Voske 3. Baarle-Nassau

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voske 3. Baarle-Nassau"

Transcriptie

1 Voske 3 Baarle-Nassau

2 Voske 3, Baarle-Nassau Vraagprijs ,= k.k. WOONBOERDERIJ MET ROYALE SCHUUR/LOODS GELEGEN TEMIDDEN VAN DE LANDERIJEN Type woning : Vrijstaande woonboerderij. Bijgebouwen : Schuur/loods. Bouwjaar woning : Circa Inhoud : Circa m³. Perceelsoppervlakte : Circa ha. Het betreft een gedeelte van het perceel. Dit object is eventueel met meer grond aan te kopen. Totaal ca.: ha ha = ha. Ligging : De woning ligt op een zeer fraaie locatie in het buitengebied van Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, midden in de landerijen met veel rust en ruimte.

3 VRIJSTAANDE WONING Deze vrijstaande woning met achterhuis is gelegen op een zeer ruim perceel van ha. Dit object is eventueel met meer grond aan te kopen (totaal groot ha.). De woning beschikt onder andere over een inpandige garage met werkplaats, een schuur/loods, dubbele oprit en een akker die eventueel geschikt is voor een paardenweide. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw met baksteen (grotendeels met spouw). Dak en dakbedekking : Woning : Zadeldak gedekt met pannen. Schuur/loods : Zadeldak gedekt met asbest vrije golfplaten Begane grondvloer : Betonnen vloer. 1e verdiepingsvloer : Holle stenen verdiepingsvloer. 2e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. Kozijnen : Houten buitenkozijnen met welke grotendeels voorzien zijn van dubbele beglazing. Isolatie : In 2006 is het dak volledig vernieuwd en voorzien van dakisolatie en nieuwe pannen. Verwarming : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Topline, bouwjaar circa 2009). Warm water : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Topline, bouwjaar circa 2009).

4 Indeling Begane grond: De entree is voorzien van de meterkast (8 groepen, 3 x krachtstroom en aardlekschakelaar) en biedt toegang tot de woonkamer. De ruimte is voorzien van vloertegels, stucwerk wanden en een houten schroten plafond. De woonkamer is voorzien van vloertegels met vloerverwarming, stucwerk wanden en een sierbalken plafond. Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig uitzicht over de landerijen. Tevens biedt de woonkamer toegang tot de leefkeuken.

5 De leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de kelder en de bijkeuken. De ruimte is voorzien van vloertegels, sierpleister wanden en een stucwerk plafond. De keuken is voorzien van een keukeninrichting in rechte opstelling bestaande uit twee delen. Eén deel is voorzien van een granieten aanrechtblad en het andere deel is voorzien van een kunststof aanrechtblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een ceramische kookplaat met afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en spoelbak. De kelder heeft een afmeting van 3,40 m¹ x 3,40 m¹ en heeft een hoogte van 1,70 m¹. De bijkeuken (voormalig achterentree) is voorzien van vloertegels, deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De ruimte is voorzien van de wasmachineaansluitingen en een vaste kast. De ruimte geeft toegang tot de achterentree en middels een trapopgang is de eerste verdieping te bereiken.

6 De achterentree is voorzien van vloertegels en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Het plafond is afgewerkt met kuststof delen. In de ruimte bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een kunststof delen plafond. De ruimte is voorzien van een zwevend closet. De doucheruimte is geheel betegeld. Het plafond is afgewerkt met kunststof delen. De ruimte is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en een wastafel. De hobbyruimte wordt op dit moment gebruikt als feestzaal voor eigengebruik. Deze ruimte is mulitfunctioneel inzetbaar als kantoor-, speel- of slaapkamer. De ruimte is voorzien van vloertegels met vloerverwarming en stucwerk wand en plafond afwerking. De ruimte geeft toegang tot de inpandige garage welke toegankelijk is vanuit de oprit middels een elektrische bedienbare sectionaaldeur. De werkplaats is toegankelijk vanuit de inpandige garage en vanuit buiten middels een loopdeur. De werkplaats is voorzien van een betonnen vloer, elektra- en water aansluiting.

7 1e verdieping: De overloop is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van lambrisering met daarboven stucwerk. Het plafond is afgewerkt met board. Vanuit de overloop heeft men toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer, hooizolder en middels een vaste trapopgang is de bergzolder bereikbaar. De slaapkamer gelegen aan de rechter achter zijde van de woning is voorzien van een dakkapel. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en Agnes plafond platen. De slaapkamer gelegen aan de linker achterzijde van de woning is voorzien van een laminaatvloer, deels stucwerk en deels houten schroten wanden. Het plafonds is afgewerkt met Agnes plafond platen. De kamer is tevens voorzien van een vaste kast. De slaapkamer gelegen aan de linker voor zijde van de woning is voorzien van een dubbele vaste kast. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, deel stucwerk en deels houten schroten wanden. Het plafond is afgewerkt met Agnes plafond platen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een Velux dakraam, laminaatvloer en stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met Agnes plafond platen.

8 De badkamer is voorzien van vloertegels en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Het plafond is voorzien van Agnes plafond platen. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche mogelijkheid, wastafel en een toilet. De hooizolder is een bijzonder grootte ruimte met de nok in het zicht. De ruimte is toegankelijk vanuit de overloop, vanuit de hobbyruimte middels een vlizotrap en van uit buiten middels de hooiluik. 2e verdieping: De bergzolder is toegankelijk middels een vaste trap. De zolder is voorzien van een Velux dakraam en deels beplankt waardoor op dit moment niet de gehele bergzolder te gebruiken is.

9 Schuur/loods De schuur/loods is grotendeels opgetrokken met prefab elementen en deels voorzien van damwand profielplaten welke zich bevinden op een gemetselde voet. Het zadeldak is bedekt met asbest vrije golfplaten. De ruimte is voorzien van elektra en een betonnen vloer. De loods is toegankelijk middels 2 loopdeuren en een tweetal kunststof sectionaaldeuren (hoogte circa 3,75m¹). De muurplaat hoogte bedraagt 3,10 m¹/ 4,30 m¹ en de nok hoogte bedraagt 5,80 m¹. De afmetingen van de schuur bedragen 28,10 m¹ x 10,88 m¹ = 306 m².

10 Tuin De woning beschikt over een verzorgd aangelegde voor en achtertuin. De achtertuin is daarbij onder andere voorzien van een erfverharding, gazon, terras, borders met volwassen beplanting en bomen. De afscheiding met de buren wordt deels gevormd met hekwerk met klimop en deels met houten schutting.

11

12

13

14

15

16

17

18 Diversen Bestemmingsplan: Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied 1990 van de gemeente Baarle-Nassau en heeft daarin de bestemming Agrarisch met toekenning van een bouwvlak. Bron: gemeente Baarle-Nassau Ruimtelijke plannen: Wijziging van de agrarische bestemming naar een woonbestemming: Zoals bij het onderwerp bestemmingsplan staat omschreven, heeft de woning Voske 3 thans de volgende bestemming: agrarische. Middels een planologische procedure behoort het tot de mogelijkheid om de huidige agrarische bestemming te doen wijzigen in een particuliere woonbestemming. Wel dient hierbij onder andere rekening te worden gehouden met het feit dat de aanwezige bijgebouwen voor een deel dienen te worden gesloopt.

19 Diversen Kadastrale gegevens: Gemeente Baarle-Nassau, sectie R, nummer 161 (gedeeltelijk) en 902 (gedeeltelijk), totaal groot ha. Mogelijkheid om extra grond (circa ha.) aan te kopen. Perceel totaal groot : ha ha. = ha. Bijzonderheden: Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel: Fax: info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod tot verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de woning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

20 Buitenwonen Het gevoel van het èchte buitenwonen? Dat is wonen temidden van groen, rust en ruimte. Of u nu op zoek bent naar een authentieke woonboerderij of een koper zoekt voor uw vrijstaande woning in het buitengebied bij Schalk Makelaardij is uw buitengevoel in goede handen. Buitenstate Buitenstate is een landelijk label van NVM-makelaars die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Het gaat hierbij om vrij gelegen woningen met een beleving van rust en ruimte. Selectie Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label. Wanneer is een woning een Buitenstate? Aan onderstaande criteria is een potentiële Buitenstate te herkennen: - ligging buiten de bebouwde kom; - aan alle zijden vrijstaand; - perceelgrootte van tenminste m²; - uitstraling van rust en ruimte. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt. Het gaat dus met name om de woonbeleving. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Wat maakt Buitenstate zo bijzonder? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van de wet- en regelgeving in het buitengebied. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. De aan- of verkoop van een Buitenstate is dan ook maatwerk! Schalk Makelaardij Uw Buitenstate - of uw verlangen ernaar - is in vertrouwde handen bij Schalk Makelaardij. U kunt er op vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De Buitenstate-makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN

Voske 3. Baarle-Nassau

Voske 3. Baarle-Nassau Voske 3 Baarle-Nassau Voske 3, Baarle-Nassau Vraagprijs: Op aanvraag VOLLEGRONDSTUINBOUWBEDRIJF MET SCHUUR EN EEN VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING. Type woning : Vrijstaande woonboerderij. Bijgebouwen : Schuur/loods.

Nadere informatie

Zoudtlandseweg 60. Breda

Zoudtlandseweg 60. Breda Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg reda Vraagprijs. 474.000,= k.k. GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, GARAGE EN FRAAIE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage. Bouwjaar

Nadere informatie

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Brakkenstraat 26. Etten-Leur Brakkenstraat 26 Etten-Leur Brakkenstraat tten-leur Vraagprijs. 525.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN SCHUUR GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE. Type woning : Vrijstaande woning. (grotendeels gerenoveerd

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Strijbeekseweg 62. Strijbeek Strijbeekseweg 62 Strijbeek Strijbeekseweg trijbeek Vraagprijs. 429.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET OPRIT, SERRE EN ROYALE TUIN MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Spanjaardsdreef 6. Wernhout Spanjaardsdreef 6 Wernhout Spanjaardsdreef ernhout Vraagprijs. 369.000,= k.k. FRAAIE HALF VRIJSTAANDE WONING MET MAXIMALE PRIVACY EN TUIN Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning Inhoud Perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Galderseweg 15a Galder

Galderseweg 15a Galder Galderseweg 15a Galder Galderseweg 15a, Galder Deze goed onderhouden helft van een langgevelboerderij met dubbele oprit, carport en schuur is gelegen aan de rand van het dorp Galder, nabij Breda, met uitzicht

Nadere informatie

Leursebaan 314 Breda

Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314, Breda Deze vrijstaande woning met royale garage, aanbouw (2006) en berging is gelegen op een goed bereikbare locatie tegenover het mooie Liesbos. Aansluiting met de

Nadere informatie

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Hooijdonkseweg 8a. Breda Hooijdonkseweg 8a Breda Hooijdonkseweg 8a, Breda Vraagprijs. 595.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE SCHUUR GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VOOR DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN Type woning : Vrijstaand

Nadere informatie

Zoudtlandseweg 60 Breda

Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg 60, Breda Deze schitterend gelegen vrijstaande woning met aangebouwde garage en uitzicht over de landerijen is gelegen op zeer fraai aangelegd perceel. De woning

Nadere informatie

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp. De boerderij beschikt

Nadere informatie

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen Pannenhoefsebaan 21, Rijsbergen Goed onderhouden vrijstaande woning met een drietal opritten, inpandig bereikbare garage/paardenstal, paarden paddock met drinkgelegenheid

Nadere informatie

Egelantier 12. Zundert

Egelantier 12. Zundert Egelantier 12 Zundert Egelantier 12, Zundert Vraagprijs. 295.000,= k.k. RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT... Type woning : Halfvrijstaande woning met aanbouw. Bijgebouwen : Garage.

Nadere informatie

Caspar Damstraat17 Zundert

Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat undert Vraagprijs:. 129.500,= k.k. INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP DE 2DE VERDIEPING GELEGEN IN DORPSKERN. Type woning : appartement. Bijgebouwen : Gezamenlijke fietsen

Nadere informatie

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Strijbeekseweg 60a Strijbeek Strijbeekseweg 60a Strijbeek Strijbeekseweg 60a, Strijbeek Deze degelijk gebouwde, goed onderhouden vrijstaande woning met ruime oprit, inpandig bereikbaar kantoor/hobbyruimte (voormalig garage) én royale

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29, Zundert Deze vrijstaande bedrijfswoning met royale oprit en aangebouwde schuur/loods is gelegen op een perceel van 14.125 m² en biedt een prachtig uitzicht

Nadere informatie

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Hellegatweg 29a. Rijsbergen Hellegatweg 29a Rijsbergen Hellegatweg Koningin Emmastraat 29a, Rijsbergen 4, Rijsbergen Vraagprijs. 895.000,= 209.000,= k.k. IN FRAAIE BOSRIJKE MIDDEN OMGEVING WONING GELEGEN MET EEN SFEERVOLLE MODERNE

Nadere informatie

Kloosterstraat 3 Chaam

Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3, Chaam Deze langgevelboerderij met ruime oprit en riante schuur met paardenboxen is gelegen in het buitengebied van de plaats Chaam, op korte afstand van zowel het

Nadere informatie

Galderseweg 64 Galder

Galderseweg 64 Galder Galderseweg 64 Galder Galderseweg 64, Galder Deze gerenoveerde vrijstaande woning met royale inpandig bereikbare schuur en een vrijstaande veldschuur is rustig en landelijk gelegen op een perceel van 7.310

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Mereltjesstraat 19. Wernhout Mereltjesstraat 19 Wernhout Mereltjesstraat ernhout Vraagprijs. 399.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET SCHUUR, DUBBELE OPRIT EN FRAAIE ACHTERTUIN Type woning : Vrijstaande woning Bijgebouwen : Schuur

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3, Rijsbergen Deze fraaie geschakelde woning met inpandig bereikbare garage is gelegen in een zeer rustige straat op loopafstand van het dorpscentrum van Rijsbergen

Nadere informatie

Broekakkerweg 7. Gilze

Broekakkerweg 7. Gilze Broekakkerweg 7 Gilze Broekakkerweg ilze Vraagprijs. 535.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE LOODS, OPSLAGPLAATS, OPRIT EN VERANDA. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Loods en veranda.

Nadere informatie

Risten 33. Rijsbergen

Risten 33. Rijsbergen Risten 33 Rijsbergen Risten ijsbergen Vraagprijs. 359.000,= k.k. VRIJSTAAND WONEN AAN DE RAND VAN HET DORP MET UITZICHT OVER DE LANDERIJEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage. Bouwjaar

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Berkenlaan 110 Zundert

Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110, Zundert Deze instapklare middenwoning met vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van de dorpskern met voorzieningen

Nadere informatie

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167, Wernhout Vrijstaande woning met oprit en ruime tuin met prachtig uitzicht over de landerijen. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert Rucphenseweg 39 Klein-Zundert Rucphenseweg 39, Klein-Zundert Karakteristieke gemeentelijk monumentale woonboerderij met grote schuur gelegen op een royaal perceel met weids uitzicht over de bossen in de

Nadere informatie

Legstraat 16/16a. Chaam

Legstraat 16/16a. Chaam Legstraat 16/16a Chaam Legstraat 16/16a, Chaam Vraagprijs. 499.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE WOONRUIMTE GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE Type woning : Vrijstaande woning (gemeentelijk monument).

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

Zandspui 43. Etten-Leur

Zandspui 43. Etten-Leur Zandspui 43 Etten-Leur Zandspui tten-leur Vraagprijs. 749.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET LOODS/SCHUUR OP FANTASTISCHE LOCATIE IN HET BUITENGEBIED Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Loods/schuur.

Nadere informatie

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Krekelweg 21. Prinsenbeek Krekelweg 21 Prinsenbeek Krekelweg rinsenbeek Vraagprijs. 409.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, PAARDENRIJBAK EN DIVERSE BIJGEBOUWEN Type woning : Vrijstaande woning Bijgebouwen : Paardenstal,

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Scherpenbergsebaan 16. Schijf Scherpenbergsebaan 16 Schijf Scherpenbergsebaan chijf Vraagprijs. 549.000,= k.k. SEMI-BUNGALOW MET CARPORT, GARAGE EN PAARDENSTAL OP BESCHUTTE LOCATIE. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage,

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 20 Zundert

Waaijenbergstraat 20 Zundert Waaijenbergstraat 20 Zundert Waaijenbergstraat 20, Zundert Dit glastuinbouwbedrijf bestaande uit een recent gebouwde rietgedekte woonboerderij met garage, glasopstanden, tunnels, schuur/corridor, schuur

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Wildertstraat 15b. Wernhout

Wildertstraat 15b. Wernhout Wildertstraat 15b Wernhout Wildertstraat 15b, Wernhout Vraagprijs. 469.000,= k.k. SEMI-BUNGALOW MET AANPANDIGE BEDRIJFS- LOODS GESCHIKT VOOR DIV. DOELEINDEN. Type woning : Semi-bungalow. Bijgebouwen :

Nadere informatie

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL Vraagprijs : 539.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 11.585 m². Woonoppervlakte : ca. 180 m² (excl. garage). Inhoud : ca. 640 m³. Algemeen: Vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 439.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². Inhoud : ca. 560 m³. INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Algemeen: Vrijstaand huis

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Hoekstraat 5, Venhorst

Hoekstraat 5, Venhorst Hoekstraat 5, Venhorst Kenmerken Overdracht Vraagprijs 395.000 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 215.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². Inhoud : ca. 277 m³. Algemeen: Vrijstaand geschakeld huis met doorzon woonkamer,

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Vraagprijs : 219.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². Inhoud : ca. 356 m³. Algemeen: Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met schuifpui

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen Tel: 0165-348545 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur Bellendreef tten-leur Vraagprijs. 695.000,= k.k. MINICAMPING DE BELLENHOEVE MET MONUMENTALE BOERDERIJWONING Type woning : Boerderijwoning (Rijksmonument).

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal www.vanhasselmakelaars.nl Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal Vraagprijs 289.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m². SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Vraagprijs : 159.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m². Inhoud : ca. 389 m³. Algemeen: Ruime tussenwoning met stenen berging. Voorzien van

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Rooseveltstraat 118 DONGEN Rooseveltstraat 118 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer met open keuken van circa 42 m², luxe keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en multifunctionele

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k.

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k. DONGEN Sportlaan 7 Rustig gelegen vrijstaande woning (semibungalow) met 4 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond, badkamer begane grond en een royale tuin. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

Goudbloemsedijk 4a Hoeven

Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a Hoeven Goudbloemsedijk 4a, Hoeven Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Hoeven, op een rijafstand van een half uur van Rotterdam, staat deze geheel in stijl én luxe high-tech

Nadere informatie

WERNHOUT KALMTHOUTSEBAAN

WERNHOUT KALMTHOUTSEBAAN Bezoekadres: Molenstraat 50, 4881 CS Zundert tel. : 076-597 5900 fax : 076-597 6585 Bezoekadres: Raadhuisplein 4, 4715 CN Rucphen tel. : 0165-348545 - fax : 0165-342294 Kijk etalage: Rijsbergen: St. Bavostraat

Nadere informatie

TE KOOP. Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k.

TE KOOP. Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k. TE KOOP Pandelaar 63-65 5421 NG GEMERT Vraagprijs: 359.000 k.k. Omschrijving PANDELAAR 63-65 GEMERT. Deze vrijstaande woning met royale vrijstaande praktijkruimte/ garage is gelegen op een royaal perceel.

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage AZALEARING 46 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 179.000,00 k.k. : ca. 146 m². : ca. 120 m². : ca. 404 m³. excl. berging en garage Algemeen: Nette, zeer royale tussenwoning

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE bestaande uit: > loods I beg. gr. 112 m 2 vvo 1 e verd. 65 m 2 vvo > loods II 133 m 2 vvo > bedrijfswoning 375 m 3 > perceelsgrootte 1.066 m 2

Nadere informatie

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.)

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL Vraagprijs : 447.500,00 k.k. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) Perceels oppervlakte : ca. 600 m². Woonoppervlakte : ca. 259 m². Inhoud : ca. 860 m³.

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Thorbeckelaan 2 DONGEN Thorbeckelaan 2 Fraai gelegen tweekapper met ruime woonkamer/keuken door aanbouw, drie slaapkamers en een salon in voormalige garage. Op loopafstand van het centrum en de scholen gelegen. Perceel

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Slenk DT Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Slenk DT Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Slenk 93 5421 DT Gemert Vraagprijs: 695.000 k.k. Omschrijving Slenk 93 GEMERT Dit goed onderhouden en fraai afgewerkt landhuis met royaal vrijstaand en multifunctioneel bijgebouw (375m 3 ) is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving PRESIDENT VERPOORTENSTRAAT 15 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage is gelegen op een riant

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Valeriusstraat 46 5421 TV Gemert Vraagprijs: 205.000 k.k. Omschrijving VALERIUSSTRAAT 46 GEMERT. Deze ruime tussenwoning is gelegen op een zeer rustige, groene en kindvriendelijke locatie op korte

Nadere informatie

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert Vagevuurstraat 6 Klein-Zundert Vagevuurstraat lein-zundert Vraagprijs. 549.000,= k.k. ZEER MULTIFUNCTIONELE WOONBOERDERIJ GELEGEN OP PRACHTIG GROENRIJKE LOCATIE. Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning

Nadere informatie

Prijs: 209.500,-- k.k.

Prijs: 209.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DOMEIN 38 GEMERT. Deze nette tweekapper met aanbouw en inpandige garage is gelegen aan een rustige

Nadere informatie

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 215.000,00 k.k. : ca. 215 m². : ca. 100 m². : ca. 360 m³. Algemeen: Instapklare twee-onder-één-kap woning met 3 slaapkamers,

Nadere informatie

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 Karakteristieke en sfeervolle twee-onder-één-kap woning met grote schuur, 2 bergingen en prachtig gelegen aan de Hoofdstraat met weids uitzicht aan de achterzijde. Perceel

Nadere informatie

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Julianastraat 102 DONGEN Julianastraat 102 Karakteristieke tweekapper met luxe keuken en sanitairvoorzieningen, een mooie tuin met grote veranda en ruime berging. Perceel : 231 m² Inhoud : circa 337 m³ Bouwjaar : 1938 239.000

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

TE KOOP. Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k. TE KOOP Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k. Omschrijving PRINZENSTRAAT 8 GEMERT Dit degelijk gebouwd halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en overdekt terras is gelegen in een

Nadere informatie

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m². SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Vraagprijs : 215.000,00 v.o.n. Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m². Inhoud : ca. 373 m³. Deze woning wordt verkocht in opdracht van Thuisvester

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Vraagprijs 539.000,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Deze zeer fraaie semi-bungalow is gelegen op een perceel van 7.145 m² en is voorzien van een verzorgde aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Een woning

Nadere informatie

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Cortenbachstraat 42 5421 KJ Gemert Vraagprijs: 219.500 k.k. Omschrijving De genoemde prijs te weten 219.500,- k.k. betreft een scherpe BIEDEN-VANAF-prijs,! Heeft u interesse, maak dan vrijblijvend

Nadere informatie