malediven seychellen hotels en rondreizen op maat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "malediven seychellen hotels en rondreizen op maat"

Transcriptie

1 malediven seychellen hotels en rondreizen op maat

2 Twee bestemmingen, twee seizoenen Azuurblauw water, parelwitte stranden en exotische taferelen. De Malediven en de Seychellen spreken tot de verbeelding en zijn het ideale kader voor een ultieme relaxvakantie of een actieve watersportvakantie vol spectaculaire ervaringen tussen de koralen. Beide eilandengroepen zijn bovendien een gedroomde bestemming voor huwelijksreizen en bieden vele leuke extra s om het verblijf van pas getrouwde koppels zo exclusief en romantisch mogelijk te maken. Tijdens onze wintermaanden is het aangenaam toeven op de Malediven en zo vormt deze bestemming een perfecte plek om tijdens de winter toch een stevige portie vitamine D en relax mee te pikken. De Seychellen zijn dan weer op zijn best tijdens onze zomer en kunnen een mooie verlenging vormen op jouw Afrikarondreis. Malediven Deze tot de verbeelding sprekende eilandengroep in de Indische Oceaan is bekend om zijn prachtige witte zandstranden en turkoois blauwe zee. De Malediven worden gekenmerkt door hun wondermooie onderwaterwereld met unieke koraalriffen. De eilanden vormen een perfecte bestemming om zorgeloos te ontspannen en te genieten. Bovendien is een verblijf op de Malediven een ideale afsluiter van een rondreis in Sri Lanka. Op de Malediven geniet je het hele jaar door van een gemiddelde temperatuur van 29 graden en de temperatuur van het zeewater daalt niet onder de 27 graden Celcius. In de periode van november tot en met april/mei heb je het minste kans op regen. Seychellen De eilanden van de Seychellen schitteren in de azuurblauwe zee en zijn synoniem voor een ongerepte natuur, schitterende droomstranden en verlaten baaien, glashelder water en in de wind wiegende kokospalmen. Op de drie hoofdeilanden, Mahé, Praslin en La Digue, word je hartelijk verwelkomd door de levendige, creoolse bevolking. Nergens is het echt druk, maar wie absolute rust en goed bewaarde natuurreservaten wil opzoeken, kan genieten op één van de 112 omringende eilanden waarvan de meeste bestaan uit graniet. De Seychellen genieten het hele jaar van tropische temperaturen tussen 24 en 33 C en de temperatuur van het zeewater daalt niet onder de 26 C. Er komen geen cyclonen voor.

3 Fun Island Holiday Island Het Fun Island Resort is gelegen op de Zuid Malé Atol op zo n 45 minuten varen per speedboot van de internationale luchthaven van Malé. Het eiland zelf is zo n 700m lang en 168m breed. Het resort telt 75 ruime kamers met alle nodige voorzieningen. Je kan genieten van een partijtje beach volleybal of watersportactiviteiten zoals windsurfen, kanovaren, duiken en snorkelen. Bovendien beschikt het resort over fitness-faciliteiten, een spa en gratis wifi in de bar. Iedere avond wordt er voor sfeer gezorgd met een liveband of een dj. Excursiemogelijkheden vanuit het hotel: sunset cruise, halve dag eilandhoppen, dolfijnsafari, vissen. flesje water en thee & koffie op de kamer. Honeymoon bonus: fles schuimwijn & fruitmand (op vertoon van je huwelijkscertificaat tot 6 maanden na datum). Holiday Island Resort is gelegen op de Zuid Ari Atol en ligt op een kleine 20 minuten vliegen van de internationale luchthaven. Het eiland zelf is zo n 700m lang en 100m breed. Het resort telt 142 Superior Beach Bungalows met elke een terras met ligbedden van waaruit je volop kan genieten van de uitzichten over de Indische Oceaan. De badkamers hebben een afzonderlijk bad en douche. In de Araamu Spa kan je je laten verwennen met verschillende behandelingen. Voor wie het iets sportiever wenst aan te pakken is er ook een fitness en zijn er tal van recreatiemogelijkheden. Excursiemogelijkheden vanuit het hotel: vissen halve of volledige dag eilandhoppen dolfijnsafari. flesje water en thee & koffie op de kamer. Honeymoon bonus: fles schuimwijn & fruitmand (op vertoon van je huwelijkscertificaat tot 6 maanden na datum). Retourvluchten + 7 nachten in vol pension Vanaf 2129 Retourvluchten + 7 nachten in half pension Vanaf 2049 Prijzen per persoon op basis van een vol pension verblijf voor 2 personen in een Beach Front Room. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle taksen geldig op , transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden. Prijzen per persoon op basis van een half pension verblijf voor 2 personen in een Superior Beach Bungalow. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle taksen geldig op , transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.

4 Paradise Island Sun Island Het Paradise Island is gelegen op de Noord Malé Atol en ligt op zo n 20 minuten varen per speedboot van Malé. Dit resort biedt een ideale combinatie van modern en luxueus comfort te midden van een tropische setting. De standaardkamer van dit resort is een Superior Beach Bungalow, maar het resort heeft ook prachtige watervilla s ter beschikking, allen met de nodige voorziening en gratis wifi. In Paradise Island kan je je laten verwennen in de spa en kan je heerlijk gastronomisch genieten in één van de vijf restaurants. Er zijn bovendien verschillende cocktailsbar met heerlijk bijzondere cocktails in het resort. Excursiemogelijkheden vanuit het hotel: vissen sunset cocktails fotovluchten excursie met een onderzeeër halve of volledige dag eilandhoppen dolfijnsafari snorkelen. flesje water en thee & koffie op de kamer. Honeymoon bonus: fles schuimwijn & fruitmand (op vertoon van je huwelijkscertificaat tot 6 maanden na datum). Verscholen op het eiland Nalaguraidhoo ligt het Sun Island. Dit resort biedt een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur in een exotisch kader. Het eiland wordt bereikt na een binnenlands vlucht van een half uur vanuit Malé. In één van de zes restaurants verspreid over het domein, word je heerlijk culinair verwend. Bovendien kan je deelnemen aan tal van watersportactiviteiten die worden aangeboden in het watersportcentrum, zoals snorkeltrips en duikcursussen. In totaal telt het resort 458 bungalows, villa s en suites. Zo kan elke gast hier genieten volgens zijn wensen. Excursiemogelijkheden vanuit het hotel: zwemmen met de mantarog en de walvishaai visexcursies halve of volledige dag eilandhoppen dolfijnsafari. flesje water en thee & koffie op de kamer. Honeymoon bonus: fles schuimwijn & fruitmand (op vertoon van je huwelijkscertificaat tot 6 maanden na datum). Retourvluchten + 7 nachten in half pension Vanaf 2230 Retourvluchten + 7 nachten in half pension Vanaf 2089 Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een Superior Beach Bungalow op basis van half pension. Verblijf voor 2 personen in een Water Villa op basis van kamer en ontbijt vanaf 3759 per persoon. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle taksen geldig op , transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden. Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een Superior Beach Bungalow op basis van half pension. Verblijf voor 2 personen in een Water Bungalow op basis van half pension vanaf 2609 per persoon. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle taksen geldig op , transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.

5 Royal Island In het Royal Island genieten de gasten van de authentieke Maledivische gastvrijheid. Het resort is bovendien gelegen aan een prachtige lagune omgeven door een koraaltuin in het hart van de Ba Atoll, een door het UNESCO beschermde biosfeer. De 148 villa s zijn ingericht met kleurrijk textiel, houten meubelen en genieten van een ideale lichtinval waardoor iedereen van de exotische sfeer van het eiland kan genieten. Het strand en het kristalheldere water van de lagune zijn slechts een stap verwijderd van op het terras. Excursiemogelijkheden vanuit het hotel: vissen halve of volledige dag eilandhoppen snorkeltrips sunset cocktailtrips privé picknick aan de zandbank. flesje water en thee & koffie op de kamer fruitmand op de kamer windsurf & snorkelmateriaal gratis sportactiviteiten. Honeymoon bonus: fles schuimwijn & fruitmand & diner bij kaarslicht incl. een fles huiswijn (op vertoon van je huwelijkscertificaat tot 6 maanden na datum). Retourvluchten + 7 nachten in half pension Vanaf 2319 Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een Beach Villa op basis van half pension. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse, alle taksen geldig op , transfers tussen het hotel en de luchthaven van Malé. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.

6 Rust op de Seychellen Luxueuze 11-daagse individuele rondreis met vertrek vanuit Brussel Dag 1: vertrek Internationale vlucht van Brussel naar Mahé. Dag 2-5: Praslin (B,D) Praslin New Emerald Cove (3 nachten) Bij aankomst, vlucht van Mahé naar Praslin en transfer naar het Praslin New Emerald Cove. Dit hotel ligt afgezonderd in de baai Anse La Farine in het zuidoosten van het eiland tegenover Round Island. Het is alleen bereikbaar per boot dus ideaal voor wie absolute rust en ongerepte stranden opzoekt. De kamers zijn verdeeld over negen villa s op de begane grond of eerste verdieping. Het diner wordt geserveerd in het openluchtrestaurant en naast de receptie ligt een zwembad. Dag 5-7: Bird Island (B,L,D) Bird Island Lodge (2 nachten) Vlucht van Praslin naar Bird Island via Mahé. Dankzij het intensieve natuurbeschermingsprogramma dat de familie Savy sinds 1980 voert op Bird Island nestelen miljoenen bonte sterns er ieder jaar tussen juni en oktober. Maar ook buiten de broedtijd bezetten de vogels het eiland. De zeldzame en enorm grote fregatvogels zijn hier vaak geziene gasten. Ook het programma voor zeeschildpadden is succesvol en tussen september en februari slepen karet- en groene zeeschildpadden hun zware pantser op het strand om hun eieren te begraven. De schitterende, afgelegen stranden en fascinerende plantenwereld zijn het hele jaar een bezoek waard. De lodge ligt op een half uur vliegen van Mahé. De eilandgasten logeren in 24 comfortabele bungalows met een tweepersoonskamer en extra slaapmogelijkheden voor kinderen. Er is geen air conditioning, maar dankzij de open bouwwijze (er zijn geen sleutels!) zijn de kamers goed geventileerd en voorzien van plafondventilatoren. In het restaurant worden veelal creoolse gerechten bereid met producten uit de eigen groentetuin en met de verse vangst uit zee. Er is geen televisie en geen gsm-bereik. Dag 7-10: Mahé (B) Mahé Avani Barbarons (3 nachten) Vlucht van Bird Island naar Mahé en transfer van de luchthaven naar het Mahé Avani Barbarons. Prachtig gelegen hotel, niet ver van het strand. Er zijn twee restaurants met creoolse en internationale specialiteiten. Er is een shishabar en spa met een ruim aanbod aan behandelingen. Sommige van de mooie kamers komen rechtstreeks op het strand uit. Op dag 10 voorzien we een transfer naar de luchthaven van Mahé voor je internationaal vertrek. Dag 11: terugkomst Aankomst in Brussel na vlucht vanuit Mahé. Vanaf 3425 Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op , alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.

7 Romantiek op de Seychellen Luxueuze 11-daagse individuele rondreis met vertrek vanuit Brussel Dag 1: vertrek Internationale vlucht van Brussel naar Mahé. Dag 2-5: Praslin (B) Hotel L Archipel (3 nachten) Bij aankomst, transfer naar de haven van Mahé waar je de snelboot naar Praslin neemt. Transfer naar het Hotel L Archipel bij aankomst in de haven van Praslin. Dit hotel is mooi gelegen aan een kleurrijke en met exotische planten begroeide baai, Anse Gouvernement, waar het private strand uitkijkt over de noordkust van Praslin en het Curieuse Marine Park. Restaurant Feuille d Or laat zich inspireren door Michelin-sterrenchefs. Je dineert met de voeten in het zand ( s avonds lange broek vereist) en een prachtig uitzicht over de lichtblauwe Indische Oceaan. Breng je dagen door met snorkelen, peddelen en kanoën op het visrijke water van het beschermde zeereservaat. Er worden boot- en visserstochten georganiseerd en je kan Praslin verkennen met een huurfiets of -auto. Dag 5-7: La Digue (B) Domaine de L Orangeraie (2 nachten) Snelboot van Praslin naar La Digue. Domaine de L Orangeraie, op wandelafstand van de haven, biedt pittoreske baaien omzoomd door reusachtige granietblokken. Het is het derde grootste eiland maar alles gaat hier in een rustig tempo. Privé-auto s zijn niet toegestaan en de mensen verplaatsen zich met de fiets of per ossenkar. Hier kan je Union State, een voormalige kokos- en vanilleplantage, bezoeken en nadien het fotogenieke witte zandstrand Anse Source d Argent verkennen. Je verblijft in stijlvol ingerichte villa s, appartementen en kamers in een nieuw complex vlak bij de haven op La Digue. Populaire restaurants en bar, zwembad, klein wellnesscentrum strand en winkelmogelijkheden liggen op loopafstand. Gratis fietsverhuur. Ontbijt wordt geserveerd in de appartementen. Dag 7-10: Mahé (B) Carana Beach Hotel (3 nachten) Snelboot van La Digue naar Mahé en transfer naar het Carana Beach hotel. Dit recent boetiekhotel met 40 unieke strandchalets die uitkijken over de uitgestrekte blauwe zee, omgeven door een weelderig begroeide jungle. Vanuit je chalet sta je in enkele stappen op het witte zandstrand omgeven door massieve granieten rotsblokken. Alle gerechten worden er met producten van de familieboerderij klaargemaakt volgens internationale normen. Op dag 10 voorzien we een transfer naar de luchthaven van Mahé voor je internationaal vertrek. Dag 11: terugkomst Aankomst in Brussel na vlucht vanuit Mahé. Vanaf 2870 Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op , alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden.

8 Gastronomie op de Seychellen Luxueuze 11-daagse individuele rondreis met vertrek vanuit Brussel Dag 1: vertrek Internationale vlucht van Brussel naar Mahé. Dag 2-5: Praslin (B) Praslin Constance Lemuria (3 nachten) Bij aankomst, vlucht van Mahé naar Praslin en transfer naar het Praslin Constance Lemuria. Het enorme terrein van dit luxehotel strekt zich uit over meer dan 100 ha met toegang tot drie prachtige stranden en een uitdagende 18 holes kampioenschapsgolfbaan met spectaculaire uitzichtpunten die zelfs semiprofs niet zullen teleurstellen. Een golfschool en omvangrijk zorg- en serviceprogramma staan ter beschikking van golfers van alle niveau s. Aan het meest afgelegen eind van het gebied ligt bovendien één van de mooiste stranden van de Seychellen, het ongerepte Anse Georgette, enkel toegankelijk voor hotelgasten. Een omvangrijk sportaanbod zorgt ervoor dat niemand zich verveelt want er is een duikschool, en een watersportcentrum. Je kan er diepzeevissen, mountainbiken en tennissen. Wie wil ontspannen, kan zich begeven naar het schoonheids- en massagecentrum met sauna, jacuzzi, hammam en fitnesscentrum. Dag 5-7: Sainte-Anne (B) Sainte-Anne Resort Beachcomber (2 nachten) Vlucht van Praslin naar Mahé, gevolgd door een snelboot van Mahé naar Sainte-Anne. In 2002 ontstond hier, op het tot dan toe onbewoonde en grootste eiland van het gelijknamige beschermde onderwatergebied, een gezinsvriendelijk vakantiecomplex van het hoogste internationale niveau. Transfer vanaf Mahé duurt ongeveer 10 minuten. Het eiland biedt rust en afzondering, ongerepte bossen en schilderachtige koraalstranden, maar ook heel goede watersportmogelijkheden. Het hotelcomplex ligt in een prachtige tuin en beschikt over een groot en aantrekkelijk buitenzwembad en privézwembaden in de meeste villa s. De exclusieve sfeer van dit hotel uit zich ook in de gastronomie. In het hoofdrestaurant L Abondance worden internationale gerechten en themabufetten geserveerd. Zeer romantisch gelegen en ook vanwege zijn houten steltconstructie bijzonder charmant is Le Mont Fleuri, waar à la carte wordt getafeld. In het strandrestaurant L Océane worden gasten verwend met heerlijke creoolse gerechten, gegrilde vis en verse schaaldieren. Ook in het rustiek vormgegeven Le Robinson dient het strand als toepasselijk decor voor de voortreffelijke menu s. Dag 7-10: Mahé (B,D) Mahé Constance Ephélia (3 nachten) Snelboot van Sainte-Anne naar Mahé en transfer van de haven naar het Mahé Constance Ephélia. Luxehotel aan een verlaten baai in een beschermd zeegebied. Kamers en suites met het modernste comfort en inrichting. Het hotel is uitgerust met een spa, verschillende restaurants, zwembaden en een kinderclub. Op dag 10 voorzien we een transfer naar de luchthaven van Mahé voor je internationaal vertrek. Dag 11: terugkomst Aankomst in Brussel na vlucht vanuit Mahé. Vanaf 4275 Prijzen per persoon op basis van een verblijf voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse (in laagseizoen), alle taksen geldig op , alle maaltijden en verplaatsingen zoals omschreven in het programma, overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels. Aanbod geldig van tot en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de algemene en bijzondere voorwaarden op tooku.be/voorwaarden. In deze flyer staan enkele voorbeelden van rondreizen en arrangementen. Maar het aanbod is oneindig groot. Krijg je alles graag op een dienblad kant-en-klaar aangeboden? Hou je liever zelf volledig de controle over je volgende reis of werk je graag met een solide basispakket waar je je eigen top-ups aan toe voegt? Wij durven bijna zeggen; the sky is the limit! tooku.be V.U. Guy Geens - Master Tours nv (Hessenstraatje 25 b 2.2, 2000 Antwerpen) - Erkenningsnummer Ondernemingsnummer tooku is verzekerd bij Amlin Europe nv tegen financieel onvermogen.

malediven seychellen hotels en rondreizen op maat 2018

malediven seychellen hotels en rondreizen op maat 2018 malediven seychellen hotels en rondreizen op maat 2018 Malediven: Adaaran Club Rannalhi Malediven Hotel Adaaran Club Rannalhi heeft een exclusieve ligging aan de tip van het Zuid Malé Atol. Op zo n 45

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Le Meridien Fisherman s Cove

Le Meridien Fisherman s Cove Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Silver Tour Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijf op de Seychellen deze mooie "Silver" tour voor u samen. Deze tour biedt luxe, kwaliteit, service, ruimte,

Nadere informatie

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius

Promotie Indische Oceaan: Réunion, Mauritius, Seychellen, Malediven Oktober 2013 - December 2013. Réunion. Mauritius Geniet van een droomvakantie in één of meerdere van onze 65 kwaliteits- en luxehotels. De prijsindicatie: Vluchten: vertrek vanuit Brussel (H/T) inclusief luchthaventaksen Transfers: heen & terug Hotel:

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour

Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour Mister Goodlife s 13-daagse Seychellen Gold Tour Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijf op de Seychellen deze prachtige "Gold" tour voor u samen. Deze tour biedt de top qua luxe, privacy, kwaliteit,

Nadere informatie

Thomas Cook Travel Shop Reizen Dehaene. Bruggestraat 31 B 8930 Menen Tel 056 51 76 70 Fax 056 51 22 51 reizen.dehaene@telenet.be

Thomas Cook Travel Shop Reizen Dehaene. Bruggestraat 31 B 8930 Menen Tel 056 51 76 70 Fax 056 51 22 51 reizen.dehaene@telenet.be Jullie hebben trouwplannen Gefeliciteerd! Donderdag 26 november waren wij present op de Workshop Trouwen in Wevelgem. Aangezien wij daar veel vragen kregen naar bestemmingen en soorten reizen, willen wij

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW. Praktische informatie. Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum.

SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW. Praktische informatie. Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum. SEYCHELLEN MEI 2012 RAINBOW Praktische informatie Reisdocumenten: Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retourdatum. Gezondheid: Er zijn geen vaccinaties nodig. Medicatie zeeziekte ferry overtochten

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE *****

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** 5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** ONTDEK NU DIT UITSTEKENDE 5* HOTEL, PRACHTIG GELEGEN OP HET IDYLLISCHE BELLE MARE STRAND. TEVENS EEN ECHTE AANRADER VOOR GOLFFANATEN! DAGELIJKS

Nadere informatie

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem US$ 208 vanaf prijs, per nacht Belnem - 2 Slaapkamers - 2 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Belnem Adres Bellevue 4, EEG Blvd. 62 Slaapkamers 2 Badkamers 2 Zwembad

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Club. Romantische reis naar idyllisch Seychellen. P a g e 1

Club. Romantische reis naar idyllisch Seychellen. P a g e 1 P a g e 1 Romantische reis naar idyllisch Seychellen Praslin La Digue - Silhouette 13 Dagen / 12 Nachten 2 personen 22 September 2013-04 Oktober 2013 P a g e 2 Beste mevrouw, Met veel plezier presenteer

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019

THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 THE HAPPY YOGI RETREAT IBIZA 21 SEPTEMBER TEM 28 SEPTEMBER 2019 Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL

Four Seasons Resort Langkawi ***** GL Four Seasons Resort Langkawi ***** GL MALEISIE Dit schitterende Four Seasons Resort ligt aan het prachtige en lange zandstrand van Langkawi en wordt omgeven door het door Unesco geklasseerde Geopark. Een

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ECO 8 dagen / 7 nachten code: PhuRelax01 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en ongerept.

Nadere informatie

RAINBOW STUDIEREIS MAURITIUS 17/06/09 24/06/09 IN SAMENWERKING MET AIR MAURITIUS EN MAUTOURCO

RAINBOW STUDIEREIS MAURITIUS 17/06/09 24/06/09 IN SAMENWERKING MET AIR MAURITIUS EN MAUTOURCO RAINBOW STUDIEREIS MAURITIUS 17/06/09 24/06/09 IN SAMENWERKING MET AIR MAURITIUS EN MAUTOURCO Algemene informatie: Klimaat Mauritius kent 2 seizoenen, elk met z n eigen voordelen: ZOMER: van half september

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON *****

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** Welkom in The Ritz-Carlton Aruba, het nieuwste en meest exclusieve 5-sterren resort op Aruba. Vlak op het paradijselijke Palm Beach zandstrand is dit een oase

Nadere informatie

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN.

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. het resort, met adembenemend uitzicht over het Martinhal strand en volledig omgeven door het c osta vicentina

Nadere informatie

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique.

Les Boucaniers. Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u. Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique. Les Boucaniers Martinique - Franse Antillen Zuidwesten van Martinique Genesteld in de tropische tuinen, uw bungalow wacht op u Resort highlights Tour Paradise by Foot Kayak through the Mangroves at Sunset

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen is een internationaal reispas vereist dat nog minimum 6 maanden geldig is na retourdatum GEZONDHEID

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos.

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos. Turkoise Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Resort highlights Relax on the most beautiful beach in the world Dive into paradise

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden.

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden. Beleef.. Raja Ampat Wist je dat.. Je 48 jaar bezig bent om alle eilanden te bezoeken... Je bent 48 jaar bezig wanneer je iedere dag een ander eiland in Indonesië bezoekt! Indonesie bestaat namelijk uit

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

SUPERAANBIEDING BALI CENTRA TAUM SEMINYAK ***(*)

SUPERAANBIEDING BALI CENTRA TAUM SEMINYAK ***(*) SUPERAANBIEDING BALI CENTRA TAUM SEMINYAK ***(*) PROFITEER NU VAN DIT SUPERAANBOD IN HET CENTRA TAUM SEMINYAK HOTEL, EEN VAN DE NIEUWSTE HOTELLETJES TE BALI EN TOEBEHOREND AAN DE BEKENDE CENTARA GROEP.

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights

Columbus Isle. De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie. Bahama's Archipel van de Bahama's. Resort highlights Columbus Isle Bahama's Archipel van de Bahama's De Bahamas bieden alles voor de ideale strandvakantie Resort highlights Spend your vacation on a secluded island Explore the gorgeous underwater world Have

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad

Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Olivetto Villas - (Griekenland Lefkas Lefkas stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL ****

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** MET EEN TRIPADVISOR TEVREDENHEIDSSCORE VAN 91% IS DIT PRACHTIGE 4-STERREN HOTEL UW PERFECTE KEUZE VOOR EEN ZALIGE ZONVAKANTIE IN DUBAI. HET HOTEL IS BOVENDIEN

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie