VOLVO TRUCK CENTER. Brussel, Kampenhout, Mechelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOLVO TRUCK CENTER. Brussel, Kampenhout, Mechelen"

Transcriptie

1 VOLVO TRUCK CENTER Brussel, Kampenhout, Mechelen

2 in één keer juist. Uw tevredenheid. Dat is het resultaat dat onze vestigingen in Brussel, Kampenhout en Mechelen nastreven. Of u nu een nieuwe Volvo truck wilt kopen, uw bestaande trucks wilt laten onderhouden of wilt bespreken hoe u meer kunt halen uit uw vloot - bij ons moet u zijn als u op zoek bent naar een langetermijnpartner. De sleutel is onze toegewijde medewerkers. Binnen onze muren vindt u geschoolde technici, enthousiaste verkopers die alles weten over trucks en diensten, een attente klantendienst, ervaren chauffeurstrainers en zelfs experts in truckfinanciering. Ieder van ons heeft dezelfde ingesteldheid: Die garandeert dat u een snelle dienstverlening krijgt, zonder de dingen te overhaasten. Wij zijn er ten stelligste van overtuigd dat dit de beste manier is om u te helpen om uw business te verbeteren. Breng ons een bezoek ik weet zeker dat het de moeite zal lonen. Frank Kimpe Managing Director

3 Daarom komen klanten bij ons. ONS AANBOD: VERKOOP Nieuwe Volvo trucks Tweedehands trucks ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN Volvo trucks Volvo bussen Opleggers & aanhangwagens Laadkleppen Carrosserie Tachograafkalibraties Snelheidsbegrenzers Remtesten vóór technische controle Technische controles DIENSTEN Dynafleet (inclusief installatie) Volvo Gold onderhoudscontracten Volvo Truck Rental Volvo financiële diensten Chauffeurstraining Originele Volvo onderdelen Brandstofadvies Pool Car Service Volvo Action Service (24 uurdienst) Truck Shop (accessoires/merchandise)

4 Eén. Dat cijfer zegt veel over onze ambitie. Wij willen die ene plaats zijn voor al uw truckbehoeften, of u nu een nieuwe truck koopt of wilt dat iemand uw trucks in uitstekende staat houdt. Sluit hier betere truckdeals. Om u te helpen uw Wij zorgen ervoor dat uw trucks blijven onderneming rendabeler te maken, luisteren onze verkopers rijden. Ons engagement is even sterk als we het hebben over aandachtig om u daarna de juiste Volvo truck aan te raden. En onderhoud en herstellingen. u krijgt advies over extra diensten en opleidingen, waardoor Onze bekwame technici hebben toegang tot het nieuwste u een maximale inzetbaarheid kunt halen uit uw truck en de gereedschap en gebruiken originele Volvo onderdelen. Wij zijn brandstofkosten kunt beperken tot het minimum. Tot slot geen tovenaars, maar we weten hoe we zelfs zeer oude trucks helpen we u de investering #1 te financieren op een manier die nieuw leven kunnen inblazen. Een duidelijk bewijs hiervan is perfect afgestemd is op uw activiteiten. dat sommige trucks die we onderhouden, de kaap van de 30 jaar al lang hebben overschreden.

5 Met Volvo Truck Rental kunt u uw transportcapaciteit tijdelijk vergroten of gebruikmaken van vervangtrucks. Zo beperkt u verstoringen van uw dagelijkse activiteiten. Onze klantendienst behandelt uw oproepen snel en efficiënt om te garanderen dat er geen tijd verloren gaat.

6

7 Kwaliteit Elk detail van elke Volvo truck die we verkopen is van de hoogste kwaliteit. Dit streven we ook na bij al onze activiteiten; van de lay-out van onze vestigingen tot de manier waarop we de maximale productieve tijd van uw trucks kunnen garanderen. We verliezen nooit tijd. In één keer juist is ons motto, en we hebben dan ook aanzienlijk geïnvesteerd in de competenties van ons personeel, en zeker van onze technici. Zo garanderen we u dat uw truck altijd de beste behandeling krijgt. Bovendien werken we snel, maar niet overhaast. Alles voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden, waardoor fouten vermeden worden en het werk uiteindelijk sneller verloopt. Grote beschikbaarheid van onderdelen. Een goede onderhoudsplanning en de grote beschikbaarheid van onderdelen zijn belangrijke details die onze kwaliteit garanderen. We hebben de meeste gangbare onderdelen op voorraad, en het Europese onderdelenmagazijn van Volvo Trucks is gunstig gevestigd in Gent. Als we een onderdeel nodig hebben, dan is dat maar een uur van ons verwijderd. Zo kunnen we de leveringstijden zelfs nog meer verkorten. Een goede onderhoudsplanning en de grote beschikbaarheid van onderdelen zijn belangrijke details die onze kwaliteit garanderen.

8 Veiligheid Afstelling van de spiegels van een truck op ons terrein. Zo kan de chauffeur gemakkelijker andere weggebruikers opmerken en verkleint het risico op ongevallen.

9 Alles bij Volvo staat in het teken van veiligheid. We verkopen nieuwe Volvo trucks vol veiligheidsfuncties, we houden oude trucks veilig via onderhoud en we leren zelfs kinderen verkeersveiligheid aan. Veilige trucks investeringen met weinig risico s. De aankoop van een truck bij ons is op zeer veel vlakken veilig. De chauffeurs zitten goed beschermd in de grondig geteste cabines en intelligent ontworpen beschermingssystemen garanderen ook de veiligheid van andere weggebruikers. Bovendien bieden we trainingen aan in het kader van veilig rijden en de hantering van vrachten. En last but not least: door ons te laten instaan voor de financiering, verkleint u het risico van uw investering aanzienlijk. Veilig tot uw dienst. Als u ons een bezoek brengt, ziet u misschien kinderen die les krijgen over verkeersveiligheid. In de werkplaats helpt alles - van de verlichting tot de voetgangerspaden - om de werkomgeving van onze technici veilig te maken, zodat ze veilig kunnen werken aan uw trucks voor het best mogelijke resultaat.

10 Boven: Uitlijning Wheel alignment van de wielen. caption Ut Door repelibus de juiste sani atem banden reriam eos te kiezen, in cus enis de quatur? juiste bandenspanning en door met correct uitgelijnde wielen Destia nis iume nist, consequi quidendebis erum id et maiorrum, ulpa consequae odita ad estin el molla delis et volum quis nonsed ut lam en assen te rijden, kunt u bijna 15% brandstof besparen. Rechts: Dankzij de I-Shift versnellingsbak wordt rijden en manoeuvreren volupiet, expelestem el met een Volvo truck kinderspel, zelfs in de smalste straatjes.

11 Volvo trucks zijn ongeëvenaard als het gaat om brandstofefficiëntie, veiligheid, beschikbaarheid via connectiviteit en cost of ownership. En we gebruiken geavanceerde technologie om u te helpen ook meer te halen uit uw oudere trucks. Innovatie Onze troef chauffeurstrainer. Gaande van Volvo Dynamic Steering tot telematica: Volvo trucks hebben alles wat nodig is om uw productiviteit en rentabiliteit te verbeteren. Dat wordt extra versterkt door de diensten en opleidingen die we aanbieden. We stellen bijvoorbeeld een chauffeurstrainer tewerk die eigenaars en chauffeurs leert hoe ze het maximum kunnen halen uit hun trucks. Een eenvoudige controle aan de hand van lasers. Continue investeringen in de opleiding van onze technici, innovatief denken en het gebruik van nieuwe technologie helpen ons uw trucks in onberispelijke staat te houden. Een mooi voorbeeld hiervan is de manier waarop we lasers gebruiken voor de uitlijning van de wielen. Deze snelle controle kan uw brandstofverbruik met maar liefst 15% verminderen.

12 Duurzaamheid Voor ons is een kleine CO 2 -voetafdruk de beste manier om een goede indruk te maken. Dit blijkt uit alles, van de trucks die we verkopen en onderhouden tot ons afvalbeheer. Wij laten u brandstof besparen. Alle Volvo trucks voldoen aan de laatste milieuvereisten en dat zal altijd zo zijn. De diensten en trainingen die we aanbieden, verminderen uw brandstofverbruik verder. Dat is goed nieuws voor uw rentabiliteit en voor het milieu. Tot slot kunnen we dankzij onze technici ook het brandstofverbruik van uw oudere trucks aanzienlijk verlagen. Een schone vestiging. Wat u niet zult zien als u ons een bezoekje brengt, is afval. We houden alles netjes, van de terreinen tot de werkplaatsen. Gemorste olie en andere vloeistoffen worden verzameld, we sorteren al ons afval, en gevaarlijke stoffen worden in veilige containers geplaatst die op slot gaan.

13 Onze trucks combineren duurzaamheid met businessgericht denken door tegelijkertijd uiterst energiezuinig te zijn en schitterende prestaties te leveren. Maak een afspraak voor een testrit. U hebt niets te verliezen - zeker geen brandstof.

14 Welkom In één keer juist. Dat is het doel bij alles wat we doen, en dat is de reden waarom klanten bij ons komen. Of u nu een nieuwe truck wilt kopen, een bestaande truck wilt laten onderhouden, onderdelen wilt kopen of wilt bespreken hoe u het maximum kunt halen uit uw vloot: wij zijn de partner die u zoekt. Welkom in het Volvo Truck Center.

15 Volvo Truck Center Brussel Vorstsesteenweg Ruisbroek Tel: Fax: Volvo Truck Center Kampenhout Van Beethovenlaan Kampenhout Tel: Fax: Volvo Truck Center Mechelen Adolphe Stocletlaan Duffel Tel: Fax: Volvo Truck Rental Tel: VOlvo used trucks Tel:

16 Volg Volvo Truck Center op: Scan deze QR-code en bezoek onze website:

VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN

VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN In één keer juist. UW TEVREDENHEID. Dat is het resultaat dat onze vestigingen in Brussel, Kampenhout en Mechelen nastreven. Of u nu een nieuwe Volvo truck

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT Overzicht Overzicht Dit document geeft een overzicht van de factoren die het brandstofverbruik van een voertuig beïnvloeden en verklaart ze. Er zijn diverse factoren die het brandstofverbruik van een voertuig

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Laat ons voor u zorgen! Als wagenparkbeheerder is een van uw grootste uitdagingen om de prestaties van uw wagenpark te maximaliseren en tegelijkertijd

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

Reflection RVS Premium Design

Reflection RVS Premium Design Reflection RVS Premium Design REFLECTIE VAN IMAGO Design dat uw imago weerspiegelt Uw imago is een van de belangrijkste troeven die uw bedrijf in handen heeft. Van de inrichting tot uw favoriete koffiemerk,

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

B².DNA. Strategische GedragsVerbetering

B².DNA. Strategische GedragsVerbetering Het begrip waarde is een modewoord. Maar wat waarde precies is weten maar weinigen. In dit artikel wordt het begrip overzichtelijk uit de doeken gedaan. Met concrete aanwijzingen voor de praktijk van de

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

KANTOOR & WERKPLAATS

KANTOOR & WERKPLAATS KANTOOR & WERKPLAATS Over Pool Trading Meer dan 20 jaar ervaring Pool Trading B.V. is een succesvolle, private groothandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte, overschot and gereconditioneerde

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Studiedag WKK - IBGE. Opvolging en onderhoud van een WKK : Niet onoverkomelijk IBGE-BIMBIM. 7 juni 2007

Studiedag WKK - IBGE. Opvolging en onderhoud van een WKK : Niet onoverkomelijk IBGE-BIMBIM. 7 juni 2007 Studiedag WKK - IBGE 7 juni 2007 IBGE-BIMBIM Opvolging en onderhoud van een WKK : Niet onoverkomelijk Door J.P. VAN WINGEN Gedelegeerd bestuurder E. VAN WINGEN NV WKK financieel WKK 1 MWe Investering :

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE ONTWIKKELD MET Škoda Castrol heeft al 5 jaar wereldwijd een strategische samenwerking met Škoda en deze werd onlangs met minstens

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCTBROCHURE M5 MAAK KENNIS MET DE NIEUWE MOFFETT M5 NX De in deze brochure getoonde producten zijn onderdeel van Hiab s selectie van wereldwijde

Nadere informatie

Omdat in % van de nieuwe auto s. uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem...

Omdat in % van de nieuwe auto s. uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem... Omdat in 2007 90% van de nieuwe auto s uitgerust zal zijn met het start/stop-systeem... Batterij prestatie en geavanceerde technologieën In elk voertuig levert de batterij energie voor het starten van

Nadere informatie

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes Onze Werkmethoden Samen met Onze Bedrijfsprincipes en Onze Waarden vormen ze de basis voor onze processen. Onze Werkmethoden beschrijft hoe wij onze middelen omzetten in resultaten. Wij begeleiden u in

Nadere informatie

detection b VeiLigHeid is niet optioneel!

detection b VeiLigHeid is niet optioneel! detection bag VEILIGHEID IS NIET OPTIONEEL! VEILIGHEID IS NIET OPTIONEEL! De bouwindustrie, het onderhoud van vliegtuigen, kerncentrales, voedingsmiddelenindustrie,... stuk voor stuk toonaangevende sectoren

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS 100% KOELING. www.petitforestier.nl

VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS 100% KOELING. www.petitforestier.nl VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS 100% KOELING www.petitforestier.nl PETIT FORESTIER REGELT ALLES VOOR U! Of u uw koelvoertuig nu voor een korte, middellange of lange periode huurt, Petit Forestier biedt

Nadere informatie

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen!

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! QAC 1450 TwinPower TM Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Wij begrijpen dat u vermogen nodig hebt, maar wisselen uw behoeften aan vermogen

Nadere informatie

PROPERTY MOBILITY VITALITY

PROPERTY MOBILITY VITALITY Wat van waarde is, moet van waarde blijven PROPERTY MOBILITY VITALITY Mobiliteit: het geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Voor de één is het noodzaak, zoals goederentransport voor

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

wat je altijd al wilde weten over

wat je altijd al wilde weten over wat je altijd al wilde weten over Cardoen service center Antwerpen Boomsesteenweg 958 B-2610 Antwerpen tel 03 870 76 00 fax 03 870 76 42 service-center@cardoen.be ma - vr : 08.00u tot 12.15u 13.00u tot

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

Goodyear Proactive Solutions

Goodyear Proactive Solutions Goodyear Proactive Solutions Fact Sheet Goodyear Proactive Solutions is een volledig pakket van op gegevens gebaseerde oplossingen met geavanceerde telematica en gepatenteerde voorspellende analytische

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Alles draait om de hybride. Hybrid systems

Alles draait om de hybride. Hybrid systems Alles draait om de hybride Hybrid systems Alles draait om de hybride Sinds 2003 biedt Geesinknorba hybride systemen aan voor zijn Geesinknorba achterladers. In 2009 werd het Hybrid Plug-In systeem bekroond

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel.

Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel. Goodyear TPMS: Houd uw voertuigen mobiel. Uw uitdagingen Transportbedrijven hebben te maken met verschillende uitdagingen Stilstand Onverwachte voertuigstilstanden als gevolg van bandenpech leiden tot

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

De nieuwe Standox VOC-Xtreme-Füller U7600.

De nieuwe Standox VOC-Xtreme-Füller U7600. De nieuwe Standox VOC-Xtreme-Füller U7600. An Axalta Coating Systems Brand XTREME REVOLUTION Revolutionair! Supersnel uithardende filler. Maak kennis met de nieuwe Standox VOC-Xtreme-Füller U7600 en de

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCTBROCHURE M4 MAAK KENNIS MET NIEUWE GE MOFFETT M4 NX NERATIE Ervaar de verbeterde prestaties van Europa's meest vertrouwde meeneemheftruck met

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync. case 13

Inspirerende cases. CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync. case 13 Inspirerende s CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync 13 De bevolking vergrijst, maar de Rijksdienst voor Pensioenen is springlevend. Een mooi bewijs daarvan

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

intralogistiek intelligent

intralogistiek intelligent intralogistiek intelligent Hans Still startte in 1920 met het herstellen van elektromotoren, maar verlegde al snel zijn activiteit naar het ontwerp en de ontwikkeling van toestellen voor intern transport.

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

VERANDER. KEER OUDE GEWOONTES DE RUG TOE: DE NIEUWE DOUCHE-WC GROHE SENSIA ARENA DOE DE 100 DAGEN TEST 100 % NIET TEVREDEN, GELD TERUG

VERANDER. KEER OUDE GEWOONTES DE RUG TOE: DE NIEUWE DOUCHE-WC GROHE SENSIA ARENA DOE DE 100 DAGEN TEST 100 % NIET TEVREDEN, GELD TERUG VERANDER. KEER OUDE GEWOONTES DE RUG TOE: DE NIEUWE DOUCHE-WC GROHE SENSIA ARENA DOE DE 100 DAGEN TEST 100 % NIET TEVREDEN, GELD TERUG 14 INTERNATIONALE DESIGN AWARDS. TEST ZELF DIT PRODUCT! MEER INFO

Nadere informatie

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD

NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD 1 NAZORG VAN BENTLEY EEN UNIEKE STANDAARD Inhoud Inleiding 4-5 Gecertificeerde Bentley-monteurs 6-7 De nieuwste Bentley-technologie 8-9 Oog voor elk detail 10-11 Gegarandeerd originele onderdelen 12-13

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Energie-efficiënt vrachtverkeer in steden. Bestuurders handleiding

Energie-efficiënt vrachtverkeer in steden. Bestuurders handleiding Energie-efficiënt vrachtverkeer in steden Bestuurders handleiding Het FREILOT proefproject in Helmond is een gezamenlijke inspanning van de Gemeente Helmond, Van den Broek Logistics, Brandweer Helmond,

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Recycling Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke afval vervoert zijn een bekend gezicht. Licht genoeg voor het vervoer

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400.

Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400. Modul-System inrichting-ideeën voor Nissan NV200, NV300 & NV400 www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren al ruim

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW www.toyota-forklifts.nl TO DRIVE DOWN COSTS Toyota vorkheftrucks met SAS maken gebruik van intelligente technologieën om chauffeurskosten en kosten als gevolg van schade

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

tailormade tailormade Past perfect bij uw manier van leven

tailormade tailormade Past perfect bij uw manier van leven tailormade tailormade Past perfect bij uw manier van leven Wij zijn AXA ART en dit is tailormade: De ideale formule voor vermogende particulieren. AXA ART biedt gespecialiseerde verzekeringsoplossingen

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

CO 2 Reductie doelstellingen

CO 2 Reductie doelstellingen CO 2 Reductie doelstellingen Gebr. Griekspoor BV Innovatief Proactief Duurzaam Betrokken Nieuw-Vennep 5 november 2013 Dilia van der Want. Afdeling KAM Akkoord directie: Datum: Handtekening: 0.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet. Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product!

Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet. Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product! Handleiding: instellen en werking LCD display t.b.v. ombouwset 004 en prolithium Velvet Beste Gebruiker, Gefeliciteerd met de aankoop van een R A T - Holland product! Neemt u a.u.b. deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

DUURZAAMHEID INSTALLATION PERFORMANCE. M.G. van der Hoeven, consultant eindgebruikers

DUURZAAMHEID INSTALLATION PERFORMANCE. M.G. van der Hoeven, consultant eindgebruikers DUURZAAMHEID INSTALLATION PERFORMANCE M.G. van der Hoeven, consultant eindgebruikers STELLING Er is nog een wereld te winnen op het gebied van performance van de installaties in een gebouw? INSTALLATION

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Trelleborg ibrochure. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde testresultaten over Trelleborg producten en oplossingen.

Trelleborg ibrochure. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde testresultaten over Trelleborg producten en oplossingen. ibrochure Vind alle brochures over het Trelleborg assortiment banden en complete wielen, en nuttig advies om het maximum uit uw banden te halen. Geniet eveneens van de nieuwste foto s, video s en geanimeerde

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

PROJECTVOORSTEL Opleiding preventief rijden

PROJECTVOORSTEL Opleiding preventief rijden Oostjachtpark 13 9100 Sint-Niklaas tel: +32 (0) 3/780.30.30 fax: +32 (0) 3/780.30.26 Uw contactpersoon : Filip Van Alboom Email: f.vanalboom@vabrijschool.be PROJECTVOORSTEL Opleiding preventief rijden

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

3M WINDOW FILMS. Veiligheid voor u en. iedereen rondom u. Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn.

3M WINDOW FILMS. Veiligheid voor u en. iedereen rondom u. Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn. 3M WINDOW FILMS Als uitvinder van de zonwerende en veiligheidsverhogende raamfolies heeft 3M haar gamma voortdurend uitgebreid en weten te verbeteren, om telkens dat belangrijke stapje voor te zijn en

Nadere informatie

TM800. Verrijk uw gewassen.

TM800. Verrijk uw gewassen. TM8. Verrijk uw gewassen. Official Partner Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas kan.

Nadere informatie

Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot. Partner, Expert & Boxer.

Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot. Partner, Expert & Boxer. Modul-System inrichting-ideeën voor Peugeot Partner, Expert & Boxer www.modul-system.nl Modul-System Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij leveren

Nadere informatie

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be

02 413 02 82 secretary@taxisautolux.be Welkom bij Autolux Autolux Autolux is een taxibedrijf dat in 1934 werd opgericht en dat vandaag marktleider is in België. Het richt zich vooral tot bedrijven en particulieren die een transfer willen tussen

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie