KENSINGTON Business Intelligence

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KENSINGTON Business Intelligence"

Transcriptie

1 KENSINGTON Kensington levert geen toolkits, geen software voor analyse, rapportage, scorecards, KPI s of dashboards. Kensington levert u MAGUS. De beste software ter wereld iets beters is er niet. Alle leveranciers van software hebben in de basis een benadering vanuit de technologie. Zij zijn in wezen leveranciers van gereedschapskisten, hoe geavanceerd dan ook. En ze doen heftige pogingen om voor de inzet van hun tools een business platform te realiseren... Kensington is de uitvinder van de bestuurscockpit of Cockpit. Een softwareprogramma dat uitgevonden is om elke organisatie te kunnen besturen. Een compleet pakket waar andere BI leveranciers nog niet eens van kunnen dromen. Deze software is veel wijder en veel mooier dan wat deze techneuten bieden. Topkwaliteit van wereldklasse - de Kroon op. Kensington is de enige die een compleet BI pakket biedt met deze potentie: een organisatie succesvol te besturen!

2 KENSINGTON Onze missie Elke organisatie speelt een maatschappelijke rol, verzorgend of voorzienend, commercieel of niet, sociaal of zakelijk... De maatschappij is hoe dan ook van elke organisatie in meerdere of mindere mate afhankelijk. Dat geeft elke organisatie dus de maatschappelijke verantwoordelijkheid om het goed te doen. Leiders hebben de taak en verantwoordelijkheid hun organisaties efficiënt en effectief te besturen. Zij zijn daarvoor toegerust met kennis, inzicht, talent of aanleg, vaardigheden en een netwerk. Er zijn daarin hoe dan ook altijd beperkingen waardoor die taak wordt bemoeilijkt. Organisaties in alle sectoren van de maatschappij (overheid, bedrijfsleven, zorg, onderwijs, etc.) hebben enorm grote behoefte aan een hulpmiddel om de complexe bestuurstaak hanteerbaar te maken. Zeer veel financiële en emotionele schade kan voorkomen worden. Veel organisaties zouden beter kunnen functioneren. Informatie technologie kan alle impulsen in het bedrijf als gegevensstromen in een digitaal zenuwstelsel naar een centraal brein leiden, het daar als informatie zo nauwkeurig zichtbaar maken dat geen enkele gebeurtenis, impressie en behoefte over het hoofd wordt gezien.

3 KENSINGTON Onze visie Bedrijven en organisaties hebben dezelfde structuur als het universum en alles wat het bevat, van het kleinste atoom tot het grootste sterrenstelsel. Uiteraard vinden we deze structuur ook terug in de mens. Deze structuur bestaat uit zeven niveaus. Men kan zeggen: zeven soorten bewustzijn. Deze zeven niveaus omvatten alles van het meest subtiele of abstracte: het idee, tot het meest grove of concrete: de materie. Ook organisaties bestaan uit deze zeven niveaus. Elke organisatie. Een softwareprogramma dat deze zeven niveaus in zich bevat, en dat dus in principe volmaakt is omdat het niets over het hoofd ziet, kan een organisatie doen excelleren.

4 KENSINGTON Kensington levert u de integrale bestuurscockpit waarin informatie in de juiste structuur een real-time beeld van de gezondheid van uw organisatie geeft. De cockpit combineert alle datastromen tot een integraal zenuwstelsel en voegt er bewustzijn aan toe - dat is het meest essentiële! Het bewustzijn dat ziet, voelt en weet. Zodat pijn in het bedrijf niet pas bij de presentatie van het jaarverslag gevoeld wordt maar op het moment zelf! Om op tijd en adequaat in te kunnen grijpen. Dit besturingssysteem is het digitale zenuwstelsel van uw bedrijf. Een exacte weergave van het onzichtbare echte zenuwstelsel in uw bedrijf: álle informatie en kennis die in uw bedrijf circuleert.

5 KENSINGTON De cockpit toont in het hoofdscherm al direct de ruggengraat van het bedrijf, en hoe sterk deze is. MAGUS, en elk bedrijf, heeft zeven niveaus van besturingsinformatie die ALLE informatie in het bedrijf omvatten. De gehele kringloop van informatiestromen is in de cockpit vertegenwoordigd. Van de meest subtiele stimuli die het bedrijf opvangt en die het omzet in doelbewust en krachtig beleid, via besluitvorming, sturing en uitvoering tot de uiteindelijke resultaten.

6 KENSINGTON Snelle, adequate informatievoorziening is onontbeerlijk om de juiste koers uit te zetten, de juiste beslissingen te nemen en verantwoording af te leggen. Vastleggen en monitoren van doelstellingen kan maar op één manier: MAGUS ondersteunt u daarbij op de juiste manier. Onze cockpits ordenen alle relevante informatie, nodig voor het besturen van uw bedrijf, in een overzichtelijke, herkenbare en universele structuur. Unieke indicatoren tonen de verborgen werkelijkheid achter de schijn van de cijfers: - hoe gezond is het bedrijf werkelijk? - waar kunt u problemen verwachten? - hoe kunt u ze vóór zijn? - hoe succesvol zijn de managers en de uitvoering en waar zijn correcties nodig? De besturing wordt volledig ondersteund door het integrale en universele organisatiemodel.

7 KENSINGTON Kensington helpt met dit besturingssysteem bedrijven te excelleren. Door u het bedrijf als een integraal geheel te laten zien ondersteunt het de bedrijfsbesturing op de best mogelijke wijze. Besturen betekent in de eerste plaats effectief werken met doelstellingen. Leg uw doelstellingen in de cockpit vast en volg deze naar hun realisatie.

8 KENSINGTON U bent met MAGUS niet meer afhankelijk van anderen die voor u informatie maken. Ten koste van tijd, duidelijkheid, eenduidigheid, geld en betrouwbaarheid. Niets nieuws. Wat u écht wilt is een duidelijk beeld van hoe de organisatie er NU voor staat, zodat u op tijd de juiste beslissingen kunt nemen om op koers te blijven. Kensington levert als enige een volwaardige integrale bestuurscockpit van dit kaliber, voorbij dashboards, prestatie-indicatoren, scorecards of stoplichtenmodellen. Een werkelijke bestuurscockpit gaat veel verder dan een combinatie van een paar indicatoren, metertjes en grafieken op één scherm. MAGUS isde cockpit die u werkelijk de huidige toestand van uw gehele organisatie laat zien. Uw bedrijf heeft twee eigenschappen: Bewustzijn en Kracht. MAGUS is deze twee eigenschappen. Succes is het resultaat van deze twee eigenschappen.

9 KENSINGTON We worden overspoeld door informatie, niet omdat er teveel is, maar doordat we niet weten hoe het te temmen. Het ontbreekt organisaties aan eenbevredigend ordeningsmechanisme. Nu onze mogelijkheden om informatie te verzamelen en op te slaan toeneemt, stapelt het zich op in snel groeiende hoeveelheden. Maar zonder dat we het in de gaten hebben blijft de kunst om er iets zinvols van maken of het te communiceren in ons slapend. Computers versnellen processen van informatieafhandeling, maar ze zeggen ons niet wat de informatie betekent of hoe de betekenis ervan aan de beslissers moet worden doorgegeven. Kensington cockpits biedt beide: een heldere structuur die informatie betekenisvol maakt, en een referentiekader waarmee beslissers de informatie kunnen plaatsen in de context van het beleid dat ze uitzetten. Zo wordt opgetild naar een hoger niveau waar het bedrijf aantoonbaar waarde ontleent aan haar belangrijkste activum: informatie.

10 KENSINGTON Moderne bedrijfsprocessen zijn een naadloze combinatie van besluitvorming en actie, en ze verlangen een geïntegreerd geheel van consistente informatie. De informatie architectuur van de toekomst is gebaseerd op een uitgebreid bedrijfsinformatie model dat alle typen informatie omvat die in het bedrijf gebruikt worden. In zo n omgeving bestaan closedloop processen die bedrijfsveranderingen en gebeurtenissen expliciet in verband brengen met doelstellingen en ondernomen acties en deze terugkoppelen naar de evaluatie van de impact van deze acties op de business. Een sense-and-respond model dat voelt en reageert en dus leeft. Een geïntegreerde, flexibele en organische interface verschaft toegang tot de volledige bedrijfsinformatie. Ziedaar: bestuurscockpit Magus.

11 KENSINGTON De implementatiefilosofie is rechtlijnig: zo snel mogelijk zichtbare resultaten realiseren. Ten eerste door op de bureaus van de betrokken managers meteen de cockpitschermen neer tezetten en deze zo snel mogelijk van informatie te voorzien. Ten derde het aantonen van verbeterende bedrijfsresultaten. Ten tweede door het managementteam van meet af aan tijdens reguliere managentvergaderingen met de cockpit te ondersteunen. Niveau Doelstellingen is hierbij de praktische leidraad. Compleet ingerichte basiscockpit Magus Compact voor één vaste prijs: inclusief koppeling aan uw bedrijfssoftware en begeleiding.

12 KENSINGTON Kensington Heemraadssingel DC Rotterdam Directie: Wouter Kleer Telefoon: Verkoop en marketing : Cor Berkelaar Telefoon: Meld u aan voor de Management Masterclass Meet the Future

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control Kennis van de Overheid Maatschappelijke opgaven Van versnipperde ondersteuning naar public business control Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus

Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus DE NON-PROFIT MANAGEMENT GIDS DEEL 1 Verbeter uw prestaties met de integrale Engagement Management Cyclus Waarom het tijdperk van CRM voorbij is! Non-profit organisaties zijn afhankelijk van lidmaatschappen

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen

Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Een nieuw tijdperk in de kunst van het verkopen Lever geweldige klantervaringen MANAGEMENT SAMENVATTING Technologie heeft de verkoopfunctie volledig overhoop gegooid. Enerzijds is het verkopersvak lastiger

Nadere informatie

StrΩm Bedrijfsvoerders - White paper Optimaliseren Verkoopproces

StrΩm Bedrijfsvoerders - White paper Optimaliseren Verkoopproces - White paper Optimaliseren Verkoopproces Veel kansen blijven liggen als gevolg van een gebrek aan focus en structuur Inleiding In deze white paper laten we zien waarom een goed functionerend verkoopproces

Nadere informatie

De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio?

De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio? De gemeenteraad aan zet Wat wilt u weten over de jongeren met een beperking in uw regio? Transities sociale domein Gemeenten staan zoals bekend aan de vooravond van drie grote transities: de decentralisatie

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken rganisatie OS t u r i n g s - i n s t r u m e n t e n v o o r d e m a n a g e r F I L E : C 1 0 5 0 Survey-feedback I N S T R U M E N T E N J u l i 2 0 0 3 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen

Nadere informatie

Verandering. in organisaties. Erik H. Greven

Verandering. in organisaties. Erik H. Greven Verandering in organisaties Erik H. Greven Verandering in organisaties is een uitgave van DynaVision Management Consultancy, Wassenaar. Uitgegeven in maart 2010. 2010 Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Bondgenoten in de decentralisaties

Bondgenoten in de decentralisaties Januari 2013 Bondgenoten in de decentralisaties Invulling geven aan het transformatieproces en de coalitieaanpak TransitieBureau Begeleiding in de Wmo Januari 2013 Bondgenoten in de decentralisaties TransitieBureau

Nadere informatie

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst Maart 2014 2 Marktstudie financiële functie PwC Inhoud Introductie 6 Samenvatting 8 Financiële functie als business partner 9 Inzicht

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door!

ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door! ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door! Eindhoven, 4 januari 2015 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Managementsamenvatting 2 1. Inleiding 4 1.1 Context en proces 4 1.2 Stand van zaken 5 1.3 Missie,

Nadere informatie

Carma CRM Kennismaking

Carma CRM Kennismaking Carma CRM Kennismaking Ingenieursbureau B-ware b.v. Postbus 230 7500 AE Enschede Telefoon: (053) 789 09 87 www.carma.ws www.b-ware.nl Carma CRM: De klant centraal, uw bedrijf voorop! KENNISMAKING Bekende

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

Ontwikkeling in Verbondenheid. Kom verder 2013 2016

Ontwikkeling in Verbondenheid. Kom verder 2013 2016 Ontwikkeling in Verbondenheid Kom verder 2013 2016 INHOUD 1. Ons vertrekpunt 1.1 Verbinding 1.1 Koers 2013-2016: een stap verder 2. CVO gaat verder 2.1 Levensbeschouwelijk vorming in dialoog 2.2 Mediawijs

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Inhoud 1. 2. Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Actuele thema s bij het uitvoeren van projecten 7 Het kwaliteitshandboek 9 Software die nu in gebruik is 10 Integratie van softwareoplossingen 16

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

Trends in Cybersecurity 2015

Trends in Cybersecurity 2015 Cybersecurity the way we see it Trends in Cybersecurity 2015 Voorwoord Nu de crisis op haar eind loopt en organisaties zich voorbereiden op een periode van herstel en groei, groeit ook het besef dat er

Nadere informatie

Voogd & Voogd Verzekeringen. Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT. ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement

Voogd & Voogd Verzekeringen. Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT. ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement 2013 Voogd & Voogd Verzekeringen Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement 1 Hoofdstuk 1 De kenniswerker Kennis is in de westerse maatschappij

Nadere informatie