hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen" en afzonderlijk te noemen: "Partij";

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen" en afzonderlijk te noemen: "Partij";"

Transcriptie

1 BIJLAGE 4C BEWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) UNIVERSITEIT UTRECHT, gevestigd te 3584 CS, Utrecht en kantoorhoudende aan de Heidelberglaan 8, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie], hierna te noemen: "de universiteit"; EN (2) [BEWERKER]. gevestigd te ([postcode]) [Plaats] en kantoorhoudende aan de [adres], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] hierna te noemen: "[Bewerker]"; hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen" en afzonderlijk te noemen: "Partij"; NEMEN HET VOLGENDE IN AANMERKING: (A) (B) (C) [Bewerker] en de universiteit hebben op [datum] een Dienstverleningsovereenkomst [naam overeenkomst] afgesloten. Deze Overeenkomst maakt onderdeel uit van de Dienstverleningsovereenkomst; Op basis van de Dienstverleningsovereenkomst zal [Bewerker] diensten verlenen aan de universiteit. Deze dienstverlening brengt het verwerken van Persoonsgegevens mee; Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens is de universiteit te kwalificeren als de verantwoordelijke en [Bewerker] als de bewerker. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens wensen Partijen in deze Overeenkomst hun afspraken over het verwerken van de Persoonsgegevens door [Bewerker] als bewerker vast te leggen; EN VERKLAREN HET VOLGENDE TE ZIJN OVEREENGEKOMEN: (1)

2 1 Definities In het kader van deze Overeenkomst worden de volgende definities gehanteerd: 1.1 Dienstverleningsovereenkomst: de tussen Partijen gesloten overeenkomst inzake de door [Bewerker] aan de universiteit te verlenen diensten; 1.2 Datalek: een inbreuk op de beveiliging welke leidt tot het ongeoorloofd verwerven van, toegang verkrijgen tot, gebruiken van of openbaar maken van Persoonsgegevens. 1.3 Overeenkomst: deze overeenkomst met overwegingen en eventuele bijlagen; 1.4 Persoonsgegevens: enige informatie die herleidbaar is tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon, die verwerkt zal worden door [Bewerker] ter uitvoering van de Dienstverleningsovereenkomst. 2 Voorwerp van deze Overeenkomst 2.1 Bij de uitvoering van de Dienstverleningsovereenkomst is [Bewerker] aan te merken als bewerker van de Persoonsgegevens ten behoeve van de universiteit. De universiteit is de verantwoordelijke van de Persoonsgegevens. 2.2 De universiteit draagt hierbij de [Bewerker] op om Persoonsgegevens te verwerken zoals bepaald in bijlage A van deze Overeenkomst. [Bewerker] zal de Persoonsgegevens uitsluitend verwerken in opdracht en volgens de instructies van de universiteit. De universiteit blijft te allen tijde de eigenaar van de Persoonsgegevens. 2.3 [Bewerker] zal de universiteit onverwijld in kennis stellen van enige klachten, verzoeken of vragen die werden ontvangen van personen, met inbegrip van maar niet beperkt tot verzoeken tot correctie, verwijdering of blokkering van Persoonsgegevens. 2.4 De universiteit zal geen Subbewerkers van [Bewerker] toestaan Persoonsgegevens te verwerken zonder de schriftelijke toestemming van de universiteit. [Bewerker] zal Persoonsgegevens niet overbrengen naar enig land buiten de EER met een Niet-passend beschermingsniveau of dergelijke Persoonsgegevens toegankelijk maken vanuit een dergelijk land met een Niet-passend (2)

3 beschermingsniveau zonder schriftelijke toestemming van de universiteit en met volledige gebruikmaking van de "Modelcontractbepalingen (verwerkers)" krachtens het bepaalde in artikel 26(2) van richtlijn 95/46/EC en artikel 77(1)(g) van de Wbp. 3 Beveiliging 3.1 [Bewerker] zal passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen implementeren. Deze maatregelen zullen, met inachtneming van de stand der techniek en de kosten gemoeid met de implementatie en de uitvoering van de maatregelen, een passend beschermingsniveau verzekeren, met inachtneming van de risico's die het verwerken van de Persoonsgegevens, en de aard daarvan, meebrengen. De maatregelen die [Bewerker] zal nemen zijn vermeld in bijlage B van deze Overeenkomst. 3.2 De universiteit kan de bewerkingsfaciliteiten van [Bewerker], in overleg met [Bewerker], (laten) onderwerpen aan een audit om de genomen technische en organisatorische maatregelen te (laten) onderzoeken. 3.3 [Bewerker] zal de Universiteit onverwijld informeren in het geval van het signaleren of het bestaan van een redelijk vermoeden dat er een Datalek heeft plaatsgevonden. [Bewerker] zal in het geval van een Datalek zo snel mogelijk passende corrigerende maatregelen nemen. Verder zal [Bewerker] de universiteit onmiddellijk voorzien van alle relevante informatie over het Datalek. 3.4 [Bewerker] zal Persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en Persoonsgegevens niet verstrekken aan derden zonder de schriftelijke toestemming van de universiteit, tenzij (i) overeenkomstig bepaling 2.4 de verstrekking noodzakelijk is voor de uitvoering van de verwerking, of (ii) Persoonsgegevens moeten worden verstrekt aan een bevoegde overheidsinstantie in het kader van een wettelijke verplichting. 4 Verplichtingen van de universiteit 4.1 De universiteit garandeert dat de Persoonsgegevens rechtmatig zijn verkregen. De universiteit zal alle toepasselijke wettelijke bepalingen betreffende het verwerken van de Persoonsgegevens stipt in acht nemen, en er voor zorgen dat alle voorgeschreven meldingen zijn vereist. De universiteit zal [Bewerker] alle ter zake gevraagde informatie onverwijld schriftelijk verstrekken. (3)

4 4.2 De universiteit zal [Bewerker] vrijwaren tegen iedere claim van een derde die jegens [Bewerker] mocht worden ingesteld wegens schending van de Wet bescherming persoonsgegevens door de universiteit, die toerekenbaar is aan de universiteit. 5 Duur en beëindiging 5.1 Deze Overeenkomst treedt in werking zodra de Dienstverleningsovereenkomst van kracht is. Deze Overeenkomst zal van kracht zijn gedurende de looptijd van de Dienstverleningsovereenkomst. 5.2 Indien de Dienstverleningsovereenkomst eindigt, eindigt deze Overeenkomst automatisch. 5.3 Indien deze Overeenkomst eindigt, dienen alle Persoonsgegevens en alle kopieën daarvan onmiddellijk op eerste schriftelijke verzoek van de universiteit te worden verstrekt aan de universiteit, of zal [Bewerker], naar keuze van de universiteit, alle Persoonsgegevens vernietigen. 6 Overige bepalingen 6.1 Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. 6.2 Alle geschillen die uit deze Overeenkomst mochten voortvloeien, zullen worden beslecht door de instantie die ook bevoegd is te oordelen over de geschillen die uit de Dienstverleningsovereenkomst mochten voortvloeien. 6.3 Afwijkingen van en aanvullingen op deze Overeenkomst zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen. 6.4 Deze Overeenkomst vormt een aanvulling op de Dienstverleningsovereenkomst. Bij tegenspraak tussen bepalingen uit deze Overeenkomst en de Dienstverleningsovereenkomst prevaleren de bepalingen uit deze Overeenkomst. (4)

5 ALDUS OVEREENGEKOMEN EN IN TWEEVOUD OPGEMAAKT EN GETEKEND TE.. OP Universiteit Utrecht [Bewerker] [naam] [functie] [naam] [functie] (5)

6 BIJLAGE A - Overzicht van het verwerken van Persoonsgegevens Betrokkenen De doorgegeven persoonsgegevens betreffen de volgende categorieën betrokkenen: [kies een of meer categorieën betrokkenen] (potentiële)/(ex) klanten (potentiële)/(ex) studenten sollicitanten en (ex) werknemers, stagiaires (ex) (potentiële) leveranciers (potentiële)/(ex) zakelijke partners Categorieën persoonsgegevens De doorgegeven persoonsgegevens betreffen de volgende categorieën gegevens: [kies en beschrijf een of meer categorieën, zie hieronder een voorbeeld] (potentiële)/(ex) klanten Persoonlijke gegevens (naam, user naam, functie etc.), communicatie gegevens (e.g. telefoon, , adres), contract gegevens (contractuele relatie, orders), klantgeschiedenis, gegevens betreffende facturatie en betalingen, bankrekening nummers. Bijzondere categorieën gegevens (indien van toepassing) De doorgegeven persoonsgegevens betreffen de volgende bijzondere categorieën gegevens: [kies een of meer categorieën uit gegevens betrekking hebbende op (niet van toepassing/godsdienst/ras/politieke gezindheid, gezondheid/strafrechtelijk verleden/bsn nummers] Verwerking De doorgegeven persoonsgegevens zullen de volgende basisverwerkingen ondergaan: [voeg beschrijving toe van de werkzaamheden voor de universiteit] Het uitvoeren van een analyse voor het verlenen van ondersteuning,beheer, versterken en aanpassen van het applicatie en infrastructuur landschap. Het invoeren van data, het verwijderen en/of aanpassen van data op verzoek en na goedkeuring van door de universiteit geautoriseerd personeel. (6)

7 BIJLAGE B - Beveiligingsmaatregelen [Beschrijving toevoegen] (7)

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis:

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis: 1 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister/Staatssecretaris van (naam portefeuille), namens deze, (functienaam

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens behorende bij de overeenkomst Medische advisering Participatie met kenmerk 1100070198 Partijen: 1. De gemeente Utrecht, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

BIJLAGE 1 BEWERKERSOVEREENKOMST BEHORENDE BIJ DE OVEREENKOMST STORAGE TUSSEN TECHNISCHE UNIVERSITEIT EINDHOVEN EN [ ]

BIJLAGE 1 BEWERKERSOVEREENKOMST BEHORENDE BIJ DE OVEREENKOMST STORAGE TUSSEN TECHNISCHE UNIVERSITEIT EINDHOVEN EN [ ] BIJLAGE 1 BEWERKERSOVEREENKOMST BEHORENDE BIJ DE OVEREENKOMST STORAGE TUSSEN TECHNISCHE UNIVERSITEIT EINDHOVEN EN [ ] DE ONDERGETEKENDEN: 1) de publiekrechtelijke rechtspersoon TECHNISCHE UNIVERSITEIT

Nadere informatie

Template voor bewerkersovereenkomst

Template voor bewerkersovereenkomst B Template voor bewerkersovereenkomst Dit is een modelovereenkomst die dient als voorbeeld. BEDRIJF en SAAS-leveranciers kunnen met dit model zelf nadere afspraken maken naar aanleiding van iedere specifieke

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst. Afnemer Logius. behorende bij het aanvraagformulier MijnOverheid

Bewerkersovereenkomst. Afnemer Logius. behorende bij het aanvraagformulier MijnOverheid Bewerkersovereenkomst Afnemer Logius behorende bij het aanvraagformulier MijnOverheid De ondergetekenden: [ ], verder te noemen : Afnemer en De Staat der Nederlanden, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door <<naam>>, te noemen: Opdrachtgever,

A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door <<naam>>, te noemen: Opdrachtgever, Bijlage 10 Bewerkersovereenkomst Ondergetekenden: A. Stichting Aeres Groep, hierbij vertegenwoordigd door , te noemen: Opdrachtgever, en B. , hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door ,

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst PC Maasland Op pagina 2 moet u uw bedrijfsgegevens invullen Op Pagina 9 moet u tekenen VERTROUWELIJK Pagina 1 van 9 Verwerkersovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: I. PC Maasland, een

Nadere informatie

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0)

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0) ClockWise.B.V Ridderspoorweg 77 1032 LL Amsterdam The Netherlands E info@clockwise.info T +31 (0)20 820 09 39 Verwerkersovereenkomst Partijen: 1., statutair gevestigd aan de nr. te, kantoorhoudende te,

Nadere informatie

2. De besloten vennootschap 123webshop, kantoorhoudende te () aan, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door, hierna te noemen: Verwerker

2. De besloten vennootschap 123webshop, kantoorhoudende te () aan, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door, hierna te noemen: Verwerker Verwerkersovereenkomst Partijen 1. De besloten vennootschap HFL Laboratories BV, kantoorhoudende te (5175 AX) Loon op Zand aan de Hoogt 59, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door SHN Vingerhoets, hierna

Nadere informatie

XIII. Deze Bewerkersovereenkomst uitsluitend aanvullend en verduidelijkend van aard is op de Raamovereenkomst en daarin geen wijzigingen aanbrengt;

XIII. Deze Bewerkersovereenkomst uitsluitend aanvullend en verduidelijkend van aard is op de Raamovereenkomst en daarin geen wijzigingen aanbrengt; Concept BEWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN, [** Naam Opdrachtnemer met rechtsvorm, bijv. B.V., N.V., vennootschap onder firma of maatschap, etc.], gevestigd te [** postcode] [** plaats waar Opdrachtnemer

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN BEWERKERSOVEREENKOMST De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer G.J. van Miltenburg, hierna te

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST 1. [ORGANISATIE], statutair gevestigd te [PLAATS], kantoor houdende [ADRES], ingeschreven in het handelsregister onder nummer [KVKNR], hierbij vertegenwoordigd door [DHR/MEVR] [NAAM],

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014 Instructie: 1 - Teksten/bepalingen die optioneel zijn, staat voor vermeld. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden.

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst ARVODI-2016 Contractnummer:

Verwerkersovereenkomst ARVODI-2016 Contractnummer: Verwerkersovereenkomst ARVODI-2016 Contractnummer: De ondergetekenden: 1[KLANT], waarvan de zetel is gevestigd te [VESTIGINGSPLAATS], te dezen vertegenwoordigd door [JOUW NAAM], hierna te noemen: Opdrachtgever,

Nadere informatie

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: De gemeente gemeentenaam,

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: Stichting Yulius Onderwijs, gevestigd op Boerhaavelaan 2, te Barendrecht en ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 24292563 (hierna:

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens De ondergetekenden: 1. Naam OV-vervoerder., gevestigd en kantoorhoudende te te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST Verwerkersovereenkomst 17 mei 2018 1 VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: de Koophandel onder nummer heer/mevrouw, gevestigd te ( ) aan, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van, ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst Noordhoff Uitgevers Beroepsonderwijs

Bewerkersovereenkomst Noordhoff Uitgevers Beroepsonderwijs Bewerkersovereenkomst Noordhoff Uitgevers Beroepsonderwijs De uitgangspunten van deze Bewerkersovereenkomst sluiten aan bij de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens (hierna: Wbp), en de uitgangspunten

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKER

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKER VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKER In deze overeenkomst zijn, na en door ondertekening van partijen, rechtsgeldig de rechten en plichten van partijen vastgelegd met betrekking tot de Verwerking van Persoonsgegevens.

Nadere informatie

BIJLAGE 2: VERWERKERSOVEREENKOMST

BIJLAGE 2: VERWERKERSOVEREENKOMST BIJLAGE 2: VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: I., gevestigd en kantoorhoudende te, postcode aan die ter zake rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door (hierna te noemen: de verantwoordelijke) II.

Nadere informatie

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland De ondergetekenden: 1) het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel,

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014 Contractnummer: [ ].

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014 Contractnummer: [ ]. Instructie: - Teksten/bepalingen die optioneel zijn, staat voor vermeld. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden.

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze Verwerkersovereenkomst vormt een onderdeel van de reeds gesloten Overeenkomst zoals gedefinieerd in artikel 1 van deze overeenkomst tussen Klant en Accept. Ondergetekenden:

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst De ondergetekenden..,.., gevestigd en kantoorhoudend te, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de., directeur, hierna te noemen: Klant en BSU.CONNECT BV, gevestigd en kantoorhoudend

Nadere informatie

CONCEPT. Bewerkersovereenkomst ten behoeve van Verkeersonderzoek - DSO Contractnummer:

CONCEPT. Bewerkersovereenkomst ten behoeve van Verkeersonderzoek - DSO Contractnummer: 1 CONCEPT ten behoeve van Verkeersonderzoek - DSO Contractnummer: 160257 De ondergetekenden: 1. Gemeente Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door , directeur Dienst Stedelijke Ontwikkeling,

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Algemeen: Voor alle opdrachtnemers van Beter Wonen - Goedereede geldt onderstaande verwerkingsovereenkomst. Voor de vaste hoofdaannemers zijn er specifieke verwerkingsovereenkomsten

Nadere informatie

INFORMER VERWERKERSOVEREENKOMST ZOALS VASTGESTELD OP 20 APRIL 2018

INFORMER VERWERKERSOVEREENKOMST ZOALS VASTGESTELD OP 20 APRIL 2018 INFORMER VERWERKERSOVEREENKOMST ZOALS VASTGESTELD OP 20 APRIL 2018 Deze overeenkomst maakt deel uit van iedere overeenkomst tussen Informer Online Nederland B.V. en haar klanten en regelt de geheimhouding

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Estate Internet, Besloten Vennootschap, gevestigd te Tilburg, kantoorhoudende te 5037 AC Tilburg aan de Sportweg 14, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

AVG OVEREENKOMST GEGEVENSVERWERKING TUSSEN TWEE VERANTWOORDELIJKEN

AVG OVEREENKOMST GEGEVENSVERWERKING TUSSEN TWEE VERANTWOORDELIJKEN AVG OVEREENKOMST GEGEVENSVERWERKING TUSSEN TWEE VERANTWOORDELIJKEN DE ONDERGETEKENDEN: (1) INLENER en (2) PAYROLL INVESTMENTS B.V. gevestigd te 6902 KH Zevenaar aan de Exa 10, hierna te noemen: "Samenwerkingspartner"

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Door het aangaan van een Overeenkomst met e-share verklaart de Gebruiker zich akkoord met onderhavige Verwerkersovereenkomst. Tussen : e-share cvba met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Pagina 1 van 6 Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Partijen gebruiker van Software-as-a-Service (SaaS) diensten van Asperion met een gebruiksovereenkomst waarop vermeld staat het

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1 VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: De eenmanszaak De Boekhoudhelden, gevestigd aan de Stadhouderslaan 9 (2517 HV) te s-gravenhage, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 27356877

Nadere informatie

DATAVERWERKERSOVEREENKOMST

DATAVERWERKERSOVEREENKOMST DATAVERWERKERSOVEREENKOMST PARTIJEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Raadhuys B.V., gevestigd te Den Haag en aldaar kantoorhoudende aan de Frederik Hendriklaan 59A, 2585BT Den Haag,

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Orka

Verwerkersovereenkomst Orka Verwerkersovereenkomst Orka De ondergetekenden: 1. Opdrachtgever is de school die gebruik maakt van de aangeboden diensten van Orka Training. hierna te noemen: Opdrachtgever, en 2. Orka Training, gevestigd

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Payroll Resources B.V. handelend onder de naam WePayroll, gevestigd te Eindhoven, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarders en Incasso (verder te noemen: WVHL) gevestigd aan de Wierdensestraat 116 te 7604 BK ALMELO], hierna te noemen: Verwerker, rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Partijen: Licentiehouder, hierna te noemen: Verwerkingsverantwoordelijke en Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl, gevestigd te (2514

Nadere informatie

Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst)

Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst) Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst) Indien een onderneming die behoort tot de groep van De Meerlanden Holding N.V. (de betreffende onderneming en De Meerlanden Holding N.V.

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. [ NAAM PRAKTIJK THERAPEUT], gevestigd en kantoorhoudende te ([ postcode]) [ plaats] aan de [ straat], ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Dit is een voorbeeld van een Bewerkersovereenkomst zoals gegenereerd met de Bewerkersovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/bewerkersovereenkomstgenerator/

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: woningcorporatie, gevestigd

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst (conform AVG)

Verwerkersovereenkomst (conform AVG) Verwerkersovereenkomst (conform AVG) TUSSEN Platani Nederland B.V. EN [KLANT] Datum xx-xx-2018 Versie 1.0 Versie: 1.0 Pagina: Pagina 1 van 5 Verwerkersovereenkomst Beheer en onderhoud Platani - [statutairenaam],

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Deltacom-cloud.nl B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59854677,

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Op de dienstverlening van Drukwerkservice.nl is onderstaande verwerkersovereenkomst van toepassing. In deze verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: Verwerkingsverantwoordelijke

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Datum: 25-04-2015 Versie: 1.1 Status: Definitief Bewerkersovereenkomst Partijen De zorginstelling, gevestigd in Nederland, die met een overeenkomst heeft gesloten in verband met het

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS Ondergetekenden: [NAAM KLANT], gevestigd [ADRES] te [PLAATS] en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer [KVKNUMMER], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. tussen. Verwerkingsverantwoordelijke INFOGROEN SOFTWARE B.V.

VERWERKERSOVEREENKOMST. tussen. Verwerkingsverantwoordelijke INFOGROEN SOFTWARE B.V. VERWERKERSOVEREENKOMST tussen Verwerkingsverantwoordelijke & INFOGROEN SOFTWARE B.V. Pagina 1 van 5 ONDERGETEKENDEN: 1. De... statutair gevestigd en kantoorhoudende te aan het, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst VO-digitaal N.V.

Bewerkersovereenkomst VO-digitaal N.V. Partijen: 1 Het bevoegd gezag van de school, geregistreerd onder een BRIN-nummer bij de Dienst Uitvoering Onderwijs van het Ministerie van Onderwijs, hierna te noemen: Onderwijsinstelling. en 2 de naamloze

Nadere informatie

MODEL Verwerkersovereenkomst voor de R.-K. parochies van de R.-K. Kerkprovincie in Nederland.

MODEL Verwerkersovereenkomst voor de R.-K. parochies van de R.-K. Kerkprovincie in Nederland. MODEL Verwerkersovereenkomst voor de R.-K. parochies van de R.-K. Kerkprovincie in Nederland. De ondergetekenden: 1. De R.-K. Parochie te., zijnde een kerkelijke rechtsperoon in de zin van artikel 2 Boek

Nadere informatie

2. X, kantoorhoudend aan X, te X te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door X, hierna ook: Bewerker ;

2. X, kantoorhoudend aan X, te X te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door X, hierna ook: Bewerker ; BEWERKERSOVEREENKOMST behorende bij de Basisovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning 2017 ONDERGETEKENDEN Partijen: 1. De gemeente , kantoorhoudend aan de te , te dezen

Nadere informatie

Partijen: hierna gezamenlijk te noemen: Partijen, of afzonderlijk: Partij. Overwegen het volgende:

Partijen: hierna gezamenlijk te noemen: Partijen, of afzonderlijk: Partij. Overwegen het volgende: Partijen: 1. Het bevoegd gezag van , geregistreerd onder BRINnummer bij de Dienst Uitvoering Onderwijs van het Ministerie van Onderwijs, gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Pienter Online B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57388989,

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST tussen [naam opdrachtgever] & [naam opdrachtnemer] Behoort bij overeenkomst: Versie document: Status document: Datum [ ] [ ] [concept/definitief] [dd/mm/jj] Alle tussen haken geplaatste

Nadere informatie

Phytalis-Verwerkersovereenkomst

Phytalis-Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Versie 2 April 2018 Gebruiker en Phytalis (hierna: de "Partijen") nemen in aanmerking dat: (a) Phytalis offline en online marketing-communicatie-oplossingen biedt ter ondersteuning

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die zowel A&A Capacity B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0

VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0 VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0 PARTIJEN 1. De gebruiker van de Software zoals bedoeld in de overeenkomst Gebruikersvoorwaarden VNG Berichtenapp ; hierna: (de Verantwoordelijke); en

Nadere informatie

Verwerkersvoorwaarden

Verwerkersvoorwaarden Verwerkersvoorwaarden Versie 1.0 d.d. 22 mei 2018 Deze verwerkersvoorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die door Van Damme c.s. gerechtsdeurwaarders, gevestigd te 4536 BA Terneuzen aan de Alvarezlaan

Nadere informatie

Artikel 1: Definities. Bewerkersovereenkomst VO-digitaal N.V. Overwegen het volgende: Komen het volgende overeen: Partijen:

Artikel 1: Definities. Bewerkersovereenkomst VO-digitaal N.V. Overwegen het volgende: Komen het volgende overeen: Partijen: Partijen: 1 Het bevoegd gezag van de school, geregistreerd onder een BRIN-nummer bij de Dienst Uitvoering Onderwijs van het Ministerie van Onderwijs, hierna te noemen: Onderwijsinstelling. en 2 de naamloze

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst 1. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: Verwerkingsverantwoordelijke), en 2. Unidis b.v., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 13038947

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst AVG

Verwerkersovereenkomst AVG Verwerkersovereenkomst AVG opdrachtgever, gevestigd te plaats, hierna te noemen de Verantwoordelijke, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door dhr/mevr achternaam functie, En Graphiset bv, gevestigd

Nadere informatie

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bewerkersovereenkomst van de gemeente Scherpenzeel met Veilig Thuis

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bewerkersovereenkomst van de gemeente Scherpenzeel met Veilig Thuis Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bewerkersovereenkomst van de gemeente Scherpenzeel met Veilig Thuis De ondergetekenden: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel, te

Nadere informatie

Documentnummer Verkorte inhoud document

Documentnummer Verkorte inhoud document *Z03571510C6* Documentnummer : INT-16-31378 Verkorte inhoud document: De bewerkersovereenkomst regelt de informatieverstrekking die zal plaatsvinden ter uitvoering van de GR. Bewerkersovereenkomst GR schoolverzuim

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Partijen de zorginstelling, gevestigd in Nederland, die met Cure4 B.V. een overeenkomst heeft gesloten in verband met het afnemen van Cure4Direct diensten, hierna te noemen Verantwoordelijke

Nadere informatie

Concept Bewerkersovereenkomst Basismobiliteit Achterhoek Perceel 2A: Vraagafhankelijk vervoer

Concept Bewerkersovereenkomst Basismobiliteit Achterhoek Perceel 2A: Vraagafhankelijk vervoer Concept Bewerkersovereenkomst Basismobiliteit Achterhoek Perceel 2A: Vraagafhankelijk vervoer Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bewerkersovereenkomst van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst,

Nadere informatie

BSH Bewerkersovereenkomst

BSH Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Partijen: Verantwoordelijke..., gevestigd te..., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer... (hierna: Verantwoordelijke); Solcon Internetdiensten

Nadere informatie

MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST MEERLANDEN

MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST MEERLANDEN MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST MEERLANDEN DE ONDERGETEKENDEN Meerlanden [invullen de vennootschap die partij is bij de Overeenkomst zoals hieronder bedoeld onder C ], hierna te noemen: Verantwoordelijke of

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Personeelshandboek.nl

Verwerkersovereenkomst Personeelshandboek.nl Verwerkersovereenkomst Personeelshandboek.nl Versie 1.0 (mei 2018) Personeelshandboek.nl verwerkt onder andere persoonsgegevens voor en in opdracht van de klant omdat de klant een software abonnement bij

Nadere informatie

Verwerkingsstatuut AVG

Verwerkingsstatuut AVG Verwerkingsstatuut AVG Dit Verwerkersstatuut maakt - evenals de algemene voorwaarden - integraal onderdeel uit van iedere overeenkomst inzake diensten tussen Volkshuisvestingsraad Zuidwest en haar wederpartij.

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Per maart 2018 éénmalige versie

Verwerkersovereenkomst Per maart 2018 éénmalige versie Verwerkersovereenkomst Per maart 2018 éénmalige versie DE ONDERGETEKENDEN: 1. Door het aanleveren van Persoonsgegevens voor verzending, bent u akkoord met deze Verwerkersovereenkomst voor uw éénmalige

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V.

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Versie 1.0 mei 2018 Inhoudsopgave Artikel 1. Begrippen... 3 Artikel 2. Benoeming tot verwerker... 3 Artikel 3. Beschrijving van de verwerking...

Nadere informatie

Overeenkomst verwerking persoonsgegevens OVEREENKOMST

Overeenkomst verwerking persoonsgegevens OVEREENKOMST Overeenkomst verwerking persoonsgegevens Wij TranspaClean B.V. bieden een online platform als communicatie en managementtool om professionele schoonmaak inzichtelijk en transparant te maken, werkprocessen

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst, versie <datum>

Bewerkersovereenkomst, versie <datum> Bewerkersovereenkomst, versie DE ONDERGETEKENDEN: [Naam opdrachtgever], gevestigd aan de [straatnaam en huisnummer] ([postcode]) te [plaats] en ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, kantoorhoudende en gevestigd te (3817BA) Amersfoort aan de Stadsring 159, vertegenwoordigd door dhr. Drs.

Nadere informatie

Aansluitvoorwaarden. Naam Kennisnet diensten (categorie C) Versie 1.0. Concept. Datum 10 april Referentie C/ CatC-V1.2 MT kennisnet.

Aansluitvoorwaarden. Naam Kennisnet diensten (categorie C) Versie 1.0. Concept. Datum 10 april Referentie C/ CatC-V1.2 MT kennisnet. Aansluitvoorwaarden Naam Kennisnet diensten (categorie C) Versie 1.0 Datum 10 april 2018 Referentie C/ CatC-V1.2 MT20062017 kennisnet.nl 10 april 2018 2/6 C/ Ondergetekenden: Stichting Kennisnet, gevestigd

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp)

BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp) BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp) Ondergetekenden: De gemeente Hilversum, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de , de

Nadere informatie

Het Model Bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle Product- en Dienstenovereenkomsten.

Het Model Bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle Product- en Dienstenovereenkomsten. Model Bewerkersovereenkomst Het Model Bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle Product- en Dienstenovereenkomsten. Testmedia verwerkt Persoonsgegevens voor en in opdracht van de Klant. Testmedia

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die DRVsoft it Totaal, hierna te noemen IT Totaal, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven

Nadere informatie

Bijlage Verwerkersovereenkomst

Bijlage Verwerkersovereenkomst Bijlage Verwerkersovereenkomst Algemeen Deze bijlage Verwerkersovereenkomst maakt integraal deel uit van de Algemene Voorwaarden van Kans Kwadraat. Deze bijlage Verwerkersovereenkomst geldt als een overeenkomst

Nadere informatie

Addendum Dataverwerking

Addendum Dataverwerking Addendum Dataverwerking OVERWEGINGEN: Deze bepalingen ( Addendum ) maken onlosmakelijk deel uit van de Algemene Voorwaarden die gelden tussen Goeiezaak.com BV, gevestigd te Haarlem, bekend onder KvK nr.

Nadere informatie

Licentie Bedrijfszorgportaal

Licentie Bedrijfszorgportaal Licentie Bedrijfszorgportaal 1 Toepassing 1.1 Het Bedrijfszorgportaal is een Software as a Service (SaaS)-dienst waar werkgevers diensten en producten op het gebied van verzuim en preventie (van op het

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst INTRAMED ONLINE

Verwerkersovereenkomst INTRAMED ONLINE Verwerkersovereenkomst INTRAMED ONLINE April 2018 INLEIDING Dit document vormt de verwerkersovereenkomst voor Convenient OnLine BV Producten en Diensten. In deze verwerkersovereenkomst leggen de Partijen

Nadere informatie

22. DOELEINDEN VAN VERWERKING 22.1 Verwerker verbindt zich in opdracht van Verwerkingsverantwoordelijke persoonsgegevens

22. DOELEINDEN VAN VERWERKING 22.1 Verwerker verbindt zich in opdracht van Verwerkingsverantwoordelijke persoonsgegevens AANVULLENDE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN WEBOVA De in deze aanvullende algemene voorwaarden opgenomen bepalingen zijn naast en in aanvulling op de algemene voorwaarden Webova (gedeponeerd op 4 april 2018 bij

Nadere informatie

Bijlage: Verwerkersovereenkomst

Bijlage: Verwerkersovereenkomst Bijlage: Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is een bijlage bij "Algemene voorwaarden inzake Bothoff Media B.V." (hierna: de Hoofdovereenkomst) tussen Verwerkingsverantwoordelijke (hierna:

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST CONTACT FUGA CONTACT Contactpersoon: Functie: E-mail: Sales sales@fuga.io +31 72 751 34 05 Telefoon: Adres: Postcode en Plaats: Land: Luttik Oudorp 11-13 1811MT Alkmaar +31 72 751

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Stichting OnderwijsAdvies

Verwerkersovereenkomst Stichting OnderwijsAdvies Verwerkersovereenkomst Stichting OnderwijsAdvies (in de positie van Verwerker) TUSSEN: @ Naam School gevestigd aan de @ straatnaam nr. te woonplaats, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door @ de heer

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: 1. Basis bedrijfskleding VOF. Gevestigd te Mollerusweg 96, 2031 BZ HAARLEM KvK-nummer: 34220214 hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door J W H D van der Meij, hierna

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst behorend bij Privacy Convenant 2.0 Noordhoff Uitgevers

Bewerkersovereenkomst behorend bij Privacy Convenant 2.0 Noordhoff Uitgevers Bewerkersovereenkomst behorend bij Privacy Convenant 2.0 Noordhoff Uitgevers Deze Bewerkersovereenkomst is een bijlage bij het Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy versie 2.0 (hierna: het Convenant),

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST. tussen. Scalda <LEVERANCIER>

BEWERKERSOVEREENKOMST. tussen. Scalda <LEVERANCIER> BEWERKERSOVEREENKOMST tussen Scalda en september 2016 INHOUDSOPGAVE...PAGINA ARTIKEL 1: DEFINITIES... 4 ARTIKEL 2: ONDERWERP BEWERKINGSOVEREENKOMST... 4 ARTIKEL 3: DUUR EN BEËINDIGING...

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Copyright 2016, Centric Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch,

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST KLEURRIJKWONEN

BEWERKERSOVEREENKOMST KLEURRIJKWONEN BEWERKERSOVEREENKOMST KLEURRIJKWONEN INHOUDSOPGAVE 1.BEGRIPPEN... 3 2.VOORWERP VAN DE BEWERKERSOVEREENKOMST... 4 3. BEVEILIGING... 5 4. GEHEIMHOUDING... 5 5. CONTROLE... 6 6. AANSPRAKELIJKHEID... 6 7.

Nadere informatie

Privacy verklaring Den Heijer Administratieservice

Privacy verklaring Den Heijer Administratieservice Privacy verklaring Den Heijer Administratieservice Wie is Den Heijer Administratieservice: Den Heijer Administratieservice is een eenmanszaak, gevestigd te Den Haag, aan de Zichtenburglaan 31, Unit 2.07

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST WOW2DO

BEWERKERSOVEREENKOMST WOW2DO BEWERKERSOVEREENKOMST WOW2DO Partijen WOW.do B.V. (handelend onder de naam Wow2do), gevestigd aan de Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort, Kamer van Koophandel nummer 60616717 en rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST voor afvalverwerking DE ONDERGETEKENDEN

MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST voor afvalverwerking DE ONDERGETEKENDEN MODEL BEWERKERSOVEREENKOMST voor afvalverwerking DE ONDERGETEKENDEN Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente [**], hierbij op grond van artikel 171 lid 1 van de Gemeentewet vertegenwoordigd

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. tussen INFOGROEN SOFTWARE B.V.

VERWERKERSOVEREENKOMST. tussen INFOGROEN SOFTWARE B.V. VERWERKERSOVEREENKOMST tussen INFOGROEN SOFTWARE B.V. &. Pagina 1 van 6 ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap Infogroen Software B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (2391 PT) Hazerswoude

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Copyright 2018, GV Centric Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst Uitgeverij Zwijsen B.V. Versie 2.0

Bewerkersovereenkomst Uitgeverij Zwijsen B.V. Versie 2.0 Bewerkersovereenkomst Uitgeverij Zwijsen B.V. Versie 2.0 Deze bewerkersovereenkomst is een bijlage bij het Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy (hierna: het Convenant) afgesloten tussen de PO-Raad,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Nieuwe bewerkersovereenkomst IKZ en mandaat

Collegevoorstel. Zaaknummer Nieuwe bewerkersovereenkomst IKZ en mandaat Zaaknummer 00533295 Onderwerp Nieuwe bewerkersovereenkomst IKZ en mandaat Collegevoorstel Aanleiding / voorgeschiedenis Onze gemeente is aangesloten op het Informatieknooppunt Zorgfraude (IKZ) en heeft

Nadere informatie