Tennisvereniging Langeland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tennisvereniging Langeland"

Transcriptie

1 Tennisvereniging Langeland Van de voorzitter, Op 29 juni jl. is er tijdens de extra ALV met een overgrote meerderheid van stemmen besloten om de geboden kans van de gemeente om tijdens de wintermaanden onze banen te bespelen te benutten. Wij zijn daar onze leden heel dankbaar voor! Het bestuur heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten want er moet natuurlijk toch wel het een en ander georganiseerd en geregeld worden. Dit informatieboekje is bedoeld om u op de hoogte te stellen van de vernieuwingen die hiermee gepaard gaan. Tevens krijgt u een kijkje in de keuken van de activiteiten die gepland staan. De definitieve data worden uiteraard nog bekend gemaakt. Houdt de website van TV Langeland dus goed in de gaten. Aarzelt u niet om bij vragen contact op te nemen via secretaris@tvlangeland.nl. Wij hopen op een sportief en gezellig winterseizoen. Esther M. Buijs van Bemmel

2 1. Openingstijden Tennisvereniging Langeland zal met ingang van 1 oktober aanstaande het hele jaar geopend zijn. Het seizoen loopt dan automatisch voor alle TV Langeland-leden van 1 april tot en met 31 maart, waarbij u het hele jaar door gebruik kunt maken van de tennisbanen. Er is een winterlidmaatschap mogelijk voor de niet- Langeland-leden die graag alleen in de wintermaanden tennissen. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. Uiteraard hoeft u niet (goed) te kunnen tennissen om (winter)lid van TV Langeland te worden, want het hele jaar door staat onze ervaren hoofdtrainer Lodewijk van Ardennen voor u klaar om leuke, leerzame en gevarieerde tennislessen te verzorgen. 1.1 Tijdstippen In de zomermaanden, van 1 april tot en met 30 september, zijn de tennisbanen bespeelbaar van 08.00h tot 23.00h. In de wintermaanden, van 1 oktober tot en met 31 maart, tussen 08.00h en 22.00h. De verlichting van de banen gaat op de genoemde eindtijden automatisch uit. Het clubhuis is zowel in de zomer als in de winter geopend van 08.00h tot 23.00h. U kunt ook op deze tijden gebruik maken van de kleedkamers, toiletten en het afhangsysteem. Uitzonderingen in de openingstijden gelden uiteraard voor competitiedagen, toernooien en overig geplande activiteiten. 1.2 Toegang tot het clubhuis TV Langeland gaat over op een nieuw sleutelsysteem. Vanaf 1 oktober aanstaande kan ieder lid van TV Langeland met zijn/haar KNLTB-pas de buitendeur van het clubhuis openen. De leden kunnen zodoende tussen eerdergenoemde tijden gebruik maken van de kleedkamers, toiletten en het afhangsysteem. Het lid dat in de wintermaanden de eerste bardienst draait wordt geautoriseerd om vanaf 09.15h toegang te krijgen tot het overige deel van het clubhuis/de bar. Zie hoofdstuk 3 voor de openingstijden van de bar. Het is voor de autorisatie van belang dat u bij het wijzigen van een bardienst dit ook (tijdig) doorgeeft aan de barcommissie via barteamtvl@gmail.com. 2. Contributie De mogelijkheid om naast de zomermaanden ook in de wintermaanden gebruik te maken van de tennisbanen heeft consequenties voor de contributie.

3 2.1 Vastgestelde contributie Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering van 29 juni jl. is vastgesteld dat de contributie voor de (winter)leden van TV Langeland als volgt wordt: Jaarlidmaatschap volwassen lid 200,00 * Jaarlidmaatschap juniorlid 129,00 Jaarlidmaatschap pupil 69,00 Jaarlidmaatschap studerend senior 155,00 Jaarlidmaatschap gezinskorting (5 personen thuiswonend op één adres) op aanvraag Winterlidmaatschap volwassen lid 90,00 Winterlidmaatschap juniorlid 50,00 Winterlidmaatschap pupil 25,00 Winterlidmaatschap studerend senior 70,00 Winterlidmaatschap gezinskorting (5 personen woonachtig op één adres) op aanvraag Ondersteunend lidmaatschap/donateurschap 30,00 * Van dit bedrag wordt door de barcommissie 10,00 bartegoed op uw KNLTB-pas gezet Uitzondering winterseizoen 2015/2016 De leden van TV Langeland, m.u.v. de winterleden, zijn van 1 oktober 2015 tot en met 31 december 2015 vrijgesteld van contributie. Voor de resterende wintermaanden januari tot en met maart 2016 wordt voor de senioren 25,00 in rekening gebracht, de junioren 12,00 en de studerend senior 13,65. Dit bedrag wordt éénmalig bij uw factuur van het seizoen 2016/2017 opgeteld of middels automatische incasso in januari 2016 afgeschreven (zie ook hoofdstuk 2.2). De pupillen zijn voor deze periode vrijgesteld van contributie.

4 2.1.2 Seizoen 2016/2017 Het lidmaatschap van een winterlid eindigt automatisch aan het eind van ieder seizoen. Een winterlid dient zich voor ieder winterseizoen opnieuw in te schrijven bij TV Langeland. Indien een winterlid besluit om na het winterseizoen 2015/2016 het hele jaar bij TV Langeland lid te worden, dan ontvangt het nieuwe lid éénmalig voor het seizoen 2016/2017 een restitutie van 50% van de contributie van het winterlidmaatschap. 2.2 Betaalmogelijkheden TV Langeland biedt met ingang van het nieuwe tennisseizoen 2016/2017 een nieuwe betaalmogelijkheid aan. Naast de gebruikelijke factuur die u één keer per jaar ontving, biedt TV Langeland de mogelijkheid om ook middels automatische incasso gespreid uw lidmaatschap te betalen. De data waarop uw contributie wordt afgeschreven of dient te worden overgemaakt, staan hieronder beschreven Jaarlidmaatschap Er zijn twee manieren waarop u als jaarlid uw contributie kunt betalen: Factuur Eind februari ontvangt u een factuur van uw contributie. De contributie wordt in één keer in rekening gebracht. Deze dient uiterlijk 31 maart voorafgaand aan het betreffende seizoen te zijn betaald. Automatische incasso De contributie wordt in vier keer automatisch geïncasseerd van uw rekening. De automatische incasso vindt gedurende het seizoen plaats op 1 april, 1 juli, 1 oktober en 1 januari Winterlidmaatschap Er zijn twee manieren waarop u als winterlid uw contributie kunt betalen:

5 Factuur Begin/half september ontvangt u een factuur van uw contributie. De contributie wordt in één keer in rekening gebracht. Deze dient uiterlijk 1 oktober voorafgaand aan het betreffende winterseizoen te zijn betaald. Er geldt een uitzondering voor het winterseizoen 2015/2016. Uw contributie dient uiterlijk 14 oktober 2015 te zijn betaald. Automatische incasso De contributie wordt in één keer automatisch geïncasseerd van uw rekening. De automatische incasso vindt plaats op de eerste dag van het winterseizoen te weten op 1 oktober. De ledenadministratie en de penningmeester van TV Langeland komen binnenkort met meer informatie over hoe u kunt aangeven dat uw contributie automatisch, en daarmee voor de jaarlidmaatschappen in termijnen, wordt geïncasseerd. 3. Faciliteiten De vereniging biedt verschillende faciliteiten die nu ook in de wintermaanden beschikbaar zullen zijn. Er zijn in de wintermaanden enkele wijzigingen ten opzichte van wat u gewend bent Bar De bar van TV Langeland blijft ook in de nieuwe situatie draaien op een enthousiast barteam bestaande uit vrijwilligers van de vereniging. Dit kunnen ze uiteraard niet zonder hulp van u Bartijden De bar van TV Langeland is in de wintermaanden dagelijks geopend van 09.30h tot 13.30h en van 19.00h tot 23.00h. Uiteraard is het mogelijk om voor activiteiten, in overleg met het barteam, af te wijken van deze openingstijden.

6 Tijdens de (school)kerstvakantie is de bar van TV Langeland gedurende twee weken gesloten. Mocht de vereniging vanwege onderhoud o.i.d. genoodzaakt zijn de bar tijdelijk te sluiten, dan zal dit tijdig middels de nieuwsbrief en/of website van de vereniging kenbaar worden gemaakt Bardiensten De bardiensten worden door de volwassen leden (18+) van TV Langeland gedraaid. De leden met een jaarlidmaatschap draaien per jaar in totaal drie bardiensten van vier uur. Deze bardiensten kunt u verspreiden over de zomer en/of de winter. Vanaf 1 april 2016 geldt een vrijstelling voor leden die 75 jaar of ouder zijn. Uiteraard staat het een ieder vrij om toch één of meerdere bardiensten (extra) te draaien. Voor het afkopen van de bardienst geldt een tarief van 35,00 per bardienst van vier uur. U kunt bij het aanmelden van de bardienst aangeven hoeveel bardiensten u wenst af te kopen. Het inschrijven zal net als afgelopen jaar via de website van TV Langeland geschieden. Het barteam heeft de leden hierover geïnformeerd middels een mailbericht. Voor meer informatie over de bardiensten verwijzen wij u ook naar onze website Winterseizoen 2015/2016 Het bestuur doet hierbij een oproep aan alle leden van TV Langeland om in het winterseizoen 2015/2016 vrijwillig nog één extra bardienst te draaien van vier uur. Zodoende besparen we veel geld aan betaalde bardiensten wat we weer op een andere wijze kunnen investeren in de vereniging. Het rooster van de bardienst is inmiddels op de website beschikbaar. Hier kunt u zich op dezelfde wijze inschrijven als afgelopen seizoen Cashless vereniging Het is de huidige leden vast niet ontgaan dat TV Langeland sinds het seizoen 2015/2016 een cash-less vereniging is. Dit houdt in dat het niet meer mogelijk is om met contant geld af te rekenen. U kunt aan de bar afrekenen met uw KNLTB-pas (voorkeur) of uw pinpas. Ook in de wintermaanden is TV Langeland een cash-less vereniging.

7 3.2. Afhangsysteem Om op de banen van TV Langeland te spelen, dient u af te hangen op het afhangsysteem van de vereniging. U kunt afhangen met uw KNLTB-pas. Alleen degenen die hebben afgehangen, mogen gebruik maken van de tennisbanen Afhangen jaarlidmaatschap De jaarleden van TV Langeland ontvangen een KNLTB-pas die het hele jaar door geldig is op het afhangsysteem van de vereniging. De pas kan ook gebruikt worden voor deelname aan officiële KNLTBevenementen Afhangen winterlidmaatschap (een zomerlidmaatschap bij een andere vereniging) De winterleden van TV Langeland die bij een andere vereniging lid zijn, krijgen een nieuwe/aparte KNLTB pas. Uw bondsnummer blijft dan gelijk aan het bondsnummer dat u al bezit. Winterleden die buiten het winterlidmaatschap geen ander tennislidmaatschap hebben, krijgen een nieuwe KNLTB pas met een nieuw en eigen bondsnummer. Met deze passen kunt u gedurende de wintermaanden afhangen op het systeem van TV Langeland en deelnemen aan officiële KNLTB-evenementen Afhangen winterlidmaatschap (geen zomerlidmaatschap bij een andere vereniging) De winterleden van TV Langeland die niet ergens anders lid zijn, krijgen een KNLTB-pas waarmee zij gedurende de wintermaanden kunnen afhangen op het systeem van TV Langeland Kleedkamers en toiletten De kleedkamers en toiletten zijn te gebruiken tijdens de openingstijden van de vereniging, namelijk dagelijks van 08.00h 23.00h

8 3.4. Onderhoudscommissie De Onderhoudscommissie doet haar uiterste best om ook in de wintermaanden de banen goed bespeelbaar te houden. Zij zal in de wintermaanden extra aandacht besteden aan de banen, maar vraagt de leden om hier ook een steentje aan bij te dragen. Op iedere baan zal een bezem staan waarmee afgewaaide takjes en/of bladeren van de baan kunnen worden verwijderd. 4. Activiteitenoverzicht Naast de vele (les)activiteiten die in de zomer door TV Langeland worden georganiseerd, zal de vereniging ook in de winter niet stil zitten en het een en ander voor de leden organiseren. Onderstaand treft u een overzicht van de activiteiten die TV Langeland voornemens is om te gaan organiseren in de winterperiode. Wij raden de leden aan om de site en de nieuwsbrief in de gaten te houden voor meer informatie over de activiteiten Activiteiten volwassenen Tot op heden heeft de vereniging in de wintermaanden zich alleen beperkt tot het aanbieden van herfstcompetitie en het organiseren van een gezellige mosselavond. Per 1 oktober 2015 is TV Langeland voornemens om voor de volwassenen het volgende te organiseren Ook van oktober t/m maart is het mogelijk om te lessen bij onze hoofdtrainer Lodewijk van Ardennen. Het aanmelden is mogelijk via de website van TV Langeland. Van oktober t/m half november en in maart vindt op woensdag de racketochtend en op donderdag de racketavond plaats. In de wintermaanden zal, i.v.m. de openingstijden van de bar, de racketochtend om 09.30h starten. Bij slecht weer gaat de racketochtend en/of avond niet door. De leden worden hierover niet actief geïnformeerd: het staat eenieder vrij om wel te komen vrijspelen.

9 Op 27 december 2015 wordt het oliebollentoernooi gehouden. Het is een ouder-kind -toernooi dat wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. We zouden het leuk vinden om u met uw zoon en/of dochter op de baan te zien. In januari/februari wordt een winterclubkampioenschap georganiseerd. Het toernooi duurt één week en in het finaleweekend nodigen wij eenieder uit voor een gezellige (stampotten)avond. Het voornemen is om in de winterperiode ook een (tennis)activiteit te organiseren waaraan niet-tv Langeland leden kunnen deelnemen Activiteiten jeugd De jeugdcommissie zal zich ook in de wintermaanden actief inzetten voor leuke activiteiten. De volgende activiteiten kunnen alvast in de agenda worden gezet: 28 oktober 2015 is het rood en oranje event. Dit is het Open toernooi voor de jongste jeugd die speelt met de rode en oranje tennisballen. 8 november 2015 organiseert de club de eendaagse clubkampioenschappen single voor de jeugd. 15 november organiseert de club de eendaagse clubkampioenschappen dubbel voor de jeugd. 27 november 2015 komt Sinterklaas langs. 27 december 2015 is het Oliebollentoernooi, ook wel bekend als het ouder-kind -toernooi. 12, 19 en 26 maart wordt de competitietraining voor de jeugd georganiseerd door de tennistrainer van TV Langeland. De vereniging organiseert wedstrijdtrainingen voor rood en zwart. Vanaf 16 oktober start de tien weken durende reeks. Voor meer informatie vragen wij u de website en/of nieuwsbrief in de gaten te houden. De vereniging organiseert ook wedstrijdtrainingen voor de oudste jeugd. De wedstrijdtrainingen worden op twaalf zondagen gegeven. Voor de exacte data verwijzen wij u naar de informatie die binnenkort op de website van TV Langeland en/of in de nieuwsbrief wordt geplaatst.

10 4.3. Competitie De Tennis Technische Commissie (TTC) organiseert al enige jaren de herfstcompetitie op de vereniging. Die zal ook de komende winterseizoenen worden georganiseerd. Het voornemen is om ook in de toekomst in te kunnen schrijven voor de wintercompetitie Klaverjasavonden Uit eerdere publicaties hebben de fanatieke klaverjassers kunnen vernemen dat voor komend winterseizoen voorrang moet worden verleend aan de hoofdactiviteit van onze vereniging, namelijk tennissen. Het leek de klaverjascommissie niet zinvol dit kaartevenement in de kantine door te laten gaan op de momenten dat de tennissers ook gebruik maken van de kantine en de bar. De klaverjascommissie overweegt om een kerstdrive te organiseren, er van uitgaande dat in deze expliciete wintermaand het gebruik van het clubhuis wat minder intensief is. Als datum wordt donderdag 17 december 2015 gepland. Zet deze dus in uw agenda. De Klaverjascommissie stelt het op prijs om te weten wie denkt te willen meedoen aan dit evenement en verzoekt de geïnteresseerden dan ook om zich vóór half november te melden bij een van de volgende personen: Tonny van Velzen via Arie v.d. Grient via Bart Buitendijk via Hans Voogt via

11 5. Ledenadministratie 5.1. Lid worden U kunt via de website van TV Langeland uw jaarlidmaatschap of winterlidmaatschap digitaal regelen. Op de website staat een formulier dat u kunt invullen. Vergeet niet na het invullen van het formulier nog een pasfoto aan te leveren. U kunt uw pasfoto sturen naar: ledenadministratie@tvlangeland.nl Of per post sturen naar: TV Langeland T.a.v. Ledenadministratie Oosterstraat XG Krimpen aan den IJssel. Graag vragen wij u om uw naam op de achterkant van de foto te zetten wanneer u deze hardcopy/per post aanlevert Voorwaarden pasfoto Voor de (digitale) pasfoto geldt dat: het aan dezelfde voorwaarden moet voldoen als een normale pasfoto; het bestandstype JP(E)G is; 5.2. Beëindigen lidmaatschap Het jaarlidmaatschap van TV Langeland loopt automatisch door en dient bij beëindiging schriftelijk of via worden opgezegd vóór 1 november voorafgaand aan het nieuwe seizoen. U kunt dan totdat het nieuwe seizoen begint blijven spelen (uiterlijk 31 maart). Leden die na 1 november opzeggen, zijn contributie voor het lidmaatschap verschuldigd voor het volgende tennisseizoen. Voorbeeld: u dient voor 1 november 2016 opgezegd te hebben voor het tennisseizoen 2017/2018. U kunt dan nog doorspelen tot en met 31 maart Het winterlidmaatschap wordt automatisch aan het eind van ieder winterseizoen beëindigd. Er geldt een uitzondering voor het seizoen 2015/2016. De leden van TV Langeland die vóór 1 november 2015 hebben opgezegd kunnen tot en met 31 december 2015 gebruik maken van de banen van TV Langeland. U kunt uw opzegging sturen naar: ledenadministratie@tvlangeland.nl

12 Of per post sturen naar: TV Langeland T.a.v. Ledenadministratie Oosterstraat XG Krimpen aan den IJssel. U ontvangt in beide gevallen een bevestiging van de ledenadministratie. Indien u geen bevestiging van de ledenadministratie heeft ontvangen is de opzegging niet geldig. Wij vragen u in dat geval contact op te nemen met de ledenadministratie. Voor de volledigheid vermelden wij dat opzeggen bij de tennisleraar niet voldoende is.

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting zomerlessen Aemstelburgh jeugd 2019 1 Table of Contents 1. TENNISKIDS BLAUW.... 3 2. FLEX TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN... 4 3. TENNISLES GEEL... 5 4.

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom!

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Welkom! Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Dit boekje is bedoeld om de nieuwe leden een beetje wegwijs te maken. Wij hebben geprobeerd alle belangrijke zaken

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) Afhangen: Leden die aan hun contributie voor dat jaar hebben voldaan, krijgen een KNLTBpasje. Dit pasje moet te alle tijde worden

Nadere informatie

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018)

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018) Tennisvereniging Giessenburg Informatieboekje voor nieuwe leden (uitgave 2018) Inhoudsopgave TVG De club Het clubhuis Huisregels Baanreglement Beschikbaarheid banen Algemene informatie Contributie Lidmaatschap

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom!

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Welkom! Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Dit boekje is bedoeld om de nieuwe leden een beetje wegwijs te maken. Wij hebben geprobeerd alle belangrijke zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je/u belangstelling heeft in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die overwegen

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD R.C.W.

INFORMATIEBLAD R.C.W. INFORMATIEBLAD R.C.W. Tennisvereniging R.C.W. Informatieblad nieuwe leden R.C.W. Waalwijk Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Welkom... 3 Historie R.C.W.... 3 Het tennispark en het paviljoen... 4 Openingstijden

Nadere informatie

Informatieboekje Maart 2019

Informatieboekje Maart 2019 Informatieboekje Maart 2019 Welkom bij Tennisvereniging Ommoord Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Tennisvereniging Ommoord staat vooral

Nadere informatie

Welkom bij TC Rijpwetering

Welkom bij TC Rijpwetering Welkom bij TC Rijpwetering 1 1. Even kennismaken TC Rijpwetering is een recreatieve tennisvereniging. De vereniging is in 1979 opgericht en is destijds gestart met 3 onverlichte mateco (=betonsoort) tennisbanen.

Nadere informatie

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1 Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. TV VBF is op 28 mei 1968 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio INLOGGEN KNLTB HOME CLUB LIDMAATSCHAP ACTIVITEITEN NIEUWS Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio Over LTC Barneveld We hebben als doel het beoefenen en het bevorderen van de tennissport.

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden WELKOM BIJ Beukenlaan 48 2451 ZE Leimuiden 0172-509168 http://www.tvleimuiden.nl/ Welkom nieuwe leden 2017 1 Welkom Hartelijk welkom als nieuw lid bij tennisvereniging Leimuiden. Dit boekwerkje is bedoeld

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1 INFOFOLDER Tennisvereniging Eijsden TVE Versie 2015.1 Alles wat je graag wil weten over tennisvereniging Eijsden (TVE) Deze informatie is bedoeld om het leden (nieuw of bestaand) zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Welkom bij LTC De Gelenberg

Welkom bij LTC De Gelenberg Welkom bij LTC De Gelenberg Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij tennisvereniging De Gelenberg. Onze vereniging is opgericht in 1966 en is gelegen aan Sportpark De Gelenberg, Gelenberg

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Deze introductie is opgesteld om jou als nieuw lid van de tennisvereniging Overhout te verwelkomen en met jou de belangrijkste zaken te delen. Bij vragen kan je

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte Welkom bij Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS). Wij hopen dat u met en bij ons vele gezellige en sportieve uren op en naast de baan zult doorbrengen. Door middel van dit boekje, hopen wij u nader wegwijs

Nadere informatie

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Beste leden van NNPV-tennis, Bijgaand treffen jullie de jaarcirculaire 2013 van NNPV tennis aan. Met zo n 200 leden (2014) zijn wij een grote en actieve NNPV-sportafdeling.

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van LTV Almere

Huishoudelijk reglement van LTV Almere Huishoudelijk reglement van LTV Almere Vastgesteld 28 november 2016 1. Inleiding 2. Doelstellingen L.T.V. Almere 3. Samenstelling leden 3.1 Lidmaatschap 3.2 Contributie 3.3 Bardienst 3.4 Blessureleed 3.5

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden,

Nieuwsbrief Maart Van de voorzitter. Tennisles. Op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Beste leden, Nieuwsbrief Maart 2012 Van de voorzitter Beste leden, Het is bijna zover, nog 2 weken en het nieuwe tennisseizoen kan weer beginnen. Er is nogal wat gebeurd in de afgelopen winter. De banen 1, 4, 5 en

Nadere informatie

Enquête onder de leden van TC 't Laer

Enquête onder de leden van TC 't Laer Enquête onder de leden van TC 't Laer Ward van Kampen Aantal reacties: 83 (rond 16% score) Waarom een enquête onder de leden. In 2015 heeft het bestuur van TC 't Laer besloten om uit seizoen uit te breiden

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar Beste leden, Het bestuur van de LTV Almere nodigt u hierbij uit om op maandag 28 november a.s. aanwezig te zijn op de Algemene Ledenvergadering. Aanvang 20.00 uur. Agenda 1. Opening en mededelingen 2.

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari Algemene ledenvergadering 2011 vrijdag 28 januari agenda Opening en Mededelingen Verslag ALV 19 januari 2010 Terugblik op 2010 Financieel verslag Verslag kascommissie 2009/2010 Vaststellen contributie

Nadere informatie

Begroting 2013/2014 en prognose 2014/2015

Begroting 2013/2014 en prognose 2014/2015 Bijgaand doen wij u de begroting 2013/2014 toekomen inclusief de prognose 2014/2015 waarin de consequenties van de voorgestelde verbouwing van het clubhuis zijn verwerkt. Voorafgaand aan de presentatie

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Gewenste organisatie Tennisvereniging Presikhaaf 2017.V3

Gewenste organisatie Tennisvereniging Presikhaaf 2017.V3 Gewenste organisatie Tennisvereniging Presikhaaf 2017.V3 Bestuur Voorzitter Bestuurslid parkbeheer Bestuurslid Clubhuis Bestuurslid tennis-technische zaken Penningmeester Secretaris Algemeen bestuurslid

Nadere informatie

Welkom bij TC de Helze!

Welkom bij TC de Helze! ! Welkom bij TC de Helze! Met dit informatieboekje brengen we u op de hoogte van de activiteiten en regels bij TC de Helze. TC de Helze is een dynamische vereniging. Dit betekent dat de Helze er veel aan

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

Handleiding bardiensten

Handleiding bardiensten Handleiding bardiensten Inhoudsopgave Inleiding... 2 Belangrijk... 2 Werkwijze... 2 Inloggegevens / profiel... 3 Wachtwoord of e-mail adres wijzigen... 3 Gebruik online diensten... 3 Bardienstplanner...

Nadere informatie

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam Welkom bij Après! Après Après is een tennisvereniging die speelt op tennispark Overdam te Leidschendam. Après is sinds 2005 een zelfstandige tennisvereniging. Wij tellen momenteel zo n 30 enthousiaste

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys

Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys Vrijwilligersbeleid CVV De Jodan Boys - Beheerder: Eigenaar Schrijver Beheerder Algemeen Bestuur Algemeen Bestuur Vrijwilligerscommissie Versie 2.2 Datum 6 maart 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal afhangen

Gebruikershandleiding digitaal afhangen Gebruikershandleiding digitaal afhangen Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je af kunt hangen op het Digitale Afhangbord van de KNLTB. Inhoud 1. Afhangen met behulp van touchscreen

Nadere informatie

1 Tevero enquête Algemeen. Ben je 0 vrouw 0 man. Ben je 0 junior 0 senior

1 Tevero enquête Algemeen. Ben je 0 vrouw 0 man. Ben je 0 junior 0 senior 1 Tevero enquête 2018 Algemeen Ben je 0 vrouw 0 man Ben je 0 junior 0 senior Hoeveel jaar ben je lid? 0 korter dan 5 jaar 0 tussen 5 en 1ar 0 langer dan 1ar Nieuwe leden Ben je recent lid geworden van

Nadere informatie

Editie maart 2016 BESTUURSNIEUWS

Editie maart 2016 BESTUURSNIEUWS BESTUURSNIEUWS Trots op T.C. Helios! 2015 was een dynamisch jaar waarin we enorm veel hebben gerealiseerd en waar we absoluut trots op mogen zijn. Trots omdat we onder andere door al deze inspanningen

Nadere informatie

Ie - boekje Introduct

Ie - boekje Introduct Introductie - boekje Wat is TV Metgensbleek TV Metgensbleek is een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, die recreatief tennis hoog in het vaandel heeft staan, maar waar ook ruimte is voor competitiespelen.

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG

INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG Onze vereniging heeft zijn domicilie in Tenniscentrum Neckslag. Het tenniscentrum is gevestigd aan de Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Artikel 1 1. Het Huishoudelijk Reglement regelt, voor zover nodig, de toepassing van de in de Statuten opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting, organisatie

Nadere informatie

Banen 1 t/m 4 tijdelijk minder beschikbaar voor recreatief tennissen ivm slijtage

Banen 1 t/m 4 tijdelijk minder beschikbaar voor recreatief tennissen ivm slijtage Nieuwsbrief 2 - Februari 2015 In dit nummer: Banen 1 t/m 4 tijdelijk minder beschikbaar voor recreatief tennissen ivm slijtage Automatische incasso s penningmeester in maart en april Nieuwe bondspas 2015

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Belangrijke vaststellingen

Belangrijke vaststellingen Visie Philten 2020 Belangrijke vaststellingen Teruglopend ledental Verdwijnen financiele steun Teruglopende inzet door leden Negatieve exploitatie Leidt tot de noodzaak om ons over de toekomst te bezinnen

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Commissie ledenwerving en -behoud 3

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2018

Handleiding Invullen Bardiensten 2018 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis- en Padel vereniging (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2018. Het invoeren wordt online via internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

wegwijzer nieuwe leden

wegwijzer nieuwe leden wegwijzer nieuwe leden Welkom In dit boekje vind je de algemene wetenswaardigheden van onze tennisvereniging. Voor algemene en actuele informatie - die aan frequente wijzigingen onderhevig is - verwijzen

Nadere informatie

Merry Christmass. Happy New Year

Merry Christmass. Happy New Year T.K.H.C. Helios Nummer 5, december 2013 Bericht van de voorzitter In dit nummer: Goededag mede Helios ers. et tennisseizoen 2013 is voorbij. Er zijn nog een paar diehards die buiten nog aan het spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo?

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? Algemene informatie De Almelose Tennisvereniging Luctor et Emergo is opgericht in 1898 en is één van de oudste tennisverenigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider.

Nieuwsbrief. Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider. Nieuwsbrief Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider. Hans Ooms gaat voor onze vereniging de rol van Verenigingscompetitieleider

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

De Inhoudsopgave. 1 Een overzicht van de contributie spelregels voor 4Defence ((Fight School Boxtel) 2 Waarom machtigen gemakkelijk en veilig is.

De Inhoudsopgave. 1 Een overzicht van de contributie spelregels voor 4Defence ((Fight School Boxtel) 2 Waarom machtigen gemakkelijk en veilig is. ContributieRegelement4Defence.docx De Inhoudsopgave 1 Een overzicht van de contributie spelregels voor 4Defence ((Fight School Boxtel) 2 Waarom machtigen gemakkelijk en veilig is. 3 De contributie bedragen

Nadere informatie

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Versie 1-2013 Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Welkom Welkom bij de Valkenburgse Tennis Vereniging. Als nieuw lid vind je in dit boekje de belangrijkste informatie over onze club. Natuurlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2013

NIEUWSBRIEF nr juni 2013 NIEUWSBRIEF nr.33. 1 juni 2013 Bestuurlijke zaken Afgelopen dagen heeft u een persoonlijke pas met begeleidend schrijven mogen ontvangen van Focuskapper Alex Eding, waarbij u tegen inlevering van uw pas

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP

INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP LTC LEEUWENBERGH 01-2013/1 Vereniging L.T.C. Leeuwenbergh Het Leeuwenbergh Gevoel Onze vereniging, de L.T.C. (Lawn Tennis Club) Leeuwenbergh, met doorgaans een kleine zeshonderd

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: Baancommissaris: Senioren: Junioren: Seniorenbaan: Juniorenbaan: Wisselbaan:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING DE KAAG TE WERVERSHOOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF 1 ALGEMEEN 1.1 Lid van de tennisvereniging is: 1.1.1 Ieder, die in het afgelopen jaar lid was en niet voor 1 december van dat jaar

Nadere informatie