Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden"

Transcriptie

1 Jaarverslag Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

2 Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING SAMENSTELLING OVER HET SCHOOLJAAR VERGADERINGEN 2 5 SAMENWERKING TEAM 2 6 SAMENWERKING MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2 7 SAMENWERKING ALLE GELEDINGEN BINNEN DE SCHOOL 2 8 EVALUATIE ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING SCHOOLREISJE SINTERKLAAS KERST CARNAVAL PASEN DE JEUGDAVONDVIERDAAGSE DE VERKEERSCOMMISSIE HET UITJE FANCY FAIR AFSCHEID GROEP / OUDERBIJDRAGE ACTIVITEITEN

3 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer 1 1 Inleiding Het schooljaar ligt achter ons en is net begonnen. Dit betekent een nieuw jaarverslag met daarin een terugblik op de activiteiten van afgelopen schooljaar en met een vooruitblik naar alle activiteiten die de komende maanden door de OV georganiseerd gaan worden. Wij willen het team, de medezeggenschapsraad, het bestuur en alle ouders bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen schooljaar en wij hopen dat een ieder zich in de toekomst wil blijven inzetten voor onze kinderen. 2 Doel van de oudervereniging De oudervereniging stelt zich ten doel: De belangen van de leerlingen en de ouders op de school te behartigen, dit met inachtneming van de grondslag van de school. De samenwerking tussen de school en de ouders te bevorderen, dit met het oog op de verantwoordelijkheid van de ouders voor dat deel van de opvoeding dat op de school wordt gegeven. Het bevorderen van de belangstelling van de ouders voor de school en het daar gegeven onderwijs en het, waar mogelijk, bijdragen aan een optimale ontplooiing van de kinderen. Het bevorderen van kennis en inzicht geven op het gebied van het onderwijs om de betrokkenheid bij de school te bevorderen. Dit kan gebeuren door middel van het geven van schriftelijke informatie, het houden van ouderavonden, het instellen van werkgroepen en het organiseren van activiteiten die de goede gang van het onderwijs en het welzijn van de leerlingen bevorderen. Het bevorderen van de samenwerking tussen schoolbestuur, medezeggenschapsraad (MR), de directie, team en de ouders van de school. Het adviseren van de medezeggenschapsraad over de onderwijskundige aangelegenheden. Alle andere wettelijk geoorloofde middelen aan te wenden die in het belang van de leden en de leerlingen zijn. Vertegenwoordigen van haar leden ter ondersteuning van het team met betrekking tot een breed scala aan activiteiten. 3 Samenstelling oudervereniging 3.1 Samenstelling over het schooljaar Esther Lassche Voorzitter José Wilbrink Penningmeester Dagelijks bestuur Linda van den Bergh Secretaris Natasja Werdler Bestuurslid Milou van Vliet Bestuurslid Radia Abarkane Bestuurslid Diana Romijn Bestuurslid Deze samenstelling blijft, voor zover bekend, het schooljaar gehandhaafd.

4 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer 2 4 Vergaderingen De oudervereniging heeft het afgelopen schooljaar 6 keer officieel plenair vergaderd, waarvan één keer de algemene Ledenvergadering. Tijdens de plenaire vergaderingen werd met name aandacht besteed aan de onderlinge samenwerking en de gang van zaken en evaluaties van de activiteiten. Tijdens de werkvergaderingen werden de activiteiten voorbereid en lopende zaken besproken, zoals Sinterklaas, Kerst, de Vierdaagse, etc. Deze commissies worden aan het begin van ieder schooljaar samengesteld uit leden van het team en leden van de oudervereniging. Bij alle activiteiten is gebruik gemaakt van de evaluaties van diezelfde activiteiten van voorgaande jaren. 5 Samenwerking team Net als in voorgaande jaren werden de vergaderingen bijgewoond door leden van het team, als vaste afvaardiging naar de oudervereniging. De afgevaardigden van het team waren en zijn: Karin v.d. Burg en José de Jong. De samenwerking met het team was mede door de inzet van de leden een vast onderdeel binnen de vergadering. Hierdoor werden zaken aangaande de school c.q. de ouders regelmatig met elkaar besproken of werd de oudervereniging om advies of reactie gevraagd. Daarnaast is er bij de organisatie van de activiteiten nauw samengewerkt met de teamleden. Opgemerkt moet worden dat dit zeer plezierig en tot grote tevredenheid heeft plaatsgevonden. Wij willen alle teamleden hiervoor (nogmaals) hartelijk danken. 6 Samenwerking medezeggenschapsraad Jeroen van de Rijt is gekozen tot nieuw MR lid en maakte begin van het schooljaar de overstap van OV naar MR. Via de werkgroep ouderbetrokkenheid (welke als doel heeft activiteiten te organiseren die de ouderbetrokkenheid bevorderen) is er een ouderavond mediaopvoeding georganiseerd. De avond was voor alle ouders van groep 1 t/m 8. Martijn Schouwstra van Bureau Jeugd & Media heeft afzonderlijke presentaties gegeven aan onder- en bovenbouwouders. 7 Samenwerking alle geledingen binnen de school De medezeggenschapsraad, de voorzitter van de oudervereniging en de directeur van de school hielden contact met elkaar zover dit nodig was. Bij vragen of problemen is het aanschieten van de juiste persoon vaak de snelste manier om een probleem op te lossen of antwoord op een vraag te krijgen. 8 Evaluatie activiteiten oudervereniging Afgelopen schooljaar zijn er weer veel en hele leuke activiteiten en feesten georganiseerd in samenwerking met het team en de helpende ouders, zoals: de schoolreis, het sinterklaasfeest, de kerstviering, carnaval, het praktijkgedeelte van het fietsexamen, de eerste communie en de Jeugdavondvierdaagse. Hieronder worden de activiteiten kort besproken.

5 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer Schoolreisje Het schoolreisje in het schooljaar was opgesplitst in een activiteit voor de onderbouw en een activiteit voor de bovenbouw. De groepen 1,2,3 en 4 gingen naar Monkey Town in Gouda. De kinderen vertrokken om 9.00 uur met de bus en dit jaar hoefde de lunch niet meegenomen te worden, voor al het eten en drinken werd gezorgd. De kinderen van de onderbouwgroepen waren rond 15 uur weer terug op school. Er was veel enthousiasme over de locatie en vooral de korte reisafstand. De groepen 5,6,7 en 8 gingen met de trein naar Science Center NEMO in Amsterdam en maakten een rondvaart over de Amsterdamse grachten, wat een feest! De groepen gingen gezamenlijk naar het station en stapten daar op de trein richting Amsterdam. In Amsterdam maakten zij eerst een rondvaart over de grachten. De rondvaartboot zette de kinderen en begeleiders af bij Science Center NEMO. De kinderen van deze groepen namen zelf een lunchpakketje en drinken mee. Er werd wel gezorgd voor een koude lekkernij. De bovenbouw kinderen waren 's middags rond uur weer terug op school.

6 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer Sinterklaas De sint kwam dit jaar aan in een oldtimer en er werd flink gezongen op het schoolplein. De sint en pieten gingen naar de aula, waar een teletijd machine stond, omdat de pieten terug in de tijd gingen. Het was een mooi feest vol overtuiging! De kinderen waren in de klas verwend met cadeaus. De surprises in de bovenbouw waren prachtig. 8.3 Kerst Kerstfeest 2015/2016 was mooi en bijzonder! Alle groepen gingen naar een dienst in de Bonaventurakerk. s Avonds was het kerstdiner op school, kinderen van alle groepen hadden een gerecht meegenomen en gezamenlijk opgegeten in de klas. Daarna nog een grote verrassing. Op uitnodiging, met als thema glitter & glamour, gingen de voetjes van de vloer in de KerstDisco!

7 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer Carnaval HET FEEST KAN BEGINNEN WANT WIJ ZIJN BINNEN! Carnaval was weer uitbundig! Door de hele school waren spelletjes, kinderen hebben in gemengde groepjes door de school gelopen en in polonaise natuurlijk!

8 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer Pasen Donderdag 24 maart 2016 was de paasviering voor groep 1 t/m 8 in de Aula van school georganiseerd. Via een lege flessenactie was er een mooi bedrag ingezameld voor Oeganda. Het bedrag is tijdens paasviering overhandigd aan een afgevaardigde van onze parochie. 8.6 De jeugdavondvierdaagse Vanuit de OV wordt jaarlijks de kleine avondvierdaagse (5 km) georganiseerd. Inschrijving gebeurde via persoonlijke aanmeldingen op school, dit was de enige mogelijkheid om je op te geven en niet meer tijdens de avondvierdaagse op het veld. Het ging wederom goed en efficiënt. We liepen startnummer 2. Het was over het algemeen prima weer en de sfeer was perfect.

9 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer De verkeerscommissie Drie jaar geleden is het de Wegwijzer gelukt om het UVL te behalen. Het UVL staat voor Het Utrechts VerkeersveiligheidsLabel en is het Utrechtse kwaliteitskeurmerk voor basisscholen die verkeerseducatie van de leerlingen en verkeersveiligheid rond de school structureel aanpakken. Ook dit jaar heeft de verkeerscommissie met succes een flink aantal activiteiten georganiseerd rondom het thema verkeersveiligheid. Commissie verkeer organiseert onder andere: Controle fietsverlichting (wij hopen dat onze kinderen goed gezien worden in en door het verkeer) Theorie examen verkeer Fietskeuring Praktijk fietsexamen Dode hoek les En dit jaar was vanuit de ANWB Streetwise bij ons op bezoek, dat was leerzaam en de kinderen waren ondanks het slechte weer heel enthousiast. 8.8 Het uitje Fancy Fair Van het overgebleven geld, van de Fancy Fair (2014/2015) zijn er vanuit de OV uitjes voor de kinderen georganiseerd. Op maandagmiddag 9 mei, ging de bovenbouw bowlen in Bowlingcentrum Star Bowling. Het was een heerlijk ontspannen middag! Met dank aan de begeleidende ouders, ook namens de kinderen. Op maandag 6 juni was het smullen geblazen in het pannenkoekenrestaurant, de Kromme Kade, voor de onderbouw kinderen. Lekker spelen en pannenkoeken eten, ook hier bedankt voor de organisatie!! 8.9 Afscheid groep /2016 In juni is afscheid genomen van groep 8. Voorzitter van de OV, Esther Lassche, heeft een toespraak gehouden namens de OV. Het was een geslaagde afscheidsavond en musical. Dit jaar heeft groep 8 op het schoolplein de bankjes versierd met handtekeningen! Wat een leuk cadeau.

10 Jaarverslag oudervereniging KBS De Wegwijzer 8 9 Ouderbijdrage Het voorstel vanuit de OV om ook voor het schooljaar de bijdrage op 55 te houden is door de MR geaccordeerd. 10 Activiteiten We gaan weer prachtige activiteiten voor de kinderen organiseren waaronder het 25-jarig jubileum van de school (september 2016). * * *

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2016-2017 Oudervereniging Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 2 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2013 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging

Jaarverslag Oudervereniging Oudervereniging 2018 2019 Pagina 1 van 9 Inhoud 1 Voorwoord..3 2 Algemeen 3 3 Notulen jaarvergadering 2018...5 4 Aftreden en verkiezingen...6 5 Schooljaar 2018-2019...6 6 Financieel jaarverslag..8 Pagina

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2014 2015 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Kardinaal de Jong School. De oudervereniging bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Bijlage 1 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Leden van de ouderraad Kim - Voorzitter Nynke - Secretaris Valerie - Penningmeester Jessie en Atty algemene leden Denise komt nieuw in de OR als algemeen

Nadere informatie

Jaarverslag Tweco

Jaarverslag Tweco Jaarverslag Tweco 2016-2017 Inhoud 1. LEDEN VAN DE TWEEMASTER EVENEMENTENCOMMISSIE (TWECO) 3 2. COMMISSIES 4 3. FINANCIEEL JAARVERSLAG 12 4. DECHARGE 13 5. VOORUITBLIK 2017-2018 14 1. Leden van de Tweemaster

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Uitnodiging. nodigen u uit tot het bijwonen van de. Algemene Jaarvergadering. op dinsdag 22 september 2015 om uur

Uitnodiging. nodigen u uit tot het bijwonen van de. Algemene Jaarvergadering. op dinsdag 22 september 2015 om uur Uitnodiging De ouderraad en de medezeggenschapsraad van basisschool De Wegwijzer nodigen u uit tot het bijwonen van de Algemene Jaarvergadering op dinsdag 22 september 2015 om 20.00 uur De koffie staat

Nadere informatie

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap. 2.2 Informatie en communicatie

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap. 2.2 Informatie en communicatie 2. Samen met ouders 2.1 Partnerschap Kind, ouders en leerkracht(en) zijn partners van elkaar in het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind. Ieder heeft waardevolle informatie over wat belangrijk

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van "Oudervereniging De Branding", welke zal plaatsvinden op woensdag 15 oktober om 20.00 uur, locatie

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan.

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. NIEUWSBRIEF 02-12-2015 (5 pag.) Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. AGENDA Ook dit jaar zal de Sint Dichterbij met een bezoekje vereren. Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Ouderraad & Ouderbijdrage Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Schooljaar 2014-2015 2014-2015 De Ouderraad bestaat uit een groep van enthousiaste ouders c.q. verzorgers. Het is een zelfstandige

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013-2014

Financieel jaarverslag 2013-2014 Financieel jaarverslag 2013-2014 Inleiding De oudervereniging van De Zandberg financiert en/of organiseert in samenwerking met de leerkrachten een groot aantal activiteiten voor alle leerlingen gedurende

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 25 september Secretariaat Ouderraad

JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 25 september Secretariaat Ouderraad JAARVERGADERING 2017 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 25 september 2017 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool Notulen De Rietkraag jaarvergadering Winterkoninkje 26

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

Ouderraad Jaarverslag Begroting

Ouderraad Jaarverslag Begroting Ouderraad Jaarverslag 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inhoudsopgave Voorwoord voorzitter Werkgroep Festiviteiten Werkgroep Lezen is leuk! Werkgroep Verkeer Werkgroep Sport Jaarrekening 2017-2018 Begroting

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21 Jaarverslag 2016 / 2017 Amaryllislaan 21 1 Jaarverslag van de oudervereniging over het schooljaar 2016/2017 Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Meester Spigtschool. Het jaarverslag geeft

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS

ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS ALV OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS 20 SEPTEMBER 2012 AGENDA 1. GASTSPREKER: BETER OMGAAN MET PUBERS 2. MR 3. OPENING EN MEDEDELINGEN 4. GOEDKEURING VERSLAG ALV 2010/2011 5. BESTUUR OUDERVERENIGING 2011/2012

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

De Oudercommissie is er voor

De Oudercommissie is er voor OC Nieuws Nieuwsbrief Oudercommissie De Eerste Rith nr 1, Jaargang 1 PAGINA 3 Wat doet een oudercommissie Wie zijn we? PAGINA 4-5 Graag stellen wij aan u voor: Voorzitter & secretaris PAGINA 5 Vergaderdata,

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS JAARVERSLAG OUDERVERENIGING KBS DE CONTRABAS 2014-2015 INHOUD Voorwoord van de voorzitter... 2 1 Notulen ALV 30 september 2014... 3 2 Bestuur 2014/2015... 5 3 Terugblik op 2014/2015... 6 4 Jaarrekening

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015 De ouderraad van basisschool t Ven nieuwe foto 2014-2015 Anne-Marie Klopfer, Martje Romonesco (Voorzitter), Caroline van Heertum, Colet Timmers (secretaris), Hanneke Leenhouts (penningmeester), Monique

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015 1 Jaarverslag Ouderraad de Sleutelbloem 2014/2015 2 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van Katholieke basisschool De Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 8 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag Ouderraad RK De Marinx Schooljaar 20172018 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van het schooljaar 20172018 (182017 tot 182018). Hierin leggen wij (de ouderraad) verantwoording

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag en het financieel verslag van de ouderraad van O.B.S. De Twee Wieken. In dit jaarverslag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten die de ouderraad

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 26 september Secretariaat Ouderraad

JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 26 september Secretariaat Ouderraad JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 26 september 2016 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool Notulen De Rietkraag jaarvergadering Winterkoninkje 26

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar 2014-2015

Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar 2014-2015 Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar 2014-2015 Voorwoord De ouderraad van de ONS is in het schooljaar 2014-2015 ook weer zeer actief geweest in de ondersteuning van de school met diverse activiteiten.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging t Schrijverke 2013 2014

Jaarverslag Oudervereniging t Schrijverke 2013 2014 Jaarverslag Oudervereniging t Schrijverke 2013 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding Bevoegdheden van de oudervereniging Reglementen Samenstelling Bestuur Personele bezetting 2013-2014 Doelstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders.

Daarnaast een delegatie van het team KBS de Linderte (Milou, Han) en een zestal ouders. KBS de Linderte Richterambtweg 1 8103 HX Raalte Notulen jaarvergadering oudervereniging De Linderte 8 oktober 2018 Aanwezig: Bestuur Oudervereniging: Christel Hoekstra (voorzitter), Iwan Rekveld (penningmeester),

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding...3 Wat doet de ouderraad...4 Taak van de ouderraadsleden...5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad...7 Ouderraadsleden 8 Overige taken/werkgroepen.10 Vergaderdata ouderraad...

Nadere informatie

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging Openbare Daltonschool De Achtbaan Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014-2015 Inhoud Voorwoord 3 Over de oudervereniging 4 Samenstelling bestuur 2014-2015 5 Samenstelling bestuur 2015-2016 6 Vergaderingen

Nadere informatie

BEGROTING Schooljaar

BEGROTING Schooljaar BEGROTING Schooljaar 2016-2017 Protestants Christelijke Basisschool Het Kompas Penningmeester, B.Damas 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. OVERZICHT BATEN EN LASTEN 4 3. RESULTAAT 4 4. Baten 5 4.1 Ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel Jaarverslag 2013-2014 OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel 1 1. Inleiding In dit jaarverslag kijken we terug op het schooljaar 2013-2014. Een schooljaar waarin we geholpen hebben bij de ondersteuning

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

BEGROTING Schooljaar 2011-2012

BEGROTING Schooljaar 2011-2012 BEGROTING Schooljaar 2011-2012 Protestants Christelijke Basisschool Het Kompas Penningmeester, B.Damas-Mulder 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. OVERZICHT BATEN EN LASTEN/RESULTAAT 4 3. Baten 5 3.1 Ouderbijdrage

Nadere informatie

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap 2. Samen met ouders 2.1 Partnerschap Kind, ouders en leerkracht(en) zijn partners van elkaar in het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind. Ieder heeft waardevolle informatie over wat belangrijk

Nadere informatie

RKBS IKC Floriant Florasingel 17

RKBS IKC Floriant Florasingel 17 RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 7 december = 8.45 uur versieren school Kerst Maandag 10 december = MR - vergadering

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Maandag 17 oktober 2016 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding...3 Wat doet de ouderraad...4 Taak van de ouderraadsleden...5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad...7 Ouderraadsleden 8 Overige taken/werkgroepen.10 Vergaderdata ouderraad...

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 13 december luizencontrole 21 december kerstviering 22 december 12.00 uur Start kerstvakantie t/m 7 januari 2018 8 januari 2018 1 e schooldag Welkom

Nadere informatie

Oudervereniging De Regenboog Financieel Jaarverslag 2014 / 2015

Oudervereniging De Regenboog Financieel Jaarverslag 2014 / 2015 Oudervereniging De Regenboog Financieel Jaarverslag 2014 / 2015 Naaldwijk, 24 januari 2016 In dit jaarverslag legt de penningmeester, namens het bestuur, verantwoording af voor het gevoerde beleid. Hij

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016.

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. Jaarverslag Oudervereniging De Horizon 2015/2016 Beste leden, Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. De oudercommissie

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie