osserieënb carr , de opbouwspecialist BRINKS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "osserieënb carr , de opbouwspecialist www.brinks.nu BRINKS"

Transcriptie

1 carrosserieënbv

2

3 3

4 Vrijwel onbeperkte opbouwmogelijkheden dankzij Scania s modulaire systeem. Bel Scania regio oost voor meer meer informatie. Tel Een DRACO oplegger- of aanhangwagenchassis in combinatie met een Brinks carrosserie: De juiste oplossing voor uw transportprobleem! Zadelmakersstraat 9, 8601 WH Sneek T F info@draco.nl

5 Voorwoord 5 Brinks, de opbouwspecialist Een koelcarrosserie op een distri-truck, een kraan en/ of kipper op een bouwvoertuig, een gesloten laadbak op een truck. Drie alledaagse voorbeelden van de mogelijkheden van Brinks. Een schuifzeilenopbouw op een BE-oplegger, een speciale opbouw (met onder andere een zonnescherm) als commandowagen van de brandweer, een winkel met kantoorruimte in een gekoelde bloementrailer. Drie minder alledaagse voorbeelden die precies aangeven dat de mogelijkheden van Brinks net zo ver reiken als uw wensen en eisen. De breedheid van diensten en producten maakt dat we meer zijn dan carrosseriebouwer. Alles boven de wielen van de truck of oplegger pakken we aan. Brinks is uitgegroeid tot opbouwspecialist en in deze brochure laten we zien wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. We belichten de carrosseriebouw, de diverse systemen voor het afzetten van bouw- en milieucontainers, de kippers, de kranen en uiteraard de koellaadbakken en koelopleggers. Ook gaan we in op Brinks schadeherstel en renovatie. Vaste klanten weten het al: Brinks is beroemd om de service. We zijn trots op wat we maken en leveren en willen graag dat u dat ook bent. En dus maken we niet alleen goede producten, we zorgen ook dat het goed blijft. Dat is onze passie voor kwaliteit. Namens team Brinks, COLOFON Uitgave: Promarcom Tekst: Siep Huizinga Ontwerp & fotografie: 100pk.nl Druk: Drukkerij van den Bosch & Fikkert Jan Gerrit Vink, directeur Waarom kiezen voor Brinks? Jan Gerrit Vink: Het begint uiteraard met een goed product. Maar Brinks biedt meer. In feite koopt u niet een laadbak, een koeloplegger of een kipper, u koopt een organisatie. Het invullen van klantwensen, deskundigheid, de service bij Brinks is het allemaal inclusief. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd de juiste oplossing krijgt, nu en in de toekomst.

6 alles Boven de wielen is ons terrein Kwaliteit uit eigen werkplaats Tonnie Lammersen, chef werkplaats: Alle aanpassingen maken we zelf met onze computergestuurde zetbank. Bakken, kisten, opstapjes, spatschermen... En altijd gebruiken we de juiste materialen voor de betreffende toepassing zoals roestvrij staal, thermisch verzinkt materiaal, zwartstaal of aluminium, voor het beste resultaat.

7 Nieuwbouw 7 Carrosseriebouw is de basis van Brinks. Daar zijn we meer dan tachtig jaar geleden al mee begonnen en nog altijd zijn we hierin dé specialist. Het bouwen van een gesloten of open laadbak, het monteren van een zoutstrooier, het inrichten van een koelcarrosserie, we hebben het in de vingers. Maar carrosseriebouw is al lang niet meer de vlag die de hele lading dekt. Alles wat zich boven de wielen van auto of truck bevindt, is ons terrein. We zijn bijvoorbeeld partner voor bouw- en milieubedrijven voor wie we kranen en containerafzetsystemen op trucks installeren. Daarmee zijn we specialist op meerdere gebieden. We weten alles van panelen en profielen, staal en aanbouwdelen. We kennen de diverse koelsystemen, we hebben de expertise van hydrauliek en electronica op kranen en afzetsystemen. Brinks Carrosserieën is uw allround opbouwspecialist. Dealer van citybox laadbakken Brinks is voor het lichte (BE) segment dealer van de sterke citybox laadbakken. De gesloten laadbakken hebben een grote naam opgebouwd in robuustheid, uitstraling en veiligheid. En dat is ook de reden waarom Brinks de laadbakken van citybox van harte aanbeveelt. De laadbakken hebben de kwaliteit die overeenkomt met onze eisen. U kunt de laadbak als standaard box laten plaatsen, maar mocht u een kleine of grotere aanpassing wensen, dan is dat uiteraard mogelijk. Out of the box denken, dat ligt ons wel. De laadbakken van citybox zijn in standaardkleuren leverbaar. Onze spuiterij kan de box in iedere gewenste kleur spuiten.

8 O V E R B E E K c o n s u l t a n c y Oveco is het automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf. We richten ons op bedrijven die hun automatisering niet zelf willen of kunnen beheren. Wij bieden hier de helpende hand. We kunnen voor u onder andere het systeembeheer verzorgen en u adviseren bij de juiste keuze voor uw automatiseringsoplossingen. Ook voor uw bedrijf de juiste oplossing. Stockholmstraat 80, 7559 JS HENGELO(O) T M info@oveco.nl Transportkoeling Pool Koudetechniek is importeur en servicepartner van Frigoblock. Zo kunnen wij u als geen ander adviseren over transportkoelunits. Voor onderhoud en service staat een sterk team van servicetechnici voor u klaar. Pool Koudetechniek & Klimaatbeheersing B.V. Pasmaatweg PH Hengelo (Ov) Telefoon dd :56 aluminium profielsystemen TOTAALLEVERANCIER AAN DE CARROSSERIE- & TRAILERBOUW Bulthuis bv Truck- & Traileronderdelen ALUMINIUM PROFIELSYSTEMEN Groningen Alkmaar Holten Ravenstein Ridderkerk Utrecht dak- & wandpanelen accessoires & componenten HANG- EN SLUITWERK VERLICHTING EN SIGNALERING ALLE DENKBARE ACCESSOIRES CARROSSERIEPANELEN ZIJ- EN ACHTERBORDEN DIVERSE DEURSYSTEMEN COMPLETE CARROSSERIEËN halffabrikaten & gereed produkt VASTE- EN SCHUIFDAKEN SCHUIFZEIL KITS TEL : +31 (0) FAX : +31 (0) INFO@BOYRIVEN.NL

9

10 Bouw & milieu Overstappen op ander systeem? Pascal Houvast, verkoopmanager: In de milieusector lijkt de haakarm terrein te winnen ten opzichte van de andere systemen. Mocht u een overstap willen overwegen, praat dan eerst even met ons. We kunnen u adviseren of een overstap voordelen biedt. En we kunnen u helpen om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken. Ofwel: hoe kunt u bestaande containers zo eenvoudig mogelijk geschikt maken voor een haakarmsysteem? Wij denken mee en samen vinden we het antwoord.

11 Haakarm, kabel, ketting of portaal 11 Containers vervoeren, neerzetten en weer ophalen, met de afzetsystemen van Brinks gebeurt dat veilig en volgens wettelijke voorschriften. Brinks is thuis in de wereld van bouw, transport en milieu en kent de uiteenlopende wensen en eisen van opdrachtgevers. We hebben alle expertise in huis voor de diverse container-afzetsystemen. Haakarm, kabel, ketting of portaal, Brinks kan ieder systeem leveren, monteren en onderhouden. Het aanpassen van de truck voor een containerafzetsysteem is maatwerk. Aanpassingen aan het chassis (veelal inkorten) en het plaatsen van de klapbumper is precisiewerk. Brinks zorgt dat een en ander aan alle technische eisen voldoet en kent ook de wettelijke voorschriften. De truck kunnen we helemaal op maat maken met aangepaste spatborden, kisten, bakken, trapjes en andere voorzieningen. Domat en Brinks: aanhangers van kwaliteit en continuïteit Brinks werkt als dealer nauw samen met Domat, dé importeur voor de transport- en afvalverwerkingsmarkt. Domat is al meer dan dertig jaar actief in beide sectoren en heeft in die periode een goede naam opgebouwd met een breed leveringsprogramma. Domat denkt mee met de opdrachtgever, adviseert en vult aan. En juist daarmee kun je het verschil maken en dat is dan ook de reden waarom Brinks voor Domat heeft gekozen. We vinden elkaar in kwaliteit en bedrijfszekerheid. Continuïteit en veiligheid, betrouwbaarheid en degelijkheid zijn woorden waar onze gezamenlijke klanten zich in herkennen. Domat begon als bouwer van afzetcontainers en persinstallaties. De laatste tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid en inmiddels voert het bedrijf ook trailers van het merk Legras en aanhangwagens van het merk Hüffermann. Legras is toonaangevend op het gebied van de trailers met moving floor. Deze zijn met name geschikt voor het zware werk. Het laden met afval met een laadkraan en/of shovel verloopt zonder problemen door de doordachte en beproefde bouw. Legras onderscheidt zich door klantspecifieke wensen door te voeren in haar reeds superieure concept. Hüffermann is Duitslands grootste bouwer van aanhangwagens voor afzetcontainers. Degelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop. Domat importeert de aanhangers die geheel naar de wensen van de klant aangepast kunnen worden: elke aanhangwagen is uniek.

12 kleine kippers, grote kippers

13 13 Kippers kunnen we in alle soorten en maten leveren, van heel klein tot heel groot. Het voertuig kunnen we geheel naar uw wens aanpassen. Een drie-zijdenkipper behoort ook tot de mogelijkheden. De kipperwagens lijken wel soms wel rijdende puzzels. Behalve de kipperbak kunnen we nog veel meer voorzieningen en accessoires plaatsen om van de auto of truck een efficiënte bedrijfswagen te maken. Alle ruimte wordt volledig benut. Kisten, bakken, bakjes, opbergruimtes voor bezems, scheppen en ladders, opstapjes, een aparte plek voor de stamper voor stratenmakers, eigenlijk is alles mogelijk. Uiteraard worden alle aangebrachte voorzieningen gemaakt van deugdelijk materiaal, voor kwaliteit die jaren meegaat. Ook de cabine kan extra bescherming krijgen. Vossebelt en Brinks: kippers en containers van kwaliteit De grote kippers en containers betrekt Brinks van Vossebelt, gevestigd in Geesbrug. Bij Vossebelt worden de kwaliteitskippers en -containers volledig in eigen beheer geproduceerd. Een Nederlands kwaliteitsproduct dus. Brinks bouwt deze kippers op chassis, al dan niet voorzien van een autolaadkraan. Voor het afdekken van lading heeft Vossebelt diverse afdeksystemen ontwikkeld en deze kunnen ook op bestaande kippers en containers geplaatst worden. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service staan hoog in het vaandel bij Vossebelt. Het bedrijf is onderdeel van de Gilden Beheer Groep en daarmee is stabiliteit en continuïteit gewaarborgd. Brinks vindt dat een vereiste voor haar leveranciers. Want als klant wilt u de zekerheid dat ze er morgen ook nog zijn.

14 DÉ STAAL- EN RVS LEVERANCIER VAN BRINKS EN OOST NEDERLAND Constructiewerk I Dak- en wandbeplating I Plaatwerk Halffabrikaten I Tekenwerk/Engineering I Lasersnijden PLATEN / BLANK- EN SPECIAALSTAAL / RVS EN ALUMINIUM NAADLOZE BUIZEN / BUISCOMPONENTEN GELASTE BUIZEN / STAF- EN BALKSTAAL / PROFIELBUIZEN Wij richten ons op verkoop, engineering, productie en montage van de volgende productgroepen: - Constructiewerk - Dak- en wandbeplating - Plaatwerk - Halffabrikaten - Tekenwerk/Engineering - Lasersnijden Onze engineers bieden u verrassende technische oplossingen, die in onze eigen constructieafdeling worden geproduceerd. Het gaat hier zowel om standaard producten als maatwerk met voortdurende aandacht voor kwaliteit. UW COMPLETE STAALLEVERANCIER VERKOOP@TEHAM-PONGERS.NL Wethouder Goselinkstraat PB Hengevelde Tel: Fax: Mobile Equipment B.V. B.V. Mobile Mobile Equipment Equipment B.V. B.V. B.V. ook Brinks automatiseert & organiseert met Gilde Carlogic Telefoon: Mail: Internet: (0316) h.polman@gildesoftware.nl Mobile Mobile Equipment Equipment B.V. B.V. Trans-Com, specialist die die u verder u brengt Trans-Com, in containertransport specialist & die afvalinzameling & u verder brengt in containertransport & afvalinzameling Nobelstraat 30 I I 3846 CG CG Harderwijk I T +31 I T F +31 F Nobelstraat I I E 3846 I info@trans-com.nl E CG Harderwijk I I T I F I E info@trans-com.nl I

15 ING feliciteert Brinks Carrosserieën BV met haar meer dan 80-jarig bestaan WELKOM IN DE WERELD VAN LOADLOK ZEKERHEID IN LADINGZEKERING VOOR WEG, ZEE, RAIL & LUCHTVRACHTTRANSPORT LOADLOK.COM The perfect match Lichtgewicht gesloten carrosserie Volgens Europese richtlijnen 3 jaar volledige garantie! Korte levertijden Landelijke dekking + aftersales GESPECIALISEERD IN HOUT VOOR CARROSSERIE- EN TRAILERBOUW.

16 kranig werk! Lastig misschien, maar het is nooit onmogelijk Robert Stuivenberg, receptie: Elke aanpassing is bespreekbaar. Ik kan me niet herinneren dat we een klant moesten zeggen dat iets niet mogelijk was. Soms was het misschien lastig, zoals een tweede vloer aanbrengen in een pianotrailer. Maar we vinden altijd een oplossing.

17 17 Voor kranen, van klein tot groot, werkt Brinks nauw samen met Hiab, de wereldwijde marktleider. Brinks keuze voor dit Zweeds-Fins bedrijf is niet toevallig. Hiab past bij ons omdat ze dezelfde visie hebben op het leveren aan de klant. Bij Hiab krijgt je niet alleen een kraan of een afzetsysteem, maar je krijgt ook hun vakmanschap, de service en de after-sales. Die staan bij Hiab op een ongekend hoog niveau. En dat is de reden waarom Brinks graag Hiab kranen adviseert, levert en monteert. Met een door Brinks geïnstalleerde Hiab kraan bent u als klant verzekerd van een stabiele twee-eenheid. Als klant doe je eigenlijk dus rechtstreeks zaken met de fabrikant en dat merk je. Daarnaast levert en monteert Brinks ook VDL afzetsystemen zoals kabelsystemen en Transcom kettingsystemen. Dat doen we doorgaans op verzoek van de klant. Ook van deze afzetsystemen hebben we alle expertise in huis. En ook voor VDL afzetsystemen en Transcom kettingsystemen geldt uiteraard dat we instaan voor kwaliteit en continuïteit. Open laadbakken Open laadbakken zijn er in vele soorten en maten voor diverse doeleinden. Bij Brinks kiest u de laadbak die precies bij u past. De laadbakken kunnen we ook in grotere series voor u monteren, zoals we dat regelmatig doen voor opdrachtgevers die een deel van hun wagenpark gelijktijdig vernieuwen. T-flex en Brinks: duidelijkheid in 3D Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is aan carrosserieopbouw, kan Brinks van tevoren een 3D-tekening maken. Zo n tekening brengt alle mogelijkheden en details tot leven zodat u een goed beeld krijgt van de wagen van uw wensen. Daartoe maken we gebruik van het softwarepakket van T-flex. Met dit geavanceerde 3D-tekenpakket kan Brinks inspelen op wensen van de klanten. Producten worden ingewikkelder en wij willen deze het liefst in minder tijd leveren. Het tekenpakket biedt daartoe de mogelijkheid. Bovendien kan Brinks met het pakket productprestaties en productkwaliteit verder verhogen. Voor de presentatie van de 3D-tekeningen beschikt Brinks over een moderne mediaruimte waar klanten een goed beeld van het product kunnen krijgen. Dankzij de 3D-presentaties kunnen onze klanten betere keuzes maken. Ze krijgen duidelijkheid. T-flex ontwikkelt al 20 jaar geavanceerde CAD-software en heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept. Naast de software verzorgt T-flex ook de interne opleidingen bij Brinks voor medewerkers die met het pakket werken.

18 Betrouwbaarheid, daar gaat het om. Johnny van der Velde, verkoopmanager: We willen graag klanten voor langere tijd aan ons binden. Dat lukt ons goed. Veel klanten komen hier al tien of vijftien jaar. Volgens mij komen ze terug omdat we betrouwbaar zijn. Goede kwaliteit voor een faire prijs.

19 Koelvervoer 19 de Beste koelte halen we uit italië De koellaadbakken van Brinks zijn het neusje van de zalm. Hoe dat kan? We werken samen met IFAC, de Italiaanse fabrikant van wie wij al vele jaren dealer zijn. De bakken die IFAC voor onze klanten produceert, worden in nauwe samenwerking met Brinks volledig op maat gemaakt. De maatvoering, de wanden, de plaatsing van de deuren, zelfs de plaats van de tussenwand(en) en afvoergaatjes, alles wordt tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid en uitgevoerd. Het productiesysteem van IFAC is robotgestuurd zodat constante kwaliteit gewaarborgd is. Absoluut uniek in Europa. Bijzonder aan de laadbakken is de isolatie. De verschillende lagen zijn niet verlijmd maar worden uit één stuk gegoten met een speciale gel-coating-procedé. Het resultaat is een koellaadbak met optimale isolatie, solide wanden en een afwerking op topklasse niveau. Een carrosserie die, indien gewenst, meerdere trucklevens mee kan gaan. Per koel-kilometer vrijwel zeker dus ook de goedkoopste. Waar we de koellaadbakken uit het verre zuiden halen, hoeven we voor de opleggers minder ver te reizen. We werken samen met de twee Duitse fabrikanten Krone en Schmitz. Beide zijn kwaliteitsmerken en het is dan ook niet voor niets dat Brinks al heel lang met ze samenwerkt. Brinks zorgt voor een een goede onderlinge afstemming, voert eventueel nog klantspecifieke wensen door en levert zodoende een perfect eindproduct aan de klant af. Naast genoemde leveranciers doet Brinks ook goede zaken met Pool Koudetechniek. Als leverancier van Frigoblock generator-aangedreven transportkoelunits zijn ze een belangrijke partij voor diverse van onze klanten. Ook hierbij zorgt Brinks weer voor een perfecte afstemming tussen alle betrokken partijen. Thermo King en Brinks: de koning van de koeling Voor de koeling van de laadbakken en trailers werken we nauw samen met Thermo King. In ons pand in Hengelo is zelfs een serviceafdeling van Thermo King gevestigd en dat heeft vele voordelen voor onze klanten. Voor installatie, service en onderhoud hebben we altijd het juiste materiaal in huis en beschikken we over up-to-date kennis. Thermo King is al jarenlang een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande bouwer van transportkoelingen. Een truck met een Thermo King behoudt z n waarde. Thermo King levert apparatuur voor trailers, trucks, small trucks en bestelwagens. Om milieu- en geluidstechnische redenen heeft Thermo King een nieuwe techniek ontwikkeld (CyroTech) waarbij gebruik gemaakt wordt van CO 2 in plaats van diesel. Een revolutionaire en zeer milieuvriendelijke oplossing. Thermo King en Brinks kunnen samen voor u de beste oplossing bedenken en op maat uitvoeren. Daarbij zijn innovatieve toepassingen zeer goed mogelijk, zoals dataregistratie en track & trace waar mee u op afstand de temperatuur kunt controleren en zonodig kunt bijstellen (handig voor transport per schip of trein als de chauffeur niet in de buurt van de truck is). En mocht dan ondanks de ruime keuze, de standaardproducten niet toereikend zijn, dan kan er altijd een oplossing gevonden worden in een speciale trailer/ aanhanger met separate opbouw. De vaste samenwerking met de trailerbouwer Draco uit Sneek zorgt ook dan weer voor werk van het juiste kwaliteitsniveau.

20 BRINKS KIEST VOOR EEN DIMENSIE MEER! Met T-flex 3D CAD biedt zij haar klanten: Heldere communicatie Korte doorlooptijden Betrouwbare planning Concurrerende ontwerpen T-flex CAD CAM PLM 3D ontwerpsoftware voor no nonsense bedrijven +31(0) Kwaliteitswerk begint met goed gereedschap! Hengelo (Ov) Welbergweg 27 Telefoon (074) Fax (074) Brinks Carrosserieën bewijst al meer dan 80 jaar hoe vakmensen oplossingen vinden en maatwerk maken voor veeleisende klanten. Dan is alleen het beste gereedschap goed genoeg. Kijk voor meer informatie en vestigingen op: Geesteren (Ov) Dorpsstraat 64 Telefoon (0546) Fax (0546) GROEP 553, 7550 AN Hengelo Bouw en industrie - Industrie en techniek - Aluminium - Beveiliging - Deurtechniek Postbus Internet

21 Passie voor kwaliteit ontmoet elkaar! Baan Twente B.V. Goudstraat ND Hengelo T (0) F (0) Baan_Twente_sch01.indd :02 Sikkens Autocoat BT levert meer dan lak Veel bedrijven leveren lak en toebehoren, maar leveren ze ook de know-how om uw rendement te verhogen? Sikkens Autocoat BT wel! Onze experts zijn getrainde spuiters met een schat aan ervaring met producten en processen. Wij zijn meer dan uw leverancier, wij zijn uw partner. Wij kunnen helpen om uw capaciteit te verhogen en uw rendement te verbeteren. Onze expertise in combinatie met de beste kwaliteitsproducten. Voor innovatieve technologie en de slimste systemen neemt u contact op met de partner die meer levert dan lak: Sikkens Autocoat BT. Ga voor meer informatie naar

22 het wordt weer als nieuw De werkplaats van Brinks beschikt over een eigen spuitcabine. Een unicum in carrosserieland. Best een beetje trots Jan Seiger, monteur: Ik krijg er altijd weer een kick van als ik een auto of truck op straat zie rijden die wij opgebouwd hebben. De laadbak, de kraan, de kisten, het komt allemaal uit onze handen. Ja, daar ben ik best een beetje trots op.

23 Schadeherstel 23 Een kras, een deuk, een scheur of een hele wand zwaar beschadigd, het is zomaar gebeurd. Met Brinks schadeherstel kunnen we iedere schade herstellen en wegwerken. Een beschadigde laadbak, oplegger, kipper, of container maken we weer als nieuw. In onze werkplaats staan ervaren lassers en zetbankspecialisten. Ook voor het spuitwerk hebben we eigen medewerkers. Voor hen is iedere deuk, kras of zware schade een uitdaging. Knappe jongen die naderhand nog ziet op welke plek de schade zat. Beschikt u over ouder materieel dat eigenlijk nog best voldoet maar wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan is renovatie wellicht een goede keuze. Een oude laadbak wordt weer als nieuw, zonder dat u de nieuwprijs betaalt. Ook overbouw van een bestaande laadbak op een nieuw chassis doen we vaak. Wie rekent, kiest nog al eens voor deze optie. Vraag gerust naar de mogelijkheden, er kan meer dan u denkt.

24 Het moet blijven werken Frans Swidde, reparatie en service: Iets wat goed is moet goed blijven. Daarom vinden we het belangrijk om een goede service te bieden. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat het werkt. Daar voel ik me verantwoordelijk voor.

25 Service 25 U krijgt meer dan alleen het product Wanneer het om klantrelaties gaat, kiest Brinks voor de lange termijn. Als u komt, zien we u graag nog een keer terug. Zo simpel is het. En dus bieden we een 24-uursservice waar u een glimlach van krijgt. U krijgt meer dan alleen het product: u krijgt expertise en betrokkenheid van deskundige medewerkers die zich graag opstellen als meedenkers. Mocht u een tweede keer of vaker terugkomen, dan bevindt u zich overigens in goed gezelschap. Zeer veel van onze klanten zijn al vele jaren vaste klant. Koelservice Voor de transportkoelingen hebben we een eigen servicemonteur in dienst die de machines kan onderhouden en Stek kan keuren. Service en onderhoud van transportkoelingen doen we in nauwe samenwerking met onze leverancier Thermo King die in ons pand een serviceafdeling heeft ondergebracht. Kraanservice Voor service en onderhoud van kranen bent u bij Brinks eveneens aan het goede adres. Het onderhoud kunt u volledig door ons laten verzorgen en we zijn ook gekwalificeerd om de kranen te testen en een ALK-keuring uit te voeren, zodat ze altijd voldoen aan wettelijke voorschriften. Trailerservice De trailerservice van Brinks is een toegevoegde waarde voor iedere trailereigenaar. We zijn opbouwspecialist en beheersen in feite alles boven de wielen. Maar als het om trailerservice gaat, betrekken we ook de onderkant erbij. We kijken de trailer helemaal na, testen de diverse onderdelen en voeren de noodzakelijke reparaties uit. Brinks beschikt over een remmenbank en gecertificeerde keurmeesters en kan dus de trailer ook voor u APK-keuren. Voor u betekent dat extra gemak. Voor een volledige service en onderhoudsbeurt hoeft u de trailer slechts naar een adres te brengen: Brinks in Hengelo! Laadklepservice Bijzonder is de laadklepservice. Deze dienst brengen we graag onder de aandacht bij onze klanten. De laadklep wordt wel eens vergeten bij het onderhoud van uw wagen. Een storing aan de klep komt altijd ongelegen en reparatie is vaak duurder dan regelmatig onderhoud. We presenteren u graag een op maat gemaakt onderhoudsschema dat afgestemd is op het gebruik. Brinks heeft gekwalificeerde keurmeesters in dienst die de jaarlijks verplichte LPK-keuring kunnen uitvoeren.

26

27 27

28 Topaasstraat TH Hengelo T F info@brinks.nu Brinks werkt o.a. met componenten van: BRINKS, de opbouwspecialist

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem t: +31 (0)78-673 31 88 f: +31 (0)78-673 41 56 Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem P. Ruizeveld B.V. bestaat al meer dan 60 jaar en heeft een solide geschiedenis

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen

Wat u niet ziet,... ziet de satelliet. APS volgsystemen Wat u niet ziet,... ziet de satelliet APS volgsystemen Volg uw waardevolle bezittingen Real-time en op de voet De black box voor mobiele bedrijven Wilt u altijd en overal kunnen zien waar uw medewerkers

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Sterk in Speciaalbouw

Sterk in Speciaalbouw Sterk in Speciaalbouw Sinds 1972 is de naam Jack Oosterwijk niet meer weg te denken uit de wereld van aanhangwagens. Het bedrijf heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de markt

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie!

www.fleetpoint.nl De perfecte combinatie op één locatie! De perfecte combinatie op één locatie! Fleetpoint, de perfecte combinatie op één locatie! Door krachten te bundelen, is er in 2006 een nieuw en ijzersterk concept ontstaan: Fleetpoint. Inmiddels is het

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

DEGELIJK EN INNOVATIEF VANUIT EENVOUD

DEGELIJK EN INNOVATIEF VANUIT EENVOUD DEGELIJK EN INNOVATIEF VANUIT EENVOUD Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Berdex Carrosserie & Handelsonderneming B.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil BEDRIJFSVOORSTELLING Ontwerp en homologatie Ontwerp met de nodige know-how Standaard ontwerpen, maar ook in het bijzonder aanpassingen en opties die op wens van de klant worden toegevoegd. Bedenkingen,

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

sia Abrasives Schuuroplossing

sia Abrasives Schuuroplossing sia Abrasives Schuuroplossing Het bedrijf De in het Zwitserse Frauenfeld gevestigde sia Group is een van s werelds grootste leveranciers van innovatieve schuurmiddelen. De groep ontwikkelt, produceert

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

CARROSSERIE LEMEIRE bvba BEDRIJFSVOORSTELLING

CARROSSERIE LEMEIRE bvba BEDRIJFSVOORSTELLING BE CARROSSERIE LEMEIRE bvba 00 32 52 47 05 48 BEDRIJFSVOORSTELLING Aangename Kennismaking Geachte klant, waarde collega, beste mensen, Carrosserie Lemeire bvba kent reeds een jarenlange traditie in chassisbouw,

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! Comhan doet een boekje open over aluminium we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We

Nadere informatie

Comhan doet een boekje open over aluminium

Comhan doet een boekje open over aluminium Comhan doet een boekje open over aluminium Bouw, industrie en visuele communicatie! comhan.com we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We staan

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer!

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! Inhoud Op weg naar de klant PAG 3 Auto-Multitransporter GP PAG 4 PACM PAG 5

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

exclusieve kwaliteit flexibele service

exclusieve kwaliteit flexibele service exclusieve kwaliteit flexibele service Deuren voor talloze toepassingen Bij Albin CE ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1995 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie Kracht door samenwerking Helmondse Metaal Industrie Helmondse Metaal Industrie KIEZEN VOOR DE HELMONDSE METAAL INDUSTRIE GEEFT TOEGANG TOT EEN COMPLEET PAKKET DIENSTEN. LICHT CONSTRUCTIEWERK, PLAATBEWERKING,

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE Authentiek Vakmanschap RESTAURATIE BESCHERMEN VAN ONS ERFGOED Cees Terlouw Mijn hart en ziel ligt in het in leven houden van wat verloren dreigt te

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Onderdeel van uw succes

Onderdeel van uw succes De totaaloplossingen van Metaalbouw Groot-Ammers BV Onderdeel van uw succes bouwer Bouwer van cabines, containers en omkastingen Steeds meer fabrikanten van voertuigen, vaartuigen, kranen, carrosseriebouwers,

Nadere informatie

Stalen en roestvaststalen buizen

Stalen en roestvaststalen buizen Stalen en roestvaststalen buizen Betrouwbaar en veelzijdig Amari Metals BV in Vianen is al meer dan dertig jaar een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten,

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody H225 een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody FB3020 Inhoud Op weg naar de klant PAG 03 De Woody Woody lengte PAG 04 Woody lengte / PAG 05 Woody lengte /371 PAG 06 Betrouwbaarheid, degelijkheid,

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper. Met uw

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

brengt lijn in beweging

brengt lijn in beweging Praktische oplossingen die uw productielijn tot een lopend geheel maken. Met een schat aan ervaring en kennis van uw markt staan de specialisten van Bretech voor u klaar. Maar ook voor het bewerken van

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Nona Storage Systems

Nona Storage Systems Nona Storage Systems Magazijnsystemen van vakmensen voor vakmensen. Advies en individuele oplossingen. Nona Storage Systems Van harte welkom bij Nona Storage Systems, een bedrijf in Leuven (centraal gelegen

Nadere informatie

Metaal vormt de basis

Metaal vormt de basis Metaal vormt de basis Geerts, dé specialist in dieptrekken geertsmetaalwaren.nl Een staaltje van dieptrekwerk Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal, aluminium, koper, messing en rvs in welke

Nadere informatie