Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas."

Transcriptie

1 Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Puntjes op de i voor Sinterklaas. Voortgang groepsindeling. Bewegingstussendoortjes. Schoolbibliotheek; inrichting & oproep oude boeken Start peuterspeelzaal. Administratief medewerkster. Onthulling kunstwerk Lambrisering. Kalender. 3 december; Sinterklaasfeest op school. 15 december.; kerstdiner op school. 17 december; start kerstvakantie om uur. Puntjes op de i voor Sinterklaas. In spanning wachten wij af; weet Sinterklaas onze nieuwe school al te vinden?? Wij hopen natuurlijk dat het gaat lukken! Zwarte Piet wist vorige week in ieder geval al de weg om alvast wat te strooien en s nachts iets in de schoenen te doen. Dan moeten het toch lukken om de Sint de weg te wijzen naar onze school?! Om de dag goed te laten verlopen hier nog wat puntjes op de i ; De kinderen van groep 5 t/m 8 leveren hun surprise met gedicht uiterlijk donderdagmorgen 2 december in bij Edwin. De kinderen worden vrijdag gewoon tussen uur op school en in de klas verwacht. De kinderen mogen binnen de jas gewoon aanhouden. Om 8.35 uur gaan we allemaal naar buiten. We verzamelen aan de zijkant van de school bij het pleintje met de schoolvlaggen. Natuurlijk bent u samen met de niet schoolgaande broertjes en zusjes, de buren, uw familie enz. enz. van harte welkom om samen met ons Sinterklaas te ontvangen! Na de ontvangst op het plein gaan Sinterklaas en zijn Pieten met de groepen naar binnen om daar het programma te vervolgen. Alle kinderen zijn om uur vrij. Na uur ruimen we de Sinterklaasversiering op en zorgen we dat de school in kerstsfeer komt. Kunt u een handje komen helpen?? Uw kinderen kunnen worden opgevangen in een van de klassen om daar een filmpje te kijken, een spelletje te doen of een kleurplaat te maken. Alvast bedankt voor uw medewerking.

2 Groepsindeling. Zoals u weet, hebben we op dit moment nog een combinatiegroep met maar liefst vier leerjaren in een groep. Qua leerlingaantal was dit tot nu toe nog goed hanteerbaar. Er zijn echter al weer de nodige kinderen bijgekomen en er staan nog een aantal nieuwe leerlingen op de lijst. Daarom willen we ook deze groep gaan splitsen. Het zal een groep 5/6 en een groep 7/8 gaan worden. De splitsing zal uiterlijk direct na de voorjaarsvakantie plaats gaan vinden. Mocht het eerder haalbaar zijn, dan hoort u dit van ons. Wij zijn blij u te kunnen melden dat we in ieder geval al twee leerkrachten hebben gevonden die de groep 5/6 gaan begeleiden. Deze twee juffen zijn nu nog werkzaam op een andere school in Almere. Daar ronden zij in januari en februari hun werkzaamheden af om daarna bij ons te gaan werken. In een van de volgende nieuwsbulletins zullen wij u verder informeren over de splitsing en de nieuwe leerkrachten. Beweegtussendoortjes Sinds kort werken we in de groepen 1/2 en 3/4 met beweegtussendoortjes. Elke week staan er 2 beweegkaarten centraal. Dit zijn kleine oefeningen die te maken kunnen hebben met evenwicht, armcoördinatie, kracht, lichaamscoördinatie of fijne motoriek. Door kinderen elke dag een paar keer deze oefeningen te laten doen, bevorder je de motorische vaardigheden van de kinderen. Daarnaast is het ook een soort ontspanningsmoment na lang zitten en concentreren. Door even kort te bewegen kunnen kinderen zich daarna weer beter concentreren. In de klassen zullen de beweegkaarten ook hangen, zodat de kinderen ook zelf kunnen zien wat de bedoeling is en welke oefeningen gedaan worden. Zie de kaart hierboven. De kaarten hebben een bepaalde volgorde van moeilijkheid en hierin zal ook een opbouw zitten gedurende het schooljaar. Op maandag krijgen de kinderen van groep 3 t/m 8 ook de kans om bijzondere sportactiviteiten te doen. Deze worden begeleid door Peter van Kesteren; onze vakleerkracht op maandag. De activiteiten worden in een roulatiesysteem aangeboden zodat we niet wekelijks te veel tijd kwijt zijn aan sportactiviteiten.

3 Schoolbibliotheek. Vorige week zijn er op de verdieping van de school prachtige bibliotheekkasten geplaatst. U kunt ze zien op de foto hieronder. Binnenkort gaan we de kleine collectie boeken die de school al bezit, erin zetten. Uiteraard kunnen we nog wel de nodige boeken gebruiken. Heeft u thuis nog boeken staan die uw kinderen toch niet meer lezen? Wij zetten deze graag in onze schoolbibliotheek. U kunt de boeken inleveren bij de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt voor uw medewerking. Peuterspeelzaal. Sinds een paar maanden is de directie van de school in overleg met Stichting de Schoor om een peuterspeelzaal in de school te vestigen. Wij merken dat er veel behoefte aan is en Stichting de Schoor kan niet alle peuters meer plaatsen op PSZ Kleine Columbus in het Columbuskwartier. De peuterspeelzaal in onze school zal gevestigd worden in het lokaal tussen de ruimte van Partou en het kleuterlokaal. Voordat de PSZ kan starten, moeten er eerst nog de nodige werkzaamheden uitgevoerd worden om de ruimte geschikt te maken voor de peuters. Naar verwachting zal de PSZ in de Europaschool in februari/maart 2011 van start gaan. Zodra we meer informatie hierover hebben, dan zullen we dit aan u melden. Mocht u een peuter hebben die u wilt opgeven voor de PSZ dan kunt u hiervoor terecht bij Stichting de Schoor. Voor vragen over plaatsingen op de speelzalen kunt u terecht op telefoonnummer Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van tot uur of via Daar kunt u een inschrijfformulier downloaden. Administratief medewerkster. Vanaf de start van de school is Paula van Eijk bij ons werkzaam als administratief medewerkster. Zij heeft echter te kennen gegeven een dag minder te gaan werken. Daarom heeft zij ontslag genomen op de Europaschool. Paula zal de maand december nog bij ons aanwezig zijn. Natuurlijk nemen wij op haar laatste werkdag op maandag 13 december afscheid van haar. Wij bedanken Paula voor haar inzet en werkzaamheden bij ons op school. De afgelopen week hebben wij een sollicitatieprocedure gehouden om een geschikte opvolger te vinden voor Paula. Deze hebben wij gevonden in de persoon van Sandra Visser. Zij is een zeer ervaren administratieve kracht die al werkzaam is op een van de andere scholen binnen ons bestuur. Sandra zal na de kerstvakantie bij ons van start gaan.

4 Onthulling kunstwerk. Donderdag 2 december wordt om uur het kunstwerk aan de Nederlandstraat feestelijk onthuld. Het kunstwerk is in opdracht van de Alliantie gemaakt door Auke de Vries. Het staat nu al op het pleintje naast de school en voor Woonmere. Ook wij zijn met z n allen uitgenodigd om er bij te zijn. De kinderen zullen ballonnen op gaan laten. Nadien is er voor de genodigden een lunch in een van de lokalen in de school. Na de onthulling zullen de kinderen om uur de sinterklaas - voorstelling gaan opvoeren in de hal van de school. Voor het bijwonen van de voorstelling heeft u eerder al een uitnodiging gehad. Mocht u het leuk vinden om ook even aanwezig te zijn bij de onthulling van het kunstwerk dan bent u natuurlijk ook daar van harte welkom! Lambrisering. De afgelopen weken is er weer druk gezaagd en gemonteerd in het gebouw. Werknemers va de firma BIMO hebben in alle lokalen en op kwetsbare punten op de gang lambrisering aangebracht. Zo kunnen we er voor zorgen dat het glasvezelbehang netjes blijft en we niet binnen korte tijd al weer de muren moeten verven.

5

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

THEMA Herfst. Herfst Herfst Herfst Sinterklaas Sinterklaas Kerst Kerst Kerstviering met ouders

THEMA Herfst. Herfst Herfst Herfst Sinterklaas Sinterklaas Kerst Kerst Kerstviering met ouders DATUM 25-27/10 01-03/11 08-10/11 15-17/11 22-24/11 29-01/12 06-08/12 13-15/12 20-22/12 27-12-2016/ 5-1-2017 BIJBELVERHAAL Jozef verkocht Jozef onderkoning Mozes Samuël Vrije verwerking Vrije verwerking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van 2018. We zijn al weer twee weken op school en het is opnieuw alsof we

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 17 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 17 november 2017 Nieuws van het schoolplein Wat een prachtige dag was het vorige week vrijdag: rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school,

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief datum: nr. 7 Inhoud Pagina 1: Nieuwe leerlingen Kerstviering Kerstdiner Gevonden voorwerpen Nieuwe leerlingen:

de Menkotoren Nieuwsbrief datum: nr. 7 Inhoud Pagina 1: Nieuwe leerlingen Kerstviering Kerstdiner Gevonden voorwerpen Nieuwe leerlingen: de Menkotoren Nieuwsbrief datum: 09-12-2016 nr. 7 Nieuwe leerlingen: Vorige week zijn Vayen en Tess bij ons op school in groep 1 begonnen. We heten ze van harte welkom en wensen ze heel veel plezier op

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 13 vrijdag 2 december 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kalender Aanmelding nieuwe kinderen Sjouwhulp gevraagd Groep 3 nieuws Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Vossenjacht Ontruimingsoefening Kom op tijd!

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sinterklaasviering Ook dit jaar hebben we op de Montessorischool weer een heerlijk Sinterklaasfeest gehad! Zodra Sint op weg was naar Nederland klonken de eerste Sinterklaasliedjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 25 juni Geplande activiteiten. Nieuws vanuit de directie

IKC Jan Ligthart. Oudernieuwsbrief 25 juni Geplande activiteiten. Nieuws vanuit de directie , en Oudernieuwsbrief 25 juni 2018 IKC Jan Ligthart www.janligthartvld.nl T: 010-4347007 (Plein Emaus, groep 1 en 2) tijdelijk gevestigd aan de Seringenstraat T: 010-2342427 (Van Hogendorplaan, groep 3

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 IPC op de Europaschool Maandag 3 februari is het tweede thema van IPC gestart, Zij maakten het verschil. Op de foto zien we juf Marlies, verkleed als Vincent van Gogh met een pleister op haar oor. Meneer

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief mei Inhoudsopgave. 1. Agenda. 2. De Grote Rekendag

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief mei Inhoudsopgave. 1. Agenda. 2. De Grote Rekendag Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. De Grote Rekendag 3. Hiep hiep hoera voor de mooie resultaten van de CITO Eindtoets 4. Wat vinden wij van de afnamedatum in april van de CITO

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Ik wens iedereen heel goede dagen en hoop iedereen maandag 4 januari weer op school terug te zien.

Ik wens iedereen heel goede dagen en hoop iedereen maandag 4 januari weer op school terug te zien. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 10 nummer 4 (11-12- 15) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie