Nummer 16 september In deze nieuwsbrief: Koningsspelen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 16 september In deze nieuwsbrief: Koningsspelen:"

Transcriptie

1 Nummer 16 september 2016 In deze nieuwsbrief: Koningsspelen Lekker buiten spelen Lekker ite mei Tomke Geen weer om buiten te spelen Afscheid stagiaires Thema: vakantie Afscheid Lucas en Sofia Nieuwe kinderen Thuishuis Pompidoe Uitbreiding Thuishuis Pompidoe Nieuwe stagiaires Overname peuterspeelzaal Verjaardagen Vakantie Koningsspelen: Op dinsdag 26 april hielden we Koningsspelen bij Thuishuis Pompidoe. Het werd een sportieve, gezellige oranje middag.

2 Lekker buiten spelen In mei hadden we al heerlijke temperaturen om buiten te spelen. Daar werd dan ook volop van genoten. Maar ook al is het iets koeler, dan nog gaan we lekker naar buiten. Op het pleintje of even een rondje om het wandelpad. Daar is ook altijd wel iets te beleven. Op een keer zagen we hoe pake Pilat de schapen naar het land bracht. Dat was natuurlijk erg interessant. Iedereen stond dan ook aan het hek gekluisterd!

3 Thema: Lekker ite mei Tomke Vanwege het 20-jarig jubileum van Tomke gingen we wat speciaals doen en daarom bedachten we lekker ite mei Tomke. Op de peuterspeelzaal kwam beppe Meirink langs om voor te lezen uit een Tomke boekje en bij Pompidoe gingen we heel veel lekker eten met ons speelgoed-eten en servies. Ook mochten we een keer echt fruit eten in ons restaurant. Dat vonden de kinderen erg bijzonder.

4 Geen weer om buiten te spelen.. En als er zulke donkere wolken boven de Pomp hangen wat doe je dan? Dan vragen we Merwin of die voor in de grote zaal wat leuks voor de kinderen kan bedenken. Nou dat is voor Merwin gelukkig geen probleem en de kinderen vinden het altijd weer geweldig!

5 Afscheid Ysa Stagiaire Ysa Bosma nam eind juni afscheid van Thuishuis Pompidoe, haar stage van bijna een jaar zat er weer op. Ter afsluiting gingen we leuke spelletjes doen in de grote zaal. We wensen haar nog veel succes met haar opleiding en haar nieuwe stageplaats.

6 Snuffelstage Aansluitend aan de stage van Ysa kwamen de stagiaires Lotte Elhorst en Samantha Postema 2 weken stage lopen. Hun stage was een onderdeel van de opleiding aan het Lauwers College in Grijpskerk. Door mee te lopen in een kinderopvang proberen ze op een praktische manier kennis te maken met de wereld van arbeid en beroep. Nou dat is hun prima gelukt. We waren allemaal verbaast hoe deze jonge meiden op een geweldige manier met de kinderen omgingen en hoe snel de kinderen aan hen gewend waren. Mochten ze later een kindgerichte opleiding gaan doen, zijn ze zeker weer welkom!

7 Thema vakantie: Net voor de zomervakantie hadden we het thema: Vakantie. We gingen leuke knutsels maken met als thema vakantie. Suzanne, knutselde zelfs een complete camping in elkaar! Andere kinderen maakten een strand of de weg naar het vakantie adres!

8 En we hadden ook een heuse camping gemaakt! Het werd ook nog strandweer aan het begin van de vakantie dus de nieuwe Thuishuis Pompidoe beachvlag kon gaan wapperen!

9 Afscheid Lucas en Sofia In de eerste vakantie week moesten we helaas afscheid nemen van Sofia en Lucas van der Steeg. Sofia kwam bij Pompidoe toen ze 4 jaar werd en Lucas was 2, toen hij naar Pompidoe kwam. Lucas en Sofia gingen verhuizen, dus moesten ze helaas afscheid nemen van Thuishuis Pompidoe. We zullen jullie gaan missen en wensen jullie veel plezier in jullie nieuwe woonplaats, de nieuwe kinderopvang en veel succes op de nieuwe basisschool! Op deze bijzondere dag was het prachtig weer, dus konden we buiten iets speciaals gaan doen. We gingen buikschuiven en nog met water spelen. Zie volgende bladzijde.

10

11 Nieuwe kinderen in Thuishuis Pompidoe In de loop van dit jaar komen er veel nieuwe kinderen bij in Thuishuis Pompidoe, enkele kinderen zijn er inmiddels al. Als eerste Eline Vonk, Eline is 2 jaar en kwam al in de laatste vakantie week. Omdat Eline op peuterspeeldagen opvang nodig had is zij eerst naar een collega Thuishuis in Kollumerzwaag geweest. Nu zij 2 jaar is geworden en ook naar de peuterspeelzaal kan komt ze ook gezellig bij ons in Thuishuis Pompidoe spelen. Gelijk in de eerste week na de zomervakantie kwam Janna Elizabeth Zijlstra. Zij is 9 maanden oud en woont in Munnekezijl. Haar ouders, Peter en Margrietha, zullen voor veel nieuwsbrief lezers vast geen onbekenden zijn. Erg leuk dat ook zij voor Thuishuis Pompidoe in Kollumerpomp hebben gekozen! Begin deze week mochten we nog 2 oude bekenden in Thuishuis Pompidoe verwelkomen. Arjan en Lisette Pilat komen na een tijdje weer terug bij Thuishuis Pompidoe. Dat wordt weer gezellig voetballen en knutselen!! Verder zijn er in en net voor de zomervakantie nog 3 baby tjes geboren, die straks ook naar Thuishuis Pompidoe gaan. Op 9 juli, werden Gerton en Gepke Aukje verblijdt met de geboorte van Marinte en Lisanne met een zusje. Op 30 juli, kregen Ane en Yvonne er weer een zoontje bij en Sem een broertje. Ze noemen hem Kai. En op 13 augustus, werd Yde Boersma geboren. Zoontje van Frederik en Janny en broertje van Sjouke. Allemaal van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kinderen. Geniet er van, en wij zien er nu al naar uit om hen in Pompidoe te mogen verzorgen! Uitbreiding Thuishuis Pompidoe Jullie zullen nu misschien wel denken waar laat Bregtje toch al die kinderen? Tja dat wordt inderdaad een probleem. Daarom zijn we al een tijdje met het dorpshuisbestuur in overleg over een aanbouw op het veldje achter de huidige opvang, zodat we iedereen toch kunnen blijven opvangen en we ook weer voldoende bedjes hebben voor alle baby tjes die gaan komen. Ook kunnen we dan kinderen onder de 2 jaar opvangen op de dinsdag- en donderdagmorgen (tijdens de peuterspeelzaal).

12 Dus dat biedt veel nieuwe mogelijkheden. Gisteravond heb ik het positieve bericht gekregen, dat de verbouwing los kan. We houden jullie op de hoogte. Nieuwe stagiaire Gretha Hoekstra komt dit jaar bij ons stage lopen. Ze woont in Kollumerzwaag en is 25 jaar. Gretha gaat de opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3 doen. Ze heeft al ervaring opgedaan bij een gastouder, dus helemaal nieuw is dit werk voor haar niet. We hopen dat Gretha een fijne tijd bij Pompidoe mag hebben, wij vinden het in ieder geval erg leuk dat je komt! Overname peuterspeelzaal Jullie hebben er in het Kontakt al iets over kunnen lezen, maar per 1 januari neemt Thuishuis Pompidoe de peuterspeelzaal over. Zie onderstaande tekst geschreven door het huidige peuterspeelzaalbestuur: We hebben nieuws voor u! De gemeente Kollumerland heeft besloten om per 1 januari 2017 de peuterspeelzalen in de gemeente om te vormen naar peuteropvang. Dat wil zeggen dat de peuterspeelzalen onder de Wet Kinderopvang gaan vallen. Wellicht hebt u al iets opgevangen over de nieuwe regels/wetgeving omtrent de peuterspeelzaal. Op dit moment is peuterspeelzaal de Pompebledsjes een stichting die werkt met volledig gekwalificeerde vrijwilligers. Om aan de nieuwe wetgeving te kunnen voldoen zullen er wijzigingen moeten plaatsvinden. Er mogen alleen nog maar volledig volgens de cao betaalde beroepskrachten voor de peutergroep staan en de locatie moet geregistreerd zijn als zijnde kinderopvanglocatie. Voor het bestuur van de peuterspeelzaal de Pompebledsjes zijn onder andere bovengenoemde argumenten de reden geweest om Bregtje Kingma van Thuishuis Pompidoe te vragen of zij per 1 januari 2017 via het Thuishuis de peuterspeelzaal in ons dorp zou willen voortzetten. Gelukkig heeft zij hier positief op gereageerd. Wij zijn dan ook al volop bezig met de voorbereidingen om dit allemaal in orde te kunnen maken. Hierbij willen wij benadrukken dat het erg fijn en goed is dat er een Peuterspeelzaal in het dorp is, dit willen we nog lang zo houden en onze gezamenlijke intentie is ook om ervoor te zorgen dat eventuele toekomstige wijzigingen voor de peuters weinig merkbaar zullen zijn op de dinsdag- en donderdagochtend. Alie & Bregtje en het bestuur Margreet Meirink-van Kammen, Petra van der Meer- Zuidema, Maaike Postma, Mieke Jager.

13 Verjaardagen: Er waren het afgelopen kwartaal veel verjaardagen. We vierden de verjaardag van Mark, Sanne, Jildou, Lisanne, Lucas, Suzanne, Sofia en Mike. De kinderen die komend kwartaal jarig zijn: 23 sept: Jorrit Meirink 23 okt: Doutzen Zuidema 12 nov: Sem Hansma 3 dec: Janne Elisabeth Zijlstra 13 dec: Anouk van Wieren 13 dec: Bregtje Kingma Vakantie: Thuishuis Pompidoe is 47 weken in het jaar open. Onderstaand een overzicht van de dagen dat Thuishuis Pompidoe gesloten is: Thuishuis Pompidoe is gesloten op: Kerstvakantie Maandag 26 december t/m vrijdag 6 januari 2016 Ook op erkende feestdagen is Thuishuis Pompidoe gesloten. Tot zover deze zestiende nieuwsbrief... Met vriendelijke groet, Bregtje Kingma Thuishuis Pompidoe Kindercentrum, Foyingaweg 15 e, 9293 LL Kollumerpomp , thuishuispompidoe@gmail.com

Nummer 14 Januari 2016. In deze nieuwsbrief:

Nummer 14 Januari 2016. In deze nieuwsbrief: Nummer 14 Januari 2016 In deze nieuwsbrief: Herfst Uitje Pompidoe medewerkers Nieuwe gezichten in Pompidoe Koekjes bakken Sinterklaas Wist u dat? (Re)creatieve middag Kerst Verjaardagen Vakantie Herfst

Nadere informatie

Nummer 17 januari In deze nieuwsbrief: Herfst

Nummer 17 januari In deze nieuwsbrief: Herfst Nummer 17 januari 2017 In deze nieuwsbrief: Thema: Herfst De verbouwing De Opening Peuterspeelgroep Thuishuis Pompidoe team Spinning marathon Jaap d huzes Start nieuw jaar Thema: Winter en jaargetijden

Nadere informatie

Nummer 15 April In deze nieuwsbrief: Winterpret

Nummer 15 April In deze nieuwsbrief: Winterpret Nummer 15 April 2016 In deze nieuwsbrief: Winterpret Beweegspelletjes Pindakettingen maken Thema: Ziek en gezond Bezoek GGD, BHV cursus Nieuw gezicht bij Thuishuis Pompidoe Verjaardagen Vakantie Winterpret

Nadere informatie

Nummer 12 juli In deze nieuwsbrief: Koningsspelen

Nummer 12 juli In deze nieuwsbrief: Koningsspelen Nummer 12 juli 2015 In deze nieuwsbrief: Koningsspelen Meivakantie Thema verkeer Voorstellen Lisanne Meindertsma Wist u dat? Waterpret Blokhut Verjaardagen Vakantie Koningsspelen Ook bij Thuishuis Pompidoe

Nadere informatie

Nummer 10 januari In deze nieuwsbrief: Dochter Merel

Nummer 10 januari In deze nieuwsbrief: Dochter Merel Nummer 10 januari 2015 In deze nieuwsbrief: Stagiaire Merel heeft een dochter Sinterklaas Pepernoten bakken Even voorstellen. Stagiaire Susanne Nieuw kindje bij Thuishuis Pompidoe Kerst bij Thuishuis Pompidoe

Nadere informatie

Schaatsen Naschoolse activiteiten Voorjaarsvakantie Discomiddag Nieuwe gezichten in Thuishuis Pompidoe Verjaardagen Vernieuwingen Thuishuisdag

Schaatsen Naschoolse activiteiten Voorjaarsvakantie Discomiddag Nieuwe gezichten in Thuishuis Pompidoe Verjaardagen Vernieuwingen Thuishuisdag Info van Thuishuis Nummer 3 april 2013 In deze nieuwsbrief: Schaatsen Naschoolse activiteiten Voorjaarsvakantie Discomiddag Nieuwe gezichten in Thuishuis Pompidoe Verjaardagen Vernieuwingen Thuishuisdag

Nadere informatie

Nieuw hekwerk + bestrating Pinkstervakantie Baby s Bezoek GGD Vier ogen principe en meldcode kindermishandeling Verjaardagen Vakantie

Nieuw hekwerk + bestrating Pinkstervakantie Baby s Bezoek GGD Vier ogen principe en meldcode kindermishandeling Verjaardagen Vakantie Info van Thuishuis Nummer 4 juli 2013 In deze nieuwsbrief: Nieuw hekwerk + bestrating Pinkstervakantie Baby s Bezoek GGD Vier ogen principe en meldcode kindermishandeling Verjaardagen Vakantie Nieuw hekwerk

Nadere informatie

Bezoek GGD Naschoolse activiteiten Sinterklaas Verjaardagen Filmmiddag Voorjaarsvakantie Vooruitzichten voor het nieuwe jaar

Bezoek GGD Naschoolse activiteiten Sinterklaas Verjaardagen Filmmiddag Voorjaarsvakantie Vooruitzichten voor het nieuwe jaar Info van Thuishuis Nummer 2 jan. 2013 In deze nieuwsbrief: Bezoek GGD Naschoolse activiteiten Sinterklaas Verjaardagen Filmmiddag Voorjaarsvakantie Vooruitzichten voor het nieuwe jaar Bezoek GGD Op donderdag

Nadere informatie

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe

Info van Thuishuis. Nummer 1 okt. 2012. In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Info van Thuishuis Nummer 1 okt. 2012 In deze nieuwsbrief: Opening Thuishuis Pompidoe Terugblik eerste weken Thuishuis Pompidoe Naschoolse activiteit/ margedagen Triple-P Evaluatie gesprekken Geen verhoging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 16 23-12-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid Mieke Vink Gisteren hebben we afscheid genomen Mieke Vink. Mieke heeft vanaf de zomervakantie tot nu vrijwel elke

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5 Nieuwsbrief t Binerke Jaar 2015-2016 / 5 16 februari 2016 Deze keer weer een Binerke boordevol informatie voor u als ouders. We geven al vast een vooruitblik op het nieuwe jaar wat betreft de formatie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015 Nieuwsbrief Mei 2015 Nieuws met betrekking tot overname In het college B en W is de kwestie SPH aan de orde geweest en naar aanleiding daarvan is er een vervolgafspraak gemaakt op vrijdag 29 mei met de

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters Informatieboekje van Peuterspeelzaal M!eters Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelzaal M!ETERS. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u een

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage Informatieboekje van Peuterspeelschool De Plantage Dit boekje informeert u over de huisregels van ; Peuterspeelschool De Plantage. De leidsters op de Dreumeldoos zijn: Kitty Delsink Migo Kitty werkt op

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16 Jaargang 6 Nieuwsbrief 16 07 07 2017 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Nieuws uit het team Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015 April / mei: Belangrijke data: Berichten van de locatie VVE thema: reuzen en kabouters 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten 14 mei Hemelvaarstdag

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 www.kdv-lesenfants.nl Nieuwsbrief februari 2014 Zo aan het einde van de maand februari hebben we stiekem al een heel klein voorproefje gehad van de lente. Wat een heerlijk weer, en wat is het fijn om met

Nadere informatie

Afgelopen periode. Voorstellen Anne Wildeman. Babygroep is van start. Wet Ikk. Nationale voorleesdagen. Babyhuisje.

Afgelopen periode. Voorstellen Anne Wildeman. Babygroep is van start. Wet Ikk. Nationale voorleesdagen. Babyhuisje. Nieuwsbrief 5. 20 jan 2018 Afgelopen periode Voorstellen Anne Wildeman Babygroep is van start Wet Ikk Nationale voorleesdagen Babyhuisje Afgelopen periode Het nieuwe jaar is alweer drie weken onderweg!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

SEPTEMBER 2017 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

SEPTEMBER 2017 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag SEPTEMBER 2017 35 1 2 3 36 4 Eerste schooldag 5 6 7 8 9 10 37 11 Luizencontrole 12 13 14 15 16 17 38 18 19 20 21 Kanjerdag Inloopochtend Informatieavond 22 23 24 Jayden (6) 39 25 Week van de Pauzehap 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Maart 2012 Maart Maart is aangebroken en de lente is in opkomst. De dagen worden weer langer en het zonlicht wordt sterker. Ook worden de bomen groener en de planten gaan bloeien.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel!

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Leidsterpraat Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Wij hebben de afgelopen tijd heerlijk kunnen

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Algemeen Sociaal Wijkteam

Algemeen Sociaal Wijkteam Algemeen Sociaal Wijkteam Iedere vrijdag ochtend van 08:30 tot 10:30 is er een wijkcoach aanwezig. Ze zit op de peuter+ groep. Ze kan ouders helpen en begeleiden bij problemen in de opvoeding/ontwikkeling

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst.

Op dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober viert de peutergroep het Michaëls feest, het feest van de herfst. Aan alle ouders van kinderen van De Morgenster, 30-9-2016 Langzaam wordt het herfst. De zon verliest haar kracht, de dagen worden korter. Overal zien we de spinnetjes en in de tuin verdorren de bladeren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag!

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag! Nieuwsbrief 7. 08 oktober 2018 Afgelopen periode Overdracht werkzaamheden Kinderboekenweek Brengen en halen Aan de bakdag! Afgelopen periode Wat is er weer een hoop gebeurd! We hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Inspectierapport De Windkracht (KDV) Deltalaan 140 5247JT ROSMALEN Registratienummer 264476943

Inspectierapport De Windkracht (KDV) Deltalaan 140 5247JT ROSMALEN Registratienummer 264476943 Inspectierapport De Windkracht (KDV) Deltalaan 140 5247JT ROSMALEN Registratienummer 264476943 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: 's-hertogenbosch Datum inspectie: 24-11-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief

#14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief #14-29 juni 2018 Inhoud nieuwsbrief Inhoud nieuwsbrief 1 AFSCHEID VAN COLLEGA S 1 NIEUWE COLLEGA S 2 JAARROOSTER 2 PAUZETIJDEN 2 BSO-KINDEREN 2 ALV 3 VOORSTEL OUDERBIJDRAGE 3 BIJDRAGE SCHOOLREIS EN SCHOOLKAMP

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie