Next generation PNC7monitoring centre software

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Next generation PNC7monitoring centre software"

Transcriptie

1 Next generation PNC7monitoring centre software

2 PNC7 PNC7 staat voor een nieuwe benchmark in de ontwikkeling van zorgcentrales door een krachtig, betrouwbaar en schaalbaar technologieplatform te bieden dat eenvoudiger in gebruik, flexibeler en efficiënter is dan ooit. De nieuwste PNC generatie is gebouwd op het Tunstall erfgoed van het bieden van baanbrekende, robuuste software en optimaliseert dit met essentiële business intelligence tools en intuïtieve functionaliteiten om de levering van effectieve, duurzame service te ondersteunen nu en in de toekomst. Uniek is dat PNC7 ontwikkeld is met de persoon centraal in plaats van de woning. Dit, in combinatie met de mogelijkheid om te integreren met andere bestaande systemen, zorgt voor een weergaloos platform ten behoeve van de gehele zorgplanning betreffende huisvesting, gezondheid en zorg. Naast de nieuwe, innovatieve functionaliteiten omvat PNC7 vele technologische vernieuwingen die, buiten dat ze ervoor zorgen dat centrales zich beter kunnen richten op hun core business doordat het systeem eenvoudiger te navigeren en doorzoeken is, hun de mogelijkheid geven de dienstverlening uit te breiden. Web-based modules zoals Information Manager en Service Manager zorgen ervoor dat personeel op flexibele locaties kan werken met gebruik van apparatuur zoals tablets en smartphones. Door gebruik van een volledig Microsoft platform biedt PNC7 onnavolgbare integratie mogelijkheden. En het nieuwe data model ondersteunt de samenvoeging van activiteiten tussen centrales. PNC7 staat voor een enorme stap voorwaarts in de ontwikkeling van zorgcentrale technologie, door een solide basis te bieden voor de evolutie van zorgcentrales en een maximale investeringswaarde te bieden. Of u nu en stabiele oplossing voor een kleine zorgcentrale zoekt, of u heeft de capaciteit nodig om centralisten in naam van meerdere organisaties te laten werken en de flexibiliteit om Telecare en Telehealth oplossingen vanuit hetzelfde systeem te managen, PNC7 biedt u het ultieme platform.

3 7top functionaliteiten Geavanceerde analyses en rapportages PNC7 biedt onnavolgbare rapportage mogelijkheden waardoor gebruikers zonder buitengewone IT kennis de mogelijkheid krijgen om tienduizenden rapportages te maken op basis van individuele behoefte van hun centrale. Van statistieken tot personeel en van levering tot bedieningspaneel kunnen rapporten gemaakt, opgeslagen en zelfs automatische productie en distributie ingepland worden. Essentiële prestatie informatie was nog nooit zo toegankelijk en te delen. Mogelijkheden op afstand De web-based technologie van PNC7 zorgt ervoor dat het systeem benaderd kan worden via iedere beveiligde locatie. Dit betekent dat beperkingen op het gebied van werklocatie en flexibiliteit geëlimineerd worden als het gaat om herstel van storingen en continuïteit. Daarentegen zorgt PNC7 dat Telecare apparatuur in het veld vanuit de zorgcentrale geprogrammeerd kan worden, zodat u instellingen van sensoren zoals bedsensoren op afstand kunt instellen. Verloren persoonlijke zenders kunnen toegewezen worden aan de gebruiker van de service en geherprogrammeerd zonder dat iemand ter plekke komt, waardoor de service efficiënter wordt. Samenvoegen Omdat PNC7 draait op het Microsoft platform, biedt het uitgebreide mogelijkheden om andere systemen te integreren. In combinatie met het nieuwe data model maakt dit het eenvoudiger voor centrales om in naam van andere organisaties te werken, of het nu gaat om een wederzijdse storingsovereenkomst, oproepen buiten kantooruren of volledige managed service. Verbeterde centralisten support De Operator Assistive Workflow tool van PNC7 biedt hulp aan centralisten, door een onscreen stappengids die de procedures doorloopt bij alarmoproepen. Zeker op het moment dat centrales uit naam van meerdere klanten oproepen behandelen zorgt dit voor continuïteit van de hoge prestatieniveaus. Case Manager De Case Manager module van PNC7 levert up to date prestatie management informatie met een druk op de knop. Zowel als het monitoren van het alledaagse leven, legt het relaties tussen evenementen en resultaat, zodat duidelijk is wat de impact van de service is. Service Manager Service Manager, zoals de naam het al zegt, is een eenvoudig te gebruiken hub om het hele levenscyclus proces inclusief verwijzingen, testoproepen, voorraad, batterij management, schoonmaak, archiveren, buitengebruikstelling en het ondersteunen van efficiënte servicelevering te managen. apparatuur ondersteuning Geen enkele andere zorgcentrale software ondersteunt zoveel alarmprotocollen. Honderden signaleringstypes van duizenden fabrikanten zijn compatibel. Dit betekent dat ondersteuning van Telecare mogelijk is naar individuele behoefte in plaats van de capaciteiten van de centrale.

4 Operator Assistive Workflow In een drukke zorgcentrale, vooral als er oproepen van meerdere organisaties worden aangenomen, kan het moeilijk zijn om de diverse operationele protocollen uit elkaar te houden. Verschillende contracten kunnen andere acties vragen - het managen van deur openingsoproepen, procedures mbt het informeren van projectmanagers en bijvoorbeeld het openen van nieuwe cases. De Assistive Workflow functionaliteit van PNC7 leidt centralisten door de juiste procedures ten behoeve van de oproepafhandeling zodat zij eenvoudig processen aanleren om diverse cliënten en oproepen te behandelen. Het intuïtieve systeem biedt onscreen indicatie van de vervolgstappen in ieder scenario volgens het overeengekomen protocol. Voordelen Ondersteunt levering van een verbeterde persoonlijke service. Eenvoudig en snel in het gebruik zonder dat verwijzing naar documentatie nodig is. IBevordert nauwkeurigheid en opvolging van protocollen In een drukke zorgcentrale kan het moeilijk zijn om de diverse operationele protocollen uit elkaar te houden. Verschillende contracten vragen om verschillende acties - het managen van deur openingsoproepen, procedures om conciërges en projectmanagers te informeren, het openen van nieuwe cases. De Operator Assistance tool zorgt dat zorgcentrales hun informatie tbv centralisten voor iedere Autoriteit en oproeptype in een eenvoudig format kunnen presenteren. Dit vermindert de kans op fouten, geeft toegang tot instructies zonder dat verdere documentatie benodigd is en levert een meer gepersonaliseerde service.

5 Information Manager Het gebruik van data warehousing voorziet in business intelligence vanuit zowel PNC7 als Service Manager elementen, Information Manager maakt analyses en rapportages mogelijk op het gebied van oproepafhandeling en servicelevering. Tevens is een tool rapportage toegevoegd voor rapportages op maat, waardoor managers eenvoudig rapporten kunnen creëren, opslaan, inplannen en distribueren in diverse formats zonder dat men verstand heeft van database structuren of query taal. Deze rapporten kunnen gebruikt worden om de organisatiegroei, trendanalyses en personeelsniveau s te monitoren en bieden prestatie informatie voor zakelijke klanten. Het heeft ook een nieuwe interface die kaarten met statistische informatie verbinden om een geografische activiteitenoverzicht te creëren, waardoor het duidelijk wordt in welke gebieden veel middelen nodig zijn en eenvoudiger vooruit gepland kan worden. Information Manager heeft een nieuw dashboard, waardoor eenvoudig toegang wordt verkregen tot statistieken van verwijzingen, beoordelingen, installatie en responstijd, zodat efficiënt servicemanagement kan worden gevoerd en de mogelijkheid ontstaat om prestaties langs KPI's, SLA's en industriële gedragscodes te leggen. Basis rapportage functionaliteit Inplannen, bewaren en distribueren reguliere rapportages Rapportages op maat

6 Service Manager De Service Manager module ondersteunt de efficiënte werking van Telecare services, door het leveringsproces te monitoren van begin tot eind en te voorzien in op maat rapportages met betrekking tot contactpersonen, opvolging, planning, installatie, wijzigingsverzoeken, voorraadmanagement en buitengebruikstelling. Cruciaal is de mogelijkheid van Service Manager om de oproepen op te nemen. Op deze wijze kan de impact van de gehele service worden geëvalueerd evenals eventuele acties die ondernomen zijn zoals Valmanagement initiatieven. Voordelen Een toegangspunt voor alle managementtaken Vermindert dubbele datainvoer en bijkomende fouten Personeelsplanning, apparatuur en gegevens toevoer Optioneel links naar zorgalarmering, opvolging en voorraadbeheersystemen Het verhaal van mevrouw van Gils Contactpersoon Mevrouw van Gils, 81 is onlangs ontslagen uit het ziekenhuis na een valincident. SLA Nieuw contact gecreërd voor mevrouw Van Gils inclusief alle gegevens van het contactpersoon intake formulier van de organisatie. Opvolging Een service agreement is opgesteld om te zorgen dat mevrouw Van Gils een hoge kwaliteit en goed gecoördineerde service krijgt. Inventaris De zorgbehoefte van mevrouw Van Gils worden verzorgd en de juiste apparatuur geselecteerd. Management Apparatuur is geselecteerd, geprogrammeers en gesynchronisdeerd met PNC voorafgaand aan de installatie. Service Manager tool coördineert het benodigde proces om te zorgen voor conitue onderhoud.

7 Voordelen PNC7 heeft een rijkdom aan nieuwe functionaliteiten en unieke functionaliteiten ontwikkeld om de levering van een efficiënte zorgcentrale en aanverwante services te ondersteunen. Voordelen centralist Voordelen Operationeel Management Strategische Voordelen Alle oproepen worden naadloos afgeleverd op de desktop ongeacht de afkomst (analoog, digitaal, SIP/IP). De interface zal alleen de opties en acties tonen behorend bij de apparatuur die de oproep heeft gemaakt, zonder tussenkomst van de centralist. Operator Assistance leidt de centralist bij ontvangst van elke oproep door relevante procedures behorende bij het cliënttype, waardoor er minder handleidingen nodig zijn, minder risico is op fouten en de reactietijd afneemt. Met Case Management kunnen centralisten openstaande activiteiten actief houden terwijl hun oproepafhandelingen gewoon door kunnen gaan. Zo kunnen zij diverse gesprekken en handelingen koppelen en het incident van oproep tot afronding volgen. Data Navigator zorgt dat centralisten snel informatie kunnen vinden en doorzoeken die binnen hun aandachtsgebied ligt. Oproep details kunnen aangepast worden op individueel niveau, waardoor centralisten niet alleen weten welke unit en sensor het alarm maakt maar ook waar bijvoorbeeld de unit in huis staat. De analytische functionaliteit van PNC7 zorgt voor gedetailleerde, bijna real time, inzicht in operationele richtlijnen en KPIs via dashboards, die gepubliceerd kunnen worden op prikborden van diverse websites of afgeleverd op mobiele apparatuur. Case management en rapportages op maat zorgen dat er volgens SLA gewerkt wordt, voor doorgaans management van de servicelevering, inclusief services van toegevoegde waarde zoals lone worker monitoring, valse alarmen, dementiezorg en valmanagement Service Manager biedt een omgeving voor het plannen van personeel, apparatuur en datainvoer, aanpassingen en buitengebruikstellingen, waardoor dubbele datainvoer wordt voorkomen en er is één centraal toegangspunt voor de managementtaken,gebaseerd op operationele procedures. Specifieke oproeptypes kunnen automatisch doorgestuurd worden naar bepaalde centralisten met specifieke expertises om de prestaties van de centrale te optimalieren. Een breed scala protocollen wordt ondersteund door onovertreffelijke interoperabiliteit, inclusief het Tunstall gepatenteerde STMF protocol voor verbeterde verbinding Naleving van de Telecare Services Association s Code of Practice delen 1, 2 en 3. Consolidatie functies betekent dat oproepafhandelingen gedeeld kunnen worden over meerdere autoriteiten met aparte PNC7 systemen. Centrales kunnen worden ingesteld om alleen tijdens kantooruren, met oproepen buiten kantooruren, geplande uitval en rampherstel automatisch doorgezet te worden naar werkstations van specifieke centralisten zonder uitloggen of verplaatsen naar een ander werkstation. Replicatie tussen servers is overbodig. Analytics and business intelligence ondersteunt de laag van algemeen beschikbare databronnen en locatiebepalings opties zoadat strategische planning en resource management gekoppeld kunnen worden aan gebieden waar veel zorg nodig is. Gebruik van Microsoft technologie maakt PNC7 eenvoudiger te integreren met bestaande systemen, waardoor afhankel.jkheid bij implementatie van systemen van derden afneemt. PNC biedt diverse implementatie met systemen van derden, zoals leveranciers van: Mapping services and applicaties; Online camera's; Voice recorders; Address software; Centrale evaluatie software; Service management suite; Business intelligence; Analytics; Data Warehouse; PBXs; Configurabele 3rd party geparameteriseerde applicaties launcher waardoor individuele gegevens gelinked kunnen worden aan software applicaties. API connectiviteit via Service Manager biedt optioneel links naar zorg-, opvolg- en warehouse systemen.

8 In het kort Apparatuur types PNC7 nertent onere krthe ontroe n e oene te rtr en teen : erree ren ne orrern en teere ere roeten Lone worker via IVR oee okeerre rten oor one orker hek ee eente Inbraakmelders Telefonie en oproepafhandeling PNC7 ondersteunt 4 tot en met 511 lijnen, 1 tot exploitanten en accepteert oproepen verkeer van: Analoge lijnen Digitale lijnen IP/SIP oproepen POTs oproepen Lijnen op basis van meerdere protocollen, minder infrastructuur en doorlopende telefoonkosten. Basis functionaliliteit Architectuur PNC7 is ontwikkeld op het Microsoft technologieplatform uit de SQL Server-database, met nieuwe toepassingen met behulp van het.net4 kader, en ondersteunt het nieuwste van Windows 8 besturingssysteem. Gebruik van dit veel gebruikte platform ondersteunt de consolidatie van systemen en telefonie en is onderdeel van Tunstall's strategische doel om softwareontwikkeling te standaardiseren. VoIP wordt ondersteund op PNC7, hierdoor wordt het voor centrales mogelijk om voice of SMS oproepen via VoIP alarm units te beheren en te werken aan universele connectiviteit en industrie normalisatie. Door gebruik van een unified communications platform kunnen de centrales alarmen ontvangen van elke alarmapparaat, en bieden daardoor ultieme flexibiliteit. Uniek aan PNC7 is de ondersteuning van Tunstalls gepatenteerde STMF protocol, hierdoor wordt het systeem bestand voor veranderingen in de onderliggende telefoniestructuur, wat problematisch kan zijn bij DTMF-units Service Manager en Information Manager modules van PNC7 worden beide exclusief geleverd met web-based technologieën en data warehousing. Business analytics en dashboards zijn Functionaliteiten beschikbaar via applicaties die draaien op Apple en Android apparatuur, waardoor er geen beperkingen zijn op het gebied van werklocatie en personeel inzet flexibeler wordt. Veerkracht PNC7 is getest als veerkrachtig en opererend vanuit implementatie van een PC tot meer dan 200 gelijktijdig handelende centralisten, en voldoet aan de strengste voorschriften opgelegd door gegevens beschermingswetten, de FDA en HIPAA. Consolidatie PNC7 bevat een volledig in lagen opgebouwde database, waardoor meerdere organisaties hun oproepverkeer over een aantal CTI (Computer Telephony Integration) servers kunnen verdelen. Dit nieuwe datamodel maakt integratie van meerdere PNC7 systemen op een enkele software infrastructuur mogelijk, waardoor onderhandelingsrelaties ontstaan tussen centrales en efficiëntie wordt gecreëerd doordat hoge kosten gedeeld kunnen worden zoals monitoring buiten kantooruren, geplande uitval en crisis herstel.

9 Case Management De Case Manager module ondersteunt centralisten om de activiteiten te managen zoals de uitgifte van zenders, coordineren van alarmoproepen (vallen en ambulance oproep), algemene incidenten en het monitoren van sservicetaken. Deze toll is van grote toegevoegde waarde bij het waarborgen van de servicekwaliteit en richt zich direct op de specifieke service gebieden van elke meldcentrale. Systeem verbeteringen Core capabilities: Full remote reprogramming - voor alle Tunstall home units en de meeste third party apparatuur. Door entry - includsief webcams, online centralist assistentie en case management tool. Scheme auto test - automatische out of hours check op werking van projectapparatuur. CLI-based oproepen - telefonische oproepen ontvangen door de centrale halen gegevens uit de diverse systeembronnen op basis van het telefoonnummer. System monitoring en auto-reporting - systeem en management alalrmen zijn configureerbaar via SMS, en Net Send. Incident en case management. Verbeterde ondersteuning centralist Data Navigator PNC7 heeft een krachtige nieuwe zoekfunctionaliteit waardoor gebruikers eenvoudig en snel door de content van de database kunnen zoeken, via onderliggende informatie lagen om zo de juiste content te vinden. Operator Assistive Workfl w Een operationele workflow tool leidt centralisten door de juiste procedures tbv oproepafhandeling, waardoor zij eenvoudig pocessen aanleveren om diverseklant- en oproeptypes te behandelen. Het intuïtieve systeem geeft op het scherm een indicatie van de 'volgende stappen' in ieder scenario met oog voor het overeengekomen protocol, waardoor operationele efficiëntie toeneemt en procedures nauwkeuriger nageleleefd. Bi-directional SMS Onscreen SMS bereichten kunnen verzonden en ontvangen worden, en opgenomen worden in het clientbestand zodat centralisten extra extra middelen hebben om direct te communiceren zelfs tijdens een oproep. Nieuwe onderdelen optioneel,geïntegreerd Information Manager Exclusief in PNC7, deze module gebruikt data warehousing tbv business intelligence voor zowel PNC7 als Service Manager elementen, en maakt analytics aen rapportages mogelijk op het gebied van oproepafhandelingscapaciteit en serviceleveringsprocessen. Information Manager heeft een nieuw dashboard dat toegang geeft tot statistieken met betrekking tot contactpersoenen, afhandeling, installatie en response tijd, waardoor efficiënt servicemanagement kan worden gevoerd en de mogelijk ontstaat op prestaties langs KPI's en SLA's te leggen. Daarbij is er een op maat rapportage schrijftool, waardoor managers eenvoudig rapportages kunnen maken, bewaren, uitdelen en standaard rapportages in kunnen plannen zonder dat zij verstand dienen te hebben van query taal of database structuren. Het heeft ook een nieuwe interface waarbij statistische informatie over landkaarten gelegd kunnen worden om zo geografisch activiteiten in kaart te brengen en gebieden met een hoge zorgvraag uitgelicht worden en zorg efficiënter kan worden ingepland. Service Manager De Service Manager module ondersteunt de efficiëntie van de services, door het leveringsproces te monitoren van begin tot eind en op maat rapportages mbt contactpersoon, afhandeling, planning, installatie, wijzigingsverzoeken, voorraadbeheer en buitengebruikstelling mogelijk te maken.

10 Technology you can trust Tunstall bouwt voortdurend verder aan productinnovatie, hetgeen kan betekenen dat productspecificaties en producten aangepast worden zonder voorafgaande kennisgeving. Tunstall neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of nalatigheid in deze informatie. Als u meer informatie of een demonstratie van PNC7 wenst, kijk op onze website of bel ons. Tunstall Oslo LD BARENDRECHT T +31 (0) F +31 (0) E I Tunstall Napelsstraat BRUSSEL T +32 (0) F +32 (0) E I

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Unified Communications en CTI

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer,

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer, Voorwoord Geachte lezer, Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van SalesManager Software B.V. Wij stellen uw belangstelling zeer op prijs. Dit document laat u op een duidelijke en beknopte wijze

Nadere informatie

Business case. Online contact centers

Business case. Online contact centers Business case Online contact centers 1 Versie Inhoud 1. Inleiding... 3 2. De verschillende alternatieven... 3 2.1 Optie 1: inhouse contactcenter... 3 2.2 Optie 2: facilitair contactcenter... 4 2.3 Online

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Maintenance Management Software

Maintenance Management Software B rochure Maintenance Management Software Inhoud blz. 3 blz. 4 blz. 8 blz. 9 Ultimo Maintenance Management in schema Ultimo Maintenance Management Ultimo Business Reporting Ultimo opties blz. 10 Ultimo

Nadere informatie

Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder.

Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder. Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder. Efficy CRM: eindelijk een CRM-systeem dat werkt zoals ú het zou wensen Rapporten E-mail Bedrijven Customer Relationship Management gaat primair

Nadere informatie

De zakelijke voordelen van rijke internetapplicaties

De zakelijke voordelen van rijke internetapplicaties White Paper De zakelijke voordelen van rijke internetapplicaties Samenvatting Adobe kan buigen op een jarenlange ervaring in het leveren van technologieën die de manier waarop mensen met ideeën en informatie

Nadere informatie

INFORMATIEBEVEILIGING

INFORMATIEBEVEILIGING INFORMATIEBEVEILIGING EN HET NIEUWE WERKEN Afstudeerscriptie IT audit opleiding Postgraduate opleiding Vrije Universiteit Amsterdam April 2011 Adriaan van Nieuwmegen Gerlof Miedema 1 VOORWOORD Er is een

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

Stageopdrachten 2012/2013

Stageopdrachten 2012/2013 Stageopdrachten 2012/2013 Stageopdrachten Inleiding Onderzoeksgebieden Agile en Dynamics CRM Analyze en scoping testprocessen bij Dynamics CRM BizBuz: de Message Bus in Retail Customer Profiling & Marketing

Nadere informatie

Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie

Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie Aastra 400 Telefonie en meer De beste prestaties voor uw zakelijke communicatie Aastra verbindt u met de wereld Aastra levert wereldwijd communicatiesystemen die tegemoetkomen aan de behoeften van kleine,

Nadere informatie

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices voor gemeenten KPN Lokale Overheid Inhoudsopgave Het Nieuwe Samenwerken 4 Nieuwe diensten 5 Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG) 5 GemBox

Nadere informatie

Built from the cloud up

Built from the cloud up smart business smart IT by icento jaargang 1 oktober 2012 Windows Server 2012 DirectAccess Vanaf afstand veilig data en applicaties benaderen op uw netwerk Windows Server 2012 Hyper-V 3.0 Efficient beheer

Nadere informatie

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft Hulp met een druk op de knop 24 -uur per dag ondersteunning Geruststelling voor uw familie en uzelf Betaalbare maandelijkse abonnementskosten De personen op de

Nadere informatie

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker

GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker GEBOUWBEHEER MET Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Gebouwbeheer met Priva Blue ID Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker Het beheer van het klimaat in een gebouw is steeds

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Whitepaper Vast-mobiel integratie

Whitepaper Vast-mobiel integratie Whitepaper Vast-mobiel integratie Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Vast versus mobiel... 3 2 Wat is vast-mobiel integratie?... 4 2.1 Anywhere... 4 2.2 Mobiele apps... 5 2.3 Forced on PBX... 5 2.4 Private

Nadere informatie

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Handout Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur HP ConvergedSystem HP ConvergedSystem Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Voor veel organisaties is het zelf ontwerpen, samenstellen

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS TAKE THE LEAD IN LOGISTICS NaviTrans: Uw oplossing voor voor de logistieke dienstverlener In een steeds competitiever wordende sector als de logistiek is het voor de hedendaagse ondernemers onontbeerlijk

Nadere informatie

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK Netwerk Communicatie Platform KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen Netwerk Communicatie Platforms (NCP) zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen

Nadere informatie

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 Microsoft Dynamics ERP is er ook voor u. Samen met onze gekwalificeerde partners bieden we de juiste oplossing voor uw branche. VOORWOORD De ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Datum : 05-12-2012 Versie : 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar

Nadere informatie