Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius"

Transcriptie

1 Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius De meest actieve reis in Antarctica Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius 17 feb - 28 feb, 2019 PLA nachten m/v Plancius Ushuaia Ushuaia Engelstalige reisleiding Antarctica reizen Antarctisch Schiereiland reizen REISBESCHRIJVING

2 LET OP: Alle reisprogramma s zijn enkel bedoeld als indicatie. De programma s kunnen variëren, afhankelijk van de plaatselijke ijs- en weersomstandigheden en om zoveel mogelijk gelegenheden te bieden om wilde dieren te zien. Het definitieve programma wordt bepaald door de expeditieleider aan boord. Flexibiliteit is cruciaal voor expeditiecruises. De gemiddelde vaarsnelheid van m/v Ortelius is 10,5 knopen. Dag 1: Ushuaia In de namiddag schepen we in bij Ushuaia, Tierra del Fuego, Argentinië, de meest zuidelijke stad ter wereld en gesitueerd aan het Beagle kanaal. We varen via deze schilderachtige waterweg gedurende de rest van de avond richting de Drake Passage. Dag 2-3: Op zee Gedurende deze twee dagen varen we over de Drake Passage. Wanneer we de Atlantische Convergentie oversteken komen we in de circum-antarctische upwelling-zone. In deze oceanografische overgangszone kan de watertemperatuur in slechts enkele uren tijd sterk dalen. Koud, voedselrijk water wordt aan het oppervlak gebracht door de botsende zeestromingen en dit trekt veel zeevogels naar het schip. Onder andere: Grote albatrossen, Grijskopalbatrossen, Wenkbrauwalbatrossen, Roetkopalbatrossen, Kaapse duiven, Zuidelijke stormvogels, Wilson stormvogeltjes, Zwartbuikstormvogeltjes en Antarctische stormvogels. Bij de South Shetland Islands zien we mogelijk al de eerste ijsbergen. Dag 4-9: Antarctica We varen meteen naar High Antarctica, langs de Melchior Islands en door het Schollaert Channel, tussen Brabant en Anvers Island. Het Basecamp concept geeft ons de mogelijkheid om op een aantal mooie locaties sportieve activiteiten Inclusief deze reis De reis aan boord zoals aangegeven in de reisbeschrijving. Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie en thee. Alle Zodiac cruises, excursies aan wal en groepsactiviteiten gedurende de reis. Alle lezingen en presentaties aan boord gegeven door ons ervaren expeditie team. Gebruik van rubber laarzen en sneeuwschoenen. Groepstransfer van het schip naar het vliegveld in Ushuaia (direct na ontscheping). Bagage transfer naar het schip op de dag van vertrek, in Ushuaia. Diverse havengelden en belastingen tijdens de reis aan boord. Uitgebreide informatie materialen voor uw vertrek. Alle aangeboden activiteiten zoals aangegeven bij de reis zijn gratis (m.u.v. duiken). Exclusief deze reis Vliegtickets, hetzij op lijn- of chartervluchten (mits anders aangegeven). Arrangementen voor - en na de reis aan boord.

3 te ontplooien. Deze locaties kunnen bijvoorbeeld zijn: Het Neumayer Channel, waar we vanaf het schip de beschutte wateren rond Wiencke Island per zodiac of met de kajaks kunnen verkennen. De bergachtige omgeving biedt daarnaast uitstekende gelegenheden voor kustwandelingen met sneeuwschoenen en voor alpinisten om de heuvels en uitzichtpunten verder landinwaarts te beklimmen. Alle beklimmingen en excursies kunnen alleen worden uitgevoerd bij goede weersomstandigheden. We zijn van plan om hier twee nachten voor anker te blijven om zo twee kampeernachten en twee volledige dagen met activiteiten te kunnen inplannen. We hopen ook het voormalige Britse onderzoeksstation Port Lockroy op Goudier Island bezoeken. Dit is nu een museum en postkantoortje. Dichtbij Port Lockroy ligt Jougla Point, waar Ezelspinguïns en Keizeraalscholvers te zien zijn. In de zeestraten en baaien kijken we uit naar Zeeluipaarden, Krabbeneters en walvissen. Onder goede omstandigheden varen we verder naar het zuiden, door het spectaculaire Lemaire Channel naar Booth, Pléneau en Petermann Island (Let op: in de reisperiodes voor Nieuw Jaar is het vaak niet mogelijk dit gebied te bereiken vanwege het pakijs). Op Petermann Island vinden we Adéliepinguïns en Keizeraalscholvers en in dit gebied is de kans op ontmoetingen met Bultruggen en Dwergvinvissen erg groot. We kiezen in dit gebied weer een geschikte locatie voor het Basecamp. Er zijn hier veel goede mogelijkheden voor het kajakken maar ook voor gletsjertochten en zwaardere bergtochten. Bij Neko Harbour hebben we de gelegenheid voet te zetten op het Antarctisch Continent, in een schitterend landschap van steile bergen en gigantische gletsjers. We kunnen hiervan genieten tijdens tochten per zodiac en kajak en tijdens wandelingen langs de ruige kust. We brengen de nacht door in Paradise Bay en zetten daar ook een kamp op aan land. Het gebied in en rond Transfers naar het schip in Ushuaia. Paspoort en visum kosten. Aankomst en vertrek belastingen. Maaltijden aan wal. Bagage, annuleringsverzekering en reisverzekering (verplicht). Extra baggage en kosten van persoonlijke aard, zoals kosten voor de bar, telecommunicatie en de wasserij. De gebruikelijke fooi aan het eind van de reis voor personeel aan boord (richtlijnen worden verstrekt).

4 het Errera Channel is spectaculair, met veel goede locaties voor activiteiten, bijvoorbeeld bij Danco Island en Cuverville Island of eventueel bij het minder bekende Orne Island of Georges Point, op Rongé Island. In de vroege ochtend vertrekken we na het opbreken van ons laatste kamp. Dan varen we weer via de Melchior Islands terug richting open zee, de Drake Passage op, op weg naar het noorden. We hebben bij Dallmann Bay nog goede kansen op het zien van Bultruggen en we hebben opnieuw de gelegenheid vele soorten zeevogels te spotten. Als alternatief voor de laatste locatie varen we naar Half Moon Island bij de South Shetland Islands, waar ook goede mogelijkheden zijn voor activiteiten. Wanneer de weersverwachting voor de Drake Passage niet gunstig is plannen we ons vertrek uit het Antarctic Peninsula al rond de middag. Dag 10-11: Op zee Op onze vaart noordwaarts over de Drake Passage worden we weer gevolgd door een grote variëteit aan zeevogels. Dag 12: Ushuaia We komen in de ochtend aan in Ushuaia en ontschepen na het ontbijt. M/V PLANCIUS Ons ijsversterkte schip m/v Plancius is een uitstekend schip voor expeditie reizen in het noordpoolgebied en Antarctica. Naar schip >>

5 OPTIONELE ACTIVITEITEN WAARAAN U KUNT DEELNEMEN Kamperen GRATIS Kampeer een nacht onder de Antarctische hemel Wilt u uw Antarctica ervaring verdiepen? Ga dan op deze reis mee kamperen onder de betoverende Antarctische hemel. Wij brengen de kampeerspullen, u een gevoel voor avontuur. Wordt s ochtends wakker in de verstilde poolwereld, met een fantastische nieuwe ervaring als van een echte poolreiziger.

6 Kajakken GRATIS Peddel uw weg door de polaire wateren Kajakken is één van de meest bijzondere en individuele manieren om de afgelegen en ruige kusten van het Noordpoolgebied en Antarctica te verkennen. Vergezeld door een kajakgids peddelt u in een kleine groep tussen het ijs en heeft u de kans diverse pooldieren van dichtbij te ontmoeten. Alpinisme GRATIS Ga voorbij de Antarctische kust de hoogte in Zoekt u naar een manier om buiten de gebaande Antarctische paden te gaan, dan is een bergsport excursie mogelijk wat voor u. Ga op sneeuwschoenen vanaf de Antarctische kust de heuvels in, bindt dan de stijgijzers onder en vervolg uw weg omhoog over verijsde gletsjers en bergen naar schitterende uitzichtpunten en aanschouw de ultieme Antarctische schoonheid van boven af.

7 Foto Workshop GRATIS Wanneer woorden niet genoeg zijn Landschappen, ijsbergen, IJsberen, walvissen of pinguïns. Hiervan genieten is zeker al een bijzondere ervaring. Het goed vastleggen van deze natuurpracht op de gevoelige plaat geeft echter een extra dimensie aan een reis naar het Arctische gebied of Antarctica. Tijdens deze reis biedt Oceanwide Expeditions een fotografie workshop aan voor beginnende en gevorderde fotografen onder leiding van een fotografie-expert. Sneeuwschoenwandelen GRATIS Verken het poollandschap op sneeuwschoenen Oceanwide Expeditions biedt in het Noordpoolgebied en op Antarctica sneeuwschoenwandelingen aan die een intense natuurbeleving garanderen. Tijdens de reis kunt u kiezen uit sneeuwschoenwandelingen van verschillende niveaus en lengten. Het is een schitterende manier om de met sneeuw bedekte poolgebieden te ontdekken.

8 HUTTEN & PRIJZEN 4-persoons hut met patrijspoort 1 patrijspoort 2 stapelbedden Deze hut is geschikt voor families met kinderen, of passagiers die geen aparte hut of meer luxueuze hutten vereisen. Gedeelde hut Deel uw hut met anderen voor de beste prijs persoons hut met patrijspoort 1 patrijspoort 1 stapelbed & 2 aparte bedden Deze hut is geschikt voor families met kinderen, of passagiers die geen aparte hut of meer luxueuze hutten vereisen. Gedeelde hut Deel uw hut met anderen voor de beste prijs

9 2-persoons hut met patrijspoort 1 patrijspoort 2 bedden Gedeelde hut Deel uw hut met anderen voor de beste prijs 1-persoons hut Prijs voor de hut, bezet door 1 persoon (1,7x de gedeelde prijs) persoons hut met raam 1 raam 2 bedden Gedeelde hut Deel uw hut met anderen voor de beste prijs 1-persoons hut Prijs voor de hut, bezet door 1 persoon (1,7x de gedeelde prijs)

10 2-persoons deluxe hut 2 ramen 2 bedden Deze cabines zijn hoek hutten en zijn iets ruimer dan de normale Twin Window hutten. Gedeelde hut Deel uw hut met anderen voor de beste prijs 1-persoons hut Prijs voor de hut, bezet door 1 persoon (1,7x de gedeelde prijs) Superior 2 ramen 1 2-persoons bed 1 bank bed Koelkast Koffie en thee zetter 1-persoons hut Prijs voor de hut, bezet door 1 persoon (1,7x de gedeelde prijs)

Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius

Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius De meest actieve reis in Antarctica Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius 29

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius

Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius De meest actieve reis in Antarctica Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Summary: Meer over: Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Walvis spotten

Antarctic Peninsula - Walvis spotten Antarctic Peninsula - Walvis spotten Op zoek naar de reuzen van de zee Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Antarctic Peninsula - Walvis spotten 19 mrt - 28

Nadere informatie

Antarctic Peninsula. De klassieke Antarctica route. Reisdatum: 23 jan - 2 feb, Engelstalige reisleiding

Antarctic Peninsula. De klassieke Antarctica route. Reisdatum: 23 jan - 2 feb, Engelstalige reisleiding Antarctic Peninsula De klassieke Antarctica route Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Summary: Meer over: Antarctic Peninsula 23 jan - 2 feb, 2018 OTL28-18 10

Nadere informatie

Antarctic Peninsula met de South Shetlands

Antarctic Peninsula met de South Shetlands Antarctic Peninsula met de South Shetlands Klassiek Antarctica inclusief Deception Island Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Summary: Meer over: Antarctic Peninsula

Nadere informatie

Antarctic Peninsula met de South Shetlands

Antarctic Peninsula met de South Shetlands Antarctic Peninsula met de South Shetlands Klassiek Antarctica inclusief Deception Island Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Antarctic Peninsula

Nadere informatie

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Praia Bezoek enkele van de meest afgelegen eilanden ter wereld Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Atlantic Odyssey,

Nadere informatie

Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters

Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters Op zoek naar de illustere Keizerspinguïn Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Weddell Sea Op zoek naar de

Nadere informatie

Antarctic Peninsula met South Shetlands

Antarctic Peninsula met South Shetlands Antarctic Peninsula met South Shetlands Klassiek Antarctica inclusief Deception Island (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/hiking-sneeuwschoenwandelen) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/camping)

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Noord-Spitsbergen,

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Noord-Spitsbergen, IJsbeer

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Ontmoet wel 6 soorten pinguïns! Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Nadere informatie

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil 27 apr - 4 mei, 2018 RVR14-18

Nadere informatie

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil 29 apr - 6 mei, 2018 NOO12-18

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: HET BESTE VAN DE ZUIDPOOL!

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: HET BESTE VAN DE ZUIDPOOL! EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: HET BESTE VAN DE ZUIDPOOL! 13 dagen 19 mrt 2021-31 mrt 2021 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Belevingsreizen IJzige Welkom op de klassieke Antarcticaroute. Deze

Nadere informatie

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Ontmoet wel 6 soorten pinguïns! Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Nadere informatie

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Klassiek Antarctica inclusief Deception Island Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Falklands - Zuid-Georgia

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/hiking-sneeuwschoenwandelen)

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/hiking-sneeuwschoenwandelen)

Nadere informatie

Reis informatie. Falkland Islands - South Georgia - Antarctica

Reis informatie. Falkland Islands - South Georgia - Antarctica Reis informatie TITEL Falkland Islands - South Georgia - Antarctica SCHIP Plancius INSCHEPING Ushuaia ONTSCHEPING Ushuaia Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie

Nadere informatie

Reis informatie. Oost Groenland: Noorderlicht bij Scoresby Sund

Reis informatie. Oost Groenland: Noorderlicht bij Scoresby Sund Reis informatie TITEL Oost Groenland: Noorderlicht bij Scoresby Sund SCHIP Plancius INSCHEPING Akureyri ONTSCHEPING Akureyri Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL 12 dagen 16 feb 2020-27 feb 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen IJzige reize Deze expeditiecruise langs het Antarctisch

Nadere informatie

Spitsbergen - Noordoost Groenland, Borealis

Spitsbergen - Noordoost Groenland, Borealis Spitsbergen - Noordoost Groenland, Aurora Borealis Een poolreis naar drie Arctische eilanden: IJs, Inuït en Isolement Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Summary:

Nadere informatie

Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011

Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011 Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011 'PROBABLY THE MOST BEAUTIFUL PLACE ON EARTH' De gigantische ijsbergen en ijsschollen vindt u nergens anders ter wereld terug. De uitgestrekte bergketens

Nadere informatie

Ross Sea incl. helikopters

Ross Sea incl. helikopters Ross Sea incl. helikopters De meest spectaculaire Antarctica-reis! (/nl/activiteiten/bezienswaardigheden/helicopter-trips) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) EN Reiscode: OTL27-17 Reisdatum:

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL

EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL EXPEDITIECRUISE ANTARCTICA: DWARS OVER DE ZUIDPOOLCIRKEL 12 dagen 14 feb 2021-25 feb 2021 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen IJzige reize Deze expeditiecruise langs het Antarctisch

Nadere informatie

Ross Sea incl. helicopters

Ross Sea incl. helicopters Ross Sea incl. helicopters De meest spectaculaire Antarctica-reis! (/nl/activiteiten/bezienswaardigheden/helicopter-trips) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) EN Reiscode: OTL28-17 Reisdatum:

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen. Reisdatum: 11 aug - 20 aug, Duitstalige reisleiding, Engelstalige reisleiding

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen. Reisdatum: 11 aug - 20 aug, Duitstalige reisleiding, Engelstalige reisleiding Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Summary: Meer over: Rond Spitsbergen 11 aug - 20 aug, 2018 PLA13-18 9 nachten

Nadere informatie

Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters)

Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters) Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters) Sluit je aan bij Oceanwide Expeditions voor een spectaculaire expeditie naar de Rosszee. De eerste Discovery Cruises naar de Rosszee zijn succesvol

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 3 aug - 12 aug, Engelstalige reisleiding

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 3 aug - 12 aug, Engelstalige reisleiding Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Summary: Meer over: Rond Spitsbergen 3 aug - 12 aug, 2017 OTL12-17 9 nachten m/v

Nadere informatie

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula

Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Falklands - Zuid-Georgia - Antarctic Peninsula Ontmoet wel 6 soorten pinguïns! (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) EN Reiscode: OTL25-17 Reisdatum: 16 dec, 2016-3 jan, 2017 Duur: Schip: Inscheping:

Nadere informatie

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia ANTARCTICA Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia Reisbegeleiding door dhr. J. Lambrechts 100% IJS Antarctica 4.000

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND

EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND 19 dagen 19 jan 2020-06 feb 2020 Expeditiecruises Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen Bootreizen Deze expeditiecruise naar

Nadere informatie

Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen

Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen Inspiratiereis Argentinië en Antarctica (Plancius) korte expeditie 20 dagen Tijdens deze reis bezoekt u het indrukwekkende Antarctica, een droombestemming voor velen. Na aankomst in de Argentijnse hoofdstad,

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Prijzen per persoon: Circumnavigatie van Spitsbergen. (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen)

Rond Spitsbergen. Prijzen per persoon: Circumnavigatie van Spitsbergen. (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) G EN Reiscode: OTL10-16 Reisdatum: 17 jul - 26 jul, 2016 Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Let op:

Nadere informatie

ANTARCTICA een wereld apart!

ANTARCTICA een wereld apart! ANTARCTICA een wereld apart! KRAS-reis van Emilie, Wigger en Paul met de MS Delphin in februari 2010. Wat overheerst na terugkomst in Nederland van onze geslaagde reis naar Antarctica is dankbaarheid.

Nadere informatie

Reis informatie. Ross Sea met helikopters

Reis informatie. Ross Sea met helikopters Reis informatie TITEL Ross Sea met helikopters SCHIP Ortelius INSCHEPING Bluff (Nieuw Zeeland) ONTSCHEPING Ushuaia Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie en thee.

Nadere informatie

Polar Bear Special. M/V Plancius

Polar Bear Special. M/V Plancius Polar Bear Special M/V Plancius 9-daagse expeditiecruise Van Longyearbyen naar Longyearbyen Vertrekdatum 28 augustus 2018 De beste gelegenheid om de koning van de Noordpool te spotten! Een expeditie naar

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 30 jul - 14 aug, s/v Noorderlicht. Spitsbergen reizen

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 30 jul - 14 aug, s/v Noorderlicht. Spitsbergen reizen Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Meer over: Rond Spitsbergen 30 jul - 14 aug, 2018 NOO21-18-WBC 15 nachten s/v Noorderlicht

Nadere informatie

Details van de Antarctica-reis met Starling

Details van de Antarctica-reis met Starling Details van de Antarctica-reis met Starling Belangrijk: door de unieke omstandigheden op Antarctica is het onmogelijk om specifieke stops te garanderen. Flexibiliteit staat voorop om het maximale te halen

Nadere informatie

+31 487 54 03 67 www.untamedtravelling.com 1 1 1. Overzicht van het reisprogramma (*) DAG EIND JAN. BEGIN FEBR. 2018 REISROUTE/ BESTEMMING 1 25/1/18 Internationale vlucht naar Buenos Aires 2 26/1/18 Aankomst

Nadere informatie

Reis informatie. Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland

Reis informatie. Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland Reis informatie TITEL Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland SCHIP Plancius INSCHEPING Longyearbyen ONTSCHEPING Akureyri Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie

Nadere informatie

Reis informatie. North Atlantic Odyssey

Reis informatie. North Atlantic Odyssey Reis informatie TITEL North Atlantic Odyssey SCHIP Ortelius INSCHEPING Vlissingen ONTSCHEPING Longyearbyen Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie en thee. Transfers

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Rondreizen / Zuid-Amerika / Argentinië Code 644635 R Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 11 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE NAAR ANTARCTICA: FALKLANDS, SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND

EXPEDITIECRUISE NAAR ANTARCTICA: FALKLANDS, SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND EXPEDITIECRUISE NAAR ANTARCTICA: FALKLANDS, SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND 19 dagen 02 dec 2020-20 dec 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen IJzige reize Deze

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Whale Watching

Antarctic Peninsula - Whale Watching Antarctic Peninsula - Whale Watching Voyage In search for the giants of the seas Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Antarctic Peninsula - Whale Watching

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 12 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, expeditieschip Ortelius

Antarctica * natuurcruise, 12 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, expeditieschip Ortelius Themareizen / Zuid-Amerika / Argentinië Code 644815 R Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 12 dagen basecamp op het Antarctisch Schiereiland, expeditieschip Ortelius Antarctica

Nadere informatie

Antarctica 14-Daagse Klassieke expeditie Antarctica, in het land van de pinguins.

Antarctica 14-Daagse Klassieke expeditie Antarctica, in het land van de pinguins. Antarctica 14-Daagse Klassieke expeditie Antarctica, in het land van de pinguins. Vertrek 15 november 2016, 2 & 14 januari 2017 De Antarctische zomer trakteert u met zijn ongelooflijke fauna, zoals zeehonden,

Nadere informatie

Reis informatie. Noordpool, de top van de wereld! 50 years of victory

Reis informatie. Noordpool, de top van de wereld! 50 years of victory Reis informatie TITEL Noordpool, de top van de wereld! SCHIP 50 years of victory INSCHEPING Murmansk (Rusland) ONTSCHEPING Murmansk (Rusland) Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief

Nadere informatie

Reis informatie. Noordpool, de top van de wereld! 50 years of victory

Reis informatie. Noordpool, de top van de wereld! 50 years of victory Reis informatie TITEL Noordpool, de top van de wereld! SCHIP 50 years of victory INSCHEPING Murmansk (Rusland) ONTSCHEPING Murmansk (Rusland) Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI

PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI Op uw expeditie naar het zuidelijke einde van de wereld sluit het ene hoogtepunt zich aan op het andere. Laat u betoveren door de ongerepte natuur van de Chileense fjorden

Nadere informatie

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI Het eiland van vuur en ijs in combinatie met de Arctische schoonheid van Groenland. De groene weiden in het zuiden van Groenland staan in schril

Nadere informatie

www.cosmic.travel Dag 13 > Ontscheping in Ushuaia en transfer naar het hotel. Overnachting, hotel Alto Andino.

www.cosmic.travel Dag 13 > Ontscheping in Ushuaia en transfer naar het hotel. Overnachting, hotel Alto Andino. Argentinië Antarctica: 2014 2015 Afvaarten Antarctica cruise: 11 november 2014, 20 november 2014 & 1 maart 2015 Argentinië: Het land van eindeloze vlakten Argentinië is de bakermat van de tango, ontstaan

Nadere informatie

Landgang op Antarctic

Landgang op Antarctic Landgang op Antarctic Privat-Foto: Friedrich Stucke Zuid-SHETLAND-Eilanden Yankee Harbour Half Moon Island Deception Island Whalers Bay Arctowski Antarctic Sund Cuverville Island Port Lockroy Wilhelmina

Nadere informatie

Reis informatie. Rond Spitsbergen - In het rijk van de IJsbeer

Reis informatie. Rond Spitsbergen - In het rijk van de IJsbeer Reis informatie TITEL Rond Spitsbergen - In het rijk van de IJsbeer SCHIP Plancius INSCHEPING Longyearbyen ONTSCHEPING Longyearbyen Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks,

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE NAAR NOORD-SPITSBERGEN: IJSBEREN EN PAKIJS!

EXPEDITIECRUISE NAAR NOORD-SPITSBERGEN: IJSBEREN EN PAKIJS! EXPEDITIECRUISE NAAR NOORD-SPITSBERGEN: IJSBEREN EN PAKIJS! 8 dagen 24 jun 2020-01 jul 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen IJzige reize Verken het dorpje Longyearbyen en vaar

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Antarctica 18-Daagse expeditie unieke fjorden gletsjers en ijsbergen.

Antarctica 18-Daagse expeditie unieke fjorden gletsjers en ijsbergen. Antarctica 18-Daagse expeditie unieke fjorden gletsjers en ijsbergen. Vertrek Amsterdam 22 november 2016 Bent u klaar voor het avontuur van uw leven? Ga dan mee op expeditie naar Antarctica aan boord van

Nadere informatie

Antarctica 21-Daagse Kerstexpeditie; legendarische Magellaan, Chileense fjorden & Antarctica.

Antarctica 21-Daagse Kerstexpeditie; legendarische Magellaan, Chileense fjorden & Antarctica. Antarctica 21-Daagse Kerstexpeditie; legendarische Magellaan, Chileense fjorden & Antarctica. Vertrek Amsterdam 19 december 2016 Gegarandeerd een witte kerst tijdens uw expeditie reis naar Antarctica!

Nadere informatie

Reis informatie. Noord Spitsbergen: de arctische zomer

Reis informatie. Noord Spitsbergen: de arctische zomer Reis informatie TITEL SCHIP INSCHEPING ONTSCHEPING Noord Spitsbergen: de arctische zomer Noorderlicht Longyearbyen Longyearbyen Inclusief Exclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS

EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS 34 dagen 13 jan 2020-15 feb 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur IJzige reizen Landschapsreizen Natuur Scheep in voor een unieke rondreis langs

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland en de South Shetlands eilanden, internationale expeditieschip Plancius

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland en de South Shetlands eilanden, internationale expeditieschip Plancius Rondreizen / Zuid-Amerika / Argentinië Code 644630 R Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland en de South Shetlands eilanden, internationale

Nadere informatie

Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten

Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten Dag 1 Inschepen in Juneau, Alaska Inschepen aan boor het schip waarbij de kapitein richting Icy Strait vaart. Dag 2 Glacier Bay Nationaal

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS

EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS EXPEDITIECRUISE DOOR DE ROSSZEE: DE ULTIEME ZUIDPOOLREIS 34 dagen 13 jan 2021-15 feb 2021 Expeditiecruises Fotogra e Natuur IJzige reizen Landschapsreizen Natuur Deze expeditiecruise is een unieke rondreis

Nadere informatie

Rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland eilanden, 18 dagen

Rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland eilanden, 18 dagen Rondreis Antarctica en de Zuid-Shetland eilanden, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Buenos Aires Dag 2 aankomst Buenos Aires Dag 3 Buenos Aires, vlucht naar Ushuaia Dag 4 Ushuaia, optioneel bezoek

Nadere informatie

Reis informatie. Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland Rembrandt van Rijn

Reis informatie. Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland Rembrandt van Rijn Reis informatie TITEL Van Spitsbergen naar Noordoost Groenland SCHIP Rembrandt van Rijn INSCHEPING Longyearbyen ONTSCHEPING Constable Pynt Inclusief Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Rondreizen / Zuid-Amerika / Argentinië Code 644601 R Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Antarctica

Nadere informatie

Dagprogramma. Antarctica per zeilschip. Dag 1 - aan boord in Ushuaia. Dag 2 - langs de kust van Vuurland. Dag Drake Passage, South Shetlands

Dagprogramma. Antarctica per zeilschip. Dag 1 - aan boord in Ushuaia. Dag 2 - langs de kust van Vuurland. Dag Drake Passage, South Shetlands Dagprogramma Antarctica per zeilschip Deze zeiltocht van Ushuaia naar het Antarctisch schiereiland is een geweldig avontuur. De klassieke route, de kortste weg naar Antarctica, is de meest gekozen route

Nadere informatie

Spitsbergen - Noordoost Groenland, Aurora Borealis

Spitsbergen - Noordoost Groenland, Aurora Borealis Spitsbergen - Noordoost Groenland, Aurora Borealis Een poolreis naar drie Arctische eilanden: IJs, Inuït en Isolement (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) G EN Reiscode: PLA15-17 Reisdatum:

Nadere informatie

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis naar het land van de ijsberen. Beleef de ongelooflijke landschappen in de meest afgelegen

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius

Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Rondreizen / Zuid-Amerika / Argentinië Code 644601 LA Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 11 dagen het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Antarctica

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! Spitsbergen Groenland Antarctica

méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! Spitsbergen Groenland Antarctica 2014 méér plezier, méér avontuur,... laat het geen droom blijven! Spitsbergen Groenland Antarctica 2 Inhoud & inleiding SPITSBERGEN, GROENLAND EN ANTARTICA Volg met Norge Reiser het spoor van poolreizigers.

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis met het expeditieschip Ortelius

Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis met het expeditieschip Ortelius Rondreizen / (Ant)arctische gebieden / Spitsbergen Code 614805 R Internationale groep Niveau Accommodatie Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis

Nadere informatie

Zeilen met Mae West in 2015. actief meezeilen. Zeilen met Mae West in 2015. meedoen i navigatie en planning

Zeilen met Mae West in 2015. actief meezeilen. Zeilen met Mae West in 2015. meedoen i navigatie en planning Zeilen met Mae West in 2015 actief meezeilen Zeilen met Mae West in 2015 meedoen i navigatie en planning genieten van de stilte van het Noorden Zeilen met Mae West in 2015 Lekkere keuken niet meer dan

Nadere informatie

MS Mstislav Rostropovich *****

MS Mstislav Rostropovich ***** MS Mstislav Rostropovich ***** Prijslijst Moskou - Sint Petersburg Vertrek Aankomst Dagen Nachten Seizoen 7 mei 14 mei 8 7 Laag 21 mei 28 mei 8 7 Tussen 4 juni 11 juni 8 7 Hoog 18 juni 2 juli 15 14 ***

Nadere informatie

In het spoor van de Belgica

In het spoor van de Belgica Jeroen François Belgische namen in Antarctica Begin 2008 vertoefden bijna honderd landgenoten in Antarctica. Hun doel: het spoor van de Belgische poolreiziger Adrien de Gerlache volgen en aan land gaan

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

ANTARCTICA Poolexpeditiecruise

ANTARCTICA Poolexpeditiecruise ANTARCTICA Poolexpeditiecruise 4-17 FEBRUARI 2020 unieke Belgische begeleide groepsreis ANTARCTICA NATUURLIJK Ervaar intens de ongerepte schoonheid THUIS BIJ DE PINGUÏNS Maak kennis met Adélie-, ezels-

Nadere informatie

Antarctica 2016 Poolexpeditiereis naar Antarctica

Antarctica 2016 Poolexpeditiereis naar Antarctica Antarctica 2016 Poolexpeditiereis naar Antarctica Unieke Belgische begeleide groepsreis 26 JAN TOT 8 FEB 2016 14 DAGEN www.asteriaexpeditions.be De Pool pakt je, eenmaal er geweest, verlang je er steeds

Nadere informatie

66 33 Z. de zuidelijke poolcirkel. Antarctica, Chileense fjorden, Falklands, Patagonië & Zuid Georgia FILM ANTARCTICA

66 33 Z. de zuidelijke poolcirkel. Antarctica, Chileense fjorden, Falklands, Patagonië & Zuid Georgia FILM ANTARCTICA de zuidelijke poolcirkel Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van ms Fram of ms idnatsol op hun reizen rond de zuidelijke poolcirkel, de denkbeeldige lijn op 23.5 van de zuidpool.

Nadere informatie

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN Beleef de ongelooflijke landschappen in de meest afgelegen regio's van Spitsbergen. Op deze rondreis zie je hoe de laagstaande middernachtzon een kleurenspel

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

North Spitsbergen, Polar Bear & Pack. Pack Ice Special

North Spitsbergen, Polar Bear & Pack. Pack Ice Special North Spitsbergen, Polar Bear & Pack Ice Special The best opportunity to spot the King of the Arctic Titel: North Spitsbergen, Polar Bear & Pack Ice Special Reisdatum: 27 mei - 3 jun., 2019 Reiscode: Duur:

Nadere informatie

Antarctica * natuurcruise, 19 dagen Falkland Eilanden, South Georgia & het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius

Antarctica * natuurcruise, 19 dagen Falkland Eilanden, South Georgia & het Antarctisch Schiereiland, internationale expeditieschip Plancius Rondreizen / (Ant)arctische gebieden / Antarctica Code 644615 LA Internationale groep Niveau Accommodatie Antarctica * natuurcruise, 19 dagen Falkland Eilanden, South Georgia & het Antarctisch Schiereiland,

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland

Zomercursus Adventure, Noord-Ierland EASY LANGUAGES Zomercursus Adventure, Noord-Ierland Programma overzicht: Vanaf 12 tot 16 jaar Mix van Ierse en Internationale studenten Zomercursus van 2 weken Accommodatie in residentie, volpension Engelse

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie