Nieuwsbrief VSO Almelo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief VSO Almelo"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief VSO Almelo Een school van Attendiz Nieuwsbrief April 2016 Beste ouders en verzorgers, om de ongeveer 8 weken voorzien we u van een nieuwsbrief. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Februari. De nieuwsbrief staat ook op onze vernieuwde site www. vso.hetmozaiek-attendiz.nl Rapportvergadering en eindevaluaties In navolging van de overgangsnormen, zullen wij dit schooljaar voor het eerst een rapportvergadering houden. In de rapportvergadering wordt de didactische voortgang van leerlingen besproken a.d.h.v. de overgangsnormen van het Mozaïek. Over de overgangsnormen heeft u eerder dit schooljaar een brief ontvangen. De overgangsnormen vormen een leidraad in de beslissing of een leerling door kan naar het volgende leerjaar of niet. Echter zullen zij nooit bepalend zijn. Wanneer een leerling niet aan de overgangsnormen voldoet, wordt dit besproken in het team tijdens de rapportvergadering en zal op basis van onder andere inzet, motivatie, werkhouding en algehele ontwikkeling bekeken en besproken worden wat voor de leerling het meest passend is. De rapportvergaderingen worden op een nog nader te bepalen tijdstip vlak voor de zomervakantie gepland. Uw zoon / dochter heeft die dag tot half 1 les, waarna voor de docenten de rapportvergadering begint. Denkt u er t.z.t. aan om de taxi hiervan op de hoogte te brengen? In juni en juli zijn de eindevaluaties. Hierin wordt de algehele ontwikkeling en voortgang van de leerlingen besproken. Deze zijn dit schooljaar na schooltijd gepland waardoor de leerlingen gewoon hun lessen kunnen volgen. Dit is mogelijk omdat de didactische ontwikkeling wordt besproken tijdens de rapportvergadering. Aansluitend zal er een uitnodiging volgen voor u en uw kind voor de ouderavond waarop de eindevaluatie met u besproken zal worden. Sportdag 2016 Omdat we dit jaar niet bij Sisu terecht konden hebben we de sportdag op eigen terrein gehouden. En dat was een groot succes. Met een redelijk temperatuurtje en af en toe zon hebben de leerlingen zich prima vermaakt. Zowel de onderbouw als de bovenbouw speelden de spellen: Twister Allesbal Frisbee en natuurlijk de stormbaan. In de pauze was er iets te drinken en een lekker broodjes knakworst! Ook hadden we een gezond tussendoortje geregeld. Kortom: Een geslaagde sportieve dag!

2 Projectweek onderbouw Met de onderbouw hebben we twee weken aandacht besteed aan het thema Nederland, waterland. We hebben erg leuke proeven gedaan. Hoe zuiver je water? Hoe het kan dat een libelle kan drijven op het water. Ook zijn we op excursie geweest naar de waterzuivering in Enschede. Maar eigenlijk ging dit thema over de watersnoodramp van 1953 in Zeeland en welke gevolgen dit voor Nederland heeft gehad. Hierover hebben de film de Ramp gekeken en daarbij vragen gemaakt. Gele en rode kaarten Onze regels en afspraken omtrent de gele en rode kaarten zijn enigszins aangepast. De MR heeft dit voorstel ontvangen en goedgekeurd. De regels zijn als volgt opgesteld: Je kunt van ieder personeelslid een gele kaart krijgen, dit is een officiële waarschuwing. Na drie gele kaarten in een periode van een maand worden jij en je ouders op school uitgenodigd voor een gesprek. Bij een zeer ernstige overtreding krijg je een rode kaart. Dit betekent een time out van school waarna een docent je ouders/verzorgers inlicht. Bij een rode kaart wordt er een gesprek met de directie gepland waarin jij en je ouders worden uitgenodigd. Hof 88 Spy Bij de vakken geschiedenis en aardrijkskunde hebben we ook nog geleerd hoe de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij werkt en waarom zij zo belangrijk voor ons zijn. Ook hadden we allemaal een werkboek waarin voor alle vakken lessen zaten die te maken hadden met dit thema. Vrijdagmiddag 1 april was de afsluitende presentatie waarbij leerlingen konden laten zien wat ze hadden gedaan met het project. We bedanken de ouders en andere betrokkenen voor de komst, heel erg leuk. Ook dit jaar zijn wij weer met de hele school naar Hof 88 geweest om daar een film te kijken in het kader van CKV. Op woensdag 16 maart zij wij naar de film Spy geweest, wat een groot succes was onder de leerlingen. Heel terecht kwam naar voren dat de film niet leeftijdsadequaat was voor onze leerlingen. Wij zullen daarom volgend schooljaar weer scherp toezien op de kijkwijzer en de daarvoor geldende leeftijd hanteren.

3 Afwezigheid docent De afgelopen periode hebben wij helaas een aantal keer een klas af moeten bellen vanwege ziekte van een docent. Doordat wij van verschillende ouders hier vragen over kregen, geven wij u in deze nieuwsbrief kort uitleg over hoe dit kan ontstaan en hoe wij dit proberen te voorkomen! Wanneer een docent zich s morgens ziek meldt, zal in eerste instantie bekeken worden wat door het eigen team opgevangen kan worden voor die dag. Dit omdat de docenten en leerlingen met elkaar bekend zijn en zo het meest de rust en veiligheid bewaard blijft. Er zijn echter dagen waarop dit niet lukt, bijvoorbeeld omdat er meerdere docenten tegelijk ziek zijn, er docenten studiedagen hebben of er examens afgenomen worden etc. Dan kunnen wij de leerlingen niet opvangen en zal geprobeerd worden om vanuit de vaste invalpool van Attendiz een collega voor die dag voor de klas te krijgen. Mocht ook dit niet lukken, dan worden jullie als ouders gebeld met de mededeling dat wij uw zoon/dochter die dag niet op kunnen vangen. Wij zullen er echter alles aan doen om dit te voorkomen. Mocht u toch vragen hebben over hoe de vervanging geregeld is, dan kunt u zich altijd richten tot een lid van de CVB. De lezing werd 2 keer gehouden omdat we niet met de hele school in 1 klaslokaal kunnen. Eerst voor de bovenbouw, daarna voor de onderbouw. De stichting verzorgt gezondheidsvakanties voor kinderen uit het toenmalige rampgebied, waar de gevolgen van de ramp nog dagelijks ondervonden worden. Het verblijf in Vriezenveen blijkt de kinderen dan ook duidelijk aantoonbaar goed te doen. Initiatief voor het goede doel kwam van Marije Hees, leerling van het Mozaïek dit met haar familie (en de stichting) al jaren deze vakanties verzorgt. Zij is ook al meerdere keren naar Wit Rusland geweest en zij hebben ook geregeld deze kinderen voor zo n vakantie in huis genomen. De tweede lezing werd beëindigd met de overhandiging van een symbolische cheque van 5oo euro, het bedrag dat vervolgens naar de stichting is overgemaakt Goede doel kerstmarkt Donderdag 17 maart werd voor de leerlingen van het Mozaiek een presentatie gehouden door twee dames van de Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit Rusland, het goede doel waar we ons tijdens de afgelopen kerstmarkt voor ingezet hebben. PBS vanuit een leerling De meeste klassen hebben een buis in de klas waar ze muntjes in moeten doen, de muntjes kan je verdienen door goed gedrag. In sommige klassen mogen de kinderen andere kinderen ook muntjes geven. Natuurlijk met een goede redenen, ze mogen 1 per dag uit geven en de leraren 3 per dag.

4 Bij de hoeveelheid muntjes (wat de klas samen hebben besproken) mogen de kinderen iets leuks doen wat ze zelf hebben gezegd bevoordeeld: 30 min vrije tijd, high tea, 15min extra pauze, etc. natuurlijk kunnen de kinderen ook de groene muntjes verdienen die zijn voor de grote buizen (dat is voor de hele school geldig). En de oranje muntjes zijn dus Ouderavond PBS Woensdag 6 april jl., hebben we de een ouderavond georganiseerd in het kader van Positive Behavior Support. Voor de ouderavond hadden zich 35 ouders aangemeld. Helaas moesten een aantal ouders verstek laten gaan vanwege omstandigheden, desalniettemin was er een leuke groep ouders aanwezig om interactief bezig te zijn. Sandra Koot (onze PBS coach) startte met een PowerPoint over de stand van zaken van PBS bij ons op school en daarna konden de ouders met elkaar en met het team discussiëren aan de statafels over de volgende stellingen: - Hoe kan ik toezicht houden op wat er zoal online plaatsvindt in communicatie? - Hoe zie ik toe op het huiswerk van mijn zoon/dochter en hoe begeleid ik mijn zoon/dochter evt. met huiswerk? - Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind veilig online is en hoe kan ik samen met mijn kind zijn/haar internet gedrag controleren? - Hoe zorg je ervoor dat je kind een rode kaart wel als een straf gaat ervaren en hoe breng je dit positief? - Hoe steun je school in straffen en belonen en zorg je dat je kind niet in herhaling valt. Bovenstaande stellingen zijn in samenwerking met een ouder uit de MR opgesteld. Eén en ander zorgde voor een fijne en opbouwende avond waarin vele interessante gesprekken plaatsvonden, tussen ouders onderling en tussen team en ouders. Bij het doornemen van de evaluaties, die door de aanwezigen aan het eind werden ingevuld, bleek dat men het een leerzame avond heeft gevonden. Een tip voor school was dat het gewenst was om de uitnodigingen bij voorkeur een maand van te voren te versturen, in verband met werkende ouders. Hier zullen we in het vervolg rekening mee houden. Ook kregen we tips en wensen over de te houden ouderavonden in de toekomst, wat voor ons weer heel waardevol was. De avond werd gemiddeld gewaardeerd met een 8, dus een mooi cijfer voor ouders en school. Wij hopen u op de volgende ouderavond weer in grote getale te mogen ontvangen Namens het PBS team, Roelof Bonder MR/GMR Beste ouders, De bezetting van de medezeggenschapsraad van onze school, dient weer te worden uitgebreid. Na een periode waarin alle plaatsen bezet waren, is er in het volgend schooljaar weer ruimte voor nieuwe leden om zitting te nemen. Er is ruimte voor één teamlid in de personeelsgeleding, die intern zal worden geworven en voor twee leden in de oudergeleding. Volgens de procedure, vragen we hierbij aan ouders die interesse hebben om zitting te nemen in de MR

5 van VSO Het Mozaïek, zich te melden, om hopelijk volgend schooljaar onze medezeggenschapsraad te versterken. Dan kunnen we het volgend schooljaar weer met een volledige MR van start, Voor nader inlichtingen kunt u mailen naar roelof.bonder@attendiz.nl Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Voorzitter MR Roelof Bonder Ouderbijdrage stand van zaken Sinds de oproep in onze laatste nieuwsbrief (=februari) heeft er maar 1 ouder alsnog de ouderbijdrage betaald. Hiermee komt het totaal op 57 leerlingen (van de 115 leerlingen = exclusief klas K) waarvoor ouderbijdrage is betaald. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor: * activiteiten rondom Sinterklaas, Kerst en Pasen * sportdag, excursie, ouderavond Wij zouden het voor de leerlingen fijn vinden indien wij deze activiteiten kunnen blijven aanbieden, daarom deze herhaalde oproep. Onze betalingsgegevens zijn: Personeel Mijn naam is Paula Hengeveld. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de PABO te Hengelo. Tot nu toe heb ik vooral gewerkt op een basisschool in Enschede. Ik ben erg blij dat ik ben aangenomen voor deze uitdaging, omdat ik geïnteresseerd ben in leerlingen die extra zorg en begeleiding behoeven. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier als bijbaantje kinderen en jongeren met autisme begeleid tijdens dag- en weekendopvang. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn familie en vrienden, speel ik piano, loop ik hard of lees ik een boek. Mijn naam is Danielle Agterhuis-Hop, ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon van 8 en een dochter van 6 en wonen we in Enschede. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in het primair onderwijs, waarvan de laatste 16 jaar op De Zevensprong in Hengelo. Afgelopen zomer heb ik mijn diploma voor zorgcoördinator gehaald en ook al heb ik altijd met veel plezier voor de klas gestaan, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Tot aan de zomer zal ik vooral op de achtergrond werken, me bekend maken met de school en leerlingen. Ik wil proberen om regelmatig in de klassen mee te kijken. Na de zomervakantie zal ik mijn taken als zorgcoördinator oppakken en ik hoop de aankomende jaren met net zoveel plezier mijn werk te kunnen gaan doen op VSO het Mozaïek. Bedrag : 30,00 IBAN : NL38 RABO t.n.v. : Stichting Attendiz inz VSO Mozaïek/OR o.v.v. : ouderbijdrage , naam van uw dochter/zoon en de klas

6 Belangrijke datums 25 April - Meivakantie 2 Mei - Meivakantie 16 Mei - Tweede Pinksterdag 17 Mei Studiedag- Leerlingen vrij 6 Juni Studiedag Leerlingen vrij 24 Juni Schoolreisje onderbouw

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo

Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Schoolgids 2016/2017 deel A VSO Het Mozaïek Almelo Datum vaststelling Attendiz: juni 2016 Datum instemming MR: juni 2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 5 Gymnastiek 5 Informatie aan gescheiden ouders

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids VSO Het Mozaïek Almelo deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Even voorstellen! 5 Foto s 5 Gymnastiek 5 Informatie aan gescheiden ouders 5 Medezeggenschapsraad (MR) 5 Nieuwsbrief 6 Onderwijstijd

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids Penta College deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 4 Gymnastiek 4 Informatie aan gescheiden ouders 4 Medezeggenschapsraad (MR) 4 Ouderbijdrage 5 Oudercontacten/ouderavonden 5 Periodieke

Nadere informatie

SCHOOLGIDS Deel A

SCHOOLGIDS Deel A SCHOOLGIDS 2016-2017 Deel A LOCATIES : SPORTLAAN BENTHEIMERSTRAAT Sportlaan 8-10 Bentheimerstraat 1 7552HA Hengelo 7573CW Oldenzaal 0880-203704 0880-2013810 info.pentacollege-attendiz.nl info.pentacollege-attendiz.nl

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 5 Oudercontacten/ouderavonden... 5 Parro... 5 Nieuwsbrief...

Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 5 Oudercontacten/ouderavonden... 5 Parro... 5 Nieuwsbrief... Schoolgids SO Het Mozaïek midden- en bovenbouw deel A 2018/2019 Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 5 Oudercontacten/ouderavonden... 5 Parro... 5 Nieuwsbrief...

Nadere informatie

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 4 juli 2019

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 4 juli 2019 Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 4 juli 2019 Lopende zaken Dat waren tropische dagen in de laatste schoolweken. Hopelijk een voorbode voor een mooie zomer. Lekker ontspannen en genieten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening gescheiden ouders.. 4 Medezeggenschapsraad (MR)...

Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening gescheiden ouders.. 4 Medezeggenschapsraad (MR)... Schoolgids VSO Het Mozaïek Almelo deel A 2018/2019 Inhoudsopgave Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening gescheiden ouders.. 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 4

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Schoolgids 2016/2017 deel A Het Mozaïek SO Almelo mb/bb

Schoolgids 2016/2017 deel A Het Mozaïek SO Almelo mb/bb Schoolgids 2016/2017 deel A Het Mozaïek SO Almelo mb/bb Datum vaststelling Attendiz: 24-06-2016 Datum instemming MR: 20-06-2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Even voorstellen 5 Foto s 5 Gymnastiek 5 Oudercontacten/Ouderavonden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: zomervakantie herfstvakantie 14 oktober 2016 Inhoud Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Personele situatie Belangrijke data Groenlijn vmbo

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids SO Het Mozaïek midden- en bovenbouw deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Even voorstellen! 5 Foto s 5 Gymnastiek 5 Klasbord 5 Informatie aan gescheiden ouders 6 Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Schoolgids 2016/2017 deel A Het Meerik vso

Schoolgids 2016/2017 deel A Het Meerik vso Schoolgids 2016/2017 deel A Het Meerik vso Datum vaststelling Attendiz: 30-05-2016 Datum instemming MR: 30-05-2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Even voorstellen 5 Foto s 5 Gymnastiek 5 Informatie aan gescheiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

EDITIE MEI- VAKANTIE!

EDITIE MEI- VAKANTIE! NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: kerstvakantie - meivakantie 21 april 2017 Inhoud Personele situatie MR rekentoets Ziek - en betermeldingen Bedrijfsbezoek Van Keulen. Nieuws

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

augustus 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Thema Techniekkast:Clics Tekenkast:Graffiti en letters

augustus 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Thema Techniekkast:Clics Tekenkast:Graffiti en letters augustus 2015 Schooltijden van 8.45 tot 15.00 uur. Op woensdag tot 12.30 uur. De kleuters zijn op woensdag vrij. De laatste 6 weken voor de zomervakantie hebben de kleuters ook op woensdag les tot 12.30

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 6 27 januari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Nieuws vanuit de OR Nieuws vanuit de MR Quest-memo

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schoolgids

Schoolgids De Kapstok Leerwerktrajecten Schoolgids 2017-2018 Deel A een school van Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 3 Foto s... 3 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Schoolreisje Nieuwe leerlingen Even voorstellen Vrijwillige ouderbijdrage Schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO Almelo

Nieuwsbrief VSO Almelo Nieuwsbrief VSO Almelo Een school van Attendiz Nieuwsbrief afdeling VSO Almelo Beste ouders en verzorgers, om de ongeveer 8 weken voorzien we u van een nieuwsbrief. Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!!

FIJNE en GEZELLIGE CARNAVALSVAKANTIE allemaal!!!!! Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 1 1 maart 2019 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Vergadering Bestuur en MR Paul Vogels, lid oudergeleding MR Periodiek

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool.

Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 d.d

Nieuwsbrief 11 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 11 d.d. 05-02-2019 Dinsdag 5 februari 2019 Nieuwsbrief 11 Vrijdag 15 februari 2019 Rapport mee 18-19-20 februari 2019 Rapportgesprekken Dinsdag 19 februari 2019 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019

Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Schoolnieuwsbrief Vanuit de directie Datum: 19 april 2019 Lopende zaken Het voorjaar hangt alweer in de lucht, we hebben al genoten van mooie dagen en ook voor de paasdagen ziet het er goed uit. Het prachtige

Nadere informatie

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede cbs Mecklenburg de Posten 145 053-4763709 info@mecklenburgvconl In deze ouderkalender staan de vakanties en vrije dagen vermeld Ook vindt u hierin de bijzondere activiteiten van de school In de loop van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Uitnodiging We gaan naar het theater

Uitnodiging We gaan naar het theater N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 14 29 maart 2019 Volgende nieuwsbrief 12 april 2019 Belangrijke dagen 3 april theater Tolhuistuin alle groepen 5 april ouderkamer, alle ouders welkom! 12 april

Nadere informatie

Informatieboekje voor leerlingen. Het Lingewaal College VSO. Informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College

Informatieboekje voor leerlingen. Het Lingewaal College VSO. Informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College Informatieboekje voor leerlingen Het Lingewaal College VSO 1 Beste leerling, Dit is het informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College. In dit boekje vind je allerlei informatie die met school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Externe Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nummer 7 18 december 2015 Deze nieuwsbrief is informatief van aard. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend Inhoud Mededelingen Groenlessen Voorlichting Social

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Bijlage Info avond mantelzorgconsulenten Stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F September 2014 V O O R W O O R D Bij de start van het nieuwe jaar willen wij graag wat informatie met u delen die van belang is dit schooljaar. Op onze geactualiseerde website vindt

Nadere informatie

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen 7 april 2017 nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING Ouderavond en de gesprekken met andere scholen Er waren maar weinig aanmeldingen voor de ouderavond van jl. 8 maart, zodat we genoodzaakt waren om dit af te blazen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Nieuwsbrief SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief. Op de website en via Parro vindt u ook informatie per groep, na de vakantie is daar ook de schoolgids te downloaden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie