En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en"

Transcriptie

1 Dag mooi lief mens, Een nieuwsbrief voordat de Paasdagen voor de deur staan. Een tijd om even stil te staan bij jezelf. Waar sta jij op dit moment, wat leeft er diep binnenin je ziel? Er gebeurd veel in de wereld, in je eigen wereld en heel veel op energetisch gebied. Nieuwe manen, Volle manen, sterrenpoorten, portaaldagen, stand van sterren en planeten die retrograde lopen. Alle downloads aan energieën die binnenkomen of je er nu bewustzijn op hebt of niet. Het is allemaal informatie die je energiesysteem tot zich neemt. Geen wonder dat je soms moe bent of het wellicht even niet zit zitten. Of dat er oude stukken voorbij komen, waarvan je dacht dat je die toch al wel had afgesloten. Vanuit een hoger perspectief mag je nu naar die stukken kijken.

2 Inzicht krijgen en het dan laten gaan. De nieuwe wereld wil echt geboren worden en wil je meenemen. Meenemen naar een wereld die jij mee mag helpen creëren. Ook mijn energiesysteem neemt veel meer waar, dan dat ik zelf wel eens door heb. En op het moment dat ik de eerste opzet van deze nieuwsbrief aan het schrijven ben wordt mijn blik naar de klok getrokken. Engelentijd: 19:44 en via mijn computer zingt Il Divo met Celine Dion: "Follow your heart, let your love lead you through the darkeness and follow your dreams" uit: I believe in YOU. En dan rollen de tranen bij mij over de wangen, omdat de tekst zo binnen komt. Recht in mijn ziel, recht in mijn hart. Zeker in deze zo turbulente tijd is het zo belangrijk om je hart te volgen. Ook al weet je niet waar je uit zult komen. Genieten van alles wat er op je pad komt. Go with the flow Soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ben op dit moment veel aan het wandelen, aarden en gronden. Lichtwerk op een hele andere manier doen. Tijd voor bezinnen. Tijd om stil te zijn. Tijd om in de LEEGTE te zijn. Tijd om te kijken wat mijn hart, mijn ziel wil.

3 In de tuin van mijn moeder kwam daar als vanzelf het antwoord. Bezig met het opruimen van bladeren in de waterval die mijn lieve papa jaren geleden heeft gemaakt. Kom ik een grote steen tegen in de vorm van een HART. Hoe bijzonder. Ik heb een steen verlegd. en de stroom veranderd. Ook mijn stroming. Ik kan niet anders meer dan leven volgens Divine Plan en Timing. En dit brengt mij daar waar ik op dat moment mag zijn. Voor nu is dat vertoeven in mijn geboortedorp Wanroij. Terug in en bij de bron. Hier mag en kan ik veel uitrusten en ZIJN. Al een tijdje geen consulten of afspraken. Mijn lichaam geeft aan behoefte te hebben aan rust en wandelen in de natuur.

4 Zoals de Achterhoek zijn mooie wandelroutes heeft, zo heeft het Brabantse land nog veel om te ontdekken. Met Limburg en België op een steenworp afstand. Een mooi heuvellandschap met kleine bergen en dalen. Goede voorbereiding op langere afstandswandelingen. Het boekje van het Pieterpad ligt hier naast mij te wachten tot het gebruikt gaat worden!! En de Camino naar Santiago staat nog op mijn lijstje. Maar dat later. Schrijven Vanaf mei gaan Paul en ik haast 3 maanden oppassen op het huis van vrienden. Zo bijzonder dat we dit mogen doen, op een zo prachtige locatie. Midden in de bossen en de mooie natuur. Hier hoop ik tijd te krijgen om eindelijk mijn boeken verder af te schrijven. Boeken, hoor ik jullie zeggen. Ja, mijn kinderboek. Dat ligt al heel lang op de plank, maar dat komt er maar niet af. De tekst is eigenlijk zo goed als rond, de tekeningen zaten in mijn hoofd. Maar nu inmiddels op papier. Dus nu de puntjes op de i zetten.

5 En dat andere boek dan? Dat is mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal met een boodschap, een verhaal over keuzes. Een verhaal over geloven en vertrouwen in jezelf. Een verhaal over Liefde, verdriet, boosheid, blijheid, vreugde en heel veel dankbaarheid. Een verhaal om je aan te moedigen om je hart te volgen. Een verhaal om je te laten weten dat jij hier niet voor niets bent. Maar. Hoe ga ik mijn leven vormgeven als je weet dat je drager bent van de erfelijke ziekte van Huntington? Welke invloed heeft deze wetenschap op mijn leven en hoe ga en ging ik daar mee om. Dit is echter geen boek dat je zomaar schrijft. Door mijn verhaal op te schrijven doorloop ik op een heel ander niveau de fases waar ik doorheen ben gegaan. Keuzes die ik gemaakt hebt. En dan kom ik behoorlijke stukken tegen, die mij emotioneel raken. En die dan ook weer helend werken.

6 Niet voor niets dat het dan rustig is in mijn agenda. Met mijn verhaal hoop ik uiteindelijk mensen een handreiking te bieden. Door niet alleen de medische wereld te volgen, maar vooral het pad van Zelfrealisatie in te gaan en te volgen. Door te geloven in jezelf, te springen in het diepe om je dromen uit te laten komen en te vertrouwen. Vertrouwen op iets wat veel groter is dan dat wij beseffen. Maar vooral genieten van het NU. Wat er nog op de agenda staat. Nog twee Meditatie avonden met Intuïtieve Pianomuziek. Hiervoor ben je van harte uitnodigt.

7 Volgende week donderdag 20 april ben je welkom op deze avond. Om staat de deur open bij B&B La Finistere in Wanroij. We beginnen om met een meditatie en daarna mag je mee resoneren op de klanken van de piano. Tegen ronden we af. En de mogelijkheid blijft om na afloop te blijven slapen. Kijk voor meer informatie over aanmelden en investering in jezelf op onze site. De meditatie avond van 18 mei is verzet naar donderdag 1 juni. Maar ook daar ben je van harte welkom. In de week van 18 mei vertoef ik (Ellen) namelijk in het Katharenland in Frankrijk. Mocht je energetisch mee willen reizen naar Frankrijk? Stem je dan gerust af op de energie van Maria Magdalena, Maria en Isis. Via sound healing zullen we met een mooie groep de prachtige vrouwelijke energie nog verder bekrachtigen. Voel de Liefde, voel de Vreugde, voel de Blijheid en vier de Vrijheid. En dan hebben we van 7 t/m 10 september weer het weekend: In de voetsporen van de Pelgrims. Hier vertoeven we in B&B Au Pont in Tetaigne in Noord Frankrijk. Wandelend op zoek naar de Pelgrim in jezelf. Je eigen unieke klanken laten horen in de Basiliek van Avioth.

8 Een meditatie bij de open haard. Inzichtkaarten die je antwoorden geven op je vragen. Genieten van heerlijke gerechten tijdens ons verblijf. Tijd voor jezelf. Tijd voor je ziel. Tijd om te ZIJN. Hiervoor zijn jullie van harte uitgenodigd. Kijk voor meer informatie en opgave op onze site. Ten slotte Waar ik de eerste opzet begon met een korte nieuwsbrief heb ik dat kort inmiddels maar weggelaten. Er bleek wat meer informatie naar buiten te mogen komen die gedeeld wil worden. Door dit naar buiten te brengen stel ik ook weer doelen voor mezelf. Wie weet waar we elkaar in de komende periode nog mogen ontmoeten. Ik ben dankbaar en blij als dat gebeurd. We komen namelijk niet voor niets op elkaars pad. We zijn allemaal spiegeltjes van elkaar. We komen allemaal vanuit dezelfde BRON. Namasté, Im Lakesh, Espavo. Vanuit Diamanten Licht en Onvoorwaardelijke Liefde, Paul en Ellen Liefde is op weg zijn naar: Jezelf te vinden in elkaar

9 Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te sturen en te delen. Mocht je deze nieuwsbrieven niet meer willen ontvangen, geef het dan even door. Dan halen wij je uit de maillijst.

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Juni staat inmiddels op de kalender. Vanuit een heerlijke plek waar we nu mogen vertoeven schrijf ik deze nieuwsbrief. De energie van de Volle maan is nog volop aanwezig en geeft

Nadere informatie

Zie ook de bijlage voor verdere informatie en betalingswijze.

Zie ook de bijlage voor verdere informatie en betalingswijze. Dag mooi lief mens, Weer terug in het Brabantse land. Na een mooie maand oppassen in Lichtenvoorde. Waar ik mooie gesprekken heb gevoerd. Wandelingen heb gemaakt en kopjes koffie/thee heb genuttigd. Maar

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Ben jij ook zo benieuwd?? Naar alle nieuwe dingen die mogen ontstaan. Naar nieuwe mogelijkheden die zich aandienen. Naar nieuwe mensen die je mag ontmoeten. Nieuwe co-creaties die

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Een prachtige lentedag in maart. De zon schijnt heerlijk door de vele ramen hier. De narcissen, blauwe druifjes en krokussen bloeien in de bakken. Zin om naar buiten te gaan. Wandelen,

Nadere informatie

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen

Villa Kakelbont!! De Zomer uitnodigen Dag mooi lief mens, Heb je de Volle Maan ook weer gezien, gevoeld, ervaren, beleefd of heb je gewoon heerlijk geslapen? Wat er ook is gebeurd, het maakt niet uit. Alles komt zoals het komt en alles is

Nadere informatie

Daarnaast zijn we bezig om meditaties op te nemen. Die vraag was al verscheidene keren naar ons toegekomen. Dus. ook daar wordt aan gewerkt.

Daarnaast zijn we bezig om meditaties op te nemen. Die vraag was al verscheidene keren naar ons toegekomen. Dus. ook daar wordt aan gewerkt. Dag lief mooi mens, De zon schijnt hier heerlijk naar binnen terwijl ik deze LoveLight zit te schrijven. Een week die best intens was. Met mooie workshops en inzichten. Een Engelenpoortdag en Volle Maan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno Inleiding Dit boek is een uiting van dankbaarheid. Het is mijn manier om Moeder Aarde te bedanken. Hopelijk begeleidt dit boek je op heel wat transcendentale en prachtige reizen en brengt het je naar een

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid

De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 Maanden Sisterhood Gaia Wisdom De weg om volledig thuis te komen in jou zelf Voor vrouwen die zichzelf willen voldragen in haar eigen kleurige vrouwelijkheid 6 maanden Sisterhood, GAIA WISDOM, voor vrouwen

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de Nieuwsbrief 2015 nummer 8 Inhoud Pagina Beeindiging Sound Experience 1 Tantrische healing dag 13 dec 2 Tantrische healing vierdaagde 2016 4 Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers Richard en ik

Nadere informatie

de zon schijnt altijd

de zon schijnt altijd de zon schijnt altijd GEDICHTEN Klara Hobrink Inhoud 1 Achter de wolken 2 Zit men in een diep dal 3 Wat gebeurt er om ons heen? 4 U geeft antwoord 5 Loof de Heer 6 De blijdschap 7 Hem danken 8 Ken je de

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Ik voel met hart en ziel dat ik haar begrijp. Ik weet dat ik me volledig wil inzetten om deze vrouwelijke energie op aarde te herstellen.

Ik voel met hart en ziel dat ik haar begrijp. Ik weet dat ik me volledig wil inzetten om deze vrouwelijke energie op aarde te herstellen. Ik voel met hart en ziel dat ik haar begrijp. Ik weet dat ik me volledig wil inzetten om deze vrouwelijke energie op aarde te herstellen. Het is nu de tijd voor balans in het mannelijke en het vrouwelijke,

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor Maart Nu de mensheid zich in een onontkoombare transitie bevindt, vragen wij jullie om degenen die in angst verkeren en moeite

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden,

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden, Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Ik ben waardevol challenge

Ik ben waardevol challenge 26 t/m 30 juni 2017 Ik ben waardevol challenge Commit Happiness In deze pdf vind je alle opdrachten bij elkaar. Dag 1 Waarom wil je je waardevol voelen? Ik wil je vandaag laten stilstaan bij de redenen

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen

BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE. voor het doopsel van meerdere kinderen BELOFTE-FORMULES DOOPLITURGIE voor het doopsel van meerdere kinderen In dit boekje vind je een 15-tal voorbeelden van belofte-formules die je als ouders kan uitspreken tijdens de doopviering van je kind.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei.

Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei Gechannelde boodschap voor de maand Mei. Nieuwsflits Studio Duinvoet Mei 2016 Gechannelde boodschap voor de maand Mei. De tijd is daar om op een nieuwe manier de seizoenen te beleven. De Aarde zelf brengt grote veranderingen op gang die een effect

Nadere informatie

1 e Paasdag 2019 Een nieuw begin. Lezing Paasevangelie : Johannes 20 : 1-18

1 e Paasdag 2019 Een nieuw begin. Lezing Paasevangelie : Johannes 20 : 1-18 1 e Paasdag 2019 Een nieuw begin Lezing Paasevangelie : Johannes 20 : 1-18 Afgelopen vrijdag, Goede Vrijdag, hebben we stilgestaan bij de weg die Jezus is gegaan, zijn kruisweg, in 14 afbeeldingen. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Op het Pelgrimspad Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Pelgrim zijn Een lange tocht maken. Dichterbij God en je eigen ziel komen. Je doet het alleen en toch samen met anderen. Pelgrimeren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen

Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart Lieve familie en vrienden en vriendinnen Op de begraafplaats van de Heerlerbaan, 24 maart 2012 Lieve familie en vrienden en vriendinnen We hebben de urn met de as van Hilde bij ons. om haar te gaan begraven zodat we een dierbaar plekje hebben.

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

5 manieren om je eigen pad te bewandelen

5 manieren om je eigen pad te bewandelen 5 manieren om je eigen pad te bewandelen Hierbij het nieuwe artikel met als onderwerp: 5 manieren om je eigen pad te bewandelen. Het is geschreven door wandelcoach Tineke Franssen. Tineke wandelt al een

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Juni Gechannelde boodschap voor de maand Juni.

Nieuwsflits Studio Duinvoet Juni Gechannelde boodschap voor de maand Juni. Nieuwsflits Studio Duinvoet Juni 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor de maand Juni. Deze maand daalt er een nieuwe energie neer over Moeder Aarde. Het is de energie van "Beleven". Sta open voor

Nadere informatie

Liturgie. voor de bijeenkomst op zondag 10 september 2017 op het hoofdveld van Sportpark de Rohorst. Thema: Ken je Held!

Liturgie. voor de bijeenkomst op zondag 10 september 2017 op het hoofdveld van Sportpark de Rohorst. Thema: Ken je Held! Liturgie voor de bijeenkomst op zondag 10 september 2017 op het hoofdveld van Sportpark de Rohorst. Thema: Ken je Held! De band speelt voor de dienst God van licht en Hoe groot zijt Gij God van licht (Lev)

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Martha Veerbeek Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Boodschappen voor vrouwen van nu Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Welkom 11 Vrije wil 14 Onvoorwaardelijke liefde 18 De hemel op aarde 26 Het

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Opstandingskerk, 26 november 2017

Opstandingskerk, 26 november 2017 Opstandingskerk, 26 november 2017 Laatste zondag kerkelijk jaar, Symbolische bloemschikking laatste zondag kerkelijk jaar In de bijbel, het boek van verwachting, maar ook van verdriet lezen we in Openbaring

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.W. Smelt (Voorthuizen) Schriftlezing: Handelingen 8 vers 25 t/m 40 Lied 169 vers 1, 4, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 Psalm 87 vers 3 en 4 Psalm 119 vers

Nadere informatie

Nieuwe website Volg je pad, praktijk voor coaching, therapie en healing

Nieuwe website Volg je pad, praktijk voor coaching, therapie en healing Hoi mooi mens, In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen: Nieuwe website Van controle naar overgave en hoe lastig ik dat vind Liefde, intimiteit en passie Adressenbestand in Mailchimp Nieuwe website

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samhain Dag lieve mensen

Nieuwsbrief Samhain Dag lieve mensen Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505

Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505 Hartelijk welkom Toon Uw heerlijkheid Opwekking 505 Vader van de schepping, volvoer uw eeuwige plan. Maak ons een generatie die overwinnen kan. Heer, laat uw koninkrijk komen, waar heel de schepping

Nadere informatie

mind heart body food home

mind heart body food home Inleiding 7 Een moment voor jezelf 11 Retreat your mind 16 Retreat your heart 36 Retreat your body 50 Retreat your food 82 Retreat your home 106 Extra tips 118 Dankwoord 125 Retreat Yourself_binnenwerk2.indd

Nadere informatie

Leiderschap is van iedereen

Leiderschap is van iedereen Leiderschap is van iedereen Eddy Karrenbelt Als u het wenkend perspectief leest in het boekje mensenzorg voor de transitie in de Langdurige Zorg. Dan vindt u het streefbeeld gedreven professionals. In

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

100 deugden. Reflectiekaarten. The Virtues Project TM. Uitgeverij ACT on Virtues

100 deugden. Reflectiekaarten. The Virtues Project TM. Uitgeverij ACT on Virtues 100 deugden Reflectiekaarten The Virtues Project TM Uitgeverij ACT on Virtues Deugden Als we deugden op de voorgrond van onze aandacht brengen, kunnen we dit grandioze reservoir van spirituele kracht aanboren.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Juli Gechannelde boodschap en meditatie voor de maand Juli.

Nieuwsflits Studio Duinvoet Juli Gechannelde boodschap en meditatie voor de maand Juli. Nieuwsflits Studio Duinvoet Juli 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap en meditatie voor de maand Juli. Wij vragen om ruimte te maken voor een moment voor jezelf. Ga in gedachten terug naar de gebeurtenissen

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

Boek met korting voor 30 januari 2015!

Boek met korting voor 30 januari 2015! Nieuwsbrief Speciale editie Margrit Coates in Nederland Op 18, 19 en 20 april Wat zes jaar geleden begon als een spontane actie om een training van Margrit te kunnen volgen, is uitgegroeid tot een jaarlijks

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mabon Dag lieve mensen

Nieuwsbrief Mabon Dag lieve mensen Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs Intredelied: Ga je mee Ga je mee? Zeg niet nee, maar sta op en doe mee. Zet je voetstappen in die van mij. Volg het

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Gefeliciteerd, vandaag neem jij de eerste stap richting een Proud to be Stout leven. Ik ben trots op jou! De aankomende 8 weken neem ik jou mee

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

En ik kom tot U Opwekking 612

En ik kom tot U Opwekking 612 Hartelijk welkom En ik kom tot U Opwekking 612 In uw aanwezigheid kan ik daar ooit zijn, want ik ben een mens, zondig en onrein. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F H E R F S T

N I E U W S B R I E F H E R F S T N I E U W S B R I E F H E R F S T 2 0 1 8 Goed bedoelen of tastend voelen? Zeker richten of langzaam zwichten Voor wat is, voor zoveel niet weten? De zomer ligt achter ons, tijd voor de oogst. De herfst

Nadere informatie

Lieve kleine jongen van (naam ouders)

Lieve kleine jongen van (naam ouders) Lieve kleine jongen van (naam ouders) 19 maart 2008 - Verwelkoming - (Naam kind), jouw naam is vandaag het eerste woord, om jou zijn we hier samen : (Naam ouders), je mama en papa, je grootouders, je tante

Nadere informatie

Voor David, de liefde van mijn leven

Voor David, de liefde van mijn leven Voor David, de liefde van mijn leven Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Mijn God, mijn Goede Herder, U wil ik volgen, Heer. Leid mij op

Nadere informatie

Teksten van Wereldlichtjesdag 12 december 2015. Gedicht: Kaarsenlicht

Teksten van Wereldlichtjesdag 12 december 2015. Gedicht: Kaarsenlicht Teksten van Wereldlichtjesdag 12 december 2015 Gedicht: Kaarsenlicht Omdat ieder lichtje een verhaal is groter dan alle woorden van missen en dood van liefde levensgroot die we ooit spraken en hoorden

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Je bent gestorven maar niet dood Je beeld verschijnt als ik wat sta te staren naar een pagina

Je bent gestorven maar niet dood Je beeld verschijnt als ik wat sta te staren naar een pagina Wanneer ik dood zal zijn, begraaf me dan niet op het kerkhof, niet in de tuin, ook niet in een urne op de schouw. Begraaf me in je hart, ik zal dan niet eenzaam zijn. Ik zal dicht bij jou blijven en jij

Nadere informatie

[boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt!

[boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt! [boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt! Tijdens onze droomvakantie in een riant gehuurde villa in het Zuiden van Frankrijk word ik midden in de nacht wakker. Ik open mijn ogen en zie dat

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Lumeria s energiewijzer 2018

Lumeria s energiewijzer 2018 Energiewijzer 2018 Je hebt nu een energiewijzer voor 2018 in handen. Hoe kan Lumeria nu weten welke energie de dagen geven? Aan de hand van de getallen kan ik een berekening maken waarbij ik een rekensom

Nadere informatie

Het sacrament van de ziekenzalving.

Het sacrament van de ziekenzalving. Het sacrament van de ziekenzalving. Vooraf rustige muziek. 1. Kruisteken en vredeswens door pater Gerard. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen Vrede zij u allen en allen die u lief

Nadere informatie

[1] Nieuwsbrief Lammas2018

[1] Nieuwsbrief Lammas2018 [1] Nieuwsbrief Lammas2018 Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet April Gechannelde boodschap voor April.

Nieuwsflits Studio Duinvoet April Gechannelde boodschap voor April. Nieuwsflits Studio Duinvoet April 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor April. We leven in een tijd met grote verwarring en turbulentie. Wederom is er een versnelling in de tijd. jullie begrip van

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid

Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Orde van dienst voor zondag 22 februari 2014 Wijkgemeente Markus, Grote Kerk, 9.30 uur THEMADIENST: Meer dan genoeg geloven in afhankelijkheid Luisteren naar God Voorganger: ds. H.L. Versluis Orgel: Simon

Nadere informatie

Verdrag. Jouw intentie. 2 Voor wie schrijf je?

Verdrag. Jouw intentie. 2 Voor wie schrijf je? Website Intentie Verdrag Voor elk artikel wat je schrijf pak je het Website Intentie Verdrag erbij. Dit geeft je de juiste focus. Elk woord en elke zin draagt een bepaalde energie. Hoe bewuster je intentie,

Nadere informatie

ben ik nu een voorstander van alles onder controle willen houden, tot op het bot alles uitdokteren, plannen, uitmeten en berekenen?

ben ik nu een voorstander van alles onder controle willen houden, tot op het bot alles uitdokteren, plannen, uitmeten en berekenen? kramp oh kramp lees voor soms moet het ook gewoon, je krampachtig aan iets vastklampen. zo hard dat het je bijna verlamt, zo kortzichtig, dat je er je blik op de wereld door verliest. that s where the

Nadere informatie

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING

Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Gita Siebers November 2009 MENS IN WORDING Een reis naar binnen Foto s, schilderij en tekst: Gita Siebers, tenzij anders vermeld 1 juli 1997 Waarom voel ik me zo afgesneden van mezelf? Waarom ben ik niet

Nadere informatie

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016 Deel je leven Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde 8 september 06 Voorgangers: Johan Helfferich en ds. Jeannette van den Boogaard Muziek: Hallumer Fanfare o.l.v. Annemarieke Bos Voor de dienst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie