FLOWER POWER FEESTJE!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FLOWER POWER FEESTJE!"

Transcriptie

1 WELKOM OP ONS FLOWER POWER FEESTJE! WOENSDAG 7 juni t/m ZONDAG 11 JUNI feestterrein BROEKSEHOF

2 VOORWOORD Namens het bestuur van de Oranjevereniging bieden wij jullie hierbij het programmaboekje aan voor de feestweek. Deze wordt gehouden van woensdagmiddag 7 juni t/m zondagmiddag 11 juni op het feestterrein aan de Broeksehof. Na het enorme succes van vorig jaar hopen we natuurlijk met zijn allen op een mooi vervolg. Als het weer meewerkt moet dat vast gaan lukken! En mocht het wat kouder zijn, dan zal het thema van dit jaar ons figuurlijk wel warmte geven. Vrijheid, blijheid, love en peace dat moet gaan lukken We hebben voor iedereen wat op het programma staan. Van jong tot oud, van klein tot groot! En SAMEN gaan we er wat moois van maken. Natuurlijk kunnen wij dit als bestuur niet alleen en zijn wij ontzettend blij met iedereen die ons wil helpen. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne feestweek en heel graag TOT ZIENS! Bestuur Oranjevereniging Babyloniënbroek Naam Adres Telefoonnummer Voorzitter Pieter Krols Broeksestraat Secretaris Peter Schilt Broeksestraat Penningmeester Heidi Komejan Broeksestraat 66a Bestuurslid Gerda Donga Broeksestraat Bestuurslid Tinet Schilt Broeksestraat Bestuurslid Sjors Mouthaan Bestuurslid Wietse Sterkenburg Jeugdbestuurslid Anne Fleur Straver Jeugdbestuurslid Pim de Graaff Jeugdbestuurslid Tom van Rijswijk Mail: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu Antwoordstrookjes/opgavestrookjes: zie laatste pagina van het boekje!

3 PROGRAMMA ZOMERFEEST BABYLONIËNBROEK 2017 Woensdag 7 juni uur Timmerdorp uur 60+ avond Donderdag 8 juni uur Timmerdorp uur Tieneravond (middelbare school) Het eten wordt verzorgt door Adil Catering met zijn foodtruck uit Den Bosch. Tussen uur tot kan iedereen uit ons dorp een lekker broodje shoarma, schotel of pizza komen kopen. Vrijdag 9 juni uur Timmerdorp uur Friet met lekkers voor de kinderen Natuurlijk is er voor iedereen ook friet en snacks te koop! uur Flower Power Bingo uur Broekstock iedereen mag zijn/haar talent laten zien! uur DJ Thomas Op deze avond zullen de zeskampteams een act laten zien. De teams zullen door een deskundige jury beoordeeld worden. De punten tellen mee in de einduitslag van de zeskamp. Zaterdag 10 juni uur Workshop bloemschikken o.l.v. Klaas en Tineke uur Hippie Games voor de basisschool uur Hippie Games voor volwassenen/ uur Dorps-BBQ uur Optreden Broekabilly s uur DJ Maarten van Bokhoven - Drunen Zondag 11 juni uur Tentdienst thema Flower Power Kracht van bloemen Met medewerking van: Roelof Speelman (spreker) Lenny van Zandwijk (muzikale omlijsting)

4

5 K3 - Hippie Shake - Timmerdorp lied Je bent jong! Je bent wild! En je voeten staan niet stil! Je bent hip! Je bent cool! Kom nu maar uit je luie stoel en Doe het links, doe het rechts, en shake je blij! Doe de hippie, happy shake met mij! Van maandag tot vrijdag. De tijd kruipt te traag vooruit. Maar zaterdagavond dan gaan we lekker uit! Doe het links, doe het rechts, en shake je blij! Doe de hippie, happy shake met mij! Van maandag tot vrijdag duurt elke dag super-lang. Want zaterdagavond, da`s waar ik naar verlang! Doe met me mee. Dan gaan we swingen! Doe met me mee. En liedjes zingen! Het is nieuw! Het is luid! Zet je radio nu maar uit! Die housebeat. Heeft afgedaan! Want de hippie-shake komt eraan! Doe het links, doe het rechts, en shake je blij! Doe de hippie, happy shake met mij! Van maandag tot vrijdag. De tijd kruipt te traag vooruit. Maar zaterdagavond Dan gaan we lekker uit Doe het links, doe het rechts, en shake je blij! Doe de hippie, happy shake met mij! Doe het links, doe het rechts, en shake je blij! Doe de hippie, happy shake met mij! Doe met me mee... de hippie-shake.

6 Woensdagavond is het de avond van de HIPPE 60 plusser (met zijn of haar al evenzo hippe partner) Op deze avond kunt u genieten van een Daarna zal er een mysterieus spel gespeeld worden! De is de feestelijke afsluiting van deze avond. Programma: uur ontvangst door de powerboys en flowergirls uur aanvang High Tea uur aanvang mysterieus spel uur aanvang High Wine uur afsluiting De kosten voor deze avond bedragen 2,50 per persoon (voor niet-leden 5,00). Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

7 Op DONDERDAGAVOND is er een spectaculair programma opgezet voor ALLE jeugd op de middelbare school. Flower Power Hippies Spacecake PEACE Vanaf uur verwachten we jullie in de feesttent en de avond zal rond uur afgelopen zijn. Het eten wordt dit jaar verzorgd door Adil Catering met zijn Foodtruck. Broodje shoarma, kapsalon of een lekker schotel.je mag zelf kiezen!! Wat trek je aan: Wat neem je mee: oude kleren en oude schoenen handdoek, droge kleren en droge schoenen De kosten voor deze avond zijn 2,50 per persoon (niet leden betalen 5,00 per persoon). Ranja is gratis, alle andere alcoholvrije consumpties zijn voor eigen rekening. Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

8 Op vrijdagavond luiden we het weekend in met optredens van onze jeugdige talenten! Iedereen mag een optreden verzorgen voor een enthousiast publiek. Tussen uur is het podium dus voor jullie! Vanaf uur is DJ Thomas in the house met live-entertainment! Ook zullen er vanaf uur de optredens plaatsvinden van de zeskampteams. Dit optreden is een onderdeel van de zeskamp en zal door een deskundige jury beoordeeld worden. Dus teams DOE JE BEST!!! De muziek ZELF aanleveren (het liefst op een stickie ) Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

9 workshop bloemschikken Flower Power halve krans Bloemstuk op statief Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

10 Zaterdagmiddag is het tijd voor de SPECTACULAIRE HIPPIE GAMES De games zijn opgedeeld in twee wedstrijden: uur Games voor de kinderen op de basisschool uur Games voor iedereen die NIET meer op de basisschool zit a) elk team moet bestaan uit 6 8 personen b) denk aan droge kleren en een handdoek c) verzin een coole teamnaam Dit kunnen jullie o.a. verwachten Dus wees voorbereid!!!!! En neem die felbegeerde beker mee naar huis Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

11 ZATERDAGAVOND VANAF uur BBQ Traditiegetrouw sluiten we het zomerfeest af met een overheerlijke en gezellige BBQ. We serveren dan diverse soorten vlees, stokbrood met kruidenboter, salade en diverse sauzen. Drinken is hierbij NIET inbegrepen. Betalen kan bij aanvang van de BBQ. Je ontvangt dan ook de tegoedbonnen voor het vlees. De kosten hiervoor zijn: van 0 tot 4 jaar kinderen basisschool Kinderen brugklas tot 16 vanaf 16+ gratis 3,00 p.p. ( 5,50 indien géén lid) 5,00 p.p. ( 7,50 indien géén lid) 10,00 p.p. ( 12,50 indien géén lid) Mocht je vergeten zijn om aan te melden, dan kan dat ook nog op de avond zelf. Er zal dan wel 2,50 extra in rekening gebracht worden. Opgeven vóór 1 juni via: oranjevereniging@babyloniënbroek.eu of met het antwoordstrookje achter in het boekje.

12 TENTDIENST FLOWER POWER - KRACHT VAN BLOEMEN Flower Power.. Kan er iets mooiers zijn, dan de kracht en schoonheid van bloemen en deze met elkaar te delen? En hier een tentdienst mee te vullen? Flower Power staat in onze geschiedenis ook symbool voor tegendraads zijn. Maar is het in opstand komen tegen oorlog en armoede wel tegendraads? Iedereen heeft recht op vrede en rijkdom is de gedachte bij velen geweest, toentertijd. Is er veel veranderd nu? Zou er veel veranderd moeten zijn? Vrede en rijkdom zou voor iedereen moeten zijn. Of we recht op vrijheid en rijkdom af kunnen dwingen? Dat weten wij niet. We kunnen er met elkaar zeker wel naar streven. In het klein beginnen. Thuis aan de keukentafel, zondagmiddag in de feesttent en ook daarna op de plaats waar we zijn. Het streven begint bij ons zelf. Vanuit de bron van liefde. Alleen, hoe houden wij onze bron springlevend? Tijdens de tentdienst willen we samen met u deze bron voeden. Wij worden hierbij ondersteund door: - Roelof Speelman. Hij is namens Compassion Nederland te gast in onze dienst. Hij zet zich met zijn poppentheater belangeloos in voor kinderen in armoede. - Lenny van Zandwijk brengt ons met haar stem in beroering en laat ons delen in de rijkdom van het geestelijke lied. Mogen wij u en jou ontmoeten?! Aanvang uur

13 Hulptroepen Gevraagd!!! Zoals jullie hebben gemerkt, wordt de opzet van de feestweek steeds groter! Wij als bestuur zijn er trots op om een volwaardige feestweek neer te kunnen zetten. Maar wij realiseren ons des te meer dat we dit zonder vrijwilligers en sponsoren niet voor elkaar kunnen krijgen. Daarom willen wij graag weer een beroep op jullie doen zodat we ook dit jaar weer een fantastische feestweek neer kunnen zetten. Met z n allen moet het gaan lukken! Wat hebben wij nodig: Mensen die pannenkoeken willen bakken voor het timmerdorp op woensdag 7 juni. Mensen die het hutten bouwen willen begeleiden. Mensen die op woensdag, donderdag of vrijdag met de catering voor het timmerdorp willen helpen. Mensen die de kinderen willen schminken op donderdagmiddag 8 juni. Mensen die willen knutselen met de kinderen op woensdag 7 juni of donderdagmiddag 8 juni. Mensen die friet willen bakken op vrijdag 9 juni. Sponsoren voor bijv. ijsje, fruit, friet e.d. Mensen die de 60+ avond tot een groot succes willen maken door hapjes klaar te maken voor de High Tea/High Wine en dit willen sponsoren, op woensdag 7 juni. Mensen die voor deze avond bijv. de wijn, tompoucejes, kaas, worst e.d. willen sponsoren. Mensen die willen helpen bij de BBQ. (Denk daarbij aan het klaarzetten van tafels/stoelen en BBQ s, uitdelen van het vlees, klaarzetten + opruimen van het buffet enz.) Mensen die willen helpen bij de zeskamp. Denk daarbij aan het klaarzetten/opruimen van de spellen. Maar ook aan bijv. het begeleiden van een spel. Mensen die zich voor bovenstaande ook daadwerkelijk op tijd op willen geven zodat wij er rekening mee kunnen houden bij het organiseren van de activiteiten! Zonder jullie hulp kunnen wij zo n week niet organiseren! Dus geef je zo snel mogelijk op bij Gerda! gerdadonga@solcon.nl

14 ANTWOORDSTROOKJES Opgave Timmerdorp Leden 2,50/dag en Niet leden 5,00/dag Naam: woensdag 7/6 donderdag 8/6 vrijdag 9/6 TOTAAL Opgave 60+ avond Leden 2,50/Niet leden 5,00 Naam: woensdag 7/6 Opgave Tieneravond Leden 2,50/Niet leden 5,00 Naam: donderdag 8/6 Opgave Broekstock Muziek zelf aanleveren!!! Naam: vrijdag 9/6 Naam van het lied/de act: Opgave Bloemschikken Kosten 15,00 per bloemstuk Naam: zaterdag 10/6 Flower Power halve krans Bloemstuk op statief

15 Opgave Hippie Games Teamnaam: Namen teamleden: zaterdag 10/6 Opgave BBQ Achternaam: zaterdag 10/6 Voornaam: volwassenen/16+ brugklas tot 16 basisschool 0 tot 4 jaar STROOKJES INLEVEREN BIJ: Heidi Komejan Broeksestraat 66a

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd:

Met trots presenteert de afdeling Vrije Tijd: Met trots presenteert de afdeling Vrije Brabants Walfestival met Corry Konings Vrijdagmiddag 25 april 33,00 inclusief entree en 2 consumpties Woensdrecht 1 vrijwilliger per 3 deelnemers Dagtochtennummer:721403

Nadere informatie

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus Oranjefeest 27, 28 en 29 augustus Het is zaterdagmorgen 4 juli als ik dit aan het typen ben. Waarom zeg ik dit, omdat dit misschien wel de warmste dag van het jaar wordt. Na een droog en koud voorjaar

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH THE NIEUW-BALINGER TELEGRAPH Jaargang 52 Programmaboekje Zomerfeest, 1 augustus tot en met 6 augustus 2017 ZOMERFEEST 2017 IN WESTERNSTIJL 2 e Editie Obstakelrun NIEUW-BALINGE Vrijdag 4 augustus 2017 wordt

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus

Té Gek! Kom jij ook? Witte tent - De Groene Scheg 2013. Dit worden fantastische weken! 18 tot en met 29 augustus Té Gek! Witte tent - De Groene Scheg 2013 18 tot en met 29 augustus Kom jij ook? Dit worden fantastische weken! Er staat weer een té gekke zomer voor de deur, want de witte tent komt weer in de Groene

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST!

Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8. Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Hallo, jongens en meiden van groep 3 t/m 8 Dit jaar is onze 40 ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: WIJ VIEREN FEEST! Het zou fantastisch zijn als jullie deze feestelijke dagen met

Nadere informatie

KVW / 9 AUGUSTUS

KVW / 9 AUGUSTUS KVW 2019 4 / 9 AUGUSTUS KVW ZOMER CARNAVAL Als het warm wordt, wordt het leven beter. Dat is het motto van de mensen in verre landen die zomercarnaval vieren. Zij vieren, uitgedost en wel, een groot feest

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Donderdag 10

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2013

Het Theeblaadje Juni 2013 Het Theeblaadje Juni 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 Oranjefeest Wilsum 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 ORANJEFEEST 2016 Het is eind juni als ik het stukje voor het programmaboekje schrijf en ik begin al aardig zin in de vakantie te krijgen. We zitten dit

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers,

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers, PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Beste ouders/verzorgers, Ook in het voorjaar van 2019 zullen er in Noorderlicht weer een aantal workshops en activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd.

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken Zomerprogramma Activiteitenprogramma Overkempe 2015 In 3 weken Activiteitenprogramma Overkempe, zomer 2015 Hallo allemaal, Hierbij het programma voor de vakantieperiode. We zijn met een aantal mensen bezig

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

De gezellige Zomer- maanden

De gezellige Zomer- maanden Programmaboekje Zomer 2013 De gezellige Zomer- maanden Dit Boekje is van:.. Afdeling: Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden Zomer 2013 staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment

(Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment k Laan van Waalhaven 98, 2497 GP, Den Haag Telefoon: 06-39189668 E- mail: info@makeover- kinderfeestjes.nl (Kinder)feestjes Workshops Allround Kinderpret & Entertainment 1 Waar te beginnen.. - Kijk als

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 12e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Koningsdag Tull en t Waal -

Koningsdag Tull en t Waal - Koningsdag 2019 - Tull en t Waal - Algemeen Voor u ligt het informatieboekje voor Koningsdag 2019. Op de volgende pagina vindt u het programma, waarop vermeld staat hoe laat de geplande activiteiten plaats

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN Jaarmarkt HAAFTEN 18/6 Woensdagmiddag Mini kinder kermis met 10 spellen, ballonnenclown & papegaaien ( t/m 10 jaar) 14:30 uur 18/6 Woensdagavond

Nadere informatie

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland Afdeling Recreatie Bezoekadres: Spieringweg ED Cruquius Tel:

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland Afdeling Recreatie Bezoekadres: Spieringweg ED Cruquius Tel: Stichting Epilepsie Instellingen Nederland Recreatie Bezoekadres: Spieringweg 801 2142 ED Cruquius Tel:023-5588744 1 t/m 9 juli 2015 Zomerfeest 2015 Zomerfeest 2015 De afdeling Recreatie wil graag iedereen

Nadere informatie

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel Activiteitenprogramma vol nieuwe activiteiten maart 2019 WOC Veluwse Heuvel Veluwse Heuvel 1 8071 GM Nunspeet 088-0564010 wocveluwseheuvel@gmail.com @WOC Veluwse Heuvel

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook?

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook? Info- en bewaarboekje Rommelmarkt 2016 Zaterdag 19 maart van 9.00-13.00 uur U komt toch ook? Het wordt weer een onvergetelijke dag! Zet de datum alvast in uw agenda en geef voor 4 maart op waarmee u kunt

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1 Winter 2013/2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Jaargang 2013/2014 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Woord van de voorzitter In uw handen heeft u het eerste programmaboekje van Over Welzijn Gesproken

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september.

Informatiefolder. Startweekend. Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde. D.V. 14, 15 & 16 september. Informatiefolder Startweekend Hervormde gemeente Oosterwolde/Noordeinde D.V. 14, 15 & 16 september. Vrijdagavond 14 september: 19.30-20.30 Sing-in op de parkeerplaats achter de kerk. 20.30 22.30 Volleybaltoernooi

Nadere informatie