Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass."

Transcriptie

1 Opel Vivaro Tour

2

3 Opel Service 4 Opel Vivaro Tour. Welkom in uw eigen businessclass. Design en comfort Motoren en veiligheid 6 8 Of u nu uw gezin, dan wel gasten, collega s of klanten vervoert, de extra ruimte en sfeer van businessclass valt niet te versmaden. De Opel Vivaro Tour, met zijn nieuwe voorbumper, koplampen en radiatorrooster, zal zelfs de meest verwende reiziger weten te bekoren. Zijn uitgesproken elegante styling, royaal uitgerust interieur, weggedrag van een personenwagen, comfort, veelzijdigheid en veiligheid maken elke rit tot een waar genot. Tal van uitrustingsmogelijkheden, nieuwe, krachtigere motoren (die stuk voor stuk beant woorden aan de Euro 5-norm) met indrukwekkend lage gebruikskosten en een onklopbaar service- en garantieprogramma maken het plaatje compleet. Vloeiende, gestroomlijnde vormgeving helpt de motor beter koelen en drukt het verbruik. Het Jumbo dak zorgt voor een typische look, vergemakkelijkt het in- en uitstappen en biedt meer hoofdruimte in de cabine. Comfort van een personenwagen in combinatie met toonaangevende zuinigheid, functionaliteit en gebruikskosten. Infotainment en comfort Elegance en Cosmo Kleuren, bekledingen en velgen 14 De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (12/2011). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie.

4 Opel Service. Rij steeds met een gerust gemoed. Opel streeft naar minimale gebruikskosten en maximale beschikbaarheid. Daartoe beschikken wij over het beste en meest uitgebreide serviceprogramma op de markt. Dit programma begint al vanaf de eerste dag dat u met uw Opel Vivaro Tour de weg op gaat, met 24 maanden garantie zonder kilometerbeperking op nieuwe wagens en een anticorrosiegarantie van 12 jaar. Door uw Opel Vivaro Tour in topconditie te houden, blijft hij niet alleen maximaal renderen op de weg, maar behoudt hij ook zijn waarde op lange termijn. Europese klantenservice In heel Europa kan men voor een deskundige en stipte service terecht bij meer dan Opel Erkend Herstellers, waaronder ruim gespecialiseerde servicepunten voor bedrijfs voertuigen. Daar wordt uw voertuig steeds met de beste zorgen omringd. Bovendien vertelt men u steeds precies wat er werd gedaan en waarom, en hoeveel dat precies moet kosten. Opel Assistance Premium Deze mobiliteitsgarantie geldt voor elk nieuw Opel Bedrijfsvoertuig gedurende het 1ste jaar na aankoop. Opel Assistance Premium staat altijd voor u klaar om u te helpen, in meer dan 30 Europese landen 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Opel zorgt voor pechverhelping, slepen, bijstand bij ongeval, huurauto, hotelverblijf of het regelen van verder transport.

5

6

7 Opel Vivaro Tour. Stijl en comfort van businessclass. De fraai gevormde bumpers in koetswerkkleur en het opvallende Opel radiatorrooster sluiten naadloos aan bij de panoramische begla zing en vloeiende koetswerklijnen. Binnenin laat het ruime, goed uit geruste interieur niets te wensen over. Tot 8 personen reizen in businessclass, compleet met kwaliteitsvolle bekleding en vasttapijt. Een krachtig verwarmings- en ventilatiesysteem kan worden aangevuld met airconditioning (voor- en achteraan) terwijl een ruime keuze aan audiosystemen alle inzittenden de nodige ontspanning garandeert. Ook aan de bestuurder is gedacht, met een verstelbaar stuur, stuurbekrachtiging, elektrisch bediende zijruiten/verwarmde zijspiegels en niet minder dan 11 opbergvakken. Toch neemt de Opel Vivaro Tour op de weg niet méér plaats in dan een gezinswagen en past hij met zijn hoogte van minder dan 2 m in een gewone garage. Zo laat hij zich steeds gemakkelijk parkeren en is uw investering steeds optimaal beveiligd. Tot 8 zitplaatsen 1,2 m³ laadruimte achter de 3e zetelrij Tot 5,0 m³ laadruimte met verwijderde 2e en 3e zetelrij

8 De ecoflex-dieselmotoren voor de Opel Vivaro Tour bieden een voorbeeldige combinatie van een laag verbruik, een hoge duurzaamheid en uitstekende rij-eigenschappen. Een ecoflex-motor is een goede zaak voor het milieu, maar ook voor uw eigen budget. Zo n motor is namelijk voorzien van de nieuwste common-rail technologie, die zeer duidelijke voordelen biedt: een lager brandstofverbruik, en een hoger koppel bij lagere toerentallen. Hierdoor verbeteren de prestaties nog meer, en verlengt de levensduur van de motor aanzienlijk. Een handgeschakelde 6-versnellingsbak is standaard. Daarnaast is er de geavanceerde Tecshift -versnellingsbak (optie op 2.0 CDTI ecoflex met 84 kw/114 pk) die het gemak van een automaat combineert met de zuinigheid van een handgeschakelde transmissie. Tecshift kan in vergelijking met een handgeschakelde versnellingsbak een brandstofbesparing van max. 6 % opleveren. De veelomvattende actieve en passieve veiligheidssystemen van de Opel Vivaro Tour maken het rijplezier nog groter. ABS met Brake Assistant en schijfremmen rondom (vooraan inwendig geventileerd) zijn standaard. Als optie is er Opel s Elektronische Stabiliteitscontrole (ESP Plus ) die, wanneer nodig, ingrijpt op 1 tot 3 wielen. Zo compenseert het systeem overmatige bewegingen van het koetswerk als gevolg van plotse koerswijzigingen. Eveneens optioneel zijn de zijairbags op de 2e en 3e zitrij. Driepuntsgordels op alle zitplaatsen zijn standaard. Met ESP Zonder ESP Met remassistentie Zonder remassistentie Opel Vivaro Tour. Motoren en veiligheid. 6-trapsautomaat met Tecshift. Nog comfortabeler, nog zuiniger: dankzij Tecshift kan ook steeds manueel worden geschakeld. Optie op 2.0 CDTI ecoflex met 84 kw/114 pk. Krachtige, veilige en milieubewuste motoren en optimale bescherming voor alle inzittenden.

9 Zijspiegel met dubbele lens. Zijspie gels met dubbele lens vergemakkelijken het parkeren en inhalen. Opel Vivaro Tour 2.0 CDTI ecoflex Emissienorm Euro 5 Euro 5 Brandstof Diesel Diesel Dieselroetfilter (DPF) Ja Ja Park Pilot, achteraan. De sensoren van de Park Pilot in de achterbumper waarschuwen via een geluidssignaal voor eventuele obstakels bij het achteruitrijden. Airbagsysteem. Het innovatieve airbagsysteem van de Opel Vivaro Tour: fullsize bestuurdersairbag en passagiersairbag zijn standaard. Zijairbags en gordijnairbags voor bestuurder en passagiers zijn eveneens verkrijgbaar. Cilinderinhoud (cm³) Max. vermogen (kw/pk) bij t/min Max. koppel (Nm) bij t/min Transmissie Brandstofverbruik (l/100 km) Stad Buiten de stad Gemiddeld 60/ MT-6 8,6 5,9 6,9 84/ MT-6/ MTA-6 Tecshift 8,6/8,6 5,9/5,9 6,9/6,9 CO 2 -uitstoot (g/km) /180 Onderhoudsinter vallen (km/jaar) / /1 MT-6 = handgeschakelde 6-versnellingsbak MTA-6 = automatische 6-versnellingsbak met Tecshift 9 Motoren en veiligheid Alle cijfers waren correct op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie. Alle cijfers verwijzen naar het EU-basismodel met standaarduitrusting. De gegevens over brandstofverbruik en CO2-uitstoot werden opgemeten volgens regelgeving R (EU) Nr. 715/2007 (in de versies zoals die respectievelijk toepasbaar zijn) en gaan uit van het voertuiggewicht tijdens bedrijf, conform deze richtlijn. De gegevens over brandstofverbruik en CO2-uitstoot verwijzen niet naar specifieke voertuigen en maken geen deel uit van een commercieel aanbod. Ze worden enkel meegedeeld om de gelijkenissen en verschillen tussen diverse voertuigmodellen te illustreren. Extra uitrusting kan ertoe leiden dat het verbruik en de CO2-emissie iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. Als gevolg kunnen ook het leeggewicht, de toelaatbare asbelasting en het toelaatbaar totaalgewicht toenemen en kan de toelaatbare aanhangerlast afnemen. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De opgegeven prestaties veronderstellen een bestuurdergewicht van 75 kg en een belading van 125 kg.

10 Boordcomputer. De boordcomputer geeft nuttige informatie, zoals afgelegde afstand en rijtijd, brandstofverbruik en resterend rijbereik. Cruise Control. Met stuurbediening, voor het selecteren en behouden van een constante snelheid, of om tijdelijk een bepaalde maximumsnelheid vast te leggen. Zo garandeert u zichzelf een meer ontspannen rij-ervaring gedurende langeafstandsritten. Aansluiting externe audio-apparatuur (aux-in). Hierop kan alle mobiele apparatuur met hoofdtelefoonuitgang worden aangesloten, zoals bv. een MP3-speler. Opel Vivaro Tour. Infotainment en comfort. Kennis is macht, met verkeersinformatie, navigatie en communicatie binnen handbereik. De Opel Vivaro Tour biedt u dit alles in alle comfort. Navi afstandsbediening. Met een afstandsbediening kan de bestuurder (of de passagier) makkelijk het navigatiesysteem programmeren. De afstandsbediening heeft zijn vaste plaats boven het infotainmentsysteem.

11 Geïntegreerde gsm-houder. Verkrijgbaar voor de meeste gsm s. Het systeem bevat een installatiepakket met microfoon, antenne, aansluitkabels én autospecifieke ondersteuning (/connector). Fabrieksinstallatie is noodzakelijk. Handschoenenkastje. Het handschoenenkastje is ruim genoeg om alles in op te bergen wat men beter niet rond laat slingeren. 11 Stuurwielbediening. Met de ultraveilige en handige stuurwielbediening hebt u het infotainmentsysteem meteen in de vingers. Standaard op de CD10, CD20 en CD30. Bekerhouder. Altijd een verfrissend drankje bij de hand, dankzij de speciale bekerhouder voor de bestuurder. Opbergvakken in de voordeuren. De deurvakken aan bestuurders- en passagierszijde zijn ruim genoeg voor grote flessen, notitieblokken, enz. Opbergruimte onder de zetel. In de opbergruimte onder de 3e zetelrij kan men een 2-literfles kwijt. Infotainment en comfort Doorlaadopening. Lange ladingen zijn nooit meer een probleem met de doorlaadopening.

12 Opel Vivaro Tour Elegance Een greep uit de standaarduitrusting: 12 Elegance Elektrisch bediende zijruiten en zijspiegels Centrale vergrendeling Schuifdeuren aan passagierszijde met kinderbeveiliging Beglaasde achterklep met centrale vergrendeling, achterruitverwarming en ruitenwisser Bumpers in koetswerkkleur Double DIN CD/MP3 Stuurwielbediening voor radio Opbergruimte in zijpaneel (2e rij) Laadscherm Airconditioning incl. koeling handschoenenkastje (aan-/uitschakelbaar) Verbeterde verwarming achterin (warmtewisselaar) Bestuurderszetel verstelbaar in de hoogte, lengte en helling Afzonderlijke in de hoogte verstelbare voorpassagierszetel Armsteun aan de binnenzijde van de bestuurderszetel en aparte voorpassagierszetel 2-zitsbank op de 2e rij, makkelijk uitneembaar met armsteun aan de binnenzijde 3-zitsbank op de 3e rij, makkelijk uitneembaar, neerklapbaar met armsteunen aan de binnenzijde Boordcomputer Bestuurders- en voorpassagiersairbag en veiligheidsgordelspanners Uitschakelbare passagiersairbag Sjorogen in laadvloer Op de foto s zijn deels opties afgebeeld.

13 13 Opel Vivaro Tour Cosmo Standaarduitrusting zoals de Opel Vivaro Tour Elegance, plus: Flankbeschermers in koetswerkkleur Achterlichten met plastic afwerking in koetswerkkleur Zijspiegelbehuizing in koetswerkkleur 3-spakig stuurwiel bekleed met leder Satin Chrome interieur binnenste deurhandgrepen met verchroomde ringen instrumenten met verchroomde ringen schakelpook met verchroomde plaat (alleen met manuele versnellingsbak) Lichtmetalen velgen met 215/65 R 16-banden Selectieve vergrendeling Gescheiden airconditioning vooraan/ achteraan (incl. handschoenenkastje) Zicht Pack, incl. mistlichten automatische verlichting/ ruiten wissers Cosmo Op de foto s zijn deels opties afgebeeld.

14 Opel Vivaro Tour. Bekledingen, velgen en kleuren. Personaliseer uw Opel Vivaro Tour met speciale velgen en koetswerkkleuren. Stalen velg met groot wieldeksel, 6 J x 16, 5 spaken (QP9) Lichtmetalen velg Ronal, 5 spaken 6 J x 16 (PG0) Lichtmetalen velg Nova, 5 spaken 6 J x 16 (QE0)

15 Casablanca White 1 Ink Blue 1, 5 Corn Yellow 1, 5 Magma Red 2, 5 15 Star Silver 3 Steel Grey 3 Ocean Green 3, 5 Winterwind 4 Adria 4 Panorama Blue 3, 5 Sage 3 Midnight Black 4 1 Basis koetswerkkleur. 2 Briljante koetswerkkleur (optie). 3 Metallic koetswerkkleur (optie). 4 Mica metallic koetswerkkleur (optie). 5 Niet leverbaar op de Cosmo. Kleuren, bekledingen en velgen

16 Opel Service. Bij Opel betekent kwaliteit veel meer dan technisch geperfectioneerde auto s. Ons uitgebreid serviceprogramma staat borg voor topklasse, ook jaren na uw aankoop. Europese klantenservice. In heel Europa staan meer dan Opel Servicepunten klaar om uw Opel in topconditie te houden. U kunt er terecht voor een vriendelijke, snelle en betrouwbare service binnen de afge sproken termijn. Onderhoud en alle nodige reparaties worden met u besproken, uitvoerig toegelicht en gedetailleerd op de factuur weergegeven. Opel Assistance Premium. Opel Assistance Premium is een mobiliteitsgarantie voor nieuwe Opels gedurende het 1ste jaar na aankoop. Waar u met uw Opel ook heen rijdt, Opel Assis tance Premium is er om u te helpen, 24 uur/24 en in meer dan 30 landen. Opel zorgt voor pechverhelping, slepen, bijstand bij ongeval, huurauto, hotel verblijf of het regelen van verder vervoer met trein of vliegtuig. 2 jaar garantie op nieuwe wagens en alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop. Alle nieuwe wagens worden geleverd met 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Daarnaast voorziet Opel eveneens 2 jaar garantie op alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop, op voorwaarde dat de inbouw en reparatie worden uitgevoerd door een Opel Erkend Hersteller. Opel Verlengde Garantie. 1 Gedurende de eerste 2 jaar na uw aankoop geniet u van een volledige fabrieksgaran tie. Met Opel Verlengde Garantie kunt u ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder u zorgen te maken over onvoorziene herstellings kosten. Tot 12 jaar anticorrosiegarantie. Opel biedt u een betrouwbare garantie tegen doorroesten. Conform de voorwaarden vermeld in het onderhoudsboekje bent u steeds verzekerd van 12 jaar garantie tegen doorroesten op alle huidige Opel modellen en 6 jaar op de Movano. Opel All Care. Met Opel All Care weet u perfect hoeveel uw onderhoud en eventuele herstellingen in de volgende jaren zullen kosten. U betaalt immers een vast bedrag dat al deze uitgaven dekt. Met andere woorden: u hoeft niets meer te betalen als u bij uw Opel Erkend Hersteller komt, want alle kosten zijn inbegrepen. Geen onverwachte verrassingen meer! Met een Opel All Care contract, dat kan afgesloten worden voor een looptijd van 1 tot 7 jaar, rijdt u steeds zorgeloos door het leven. Voor meer info, zie Opel Verzekering en Financiering. Ook voor alle mogelijke autoverzekeringen of op maat gesneden oplossingen voor de financiering van onze producten, kunt u bij uw Opel Verdeler terecht. Wij garanderen u een snelle en vlotte afhandeling, zodat u steeds met een veilig gevoel in uw wagen stapt. Opel Lease. Opel biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe wagen te huren op lange termijn via Opel Lease. U geniet bij Opel Lease van de meest flexibele leasingformule, afgestemd op uw zakelijke behoeften. U bepaalt zelf de looptijd en/of kilometerlimiet van uw leasingcontract. Als specialist in operationele leasing van personenen lichte bestelwagens biedt Opel Lease u een complete mobiliteitsservice op maat van uw wagen(park). Recyclage. Op vindt u alle informa tie betreffende het ontwerp van de voertuigen in functie van hun latere recy c lage, over de overname van voertuigen aan het einde van hun levenscyclus, en over de recyclage zelf. Opel op het Internet. Wilt u meer informatie? Surf naar voor de laatste nieuwigheden van Opel. 1 Dit programma is alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Stel de wagen van uw dromen samen en bewonder hem op uw pc dankzij de Opel Car Configurator: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van General Motors Belgium nv. In deze Europese catalogus kunnen illustraties voorkomen met kleuren of details die in België en/of het Groothertogdom Luxemburg niet verkrijgbaar zijn. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande verwittiging te wijzigen. De onderdelen, waarmee Opel voertuigen zijn uitgerust, werden volgens de kwaliteitsnormen van Opel door diverse productievestigingen van Opel of buitenshuis vervaardigd. Uw Opel Verdeler kan u alle specifieke technische gegevens bezorgen. Bij hem kunt u ook terecht voor een vlotte financiering via GMAC Financial Services en voor verhuring op lange termijn via Opel Lease. General Motors Belgium nv RPR December 2011 PEFC/ PEFC gecertificeerd Deze brochure is gedrukt op papier afkomstig van duurzaam bosbeheer en gecontroleerde bronnen. BENL/MY12.5

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System OPEL Corsavan Opel Corsavan Z n sportieve look met duidelijk afgetekende stijl is op maat gemaakt van elke handelszaak die geeft om haar imago. De Opel Corsavan is met z n kleine afmetingen zeer geschikt

Nadere informatie

Opel Vivaro Tour. Welkom in uw persoonlijke businessclass.

Opel Vivaro Tour. Welkom in uw persoonlijke businessclass. Opel Vivaro Tour Opel Service 4 Opel Vivaro Tour. Welkom in uw persoonlijke businessclass. Ontwerp en comfort Motoren en veiligheid 6 8 Of u nu vrienden, familie, zakenrelaties of collega s aan boord

Nadere informatie

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT.

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. OPEL Combo ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN DE NIEUWE OPEL CORSAVAN COMFORT EN KRACHT PERFECT VERENIGD. BOORDEVOL PRAKTISCHE VOORDELEN De nieuwe Opel Corsavan combineert het comfort en de rijeigenschappen van een personenwagen met de kracht en

Nadere informatie

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT.

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. OPEL VIVARO BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. INHOUD We blijven de Opel Vivaro jaar na jaar verbeteren en verfijnen. De aankoop van een bedrijfs wagen is een belangrijke investering. Daarom doen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE

OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE ROYAAL DE RUIMTE VOOR AL UW ACTIVITEITEN. Twee modellen, een zee van mogelijkheden. Of u nu vooral personen wilt vervoeren of daarnaast behoefte heeft aan de flexibiliteit

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN.

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. OPEL ASTRA OPC PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. De nieuwe Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0 turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U.

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. OPEL COMBO TOUR DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT.

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. OPEL Vivaro BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. INHOUD Iedere Opel Vivaro is weer beter dan zijn voorganger. Een bedrijfswagen is een flinke investering. Daarom doen wij er alles aan om onze bedrijfs

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Crossland X. 29 juni 2017 B-CUV Buitenafmetingen in mm Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis 2604 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

ONTDEK DE OPEL AGILA.

ONTDEK DE OPEL AGILA. Opel Agila De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (09/2012). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Je Opel Verdeler

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 22 november 2018 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.676 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

OPEL MOVANO Personenvervoer

OPEL MOVANO Personenvervoer OPEL MOVANO Personenvervoer De Opel Movano Combi en Bus. De beste omgeving voor u en uw passagiers. Mensen jong of oud, sportteams, hotelgasten, studenten, werkploegen Wie ze ook zijn en waar ze ook naartoe

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 22 november 2018 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL COMBO CARGO AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Hij is voorzien van een hele reeks unieke eigenschappen en toonaangevende

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. 18 april 2019 Crossland X BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis

Nadere informatie

VIVARO PERSONENVERVOER

VIVARO PERSONENVERVOER VIVARO PERSONENVERVOER Hier zit u goed! De Opel Vivaro biedt voor elk bedrijf perfecte mogelijkheden om tot 9 personen comfortabel van A naar B te vervoeren. Als shuttlebus tussen vliegveld en hotel. Om

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION PRIJSLIJST 14 MAART 2018 - MODELJAAR 2018 LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION Motorisatie: 2.0 SD4 240PK 3.0 TDV6 211 & 258PK Aanbevolen cat.

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be

01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST. Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be 01.12.2013 Nl FORD KA PRIJSLIJST Prijslijst nr. B13/P57 Datum: 01/12/2013 In voege: 01/12/2013 Vervangt: 01/08/2013 www.ford.be Prijslijst 3 deuren Versie en motor Transm. Emissie Code excl. btw incl.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. Per 1 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.781 Hoogte

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

1 december Prijslijst

1 december Prijslijst 1 december 2015 Prijslijst De Hyundai H-1 GEEF UW PLANNEN ALLE RUIMTE Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie