Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek"

Transcriptie

1 A1 Audi A1 Sportback Audi Voorsprong door techniek

2

3 Pagina Fascinatie 4 Audi A1 Sportback Techniek 28 TFSI /TDI 32 Onderstel en besturing 30 MMI Multi Media Interface 33 Veiligheid 31 Audi connect 34 Audi efficiency Uitrusting 36 Uitvoeringen/pakketten 60 Omlijstingen ventilatieroosters 38 Audi exclusive 61 Velgen/banden 40 Audi exclusive line 63 Verlichting en spiegels 42 S line 63 Exterieur 46 Audi Originele Accessoires 64 Interieur 52 Lakkleuren 65 Infotainment 55 Contrastkleuren dak 68 Assistentiesystemen 56 Stoelen/stoelbekledingen 68 Techniek 59 Hemelbekledingen Overig 69 Audi Car Plus Assurance 75 Afmetingen 70 Audi Originele Accessoires 76 Index 72 Technische gegevens 80 Fascinatie voor Audi De uitrusting van de afgebeelde auto staat op pagina 79. De verbruiks- en emissiewaarden staan op pagina 72 en verder.

4 4 Audi A1 Sportback Groot in ieder detail Naar werk, sportclub, vrienden en familie. Naar stad of strand, doelgericht of op de bonnefooi. Doen waar je zin in hebt. Rijden, leven, beleven. De Audi A1 Sportback. Extra praktisch, meer mogelijkheden.

5

6

7 Audi A1 Sportback 7 Mooi in ieder detail 5 portieren, waarvan 1 grote achterklep, eventueel met fraaie LEDachterlichten. Praktisch en mooi gaan gelijk op.

8

9 Een blik opzij is altijd de moeite waard. Het dak is er naar keuze in één van de drie contrastkleuren. Dat is net zo kenmerkend voor deze auto als de opvallende achterspoiler. Let ook op het sportieve velgendesign.

10 10 Audi A1 Sportback Mooi om te zien, dynamisch om in te rijden. Kijk maar goed voordat de A1 Sportback uit het beeld verdwijnt. Zijn herkenbare vorm blijft op het netvlies hangen.

11

12

13 Audi A1 Sportback 13 Persoonlijk in ieder detail Moderne stoffen in aantrekkelijke kleuren, geraffineerde accenten die verwijzen naar vliegtuigen en zeiljachten, details zoals de gekleurde omlijstingen van de ventilatieroosters (bijvoorbeeld in granaatrood) en vooral: praktische gebruiksmogelijkheden. Voel je thuis in de Audi A1 Sportback en geniet van de versie die het beste bij je past. Hij is er als Attraction en als sportieve Ambition. Beide uitvoeringen zijn er ook met het media style pakket, waarmee je tal van extra keuzemogelijkheden hebt op het gebied van infotainment en interieurdesign.

14 14 Audi A1 Sportback Ruimte heb je nooit genoeg. De achterbank is voor 1/3 of 2/3 of volledig neerklapbaar. Dan past er geen 270 liter aan bagage achterin, maar zelfs 920 liter.

15

16

17 Audi A1 Sportback 17 Autorijden met de nieuwste digitale techniek voor muziek, internet en navigatie. Zo hoort bij MMI navigatie plus een hogeresolutie 6,5-inch kleurendisplay waarop navigatiekaarten in 3D zijn te zien. MMI werkt ook met spraakherkenning. Er is 20 GB opslagcapaciteit voor muziektracks, die naar wens via de 14 luidsprekers van BOSE Surround Sound zijn te horen. Ook DAB (digitale radio) komt dan extra goed tot zijn recht. Door voor telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) te kiezen, zit er een WiFi-hotspot in de auto-antenne. Handig om te internetten. Het navigatiesysteem werkt dan desgewenst met Google Earth-kaarten.

18 Inspirerend in ieder detail

19

20

21 Audi A1 Sportback 21

22 22 Audi A1 Sportback Efficiënt in ieder detail Zo zit modern rijplezier in elkaar: een TDI- of TFSI -motor* met standaard start-stopsysteem en opnieuw gebruiken van remenergie. De optionele 7-traps S tronic versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt snel en vrijwel zonder onderbreking van de trekkracht. Dat is ook gunstig voor de efficiency. * Het start-stopsysteem en energieterugwinning zitten niet op de A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic en 1.4 TFSI 136 kw S tronic. De verbruiks- en emissiewaarden staan op pagina 72 en verder.

23

24

25 Dankzij het dynamisch onderstel rijdt de Audi A1 Sportback zeer sportief. Ook aan boord: ESP met elektronisch sperdifferentieel. Voor een betere tractie, met name in bochten. Audi A1 Sportback 25

26 26 Audi A1 Sportback De mooiste manier om vlot en zuinig te rijden. Om veilig en ontspannen met vrienden en familie op pad te gaan. Met het allergrootste rijplezier. De Audi A1 Sportback. De Audi A1 Sportback in actie zien? Scan de QR-code met je telefoon of ga naar:

27

28 28 TFSI Het motormanagement bepaalt de in te spuiten hoeveelheid brandstof en het ontstekingstijdstip naar aanleiding van de bewegingen van je rechtervoet. Normaal gesproken is de inspuitdruk tussen de 30 en 120 bar. tweekrings koeling toerentalsensor herkent terugdraaien vanwege start-stopsysteem vloeistofgekoelde intercooler in het inlaattraject lichte nokkenasaandrijving bewegende delen geoptimaliseerd qua wrijving dynamo gekoppeld aan LIN-netwerk Vele uren ontwikkelingstijd. Duizenden testkilometers. En waarom? Dat merk je na enkele seconden In de Audi A1 Sportback doet TFSI -technologie zijn werk. Deze techniek combineert de voordelen van FSI, namelijk een laag verbruik en goede prestaties, met de aanwezigheid van een turbo die voor nog meer kracht zorgt. De 1.2 TFSI-motor met 63 kw heeft een onder hoge druk gegoten aluminium onderblok, met innovatieve cilinderbussen van grijs gietwerk, en een onderhoudsvrije distributieketting. De lichte zuigers bewegen wrijvingsarm op en neer en de oliecirculatie en het tweekrings koelsysteem dragen eveneens bij aan een efficiënte werking. Dat is ook aan het aangenaam lage verbruik te zien van gemiddeld slechts 5,1 l/100 km. Het maximum koppel van 160 Nm is al bij toeren beschikbaar. De sportieve 1.4 TFSI-motor, optioneel met 7-traps S tronic, levert 90 kw en is eveneens afgestemd op goede prestaties en gunstige verbruikswaarden. Het maximum koppel is 200 Nm bij toeren en de A1 Spor rtback haalt met deze motor een topsn elheideid van 203 km/h. De vloeistofgekoelde intercooler in het inlaatspruitstuk verkleint he t volu me van de aangezogen lucht, wat een gunstig effect heeft op de prestaties. De 1.4 TFSI 136 kw met dubbele drukvulling is nog dynamischer. Hij levert al vanaf toeren een koppel van 250 Nm en gaat desnoods door tot de A1 Sportback zijn top van 227 km/h rijdt. De verbruiks- en emissiewaarden staan op pagina 72 en verder.

29 TDI 29 dynamo gekoppeld aan LIN-netwerk bar zesvoudige hogedrukinspuiting geoptimaliseerde oliepomp turbo met variabele turbinegeometrie De piëzo-injectoren openen en sluiten in milliseconden en spuiten meerdere malen brandstof in de cilinders. Dit gebeurt met een druk tot wel bar. Tijdens een inspuitcyclus worden voor een deel zeer kleine hoeveelheden van minder dan eenduizendste gram ingespoten. bewegende delen geoptimaliseerd qua wrijving De voorinspuiting draagt bij aan een geleidelijke ontbranding. Dit levert een stillere en rustiger werkende motor op. TDI: Het begin van een revolutie die nog niet ten einde is De helft van alle Audi s die vandaag de dag wereldwijd wordt gekocht, is een diesel. Geen wonder, want dankzij ontwikkelingen zoals commonrail-inspuiting is TDI steeds efficiënter geworden. Het is dan ook niet vreemd dat diesel- hebben motoren hun weg naar de autosport gevonden. Met succes, want in 2006 won de Audi R10 TDI als eerste diesel de 24 uren van Le Mans. Ook de jaren erna zegevierde Audi, voor het laatst in De commonrail-inspuiting werkt met 4 injectoren en zorgt voor goede prestaties, rijcomfort en een aangenaam geluid. Gemiddeld verbruiken beide motoren met handgeschakelde versnellingsbak 3,8 l/100 km. De emissie komt uit op 99 g CO₂/km. De 66 kw-motor is er naar wens ook met 7-traps S tronic*. De topsnelheid bedraagt 182 km/h. De 77 kw-versie komt tot 190 km/h. Deze sterkste variant accelereert in 10,7 seconden naar 100 km/h. In de Audi A1 Sportback is een 1.6 TDI-motor met 66 of 77 kw te vinden. De verbruiks- en emissiewaarden staan op pagina 72 en verder. * Jouw Audi-dealer vertelt je graag vanaf wanneer dezee uitvoering leverbaar is.

30 30 MMI Multi Media Interface Bluetooth: de telefoonvoorbereiding functioneert als een handsfree installatie. Het systeem herkent automatisch aangekoppelde toestellen en neemt dan je instellingen en contacten over. Car: vanaf radio concert kom je via deze functie rechtstreeks in de menu's voor bestuurdersassistentie, auto-instellingen en service. MMI navigatie plus: dit infotainmentsysteem werkt met 3D-kaarten en 3D-weergave van bezienswaardigheden en gebouwen. De 20 GB harddisk is ideaal voor je eigen muziekbestanden. Media: via dit menu heb je toegang tot externe bronnen en de jukebox in MMI navigatie plus. Alles wat mogelijk is en nog een beetje meer Van buiten is het misschien niet de grootste, maar van binnen merk je daar niets van. De extra multimediavoorzieningen in de A1 Sportback doen niet onder voor die uit veel grotere auto's. Met MMI navigatie plus is veel mogelijk. Net zoals bij de radio concert het geval is, is het 6,5-inch TFT-kleurenscherm bovenop het dashboard geplaatst. Op die plek is alle informatie goed af te lezen. De zeer duidelijke 3D-kaarten zijn ingekleurd met topografiekleuren en je kunt uit 3 alternatieve routes kiezen. Ook toont het scherm desgewenst bezienswaardigheden en interessante Points of Interest zoals tankstations en restaurants. Het systeem is via MMI en met spraakbediening te activeren.

31 Audi connect 31 Audi connect: online verkeersinformatie De juiste en snelste route naar je reisdoel. Met online verkeersinformatie werkt de dynamische routebegeleiding nog beter. Er is een betere dekking van het wegennet, informatie over het ontstaan en oplossen van files komt sneller binnen en je ziet op welke weggedeeltes stremmingen zijn. Online verkeersinformatie is niet beschikbaar in Nederland, maar onder andere wel in Duitsland en België. Audi connect: nieuws en weer Weersvoorspellingen en het actuele weer, bijvoorbeeld infographics en weerkaarten van de navigatiebestemming. Audi connect: online nieuws met berichten over de actuele toestand in de wereld. Audi connect: navigeren met Google Earth en Street View* door middel van hogeresolutie lucht- en satellietfoto s, situatiefoto s, terreininformatie, straten, straatnamen en bedrijfsvermeldingen. Met Street View* weet je onder het rijden al hoe de bestemming eruitziet. Met POI search achterhaal je gedetailleerde informatie over een bestemming, bijvoorbeeld openingstijden en reviews. Dit werkt via spraakherkenning. Verder kun je een bestemming uploaden via myaudi en Google Maps. Werk thuis of op kantoor een route uit en verstuur deze naar de auto. Aan het begin van de rit haalt MMI navigatie plus deze route binnen. Audi connect en WiFi: Google Earth, POI s, en meer In de auto online zijn is nu nog eenvoudiger. Met Audi connect en MMI zoek je gemakkelijk met Google naar een POI, ontvang je nieuwsberichten en weersinformatie. De dataontvangst werkt via de UMTS-modem van telefoonvoorbereiding online (Bluetooth), waarmee MMI navigatie plus is uit te breiden. De WiFi-hotspot maakt 'losse' mobiele WiFi of USB-modems overbodig. Alle inzittenden kunnen met bijvoorbeeld laptop, tablet of smartphone het internet op. Via een smartphone-app is het zelfs mogelijk om via de autoradio naar internetzenders* te luisteren. Kijk voor meer informatie op pagina 65 of vraag jouw Audi-dealer om extra uitleg. Audi connect ervaren De vele mogelijkheden zien van Audi connect? Scan de QR-code met je telefoon of ga naar * Jouw Audi-dealer vertelt je graag vanaf wanneer deze functie beschikbaar is.

32 32 Onderstel en besturing dynamisch onderstel inclusief ESP met elektronisch sperdifferentieel Dynamisch onderstel, elektrohydraulische besturing, ESP en S tronic. Dat is sportief rijden Het dynamisch onderstel van de A1 Sportback zorgt voor sportieve, agiele en koersvaste rijeigenschappen en een hoog rijcomfort. De veren en dempers van de McPherson-voorwielophanging reageren direct op de conditie van de weg. Dankzij de directe stuuroverbrengingsverhouding volgt de auto meteen elke stuurbeweging op. De torsie-achteras met volledig nieuwe geleidingslagers draagt bij aan de goede richtingsstabiliteit en koersvastheid. Deze auto rijdt zeer dynamisch en is bijzonder comfortabel. De elektrohydraulische stuurbekrachtiging werkt snelheidsafhankelijk. De Audi-technici hebben aan het ESP een elektronisch sperdifferentieel toegevoegd. ESP zorgt er met gerichte remingrepen voor dat het aandrijfkoppel naar het wiel met voldoende d grip gaat. Dit verbetert de tractie, bijvoorbeeld in bochten. Daarmee rij je niet alleen veilig, maar ook nauwkeurig en ontspannen. De optionele S tronic transmissies met dubb ele koppeling voor de 1.4 TFSI en 1.6 TDI 66 kw biedt het comfort van een automaat en de sportiviteit van een handbak. De volgende versnelling staat altijd klaar, waardoor je vrijwel zonder onderbreking van de trekkracht, schokvrij en snel schakelt.

33 Veiligheid 33 staal airbags zijairbags i flankbescherming in de portieren Grootlichtassistent, airbags, ISOFIX. Dat is relaxed rijden Als het om veiligheid en bescherming in het verkeer gaat, staat bij Audi de mens centraal. Daarom hebben we systemen ontwikkeld die vooruitkijken, die je tijdens het rijden ondersteunen en die je helpen om ongevallen te voorkomen. Hiertoe behoren ook nieuwe tests om technische vernieuwingen uit te proberen. Zo hebben we de virtual test drive bedacht. Bestuurders krijgen een videobril op en rijden een virtueel traject. Intussen zien zij door de bril obstakels en andere verkeersdeelnemers opdoemen. In korte tijd kunnen wij zo veel kritieke situaties nabootsen. Een voorbeeld van een assistentiesysteem is de optionele grootlichtassistent. Als de camera van de grootlichtassistent andere verkeersdeelnemers herkent, switcht het systeem automatisch van grootlicht naar dimlicht. Ook in de A1 Sportback: het elektronische stabiliseringsprogramma ESP, dat de koersvastheid verbetert. Fullsize airbags en in de stoelen geïntegreerde thorax-bekken-airbags voorin. Hoofdairbags voor alle inzittenden. ISOFIXkinderzitjesbevestiging achterin. Plus vanzelfsprekend driepunts rolgordels met spankrachtbegrenzers, gordelspanners voorin en gordeldraagherkenning voor alle zitplaatsen.

34 34 Audi efficiency Efficiency, standaard in elke Audi Innovaties zijn de snelste manier om de efficiency te verbeteren. Audi zorgt al decennialang voor koersbepalende impulsen in de autowereld, wat bewijst dat efficiency waar je wat aan hebt met een langetermijnstrategie binnen bereik komt. Technieken en aanpassingen die het verbruik en de emissie verminderen, zijn daarom in elke Audi standaard. Technologieën worden specifiek per model gecombineerd en consequent in het volledige gamma toegepast. Audi heeft jarenlange ervaring met lichte carrosserieconstructies. Het Audi Space Frame (ASF), dat in diverse Audi-modellen is terug te vinden, is wat dat betreft een mijlpaal. Een kale carrosserie weegt dankzij deze revolutionaire bouwmethode zowat een derde minder dan een conventionele stalen carrosserie. De nieuwste innovatie in lichte bouwtechnieken is de gewichtsbesparende aluminium hybrideconstructie van de Audi A6. In de vorm van TDI heeft Audi een van s werelds succesvolste dieseltechnologieën ontwikkeld. De combinatie van directe inspuiting met turbodruklading zorgt voor zeer zuinige motoren die moeiteloos elke tussenacceleratie volbrengen. Voorlopig hoogtepunt is de 3.0 TDI clean diesel in de Audi A4 Limousine¹. Deze voldoet nu al aan de Euro 6-emissienorm die pas in 2014 van kracht wordt. Net zo buitengewoon is het downsizen van de TFSI -motoren. Vijf keer op rij is de 2.0 TFSImotor bekroond tot Engine of the Year². Met de Q5 hybrid quattro betreedt Audi een nieuwe fase van de efficiencyverbetering. Deze uitvoering plaveit de weg voor elektrische mobiliteit en geeft aldus de aanzet tot een op termijn emissiearme toekomst. De S tronic, een versnellingsbak met twee koppelingen, buit het potentieel van de toch al zuinige TDI- en TFSI-motoren extra uit. Deze transmissie houdt de motortoerentallen laag en schakelt bliksemsnel. Tot slot noemen we nog het aerodynamische design van de Audi carrosserieën. Ook dat draagt bij aan brandstofbesparing, omdat een lage luchtweerstand samengaat met een geringere opwaartse druk. Al deze kenmerken dragen eraan bij dat bij Audi efficiency in één adem is te noemen met sportiviteit. Nu en in de toekomst, want dat zijn we immers aan jou en onszelf verplicht. Voorsprong door techniek is ons geheim. ¹ Brandstofverbruik in l/100 km: bebouwde kom 8,7; buitenweg 5,5; 5; gemiddeld 6,7; CO₂-emissie in g/km: gemiddeld 175. ² De gerenommeerde International Engine of the Year Awards worden toebedeeld door 76 autojournalisten uit 36 landen. Organisator is UKIP Media & Events Ltd. Kijk voor meer informatie op

35

36 36 Uitvoeringen/pakketten Precies zoals jij het wil Geef jouw Audi A1 Sportback een personal touch. De uitvoeringen Attraction en Ambition versterken het karakter van jouw auto. Met het optionele media style pakket maak je het interieurdesign nog moderner en voeg je infotainmentfuncties toe. Daarin zijn onder meer de radio concert met uitklapbaar 6,5-inch kleurenscherm en het connectivity-pakket inbegrepen. Attraction De belangrijkste standaarduitrusting: Stof Spirit Driespaaks sportstuurwiel Omlijstingen ventilatieroosters zwart mat Stalen velgen met wieldoppen, maat 6,5 J x 15 (6 J x 15 op de 1.2 TFSI) Dynamisch onderstel Standaard stoelen voor Radio chorus Neerklapbare achterbankleuning Elektrisch bedienbare ramen Elektrisch verstelbare buitenspiegels Radiografische afstandsbediening ESP met elektronisch sperdifferentieel Start-stopsysteem en energieterugwinning* Fullsize airbags Ambition Extra ten opzichte van de Attraction: Sportstoelen voor incl. lendensteunen en een in hoogte verstelbare passagiersstoel Stof Heartbeat Driespaaks lederen sportstuurwiel Omlijstingen ventilatieroosters zwart hoogglans Aluminiumoptiek interieur inclusief aluminium instaplijsten Gegoten lichtmetalen velgen in 7-arm dynamiek design, maat 7 J x 16 Sportonderstel (je kunt ook voor het standaard onderstel kiezen) Mistlampen Bestuurdersinformatiesysteem Hoogglans uitlaatsierstuk(ken) De Audi A1 Sportback 1.4 TFSI 136 kw heeft bovendien: S line exterieur Uitgebreide kleurige interieurdetails mono.pur LED-lichtpakket Hemelbekleding van zwarte stof Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak V-design, maat 7,5 J x 17 Aluminiumoptiek interieur (hier afgebeeld in de Audi A1 3-deurs) Mistlampen Bestuurdersinformatiesysteem met instrumentenpaneel in aluminiumoptiek * Geen start-stopsysteem en energierecuperatie op de A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic en A1 Sportback 1.4 TFSI 136 kw.

37 media style pakket Optie voor zowel de Attraction als de Ambition Radio concert met uitklapbaar 6,5-inch TFT-kleurenscherm Connectivity-pakket Stof Intense of stof Heartbeat Uitgebreide kleurige interieurdetails mono.pur Omlijstingen ventilatieroosters in interieurkleur (ook leverbaar in wit hoogglans of aluminiumoptiek) LED-lichtpakket LED-lichtpakket Uitgebreide kleurige interieurdetails mono.pur Radio concert

38 38 Audi exclusive Je weet zelf het beste wat jouw smaak is. Daarom is er Audi exclusive Audi verkoopt jaarlijks wereldwijd meer dan een miljoen auto s. Van de jouwe echter maar één. Hoe dat kan? Dankzij dochteronderneming quattro GmbH, die jouw Audi uniek maakt met opties van Audi exclusive. Overweeg een lakkleur die je altijd al op jouw auto wilde, verfijnd leder, hoogwaardig alcantara en de fraaiste soorten houtfineer en andere materialen. Hierdoor krijgt jouw Audi een eigen stijl. De afwerking is vanzelfsprekend van zeer hoog niveau. Vraag jouw Audi-dealer om meer informatie of bezoek de Individual-studio in het Audi Forum Neckarsulm.

39 Met alabasterwit Audi exclusive leder fijnnappa beklede S sportstoelen. Voetmatten met alabasterwitte lederen biezen. Karmijnrode stiksels op de stoelzijwangen en hoofdsteunen. Alabasterwitte bedieningselementen met karmijnrode stiksels en uitgebreide kleurige interieurdetails met alabasterwit Audi exclusive leder met karmijnrode stiksels. Afgebeeld is de Audi A1 3-deurs

40 40 Audi exclusive line Bijzonder, hoogwaardig en met karakter: Audi exclusive line voor jouw Audi A1 Sportback. Afgebeeld is de Audi A1 3-deurs

41 Audi exclusive line* (alleen voor de Ambition) Zwart interieur Inclusief zwarte aanbouwdelen Voetmatten Met jetgrijze biezen Stoelmiddenbanen bekleed met ruitstof Jugendstil en alabasterwit alcantara. Zijwangen bekleed met jetgrijs leder fijnnappa met alabasterwitte stiksels Hemelbekleding van zwarte stof Stoelbekleding Stof Jugendstil en alabasterwit alcantara op de middenbanen, jetgrijs leder fijnnappa met alabasterwitte stiksels op de zijwangen en hoofdsteunen Omlijstingen ventilatieroosters zwart hoogglans Optie: aluminiumoptiek Onderste deel van de middenconsole In mono.pur jetgrijs met alabasterwitte stiksels Stuurwiel, versnellingspookmanchet en handremgreep Met alabasterwitte stiksels. Optie: multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel met of zonder schakelpaddels, voorzien van alabasterwitte stiksels Middenconsole in mono.pur jetgrijs. Versnellingspookmanchet met alabasterwitte stiksels * Van quattro GmbH.

42 42 S line Sportief, zelfverzekerd, stijlvol: S line Door in een Audi A1 Sportback te rijden, maak je duidelijk dat je van sportieve auto s houdt. Met de S line uitvoeringen versterk je de dynamische uitstraling van je Audi A1 Sportback. De uitrusting bestaat uit items die het fraaie design benadrukken, het interieur een sportief tintje geven en de wegligging aanpassen. Kies ook voor extra sportiviteit, met S line.

43 S line exterieur Bumpers, luchtroosters in de voorbumper en diffusorgedeelte in de achterbumper In een sportief design Dorpels In carrosseriekleur Grille zwart hoogglans Platinagrijs gelakt middenstuk van de voorspoiler en platinagrijs gelakt diffusorgedeelte in de achterbumper Instaplijsten Met S line logo s S line logo s Op de voorspatborden S line dakspoiler Mistlampen Verchroomde uitlaatsierstukken Afhankelijk van de motor enkel of dubbel Sportieve voorbumper en zwart hoogglans grille S line dakspoiler

44 44 S line Optionele S sportstoelen met zwarte stof Sprint/leder, jetgrijze stiksels en S line reliëflogo s (hier in de Audi A1 3-deurs) Omlijstingen van de ventilatieroosters optioneel in aluminiumoptiek Sportstoelen met zwarte stof Sprint/leder, jetgrijze stiksels en S line reliëflogo s. Zwarte middenconsole in mono.pur. Omlijstingen ventilatieroosters in zwart hoogglans. Afgebeeld is de Audi A1 3-deurs Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design. Van quattro GmbH

45 Stoelbekledingen Stof Sprint/leder zwart met jetgrijze stiksels Leder zijdenappa zwart met jetgrijze stiksels S line¹ Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17. Optie: Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 7-dubbelspaak design of 5-arm rotor design in titaanoptiek en glanzend gepolijst, maat 7,5 J x 18, banden 225/35 R 18. Van quattro GmbH S line sportonderstel Met dynamischere afstelling S line logo s Op de voorspatborden Instaplijsten Met S line logo s Interieur, dashboard en hemelbekleding Zwart, met jetgrijze stiksels op de bekleding, het lederen sportstuurwiel en de versnellingspookmanchet. Voetmatten jetgrijs afgebiesd Middenconsole In mono.pur zwart S line driespaaks lederen sportstuurwiel Gedeeltelijk bekleed met geperforeerd zwart leder en voorzien van S line logo. Optie: S line multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel met of zonder schakelpaddels Versnellingspookknop Van geperforeerd zwart leder Keuze uit de volgende stoelbekledingen en lakkleuren: Stoelbekleding stof Sprint/leder voor sportstoelen en S sportstoelen of leder zijdenappa voor S sportstoelen Altijd in het zwart met jetgrijze stiksels en met S line reliëflogo s op de leuningen van de voorstoelen Lakkleuren Alle lakkleuren en de speciale kleur Daytonagrijs pareleffect Omlijstingen ventilatieroosters Zwart hoogglans. Optie: aluminiumoptiek² Aluminiumoptiek interieur Sportstoelen voor Optie: S sportstoelen voor. Kenmerken zoals van de sportstoelen, maar met geprononceerdere schouderdelen en geïntegreerde hoofdsteunen Extra lakkleuroptie Daytonagrijs pareleffect ¹ Alleen voor de Ambition. ² Van quattro GmbH.

46 46 Audi Originele Accessoires Stijl heb je. Lifestyle rij je De mooie Audi A1 Sportback is al een statement op zich, maar je kunt dat extra kracht bijzetten. Dat doe je het beste met de lifestyle kit union square voor exterieur en interieur. Daarmee wordt jouw Audi A1 Sportback een stijlvolle trendsetter. En jij natuurlijk ook. 1 2 lifestyle kit union square folieset* Gun jezelf een eigen uitstraling. Kies voor een matzilveren folie op de dakbogen en een folie met een wijnrood ruitpatroon op de C-stijl. Op de achterklep kun je kiezen uit wijnrood of wit geruite folie. Tot de kit behoren verder buitenspiegelkappen met ruitpatroon en mat aluminium uitlaatsierstukken. Een fraaie aanvulling zijn de los leverbare matzilveren gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm polygoon design. 3 lifestyle kit union square interior en lifestyle kit union square interior plus Maak het interieur van jouw Audi A1 Sportback nog fraaier met wijnrode omlijstingen van de ventilatieroosters en binnenspiegel en wijnrode panelen op de portiergrepen en middenconsole. In al deze gevallen zit er een wit ruitpatroon op. Om de elegante uitstraling helemaal compleet te maken, zijn er wijnrode voetmatten met witte ruit erop en zwarte biezen. De lifestyle kit union square interior plus gaat nog verder. Dan zijn het sportstuurwiel, de versnellingspook en handremgreep bekleed met exclusief alabasterwit leder. Ontdek alle combinatiemogelijkheden voor interieur en exterieur in de car configurator op of vraag je Audi-dealer om meer informatie. 1 * Aan te brengen in de fabriek, eventueel in combinatie met S line exterieur, of achteraf door jouw Audi-dealer te monteren. Niet leverbaar in combinatie met een dak in contrastkleur.

47 2 3 Ruitpatroon op de achterklep Wijnrood Amalfiwit Lakkleur carrosserie Amalfiwit Cumulusblauw j IJszilver metallic metallic Briljantzwart Teakbruin metallic Shirazrood metallic Phantomzwart pareleffect Daytonagrijs pareleffect

48 48 Audi Originele Accessoires Fraai en dynamisch Geef jouw Audi A1 Sportback een eigen karakter met de competition kit folieset in contrastkleur. Daarmee ziet jouw auto er nog sportiever uit. 1

49 Folieset in contrastkleur Amalfiwit IJszilver metallic Daytonagrijs pareleffect Lakkleur carrosserie Amalfiwit Cumulusblauw Briljantzwart Gletsjerwit metallic Samoa-oranje metallic Teakbruin metallic Shirazrood metallic Scubablauw metallic Sphericblauw metallic Phantomzwart pareleffect Misanorood pareleffect Daytonagrijs pareleffect 1 2 competition kit folieset in contrastkleur Foliewrap voor op de achterklep en een set met dynamische strepen over de taillelijn en de buitenspiegelbehuizingen, allemaal in contrastkleur. 2 Ontdek alle combinatiemogelijkheden voor interieur en exterieur in de car configurator op of vraag je Audi-dealer om meer informatie.

50 50 Audi Originele Accessoires Een personal touch aan de binnen- en buitenkant De Audi A1 Sportback biedt veel mogelijkheden om hem volledig naar eigen smaak aan te kleden, zowel aan de buitenkant als binnenin. De eenkleurige interieurpanelen zijn er in 5 aantrekkelijke tinten en zorgen voor een opvallend accent. 1 Eenkleurige interieurpanelen Op de middenconsole, ventilatieroosters, portiergrepen en binnenspiegel. Keuze uit amalfiwit, ijszilver metallic, daytonagrijs pareleffect, misanorood pareleffect en gletsjerwit metallic. Misanorood pareleffect 1 Ontdek alle combinatiemogelijkheden voor interieur en exterieur in de car configurator op of vraag je Audi-dealer om meer informatie.

51 Eenkleurige interieurpanelen Amalfiwit IJszilver metallic Daytonagrijs pareleffect Misanorood pareleffect Gletsjerwit metallic Lakkleuren Amalfiwit Daytonagrijs pareleffect Amalfiwit Cumulusblauw Briljantzwart Gletsjerwit metallic IJszilver metallic Samoa-oranje metallic Teakbruin metallic Shirazrood metallic Scubablauw metallic Sphericblauw metallic Phantomzwart pareleffect Misanorood pareleffect Daytonagrijs pareleffect Stoelbekledingen Zwart/zwart Titaangrijs/zwart Granaatrood/zwart Wasabigroen/zwart IJszilver metallic Gletsjerwit metallic leverbaar niet leverbaar

52 52 Lakkleuren De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

53 Amalfiwit Gletsjerwit metallic Teakbruin metallic Sphericblauw metallic Cumulusblauw IJszilver metallic Shirazrood metallic Briljantzwart Samoa-oranje metallic Scubablauw metallic

54 54 Phantomzwart pareleffect Audi exclusive individuele lakkleuren* Van quattro GmbH Misanorood pareleffect De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder. * Vraag je Audi-dealer vanaf wanneer deze tinten leverbaar zijn.

55 Kleuren: dit zijn de combinaties Het dak is een uniek designdetail van de Audi A1 Sportback. Het domineert het beeld en benadrukt het silhouet van de auto. Het dak is er in carrosseriekleur en in contrastkleur. Elke combinatie zorgt weer voor een ander effect, waardoor je de A1 Sportback precies die uitstraling geeft die jij het mooiste vindt. Dak in contrastkleur Briljantzwart IJszilver metallic Daytonagrijs pareleffect Lakkleur carrosserie Gletsjerwit metallic IJszilver metallic Samoa-oranje metallic Teakbruin metallic Shirazrood metallic Scubablauw metallic Sphericblauw metallic Phantomzwart pareleffect Misanorood pareleffect Daytonagrijs pareleffect

56 56 Stoelen/stoelbekledingen Stof Spirit zwart Stof Spirit titaangrijs Standaard stoelen voor, bekleed met stof Spirit Van beide voorstoelen zijn de lengterichting, rugleuning en hoofdsteunen handmatig instelbaar, van de bestuurdersstoel ook de zithoogte De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

57 Stof Intense zwart Leder Milano zwart Alleen in combinatie met het media style pakket Stof Intense titaangrijs Leder Milano titaangrijs Alleen in combinatie met het media style pakket Standaard stoelen voor, bekleed met stof Intense Van beide voorstoelen zijn de lengterichting, rugleuning en hoofdsteunen handmatig instelbaar, van de bestuurdersstoel ook de zithoogte

58 58 Stof Heartbeat zwart/zwart, met contrasterende stiksels Stof Heartbeat granaatrood/zwart, met contrasterende stiksels Stof Heartbeat titaangrijs/zwart, met contrasterende stiksels Sportstoelen voor, bekleed met stof Heartbeat Met grotere zijwangen voor extra zijdelingse steun in bochten. Van beide voorstoelen zijn de lengterichting, rugleuning, zithoogte en hoofdsteunen handmatig verstelbaar. Voorzien van in 2 richtingen handmatig instelbare lendensteunen. In de Attraction alleen leverbaar in combinatie met het media style pakket Stof Heartbeat wasabigroen/zwart, met contrasterende stiksels De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

59 Stof Spirit Stoelmiddenbanen bekleed met zwarte of titaangrijze stof Spirit, zijwangen bekleed met zwarte of titaangrijze stof. Alleen leverbaar in combinatie met standaard stoelen voor Stof Intense zwart/zwart, met contrasterende stiksels Stof Intense granaatrood/zwart, met contrasterende stiksels Leder Milano zwart/zwart, met contrasterende stiksels Stof Heartbeat Stoelmiddenbanen bekleed met zwarte, titaangrijze, wasabigroene of granaatrode stof Heartbeat, zijwangen bekleed met zwarte stof met contrasterende stiksels. Designelementen van de stoelen in mono.pur zwart, titaangrijs, wasabigroen of granaat rood. Alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen voor Stof Intense Stoelmiddenbanen bekleed met zwarte, titaangrijze, granaatrode of fluweelbeige stof Intense. Zijwangen van sportstoelen bekleed met zwarte stof met contrasterende stiksels, van standaard stoelen met zwarte of titaangrijze stof. Designelementen van de stoelen in zwart, titaangrijs, granaatrood of fluweelbeige. Granaatrood en fluweelbeige alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen voor Stof Intense titaangrijs/zwart, met contrasterende stiksels Stof Intense fluweelbeige/zwart, met contrasterende stiksels Leder Milano titaangrijs/zwart, met contrasterende stiksels Leder Milano Stoelen en hoofdsteunmiddenbanen bekleed met leder Milano. Keuze uit: Standaard stoelen voor: in combinatie met het media style pakket zwart of titaangrijs Sportstoelen voor: in de Ambition of in combinatie met het media style pakket zwarte, titaangrijze of granaatrode stoelmiddenbanen. Zwarte zijwangen met contrasterende stiksels In hoogte verstelbare passagiersstoel Hemelbekleding Zwarte stof, inclusief zwarte aanbouwdelen. Alleen leverbaar in combinatie met het LED-lichtpakket Leder Milano granaatrood/zwart, met contrasterende stiksels Audi exclusive leder fijnnappa Middenbanen, zijwangen en hoofdsteunen bekleed met leder fijnnappa. Portierpanelen in een bijpassende kleur. Voetmatten met lederen biezen. Naar keuze ook: gekleurde stiksels op de zijwangen en hoofdsteunen. Alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen of S sportstoelen. Van quattro GmbH

60 60 Omlijstingen ventilatieroosters, velgen/banden Titaangrijs hoogglans Wasabigroen hoogglans Ook de gekleurde omlijstingen van de ventilatieroosters zijn een eigen stijlkeuze in de Audi A1 Sportback. Wit hoogglans Fluweelbeige hoogglans Zwart mat Zwart hoogglans Granaatrood hoogglans Audi exclusive aluminiumoptiek Van quattro GmbH De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

61 Stalen velgen met wieldoppen Maat 6 J x 15, banden 185/60 R 15. Exclusief voor de 1.2 TFSI Attraction. Maat 6,5 J x 15, banden 205/55 R 15 Gegoten lichtmetalen velgen in 7-arm design Maat 6,5 J x 15, banden 205/55 R 15 Gegoten lichtmetalen velgen in 7-arm dynamiek design Maat 7 J x 16, banden 215/45 R 16 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak V-design Antraciet, gedeeltelijk gepolijst. Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 6-gat design Gedeeltelijk gepolijst. Maat 6,5 J x 15, banden 205/55 R 15 Gegoten lichtmetalen velgen in 7-spaak design Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm design Met decoratieve elementen. Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design Maat 7 J x 16, banden 215/45 R 16 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak V-design* Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17 * Alleen leverbaar op de Audi A1 Sportback 1.4 TFSI 136 kw.

62 62 Velgen/banden, verlichting en spiegels, exterieur Diefstalwerende wielbouten Alleen los te draaien met bijgeleverde adapter Bandenreparatieset Met 12V-compressor en bandendichtmiddel. Max. toegestane snelheid 80 km/h Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design Maat 7,5 J x 17, banden 215/40 R 17. Van quattro GmbH In Nederland niet als meeruitvoering af fabriek leverbaar. De Audi-dealer levert wel velgen met winterbanden van Audi Originele Accessoires Bandenspanningscontrolesysteem Houdt de vooraf ingestelde bandenspanning in de gaten. In het geval van een dalende spanning waarschuwt het systeem met een symbool en een geluidssignaal. Ook met dit systeem is het verstandig om regelmatig de bandenspanning te controleren Boordgereedschap In de bagageruimte Krik In de bagageruimte Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 7-dubbelspaak design* Maat 7,5 J x 18, banden 225/35 R 18. Van quattro GmbH In Nederland niet als meeruitvoering af fabriek leverbaar. De Audi-dealer levert wel velgen met winterbanden van Audi Originele Accessoires Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm rotor design* Titaanoptiek, gepolijst. Maat 7,5 J x 18, banden 225/35 R 18. Van quattro GmbH In Nederland niet als meeruitvoering af fabriek leverbaar. De Audi-dealer levert wel velgen met winterbanden van Audi Originele Accessoires De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

63 Verlichting Xenon plus inclusief koplampreinigingsinstallatie Koplampen met duurzame gasontladingstechniek voor dim- en grootlicht. Daarmee wordt de weg zeer goed en gelijkmatig verlicht, zowel dichtbij als veraf. De lichtkleur lijkt op daglicht. De automatische dynamische hoogteregeling voorkomt verblinding van tegemoetkomend verkeer. Energiezuinige LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten Grootlichtassistent Herkent binnen de systeemgrenzen automatisch koplampen van tegemoetkomend verkeer, achterlichten van andere verkeersdeelnemers en bebouwing. Schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, afhankelijk van de verkeerssituatie. Alleen leverbaar in combinatie met het bestuurdersinformatiesysteem en een automatisch dimmende binnenspiegel met licht-/regensensor LED-achterlichten Rem- en achterlichten met LEDs. Het nieuwe pijlvormige lichtdesign geeft een 3D zwevend effect. Conventionele achteruitrijlampen en mistachterlichten Achterlichten Rood. Witte achteruitrijlampen. Mistachterlichten. Innovatief lichtdesign. LED-kentekenverlichting Koplampen Halogeen met multifacet reflectoren en helder glas. Elektrisch instelbare lichtbundelhoogte. Parkeerlicht. Dagrijverlichting Interieurverlichting Vertraagd dovend. Reageert op alle portieren. Bagageruimteverlichting LED-lichtpakket LED-verlichting voor: interieurverlichting, leeslampjes voor, ambienteverlichting, voetenruimtes voor, portierhendels, make-up spiegels, instapverlichting en portierarmsteunen. Conventionele verlichting in het dashboardkastje Mistlampen Geïntegreerd in de voorbumper. Met chroomranden Richtingaanwijzers Met inhaalfunctie: door de hendel kort aan te raken, knipperen de richtingaanwijzers 3 keer Adaptieve remlichten Knipperende remlichten tijdens een noodstop, om achteropkomend verkeer te waarschuwen. Zodra de auto stilstaat, automatisch inschakelen van de alarmknipperlichten Koplampreinigingsinstallatie Werkt met water onder hoge druk. Voor een betere verlichting en goed zicht dankzij minder strooilicht Licht-/regensensor Automatisch in- en uitschakelen van de autoverlichting, coming home-/leaving homefunctie en de ruitenwissers. Inclusief voorruit met grijze band aan de bovenzijde Spiegels Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Met asferisch spiegelglas bovendien naar keuze: verwarmbaar incl. verwarmbare ruitensproeiers verwarmbaar en elektrisch inklapbaar incl. verwarmbare ruitensproeiers en kantelfunctie van de rechter spiegel. Dit laatste houdt in dat het glas automatisch richting de grond draait als de achteruit wordt ingeschakeld. Handig om bijvoorbeeld de stoeprand te zien Spiegelbehuizingen in carrosseriekleur Inclusief B-stijl in zwart hoogglans Spiegelbehuizingen in Audi exclusive dakkleur Van quattro GmbH Binnenspiegel Dimbaar, in de kleur van de hemelbekleding naar keuze: automatisch dimmend met licht-/regensensor en een voorruit met een grijze band aan de bovenzijde Daken Glazen panoramadak Elektrisch te openen (kantelen/schuiven). Automatische loop tijdens openen en sluiten. Getint glas met traploos mechanisch bedienbare zonwering. Comfortsluiting van buitenaf via de centrale portiervergrendeling en de afstandsbediening. Zorgt door de ruime lichtinval voor een nog lichter interieur. Een goede akoestiek als het dak voor een deel of helemaal geopend is, mede ook dankzij de geïntegreerde windgeleider. Alleen leverbaar in combinatie met het LED-lichtpakket. Niet leverbaar in combinatie met radio chorus en 2+1 achterbank Openen en sluiten Comfortsleutel Toegangssysteem, schakelt ook de startblokkering in/ uit. Je hoeft de sleutel alleen bij je te hebben. Starten/ uitschakelen van de motor met de start-stopknop op het dashboard. Openen en afsluiten van de auto met een sensor in de portierhendel aan bestuurderskant. Als de auto op slot is, ontgrendelt de achterklep na herkenning van de autosleutel Centrale portiervergrendeling Met radiografische afstandsbediening in de autosleutel, roulerende code en autolockfunctie. Voor openen en sluiten van portieren, achterklep en tankklep Elektronische startblokkering Geïntegreerd in het motormanagement. Automatische activering met de autosleutel Contactslot Elektronisch. Autosleutel die onderhoudsgegevens opslaat * Alleen leverbaar in combinatie met S line sportonderstel.

64 64 Exterieur, interieur, infotainment Diefstalalarm Inclusief uitschakelbare interieurbeveiliging en uitschakelbare wegsleepbeveiliging met hellingshoeksensor. Sirene met eigen stroomvoorziening. Bewaakt motorkap, achterklep en portieren Voorbereiding voor track & trace Om een autovolgsysteem aan te sluiten waarmee het mogelijk is om jouw auto snel te lokaliseren als deze bijvoorbeeld gestolen is. Track & trace is verkrijgbaar via de Audi-dealer Ramen Warmtewerend glas In alle ramen Voorruit met grijze band Aan de bovenzijde Achterruitverwarming Met tijdschakelaar. Er lopen extra verwarmingsdraden ter hoogte van de ruitenwisser Extra donker getinte ramen (privacy glass) Voor de achterruit en zijramen achter Overige exterieuruitrusting Trekhaakvoorbereiding Bedrading. De trekhaak is leverbaar via Audi Originele Accessoires. Alleen leverbaar in combinatie met het bagageruimtepakket Audi singleframe Eendelige sierlijst om de grille met Audi-ringen Audi exclusive optiekpakket zwart Grille-omlijsting hoogglans zwart. Grille, kentekenplaathouder en mistlampbehuizingen matzwart. Van quattro GmbH Uitlaatsierstukken In hoogglans op de Ambition. Enkelvoudig op de 1.2 TFSI en 1.6 TDI en dubbel op de 1.4 TFSI Type- en motoraanduiding Op de achterzijde. Naar wens ook zonder motoraanduiding of zonder type- en motoraanduiding Stoelen/zitcomfort Neerklapbare achterbankleuning 1/3, 2/3 of volledig neerklapbaar Achterbank 2-zits. Gelijkend op de voorstoelen. Twee kommavormige hoofdsteunen voor een beter zicht naar achteren. Hoofdsteunen handmatig in hoogte verstelbaar. Achterbankleuning voor 1/3, 2/3 of volledig neerklapbaar 2+1 achterbank Geprofileerde buitenste zitplaatsen, die op de voorstoelen lijken. In het midden ruimte voor een derde passagier. Drie kommavormige hoofdsteunen voor een beter zicht naar achteren. Hoofdsteunen handmatig in hoogte verstelbaar. Achterbankleuning voor 1/3, 2/3 of volledig neerklapbaar Stoelverwarming voor Verwarmt zitting en rugleuning, van sportstoelen ook de zijwangen. Per stoel in 2 standen instelbaar Middenarmsteun voor Hellingshoek instelbaar. Met opbergvak Stuurwielen/versnellingspoken/bediening Driespaaks sportstuurwiel Met fullsize airbag Driespaaks lederen sportstuurwiel Met fullsize airbag Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel Met fullsize airbag. Voor de bediening van de Audi radio en, indien aanwezig, spraakherkenning, telefoon, Audi music interface en navigatie. Alleen leverbaar in combinatie met het bestuurdersinformatiesysteem Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels Met fullsize airbag. Voor de bediening van de Audi radio en, indien aanwezig, spraakherkenning, telefoon, Audi music interface en navigatie. Voorzien van schakelpaddels voor handmatig schakelen in combinatie met de S tronic. Alleen leverbaar in combinatie met het bestuurdersinformatiesysteem Audi exclusive lederen stuurwiel Leverbaar in alle Audi exclusive kleuren. De stiksels zijn er in diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Ruitenwissers Met 2 snelheden, interval met 4 standen, tip-wiscontact, wis-wasautomaat en parkeerstand voor een langere gebruiksduur van de wisserbladen. Achterruitwisser met wis-wasautomaat en automatisch wissen bij inschakelen van de achteruitversnelling (als de ruitenwissers voor aanstaan) Zonnekleppen Beweegbaar naar boven/beneden en opzij. Links en rechts met make-up spiegel achter een klepje Hoofdsteunen voor Handmatig in hoogte verstelbaar Hoofdsteunen achter Voor alle zitplaatsen (2 of 3). Handmatig in hoogte verstelbaar ISOFIX kinderzitjesbevestiging achter Bevestigingsmethode volgens ISO-norm voor het op een gemakkelijke manier plaatsen van kinderzitjes. Passende kinderzitjes leverbaar via Audi Originele Accessoires Uitschakelbare passagiersairbag Audi exclusive aluminium versnellingspookknop Van quattro GmbH Audi exclusive bedieningselementen leder Met Audi exclusive leder bekleed stuurwiel, versnellingspook-/transmissiehendelknop en versnellingspook-/ transmissiehendelmanchet. Leverbaar in alle Audi exclusive kleuren. De stiksels zijn er in diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Audi exclusive bedieningselementen wildleder, zwart Met Audi exclusive wildleder bekleed stuurwiel, versnellingspook-/transmissiehendelmanchet en handremgreep. Deze ledersoort kan na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Van quattro GmbH De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder. ¹ Alleen leverbaar in combinatie met competition kit folieset in contrastkleur, eenkleurige decoratiepanelen in het interieur, lifestyle kit union square interior of lifestyle kit union square interior plus. ² Audi online verkeersinformatie is er in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

65 Klimaatregeling Bagage en opbergen Overige interieuruitrusting MMI en navigatie Ventilatie en verwarming Aanjager met 4 snelheden. 4 ronde, afzonderlijk instelbare ventilatieroosters. Uitstroomopeningen bij de voorruit en zijramen voor ontwasemen. Uitstroomopeningen in de voetenruimtes voor en achter. Handmatige recirculatiestand. Stof-/pollenfilter Handbediende airconditioning Koelt en verwarmt het interieur via 4 ventilatieroosters in het dashboard en uitstroomopeningen in de voetenruimtes voor en achter. Uitstroomopeningen bij de voorruit en zijramen voor ontwasemen. Met handmatige recirculatiestand, stof-/pollenfilter, aanjager met 4 snelheden en handmatig instelbare luchtverdeling Comfortairconditioning 4 ventilatieroosters in het dashboard. Uitstroomopeningen in de voetenruimtes voor en achter. Uitstroomopeningen bij de voorruit en zijramen voor ontwasemen. Met zonlichtafhankelijke werking. Regelt elektronisch de luchttemperatuur, -hoeveelheid en -verdeling. Met automatische recirculatiestand, licht-/regen- en vochtsensor, combifilter, snelheidsafhankelijke regeling van de binnenstromende lucht Opbergvakken In de portieren en in de middenconsole Dashboardkastje Aan passagierszijde Opbergpakket Opbergvak onder de bestuurdersstoel, net in de voetenruimte van de voorpassagier, een afsluitbaar dashboardkastje, opbergtassen achterop de voorstoelen, in combinatie met 2-zits achterbank een open opbergruimte met 3 bekerhouders in het midden van de achterbank Bagageogen 4, in de bagageruimte. Voor het vastzetten van bagage Ski-/snowboardfoedraal Handig om lange voorwerpen mee te nemen, zoals maximaal 4 paar ski s van 200 cm of 2 snowboards. Niet leverbaar in combinatie met 2+1 achterbank Bagageruimteafdekking Uitneembaar Bagageruimtepakket Dit bestaat uit een 12V-aansluiting, een combinet dat op de bagagevloer is te bevestigen, opbergvakken onder de bagagevloer, een spanband aan de linker zijkant, een extra lampje en een multifixeerpunt links Voetmatten voor Van velours, afgestemd op de kleur van de vloerbekleding Voetmatten achter Van velours, afgestemd op de kleur van de vloerbekleding Elektrisch bedienbare ramen Voor en achter, met inklembeveiliging. In één keer openen/sluiten en van buitenaf openen/sluiten via de centrale vergrendeling Middenconsole Met 2 bekerhouders en een opbergvak Aansteker en asbak In de middenconsole voor 12V-aansluiting In de middenconsole Aluminiumoptiek interieur Aluminiumkleurige delen van de portierhendels in het interieur, de portiergrepen, het dashboardkastje, de aircobediening en de lichtschakelaar. Inclusief instaplijsten met aluminium segmenten Uitgebreide kleurige interieurdetails mono.pur Het design onderaan de middenconsole en van de portierarmsteunen wordt extra benadrukt met gekleurde details die bij de kleur van de stoelbekleding passen en fraaie materialen. Hierdoor oogt het interieur nog sportiever Audi connect Dankzij een WiFi-hotspot internet in de auto. Deze draadloze verbinding is aan het navigatiesysteem gekoppeld en ook te gebruiken om te internetten met smartphones, laptops, tablets en dergelijke. Nodig zijn de optionele MMI navigatie plus en de optionele telefoonvoorbereiding online (Bluetooth). In dat geval zit er een UMTS-module in de antenne. Telefoonvoorbereiding online en de UMTS-ontvanger bieden in combinatie met een SIM-kaart toegang tot POI s, Google Earth kaarten en Street View, nieuws- en weerberichten, Audi online verkeersinformatie 2 en internetradio 3. MMI navigatie plus verwerkt deze gegevens en toont de informatie op het display. Bovendien kunnen alle inzittenden via WiFi met hun smartphone, tablet of laptop het internet op. Goed om te weten: Audi connect en draadloos internet in de auto werken alleen in combinatie met een telefoonabonnement waarin mobiel internet is inbegrepen. Ook geldt dat deze diensten alleen beschikbaar zijn in gebieden waar het mobiele netwerk dekking heeft. Aan het gebruik van Audi connect diensten komt veel dataverkeer te pas, waardoor een zo hoog mogelijke datalimiet is aan te bevelen. Anders kunnen hoge telefoonkosten ontstaan. Kijk op de website van jouw telefoonprovider welke datalimieten er zijn. Verder kan jouw Audi-dealer je uitleggen welke Audi connect diensten in jouw auto te ontvangen zijn. Audi connect werkt overal in Europa, behalve op Cyprus, IJsland en Malta en in Turkije. In Rusland zijn de diensten alleen in en rond Moskou en Sint-Petersburg beschikbaar. Eenvoudig te bedienen via MMI navigatie plus, een multifunctioneel stuurwiel en spraakherkenning Uitgebreide kleurige interieurdetails met Audi exclusive leder Het onderste deel van de middenconsole en de portierarmsteunen zijn bekleed met leder, voorzien van contrasterende stiksels. Het leder en de stiksels zijn er in alle Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Roestvrijstaal voetsteun en pedaalcovers¹ Geborsteld edelstaal. Voorzien van rubber voor een goede grip ³ Vraag jouw Audi-dealer vanaf wanneer deze functie beschikbaar is.

66 66 Infotainment Navigatiepakket Dit omvat het connectivity-pakket (navigatievoorbereiding, Audi music interface, Bluetooth-aansluiting met Bluetooth audio streaming en een extra 32 GB SDHCkaartlezer) plus SD-kaartnavigatie voor Europa. Kaartweergave op een 6,5-inch kleurenscherm. Bedienbaar via radio concert, het multifunctionele lederen sportstuurwiel of spraakbediening. Alleen leverbaar in combinatie met radio concert, het bestuurdersinformatiesysteem en een multifunctioneel lederen sportstuurwiel Navigatie-SD-kaart Met navigatiedata (voor zover gedigitaliseerd) voor Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland MMI navigatie plus Harddisk-navigatie met 6,5-inch hogeresolutie kleurenscherm. Hoogwaardige kaartweergave met gebruik van topografiekleuren. Toont veel bezienswaardigheden en stedelijke modellen in 3D. Keuze uit 3 alternatieve routes. Door de route scrollen en in de kaart manoeuvreren met de joystick in de bedieningsknop. Route-informatie op splitscreen (wegsituaties, POI s langs de snelweg, TMCpro op de route). Detailkaarten van kruisingen en rijstrookaanbeveling. Dynamische routebegeleiding (indien beschikbaar). Spraakherkenning (bestemmingsinvoer in hele zinnen). Voorlezen van TMCpro-meldingen. Pijlweergave in bestuurdersinformatiesysteem. Radio met 3-voudige tuner en phase diversity. Harddisk met 20 GB ruimte voor muziek. DVD-speler voor muzieken video-dvd s. 2 SDHC-kaartlezers (maximaal 32 GB). Audi music interface voor de aansluiting van een ipod vanaf 4G, iphone (muziekweergave), USB-sticks en MP3- spelers. Bluetooth-aansluiting met Bluetooth audio streaming en 8 passieve luidsprekers met een totaal vermogen van 80 Watt. In combinatie met Bluetooth telefoonvoorbereiding online is gebruik van Audi connect mogelijk (o.a. navigeren met Google Earth en Street View, weer en nieuws). Navigatie-harddisk Met navigatiedata (voor zover gedigitaliseerd) voor: Europa: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot- Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Tsjechië, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland Amerika: Bahama s, Canada, Maagdeneilanden, Mexico, Puerto Rico, VS (inclusief Alaska, Hawaii) Andere regio s: AGCC (Abu Dhabi, Bahrein, Dubai, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië), China, Japan, Hongkong, Macao, Maleisië, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika Bestuurdersinformatiesysteem Met wit 3,5-inch TFT-monochroom display in het directe blikveld van de bestuurder. Toont de radiofrequentie of de zender-/titelnaam, infotainmentinformatie zoals navigatie, GPS-klok of het telefoonmenu (indien aanwezig), boordcomputergegevens, buitentemperatuur en niet gesloten portieren en achterklep. Digitale snelheidsweergave. Het efficiencyprogramma helpt je met de weergave van verbruiksoverzichten, stroomverbruikers, een schakelindicator en tips voor een zuinigere rijstijl Audio Radio chorus Met CD-speler, ook geschikt voor MP3, en AUX-IN. Monochroom 3-inch display. Dynamische zenderlijst. 24 voorkeuzestations. FM/AM-ontvangst. Snelheidsafhankelijke volumeregeling. 8 passieve luidsprekers voor en achter. Totaal vermogen 80 Watt Radio concert Met CD-speler en SDHC-kaartlezer, beide geschikt voor MP3, WMA en AAC. Separaat 6,5-inch TFT-kleurenscherm, MMI-bedieningsconcept, AUX-IN, dynamische zenderlijst, phase diversity, 50 voorkeuzestations, FM/ AM-ontvangst, snelheidsafhankelijke volumeregeling, TP-memo onder het rijden en in het car menu, 8 passieve luidsprekers voor en achter. Totaal vermogen 80 Watt DAB (digitale radio-ontvangst) Als aanvulling op de analoge ontvangst kun je naar digitale zenders luisteren. Deze hebben een betere geluidskwaliteit. Inclusief DAB+ en DMB audio. De dubbele DAB-tuner (alleen in combinatie met MMI navigatie plus) zoekt op de achtergrond continu naar alternatieve ontvangstfrequenties van de gekozen zender en tegelijkertijd wordt de zenderlijst geactualiseerd. Digitale ontvangst is afhankelijk van de plaatselijke beschikbaarheid van een digitaal ontvangstsignaal. Niet leverbaar in combinatie met radio chorus De standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan op pagina 76 en verder.

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI - Fiscale waarde excl. opties: 46.850,- - 110 kw/150 pk - Max. aanhangergewicht geremd: 1500 kg - Unilak - Achterruit, verwarmbaar

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek

Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek A5 Audi A5 Sportback Audi Voorsprong door techniek 02 Inhoud 04 06 14 16 Inleiding Onderstel Veiligheid Interieur 18 20 Design Motor Rijplezier Audi S5 Sportback S line 22 28 30 34 38 Audi exclusive, Audi

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013 Audi A3 Limousine lijst Vanaf september 2013 Uitvoeringen Netto Bruto Bpm Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. bpm incl. bpm incl. bpm Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. btw excl. btw incl.

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Audi A3 Sportback prijslijst Vanaf januari 2013

Audi A3 Sportback prijslijst Vanaf januari 2013 Audi A3 Sportback lijst Vanaf januari 2013 Uitvoeringen Netto Bruto BPM Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. BPM incl. BPM incl. BPM Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. BTW excl. BTW incl.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Octavia

De nieuwe ŠKODA Octavia De nieuwe ŠKODA Octavia Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM excl. BTW Bruto

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 juni 2014 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten incl. BPM incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST ŠkodaFabia Greenline PRIJSLIJST Škoda Fabia Greenline Prijzen Prijslijst per 1 januari 2011 brandstof motor vermogen transmissie energie co2- Fiscale uitvoering consumenten label uitstoot bijtelling prijs

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 79.900,00 Audi Code AX9UB74V www.audi.nl/ax9ub74v Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 79.900,00 Meer

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A4 Limousine en A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Spaceback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Advies incl. BPM incl.

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Window airbags 14"

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs Audi Configurator Fiscale waarde 237.350,00 Consumentenadviesprijs 238.940,00 Productnr. Beschrijving Prijs Motor 4S30AE\0 V10 5.2 FSI quattro S tronic Vermogen: 397(540) kw(pk) Gemiddeld brandstofverbruik:

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad bij leverancier ca. 3/4 weken SUV / Terreinwagen, 4 deurs Wit (Gletsjerwit

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28 Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: 56.570,28 Audi Code AXK2YDMC www.audi.nl/axk2ydmc Overzicht Audi Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Audi A8 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Specificaties Datum: 21-08-2008 Tellerstand: 164.454 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen:

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek

Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek Q3 Audi Q3 Audi Voorsprong door techniek Fascinatie voor Audi Pagina Fascinatie 4 Audi Q3 Verantwoord leven Techniek is een van de vaste waarden van het Audi met zijn modellen CO₂-neutrale mobiliteit mogelijk

Nadere informatie

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87 Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: 50.479,87 Audi Code AXMFXAK5 www.audi.nl/axmfxak5 Overzicht Audi Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs 50.479,87 Technische

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant A4 De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant Modellen Model Type Motor Transmissie Ex. BTW / BPM BPM Ex. BTW / incl. BPM incl. BTW / BPM Bijtelling 2015 A4 Limousine 1.4 TFSI 110 kw/150 pk S tronic 7 27.796,-

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Stationwagen, 5 deurs Zilver (Brilliant silver) (Metallic) Grijs (Stof Fly)

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

ŠKODA Rapid prijslijst

ŠKODA Rapid prijslijst ŠKODA Rapid prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Hatchback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM incl.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1 De Audi A3 Sportback e-tron ARS3632-03 Brochure Audi e-tron V4.indd 1 28-07-14 13:56 Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven. Toekomstige mobiliteit brengt veel uitdagingen met zich mee. Wij hebben

Nadere informatie