Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de website. Vragen over de beheerderspagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de website. Vragen over de beheerderspagina"

Transcriptie

1 Vragen over het account Hoe maak ik een account aan? Wat is een schermnaam? Waar moet het wachtwoord aan voldoen? Ik krijg de melding dat mijn adres reeds in gebruik is. Wat nu? Ik krijg de melding dat mijn lidmaatschapsnummer reeds in gebruik is. Wat nu? Ik heb meerdere adressen. Hoe kom ik er achter met welk adres ik geregistreerd ben op Campercontact? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu? Hoe voer ik wijzigingen door in mijn account? Als ik ook de app installeer, moet ik dan een nieuw account aanmaken voor de app? Vragen over het gebruik van de website Wat kan ik vinden op Campercontact? Op welke manieren kan ik zoeken naar camperlocaties? Als ik inzoom op de kaart, vervolgens een camperlocatie bekijk en daarna weer terug wil, is de kaart weer uitgezoomd. Kan dit anders? Ik zie dat er twee prijzen vermeld staan bij de locatie. Wat betekent dat? Ik zie twee soorten coördinaten vermeld staan. Welke heb ik nodig? Hoe kan ik een nieuwe locatie toevoegen? Ik heb een nieuwe locatie toegevoegd, maar zie deze nog steeds niet. Hoelang duurt het? Ik heb een fout ontdekt, hoe geef ik dat door? Hoe kan ik een foto of filmpje toevoegen? Hoe kan ik een beoordeling toevoegen? Wat is het verschil tussen de gratis routes op Campercontact en de NKC-routes in de webshop op nkc.nl? Waar kan ik mijn gekochte reisroutes terugvinden? Hoe maak ik zelf een route aan? Kan ik Campercontact ook onderweg gebruiken? Hoe krijg ik alle camperlocaties (POI s) op mijn navigatiesysteem? Vragen over de beheerderspagina Wat is de knop 'Beheerder'? Hoe kan ik inloggen als beheerder van een locatie? Het adres op de website is niet meer in gebruik. Hoe kan ik nu inloggen? Ik weet mijn wachtwoord niet. Wat nu? Wat kan ik wijzigen als beheerder? Ik wil iets wijzigen, maar heb geen toestemming om het zelf te doen via de beheerdersfunctie. Wat nu? Iemand heeft een foto toegevoegd, maar ik wil deze laten verwijderen. Hoe kan dat? Hoe kan ik zien dat iemand een beoordeling heeft toegevoegd? Hoe kan ik reageren op een beoordeling? Iemand heeft een onterechte beoordeling geplaatst. Kan ik daar wat aan doen? Wij hebben een tijdelijke actie. Hoe kan ik die doorgeven?

2 Hoe maak ik een account aan? Je kunt via deze link eenmalig een account aanmaken. Hiermee kun je vervolgens ook inloggen op de app. Let op! NKC-leden dienen hun lidmaatschapsgegevens toe te voegen aan dit account om de volledige versie van de app gratis te kunnen gebruiken. Wat is een schermnaam? Een schermnaam is een gebruikersnaam. Dit is de naam die getoond wordt op de website en in de app wanneer je een beoordeling hebt geplaatst. Het kan voorkomen dat de gekozen naam al in gebruik is. In dat geval moet je een andere naam kiezen. Het toevoegen van een getal is vaak al een simpele oplossing. Waar moet het wachtwoord aan voldoen? Een wachtwoord wordt gebruikt om toegang te verschaffen tot je account. Daarom stellen wij een aantal eisen hieraan. Een wachtwoord moet tenminste bestaan uit 8 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Zorg ervoor dat je je wachtwoord alleen deelt met mensen die je vertrouwt. Ik krijg de melding dat mijn adres reeds in gebruik is. Wat nu? In dit geval bestaat er al een account op dit adres. Klik op Terug en log in met je e- mailadres en wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan bij het inlogscherm op Wachtwoord vergeten?. Ik krijg de melding dat mijn lidmaatschapsnummer reeds in gebruik is. Wat nu?

3 In dit geval heb je al een account met een ander adres. Klik op Terug en log in met je juiste adres en wachtwoord. Weet je niet aan welk account jouw lidmaatschapsnummer gekoppeld is, neem dan contact met ons op. Ik heb meerdere adressen. Hoe kom ik er achter met welk e- mailadres ik geregistreerd ben op Campercontact? Kies voor Wachtwoord vergeten en test vervolgens verschillende adressen. Bij de melding Met dit adres is nog geen account aangemaakt, is het adres niet geregistreerd. De melding Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een op dit adres betekent dat je een account hebt met dit adres en hiermee kunt inloggen. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu? Als je je wachtwoord voor Campercontact bent vergeten of wilt wijzigen, is het handig deze link te volgen. Voer het adres van je Campercontact-account in op de zoekbalk. Hierna ontvang je een bericht waarin een link staat om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wanneer je de melding Met dit adres is nog geen account aangemaakt ziet, kan het zijn dat je een verkeerd adres hebt ingevuld of dat je nog geen account hebt. Probeer dan andere adressen hier in te vullen om te zien op welk adres het account geregistreerd staat. Wordt er geen enkel adres geaccepteerd, dan heb je nog geen account en kun je dit aanmaken via deze link. Hoe voer ik wijzigingen door in mijn account? Zorg ervoor dat je ingelogd bent. Ga daarna naar Mijn Account en klik op Profiel bewerken. Als ik ook de app installeer, moet ik dan een nieuw account aanmaken voor de app?

4 Een account hoeft maar één keer aangemaakt te worden. Je kunt het account vervolgens gebruiken voor zowel de website als de app. Ook als je van toestel wisselt, hoef je geen nieuw account aan te maken, maar log je in met je Campercontact-account op het gewenste toestel. Wat kan ik vinden op Campercontact? Op Campercontact vind je drie soorten camperlocaties: Camperplaatsen: plaatsen speciaal voor campers, waar overnacht mag worden, er zijn diverse subcategorieën. Serviceplaatsen: plaatsen waar campers vuilwater en cassettetoilet kunnen lozen en schoon water in kunnen nemen, overnachten is hier verboden. Campervriendelijke campings: plaatsen op campings die voldoen aan drie speciale voorwaarden, er moet een loospunt vuilwater, loospunt cassettetoilet en waterinnamepunt aanwezig zijn. Camperplaatsen zijn in te delen in de volgende subcategorieën: Speciaal voor campers: plaatsen speciaal en alleen voor campers, dit kan ook een terrein voor de poort van een camping zijn. Op mix-parking: gereserveerde plaatsen op algemeen parkeerterrein, waar je vaak tussen de personenauto's in staat. Bij restaurant: plaatsen op de parking of terrein van een restaurant, hotel of cafe. Bij particulier of bedrijf: plaats bij een particulier of bedrijf, die ruimte beschikbaar stelt, vaak gratis. Bij jachthaven: plaats bij jachthaven. Op welke manieren kan ik zoeken naar camperlocaties? Er zijn verschillende manieren om camperlocaties te zoeken. Maak eerst een selectie of je een camperplaats, serviceplaats of camping zoekt. Standaard staan alle categorieën aangevinkt. Snelzoeker Via de grote zoekbalk op de homepage kun je snel zoeken op plaats, regio, naam of sitecode. Ook kun je snel een land kiezen op het landenkaartje op de homepage. Uitgebreid zoeken - lijstview Om nog specifieker te zoeken klik je op Toon alles en zoek uitgebreid. Hier kun je door middel van filters specifieke wensen invullen. De selectie wordt getoond in een lijstview. Deze lijst is te sorteren op afstand, naam en prijs.

5 Je kunt de locaties die je in een lijstview ziet ook op de kaart bekijken. Klik daarvoor op de 'Toon op kaart'-knop bovenaan de pagina. Met de knop 'Toon in lijst' ga je weer terug naar de lijstview. Uitgebreid zoeken - kaartview Via de kaart kun je eenvoudig doorklikken/scrollen naar het gewenste gebied. Je kunt de kaart heen en weer slepen door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Op deze manier kun je eenvoudig verblijfsplaatsen vinden langs een bepaalde route. Klik op een icoontje voor beknopte informatie over de locatie. Door vervolgens op de pop-up te klikken kom je op de detailpagina van de locatie terecht. Hier vind je alle informatie zoals foto's, adresgegevens, voorzieningen, reviews, etc. Als ik inzoom op de kaart, vervolgens een camperlocatie bekijk en daarna weer terug wil, is de kaart weer uitgezoomd. Kan dit anders? De kaart wordt telkens uitgezoomd als je teruggaat omdat op dat moment de pagina zich ververst. Het inzoomen gebeurt op de kaart zelf en wordt niet bewaard door het systeem. Het is helaas niet mogelijk om de kaart ingezoomd te houden als je een andere pagina bezoekt. Je kunt wel met het scrollwieltje op de muis klikken op de naam van de locatie om de detailpagina te openen in een ander tabblad. Met de rechtermuisknop klikken en daarna kiezen voor Openen in nieuw tabblad heeft hetzelfde effect. Je blijft dan wel ingezoomd op de kaart. Ik zie dat er twee prijzen vermeld staan bij de locatie. Wat betekent dat? Vaak geldt er een andere prijs in het laagseizoen dan in het hoogseizoen. Of worden er verschillende plekken aangeboden op de locatie. De laagste prijs die wordt weergegeven is voor het laagseizoen of een goedkopere plek. Het andere bedrag betreft het het hoogseizoen of de duurdere plaats op de locatie. Houd er ook rekening mee dat de prijzen ter plekke kunnen afwijken van wat vermeld staat op Campercontact. Wij proberen al onze informatie zo actueel mogelijk te houden, maar aangezien prijzen kunnen wijzigen en wij afhankelijk zijn van informatie die gebruikers leveren, zijn de prijzen op de website en in de app onder voorbehoud. Als je een andere prijs hebt moeten betalen, kun je een verzoek tot wijziging insturen via de detailpagina van de camperlocatie. Klik hiervoor op de pen Wijziging melden. Dan worden andere camperaars ook voorzien van de nieuwe informatie.

6 Ik zie twee soorten coördinaten vermeld staan. Welke heb ik nodig? Welke coördinaten je nodig hebt, hangt af van je navigatiesysteem. TomTom en Garmin navigatiesystemen staan standaard ingesteld op graden (d.d ). Hoe kan ik een nieuwe locatie toevoegen? Indien je een camperlocatie gevonden hebt die nog niet op de website staat, kun je deze toevoegen door te klikken op Aanmelden locatie. Onze moderatoren beoordelen de aanmelding en zullen deze na goedkeuring binnen twee weken plaatsen op Campercontact. Probeer zoveel mogelijk informatie door te geven tijdens het aanmelden. Belangrijk! Er worden geen illegale of gedoogplaatsen online gezet. Campings worden alleen geplaatst als ze campervriendelijk zijn (speciale campervoorzieningen: vuilwater en cassettetoilet lozen en schoonwater innemen). Ik heb een nieuwe locatie toegevoegd, maar zie deze nog steeds niet. Hoelang duurt het? De aanmelding moet zichtbaar zijn binnen twee weken. De NKC-moderatoren beoordelen elke aanmelding en plaatsen deze na goedkeuring op Campercontact. Is de locatie nog niet zichtbaar na twee weken, kijk dan op Campercontact.com onder Mijn Account, hier wordt de status aangegeven (in behandeling, geplaatst of verwijderd). Ik heb een fout ontdekt, hoe geef ik dat door? Wanneer je een fout of verouderde informatie tegen bent gekomen op Campercontact, kun je een wijzigingsverzoek insturen. Klik daarvoor op 'Wijziging melden' of op het wijzigingsicoon (de pen) op de pagina van de betreffende camperlocatie. Deze wijziging komt vervolgens binnen bij een van onze moderatoren en zal binnen twee weken behandeld worden. Om deze wijziging na het aanpassen ook in de app te zien is een data-update nodig. Klik hiervoor op de knop Database bijwerken op de beginpagina van jouw app.

7 Hoe kan ik een foto of filmpje toevoegen? Als je een foto genomen hebt van de camperlocatie die volgens jou van toegevoegde waarde is, dan kun je die toevoegen door te klikken op Foto s toevoegen op het camera-icoon op de pagina van de betreffende locatie. Alleen foto's van de camperlocatie, zonder personen op de voorgrond, worden geplaatst (overzichtsfoto's van en vanaf de locatie). Je kunt maximaal drie foto's tegelijk uploaden. Het is ook mogelijk om een overzichtsfilmpje toe te voegen aan een camperlocatie. Maak hiervoor een filmpje van maximaal 25 seconden en mail het naar info@campercontact.nl onder vermelding van de naam en plaats of sitecode van de locatie. Wanneer het filmpje te groot is voor , dan kun je het versturen via WeTransfer. Hoe kan ik een beoordeling toevoegen? Je kunt een beoordeling toevoegen via de pagina van de betreffende camperlocatie. Klik hiervoor op Beoordeling toevoegen. Vervolgens kun je een aantal sterren toekennen en je bevindingen noteren. De locatiebeheerder krijgt een seintje dat er een nieuwe beoordeling voor zijn locatie is en kan vervolgens een reactie of toelichting geven op je beoordeling. Wat is het verschil tussen de gratis routes op Campercontact en de NKC-routes in de webshop op nkc.nl? De gratis routes op de Campercontact website zijn routes die volledig gemaakt zijn door de gebruikers van Campercontact. Deze geven een overzicht van camperlocaties en interessante plaatsen (POI s) op de route. De NKC-routes zijn gemaakt door de reisbegeleiders die op vrijwillige basis reizen uitstippelen en ondernemen met onze NKC-leden. Deze routes zijn zeer gedetailleerd en kunnen zowel individueel als met een groep gereden worden. Waar kan ik mijn gekochte camperroutes terugvinden? Je kunt de camperroutes terugvinden op de website door te klikken op Mijn account. De aangekochte routes staan onder Mijn reisboeken. Je kunt er de routes bekijken en als pdfbestand downloaden.

8 Wil je de gekochte routes ook zien in je app, dan kun je het best de route aanschaffen via de app. Heb je de route al aangeschaft via de webshop, neem dan contact met ons op om de route te koppelen aan je app. Hoe maak ik zelf een route aan? Je kunt zelf een route via de website aanmaken door te klikken op Routes en vervolgens op Nieuwe route creëren. Klik op een gewenste locatie op de kaart, bijvoorbeeld je huisadres, en kies voor Toevoegen als startpunt. Nuttige plaatsen toevoegen doe je op dezelfde manier, alleen dan kies je voor Toevoegen als nuttige plaats. Nuttige plaatsen kun je een naam en bepaalde kenmerken toekennen. Je kunt ook zelf genomen foto s toevoegen. Als de route klaar is, klik je op opslaan. Geef de route een naam en kies trefwoorden die van toepassing zijn op de route die je net gecreëerd hebt. Ook hier kun je nog foto s toevoegen. Dan klik je nogmaals op opslaan. Nu kun je de route terugvinden onder Mijn account. Wil je de zelfgemaakte route zichtbaar hebben in je app, ga dan naar Routes > Geïmporteerd en importeer daar de routes van campercontact.com. Kan ik Campercontact ook onderweg gebruiken? Dat kan zeker! De informatie van Campercontact kan onderweg op diverse manieren geraadpleegd worden: 1. Via de Campercontact-app. 2. Via de POI's (nuttige plaatsen) op een navigatiesysteem. 3. Via roaming (internet in het buitenland). Hoe krijg ik alle camperlocaties (POI s) op mijn navigatiesysteem? Naast de website en het gebruik van de Campercontact-app biedt Campercontact ook de mogelijkheid om alle camperlocaties van Europa op een navigatiesysteem te zetten. Op deze manier kan er eenvoudig naar de overnachtingsplaats genavigeerd worden. Je kunt de locaties per land of alle landen in één bestand downloaden. Klik hier om te kijken of jouw navigatiesysteem geschikt is. De handleiding voor jouw navigatiesysteem, vind je onderaan de pagina.

9 Wat is de knop Beheerder? Met de knop beheerder kunnen beheerders van camperlocaties inloggen om wijzigingen door te voeren op de pagina. Ook kan er een reactie gegeven worden op een beoordeling van een gebruiker. Niet alles kan gewijzigd worden. Zo heeft een beheerder geen toegang tot het verwijderen van beoordelingen of foto s. Om andere wijzigingen aan te vragen kan het wijzigingsformulier gebruikt worden (de pen). Hoe kan ik inloggen als beheerder van een locatie? Om in te loggen heb je een account nodig. Deze moet gekoppeld zijn aan het adres dat is weergegeven bij de contactgegevens van de locatie. Alleen dan heb je toegang tot de beheerdersfunctionaliteiten. Het adres op de website is niet meer in gebruik. Hoe kan ik nu inloggen? Het is nog niet mogelijk om een beheerdersaccount aan een ander adres te koppelen. Deze functionaliteit wordt wel in een later stadium beschikbaar gesteld. Voorlopig kun je een wijzigingsverzoek insturen via de knop Wijziging doorgeven. Ik weet mijn wachtwoord niet. Wat nu? Als het adres nog in gebruik is, kun je klikken op Wachtwoord vergeten. Dan ontvang je een waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Een wachtwoord moet tenminste bestaan uit 8 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Zorg ervoor dat je je wachtwoord alleen deelt met mensen die je vertrouwt. Wat kan ik wijzigen als beheerder?

10 Bepaalde velden kunnen door de beheerder zonder controle door de moderatoren gewijzigd worden. Onderstaande informatie kan aangepast worden: Limieten (max. aantal plekken, camperlengte, verblijfsduur) Openingsdata Prijs voor 24 uur (minimum- en maximumprijzen, belasting p.p., stroomprijs per ampère) Voorzieningen (alle, inclusief prijzen) Notificatie bij nieuwe beoordeling Overige wijzigingen Voor overige wijzigingen kun je het wijzigingsformulier gebruiken. Het verzoek wordt dan beoordeeld door een van onze moderatoren en binnen twee weken verwerkt. Gaat het om een dringende wijziging, neem dan contact op met de NKC. Ik wil iets wijzigen, maar heb geen toestemming om het zelf te doen via de beheerdersfunctie. Wat nu? Sommige informatie kan niet gewijzigd worden. Zo is het niet mogelijk om een beoordeling van een gebruiker te verwijderen zonder gegronde reden. Voor andere wijzigingen kun je het wijzigingsformulier gebruiken. Het verzoek wordt dan beoordeeld door een van onze moderatoren en binnen twee weken verwerkt. Gaat het om een dringende wijziging, neem dan contact op met de NKC. Iemand heeft een foto toegevoegd, maar ik wil deze laten verwijderen. Hoe kan dat? Het is niet mogelijk om zelf foto s te verwijderen. Je kunt wel in een wijzigingsverzoek aangeven welke foto je wilt laten verwijderen. Het verzoek wordt dan beoordeeld door een van onze moderatoren en binnen twee weken verwerkt. Hoe kan ik zien dat iemand een beoordeling heeft toegevoegd? Als een gebruiker een beoordeling geplaatst heeft, ontvang je een notificatie op het e- mailadres dat gekoppeld is aan je beheerdersaccount. In de staat een link waarmee je rechtstreeks op de locatiepagina terecht komt. Na het inloggen, kun je een reactie plaatsen. Houd er rekening mee dat alle beoordelingen en reacties die geplaatst worden openbaar zijn.

11 Hoe kan ik reageren op een beoordeling? Nadat je ingelogd bent als beheerder, kun je een reactie plaatsen op een beoordeling. Hiervoor klik je op de knop vlak onder de betreffende beoordeling. Na het toevoegen van de reactie wordt de knop aangepast naar bewerken. Houd er rekening mee dat alle beoordelingen en reacties die geplaatst worden openbaar zijn. Iemand heeft een onterechte beoordeling geplaatst. Kan ik daar wat aan doen? Via het wijzigingsformulier kun je een verzoek doen aan de moderator om deze beoordeling te verwijderen. De moderator bepaalt of de beoordeling verwijderd wordt. Wij hebben een tijdelijke actie. Hoe kan ik die doorgeven? Het is niet mogelijk om tijdelijke acties te vermelden op Campercontact. Wel raden wij aan om tijdelijke acties via Facebook of Twitter te delen met NKC. Dit kun je doen door NKC te taggen in het publiciteitsbericht. Op Facebook kun je de NKC taggen op Twitter met #NKC.

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app Vragen over de installatie Is mijn smartphone/tablet geschikt voor de Campercontact-app? Hoe installeer ik de app? Kan ik de app en de offline kaarten ook installeren op mijn SD-kaart (Android)? Kan ik

Nadere informatie

camperlocaties. Exclusief voor en door camperaars. Gratis voor NKC-leden. Snelgids. Campercontact app. 1 Campercontact Snelgids

camperlocaties. Exclusief voor en door camperaars. Gratis voor NKC-leden. Snelgids. Campercontact app. 1 Campercontact Snelgids 25.000 camperlocaties Gratis voor NKC-leden Snelgids Campercontact app 1 Campercontact Snelgids Exclusief voor en door camperaars Wat is Campercontact? Campercontact is met meer dan 25.000 aangemelde camperlocaties

Nadere informatie

Handleiding NKC Camperroutes

Handleiding NKC Camperroutes Handleiding NKC Camperroutes - Hoe koop ik een NKC Camperroute? - Hoe ziet de camperroute eruit in de app? - Ik wil de route ook op mijn computer en/of uitprinten. Hoe doe ik dat? - Wat werkt offline,

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet!

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! In deze handleiding laten we aan de hand van plaatjes zien hoe de app SchoolPlein werkt. Als je de app hebt gedownload

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops.

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Snel zoeken: Menu Camperstops bekijken Kaart Lijst Weer Camperstops zoeken Zoeken op kaart Camperstops

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek Versie 2.0 // 29/04/16 1 Toegang tot MijnQredits... 2 3 De dashboard van MijnQredits voor coaches... 3 4 Bekijk coachingstrajecten...

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn:

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn: Hoe werkt het? Welkom op deze website, voor ondernemersnetwerken in agrarisch Nederland. Je vindt hier kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 0.1 22 februari 2016 Inhoud Wat is socialekaartgroningen?... 3 Handleiding... 3 Zoeken... 4 Eenvoudig zoeken... 4 Uitgebreid zoeken...

Nadere informatie

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed www.amersfoortbreedtv.nl Inhoud 1. Algemene instructie p. 2 Video bekijken 2. Zoeken op het videoplatform p. 3 3. Video delen p. 4 4. Reacties bekijken / plaatsen

Nadere informatie

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 Agenda My Drive en Gedeeld met mij Favoriete mappen en bestanden - Met ster Kleur van een map wijzigen Kopie maken van een bestand in Google Drive Bestanden

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding website 2016

Handleiding website 2016 Handleiding website 2016 locatieleiders Inhoud handleiding 1. Inloggen CMS (achterkant) 1.1 Wachtwoord CMS 1.2 Inloggen 2. Welke onderdelen zijn er? 2.1 Hoofmenu 2.2 Locatie(s) 2.3 Deelnemers 2.4 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens.

Handleiding webshop. Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Handleiding webshop 1. LOGINGEGEVENS Om gebruik te kunnen maken van ons online bestelsysteem, dient u in te loggen met persoonlijke logingegevens. Deze dient u aan te vragen aan uw vertegenwoordiger, de

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. TAKEN NA ONTVANGEN VOORDRACHT CLIËNT... 6 4. TERUGKOPPELING

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen Met webapplicatie Tropaz 2.0 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Algemeen... 5 1.1 Inlogscherm... 7 1.2 Wachtwoord vergeten... 8 1.3 Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Inhoud

Veelgestelde vragen. Inhoud Veelgestelde vragen Het gebruik van de mogelijkheden van deze (vernieuwde ) websites zal wellicht vragen oproepen. Met een overzicht van veelgestelde vragen hopen we je op weg te helpen. Staat jouw vraag

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn:

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn: Hoe werkt het? Op deze website vind je kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs en onderzoekers. Je kunt je eigen startpagina opbouwen. Zo

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide Maart, 2017 Dutch Green Building Council Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek... 4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1

Nadere informatie

Aan de slag met Acadin

Aan de slag met Acadin Aan de slag met Acadin Handleiding voor de leerling (v. W-09-2011) 1 (versie sept.2011) Inhoud Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 4 Openen van Acadin inlogpagina... 4 Aanmelden bij de leeromgeving...5

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding Dutch Green Building Guide

Handleiding Dutch Green Building Guide Handleiding Dutch Green Building Guide DGBC, november 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Registreren voor een gebruikersaccount 4 2.1 Wachtwoord vergeten 5 2.2 Aanmelden voor de website 6 3 Organisatie

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap 1: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 2: De onderdelen in uw zorgverlenerprofiel Stap

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Procesarchitectuur Herziening

Handleiding Procesarchitectuur Herziening Handleiding Procesarchitectuur Herziening Beheerders scholen procesarchitectuur.ihks.nl Inhoud Inleiding... 3 Meerdere schooleigen omgevingen... 3 Contact... 3 Inloggen... 4 Beveiliging... 4 Inloggen beheerdersaccount...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

Instructie handleiding LobBook (docent)

Instructie handleiding LobBook (docent) Instructie handleiding LobBook (docent) V2.2 September 2015 Ga naar www.jouwschoolnaam.lobbook.nl Als eerste pagina krijgt u hier de optie om in te loggen of te registreren. * * In deze screenshots is

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

Instructie voor de Acadin leerling

Instructie voor de Acadin leerling Instructie voor de Acadin leerling Inhoudsopgave: 1. Werken met Acadin 1.1 Inloggen 1.2 Overzichtspagina 1.3 Leeractiviteiten maken 1.4 Beoordeelde leeractiviteiten bekijken 1.5 Zoeken van leeractiviteiten

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding

OFFICE 365. Start Handleiding OFFICE 365 Start Handleiding Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook biedt Microsoft

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Handleiding Facebook- pagina

Handleiding Facebook- pagina Handleiding Facebook- pagina Een pagina aanmaken Zonder persoonlijk profiel: Ga naar http://www.facebook.com en klik onder het inschrijvings formulier op Maak een pagina voor een beroemdheid, band of bedrijf

Nadere informatie

Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows

Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows Handleiding installeren gpx-bestanden van NKC-routes voor gebruikers van Windows Dit is de handleiding voor het downloaden van navigatiesoftware op de pc om gpxbestanden te kunnen overzetten op je navigatieapparaat.

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Inhoud Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio 1 1 Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio (SVP) 1 2 Inloggen 2 3 Openingsscherm 4 3.1 Bovenste

Nadere informatie

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013

Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Aan de slag met Nestkaart Ooievaar versie 11 november 2013 Inloggen Ga naar http://stork.sovon.nl U komt in het volgende inlogscherm terecht: Log in met uw gebruikersnaam (1) en uw wachtwoord (2). Als

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Inloggen schoolstart.online. Via de website http://schoolstart.online is het voor leerkrachten mogelijk om in te loggen op de start.me omgeving van de eigen school.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie