg 4a te Den Haag. MANEGE LEIDSCHENVEEN Aansluitend aan de Randstad Binnenmanege: 40 x 20 m. 31 paardenboxen.

Roeleveenseweg 4a te Den Haag. MANEGE LEIDSCHENVEEN Aansluitend aan de Randstad Binnenmanege: 40 x 20 m. 31 paardenboxen. Roeleveenseweg 4a te Den Haag MANEGE LEIDSCHENVEEN Aansluitend aan de Randstad Binnenmanege: 40 x 20 m. 31 paardenboxen. www.koningwitzier.nl Rust, Ruimte, Vrijheid...Vrijstaand wonen! Voor De Koning &

Nadere informatie

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 Westwal 34 4141 AP Leerdam T 0345-59 93 94 leedam@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ook gevestigd in Waarder! (melk)veebedrijf op prachtige woonlocatie oppervlakte:

Nadere informatie

AMEIDE, Broekseweg 92 en 94

AMEIDE, Broekseweg 92 en 94 AMEIDE, Broekseweg 92 en 94 Bijzonder bedrijf... paardenpensionstalling, manege, jongvee opfok op totaal ca. 15 hectare met twee woonhuizen. In zijn geheel te koop, maar eventueel ook in gedeelten. De

Nadere informatie

ALBLASSERDAM, Kortland 42

ALBLASSERDAM, Kortland 42 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ALBLASSERDAM, Kortland 42 Melkveehouderijbedrijf op ruim 16 hectare grond De Koning & Witzier

Nadere informatie

Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55

Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55 Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Praktisch ingericht en uitstekend

Nadere informatie

Pontdyk DX Boornzwaag vrijstaande woning ,- k.k.

Pontdyk DX Boornzwaag vrijstaande woning ,- k.k. Boornzwaag Pontdyk 1 8526 DX Boornzwaag vrijstaande woning 399.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Woonboerderij 399.000,- k.k. Postcode Pontdyk 1 Plaats Oppervlakte / omvang Type woonhuis 8526 DX Boornzwaag

Nadere informatie

Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij ,- k.k.

Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij ,- k.k. Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij 230.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Postcode Bedrijfssoort Type woonhuis Woonboerderij 230.000,- k.k. Van Kleffenswei 14,

Nadere informatie

Bedrijfsverplaatsing Van Panta rhei naar Mulwei pleats

Bedrijfsverplaatsing Van Panta rhei naar Mulwei pleats Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Bedrijfsverplaatsing Van Panta rhei naar Mulwei pleats Aangekocht: Vrijwel nieuw melkveehouderijbedrijf

Nadere informatie

HAGESTEIN, Lekdijk 104

HAGESTEIN, Lekdijk 104 HAGESTEIN, Lekdijk 104 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf op ca 20 ha grond uit te breiden met 4,1 ha veldkavel

Nadere informatie

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht Jannum 9107 GD Jannum Stelpboerderij Verkocht Kenmerken Categorie Verkocht Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Verkocht/aangekocht Ja 9107 GD Jannum Voormalig melkveebedrijf

Nadere informatie

MAASLAND, Kwakelweg 13

MAASLAND, Kwakelweg 13 MAASLAND, Kwakelweg 13 Melkveebedrijf, bestaande uit: boerderijwoning, 2 jongveestallen, ligboxenstal, werktuigenberging, ruwvoer opslag, erf en diverse percelen grasland aan één blok. Oppervlakte: 19.93.65

Nadere informatie

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland Boerderij Nigtevechtseweg 9 3633 XR Vreeland ALGEMEEN Boerderij, gelegen te 3633 XR Vreeland, Nigtevechtseweg 9. Bouwjaar ca. 1880. Stenen muren. Pannen dak. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte

Nadere informatie

Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij. Verkocht

Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij. Verkocht Sint Johannesga Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij Verkocht Kenmerken Categorie Prijs Verkocht/aangekocht Verkocht Postcode Streek 73 Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen te Driezum Eastwâld 3 B

TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen te Driezum Eastwâld 3 B Sixmastraat 4 Postbus 2330 8901 JH Leeuwarden Telefoon (058) 284 91 71 Telefax (058) 288 47 29 E-mail Internet info@agrivastgoed.nl www.agrivastgoed.nl KvK 01120725 TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen

Nadere informatie

Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k.

Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k. Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k. 28.48.50 hectare Ligboxenstal 1978 en 2004 115 GVE Jongveestalling 1993 22 + 30 stuks JVE Werktuigenberging 2003 8,5 x 15

Nadere informatie

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP ALGEMEEN Boerderij, gelegen te Hazerswoude-Dorp, Westeinde 31. Bestaande uit woonhuis, huisstal, kaasmakerij, kaasopslag, tanklokaal, kantoor, ligboxenstal,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast Melkveebedrijf Abel Tasmanweg 4 9866 TC Lutjegast INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Situering Pag. 4 3. Kadastrale gegevens Ligging bedrijf op kadastraal perceel Pag. 5 4. Bestemmingsplan

Nadere informatie

Follega Straatweg 35, 8535 WG. Vraagprijs: Op aanvraag

Follega Straatweg 35, 8535 WG. Vraagprijs: Op aanvraag Follega Straatweg 35, 8535 WG Vraagprijs: Op aanvraag Kenmerken Categorie Prijs Postcode Oppervlakte / omvang Melkveebedrijf Vraagprijs: Op aanvraag Straatweg 35, 8535 WG 49,84,90 ha Bouwjaar 1880 Nutsvoorzieningen

Nadere informatie

Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld XD Woerden

Boerderij Hof boer met lust Rietveld XD Woerden Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld 78 3443 XD Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hof boer met lust", gelegen in het buitengebied van Woerden. Bestaande uit: Boerderij met woongedeelte en achterhuis, ligboxenstal,

Nadere informatie

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,-

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,- Rohel Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij 500.000,- Kenmerken Categorie Woonboerderij, Recreatie Prijs 500.000,- Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Soort recreatief

Nadere informatie

TE KOOP. 5 ha 83 a 60 ca cultuurgrond gelegen aan de Ruigehoeksedijk 14A Groenekan

TE KOOP. 5 ha 83 a 60 ca cultuurgrond gelegen aan de Ruigehoeksedijk 14A Groenekan TE KOOP 5 ha 83 a 60 ca cultuurgrond gelegen aan de Ruigehoeksedijk 14A Groenekan 1 2 Object Omschrijving TE KOOP 5 ha 83 a 60 ca weiland nabij de Ruigehoeksedijk en de Kooidijk te Groenekan. In 2013 is

Nadere informatie

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek ALGEMEEN Melkveebedrijf, gelegen te 3615 BG Westbroek, Kerkdijk 66. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte en achter huisstal, ligboxenstal, kalverenstal,

Nadere informatie

BAAMBRUGGE, Indijkweg 1

BAAMBRUGGE, Indijkweg 1 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl BAAMBRUGGE, Indijkweg 1 Ruilverkavelingsboerderij Melkveebedrijf met vrijstaande woning en loods

Nadere informatie

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften ALGEMEEN Mooi melkveebedrijf gelegen aan de rand van Haaften, bestaande uit woning, 2 e bedrijfswoning (bewoond), schuur met garage, tanklokaal, melkstal,

Nadere informatie

Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning. Op aanvraag

Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning. Op aanvraag Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning Op aanvraag Kenmerken Categorie Prijs Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Bouwvorm Melkveebedrijf Op aanvraag Markeweg 112A, 8398

Nadere informatie

WOUWSE PLANTAGE, Weststraat 4

WOUWSE PLANTAGE, Weststraat 4 WOUWSE PLANTAGE, Weststraat 4 Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis (bouwjr. 1960 en gerenoveerd in 2005/2006) met enkele bijgebouwen (voormalig agrarisch) met goede inkomstenbron en een fraaie kantoorruimte

Nadere informatie

Cothen Graaf van Lynden van Sandenburgweg 4 Vraagprijs ,- k.k.

Cothen Graaf van Lynden van Sandenburgweg 4 Vraagprijs ,- k.k. Cothen Graaf van Lynden van Sandenburgweg 4 Vraagprijs 645.000,- k.k. Omschrijving Graaf van Lynden van Sandenburgweg 4 - Cothen Wij bieden u aan een eenvoudige vrijstaande woning, met veel schuren (circa

Nadere informatie

Langerak, Lekdijk 169. Vrijstaande dijkwoning met garage/berging, carport, extra fietsenberging,

Langerak, Lekdijk 169. Vrijstaande dijkwoning met garage/berging, carport, extra fietsenberging, Langerak, Lekdijk 169 Vrijstaande dijkwoning met garage/berging, carport, extra fietsenberging, erf en tuin. www.koningwitzier.nl Rust, Ruimte, Vrijheid...Vrijstaand wonen! Voor De Koning & Witzier zijn

Nadere informatie

Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik

Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik ALGEMEEN Melkveebedrijf gelegen 3411 JG Lopik te Lopikerweg Oost 38a. Bestaande uit: Woning, Ligboxenstal met daarin melkstal en tanklokaal, Werktuigberging/garage,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld

Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld ALGEMEEN Melkveebedrijf gelegen 3474 JA Zegveld, Hoofdweg 35. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte en achterin de huisstal, ligboxenstal, loods, zijschuur,

Nadere informatie

Balkbrug Zwolseweg 207 Vraagprijs op aanvraag

Balkbrug Zwolseweg 207 Vraagprijs op aanvraag Balkbrug Zwolseweg 207 Vraagprijs op aanvraag Ligboxenstal 2+2+1 rijïg met 150 boxen Geheel gerenoveerd en uitgebreid met 70 boxen in 2009 2x8 zij-aan-zij melkstal Jongveestal voor 61 stuks jongvee Balkbrug

Nadere informatie

MONTFOORT, Waardsedijk 18

MONTFOORT, Waardsedijk 18 MONTFOORT, Waardsedijk 18 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf Woonboerderij Ligboxenstal (1978) 80 gve Jongveestal

Nadere informatie

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: Goed onderhouden boerderij gelegen in het buitengebied van IJhorst (gemeente Staphorst) op een kavel van ruim 27 hectare. De boerderij

Nadere informatie

Hoogblokland, Beemdweg 5

Hoogblokland, Beemdweg 5 Hoogblokland, Beemdweg 5 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Vleesveehouderij bedrijf met Rijksgoedgekeurde exportverzamelplaats

Nadere informatie

Melkveebedrijf " 't Groene Hart" Spengen 32-a 3628 EX Kockengen

Melkveebedrijf  't Groene Hart Spengen 32-a 3628 EX Kockengen Melkveebedrijf " 't Groene Hart" Spengen 32-a 3628 EX Kockengen ALGEMEEN Melkveebedrijf " 't Groene Hart" is gelegen centraal in "Het Groene Hart", nabij de plaatsen Kockengen, Breukelen en Wilnis. Het

Nadere informatie

ZIJDERVELD, Zijderveldselaan 42-44

ZIJDERVELD, Zijderveldselaan 42-44 ZIJDERVELD, Zijderveldselaan 42-44 Centraal gelegen bedrijfslocatie van 17.815 m²! Algemene informatie Nadere informatie en/of een bezichtiging Hiervoor kunt u contact opnemen met De Koning & Witzier Makelaars

Nadere informatie

Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk HA Woerden

Boerderij Hoeve Voorzorg Cattenbroekerdijk HA Woerden Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk 18 3446 HA Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hoeve Voorzorg", gelegen te 3446 HA Woerden, Cattenbroekerdijk 18. Bestaande uit: Boerderij met bijgebouwen, erf, tuin/boomgaard/geriefbosje,

Nadere informatie

Bedrijfsverplaatsing

Bedrijfsverplaatsing Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Bedrijfsverplaatsing Aangekocht: Mooi gelegen melkveehouderijbedrijf voor circa 120 stuks (melk-

Nadere informatie

Stal Diphoorn Prachtig gelegen boerderij met diverse opstallen en weids uitzicht Diphoorn TA DIPHOORN

Stal Diphoorn Prachtig gelegen boerderij met diverse opstallen en weids uitzicht Diphoorn TA DIPHOORN Stal Diphoorn Prachtig gelegen boerderij met diverse opstallen en weids uitzicht Diphoorn 1 7842 TA DIPHOORN INHOUDSOPGAVE Pag. 3 1. Algemeen 2. Kadastrale gegevens Pag. 4 3. Locatie 4. Bestemmingsplan

Nadere informatie

Lekkerkerk Opperduit 326 a Vraagprijs ,- k.k.

Lekkerkerk Opperduit 326 a Vraagprijs ,- k.k. Lekkerkerk Opperduit 326 a Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Opperduit 326 a - Lekkerkerk LANDLEVEN! WONEN IN LANDELIJKE WOONOMGEVING OP 650m² EIGEN GROND UNIEKE KANS!!! NIEUWBOUW MOGELIJK AFRIT WORDT

Nadere informatie

REEUWIJK, Nieuwenbroeksedijk 1. Bouw uw paleis aan de plassen!

REEUWIJK, Nieuwenbroeksedijk 1. Bouw uw paleis aan de plassen! REEUWIJK, Nieuwenbroeksedijk 1 Bouw uw paleis aan de plassen! www.koningwitzier.nl Rust, Ruimte, Vrijheid...Vrijstaand wonen! Voor De Koning & Witzier zijn dit geen losse kreten maar aspecten die ons aanbod

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

REEUWIJK, Oukoopsedijk 11

REEUWIJK, Oukoopsedijk 11 REEUWIJK, Oukoopsedijk 11 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Landelijk gelegen woonboerderij met circa 1.200 m² bijgebouwen. 10.000

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k.

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Vliegveldweg 51 - Rotterdam 4-kamer eengezinswoning met flinke achtertuin. De wijk kenmerkt zich door de ruime

Nadere informatie

ABCOUDE, Gein-Noord 24

ABCOUDE, Gein-Noord 24 ABCOUDE, Gein-Noord 24 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen, boomgaard, oeverlandjes

Nadere informatie

Bedrijfsverplaatsing

Bedrijfsverplaatsing Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Bedrijfsverplaatsing Aangekocht: Uniek melkveebedrijf voor circa 550 stuks melkvee De Koning

Nadere informatie

Schiedam Goereesestraat 2 Vraagprijs 175.000,- k.k.

Schiedam Goereesestraat 2 Vraagprijs 175.000,- k.k. Schiedam Goereesestraat 2 Vraagprijs 175.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Goereesestraat 2 - Schiedam * Ruime 6-kamer hoekwoning * Inpandige garage en zonnig terras * Te gebruiken voor

Nadere informatie

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k.

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Korte Hoogstraat 21 C - Rotterdam EEN TOP APPARTEMENT!! Zeer licht 3-kamer topappartement gelegen in hartje

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen

TE KOOP. VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen TE KOOP VRIJSTAANDE LANDELIJK GELEGEN WONING MET SCHUUR, HOBBYKAS EN TOTAAL 6.51.58 HA (65.158 m2) Rikkert 27 e te Enkhuizen Vrijstaande woning (inhoud circa 480 m3) met vier slaapkamers Schuur: (oppervlakte

Nadere informatie

Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k.

Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k. Rotterdam Heenvlietstraat 6 Vraagprijs 125.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Heenvlietstraat 6 - Rotterdam Prima starterswoning in Rotterdam Carnisse met achtertuin voor een zeer scherpe

Nadere informatie

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k.

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k. Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs 695.000,00 k.k. Omschrijving Benedenberg 116 - Bergambacht Schitterend vrij wonen in het buitengebied van Bergambacht, gelegen aan een lintbebouwing waar veel prachtige

Nadere informatie

Gouda ten Boomstraat 17 Vraagprijs 325.000,- k.k.

Gouda ten Boomstraat 17 Vraagprijs 325.000,- k.k. Gouda ten Boomstraat 17 Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving ten Boomstraat 17 - Gouda Aan waterpartij grenzende, goed onderhouden, ruim half vrijstaand woonhuis met aanpandige garage en royale voor-

Nadere informatie

Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k.

Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k. Schoonhoven Koestraat 15 Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Koestraat 15 - Schoonhoven Midden in het historische stadscentrum van Schoonhoven gelegen prima onderhouden stadswoning met achterplaats.

Nadere informatie

8582 KR Oudega (gemeente De Fryske Marren) Vraagprijs: Op aanvraag

8582 KR Oudega (gemeente De Fryske Marren) Vraagprijs: Op aanvraag Schapenhouderij Oudega (Fryske Marren) Schapenhouderij Oudega (Fryske Marren) 8582 KR Oudega (gemeente De Fryske Marren) Vraagprijs: Op aanvraag Kenmerken Prijs Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Los weiland ha Lopik Tiendweg (achter Lekdijk West 54)

TE KOOP Los weiland ha Lopik Tiendweg (achter Lekdijk West 54) TE KOOP Los weiland 4.94.50 ha Lopik Tiendweg (achter Lekdijk West 54) Vraagprijs op aanvraag. INHOUDSOPGAVE Omschrijving 3 Omgevingskaart 4 Kadastrale kaart 5 Kadastrale gegevens 6 Verkoopprocedure 8

Nadere informatie

WADDINXVEEN, Noordeinde 120

WADDINXVEEN, Noordeinde 120 WADDINXVEEN, Noordeinde 120 Akkerbouwbedrijf Bestaande uit: riante woning, ca. 4.700 ton aardappel- en uien opslag, werktuigenberging en ruime erfverharding (beton). Circa 47 ha. akkerbouwgrond aan één

Nadere informatie

Rumpt, Lageveldweg 5

Rumpt, Lageveldweg 5 Rumpt, Lageveldweg 5 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Loon en grondverzet bedrijf met woning Bedrijfspand met bestemming loonwerk

Nadere informatie

Gruttoweg 3 te Kallenkote

Gruttoweg 3 te Kallenkote Gruttoweg 3 te Kallenkote Goed onderhouden melkveehouderijbedrijf met bedrijfswoning, bedrijfsgebouwen en 65 ha grond. Gebouwd in 1981 in het kader van de ruilverkaveling. Het bedrijf is centraal gelegen

Nadere informatie

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveebedrijf TE KOOP Buizerdweg 2 Asten Melkveebedrijf met woonhuis, stalcapaciteit van 90 melkkoeien, 45 stuks jongvee en 20 nuchtere kalveren op een perceel van circa 27 hectare Prijs op aanvraag,-

Nadere informatie

Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k.

Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k. Gouda Lange Dwarsstraat 30 Vraagprijs 145.000,- k.k. Omschrijving In het centrum van Gouda ligt deze leuke 3 kamer binnenstadswoning met stadstuin. De woning ligt in een rustige straat nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Onstwedde Ter Wuppingerweg 4, 6 en 6a. Vraagprijs op aanvraag

Onstwedde Ter Wuppingerweg 4, 6 en 6a. Vraagprijs op aanvraag Onstwedde Ter Wuppingerweg 4, 6 en 6a Vraagprijs op aanvraag 00.93.15 hectare Woonhuis met tuin 740 m2 Erf en ondergrond bedrijfsgebouwen 8575 m2 Onstwedde Ter Wuppingerweg 4, 6 en 6a Vraagprijs op aanvraag

Nadere informatie

BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE NK WAARDER

BOERDERIJ WELGELEGEN WESTEINDE NK WAARDER BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE 31 3466 NK WAARDER ALGEMEEN Boerderij "Welgelegen", bestaande uit: Monumentale rietgedekte boerderij met zomerhuis als 2 e bedrijfswoning, rundveestal, varkensschuur, werktuigenberging,

Nadere informatie

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k.

Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Rotterdam Igor Stravinskisingel 20 * Vraagprijs 239.000,- k.k. Omschrijving Igor Stravinskisingel 20 3069 MA Rotterdam * Goed onderhouden eengezinswoning * Prachtige vrije ligging * Compleet nieuwe badkamer

Nadere informatie

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k.

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k. Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs 219.000,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van het centrum van Oosterwolde ligt dit keurig

Nadere informatie

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Te koop aangeboden: Compleet melkveehouderijbedrijf ter grootte van ca. 31.00.11 ha. De kavels landbouwgrond liggen in een blok achter

Nadere informatie

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k.

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k. Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs 172.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Wittenstein 199 - Dordrecht Royale eengezinswoning met Serre en eigen overdekte parkeerplaats. Deze verrassend grote woning

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Vraagprijs 375.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Boltawei DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij. Vraagprijs: ,- k.k.

Boltawei DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij. Vraagprijs: ,- k.k. Anjum Boltawei 8 9133 DZ Anjum Kop-hals-rompboerderij Vraagprijs: 550.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Woonboerderij Vraagprijs: 550.000,- k.k. Postcode Boltawei 8 Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte

Nadere informatie

Weinterp 20 (9241 HD) Wijnjewoude. Op aanvraag

Weinterp 20 (9241 HD) Wijnjewoude. Op aanvraag Wijnjewoude Weinterp 20 (9241 HD) Wijnjewoude Op aanvraag Kenmerken Categorie Prijs Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Melkveebedrijf Op aanvraag Weinterp 20 (9241 HD) Wijnjewoude Melkveebedrijf

Nadere informatie

9078 CD Swichum Vraagprijs: ,- k.k.

9078 CD Swichum Vraagprijs: ,- k.k. Swichum 9078 CD Swichum Vraagprijs: 610.000,- k.k. Kenmerken Prijs Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type bedrijfspand Soort recreatief object Vraagprijs: 610.000,- k.k. 9078 CD Swichum

Nadere informatie

Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k.

Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k. Rotterdam Ceintuurbaan 221 Vraagprijs 149.900,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Ceintuurbaan 221 - Rotterdam Centraal, Ruim en betaalbaar wonen in de Stad Op de hoek van de Ceintuurbaan en Rozenlaan

Nadere informatie

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k.

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k. Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs 185.000,- k.k. Omschrijving De Elzen 45 - Lekkerkerk - Zeer scherp geprijsd (grootste type) - Aan eilandje gelegen - Vrijwel alle kozijnen vernieuwd Ruime eengezinwoning

Nadere informatie

Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k.

Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k. Rotterdam Voetjesstraat 23 B Vraagprijs 69.750,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Omschrijving Voetjesstraat 23 B - Rotterdam Starters opgelet!!! In de Tarwewijk nabij het winkelcentrum Zuidplein bieden

Nadere informatie

Namens opdrachtgever aangekocht:

Namens opdrachtgever aangekocht: Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: MELKVEEHOUDERIJBEDRIJF Westerdijkshorn 7 te BEDUM Ca. 8 km

Nadere informatie

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k.

Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. Dordrecht Rembrandtlaan 1 Vraagprijs 138.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Rembrandtlaan 1 - Dordrecht Hoekwoning, garage, vrije ligging Zoekt u deze kenmerken bij een woning! Aan de rand van Dordrecht

Nadere informatie

TE KOOP Perceel cultuurgrond. Te Blankenham

TE KOOP Perceel cultuurgrond. Te Blankenham TE KOOP Perceel cultuurgrond Te Blankenham Het betreft een perceel weiland aan de Blokzijlerdijk te Blankenham. De kadastrale gegevens zijn: Gemeente Blankenham, sectie G, nummer 82, groot 6.71.90 ha.

Nadere informatie

Woningbrochure. Succes in Wonen VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER. De Waard LB Lopikerkapel

Woningbrochure. Succes in Wonen VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER. De Waard LB Lopikerkapel Woningbrochure De Waard 1 3412 LB Lopikerkapel VRAAGPRIJS 379.000,- KOSTEN KOPER Succes in Wonen Omschrijving DE WAARD 1 - LOPIKERKAPEL In een zeer fraaie en rustige woonomgeving gelegen, perfect onderhouden

Nadere informatie

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg 6 3641 PD Mijdrecht ALGEMEEN Mooi landelijk gelegen woning met daaraan vast de voormalige huisstal welke is verbouwd tot een aparte 2 e woonruimte. Tevens

Nadere informatie

Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen

Boerderij Baron van Nagell-Hoeve Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen ALGEMEEN Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve", mooi gelegen in het landelijk gebied tussen Kockengen en Haarzuilens. De boerderij bestaat

Nadere informatie

Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan 105 Vraagprijs 123.800,- k.k.

Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan 105 Vraagprijs 123.800,- k.k. Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan 105 Vraagprijs 123.800,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Omschrijving Burgemeester Jansenlaan 105 - Zwijndrecht Op zoek naar een appartement om zo te betrekken? Wonen

Nadere informatie