Next generation PNC7monitoring centre software

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Next generation PNC7monitoring centre software"

Transcriptie

1 Next generation PNC7monitoring centre software

2 PNC7 PNC7 staat voor een nieuwe benchmark in de ontwikkeling van zorgcentrales door een krachtig, betrouwbaar en schaalbaar technologieplatform te bieden dat eenvoudiger in gebruik, flexibeler en efficiënter is dan ooit. De nieuwste PNC generatie is gebouwd op het Tunstall erfgoed van het bieden van baanbrekende, robuuste software en optimaliseert dit met essentiële business intelligence tools en intuïtieve functionaliteiten om de levering van effectieve, duurzame service te ondersteunen nu en in de toekomst. Uniek is dat PNC7 ontwikkeld is met de persoon centraal in plaats van de woning. Dit, in combinatie met de mogelijkheid om te integreren met andere bestaande systemen, zorgt voor een weergaloos platform ten behoeve van de gehele zorgplanning betreffende huisvesting, gezondheid en zorg. Naast de nieuwe, innovatieve functionaliteiten omvat PNC7 vele technologische vernieuwingen die, buiten dat ze ervoor zorgen dat centrales zich beter kunnen richten op hun core business doordat het systeem eenvoudiger te navigeren en doorzoeken is, hun de mogelijkheid geven de dienstverlening uit te breiden. Web-based modules zoals Information Manager en Service Manager zorgen ervoor dat personeel op flexibele locaties kan werken met gebruik van apparatuur zoals tablets en smartphones. Door gebruik van een volledig Microsoft platform biedt PNC7 onnavolgbare integratie mogelijkheden. En het nieuwe data model ondersteunt de samenvoeging van activiteiten tussen centrales. PNC7 staat voor een enorme stap voorwaarts in de ontwikkeling van zorgcentrale technologie, door een solide basis te bieden voor de evolutie van zorgcentrales en een maximale investeringswaarde te bieden. Of u nu en stabiele oplossing voor een kleine zorgcentrale zoekt, of u heeft de capaciteit nodig om centralisten in naam van meerdere organisaties te laten werken en de flexibiliteit om Telecare en Telehealth oplossingen vanuit hetzelfde systeem te managen, PNC7 biedt u het ultieme platform.

3 7top functionaliteiten Geavanceerde analyses en rapportages PNC7 biedt onnavolgbare rapportage mogelijkheden waardoor gebruikers zonder buitengewone IT kennis de mogelijkheid krijgen om tienduizenden rapportages te maken op basis van individuele behoefte van hun centrale. Van statistieken tot personeel en van levering tot bedieningspaneel kunnen rapporten gemaakt, opgeslagen en zelfs automatische productie en distributie ingepland worden. Essentiële prestatie informatie was nog nooit zo toegankelijk en te delen. Mogelijkheden op afstand De web-based technologie van PNC7 zorgt ervoor dat het systeem benaderd kan worden via iedere beveiligde locatie. Dit betekent dat beperkingen op het gebied van werklocatie en flexibiliteit geëlimineerd worden als het gaat om herstel van storingen en continuïteit. Daarentegen zorgt PNC7 dat Telecare apparatuur in het veld vanuit de zorgcentrale geprogrammeerd kan worden, zodat u instellingen van sensoren zoals bedsensoren op afstand kunt instellen. Verloren persoonlijke zenders kunnen toegewezen worden aan de gebruiker van de service en geherprogrammeerd zonder dat iemand ter plekke komt, waardoor de service efficiënter wordt. Samenvoegen Omdat PNC7 draait op het Microsoft platform, biedt het uitgebreide mogelijkheden om andere systemen te integreren. In combinatie met het nieuwe data model maakt dit het eenvoudiger voor centrales om in naam van andere organisaties te werken, of het nu gaat om een wederzijdse storingsovereenkomst, oproepen buiten kantooruren of volledige managed service. Verbeterde centralisten support De Operator Assistive Workflow tool van PNC7 biedt hulp aan centralisten, door een onscreen stappengids die de procedures doorloopt bij alarmoproepen. Zeker op het moment dat centrales uit naam van meerdere klanten oproepen behandelen zorgt dit voor continuïteit van de hoge prestatieniveaus. Case Manager De Case Manager module van PNC7 levert up to date prestatie management informatie met een druk op de knop. Zowel als het monitoren van het alledaagse leven, legt het relaties tussen evenementen en resultaat, zodat duidelijk is wat de impact van de service is. Service Manager Service Manager, zoals de naam het al zegt, is een eenvoudig te gebruiken hub om het hele levenscyclus proces inclusief verwijzingen, testoproepen, voorraad, batterij management, schoonmaak, archiveren, buitengebruikstelling en het ondersteunen van efficiënte servicelevering te managen. apparatuur ondersteuning Geen enkele andere zorgcentrale software ondersteunt zoveel alarmprotocollen. Honderden signaleringstypes van duizenden fabrikanten zijn compatibel. Dit betekent dat ondersteuning van Telecare mogelijk is naar individuele behoefte in plaats van de capaciteiten van de centrale.

4 Operator Assistive Workflow In een drukke zorgcentrale, vooral als er oproepen van meerdere organisaties worden aangenomen, kan het moeilijk zijn om de diverse operationele protocollen uit elkaar te houden. Verschillende contracten kunnen andere acties vragen - het managen van deur openingsoproepen, procedures mbt het informeren van projectmanagers en bijvoorbeeld het openen van nieuwe cases. De Assistive Workflow functionaliteit van PNC7 leidt centralisten door de juiste procedures ten behoeve van de oproepafhandeling zodat zij eenvoudig processen aanleren om diverse cliënten en oproepen te behandelen. Het intuïtieve systeem biedt onscreen indicatie van de vervolgstappen in ieder scenario volgens het overeengekomen protocol. Voordelen Ondersteunt levering van een verbeterde persoonlijke service. Eenvoudig en snel in het gebruik zonder dat verwijzing naar documentatie nodig is. IBevordert nauwkeurigheid en opvolging van protocollen In een drukke zorgcentrale kan het moeilijk zijn om de diverse operationele protocollen uit elkaar te houden. Verschillende contracten vragen om verschillende acties - het managen van deur openingsoproepen, procedures om conciërges en projectmanagers te informeren, het openen van nieuwe cases. De Operator Assistance tool zorgt dat zorgcentrales hun informatie tbv centralisten voor iedere Autoriteit en oproeptype in een eenvoudig format kunnen presenteren. Dit vermindert de kans op fouten, geeft toegang tot instructies zonder dat verdere documentatie benodigd is en levert een meer gepersonaliseerde service.

5 Information Manager Het gebruik van data warehousing voorziet in business intelligence vanuit zowel PNC7 als Service Manager elementen, Information Manager maakt analyses en rapportages mogelijk op het gebied van oproepafhandeling en servicelevering. Tevens is een tool rapportage toegevoegd voor rapportages op maat, waardoor managers eenvoudig rapporten kunnen creëren, opslaan, inplannen en distribueren in diverse formats zonder dat men verstand heeft van database structuren of query taal. Deze rapporten kunnen gebruikt worden om de organisatiegroei, trendanalyses en personeelsniveau s te monitoren en bieden prestatie informatie voor zakelijke klanten. Het heeft ook een nieuwe interface die kaarten met statistische informatie verbinden om een geografische activiteitenoverzicht te creëren, waardoor het duidelijk wordt in welke gebieden veel middelen nodig zijn en eenvoudiger vooruit gepland kan worden. Information Manager heeft een nieuw dashboard, waardoor eenvoudig toegang wordt verkregen tot statistieken van verwijzingen, beoordelingen, installatie en responstijd, zodat efficiënt servicemanagement kan worden gevoerd en de mogelijkheid ontstaat om prestaties langs KPI's, SLA's en industriële gedragscodes te leggen. Basis rapportage functionaliteit Inplannen, bewaren en distribueren reguliere rapportages Rapportages op maat

6 Service Manager De Service Manager module ondersteunt de efficiënte werking van Telecare services, door het leveringsproces te monitoren van begin tot eind en te voorzien in op maat rapportages met betrekking tot contactpersonen, opvolging, planning, installatie, wijzigingsverzoeken, voorraadmanagement en buitengebruikstelling. Cruciaal is de mogelijkheid van Service Manager om de oproepen op te nemen. Op deze wijze kan de impact van de gehele service worden geëvalueerd evenals eventuele acties die ondernomen zijn zoals Valmanagement initiatieven. Voordelen Een toegangspunt voor alle managementtaken Vermindert dubbele datainvoer en bijkomende fouten Personeelsplanning, apparatuur en gegevens toevoer Optioneel links naar zorgalarmering, opvolging en voorraadbeheersystemen Het verhaal van mevrouw van Gils Contactpersoon Mevrouw van Gils, 81 is onlangs ontslagen uit het ziekenhuis na een valincident. SLA Nieuw contact gecreërd voor mevrouw Van Gils inclusief alle gegevens van het contactpersoon intake formulier van de organisatie. Opvolging Een service agreement is opgesteld om te zorgen dat mevrouw Van Gils een hoge kwaliteit en goed gecoördineerde service krijgt. Inventaris De zorgbehoefte van mevrouw Van Gils worden verzorgd en de juiste apparatuur geselecteerd. Management Apparatuur is geselecteerd, geprogrammeers en gesynchronisdeerd met PNC voorafgaand aan de installatie. Service Manager tool coördineert het benodigde proces om te zorgen voor conitue onderhoud.

7 Voordelen PNC7 heeft een rijkdom aan nieuwe functionaliteiten en unieke functionaliteiten ontwikkeld om de levering van een efficiënte zorgcentrale en aanverwante services te ondersteunen. Voordelen centralist Voordelen Operationeel Management Strategische Voordelen Alle oproepen worden naadloos afgeleverd op de desktop ongeacht de afkomst (analoog, digitaal, SIP/IP). De interface zal alleen de opties en acties tonen behorend bij de apparatuur die de oproep heeft gemaakt, zonder tussenkomst van de centralist. Operator Assistance leidt de centralist bij ontvangst van elke oproep door relevante procedures behorende bij het cliënttype, waardoor er minder handleidingen nodig zijn, minder risico is op fouten en de reactietijd afneemt. Met Case Management kunnen centralisten openstaande activiteiten actief houden terwijl hun oproepafhandelingen gewoon door kunnen gaan. Zo kunnen zij diverse gesprekken en handelingen koppelen en het incident van oproep tot afronding volgen. Data Navigator zorgt dat centralisten snel informatie kunnen vinden en doorzoeken die binnen hun aandachtsgebied ligt. Oproep details kunnen aangepast worden op individueel niveau, waardoor centralisten niet alleen weten welke unit en sensor het alarm maakt maar ook waar bijvoorbeeld de unit in huis staat. De analytische functionaliteit van PNC7 zorgt voor gedetailleerde, bijna real time, inzicht in operationele richtlijnen en KPIs via dashboards, die gepubliceerd kunnen worden op prikborden van diverse websites of afgeleverd op mobiele apparatuur. Case management en rapportages op maat zorgen dat er volgens SLA gewerkt wordt, voor doorgaans management van de servicelevering, inclusief services van toegevoegde waarde zoals lone worker monitoring, valse alarmen, dementiezorg en valmanagement Service Manager biedt een omgeving voor het plannen van personeel, apparatuur en datainvoer, aanpassingen en buitengebruikstellingen, waardoor dubbele datainvoer wordt voorkomen en er is één centraal toegangspunt voor de managementtaken,gebaseerd op operationele procedures. Specifieke oproeptypes kunnen automatisch doorgestuurd worden naar bepaalde centralisten met specifieke expertises om de prestaties van de centrale te optimalieren. Een breed scala protocollen wordt ondersteund door onovertreffelijke interoperabiliteit, inclusief het Tunstall gepatenteerde STMF protocol voor verbeterde verbinding Naleving van de Telecare Services Association s Code of Practice delen 1, 2 en 3. Consolidatie functies betekent dat oproepafhandelingen gedeeld kunnen worden over meerdere autoriteiten met aparte PNC7 systemen. Centrales kunnen worden ingesteld om alleen tijdens kantooruren, met oproepen buiten kantooruren, geplande uitval en rampherstel automatisch doorgezet te worden naar werkstations van specifieke centralisten zonder uitloggen of verplaatsen naar een ander werkstation. Replicatie tussen servers is overbodig. Analytics and business intelligence ondersteunt de laag van algemeen beschikbare databronnen en locatiebepalings opties zoadat strategische planning en resource management gekoppeld kunnen worden aan gebieden waar veel zorg nodig is. Gebruik van Microsoft technologie maakt PNC7 eenvoudiger te integreren met bestaande systemen, waardoor afhankel.jkheid bij implementatie van systemen van derden afneemt. PNC biedt diverse implementatie met systemen van derden, zoals leveranciers van: Mapping services and applicaties; Online camera's; Voice recorders; Address software; Centrale evaluatie software; Service management suite; Business intelligence; Analytics; Data Warehouse; PBXs; Configurabele 3rd party geparameteriseerde applicaties launcher waardoor individuele gegevens gelinked kunnen worden aan software applicaties. API connectiviteit via Service Manager biedt optioneel links naar zorg-, opvolg- en warehouse systemen.

8 In het kort Apparatuur types PNC7 nertent onere krthe ontroe n e oene te rtr en teen : erree ren ne orrern en teere ere roeten Lone worker via IVR oee okeerre rten oor one orker hek ee eente Inbraakmelders Telefonie en oproepafhandeling PNC7 ondersteunt 4 tot en met 511 lijnen, 1 tot exploitanten en accepteert oproepen verkeer van: Analoge lijnen Digitale lijnen IP/SIP oproepen POTs oproepen Lijnen op basis van meerdere protocollen, minder infrastructuur en doorlopende telefoonkosten. Basis functionaliliteit Architectuur PNC7 is ontwikkeld op het Microsoft technologieplatform uit de SQL Server-database, met nieuwe toepassingen met behulp van het.net4 kader, en ondersteunt het nieuwste van Windows 8 besturingssysteem. Gebruik van dit veel gebruikte platform ondersteunt de consolidatie van systemen en telefonie en is onderdeel van Tunstall's strategische doel om softwareontwikkeling te standaardiseren. VoIP wordt ondersteund op PNC7, hierdoor wordt het voor centrales mogelijk om voice of SMS oproepen via VoIP alarm units te beheren en te werken aan universele connectiviteit en industrie normalisatie. Door gebruik van een unified communications platform kunnen de centrales alarmen ontvangen van elke alarmapparaat, en bieden daardoor ultieme flexibiliteit. Uniek aan PNC7 is de ondersteuning van Tunstalls gepatenteerde STMF protocol, hierdoor wordt het systeem bestand voor veranderingen in de onderliggende telefoniestructuur, wat problematisch kan zijn bij DTMF-units Service Manager en Information Manager modules van PNC7 worden beide exclusief geleverd met web-based technologieën en data warehousing. Business analytics en dashboards zijn Functionaliteiten beschikbaar via applicaties die draaien op Apple en Android apparatuur, waardoor er geen beperkingen zijn op het gebied van werklocatie en personeel inzet flexibeler wordt. Veerkracht PNC7 is getest als veerkrachtig en opererend vanuit implementatie van een PC tot meer dan 200 gelijktijdig handelende centralisten, en voldoet aan de strengste voorschriften opgelegd door gegevens beschermingswetten, de FDA en HIPAA. Consolidatie PNC7 bevat een volledig in lagen opgebouwde database, waardoor meerdere organisaties hun oproepverkeer over een aantal CTI (Computer Telephony Integration) servers kunnen verdelen. Dit nieuwe datamodel maakt integratie van meerdere PNC7 systemen op een enkele software infrastructuur mogelijk, waardoor onderhandelingsrelaties ontstaan tussen centrales en efficiëntie wordt gecreëerd doordat hoge kosten gedeeld kunnen worden zoals monitoring buiten kantooruren, geplande uitval en crisis herstel.

9 Case Management De Case Manager module ondersteunt centralisten om de activiteiten te managen zoals de uitgifte van zenders, coordineren van alarmoproepen (vallen en ambulance oproep), algemene incidenten en het monitoren van sservicetaken. Deze toll is van grote toegevoegde waarde bij het waarborgen van de servicekwaliteit en richt zich direct op de specifieke service gebieden van elke meldcentrale. Systeem verbeteringen Core capabilities: Full remote reprogramming - voor alle Tunstall home units en de meeste third party apparatuur. Door entry - includsief webcams, online centralist assistentie en case management tool. Scheme auto test - automatische out of hours check op werking van projectapparatuur. CLI-based oproepen - telefonische oproepen ontvangen door de centrale halen gegevens uit de diverse systeembronnen op basis van het telefoonnummer. System monitoring en auto-reporting - systeem en management alalrmen zijn configureerbaar via SMS, en Net Send. Incident en case management. Verbeterde ondersteuning centralist Data Navigator PNC7 heeft een krachtige nieuwe zoekfunctionaliteit waardoor gebruikers eenvoudig en snel door de content van de database kunnen zoeken, via onderliggende informatie lagen om zo de juiste content te vinden. Operator Assistive Workfl w Een operationele workflow tool leidt centralisten door de juiste procedures tbv oproepafhandeling, waardoor zij eenvoudig pocessen aanleveren om diverseklant- en oproeptypes te behandelen. Het intuïtieve systeem geeft op het scherm een indicatie van de 'volgende stappen' in ieder scenario met oog voor het overeengekomen protocol, waardoor operationele efficiëntie toeneemt en procedures nauwkeuriger nageleleefd. Bi-directional SMS Onscreen SMS bereichten kunnen verzonden en ontvangen worden, en opgenomen worden in het clientbestand zodat centralisten extra extra middelen hebben om direct te communiceren zelfs tijdens een oproep. Nieuwe onderdelen optioneel,geïntegreerd Information Manager Exclusief in PNC7, deze module gebruikt data warehousing tbv business intelligence voor zowel PNC7 als Service Manager elementen, en maakt analytics aen rapportages mogelijk op het gebied van oproepafhandelingscapaciteit en serviceleveringsprocessen. Information Manager heeft een nieuw dashboard dat toegang geeft tot statistieken met betrekking tot contactpersoenen, afhandeling, installatie en response tijd, waardoor efficiënt servicemanagement kan worden gevoerd en de mogelijk ontstaat op prestaties langs KPI's en SLA's te leggen. Daarbij is er een op maat rapportage schrijftool, waardoor managers eenvoudig rapportages kunnen maken, bewaren, uitdelen en standaard rapportages in kunnen plannen zonder dat zij verstand dienen te hebben van query taal of database structuren. Het heeft ook een nieuwe interface waarbij statistische informatie over landkaarten gelegd kunnen worden om zo geografisch activiteiten in kaart te brengen en gebieden met een hoge zorgvraag uitgelicht worden en zorg efficiënter kan worden ingepland. Service Manager De Service Manager module ondersteunt de efficiëntie van de services, door het leveringsproces te monitoren van begin tot eind en op maat rapportages mbt contactpersoon, afhandeling, planning, installatie, wijzigingsverzoeken, voorraadbeheer en buitengebruikstelling mogelijk te maken.

10 Technology you can trust Tunstall bouwt voortdurend verder aan productinnovatie, hetgeen kan betekenen dat productspecificaties en producten aangepast worden zonder voorafgaande kennisgeving. Tunstall neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of nalatigheid in deze informatie. Als u meer informatie of een demonstratie van PNC7 wenst, kijk op onze website of bel ons. Tunstall Oslo LD BARENDRECHT T +31 (0) F +31 (0) E I Tunstall Napelsstraat BRUSSEL T +32 (0) F +32 (0) E I

Leones. Business Case Service Management Tool

Leones. Business Case Service Management Tool Leones Business Case Service Management Tool Inhoudsopgave 1. AFBAKENING... 3 1.1 DOEL... 3 1.2 AANNAMES... 3 1.3 HUIDIGE SITUATIE... 3 1.4 PROBLEEMSTELLING... 3 1.5 WAT ALS ER NIETS GEBEURT?... 3 2. OPTIES...

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft

De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft De juiste hulp, wanneer u deze nodig heeft Hulp met een druk op de knop 24 -uur per dag ondersteunning Geruststelling voor uw familie en uzelf Betaalbare maandelijkse abonnementskosten De personen op de

Nadere informatie

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren M A P I N F O E X P O N A R E Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren INTRODUCTIE VAN MAPINFO EXPONARE MapInfo Exponare is ontwikkeld om gebruikers toegang

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Snelle Installatiegids

Snelle Installatiegids Snelle Installatiegids Life is a journey Welkom bij Tunstall Thuis, uw garantie dat hulp dichtbij is, 24 uur per dag. Als de Lifeline Vi unit geïnstalleerd is, kunt u met een simpele druk op de knop van

Nadere informatie

Het leven is een reis

Het leven is een reis Lifeline Vi 1950 Mam, kijk! Ik heb een kwal gevonden! 1960 Mijn eerste afspraakje, met mijn toekomstige echtgenoot! 1970 Ik kan niet wachten om samen te zijn. 1980 Laten we eens zien wie het grootste zandkasteel

Nadere informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie

de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie waarschuw de juiste persoon op de juiste tijd, de juiste plaats, met de juiste informatie Alarm supervisie... Operator oproep... Informatie transmissie... Interventie opvolging... MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Telecare units. Solutions sheet. Het innovatieve ST protocol. Hoe werken Telecare units? Gebruiksvriendelijk & eenvoudig

Telecare units. Solutions sheet. Het innovatieve ST protocol. Hoe werken Telecare units? Gebruiksvriendelijk & eenvoudig Solutions sheet Telecare units Telecare is het continu en op afstand monitoren van noodsituaties en veranderingen in levensstijl om risico s te managen die verbonden zijn aan zelfstandig wonen, zowel voor

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Het betaalbare integratieplatform voor al uw Business-to-Business Integratie en Applicatie Integratie Volledig geautomatiseerde afhandeling van elektronisch

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Uw Lifeline Vi Telecare unit De Lifeline Vi Telecare unit is aangesloten op elektriciteit en uw telefoonlijn. De unit zorgt ervoor dat u in geval van nood een alarmoproep kunt genereren

Nadere informatie

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Professioneel beheer Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Onze visie op professioneel beheer Als een applicatie eenmaal ontwikkeld en in productie genomen is, dan draait

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de koppelingen

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Uw IT schaalbaar, altijd vernieuwend en effectief beschikbaar > Het volledige gemak van de Cloud voor uw IT oplossingen > Goede schaalbaarheid en

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

T-Mobile Nederland Finance Operations

T-Mobile Nederland Finance Operations T-Mobile Nederland Finance Operations Presentatie BI Award 2005 23 Februari 2006 Peter Meefout Directeur Finance Operations Author/Date T-Mobile Nederland: de organisatie Wie we zijn Een van de drie strategische

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Zoekt u naar manieren om tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen? Wilt u moeiteloos verbonden

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Alfresco's Simple Records Management

Alfresco's Simple Records Management Alfresco's Simple Records Management Het e erste open source dossie r beh eersysteem Ee nvoudig beheer van dossiers Nieuwe wetten, regelgeving en normen hebben voor veel verandering gezorgd in hoe verslagen

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Kennismaken met de human-resourceprocessen

Nadere informatie

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers

Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Ondersteuning van zorg gerelateerde processen en activiteiten voor patiënt en zorgverstrekkers Contact persoon: Thera Splinter: 020 6445160 team@webfysio.nl Contact persoon: Joost Nagelmaeker: 0642115336

Nadere informatie

BackupAgent Cloud Backup

BackupAgent Cloud Backup Vergroot uw toegevoegde waarde met een dienst voor veilige cloud backup en recovery Version 1.0 Disclaimer This document is compiled with the greatest possible care. However, errors might have been introduced

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management. Adviseur Unica

Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management. Adviseur Unica Kosten besparen met Intelligent Infrastructuur Management Spreker: Frank Krommenhoek Adviseur Unica De agenda Evolutie van fysieke infrastructuren Waarom intelligente infrastructuren Systemen Kosten en

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

Rapportage met Asta Powerproject (deel 1)

Rapportage met Asta Powerproject (deel 1) Rapportage met Asta Powerproject (deel 1) Dit document, samen met een in de volgende nieuwsbrief verschijnend document, geeft u een overzicht over de mogelijke manieren om met Asta Powerproject rapportages

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Op dit moment vindt er wereldwijd een technologie gebaseerde bedrijfsrevolutie plaats die op het eerste gezicht geen grenzen kent. Met zeer grote snelheid worden

Nadere informatie

Smart Industry 4.0. Edwin van Rensch/Eric Megens

Smart Industry 4.0. Edwin van Rensch/Eric Megens Smart Industry 4.0 Edwin van Rensch/Eric Megens Agenda o Introductie Hotraco Group o Introductie Smart Industry 4.0 o Data model Hotraco Product improvement Remote service Benchmark Additional service

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Klachten en Meldingen. Managementdashboard

Klachten en Meldingen. Managementdashboard Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Welkom bij de systeem demonstratie van het Management Klachten en Meldingen System Managementdashboard Systemen van Inception Borgen

Nadere informatie

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op 030-2729976 of stuur een e-mail naar info@powerproject.nl

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op 030-2729976 of stuur een e-mail naar info@powerproject.nl Mogelijke rapportages met Asta Powerproject Dit document geeft een overzicht over de mogelijke manieren om met Asta Powerproject rapportages te maken, maar ook rapportage mogelijkheden met daaraan gekoppelde

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

Bijlage 11 Programma van Eisen

Bijlage 11 Programma van Eisen Bijlage 11 Programma van Eisen Het betreft hier minimale eisen, waarbij geldt dat: Het niet voldoen aan een eis leidt onherroepelijk tot leidt tot het ongeldig verklaren en terzijde leggen van de Inschrijving

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

KENSINGTON Business Intelligence

KENSINGTON Business Intelligence De formule voor vooruitgang... Kensington B.I. geeft de formule om uw bedrijf nog beter te besturen... De cockpitsoftware verschaft u alle informatie die u nodig heeft voor het besturen van uw bedrijf.

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Business Continuity Management

Business Continuity Management Business Continuity Management Aart Bitter - 14 januari 2014 SAFER, SMARTER, GREENER Praktijk case Wij zijn als bierbrouwerij voorgedragen om onze producten te leveren aan het Holland House tijdens het

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge)

Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge) Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge) Innovatietraject voor crisismanagement tijdens crisisbeheersing, rampenbestrijding en oefeningen 23 maart 2010 21-10-2012 i-bridge in a nutshell Doelstelling is door toepassing

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen CareLock Gecontroleerde toegang tot woningen Telecare Telecare is het continu en op afstand monitoren van noodsituaties en veranderingen in levensstijl bij cliënten. Het maakt daarbij overigens niet uit

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

Visual Link Software: MES Integration

Visual Link Software: MES Integration Visual Link Software: MES Integration Maakt uw productieproces flexibeler, efficiënter en inzichtelijker VISUAL LINK SOFTWARE Visual Link Software: MES Integration by Hellebrekers Maakt uw productieproces

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie