NIEUWSBRIEF. 154 maart 14. Chr. basisschool De Rank. Beste ouder(s), verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. 154 maart 14. Chr. basisschool De Rank. Beste ouder(s), verzorger(s),"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Chr. basisschool De Rank maart 14 Willem de Zwijgerstraat HB Sprang- Capelle Tel Bel angrij ke dat a! 12 m a ar t : B i d bo o m feestd dag en a 1 g 7 e n Beste ouder(s), verzorger(s), 1 o p VO 8 m aar t : I n s -s van g cholen voo chrijven roe p 8 r o ud e In de vorige nieuwsbrief meldden wij u dat het nog niet. 18 m a rs ar t : C o bekend is wanneer de renovatiewerkzaamheden aan 19 m a ntinu ro a 10 ap rt: OR-verg oster onze school zullen starten. r i l : Ve aderin rkeers (theo Inmiddels kunnen wij vertellen dat het zo spoedig r ie exam g en 22 ap ) groep 7 r il mogelijk begint, afhankelijk van de toekenning van groep : Ouderges prekk 1 en 2 de vergunning voor het plaatsen van extra en noodlokalen door de aannemer. De planning wijst op begin april en de gehele renovatie zal in twee fasen worden uitgevoerd. Het eerste deel betreft de kleuterlokalen t/m het lokaal van juf Wouda (bij het aquarium in de gang) en het tweede deel de overige lokalen. Begin 2015 hoopt de aannemer de renovatie af te ronden. Alle noodlokalen zullen dan afgevoerd worden, zodat een ruime speelplaats rondom de school gecreëerd kan worden. Het project wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Van der Heijden uit Schaijk. Tijdens de eerste fase zullen alle groepen 1 t/m 4 in andere ruimtes worden geplaatst. De kleuters in de nieuwe noodlokalen en de huidige gemeenschapsruimte (voorzijde), de groepen 3 in de bestaande noodlokalen en groep 4 in het andere deel van de gemeenschapsruimte (achterzijde). Natuurlijk is er uitgebreid gesproken over logistieke zaken, veiligheid, spelen, gebruik van voorzieningen, enz. Het kleuterplein blijft vooralsnog speelplaats en afhaal- punt. De buurtbewoners worden ingelicht zodra alles definitief is bepaald. U ontvangt nader bericht zodra er meer bekend is.

2 Continurooster Wij herinneren u aan het continurooster op D.V. 18 maart. Denkt u aan het meegeven van een lunchpakketje? Open middag Op 13 maart is het open middag, dat heeft u ongetwijfeld gelezen. U bent van harte welkom om nieuwe kinderen in te schrijven op onze school. We hopen op veel aanmeldingen! Jeugdsportfonds Met sport komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsnormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen. Investeren in sporten betekent voor hen een grotere kans op een gezonde toekomst en verkleint de kans buiten de boot te vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan. Waarom jeugdsportfonds? Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Wie komen in aanmerking? Kinderen van 4 tot 18 jaar die structureel willen sporten maar, die gelet op de financiële situatie van hun ouders/verzorgers dat niet kunnen. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage moeten ouders/verzorgers en kind(eren) voldoen aan criteria die per gemeente op kleine onderdelen kunnen verschillen. Aanvraag indienen? De aanvraag kan ingediend worden via een intermediair. Op basisschool De Rank is Femke van der Velden (Buurtsportcoach) de tussenpersoon van het jeugdsportfonds. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het jeugdsportfonds kijk dan op de site: of neem rechtstreeks contact op met de Buurtsportcoach: femke@burovoorbewegingsontwikkeling.nl Boomfeestdag Vandaag, 12 maart is het boomfeestdag voor de kinderen van groep 7. Bomen planten en een stuk educatie maken van deze dag een feestelijke ontdekkingsreis door de natuur. Biddag Op de vrijdag voor de vakantie ontvingen alle kinderen het gezinsdagboekje voor biddag. Vandaag, 12 maart is het zo ver. Op school is het verhaal verteld en vanmiddag is dat in de verschillende kerken met diensten gericht op kinderen. U bent daar van harte welkom! Het thema is: De enige Echte! Parkeeractie Onze kinderen gaan volgende week weer op pad om het parkeergedrag (van ouders) rond de school te controleren. We hopen dat ze geen rode kaart behoeven uit te delen! Werkt u mee aan voorbeeldig parkeergedrag?

3 Straatspeeldag (bericht uit de buurt) Beste ouders / verzorgers, Wij zijn bezig om een buitenspeeldag te organiseren voor kinderen uit de wijk. Deze buitenspeeldag zal plaatsvinden op woensdagmiddag 11 juni 2014 in de Willem de Zwijgerstraat en de Loonsestraat. Het idee is om voor de kinderen een leuke, autoloze en vrije speelstraat te maken waar ze een leuke spelmiddag kunnen beleven. Voor de ouders/verzorgers, opa s en oma s en andere buurtbewoners is er de mogelijkheid om gezellig bijeen te komen met een kopje koffie of thee. Om dit verder mogelijk te maken zoeken we nog mensen die mee willen helpen. Te denken valt aan op- en afbouw, spelbegeleiding, koffie- thee- en ranja uitgiften, toezicht houden enz. Bent u ook enthousiast en wilt u mee werken om dit mogelijk te maken dan kunt u zich aanmelden via het volgende e- mailadres: Buitenspeeldag- vrijhoeven@live.nl Ook als u nog vragen heeft kunt u deze via dit e- mailadres stellen. Met vriendelijke groet, Marinda van der Velden (initiatiefneemster buitenspeeldag) Rectificatie In de vorige nieuwsbrief is een fout geslopen in het bericht van de doppen- actie. De helft werd slechts gepubliceerd en daarom volgt nu het volledige artikel. Dopjesactie voor blinde- geleide- honden Groene dopjes, blauwe dopjes, gele dopjes: Gooi ze niet weg! De dopjes zijn geld waard! Met het geld van de ingezamelde dopjes kan een puppy worden gekocht en opgevoed. De blindengeleidehond kan het leven van een blinde een flink stuk aangenamer maken! Welke dopjes komen in aanmerking? Vol enthousiasme begin je dopjes in te zamelen. Al wat plastic is, gaat de verzamelbak in. Opgepast: niet alle dopjes zijn geschikt om ingezameld te worden voor deze actie. Verschillende soorten plastic moeten door verschillende machines verwerkt worden en in dit geval gaat het om een bepaald soort plastic. Dopjes die geschikt zijn: - dopjes van flessen frisdrank, sportdrank en water - dopjes van flessen mineraal- en spuitwater - dopjes van melkflessen - dopjes van flessen fruitsap Dopjes die niet in aanmerking komen: - dopjes van wasproducten, shampoos, lotions, cosmeticaproducten, enz. - de plastic bakjes voor waspoeder. - doppen van choco, bussen koffie, potjes stroop, etc. - de doorschijnende kapjes van flesjes water - de plastic klepjes van brikverpakkingen - de kapjes van spuitbussen

4 - dubbele doppen - vuile doppen waar gras, zand, schimmel, etenswaren, enz. in zit. Wat gebeurt er met de ingezamelde dopjes? Van het inzamelpunt gaan de dopjes naar vrijwilligers die de dopjes nakijken en sorteren. Daarom is het zo belangrijk om correcte dopjes in te zamelen. Verkeerde zorgen voor extra werk en afval. Tussen de vrijwilligers, die de dopjes sorteren, zitten ook mensen met een visuele beperking. Het is dus erg belangrijk om geen vieze dopjes in te leveren of gevaarlijke producten als glas, metaal en ijzer tussen de dopjes te stoppen. De mensen met een visuele beperking tasten de dopjes met de blote hand af en vieze of gevaarlijke dingen kunnen leiden tot snijwonden of ontstekingen. Wanneer de dopjes gesorteerd zijn, gaan ze naar een recyclebedrijf. Dit bedrijf koopt de dopjes voor 0,22 per kilo. Van de dopjes maakt de fabriek plastic pallets, die dienen om voedingsmiddelen op te zetten. Een puppy kost heel veel geld. Er zijn dus massa's dopjes nodig om een puppy te kunnen aanschaffen. Wanneer de puppy is aangekocht, is het werk nog niet gedaan. De puppy moet immers opgeleid worden? Blindengeleidehond en blinde moeten met elkaar in contact gebracht worden en aan elkaar wennen en daarna is er nog de nazorg voor de hond. Met het inzamelen van de dopjes sla je twee vliegen in één klap. Je helpt er niet alleen mensen met een visuele beperking mee, maar ook het milieu. De ingezamelde dopjes komen niet op de afvalberg terecht, maar worden verwerkt tot een nieuw product. Enkele cijfers Per kilo krijgt men dus 0,22. In een kilo zitten ongeveer 400 dopjes (afhankelijk van de grootte).voor een blindengeleidehond zijn ongeveer kg dopjes nodig (aankoop puppy, opleiding, gewenning, etc.) Inzamelpunt In de kleutergang staat een mand die gevuld kan worden met de juiste, droge en schone doppen voor de actie. Op deze manier zijn de kinderen actief bezig met burgerschap. Juf Ilona zorgt ervoor dat alles bij een centraal inzamelpunt terecht komt. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Cito- eindtoets De schoolscore van de eindtoets voor groep 8 is afgelopen week bekend gemaakt. Onze school behaalde een gemiddelde van Het landelijk gemiddelde was Vorig jaar behaalde De Rank een score van en toen was het landelijk gemiddelde In 2012 was de score De reden van de lagere score komt door de samenstelling van de groep leerlingen. Factoren als motivatie, thuistaal, capaciteiten en leerstoornissen spelen een rol. Alhoewel we tevreden zijn met het resultaat maken we een uitgebreide foutenanalyse, zodat we in de komende jaren onze instructie daarop kunnen afstemmen. Burgerschap Volgende week zijn het gemeenteraadsverkiezingen. In de hoogste groepen krijgt dit volop aandacht en mogelijk bezoeken de leerlingen van groep 8 een stembureau.

5 maart 14 Continurooster We attenderen u op het continurooster van Goede Vrijdag, D.V. 18 april. Dit geldt alleen voor de groepen 5 t/m 8. Dit staat niet op de schooljaarkalender vermeld, vandaar onze melding vooraf. Met vriendelijke groet, Liesbeth Spohr, Jacob Uijl Ingang kleuterafdeling Willem de Zwijgerstraat HB Sprang- Capelle Tel

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Het Inktvisje 11 23 januari 2015 Cbs Ichthus Steenen Dijck 1-2 T 010-5914605 F 010-5910522 E-mail adres: info@cbsichthusmaassluis.nl www.cbsichthusmaassluis.nl Beste ouders/verzorgers, TECHNIEKPROJECT

Nadere informatie

Wij willen Henk uiteraard een passend afscheid aanbieden. Zodra daarover meer bekend is zullen wij u informeren

Wij willen Henk uiteraard een passend afscheid aanbieden. Zodra daarover meer bekend is zullen wij u informeren J.P.F. Steijaertschool J. Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Tel: (071)3412742 info@steijaertschool.nl www.steijaertschool.nl VERTREK HENK GOES Henk Goes heeft besloten aan het einde van dit schooljaar te

Nadere informatie

januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief januari 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

DOPPEN VOOR EEN BLINDENGELEIDEHOND!?!

DOPPEN VOOR EEN BLINDENGELEIDEHOND!?! NIEUWSBRIEF NR 3 Schoolfonds Het nieuwe schooljaar is op gang gekomen en de plannen voor allerlei activiteiten tijdens het jaar worden weer gemaakt. Bij inschrijving van uw kind op onze school was u bekend

Nadere informatie

21 d ece S ch o r /201 o.

21 d ece S ch o r /201 o. 21 december 2016 Schooljaar 2016/2017 no.14 Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Datum: 18 dec. 03 jan. 04 jan. Groep van: juf Cobien en juf Sandra juf Jeanne en juf Susanne juf Jeanne en juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Droom - 1 - 17 november 2014 25e jaargang nr. 6. als ik droom ben ik soms blij ik kan vliegen ik ben vrij

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Droom - 1 - 17 november 2014 25e jaargang nr. 6. als ik droom ben ik soms blij ik kan vliegen ik ben vrij Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelminas.cnsede.nl Droom als ik droom ben ik soms blij ik kan vliegen ik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Hondenschool ---- Canis Cunerae --- Rhenen

Hondenschool ---- Canis Cunerae --- Rhenen Hondenschool ---- Canis Cunerae --- Rhenen Juli Novum 2013 Inhoud; Praatje van de voorzitter Nieuwe locatie; Derde kwartaal en zomerstop; Demo en doe dag Gezocht; Uitslagen behendigheid Doppen; Afmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole 3 september 2015 Nieuwsbrief Belangrijke data: 4 september Kijkochtend groep 1 en 2 8 september Kijkochtend groep 1 en 2 9 september Kijkochtend groep 5 en 6 10 september Kijkochtend groep 3 en 4 11 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 165 Maart 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 165 Maart 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Het is met de kinderen heerlijk toeven in de vernieuwde school. De bouwvakkers zijn vertrokken, de noodlokalen verkocht en we genieten na jaren weer van een ruim uitzicht op de Zuidhollandsedijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink 29 november 2013, jaargang 22. nr. 6 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen Nummer 2 september 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen Nummer 2 september 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen Nummer 2 september 2014 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger De Zee in groep 8 Kennismaken met Maja Leenaars Nieuws van de Voorschool Pelgrimstocht groep 8 Alle

Nadere informatie

27 MAART 2015 AGENDA:

27 MAART 2015 AGENDA: JAARGANG 14, 11 27 MAART 2015 Montestory Voor onze te ontwikkelen eigen Glossy: werktitel: de Montestory zijn we op zoek naar sponsors. Als u interesse heeft kunt u zich melden bij Bert Dijksman. Verkeerssituatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 170 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 170 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Toch nog een nieuwsbrief, wellicht had u daar niet op gerekend. Omdat er zaken zijn die wij nog graag met u delen voor wij zomervakantie gaan vieren, hebben we besloten deze extra nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Chr. basisschool De Rank. november 13. Beste ouder(s), verzorger(s),

NIEUWSBRIEF. Chr. basisschool De Rank. november 13. Beste ouder(s), verzorger(s), NIEUWSBRIEF Chr. basisschool De Rank Beste ouder(s), verzorger(s), Een drukke periode wacht op ons: rapporten schrijven, oudergesprekken voeren, nieuwe thema s uitwerken en plannen maken voor de activiteiten

Nadere informatie

30 september 2013. Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden,

30 september 2013. Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden, 30 september 2013 2 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden, De herfst is één van de leuke periodes in een schooljaar: het is een thema wat aansluit bij de belevingswereld van kinderen als het gaat

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Vrienden der Blinden Koksijde

Vrienden der Blinden Koksijde Vrienden der Blinden Koksijde Mijn hond, mijn ogen, mijn vrijheid Vrienden der blinden Koksijde is een opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Het opleidingscentrum maakt deel uit van de vzw Het Federaal

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Schooljaar: 2013-2014 nr. 1, 15 augustus 2013

Schooljaar: 2013-2014 nr. 1, 15 augustus 2013 Schooljaar: 2013-2014 nr. 1, 15 augustus 2013 Agenda: Vr 30 aug. Sportdag gr 3-8 Ma 2 sept. informatieavond grp. 6-7 en 5-6 Di 3 sept. informatieavond grp. 1-2 en 3-4 Ma 9 sept. informatieavond grp. 8

Nadere informatie

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit.

Iedereen hoort erbij, we sluiten niemand uit. Kalender VierKeerWijzer School Oktober 10/12 Oudergesprekken 12 Afsluiting Kinderboekenweek Kinderboekenmaand 13 Sponsorloop/ City 16 t/m Herfstvakantie Run groep 4 t/m 8 20 28 Wintertijd 31 Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 13, 20 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 13, 20 februari 2014 Agenda Donderdag 20 februari Woensdag 26 februari Vrijdag 28 februari Maandag 3 maart t/m vrijdag 7 maart Maandag 10 maart Jaargang 29, nummer 13, 20 februari 2014 Agenda Inloop uur 16.00 17.00 uur Groep 1-2:

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 168 Juni 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 168 Juni 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Met genoegen kijken we terug op vorige week toen onze gerenoveerde school werd geopend door wethouder Jan van Groos. We hadden een prachtige morgen met allerlei activiteiten voor de kinderen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 26 Nr. 2 20 september 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: - 21 september 18 Kijkochtend groep 7/8 Thai-boksen groep 8-24 september 18 Kijkochtend groep 3-25 september 18 Inspectiebezoek - 26 september

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wat gaat er in deze fase nog gebeuren? U ziet: er is al veel gerealiseerd, maar er komt ook nog het één en ander...

Nieuwsbrief. Wat gaat er in deze fase nog gebeuren? U ziet: er is al veel gerealiseerd, maar er komt ook nog het één en ander... Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 05 nov. 2016 Schoolplein renovatie Na twee weken hard werken ziet het schoolplein aan de voorkant en zijkant van het gebouw er inmiddels heel anders uit wat een verschil!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vol energie zijn we allemaal na de kerstvakantie weer aan de slag gegaan. Na een eerste korte week en een lang weekend wordt er

Nadere informatie

13 maart 2014 Nr. 13

13 maart 2014 Nr. 13 13 maart 2014 Nr. 13 10/3-16/3 17/3-23/3 24/3-30/3 start project: Kunst in en uit Amersfoort Open ochtend scholen in Amersfoort studiedag groep 1 t/m 4 31/3-6/4 Beste ouder(s)/verzorger(s), Door grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad:

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad: Nieuwsbrief 22 februari 2016 Welkom Graag wijzen we u er op dat in de week van 29 februari tot en met vrijdag 4 maart de school gesloten is in verband met de voorjaarsvakantie. De NSO draait wel gewoon

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Leerlingenadministratie

Leerlingenadministratie Nieuwsbrief nummer 3 29 oktober 2014 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 164 Februari 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Afgelopen vrijdag werd het gerenoveerde gebouw opgeleverd. Het oogt ruim, kleurrijk en heel mooi. Inmiddels zijn er verschillende groepen aan t verhuizen en met de kinderen erin wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG

Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81. Van de schoolraad: OPEN DAG Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 23 september 2015 nr. 81 Agenda Van de schoolraad: 24 september 2015 Personeels vergadering 28 september Viering met ouders in de kerk te Surhuisterveen. Startvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 15 april nummer 30 Agenda 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur: lunchpakketje mee! 19/20 april centrale eindtoets groep

Nadere informatie

Enkhuizen, 12, oktober 2017

Enkhuizen, 12, oktober 2017 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 12, oktober 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Algemene Informatieavond en Open ochtend Met

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

nummer april 2017

nummer april 2017 nummer 15 13 april 2017 Agenda 17 april 18 t/m 20 april 21 april 24 april t/m 5 mei 8 en 9 mei 11 mei 15 mei 17 mei 23 mei 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij eindtoets Cito groep 8, entreetoets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Een zaaier ging uit om te zaaien. Personele bezetting - 1 - 29 januari 2015 25e jaargang nr.

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Een zaaier ging uit om te zaaien. Personele bezetting - 1 - 29 januari 2015 25e jaargang nr. Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelminas.cnsede.nl Een zaaier ging uit om te zaaien Een zaaier ging uit om

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16

KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief 2017 NB Nr 16 Inhoudsopgave: Nieuwe fietsen voor de kleuters! Renovatie gebouw, mobiliteit bij de Dr. Schaepmanstichting, score

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters.

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters. KALENDER: 5 februari : Techniekmorgen groep 8 5 februari : Rapport groep 2 t/m 8 6 februari : Pronkzitting in Zaal Teunissen, groep 5 t/m 8 s middags vrij 9 februari : Studiedag, alle groepen vrij 10 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Uit de school geklapt! Verwoldseweg

Uit de school geklapt! Verwoldseweg Nieuwsbrief van de Prins Willem Alexanderschool Laren. Vrijdag 28 oktober 2016 Er is na de herfstvakantie weer fijn gestart in de groepen. De komende weken wordt de methode DaVinci uitgeprobeerd in alle

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Vanuit de directie Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Schoolmaatschappelijk werk De spreekuren van schoolmaatschappelijk werk zijn verzet. Het spreekuur van donderdag 21 mei wordt verzet naar dinsdag 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Nieuwsbrief Actief Betrokken Club

Nieuwsbrief Actief Betrokken Club Nieuwsbrief Actief Betrokken Club Wat is Actief Betrokken Club? Per 1 mei 2014 is Sportbedrijf Almelo samen met MHC, ON en PH gestart met het project Actief Betrokken Club (ABC). Doelstelling van het project

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind Ik heb gehoord van mijn Pieten, dat jullie op school erg van bewegen genieten! Nu ben ik zo oud geworden door veel te doen, zoals pakjes stoppen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school.

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school. Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 5 21 september Gaandeweg Ik heb het voor je over is het thema de komende week. U kunt de verhalen lezen in Genesis 28: 10-22 en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

Woord vooraf Het overblijven

Woord vooraf Het overblijven Woord vooraf Het overblijven Geachte ouders/verzorgers, In dit gedeelte vindt u informatie over het overblijven (tso) en de voorschoolse opvang (vso) op t Heidemeer. In 1996 heeft een groepje ouders zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017 LAETARE-ACTUEEL Februari 2017 Op tijd Op tijd komen is fijn. Fijn voor uw zoon of dochter, fijn voor de juf of meester en voor de groep. Wij hebben de regel dat kinderen vanaf 8.15 uur welkom zijn. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl 22 augustus 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u informatie over een pestproject dat binnenkort gegeven gaat worden in de groepen 7. Ook de

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie