Secure IT. with Kensington! Beveilig systemen met de sloten van Kensington

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Secure IT. with Kensington! Beveilig systemen met de sloten van Kensington"

Transcriptie

1 Secure IT with Kensington! Beveilig systemen met de sloten van Kensington Cijfers over de diefstal van notebooks 3% kans dat een gestolen notebook wordt teruggevonden 17% van de totale onkosten van een bedrijf staat in verband met verloren manuren en de tijd die nodig is voor het aankopen en gebruiksklaar maken van een vervangend notebook 49% van de bedrijven uit het MKB heeft 2 tot 4 dagen nodig om een gestolen of verloren notebook te vervangen 58% van de kosten bij diefstal van een notebook betreft de waarde van immateriële zaken, zoals intellectuele eigendommen 91% van de nieuwe notebooks wordt verkocht zonder beveiligingsslot!

2 I n d e l i n g Kensington biedt beproefde oplossingen voor notebooks, desktops en randapparatuur met een hoge beschermingsfactor, onderverdeeld in drie beveiligingscategorieën: 1. Oplossingen voor notebooks en desktops 2. Custom Keyed-oplossingen 2.1 Master Keyed-oplossingen 2.2 Single Keyed-oplossingen 2.3 Like Keyed-oplossingen 3. Draagbare oplossingen Power On, Log On, Lock On Het risico dat het notebook, de desktop of randapparatuur van uw klant wordt gestolen, is helaas aanzienlijk. De daaraan verbonden kosten voor de organisatie zijn dat ook. Bedenk maar eens wat uw klant allemaal opgeslagen heeft op zijn notebook. Klantendossiers, vertrouwelijke begrotingen, zelfs privéfoto s die door uw klant met veel inspanningen zijn verzameld. Kan hij het zich veroorloven dat alles niet te beveiligen? Kensington biedt de oplossing met beveiligingssloten! Als autoriteit op het gebied van notebookbeveiliging begrijpt Kensington beter dan wie dan ook dat het voorkomen van hardwarediefstal de eerste en belangrijkste stap is in het beschermen van de data die op computersystemen is opgeslagen. Wil uw klant een topklasse slot voor de best mogelijke beveiliging? Of de mogelijkheid om twee apparaten aan elkaar te ketenen op de werkplek? Of een oplossing die speciaal geschikt is om mee te nemen? Vertrouw dan op Kensington, de leider op het gebied van fysieke notebookbeveiliging!

3 oplossingen voor notebooks & desktops Uiterst nauwkeurig vervaardigde technologie biedt de grootste afschrikking voor de aspirant dief. De desktopoplossingen van Kensington zijn verkrijgbaar in diverse beschermings- en functionaliteitsklassen. Bescherm de investeringen van uw klant en adviseer hem te investeren in fysieke beveiliging! Kensington Locks Met deze beveiligingssloten voorkomt u dat het notebook of de desktop en de persoonlijke informatie daarop op de werkplek van uw klant wordt gestolen. Het gepatenteerde T-balkvergrendelingsmechanisme en de met koolstof versterkte staalkabel bieden maximale bescherming en kunnen worden bevestigd aan de standaard Kensingtonbeveiligingsaansluiting die in 99% van de notebooks aanwezig is. Bescherm en vergrendel de computer, zodat uw klant deze veilig kan achterlaten MicroSaver Laptop Lock MicroSaver Laptop Lock bulk Z MicroSaver Twin Laptop Lock Kensington DS Locks De DS Locks bieden uw klant vergeleken met de normale locks nog meer zekerheid dan normaal. Deze sloten zijn voorzien van hoogwaardige disk style technologie. Met de DS locks wordt het systeem beschermd met de onvergelijkbare beveiliging van een schijfslot. De zeer geavanceerde technologie van het schijfslot bestaat uit een met koolstof versterkte stalen kabel, een externe roestvrijstalen gevlochten mantel en natuurlijk het gepatenteerde T-balkvergrendelingsmechanisme dat kan worden aangesloten op de standaard Kensingtonbeveiligingsaansluiting MicroSaver DS Laptop Lock K64591EU MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra-Thin Laptops Kensington Ultra Locks De Ultra Locks hebben een ultradikke kabel voor ultraveiligheid. Deze zeer sterke cilindervormige en ronde sloten met antirotatiepennen en vandalismebestendige voorziening zijn maar liefst 8mm dik. Voor uw beeldvorming: standaard sloten zijn 5.5mm dik. Oftewel: een ijzersterke frontlinie die zorgt voor meer veiligheid en gemoedsrust! K67722US MicroSaver Keyed Duo Ultra Laptop Lock K67723US MicroSaver Keyed Ultra Laptop Lock Price Code Box Eenvoudig, snel en altijd actueel De Price Code Box is een superhandig hulpmiddel. In een handomdraai checkt u uw persoonlijke prijzen en de beschikbaarheid van producten waarin u geïnteresseerd bent. Tevens kunt u deze producten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op iedere pagina in deze brochure staat een Price Code Box met een uniek nummer. Het werkt als volgt: 1. Ga naar en log in. 2. Kies in het linker navigatiemenu voor Promoties - Price Code en vul bij Price Code het unieke Price Code nummer uit de brochure in. 3. U ziet nu direct uw persoonlijke prijzen en de beschikbaarheid van de producten op de desbetreffende pagina in de brochure. 4. Klik op het product om datasheets te raadplegen of selecteer maximaal vier producten en klik op vergelijken.

4 8193 Kensington ComboSaver Locks Niet alle notebooksloten zijn natuurlijk hetzelfde. De sloten verschillen op basis van de gebruikte slottechnologie, gebruiksgemak en de mate van veiligheid. Alle ComboSaver sloten zijn gebouwd op basis van strikte technische normen. Kensington combinatiesloten bieden mogelijke combinaties. Voor het gemak van uw klant is er een resetsleutel bevestigd aan de kabel die op elk gewenst moment gebruikt kan worden. Er is ook speciale aandacht besteed aan de leesbaarheid van de combinatieschijven en aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid K64344EUB ComboSaver Combination Laptop Lock Ultra K64594EU Bulk Pack ComboSaver Combination Portable Laptop Lock (25) K67701US Preset combination (3.5mm) x K67710US ComboSaver combination master coded Laptop lock (custom) K67711US Combo Genie K67712US ComboSaver Combination Master Coded Expansion Loop Kensington Locking Kit & bundels Om het voor uw klant compleet te maken, bieden Kensington en Ingram Micro ook speciale locking kits en bundels. Op deze manier hebben uw klanten alles wat zij nodig hebben in huis om systemen en randapparatuur te beveiligen. Zo biedt de vergrendelkit alles voor het vergrendelen van een desktop, twee randapparaten, en een toetsenbord en muis met een snoer. Zelfs apparaten zonder Kensington-beveiligingsaansluiting kunnen worden vastgezet. Voor optimaal beheergemak is er ook de Preset Combination Laptop Lock. Dit slot wordt per 25 stuks verkocht en ieder slot heeft een vooraf ingestelde cijfercombinatie. De administrator kan online alle cijfercombinaties eenvoudig zien K64615EU Desktop & Peripherals Locking Kit (PC) K67701US Preset combination (3.5mm) x K67721US MicroSaver Keyed Duo Laptop Lock Kensington Accessoires Naast kabelsloten biedt Kensington nog meer veiligheid en gebruiksgemak. Een goed voorbeeld hiervan zijn de diverse Anchor Points. Deze verankeringspunten bieden de gebruiker de mogelijkheid een solide bevestigingspunt te creëeren op een vaste ondergrond, waaraan het Kensington Lock kan worden bevestigd. Bij een aantal Anchor Points kan na gebruik het slothoofd in het Anchor Point worden vastgezet. Het slot valt daardoor niet achter/onder het bureau en kan bij de volgende gelegenheid weer snel en eenvoudig worden bevestigd Security Adapter kit Anchor Point US CableSaver K64612WW Grommet Hole Cable Anchor K64613WW Desk Mount Cable Anchor K64614WW Cable Management Puck (2 pack) K67714US Permadome Cable Anchor K67715US Mini Plate Anchor K67718US USB Port Blockers K67719US USB Port locks w cable guard rectangular K67720US USB Port locks w cable guard square

5 2. Custom Keyed-oplossingen Kensington is gespecialiseerd in het op maat maken van sloten voor omgevingen met meerdere gebruikers. Met de Custom Keyed-oplossingen heeft uw klant precies de controle over de IT-apparatuur die hij wenst. Daarnaast helpt uw klant medewerkers zich te beschermen tegen diefstal in het kantoor en wordt de kans op werkonderbrekingen als gevolg van zoekgeraakte sleutels verlaagd. Op dit moment biedt Kensington drie verschillende sleutelopties om de sloten helemaal af te stemmen op de behoefte van uw klant. Deze op maat gemaakte beveiligingsoplossingen zijn onder te verdelen in Master Keyed, Single Keyed en Like Keyed. ADMIN 2.1 Master Keyed-oplossing beveiligingssysteem met loper K64593WW MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra Replacement Dit beveiligingssysteem heeft voor iedere medewerker een unieke - Master Key USER USER USER USER individuele sleutel en slot, waardoor zij toegang hebben tot bijvoorbeeld hun eigen notebook. De IT-beheerder behoudt door middel van de moedersleutel wel de controle over alle apparatuur en minimaliseert daardoor de downtime tijdens sleutelverlies of personeelswisselingen. K64605M MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra Thin Laptops - Master Key K64617M Desktop & Peripherals Locking Kit (PC) Master Keyed K64619EU MicroSaver Master Key Std Bulk Pack 25 K67702M MicroSaver Custom Key Expansion Loop (Master Keyed) K67703M MicroSaver Duo Master Keyed K64016F Additional Master Key MicroSaver & MicroSaver Twin K64029F Additional User Key MicroSaver & MicroSaver Twin K64186FM MicroSaver Laptop Lock Master Key K64187FM MicroSaver Twin Laptop Lock Master Key K64347M MicroSaver DS Laptop Lock Master Key K67704M MicroSaver Duo Ultra Master Keyed K67705M MicroSaver Ultra Master Keyed K67710US ComboSaver combination master coded Laptop lock (custom) K67712US ComboSaver Combination Master Coded Expansion Loop K64348US MicroSaver DS Master Key ADMIN 2.2 Single Keyed-oplossing beveiligingssysteem met identieke sleutelcombinatie Dit beveiligingssysteem is uitermate geschikt voor apparatuur die vrijwel altijd op dezelfde plek blijft staan, zoals desktops of randapparatuur. Met maar één set sleutels heeft de IT-beheerder op het hoogste niveau controle over de apparatuur. Alle sloten zijn gelijk, alleen de moedersleutel kan deze sloten openen en er worden geen individuele sleutels verstrekt. K64603WW Chassis Lock (Single Keyed) K64186FS MicroSaver Laptop Lock Single Key K64187FS MicroSaver Twin Laptop Lock Single Key K64515US MicroSaver DS Replacement User Key K64347S MicroSaver DS Laptop Lock Single Key K64592WW MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra Replacement User Key K64605S MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra Thin Laptops - Single Key K64617S Desktop & Peripherals Locking Kit (PC) Single Keyed K67703S MicroSaver Duo Single Keyed K67704S MicroSaver Duo Ultra Single Keyed K67705S MicroSaver Ultra Single Keyed USER USER USER USER 2.3 Like Keyed-oplossing beveilingssysteem met één sleutel Met dit beveiligingssysteem zijn alle sloten gelijk, wat inhoudt dat alle medewerkers alle sloten kunnen openen. Deze oplossing is uitermate geschikt voor bedrijven waar medewerkers gedeeld gebruik maken van apparatuur en toch het risico op diefstal van apparatuur en gegevens willen verkleinen. Met de Like Keyed-oplossing is geen IT-beheerder nodig, omdat dit systeem met identieke sleutelcombinaties werkt. Lev. code K64186FL K64187FL K64347L K64605L K67702L K67703L K67704L Omschrijving MicroSaver Laptop Lock Like Key MicroSaver Twin Laptop Lock Like Key MicroSaver DS Laptop Lock Like Key MicroSaver DS Keyed Lock for Ultra Thin Laptops - Like Key MicroSaver Custom Key Expansion Loop (Like Keyed) MicroSaver Duo Like Keyed MicroSaver Duo Ultra Like Keyed K67705L MicroSaver Ultra Like Keyed De bovenstaande producten worden op maat gemaakt, daarom treft u hierbij geen Ingram Micro artikelnummers aan. Bovendien zijn deze oplossingen verkrijgbaar in Safe Pro en Safe Premium. Voor vragen over deze Kensington Custom Keyed-oplossingen kunt u contact opnemen met onze Product Specialist Giedo Schop op tel. (030) , Ext

6 Draagbare oplossingen Als gevolg van de mobiliteit van het personeel loopt de organisatie telkens weer risico wanneer een notebook de veilige kantooromgeving verlaat. Met name aan het reizen per vliegtuig is een hoog risico verbonden, aangezien bijna de helft van de zakelijke reizigers vertrouwelijke gegevens op hun notebook heeft staan. Organisaties die hardwarematige beveiliging opnemen in hun beveiligingsbeleid, ervaren de gemoedsrust die alleen fysieke beveiliging kan bieden. MicroSaver Rectractable Lock compact design, eenvoudig mee te nemen registreer de sleutelcode online voor gratis sleutelvervangservice SAFE getest voor meer veiligheid en gemoedsrust past op 99% van alle notebooks met staal versterkte behuizing 120cm oprolbare staalkabel K64538EU MicroSaver Rectractable Lock ComboSaver Portable Notebook Lock compact slot dat past op 99% van alle notebooks met het gepatenteerde T-balkmechanisme zelfverende staalkabel kan worden uitgetrokken van 8cm tot 180cm persoonlijke combinatiecodes eenvoudig in te stellen combinatie, gemakkelijk af te lezen cijfers en soepel draaiende schijven SAFE getest voor uitstekende beveiliging en gemoedsrust online registratie maakt het eenvoudig om vergeten codes terug te halen Art. nr K64560EU ComboSaver Portable Notebook Lock Wij helpen u graag verder Ingram Micro heeft een hoog kennisniveau in huis om u te adviseren over al uw Kensington vraagstukken. Neem hiervoor contact op met uw Ingram Micro Account Manager op tel. (030) Daarnaast bieden wij een goede voorraad van deze gespecialiseerde producten, die u natuurlijk kunt bestellen via Ingram Micro B.V. - Structuurbaan MB Nieuwegein - Tel. (030) Fax (030) Alle rechten voorbehouden. Ingram Micro en het Ingram Micro logo zijn wettelijk geregistreerd en beschermd. Overige logo s, merk- en productnamen zijn handelsmerken van de respectievelijke bedrijven. Wijzigingen voorbehouden.

BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN www.kensington.com www.kensingtonpartner.com www.kensington.com www.kensingtonpartner.com CLICKSAFE SIMPELERE VEILIGERE SLIMMERE OPLOSSINGEN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN Kensington is de uitvinder van laptopbeveiliging

Nadere informatie

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken Productiviteit beschermen is IT-hardware beschermen Bescherming van hardware en de productiviteit van werknemers

Nadere informatie

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Slimmere handleiding voor slotkeuze

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Slimmere handleiding voor slotkeuze Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Slimmere handleiding voor slotkeuze 1 Uitvinder en innovator van specialistische oplossingen Niet alle organisaties zijn hetzelfde en dat geldt ook

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

Surface productoplossingen

Surface productoplossingen Surface productoplossingen Voor Surface Pro, Surface Go, Surface Studio, Surface Book en Surface laptops Surface Pro oplossingen SD7000 Surface Pro dockingstation Kensington heeft samen met Microsoft-

Nadere informatie

Waarom? 42% van de beveiligingsincidenten binnen bedrijven zijn het resultaat van een gestolen laptop. CSI

Waarom? 42% van de beveiligingsincidenten binnen bedrijven zijn het resultaat van een gestolen laptop. CSI Laptop Security 1 Waarom? Waarom? We kunnen niet zonder onze laptop. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Maar we raken ze ook gemakkelijk kwijt. Ruim 98% van de bedrijven heeft wel eens te maken gehad met

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS!

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS! De voordelen van Business Intelligence zijn te groot om te negeren. Snelle, betrouwbare en concrete informatie verbetert niet alleen de bedrijfsprestaties doordat de mogelijkheden in de markt beter worden

Nadere informatie

Gids voor slimmere, connected werkplekken.

Gids voor slimmere, connected werkplekken. PRODUCTIVITY Gids voor slimmere, connected werkplekken. Kantoor Kantoor ( met 1 scherm) Méér monitor door toevoeging van een breedbeeldscherm. SD3000 USB Docking Station verbindt alles met meerdere monitortypes

Nadere informatie

SecuMate.nl. Computerbeveiliging

SecuMate.nl. Computerbeveiliging SecuMate.nl Computerbeveiliging SecuMate accessoires 35002KD SecuMate PadLock KD (1) messing 35mm hangslot met kunststof bumper 5,00 beugel diameter 5mm (verschillende sleutels) 35002KA SecuMate PadLock

Nadere informatie

SecuMate.nl. Computerbeveiliging

SecuMate.nl. Computerbeveiliging SecuMate.nl Computerbeveiliging SecuMate accessoires 35002KD SecuMate PadLock KD (1) messing 35mm hangslot met kunststof bumper 5,00 beugel diameter 5mm (verschillende sleutels) 35002KA SecuMate PadLock

Nadere informatie

Een gids voor de IT-afdeling. Universele oplossingen voor de werkplek

Een gids voor de IT-afdeling. Universele oplossingen voor de werkplek Een gids voor de IT-afdeling Universele oplossingen voor de werkplek Universele oplossingen voor de werkplek Universele oplossingen voor de werkplek Werkgevers kiezen platforms en toepassingen, werknemers

Nadere informatie

Welkom. van Avocent. in de wereld. Ontdek de kracht en mogelijkheden van Avocent oplossingen!

Welkom. van Avocent. in de wereld. Ontdek de kracht en mogelijkheden van Avocent oplossingen! 1234 Welkom in de wereld van Avocent Ontdek de kracht en mogelijkheden van Avocent oplossingen! Welkom in de Wereld van avocent maak kennis met de producten van avocent! Avocent is één van de toonaangevende

Nadere informatie

Realize the Promise of Technology. Configuration Services

Realize the Promise of Technology. Configuration Services Realize the Promise of Technology Configuration Services Ingram Micro Configuration Services Ingram Micro Configuration Services biedt een uitgebreid pakket aan maatwerkoplossingen op technisch en logistiek

Nadere informatie

LD4650P universeel USB-C Dock met K-Fob Smart Lock

LD4650P universeel USB-C Dock met K-Fob Smart Lock LD4650P universeel USB-C Dock met K-Fob Smart Lock K38400EU (Enkele gebruiker) K38401M (Meerdere gebruikers) UPC/EAN code 50085896384002 8589638401 Het LD4650P universele USB-C Dock met K-Fob Smart Lock

Nadere informatie

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Definitieve handleiding voor een succesvolle verkoop van beveiliging

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Definitieve handleiding voor een succesvolle verkoop van beveiliging Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Definitieve handleiding voor een succesvolle verkoop van beveiliging 1 Waarom beveiliging verkopen? Het loont! Waarom klanten het belangrijk vinden

Nadere informatie

Productoverzicht 2009

Productoverzicht 2009 Productoverzicht 2009 Een introductie BakkerElkhuizen is specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor computergebruikers. Oplossingen van BakkerElkhuizen blinken uit in functionaliteit,

Nadere informatie

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be http://www.lijn-applications.be Toekomststraat 34a 8790 Waregem tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 www.lijn-applications.be gwen@lijn-applications.be Lijn-Applications is een gespecialiseerde firma die

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie

4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie 4 poorts DisplayPort KVM switch met 4K 60Hz resolutie Product ID: SV431DPUA2 Deze 4-poorts KVM switch combineert 4K (60 Hz) digitale weergavemogelijkheden met bediening van tot vier aangesloten computers.

Nadere informatie

www.3dtradelink.nl P.O. Box 1126 NL-3600 BC Maarssen The Netherlands info@3dtradelink.nl Phone +31 (0)30 600 61 00 Fax +31 (0)30 600 61 01

www.3dtradelink.nl P.O. Box 1126 NL-3600 BC Maarssen The Netherlands info@3dtradelink.nl Phone +31 (0)30 600 61 00 Fax +31 (0)30 600 61 01 WERKPLEKBEKABELING www.3dtradelink.nl P.O. Box 1126 NL-3600 BC Maarssen The Netherlands info@3dtradelink.nl Phone +31 (0)30 600 61 00 Fax +31 (0)30 600 61 01 91005468 09 09 WERKPLEKBEKABELING inleiding

Nadere informatie

Verhoog uw productiviteit met een enkele kabel

Verhoog uw productiviteit met een enkele kabel Verhoog uw productiviteit met een enkele kabel SD4800P universeel USB-C schaalbaar videodock met stroomvoeding Met de marktleider op het gebied van professionele desktopprestaties haalt u het meeste uit

Nadere informatie

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk Premium oplossingen voor consumenten LaCie vertrouwelijk LaCie Sales Tools Beschikbaar op de Seagate Brand Portal: https://branding.seagate.com/index.cfm LaCie Sales Tools omvatten: "Alles over"-presentatie

Nadere informatie

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen.

Het instellen van de ControlBox 3.0 moet worden uitgevoerd door gekwalificeerde mensen. Gebruikers handleiding Algemeen De ControlBox 3.0 bedient een standaard High Security Slot (HSS). Er zijn 3 opties om de firmware in te stellen. Zowel het type als de modus moeten worden geselecteerd:

Nadere informatie

Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af!

Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af! Keep IT safe Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af! Niet alleen functioneel, maar ook nog op een fraaie manier. Bedrijfspanden,

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

SpeedTouch 570 Standaard 128 WEP-beveiliging

SpeedTouch 570 Standaard 128 WEP-beveiliging SpeedTouch 570 Standaard 128 WEP-beveiliging 1 Beveiligen 1.1 Draadloos netwerk beveiligen Over het algemeen zijn netwerken gevoeliger voor misbruik door derden dan computers die niet onderling zijn verbonden.

Nadere informatie

Project Veilige Data Opslag

Project Veilige Data Opslag 10 goede redenen Sla al uw foto s veilig op Sla al uw films veilig op Sla al uw muziek veilig op Sla al uw documenten, Excel, Word, etc, etc veilig op Deel de data met uw huisgenoten Opslag van alle soorten

Nadere informatie

ACCO BRANDS INTRODUCEERT EEN SERIE NIEUWE INNOVATIEVE PRODUCTEN NIEUW IN

ACCO BRANDS INTRODUCEERT EEN SERIE NIEUWE INNOVATIEVE PRODUCTEN NIEUW IN ACCO BRANDS INTRODUCEERT EEN SERIE NIEUWE INNOVATIEVE PRODUCTEN 2012 NIEUW IN Lees snel verder en maak kennis met deze fantastische nieuwe producten. Neem voor meer informatie contact op met uw account

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

4x4 USB 3.0 Sharing Switch voor randapparatuur

4x4 USB 3.0 Sharing Switch voor randapparatuur 4x4 USB 3.0 Sharing Switch voor randapparatuur Product ID: HBS304A24A Met deze 4x4 USB 3.0 peripheral sharing switch kunt u vier USB 3.0 randapparaten delen op vier verschillende computers, waarmee u kosten

Nadere informatie

Handleiding. instellingen. d= 09.239.515-19-09-2012 - KB-Router handleiding zonder vaste instellingen.

Handleiding. instellingen. d= 09.239.515-19-09-2012 - KB-Router handleiding zonder vaste instellingen. Handleiding Router Zonder vaste instellingen. d= 09.239.515-19-09-2012 - KB-Router handleiding zonder vaste instellingen. 09.369.437-19-09-2012 WLAN router instellen Voor een handleiding van een ander

Nadere informatie

1. Elektrificatie 2-Sides

1. Elektrificatie 2-Sides U kunt uw werkplekken ook laten voorzien van elektrificatie, voor u op gewenste plaats gemonteerd. Wanneer u dit direct regelt, hoeft u later geen gaten in de meubels te (laten) maken. 1. Elektrificatie

Nadere informatie

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING BESCHERMING BEHEERSBAARHEID CONNECTIVITEIT BEVEILIGING INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER Toshiba EasyGuard biedt de zakelijke gebruiker zorgeloos mobiel computergebruik met unieke voorzieningen

Nadere informatie

gedeeld om dit zoveel wordt mogelijk door alle te aangesloten beperken. computers, noemt men dit wel een shared WEP-key.

gedeeld om dit zoveel wordt mogelijk door alle te aangesloten beperken. computers, noemt men dit wel een shared WEP-key. 1 Beveiligen SpeedTouch 570 Standaard 128 WEP-beveiliging 1.1 Draadloos netwerk beveiligen Over het algemeen zijn netwerken gevoeliger voor misbruik door derden dan comput verbonden. Draadloze netwerken

Nadere informatie

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T

Nadere informatie

SentrySafe in het kort

SentrySafe in het kort SentrySafe in het kort Wereldmarktleider in brand, inbraak & waterwerende opbergmiddelen Opgericht in 1930 in Rochester, New York (> 80 jaar ervaring!) SentrySafe producten verkocht in meer dan 50 landen

Nadere informatie

LD5400T Thunderbolt 3-dockingstation met K-Fob Smart Lock

LD5400T Thunderbolt 3-dockingstation met K-Fob Smart Lock LD5400T Thunderbolt 3-dockingstation met K-Fob Smart Lock Onderdeelnummers: K39470M (meerdere gebruikers); K33476EU (één gebruiker) UPC-codes: 085896 39470 9 (meerdere gebruikers); 5028252593595 (één gebruiker)

Nadere informatie

Buren Systems International BV. Specialist in speciale werkplekken. Prijslijst 2011. Catalogus 15

Buren Systems International BV. Specialist in speciale werkplekken. Prijslijst 2011. Catalogus 15 Buren Systems International BV Specialist in speciale werkplekken Prijslijst 2011 Catalogus 15 Art.nr. Omschrijving Prijs Blz 2 Multi Mount 6380LA6101 Multi Mount dubbele zwenkarm met tafelklem of bladdoorvoer.

Nadere informatie

Profiteer langer van uw investeringen in dockingstations

Profiteer langer van uw investeringen in dockingstations Profiteer langer van uw investeringen in dockingstations SD4700P Universeel USB-C en USB 3.0 Dockingstation Het SD4700P Universeel USB-C en USB 3.0 Dockingstation ondersteunt de nieuwste USB-C-aansluitingen

Nadere informatie

Laptoptassen 2016 OPLOSSINGEN VOOR EEN SLIMMERE WERKPLEK

Laptoptassen 2016 OPLOSSINGEN VOOR EEN SLIMMERE WERKPLEK Laptoptassen 2016 OPLOSSINGEN VOOR EEN SLIMMERE WERKPLEK Veilig op reis? 70% van de reizigers heeft tot wel $ 2500 aan waardevolle bezittingen in zijn of haar reistas of handbagage. MAAR... SLECHTS 4%

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 5 1 I N H O U D V A N D E V E R P A K K I N G 4 T E C H N I S C H E S P E C I F I C AT I E 4 S Y S T E E M V E R E I S T E N 4 H A R D W A R E I N S TA L L AT I E

Nadere informatie

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Datalogger type: MS47 MS47 Mini Squirrel datalogger is een datalogger voor het controleren van het binnenklimaat op de volgende parameters: Relatieve vochtigheid,

Nadere informatie

EM3971 - Universele Laptoplader

EM3971 - Universele Laptoplader E EM3971 - Universele Laptoplader 2 NEDERLANDS EM3971 - Universele Laptoplader Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of de producten kan leiden tot ernstige verwondingen! Laat

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set Disclaimer Geen moeite is gespaard om ervoor te zorgen dat de informatie in deze handleiding correct en compleet is. Er wordt echter geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

De toekomst van de mobiele werkplek TOSHIBA. Geert van de Laak Account manager B2B. 12 November 2013. 2013 Toshiba Europe GmbH. All rights reserved.

De toekomst van de mobiele werkplek TOSHIBA. Geert van de Laak Account manager B2B. 12 November 2013. 2013 Toshiba Europe GmbH. All rights reserved. De toekomst van de mobiele werkplek TOSHIBA Geert van de Laak Account manager B2B 12 November 2013 2013 Toshiba Europe GmbH. All rights reserved. 1 Agenda Trends en ontwikkelingen Mobiele werkplek (GFK

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

Hoe ontvang ik de 365 dagen gratis updates (Freshest Data) van Navionics via de Web Store

Hoe ontvang ik de 365 dagen gratis updates (Freshest Data) van Navionics via de Web Store Hoe ontvang ik de 365 dagen gratis updates (Freshest Data) van Navionics via de Web Store April 2012 Het begin: Dit document beschrijft hoe u de eerste keer toegang krijgt tot Freshest Data, update online.

Nadere informatie

Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online

Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online De vertrouwde en complete Windows desktop van uw klant volledig online. Dat is Desktop Online van Citrix. De werkplekken worden door

Nadere informatie

VOORKOM FRAUDE, SCHADE & DIEFSTAL

VOORKOM FRAUDE, SCHADE & DIEFSTAL VOORKOM FRAUDE, SCHADE & DIEFSTAL Navacqs is úw specialist op het gebied van veiligheidsproducten in de wereld van Transport & Logistiek. Zo zijn de oplossingen van Navacqs speciaal ontwikkeld om fraude,

Nadere informatie

2 poorts DisplayPort dual-monitor KVM switch - 4K 60Hz

2 poorts DisplayPort dual-monitor KVM switch - 4K 60Hz 2 poorts DisplayPort dual-monitor KVM switch - 4K 60Hz Product ID: SV231DPDDUA2 Deze dubbele DisplayPort KVM switch combineert de volgende generatie digitale schermstandaards met naadloze KVM-besturing.

Nadere informatie

Als u een seneye USB wilt gebruiken die via een USB direct met een PC is verbonden, gebruik dan deze instructies.

Als u een seneye USB wilt gebruiken die via een USB direct met een PC is verbonden, gebruik dan deze instructies. Als u een seneye USB wilt gebruiken die via een USB direct met een PC is verbonden, gebruik dan deze instructies. SWS Instructies Bedankt voor het aanschaffen van een seneye web server (SWS). Lees de volgende

Nadere informatie

Uitgebreide apparaatconnectiviteit

Uitgebreide apparaatconnectiviteit 3-poorts-USB 3.0-hub voor laptops en op Windows gebaseerde tablets plus een snellaadpoort en apparaatstandaard StarTech ID: ST4300U3C1 De ST4300U3C1 3-poorts-USB 3.0-hub breidt de connectiviteit van uw

Nadere informatie

4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding

4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding 4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding Product ID: HB30C4AB Hier is een verplichte accessoire als u een met USB-C uitgeruste computer hebt, maar meer USB-A poorten nodig hebt. Met deze

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Professionele oplossingen voor de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Elke branche kampt wereldwijd met toenemende veiligheidsproblemen. Onze missie bestaat erin deze uitdagingen aan te gaan en complete

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300 De ultieme alles-in-één stevige en ultradraagbare notebook. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker voorziet van uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming

Nadere informatie

SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K

SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K SD2000P USB-C Nano-dock voor één monitor van 4K Onderdeelnummer: K38260EU EAN-code: 5028252594325 Ideaal voor flexplekken, thuiswerken en onderwijsomgevingen waar een oplossing voor een enkele monitor

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WF

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WF Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP StarTech ID: S2510U2WF De S2510U2WF WiFi / USB naar SATA Harde Schijf Behuizing is een unieke combinatie van draadloos extern opslagapparaat

Nadere informatie

Wireless Utility. Complete handleiding

Wireless Utility. Complete handleiding Wireless Utility Complete handleiding 1. Installatie van software/hardware Installeer de software voordat u de wireless adapter op het systeem aansluit! Plaats de CD-ROM in uw computer. Het Sitecom-installatieprogramma

Nadere informatie

Volgens SKG & Marsh/Aon 2006. SecuPlus. De plus in beveiliging GECERTIFICEERD BEVEILIGEN

Volgens SKG & Marsh/Aon 2006. SecuPlus. De plus in beveiliging GECERTIFICEERD BEVEILIGEN 2 0 0 6 S E C U P L U S. N L Volgens SKG & Marsh/Aon 2006 SecuPlus De plus in beveiliging GECERTIFICEERD BEVEILIGEN C O L O F O N Uitgever SecuPlus Nederland Spoorstraat 14 4431 NK s-gravenpolder Nederland

Nadere informatie

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk!

Volkswagen Diefstalpreventie. Maak het moeilijk! Volkswagen Diefstalpreventie Maak het moeilijk! Maak het moeilijk! Hoe moeilijker het is om snel toe te slaan, hoe groter de kans dat een dief uw Volkswagen links laat liggen. Wij hebben de mogelijkheden

Nadere informatie

Sleutelbeheer systemen

Sleutelbeheer systemen Sleutelbeheer systemen Intelligente en innovatieve oplossingen om de toegang tot sleutels te beheren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Secure. Manage. Audit. Wat zou ons leven zijn

Nadere informatie

4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel

4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel 4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel Product ID: ST4300PBU3 Deze 4-poorts draagbare USB 3.0 hub met geïntegreerde kabel verandert één USB 3.0 poort in vier, waardoor u meer

Nadere informatie

ORIGINAL. ECO WOOD FSC gecertificeerd Modern design

ORIGINAL. ECO WOOD FSC gecertificeerd Modern design ORIGINAL Veelzijdig en kleurrijk ORIGINAL 11,34 1 12,28 16,31 25,47 45,51 8,54 8,95 9,48 13,51 22,67 42,71 7,14 7,55 8,08 12,11 21,27 41,31 6,71 7,24 11,27 20,43 40,47 6,15 6,68 10,71 19,87 39,91 5,61

Nadere informatie

CONFIGURATIESOFTWARE (S009-50) Snelstartgids

CONFIGURATIESOFTWARE (S009-50) Snelstartgids P a g i n a 1 CONFIGURATIESOFTWARE (S009-50) Snelstartgids 1. Download de configuratiesoftware vanaf onze website http://www.mo-vis.com/en/support/downloads 2. Sluit de mo-vis Joystick of Multi Swing aan

Nadere informatie

2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub

2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub 2 poorts USB-C hub met Power Delivery - USB-C naar USB-A en USB-C - USB 3.0 Hub Product ID: HB30C1A1CPD Met deze 2-poorts USB 3.0 hub kunt u een breder assortiment randapparaten op uw MacBook Pro, MacBook

Nadere informatie

IT security in de mobiele MKB-wereld

IT security in de mobiele MKB-wereld IT security in de mobiele MKB-wereld Onderzoek onder o.a. Nederlandse MKB-bedrijven 14 maart 2013 Martijn van Lom General Manager Kaspersky Lab Benelux and Nordic PAGE 1 Onderzoek onder MKB-bedrijven in

Nadere informatie

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Configuratie New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Inleiding Deze training is opgesteld om resellers te helpen om Workspace 365 succesvol te configureren. Deze handleiding laat zien hoe

Nadere informatie

ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel

ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel ekey TOCAnet Uw vinger is de sleutel Uw vinger is de sleutel De biometrische toegangscontrole via netwerk GROOTST MOGELIJK COMFORT Het zou natuurlijk het allergemakkelijkst zijn, als we geen sleutels en/of

Nadere informatie

LOCKOUT TAGOUT VERGRENDELINGSSYSTEMEN

LOCKOUT TAGOUT VERGRENDELINGSSYSTEMEN IMPORT EN DISTRIBUTIE LOCKOUT TAGOUT VERGRENDELINGSSYSTEMEN Tijdens: Onderhoudswerkzaamheden Schoonmaakwerkzaamheden Herstellingswerkzaamheden Veilig en verantwoord werken met Lockout Tagout WAT is Lockout/Tagout?

Nadere informatie

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN AT YOUR SERVICE: 360 DE MEEST COMPLETE ONTZORGING VAN AL UW EINDGEBRUIKERS-DEVICES NEG-ITSOLUTIONS.NL VASTE PRIJS PER DEVICE INCLUSIEF ALLE SERVICES MINDER WERKDRUK OP DE IT-AFDELING, MEER TIJD VOOR PROJECTEN

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub

2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub 2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub Product ID: SV231DD2DUA Met de SV231DD2DUA 2-poort Dual DVI USB KVM Switch kunt u twee pc's met Dual DVI-uitgangen aansluiten op twee monitoren,

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

ORIGINAL. ECO WOOD FSC gecertificeerd Modern design

ORIGINAL. ECO WOOD FSC gecertificeerd Modern design ORIGINAL Veelzijdig en kleurrijk ORIGINAL 14,08 15,16 15,89 21,46 34,25 63,29 10,48 11,56 12,29 17,86 30,65 59,69 8,68 9,76 10,49 16,06 28,85 57,89 7,60 8,68 9,41 14,98 27,77 56,81 6,88 7,96 8,69 14,26

Nadere informatie

www.amuseantwerpen.be

www.amuseantwerpen.be www.amuseantwerpen.be Amuse is gestart met een nieuw kassa- en facturatie systeem. Hieraan is ook onze nieuwe en op termijn enige manier van online bestellen gekoppeld. Om onze dienstverlening nog verder

Nadere informatie

4 Poorts draagbare compacte USB 3.0 hub met geïntegreerde kabel - aluminium

4 Poorts draagbare compacte USB 3.0 hub met geïntegreerde kabel - aluminium 4 Poorts draagbare compacte USB 3.0 hub met geïntegreerde kabel - aluminium Product ID: ST43004UA Deze 4-poorts draagbare USB 3.0 hub komt overeen met het stijlvolle design van uw MacBook of laptop met

Nadere informatie

Kabelmanagement. Witteveen Projectinrichting Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-496 5030 Fax: 020-496 3052 info@witteveen.nl www.project-inrichting.

Kabelmanagement. Witteveen Projectinrichting Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-496 5030 Fax: 020-496 3052 info@witteveen.nl www.project-inrichting. INHOUDSOPGAVE pagina CPU houders 31 Stroomblokken 64 Snoeren 75 Vloergoten 97 Electrificatie op het blad 108 Electrificatie in in het blad 12 10 Kabelmanagement Kabelgeleiding 15 13 E-motion monitorarmen

Nadere informatie

ROBOMIND ACADEMY DESKTOP LICENTIE HANDLEIDING

ROBOMIND ACADEMY DESKTOP LICENTIE HANDLEIDING ROBOMIND ACADEMY DESKTOP LICENTIE HANDLEIDING Wanneer je een gratis RoboMind Academy Account aanmaakt krijg je daarbij ook een gratis 30-dagen trial licentie voor de offline RoboMind Desktop software.

Nadere informatie

Whitepaper: Online merkbeveiliging. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Online merkbeveiliging. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Online merkbeveiliging Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Bescherm je merk- en klantgegevens online Merkbescherming online doe je door jouw merk, productnamen en daarnaast

Nadere informatie

Wireless Modem Huawei E585

Wireless Modem Huawei E585 Wireless Modem Huawei E585 Installatie handleiding in 5 stappen Versie 1.0-2010 Inhoud pakket Voor u ligt uw Huawei E585 Wireless Modem. Het omvat naast het modem ook een aantal extra accessoires. Zoals:

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Product ID: TB3ESATU31 Met deze Thunderbolt 3 naar esata en USB 3.1 adapter kunt u de connectiviteit van uw Mac of pc laptop uitbreiden,

Nadere informatie

7 Poorts compacte aluminium USB 3.0 hub met geintegreerde kabel - zilver

7 Poorts compacte aluminium USB 3.0 hub met geintegreerde kabel - zilver 7 Poorts compacte aluminium USB 3.0 hub met geintegreerde kabel - zilver Product ID: ST73007UA Deze compacte, 7-poorts USB 3.0 hub komt overeen met het stijlvolle design van uw MacBook. De hub heeft een

Nadere informatie

HP configuratieservices Asset Tagging. Gids voor stijl en plaatsing

HP configuratieservices Asset Tagging. Gids voor stijl en plaatsing HP configuratieservices Asset Tagging Gids voor stijl en plaatsing Voor de implementatie, het terugvinden en het voorkomen van diefstal van pc's en tablets Dankzij onze Labeling and Tagging Services worden

Nadere informatie

HANDLEIDING WINDOWS INTUNE

HANDLEIDING WINDOWS INTUNE HANDLEIDING WINDOWS INTUNE In deze handleiding beschrijven we de stappen die nodig zijn om Windows-apparaten op te nemen in de Windows Intune-omgeving van de school en deze lokaal te beheren. INHOUD 1.

Nadere informatie

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Nieuw toegevoegd: Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 8 en Windows 8.1 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Nieuw toegevoegd:

Nadere informatie

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 NEDERLANDS EM8030 EM8031 - Mini Powerline Adapter 500Mbps Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De Mini Powerline adapters

Nadere informatie

SD4800P USB-C universeel schaalbaar videodock

SD4800P USB-C universeel schaalbaar videodock SD4800P USB-C universeel schaalbaar videodock Onderdeelnummer: K38249NA UPC-code: 8589638249 Met de marktleider op het gebied van professionele desktopprestaties haalt u het meeste uit de USB-C-aansluiting

Nadere informatie

VPN Remote Dial In User. Windows VPN Client

VPN Remote Dial In User. Windows VPN Client VPN Remote Dial In User Windows VPN Client VPN Remote Dial In User Met een Virtual Private Network (VPN) is het mogelijk om door middel van een beveiligde(geautoriseerd en/of versleuteld) verbinding te

Nadere informatie

Verpakkingsinhoud Wireless Management Switch Stroomkabel RJ45 Console kabel Rack Mount Kit

Verpakkingsinhoud Wireless Management Switch Stroomkabel RJ45 Console kabel Rack Mount Kit pakken Open de verpakking en pak de inhoud zorgvuldig uit. Raadpleeg de pakplijst hieronder of alle onderdelen aanwezig zijn en onbeschadigd. Houdt er rekening mee dat het model dat u gekocht heeft er

Nadere informatie