jeugd NIEUWSBRIEF OKTOBER 2015 IN DIT NUMMER: Het PST DISCO toernooi Tennisvereniging PST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jeugd NIEUWSBRIEF OKTOBER 2015 IN DIT NUMMER: Het PST DISCO toernooi Tennisvereniging PST"

Transcriptie

1 IN DIT NUMMER: Het Disco jeugdtoernooi (9 t/m 17 jaar) Het Pieten Sinterklaas Tennistoernooi (4 t/m 8 jaar) Vrijdagavonden open inloop voor PST leden van 11 t/m 99 jaar World Tour Oranje staat bovenaan! De toppers van het PST mixed jeugdteam Woensdag 28 oktober a.s. ouder - kind herfstinloop De ladder, een ongekend succes! Tenniskids Aantrekkelijke kortingen bij Rojo Racketsport In week 49 Pietentennisles bij PST! Tip van de trainer De pen van Het PST DISCO toernooi De jeugdcommissie nodigt je van harte uit voor het PST DISCO TOERNOOI! Jeugdleden van 9 tot 18 jaar zijn van harte welkom deel te nemen. Je niveau maakt niet uit! Dus ben je beginner of gevorderde, doe mee! Je wordt opgedeeld in een van de vier teams. Joyce, Maria en Ruud zorgen er voor dat je tegen andere jeugdleden speelt van ongeveer gelijk niveau. Bij PST altijd prijs! MAAR er kan maar één team de winnaar zijn. Het toernooi begint om uur. Na de wedstrijden nuttigen wij gezamenlijk de beroemde spaghetti bolognese van Andreas, de voorzitter van PST, die hij speciaal voor jullie klaarmaakt! Daarna komt de DJ, zodat wij tot in de late uurtjes (22:30 uur) kunnen dansen en swingen. LET OP: Jullie ouders zijn van harte welkom om vanaf uur bij de vuurkorf een bokbiertje/wijntje te komen drinken en daarna mee te dansen met onze PST DISCO! MEEDOEN? Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 5 november 2015 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. KOSTEN Voor het PST DISCO toernooi vragen we een bijdrage van 12,50. Graag de bijdrage overmaken voor 10 november 2015 op NL66 INGB van, met je naam erbij. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op je deelname! PST: Neem je disco-accessoires en/of outfit mee! PST: Rojo racketsport is tijdens dit toernooi aanwezig. Mocht je een ander racket nodig hebben, dan kan je deze tijdens het toernooi testen.

2 Het Pieten Sinterklaas Toernooi Voor onze jeugdleden in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar organiseert de jeugdcommissie op zondagmiddag 22 november a.s. een Pieten Sinterklaas Toernooi. Voor het toernooi vragen we een bijdrage van 12,50. Graag de bijdrage overmaken voor 10 november 2015 op NL66 INGB van, met je naam erbij en die van je ouder. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op je deelname! PST: Je mag verkleed komen als Piet of Sint. Ook als je even geen les hebt maar wel PST-lid bent, je bent van harte welkom! Je tennist samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante tegen andere kinderen. Natuurlijk speel je met tenniskidsballen. Maria en Joyce zorgen dat je speelt tegen kinderen van jouw niveau. Je krijgt bonnetjes waarmee je bij Jos iets lekkers kan bestellen en wie weet komen Sinterklaas en zijn pieten nog langs met een verrassing. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 5 november 2015 een mail aan jeugd@tennisclubpst.nl. Vermeld je naam en je leeftijd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Nadere informatie en precieze aanvangstijden volgen na de sluiting van de inschrijving. Vrijdagavonden open inloop voor PST jeugdleden van 11 t/m 99 jaar Voor dat je gaat slapen of het weekend gaat vieren nog even lekker een balletjes slaan bij PST? Dat kan! Ben je 11 jaar of ouder dan ben je vanaf vrijdagavond 16 oktober a.s. iedere vrijdag van harte welkom vanaf 20:00 uur. Ook volwassen PST-leden zijn uitgenodigd. Dus kom alleen, met een PST vriend/vriendin of een volwassen PST lid (moeder, vader etc.). De jeugd-, bar- en open inloop commissie zijn aanwezig, de lichten zijn aan en de kantine is open! Je tennisniveau is niet van belang. Wij zorgen dat je op jouw niveau kan spelen. Wij kijken uit naar jouw komst!

3 World Tour Oranje PST bovenaan Het PST team World Tour Oranje in de leeftijd van 9 en 10 jaar heeft een fantastische prestatie geleverd! Vrijdag 2 oktober jl. hebben zij hun eerste competitie gespeeld: uit tegen TV Elzenhagen, TV Naarden en TV Blaricum. Het was superspannend met waanzinnige rally s. De winnaar was ons jeugdteam van PST. Hieronder een verslag van ons oranje teamlid Tudor Vlahu: Ik vond het super leuk om wedstrijden te spelen! We wilden allemaal heel graag winnen. En ik voelde me heel goed toen ik won. En niet goed toen ik verloor. Bij de prijs uitreiking was het superspannend. En we hebben gewonnen! Ik verheug me op de volgende wedstrijden. Op 30 oktober a.s. speelt dit team uit tegen TV Blaricum PST team World Tour Oranje veel plezier 30 oktober a.s. en zet hem op!

4 \Het PST mixed jeugdteam 11 t/m 14 jaar Verslag van Lila Ik ben Lila en ik mocht dit jaar meedoen aan de tenniscompetitie van PST. Wat ik ook heel cool vond, was dat ik eigenlijk nog nooit op gravel had gespeeld en tijdens de competitie wel! Maar ik vond het vooral leuk dat we niet meededen om te winnen maar om er van te leren en beter te gaan spelen. En dat is me wel gelukt!!! Lila Reinders Ik vond het heel leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd. Ik vond de eerste keer wel spannend maar toen ik de tegenstanders zag (ze waren veel groter dan wij) werd ik toch stiekem wel een beetje zenuwachtig. het team was heel erg leuk en ik vond het super gezellig. Woensdag 28 oktober a.s. Ouder Kind Herfstinloop Op woensdag 28 oktober a.s. ontvangen Hanno (vader van Mees), Sigrid (moeder Britt) en John (vader van Nina) jullie allemaal graag van 14:30 tot 16:00 uur om te komen tennissen. Ook als je even geen les hebt op dit moment, maar wel PST lid dan ben je van harte welkom. Neem je vader of moeder mee (ook als ze geen lid zijn) en speel een leuke dubbel, een enkel of kom wat je leert op les oefenen. De netten staan klaar! Ballen zijn aanwezig evenals limonade of warme chocolademelk. Tot woensdag 28 oktober!

5 De ladder, een ongekend succes De (enkel) jeugdladder blijft een ongekend succes! Naast het oefenen van je tennisvaardigheden zijn door deze ladder ook veel tennisvriendschappen ontstaan. Dat doet ons deugd! Jeugdleden spreken nu met elkaar af eens te dubbelen of te enkelen. Daarom heeft de jeugdcommissie samen met Maria, Joyce en Sigrid besloten de laddertijden uit te breiden, zodat we meer jeugdleden deel kunnen laten nemen. Inmiddels doen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar 68 leden mee!. Zij spelen 1 x per maand een half uur een set, aangepast op het niveau (tenniskids, driekwart of een heel veld). Alleen Joyce en Maria zien de uitslagen en bepalen daarna tegen wie je de volgende keer mag. Zo tennis je altijd op je eigen niveau of tegen een jeugdlid die net wat sterker is en daar leer je van! Mocht je nog niet mee doen, geef je echt op! Het is superleuk, je leert veel kinderen kennen uit de buurt. Je aanmelden kan door een mail te sturen naar jeugdladderpst@gmail.com. Vermeld daarbij op welke dagen en tijden je kan en wij nodigen je van harte uit! De laddertijden worden vanaf 26 oktober uitgebreid naar maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur. Woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en op zondagochtend van 9:30 uur tot 11:30 uur. Joyce, Maria en Ruud hebben ons laten weten dat ze zien dat de kinderen die deelnemen hierdoor ook echt vooruit gaan. Je past tenslotte wat je leert op les toe in een enkelspel. De uitslagen worden overigens niet bekend gemaakt op onze site, nieuwsbrief of g d. Daar gaat het ons niet om.

6 Tenniskids Inmiddels zijn 5 kinderen doorgestroomd van niveau rood naar oranje en 7 spelers van oranje naar groen. Bij PST worden de lessen gegeven op zondagochtend en woensdagmiddag. De kinderen (en de ouders) vinden de lessen zo leuk dat ze alvast starten voordat de les van Joyce begint! Zo enthousiast zijn ze. De Tenniskidslessen blijven een ongekend succes! Via dit stimulerende Tenniskidsprogramma, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar, leren kinderen spelenderwijs tennisvaardigheden aan. Er is een scala van vaardigheden die kinderen nodig hebben om goed te kunnen leren tennissen. Ben je nieuwsgierig? Altijd welkom om te komen kijken! Kijk voor meer informatie over het Tenniskidsprogramma op In week 49 Pietentennis bij PST! Zoals ieder jaar organiseert Joyce voor haar lessende jeugd in de week vóór 5 december speciale pietentennislessen. Er wordt extra gewerkt aan je conditie, je balans en coördinatie. Immers hoe beter je deze vaardigheden beheerst, des te eerder kan je PST vertegenwoordigen op het ATPtoernooi van Rosmalen. In de Tenniskidslessen leren kinderen rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen en natuurlijk ook de echte tennisvaardigheden. Hoe beter kinderen deze vaardigheden beheersen, des te beter zullen de kinderen zich op termijn ontwikkelen als tennisspelers. En dat zien wij nu al terug! Daarnaast staat het veld vol met ingepakte cadeautjes en andere verrassingen om ook je richt- en mikpunt extra te trainen. Kortom, kom in deze week naar je tennisles en laat je verrassen!

7 Aantrekkelijke kortingen bij Rojo Racketsports TIP VAN DE TRAINER Deze keer komt de tip van Ruud. Voor alle PST jeugdleden hebben wij John, oprichter van Rojo Racketsports, bereid gevonden om ons aantrekkelijke kortingen te geven. Zo krijg je maar liefst 30% korting op een racket, 20% op schoenen en tassen en krijg je twee blikken ballen voor de prijs van één. Voordat je een racket aanschaft mag je deze altijd een paar dagen testen zodat je zeker weet dat je een racket koopt die bij jouw leeftijd, tennisspel en -niveau past. Let op! De Rojo wintertijden beginnen op 1 oktober. Dit houdt in dat het filiaal in Amsterdam op dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 geopend is. Op zaterdag staat John van 10:00 tot 16:00 uur voor jullie klaar. Rojo racketsports zit op de Burgemeester Röellstraat 8 te Amsterdam (telefoon: ; Mocht je zijn winkel bezoeken, neem dan je PST leden pas mee! John is ook aanwezig op zaterdag 21 november tijdens ons disco toernooi. Mocht je toe zijn aan een ander racket dan kan je deze tijdens het toernooi gratis testen! Ruud woont in Hoorn en is begonnen met tennissen toen hij 9 jaar oud was. In die tijd speelde men nog met houten rackets en was witte tenniskleding verplicht. Ook de schoenen waren vrijwel volledig wit. Als Ruud vroeger naar zijn lagere school liep, kwam hij langs een sportzaak. De etalage was er gevuld met de mooiste tennisspullen. Vaak stond hij hier zo lang naar te kijken dat hij de tijd vergat en te laat op school kwam. Hier stonden ook de nieuwste tennisschoenen van Adidas, bijvoorbeeld het type Stan Smith. Wat waren die prachtig en wat zou hij die graag willen krijgen! Extra leuk vindt Ruud het dat dezelfde schoenen weer helemaal in de mode zijn. Nu heten ze Sneakers. Zijn tip: Speel voor je plezier en wees niet bang om fouten te maken. Het gaat er niet om waar je vandaag nog niet goed in bent, het gaat om wat je morgen kunt leren!

8 DE PEN VAN Ben &Loek De gebroeders ten Kley interviewen de gebroeders van Es (Tim & Joep) Onze buurjongens Tim (bijna 12) en Joep (al een tijdje 9) zitten al heeeeeeel lang op tennis. Tim al 6 jaar en heeft les gehad van alle leraren (Patrick, Janus, Niels, Maria, Joyce en Ruud). Joep tennist 4 jaar en heeft van iets minder leraren les gehad (Joyce, Maria en Ruud). Wat vinden jullie het leukst aan tennis en waar zijn jullie heel goed in? Tim vindt de slagen met effect het leukst; de forehand met topspin is dan ook de beste slag. Maar de service en de smash zijn ook heel hard vinden Ben & Loek. Joep vindt het vooral leuk om op een groot veld te spelen en heel hard te slaan. De forehand en de backhand zijn de leukste slagen. En doen jullie nog aan andere sporten en welke sport vind je dan leuker? Joep voetbalt bij Fortius en vindt voetbal toch wel leuker dan tennis (oooh!!!!). Maar Joep wil profvoetballer worden, dus dat komt eigenlijk wel goed uit. Tim hockeyt bij Athena, maar vindt tennis veel leuker. Spelen jullie ook wel eens echte wedstrijden? Tim: ik doe mee aan de Najaarscompetitie. Heel leuk, maar ook best spannend. Soms moet ik tegen hele grote en veel oudere kinderen spelen. Ik vind het enkelen het leukst. Joep valt in bij de Oranje competitie: ik vind het heel spannend om wedstrijden te spelen. Het leukst is het dubbelen: lol maken met de andere kinderen van het team. Wie is eigenlijk jullie favoriete tennisspeler? Tim vindt Stan Wawrinka het beste. Joep moet even nadenken: eeeeh, hoe heet ie ook alweer? Hazes? Andre Hazes? Eh, ik bedoel Haasse. Nee, eigenlijk toch Rafael Nadal. Hebben jullie ook nog andere hobby s? Heel veel vinden Ben en Loek de belangrijkste Programmeren (jaaah, nieuwe spelletjes om te spelen op de computer of de ipad!) Voetballen met de buurjongens (heeee dat zijn wij! Dat vinden wij ook heel leuk!) Verder: Donald Duck lezen, zwemmen en dus nog veel meer. Loek wil graag weten wat het lievelingseten van Tim en Joep is. Pannenkoeken, pizza s, hamburgers, poffertjes, pasta, lasagne, popcorn en kippensoep. Lekker vinden Ben en Loek en ontvangen graag een uitnodiging als bovenstaande op het menu staat. Alleen liever niet als er kippensoep wordt gegeten. En belangrijk voor de volgende keer: wie gaan jullie de volgende keer interviewen? We willen graag Hendrik van den Broek interviewen!

jeugd IN DIT NUMMER: Tennisvereniging PST NIEUWSBRIEF JULI 2015

jeugd IN DIT NUMMER: Tennisvereniging PST NIEUWSBRIEF JULI 2015 IN DIT NUMMER: Sophie welkom in onze jeugdcommissie Een zeer geslaagd PST jeugdkamp PST doet mee met de Tenniskids World Tour Oranje Dit jeugdteam speelt de KNLTB Najaarscompetitie Feestelijke afsluiting

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

Jeugd NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 IN DIT NUMMER: PST 30 JAAR! SIGRID TREEDT TOE TOT HET PST-BESTUUR. Tennisvereniging PST

Jeugd NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 IN DIT NUMMER: PST 30 JAAR! SIGRID TREEDT TOE TOT HET PST-BESTUUR. Tennisvereniging PST IN DIT NUMMER: Sigrid treedt toe tot het PST-bestuur PST bestaat dit jaar 30 jaar! PST mixed jeugdteam op bezoek bij Joyce Het DISCO-toernooi was een groot succes! Een verslag van het Pieten Sinterklaas

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Tennisles bij TCV. Inleiding.

Tennisles bij TCV. Inleiding. Tennisles bij TCV Inleiding. Tennis is een technische sport. Het is daarom van belang om jong te beginnen met tennissen. Jong geleerd is oud gedaan! Tennis is bovenal een leuke sport. In dit gedeelte wordt

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie.

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Aanwezig: er zijn 16 ouders aanwezig Peter Russchen, voorzitter LTC Bedum Charlo Goudzand, wedstrijdleiding Frenk Abrahams,

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

Rode competitie. Leeftijden: 6 t/m 9 jaar (geboortejaar 2006 of later) Rood 1 en rood 2 Veld en ballen: op ¼ van een veld met rode ballen

Rode competitie. Leeftijden: 6 t/m 9 jaar (geboortejaar 2006 of later) Rood 1 en rood 2 Veld en ballen: op ¼ van een veld met rode ballen Rode competitie Leeftijden: 6 t/m 9 jaar (geboortejaar 2006 of later) Rood 1 en rood 2 Veld en ballen: op ¼ van een veld met rode ballen Teamverband: Teams van minimaal 1 en maximaal 12 kinderen Jongens/meisjes

Nadere informatie

Jeugdcommissie Tennisvereniging Westzijderveld

Jeugdcommissie Tennisvereniging Westzijderveld TENNISKIDS S Jeugdcommissie Tennisvereniging Westzijderveld INHOUDSOPGAVE Inleiding Hoofdstuk 1 Tenniskidsprogramma Wat is dat? 1.1 Tenniskidsprogramma 1.2 Kleuren 1.3 Leeftijd 1.4 Baanlengtes Hoofdstuk

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor Beste Tenniskid(ouder), In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor beginnende spelers t/m 12 jaar. Het is laagdrempelig, leuk en leerzaam. De verenigingen waar

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Informatie avond 2017 World Tour Rood/Oranje/Groen. 1 maart 2017

Informatie avond 2017 World Tour Rood/Oranje/Groen. 1 maart 2017 Informatie avond 2017 World Tour Rood/Oranje/Groen 1 maart 2017 1 Waar gaan we het over hebben? World Tour? Speeldata World Tour Rood/Oranje Speeldata World Tour Groen World Tour Rood World Tour Oranje

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Hoe kan ik meer ballen in het dubbelspel aan het net wegvolleren?

Hoe kan ik meer ballen in het dubbelspel aan het net wegvolleren? Vanaf 1 maart jl. is de tennisschool van Wibo Plijnaar actief op TV Bosch en Duin. De tennislessen van Tennisschool Plijnaar worden gegeven door Wibo Plijnaar of door Nick Mettes. De beschikbaarheid van

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

Veranderingen Jeugdtennis

Veranderingen Jeugdtennis Informatie Jeugdtennis per september 2013 KNLTB Tenniskids (groene woensdagmiddag competitie) Alternatieve vrijdagmiddag competitie (oranje/rood) Samenwerking andere clubs Veranderingen Jeugdtennis per

Nadere informatie

MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) INTERVIEW DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD CCKS RECEPTEN 7) MCD TENNIS

Nadere informatie

Race naar de baseline. Welke kleur heeft mijn kind

Race naar de baseline. Welke kleur heeft mijn kind Informatie voor ouders In september 2013 is het jeugdtennis voor spelers t/m 12 jaar ingrijpend veranderd. Kinderen spelen op kleur. De KNLTB introduceerde nieuwe, leuke competitievormen, speciaal voor

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

world tour en competitie informatie ouders

world tour en competitie informatie ouders world tour en competitie informatie ouders De competitie voor de rode en oranje kinderen is vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en heeft een nieuwe naam gekregen: World Tour. Meer informatie vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief april 2017 Het is alweer tijd voor de tweede nieuwsbrief van het jaar. De lente is inmiddels van start gegaan en het weer wordt gelukkig ook steeds beter. En niet onbelangrijk we gaan weer

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Meer tennisplezier voor kinderen

Meer tennisplezier voor kinderen Meer tennisplezier voor kinderen Pascal Kamp & Ruben Neyens KNLTB Trainerscongres Vrijdag 9 november 2018 1 Pascal Kamp Vader van 2 Tenniskids Manager Marketing KNLTB 2 3-5.000.000 inkomsten voor tennisleraren

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

OJT gaat de ruimte in! Onderling Jeugd Toernooi augustus

OJT gaat de ruimte in! Onderling Jeugd Toernooi augustus OJT gaat de ruimte in! Onderling Jeugd Toernooi 2018 19 25 augustus WELKOM! En superleuk dat je dit jaar mee doet aan het Onderling Jeugd Toernooi. Ieder jaar hebben wij een thema en dit jaar gaat wij

Nadere informatie

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid 2012 Inhoudsopgave Algemene info: blz. 3 Ballen en banen rode competitie (mini): blz. 4 Ballen en banen oranje competitie (driekwart):

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT

INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS Karen Verrydt Sport en bewegen Thomas More Turnhout 2015-2016 1 INDIVIDUEEL SPORTTRAJECT TENNIS INTERESSE Ik heb van kleins af altijd een voorkeur gehad voor balsporten.

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Meld je aan door op "beantwoorden" te klikken in de mail!

Meld je aan door op beantwoorden te klikken in de mail! m Beste kids, Voor je ligt het alweer de 3e editie van het Alles Kids Club magazine. De maanden mei, juni en juli staan vooral vol met buitenactiviteiten. Het mooie weer komt eraan dus gaan we lekker buiten

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Welkom bij de jeugd kick-off 2019

Welkom bij de jeugd kick-off 2019 Welkom bij de jeugd kick-off 2019 WAT BESPREKEN WE? - Speerpunten jeugdbeleidsplan - Voorstellen nieuwe jeugdteam - Lessen en visie 2019 - Wat is leukste.spelen! - Sociale activiteiten, samen leuke dingen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

World Tour en competitie informatie 2014

World Tour en competitie informatie 2014 World Tour en competitie informatie 2014 Vanaf 1 september 2013 is er veel veranderd in tennislandschap: het eerste deel van de Tenniskids World Tour is succesvol van start gegaan. Van 1 t/m 15 januari

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Najaarscompetitie tennis 2019

Najaarscompetitie tennis 2019 Extra Nieuwsbrief Mei 2019 In dit nummer: Najaarscompetitie tennis 2019 Najaarscompetitie padel 2019 Van de redactie Najaarscompetitie tennis 2019 Het is weer tijd om je op te geven voor de Najaarscompetitie.

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Agenda: 23,30 maart Tennis voor groep 1 t/m 4 26 maart Schoolarts groep 2 en 7 30 maart SPP groep 7,8 31 maart Schoolvoetbaltoernooi Lenteactie Om weer wat extra geld

Nadere informatie

World Tour en compe..e informa.e ouders

World Tour en compe..e informa.e ouders World Tour en compe..e informa.e ouders World Tour en competitie informatie ouders 1 De compe..e voor de rode en oranje kinderen gaat vanaf september 2013 ingrijpend veranderen en krijgt een nieuwe naam:

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMERTRAINING 2018

NIEUWSBRIEF ZOMERTRAINING 2018 NIEUWSBRIEF ZOMERTRAINING 2018 In deze nieuwsbrief: NIEUW!! Grote-Groep-Training wordt uitgebreid NIEUW!! Padeltraining (zie trainingsmogelijkheden punt 8) Inschrijven, indeling en aanvang zomertraining

Nadere informatie

Informatie-avond Tenniskids

Informatie-avond Tenniskids Informatie-avond Tenniskids TV Oostvoorne Juni 2013 Tenniskids Vanaf september 2013 gaat er in jeugdtennis veel veranderen. klik Dit zijn de belangrijkste veranderingen: Kinderen spelen vanaf september

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Agenda. Contact. November Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. November Beste ouder, verzorger, November 2018 Beste ouder, verzorger, Hier alweer de nieuwsbrief van november. De wintertijd is ingegaan en de natuur heeft dit ook letterlijk opgevat. De temperaturen zijn flink naar beneden gegaan. Hopelijk

Nadere informatie

Informatieboekje Maart 2019

Informatieboekje Maart 2019 Informatieboekje Maart 2019 Welkom bij Tennisvereniging Ommoord Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Tennisvereniging Ommoord staat vooral

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN TENNISVERENIGING VOERENDAAL

JEUGDBELEIDSPLAN TENNISVERENIGING VOERENDAAL JEUGDBELEIDSPLAN TENNISVERENIGING VOERENDAAL 2016-2018 30 mei 2016 Versie 4.0 Jeugdcommissie Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doelstellingen... 4 2.1 Toelichting... 4 3. Jeugdtennis in Nederland... 5 4. Jeugdbeleid

Nadere informatie

TV Nieuwland I.S.M TENNISSCHOOL CV SPORT. Informatie over World Tour Rood & Oranje Groene- & Junioren Competitie

TV Nieuwland I.S.M TENNISSCHOOL CV SPORT. Informatie over World Tour Rood & Oranje Groene- & Junioren Competitie TV Nieuwland I.S.M TENNISSCHOOL CV SPORT Informatie over World Tour Rood & Oranje Groene- & Junioren Competitie Grote verandering in jeugdtennis Vanaf september 2013 is er in het jeugdtennis veel veranderd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie