22e Bijzondere Tentoonstelling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "22e Bijzondere Tentoonstelling"

Transcriptie

1 22e Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 28 november t/m 1 december 2012 in Zalencentrum Muller, de Paltz 7 te Beilen. Waarin opgenomen: Speciaalclub Australische Prachtvinken en Papegaai-Amadines Speciaalclub Natuurbroed Gouldamadine Nederland Regio 6 De inschrijving sluit op: zaterdag 10 november 2012 Inleveradres: R. Poelarends De Vonderkampen RH BEILEN Tel of Organisatie:

2 Beilen, oktober 2012 Geachte inzenders of aspirant inzenders, Bijgaand ontvangt u de reglementen en het inschrijfformulier van de 22 e Bijzondere Tentoonstelling. Wij verzoeken u het inschrijfformulier zo duidelijk mogelijk in te vullen, vooral de klasse soort! Dit jaar zijn er weer 2 Speciaalclubs te gast met Regio shows: Speciaalclub Natuurbroed Gouldamadine Nederland - Regio 6 voor de 5 e keer en Speciaalclub Australische Prachtvinken en Papegaai Amadines - Regio Noord-Oost voor de 4 e keer. Let op: *Het is mogelijk digitaal in te schrijven, het inschrijf- formulier kunt u ophalen op en opsturen naar secretaris@tropenpracht.nl *De waterslagers zullen worden gekeurd op 28 november, inschrijvers in deze klasse krijgen hierover nadere informatie. Nieuw!! Prijs (wisselbeker + prijs) voor de beste 5 vogels per inzender. Officiële opening donderdag 29 november om uur!!!!. Hopelijk tot ziens op de Bijzondere Tentoonstelling in het hart van Drenthe te Beilen. vogel tentoonstelling Beilen sfeervol!

3 Bestuur Tropenpracht. Vogelvereniging Tropenpracht Beilen ingeschreven bij KVK te Meppel, nr TT Bestuur: Functie Naam Telefoon Voorzitter H. Lomulder Secretaris R. Poelarends Lid TT G. Mulder Penningmeester B. Boer Ringencommissaris F.H. Doornbos Zang J. Kwint Lid M. Haak Voor eventuele vragen betreffende de tentoonstelling kunt u contact opnemen met Remco Poelarends. Tel of via secretaris@tropenpracht.nl

4 Vraagprogramma en reglement Bijzondere TT BEILEN 2012 Deze tentoonstelling wordt gehouden volgens de bepalingen van het ten tijde van de tentoonstelling geldende reglement van de NBvV. Door inschrijving, onderwerpt men zich aan de bepalingen van dit reglement. Art. 1 Ingeschreven kan worden door leden en jeugdleden van de afdelingen, welke deel uit maken van de Regio. Daarnaast kan worden ingeschreven door leden die lid zijn van een speciaalclub die te gast zijn op de tentoonstelling. Jeugdleden zijn zij die op de dag van de keuring nog geen 17 jaar oud zijn. Art. 2 Inbrengen van vogels: Inbrengen woensdag 28 nov. van tot uur Keuring donderdag 29 november. Openingstijden: donderdag 29 nov., Officiële opening om uur!!!. Zaal open tot uur. Vrijdag 30 nov. van tot uur. Zaterdag 1 dec. Van uur tot uur Prijzen afhalen: zaterdag 1 dec tot uur. Vogels afhalen: zaterdag 1 dec tot uur Art. 3 Inzenders brengen hun vogels in, in eigen kooien, welke door de NBvV zijn voorgeschreven. De kooien dienen kompleet en schoon te zijn. De voorgeschreven bodembedekking is wit schelpenzand, bij grasparkieten zaad en bij vruchten en insecteneters kattenbakvulling. Art. 3a Grondvogels en duiven dienen aangeleverd te worden in eigen klapkooien. Opgave is vooraf noodzakelijk. Art. 4 Voer en drinkvoorzieningen moeten van het van bondswege voorgeschreven model zijn. De drinkfonteintjes worden gratis beschikbaar gesteld door de vereniging en kunnen in de zaal gevuld worden. Behalve bij kromsnavels, deze worden na de keuring gevuld. Bij inbreng moet het voerbakje voor minstens 24 uur voer bevatten. Art. 5 De ingezonden vogels worden gekeurd bij kunstlicht, volgens de door de bond voorgeschreven eisen. Art. 6 Kooien mogen tijdens de tentoonstelling niet worden verzet of uit de stelling worden genomen, anders dan door daarvoor aangewezen personen. Art. 7 Zieke of gebrekkige vogels worden geweigerd, alsook vogels in vuile, defecte, ongeverfde en/of kooien die niet voldoen aan door de NBvV voorgeschreven eisen. Art. 8 De vogels moeten geringd zijn met door de NBvV uitgegeven ringen (bondsringen) of ringen uitgegeven door andere Nederlandse organisaties, aangesloten bij C.O.M. Nederland. De ringen dienen de juiste maat te hebben en op naam van de inzender geregistreerd te staan.

5 Art. 9 Tijdens de tentoonstelling zijn de vogels en kooien verzekerd tegen brand en diefstal na inbraak, doch alleen indien de waarde van de vogels is vermeld op het inschrijfformulier. De waarde van de kooien dient hierop ook apart vermeld te worden. Art. 10 De vogels zullen na inname naar beste weten worden verzorgd. Voor ziekte of sterfte vanaf het moment van inname tot het moment van uitgifte en daarna kan de organisatie niet verantwoordelijk worden gesteld. Art. 11 Bij het niet inzenden van een ingeschreven vogel kan deze worden vervangen door een vogel van dezelfde kleurslag en uit dezelfde klasse. Art. 12 De verstrekte kooinummers moeten in het midden van de kooi op de voorzijde worden bevestigd. Bij absent zijn van de vogel, dit kooinummer op de inbreng/afhaalkaart plakken. Art. 13 Op het inschrijfformulier moet duidelijk worden vermeld of de vogel een enkeling is of tot een stel of stam behoort. Voor zangkanaries is het verplicht om het volgnummer van de vaste voetring te vermelden, of minimaal bij inbreng van de vogels deze nummers te overleggen voor de administratie. Art. 14 Vogels vallend onder de wet B.U.D. moeten worden ingebracht met een geldig vervoersbewijs, dat tijdens de TT door de organisatie wordt beheerd. Kwartels moeten zijn ingeënt en voorzien zijn van een geldig ent bewijs, dat tijdens de TT door de organisatie wordt beheerd. Art. 15 Het inschrijfformulier moet volledig en duidelijk worden ingevuld, met alle adresgegevens en de naam van de afdeling plus de afdelingscode, waarvan de inzender lid is. Jeugdleden dienen hun geboortedatum te vermelden en rechts bovenaan jeugdlid. Art. 16 De organisatie heeft het recht de ringen van de ingezonden vogels te controleren. Art. 17 Tijdens het inbrengen/afhalen en op de keurdag hebben alleen bevoegde personen toegang tot de tentoonstellingsruimte. Art. 18 Het afhalen van de vogels op zaterdag 1 december, van uur tot uur gebeurt volgens een door het bestuur samengesteld afroepschema. Zonder inbreng/afhaalkaart worden geen vogels afgegeven. Voor niet afgehaalde vogels is het bestuur niet aansprakelijk. Art. 19 Inschrijfformulieren inleveren op of vóór zaterdag 10 november bij R. Poelarends, De Vonderkampen 142, 9411 RH Tel of Het verschuldigde inschrijfgeld + catalogus contant betalen of overmaken op rekening nr Rabobank Beilen t.n.v. Vogelver. Tropenpracht met vermelding inschrijfgeld TT 2012

6 Art. 20 Te behalen prijzen: ` Algeheel kampioenen: a: Zangkanaries b: Kleur- en postuurkanaries c: Gouldamadines d: Overige tropen (incl. Europese cultuurvogels, Duiven en Kwartels) e: Kromsnavels Jeugdkampioen Open klasse kampioen Binnen ieder hierboven genoemde groep (a t/m e) zijn minimaal 3 prijzen te behalen: Goud, Zilver en Brons waarbij de Algeheel kampioen Goud krijgt. Indien er veel vogels in 1 groep worden ingeschreven heeft het TT-bestuur het recht de groep te splitsen in meerdere groepen met ieder hun eigen prijzen. De speciaalclubs hebben ook hun eigen prijzenschema met prijzen voor speciaalclub leden, deze leden dingen ook mee naar bovenstaande prijzen. Art.21 Enkelingen: Om voor het TT- kampioenschap in aanmerking te komen, moeten er minimaal 10 vogels in de bovengenoemde groep ingeschreven zijn en dient de vogel minimaal 90 punten te behalen en waterslagers 138 punten. Art. 22 Stellen: Bij 5 stellen of meer per vogelsoort volgt er een stellenkampioen. Minimaal 181 punten en waterslagers min. 276 punten. Art.23 Stammen: Bij 3 stammen of meer per vogelsoort volgt er een stammenkampioen Minimaal 362 punten en waterslagers min. 552 punten. Art. 24 De TT kampioenen en de eervolle vermeldingen, zullen door de keurmeesters worden aangewezen. Art. 25 Kampioen deelnemersklassement 5 hoogste EK De inzender met de 5 hoogst gewaardeerde EK-vogels van de tentoonstelling behaalt de prijs 'kampioen deelnemersklassement 5 hoogste EK'. Voor zangkanaries zal een omrekening van de punten plaatsvinden.

7 Art. 26 De geldprijzen per groep (bovenop de prijzen in eremetaal), genoemd onder artikel 20 zijn; Enkelingkampioen 10,00 Stellenkampioen 15,00 Stammenkampioen 20,00 Art. 27 Indien niet het minimum aantal stellen of stammen is ingeschreven zoals genoemd in art. 22 en 23, dingen deze vogels mee om alle prijzen voor de enkelingen, incl. het Algemeen kampioenschap van één van de genoemde groepen in art.20.. Naast de toekenning van prijzen voor enkelingen, stellen en/of stammen wordt bij de zangkanaries de beste vogel aangewezen door de keurmeester en krijgt de titel 'Meesterzanger'. Deze titel wordt vermeld in de catalogus, aan deze titel is geen aparte prijs verbonden. Art 28 Het bondskruis valt onder de leden van Tropenpracht. Voor bondsmedailles spelen alle inzenders mee. Art.29 Open klasse kampioen: Alle open klasse vogels ook welke niet gevraagd worden volgens het tentoonstellingskatern van de NBVV kunnen worden ingeschreven en voor deze vogels is 1 prijs (open klasse kampioen) beschikbaar voor de hoogst gewaardeerde vogel. Art.30 Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel, dus 3,00 per stel en 6,00 voor stammen. Jeugdleden betalen geen inschrijfgeld per vogel.. Catalogus (per gezin) verplicht 3.00 Drinkflesjes gratis. Art. 31 In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie van deze TT.

8 Verkoop van Vogels Wedstrijdvogels kunnen zonder kosten te koop worden aangeboden, middels een kaartje op de kooi, welke door de organisatie wordt verstrekt. Verkochte vogels kunnen uitsluitend na afloop van de TT aan de nieuwe eigenaar worden afgegeven. VERKOOPKLASSE(GRATIS) Gelijktijdig met het inbrengen van de wedstrijdvogels, kunnen ook vogels bestemd voor de verkoopklasse worden ingebracht of worden aangemeld bij de organisatie. Het inschrijfformulier voor deze verkoopklasse vindt u bij het reglement, en dient tijdens de inbreng te worden afgegeven bij de verkoopklasse. Vogels kunnen uitsluitend worden aangeboden in deugdelijke, schone TT kooien, met een maximum van twee vogels per kooi. De verkoopklasse sluit zaterdag 1 december om uur waarna kan worden afgerekend. Tevens dienen de kooien en eventueel onverkochte vogels te worden afgehaald. De verkochte vogels uit wedstrijdklasse dienen na uitgifte, onderling te worden uitgewisseld. Vogel kennis overdracht, tentoonstelling Beilen De plek voor jong en oud

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 26 november t/m 29 november 2014 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

TT show ter ere van onze 54 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 26 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 54 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 26 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 54 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 26 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 29 november t/m 2 december 2017 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

TT show ter ere van onze 55 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 28 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 55 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 28 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 55 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 28 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 28 november t/m 1 december 2018 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel.

Inschrijfgeld is 2,00 euro per vogel. Inzenders die meer dan tien vogels inbrengen betalen boven de tien 1 euro per vogel. Op deze Districtstentoonstelling zijn het reglement en het thans geldende vraagprogramma van de N.B.v.V. van toepassing. Zie het maandblad Onze Vogels, het katern 2015-2019 ten behoeve van tentoonstellingen

Nadere informatie

Jeugddag Drenthe Zondag 16 december 10:30 uur

Jeugddag Drenthe Zondag 16 december 10:30 uur Op deze Districtstentoonstelling zijn het reglement en het thans geldende vraagprogramma van de N.B.v.V. van toepassing. Zie het maandblad Onze Vogels, het katern 2015-2019 ten behoeve van tentoonstellingen

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden 2018 de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement regioshow Leusden e.o., De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag 30 november van 19.30 tot 22.00 uur 01 december van 10.00 tot

Nadere informatie

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017 District GELDERLAND en FLEVOLAND Vogelvereniging "De Martel" Huissen Algemeen; Organisatie door: District Gelderland in samenwerking met Vogelvereniging "DE MARTEL" te Huissen afd. Code: H 05 Locatie:

Nadere informatie

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden,

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden, Afdeling: Tentoonstellingscommissie Beste Vogelvrienden, Hieronder volgt het nieuwe tentoonstellingsreglement van Folière feriening Súd West Hoek, bestemd voor de afdelingstentoonstelling 2012. Alle voorgaande

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen 2014. 12 t/m 14 december 2014. Heidezoom 2 Liempde. Tel. 0411-631427. Deelnemende vogelverengingen: Vogelvereniging Vogelvreugd Boxtel. Vogelvereniging

Nadere informatie

VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse)

VOGELVERENIGING ONS IDEAAL BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) T.T.-voorwaarden/ reglement/ prijzenschema Nationale tentoonstelling, die gehouden zal worden op zaterdag

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

VOLIÈREVERENIGING FÛGELWILLE TE JUBBEGA EN OMSTREKEN

VOLIÈREVERENIGING FÛGELWILLE TE JUBBEGA EN OMSTREKEN VOLIÈREVERENIGING FÛGELWILLE TE JUBBEGA EN OMSTREKEN Voorz./secr. R. de Vries Russchenreed 11 9241 EG Wijnjewoude Tel. 0516 48.18.08 E.mail: r.devries40@online.nl Penningm. B. Kort Watse Eelkesstrjitte

Nadere informatie

Reglement Nationale TT te Roden

Reglement Nationale TT te Roden Reglement 2018 Nationale TT te Roden Voorwoord Geachte vogelliefhebber, Na vorig jaar weer de Nationle TT, de vogeltentoonstelling van De Vogelvriend Roden eo., georganiseerd te hebben, zullen we dat dit

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel

Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel Wedstrijdreglement 2009 van de vogelshow georganiseerd door De Groenling - Noorddammerweg 15 in De Kwakel Openingstijden Vrijdag 13 november 2009 Zaterdag 14 november 2009 Zondag 15 november 2009 van 20.00-22.00

Nadere informatie

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend.

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend. Geachte vogelliefhebber, Van 30 oktober t/m 1 november organiseert Volière vereniging De Huisvriend uit Rothem-Meerssen voor de 17-de keer op rij een Nationale Vogeltentoonstelling. We willen net zoals

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen Vogelvereniging de Nachtegaal uit Rosmalen nodigt u uit om deel te nemen aan: Open Rosmalens Kampioenschap 2017 icm kringtentoonstelling Maasland-Meierij Deze tentoonstelling

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Vraagprogramma 2016 41 ste Nationale Vogeltentoonstelling Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers VRAAGPROGRAMMA Van de 41ste Nationale Vogeltentoonstelling boven het Noordzeekanaal: Van

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen VOGELTENTOONSTELLING Open Rosmalens Kampioenschap 2015. Locatie: TT-secretariaat Handboogschutterij NIMROD Christiaan Kannemansstraat 26 5246 AM Rosmalen ( Hintham)

Nadere informatie

Plaats: gebouw SVIK, Philipshoofjesweg 57a 3247 XR Dirksland

Plaats: gebouw SVIK, Philipshoofjesweg 57a 3247 XR Dirksland Eerste Flakkeese Vogelvereniging Reglement Bijzondere tentoonstelling 2017 Secretariaat: Dhr. A. van der Veer Adres: Wilhelminastraat 6 3241 GW Middelharnis Tel: 0187 663660 0641495288 E-mail: a.v.d.veer@barorganisatie.nl

Nadere informatie

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Deze onderlinge tentoonstelling wordt georganiseerd door V.V.,,De Kolibri

Nadere informatie

Vogelveren iging' De Vogelvrienden'

Vogelveren iging' De Vogelvrienden' Vogelveren iging' De Vogelvrienden' TT Secr. K.M.Sijp Linden berghst raat 29 4475 AT Wilhelminadorp Tel 0tL3 2L39L5 Geachte vogelvrienden, De afdeling Goes organiseert op vrijdag 24 oktober 2014 een bijzondere

Nadere informatie

BIJZONDERE TENTOONSTELLING Volièrevereniging Ooststellingwerf

BIJZONDERE TENTOONSTELLING Volièrevereniging Ooststellingwerf 2013 BIJZONDERE TENTOONSTELLING Volièrevereniging Ooststellingwerf Tentoonstellingsadres: Fletcher Hotel de Zon Stationsstraat 1, 8431 ET OOSTERWOLDE TT-secretaris: H. Geersing Dorpsstraat 1, 8432 PM HAULE

Nadere informatie

Plaats: gebouw SVIK, Philipshoofjesweg 57a 3247 XR Dirksland

Plaats: gebouw SVIK, Philipshoofjesweg 57a 3247 XR Dirksland Eerste Flakkeese Vogelvereniging Reglement Bijzondere tentoonstelling 2018 Secretariaat: Dhr. A. van der Veer Adres: Wilhelminastraat 6 3241 GW Middelharnis Tel: 0187 663660 0641495288 E-mail: a.v.d.veer@barorganisatie.nl

Nadere informatie

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen.

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen. Reglement onderlinge tentoonstelling 2016 VV Onze Hobby Heythuysen VvV De Geelgors Stramproy De Vogelvrienden Nederweert 1. Organisatie: Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

Artikel

Artikel REGLEMENT TENTOONSTELLING 2018 VOGELVERENIGINGEN MUSSELKANAAL e.o. Van 23 nov. tot en met 25 nov. 2018 in Dorpshuis D Oale School, Ter Apelkanaal Oost 79, Ter Apelkanaal Artikel 1.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Sportvrienden en vriendinnen,

Sportvrienden en vriendinnen, Sportvrienden en vriendinnen, Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Nationale Tentoonstelling nog in volle gang, hopelijk weet U ook dit jaar weer de weg naar Leerdam te vinden. De Nationale Tentoonstelling

Nadere informatie

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 Aangesloten bij de NBvV Opgericht Januari 1985 DE RIJSENVOGEL Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 1. De Rijsenvogel gebruikt het vraagprogramma zoals u aantreft bij uw

Nadere informatie

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland Vogelvereniging Midden-Holland T.T. REGLEMENT 2010 Artikel 1 Onder tentoonstelling wordt verstaan een expositie van vogels voorafgegaan door een keuring van de vogels. De keuring geschiedt door vanwege

Nadere informatie

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze 1965 2015 Jubileum vogelshow Het Gouden

Nadere informatie

52e Nationale Tentoonstelling

52e Nationale Tentoonstelling Indien retour afzender 8925HB25 52e Nationale Tentoonstelling te Leeuwarden 19 t/m 24 oktober 2015 Waarin opgenomen de Regioshow van de Nederlandse Zebravinken Club regio Friesland 1 Beste vogelliefhebbers

Nadere informatie

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015.

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. Speciaalclub voor Zebravinkenliefhebbers, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. NZC TENTOONSTELLINGS

Nadere informatie

REGELEMENT ONDERLINGE TENTOONSTELLING S&O 2016

REGELEMENT ONDERLINGE TENTOONSTELLING S&O 2016 REGELEMENT ONDERLINGE TENTOONSTELLING S&O 2016 8 nov. Inbrengen vogels 19.00 uur 9 nov. Keuringsdag 08.30 uur Opening TT; 11 nov. 20.00 uur 12 nov. 10.00 uur t/m 18.00 uur 13 nov. 10.00 uur t/m 16.00 uur

Nadere informatie

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 Van Vogelvereniging Spijkenisse en omstreken lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Clubgebouw vogelvereniging, Maaswijkweg 10 te Spijkenisse. Sluiting inschrijving:

Nadere informatie

Reglement Noordelijke Kampioenschappen

Reglement Noordelijke Kampioenschappen Reglement 2017 Noordelijke Kampioenschappen Voorwoord Geachte vogelliefhebber, Na vijf jaar een districtsshow te hebben georganiseerd, houden wij van 2 november t/m 4 november 2017 weer een Nationale Vogeltentoonstelling.

Nadere informatie

Reglement Friese kampioenschappen volièrevogels

Reglement Friese kampioenschappen volièrevogels Reglement Friese kampioenschappen volièrevogels 11 t/m.15 december 2018 Vogelvereniging Zanglust Noardburgum In het Mienskipssintrum it Geahûs Greate Bourren 15, 9263PK in Garyp Pagina 1 van 6 Organisatie:

Nadere informatie

VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2016

VOGELVERENIGING ONS IDEAAL BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2016 VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN Nationale tentoonstelling 2016 T.T.-voorwaarden/ reglement/ prijzenschema Nationale tentoonstelling, die gehouden zal worden op zaterdag 12 en zondag 13

Nadere informatie

Vogelvereniging. Kleur en Zang. IJsselstein

Vogelvereniging. Kleur en Zang. IJsselstein Vogelvereniging Kleur en Zang IJsselstein Uitnodiging voor inschrijving districtstentoonstelling 2015 district Utrecht georganiseerd door vogelvereniging Kleur en Zang te IJsselstein in verband met het

Nadere informatie

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag Wedstrijdklasse : (JEUGD GRATIS) Naam Adres Enkelingen:... x. 1,00 =.... Postc.+ woonplaats Stel..... x. 2,00 =.... Telefoon Stam:... x. 4,00 =.... Afdelingscode Catalogus (verplicht): =. 2,50 Kweeknr:

Nadere informatie

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 van de Parkieten Speciaal Club van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Clubgebouw Vogelzang Molenstraat 8b 3464 TG Soest Sluiting

Nadere informatie

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag Wedstrijdklasse : (JEUGD GRATIS) Naam Adres Enkelingen:... x. 1,25 =.... Postc.+ woonplaats Stel..... x. 2,50 =.... Telefoon Stam:... x. 5,00 =.... Afdelingscode Catalogus (verplicht): =. 3,00 Kweeknr:

Nadere informatie

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 2 oktober.

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 2 oktober. TENTOONSTELLINGSREGLEMENT PSC FRIESLAND 2017. 1 Vogels inbrengen op woensdag 11 oktober a.s. van 19:30 tot 21:00 uur in Voliere Gebouw Drachster Vogelvrienden, Noorderdwarsvaart 84 D, 9201 KL Drachten.

Nadere informatie

Sportvrienden en vriendinnen,

Sportvrienden en vriendinnen, Sportvrienden en vriendinnen, Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Nationale Tentoonstelling nog in volle gang, hopelijk weet U ook dit jaar weer de weg naar Leerdam te vinden. De Nationale Tentoonstelling

Nadere informatie

Reglement. e Nationale Tentoonstelling en de 12 Noordelijke Jeugdkampioenschappen. voor de: deze worden gehouden van 7 t/m 10 januari 2009

Reglement. e Nationale Tentoonstelling en de 12 Noordelijke Jeugdkampioenschappen. voor de: deze worden gehouden van 7 t/m 10 januari 2009 Reglement voor de: 30 e Nationale Tentoonstelling en de e 12 Noordelijke Jeugdkampioenschappen deze worden gehouden van 7 t/m 10 januari 2009 Bestuur Voorzitter: Oeds Bijlsma J.P. Santeeweg 110 9312 TB

Nadere informatie

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 26 september.

2 Het inschrijfgeld bedraagt 1,50 per vogel (voor jeugdleden 1,00). De verplichte catalogus kost 3,00. Inschrijven is mogelijk t/m 26 september. TENTOONSTELLINGSREGLEMENT PSC FRIESLAND 2016. 1 Vogels inbrengen op woensdag 5 oktober a.s. van 19:30 tot 21:00 uur in Voliere Gebouw Drachster Vogelvrienden, Noorderdwarsvaart 84 D, 9201 KL Drachten.

Nadere informatie

Reglement Noordelijk Kampioenschap Catharinaparkieten

Reglement Noordelijk Kampioenschap Catharinaparkieten Reglement 2017 Noordelijk Kampioenschap Catharinaparkieten Voorwoord In 2017 wordt voor het eerst het Noordelijk Kampioenschap Catharinaparkieten georganiseerd. Het is onze intentie om het Noordelijk Kampioenschap

Nadere informatie

Reglement Friese Kampioenschappen Volierevogels

Reglement Friese Kampioenschappen Volierevogels Reglement Friese Kampioenschappen Volierevogels 19 t/m 24 december 2016 Volièrevereniging"Leeuwarder Vogelvrienden" In de ScanTri Hal Orionweg 10 te Leeuwarden Organisatie: TT-secretaris: Volièrevereniging

Nadere informatie

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op MAANDAG 3 november 2014 Aanvang: 20.00 uur in ons verenigingsgebouw

Nadere informatie

Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2019 Stichting Districtsshow Zuid-Holland

Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2019 Stichting Districtsshow Zuid-Holland Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2019 Stichting Districtsshow Zuid-Holland Stichting Districtsshow Zuid-Holland 2019 1 Wilt u ons financieel helpen, dat kan! Stichting Districtsshow Zuid-Holland

Nadere informatie

Reglement districtstentoonstelling 2016 provincie Utrecht

Reglement districtstentoonstelling 2016 provincie Utrecht Reglement districtstentoonstelling 2016 provincie Utrecht Uitnodiging voor inschrijving districtstentoonstelling 2016 district Utrecht georganiseerd door bestuur district Utrecht. Vogelsportvrienden, Hier

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA 2015-2019

VRAAGPROGRAMMA 2015-2019 VRAAGPROGRAMMA 2015-2019 WAT IS HET VRAAGPROGRAMMA? - Hierin staat beschreven welke soorten, rassen en kleuren vogels tentoongesteld kunnen worden - Hierin wordt bepaald welke vogels met elkaar vergeleken

Nadere informatie

Reglement Noordelijk Kampioenschap Zebravinken

Reglement Noordelijk Kampioenschap Zebravinken Reglement 2017 Noordelijk Kampioenschap Zebravinken Voorwoord In 2017 wordt voor het eerst het Noordelijk Kampioenschap Zebravinken georganiseerd. Het is onze intentie om het Noordelijk Kampioenschap Zebravinken

Nadere informatie

TT reglement Kampioen van Twello

TT reglement Kampioen van Twello TT reglement Kampioen van Twello Artikel 1 De tentoonstelling (TT) wordt georganiseerd door Volière Vereniging Twello en Omstreken, V.V.T.O. T08 en de Gekleurde zanger Twello T17. De TT wordt gehouden

Nadere informatie

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag Wedstrijdklasse : (JEUGD GRATIS) Naam Adres Enkelingen:... x. 1,00 =.... Postcode Stel... x. 2,00 =.... Woonplaats Stam:... x. 4,00 =.... Telefoon Catalogus (verplicht): =. 2,50 Kweeknr: NBvV Kweeknr:Anders

Nadere informatie

Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2018 Stichting Districtsshow Zuid-Holland

Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2018 Stichting Districtsshow Zuid-Holland Reglementen Districtstentoonstelling Zuid-Holland 2018 Stichting Districtsshow Zuid-Holland Stichting Districtsshow Zuid-Holland 2018 1 Wilt u ons financieel helpen, dat kan! Stichting Districtsshow Zuid-Holland

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse Kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 16 november 2013 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 Voor

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 16 oktober 2018 Informatie tentoonstelling 2018 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931

Nadere informatie

Roelofarendsveen, oktober 2016

Roelofarendsveen, oktober 2016 Roelofarendsveen, oktober 2016 Aan alle potentiële inzenders van de provinciale vogeltentoonstelling Zuid-Holland 2016 Beste vogelvrienden, Voor u ligt het tentoonstellingsreglement van de provinciale

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Oktober 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 Secretariaat: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

TENTOONSTELLINGSREGLEMENT

TENTOONSTELLINGSREGLEMENT TENTOONSTELLINGSREGLEMENT ARTIKEL 1 De afdeling organiseert jaarlijks een vogeltentoonstelling. Het bestuur van de afdeling is belast met de zorg voor de totstandkoming van de tentoonstelling. Indien zich

Nadere informatie

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2015

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2015 PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2015 in Penta Primair, Hoofdstraat 44, 9861 AJ Grootegast, tel.: 0594-514519 ( b.g.g. 06-23832804 ) Organisatie: Onze Vogels GROOTEGAST

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging maandag 31 oktober inschrijfavond Presentatie Erwin van Laar over Lesbos Informatie Tentoonstelling 2016

Met o.a. Uitnodiging maandag 31 oktober inschrijfavond Presentatie Erwin van Laar over Lesbos Informatie Tentoonstelling 2016 Met o.a. Uitnodiging maandag 31 oktober inschrijfavond Presentatie Erwin van Laar over Lesbos Informatie Tentoonstelling 2016 Oktober 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 24 oktober 2017 Informatie tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931

Nadere informatie

Oktober 2015 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 20 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 19 t/m zaterdag 21

Oktober 2015 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 20 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 19 t/m zaterdag 21 Oktober 2015 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 20 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 19 t/m zaterdag 21 november inbrengen woensdagavond 18 november inschrijfformulier,

Nadere informatie

Gewestelijke wedstrijd 2015 GEWEST 5

Gewestelijke wedstrijd 2015 GEWEST 5 Gewestelijke wedstrijd 2015 GEWEST 5 T.T. voorwaarden/ reglement/ prijzenschema van de Gewestelijke wedstrijd die gehouden zal worden op zaterdag 12 en zondag 13 december 2015. Geachte sportvrienden, Hierbij

Nadere informatie

MET DE AAD DE NIJS TROFEE

MET DE AAD DE NIJS TROFEE MET DE AAD DE NIJS TROFEE 1 BESTUUR VOGELVERENIGING HAARLEMMERMEER Voorzitter Ton Koenen Newtonstraat 18 Tel. 06-57332096 1171 XH Badhoevedorp a.koenen10@ziggo.nl 2 e voorzitter Bert Moleman Secretaris

Nadere informatie

Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot

Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot Voorwoord clubshow 2015 Beste leden, Voor u ligt weer het vraagprogramma voor onze clubshow 2015 die weer gehouden word in ons clublokaal Cafe Zaal t Vrijthof te Oirschot Wij nodigen u dan ook weer van

Nadere informatie

Oktober 2013 Met o.a. inschrijfavond dinsdag 29 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 21 t/m zaterdag 23 november

Oktober 2013 Met o.a. inschrijfavond dinsdag 29 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 21 t/m zaterdag 23 november Oktober 2013 Met o.a. inschrijfavond dinsdag 29 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 21 t/m zaterdag 23 november inbrengen woensdagavond 20 november inschrijfformulier, prijzenschema

Nadere informatie

1 Vogels inbrengen op woensdag 17 oktober a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Sporthal De Stuit, zaal t Perk, EA Borgerstraat 25, Joure.

1 Vogels inbrengen op woensdag 17 oktober a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Sporthal De Stuit, zaal t Perk, EA Borgerstraat 25, Joure. TENTOONSTELLINGSREGLEMENT P.S.C. FRIESLAND 2012. 1 Vogels inbrengen op woensdag 17 oktober a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in Sporthal De Stuit, zaal t Perk, EA Borgerstraat 25, Joure. 2 Het inschrijfgeld

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE TENTOONSTELLINGEN

REGLEMENT VOOR DE TENTOONSTELLINGEN REGLEMENT VOOR DE TENTOONSTELLINGEN Artikel 1 DOELSTELLING Gelet op artikel 18 van het huishoudelijk reglement, wordt een reglement vastgesteld voor de vanwege de bond te organiseren tentoonstellingen.

Nadere informatie

Uitnodiging voor de 62e onderlinge TT op 7, 8 en 9 november in Culemborg Informatie over het inschrijven, inzenden en in - en uitkooien.

Uitnodiging voor de 62e onderlinge TT op 7, 8 en 9 november in Culemborg Informatie over het inschrijven, inzenden en in - en uitkooien. Uitnodiging voor de 62e onderlinge TT op 7, 8 en 9 november in Culemborg Informatie over het inschrijven, inzenden en in - en uitkooien. SVP Goed bewaren. Voor meer informatie: H. Rens tel.: 06-33788007

Nadere informatie

Dinsdag 11 September Dinsdag 02 Oktober 2018

Dinsdag 11 September Dinsdag 02 Oktober 2018 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 September 2018 en Dinsdag 02 Oktober 2018 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Oktober 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 19 november 2011 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 De kampioenen

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Oktober 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Prijzenreglement Vogelvereniging Gieten e.o.

Prijzenreglement Vogelvereniging Gieten e.o. Prijzenreglement Vogelvereniging Gieten e.o. Eigen kweek vogels Alle Eigen Kweek (EK) vogels (inclusief stellen en stammen) van de show worden ingedeeld in de volgende hoofdcategorieën: - Zang (EK) - Kleur

Nadere informatie

Oktober 2014 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 28 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 20 t/m zaterdag 22

Oktober 2014 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 28 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 20 t/m zaterdag 22 Oktober 2014 Met o.a. Uitnodiging inschrijfavond dinsdag 28 oktober a.s. alle informatie m.b.t. de tentoonstelling donderdag 20 t/m zaterdag 22 november inbrengen woensdagavond 19 november inschrijfformulier,

Nadere informatie

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2017

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2017 PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2017 in de Op Roakeldaishal Oostervalge 52a, 9989 EL Warffum, tel.: 0595-422496 Organisatie: Voliérevereniging t Hoogeland Warffum -

Nadere informatie

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2016

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2016 PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIEREVOGELS 2016 in MFC de Noordsuythoeve, Schoolstraat 2, 9635 AZ Noordbroek, tel.: 0598-452446 ( b.g.g. 06-21565428 ) Organisatie: Zang en Kweeklust

Nadere informatie

Website:

Website: 33 e jaargang nr. 6 Donderdag 20 oktober 2016 houden wij onze gewone ledenvergadering in Het Baken, Wiepke Hofstraat 2, Lemmer. Aanvang 20.00 uur Agenda: * Opening * Verslag vergadering van 12 september

Nadere informatie

Website:

Website: 34 e jaargang nr. 6 Dinsdag 17 oktober 2017 houden wij onze normale vergadering in Het Baken, Wiepke Hofstraat 2, Lemmer. Aanvang 20.00 uur Agenda: * Opening * Verslag vergadering van 11 september jl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief E.V.v.V

Nieuwsbrief E.V.v.V Nieuwsbrief E.V.v.V. 3 2016 3 e kwartaal 2016 Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39 KvK Almere 4006.1188 Bankrekening NL05INGB0005339101 EVvV-Almere 1 2 Van de voorzitter Met enige trots kan ik melden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VogelTentoonstellingsProgramma

NIEUWSBRIEF VogelTentoonstellingsProgramma NIEUWSBRIEF VogelTentoonstellingsProgramma Nieuwsbrief: 01 Datum: 18-05-2016 Onderwerp: Het VogeltentoonstellingsProgramma 2016 is gereed voor het TTseizoen 2016 Het VogelTentoonstellingprogramma is gereed

Nadere informatie

Jongdierendag SEPTEMBER 2018

Jongdierendag SEPTEMBER 2018 .VRAAGPROGRAMMA Jongdierendag 2018 GEORGANISEERD DOOR: Kleindierensportverenigingen: WAALWIJK EN OMSTREKEN Waalwijk 01 SEPTEMBER 2018 Boerderij: Familie.RAAIJMAKERS Baan 13 5171 NC KAATSHEUVEL Secretariaat:

Nadere informatie

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 November t/m December 2018 ( 1 ) De jonge Vogelshow Op zaterdag 25 augustus 2018 was het dan weer zover. De jonge vogelshow bij v.v.witroka! Het is altijd

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VOERENDAAL OPEN TENTOONSTELLING VOOR KONIJNEN, HOENDERS, DWERGHOENDERS, SERAMA S EN SIERDUIVEN 24 en 25 november 2018 Trefcentrum Kunderhoes Hogeweg 74 Kunrade-Voerendaal Tel.

Nadere informatie

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIÈREVOGELS 2018

PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIÈREVOGELS 2018 PROVINCIALE GRONINGER KAMPIOENSCHAPPEN VOOR KOOI - EN VOLIÈREVOGELS 2018 in Quadraten Hoofdstraat 44, 9861 AJ Grootegast. Organisatie: Onze Vogels GROOTEGAST e.o. DTT administratie: H. Dekker Wilhelminalaan

Nadere informatie

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden.

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden. Vraagprogramma Voorwoord Beste Kleindierliefhebbers, Voor u ligt het vraagprogramma van De Sportfokkers Neer e.o. Dit jaar organiseren we een Open Show in de Burg. Hannenhal te Baexem, een van de kerkdorpen

Nadere informatie

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op:

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: UITNODIGING Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 12 September 2017 en Dinsdag 10 Oktober 2017 We

Nadere informatie

Bijscholing keurmeesters kleur en postuur. vraagprogramma prijzentoekenning

Bijscholing keurmeesters kleur en postuur. vraagprogramma prijzentoekenning Bijscholing keurmeesters kleur en postuur vraagprogramma prijzentoekenning KMV Kleur en Postuurkanaries september 2012 Agenda 1. Opbouw vraagprogramma 2. Prijzentoekenning 3. Blinde lijsten en invulkopjes

Nadere informatie

Nut en Sport Oud-Beijerland

Nut en Sport Oud-Beijerland Nut & Sport 1928 Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging Nut en Sport Oud-Beijerland VRAAGPROGRAMMA 2017 Voor de Open tentoonstelling te houden op: 27 en 28 oktober 2017 op de Kleindierenhof aan de Karel

Nadere informatie

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met WEDSTRIJDREGLEMENT EUROPEES RASKAMPIOENSCHAP VOOR HET BRAKELHOEN en aanverwanten Zottegems hoen, Zingems hoen, Hoen van de Zwalmvallei 13-14 en 15 december 2013 georganiseerd door Braekelclub Nederbraekel

Nadere informatie

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Vraagprogramma 2018 Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Voor de open tentoonstelling van konijnen, hoenders, dwerghoenders, serama s op vrijdag 5 en zaterdag

Nadere informatie

HET VOGELTENTOONSTELLINGSPROGRAMMA. Het programma dat u helpt bij heel uw tentoonstellingsadministratie.

HET VOGELTENTOONSTELLINGSPROGRAMMA. Het programma dat u helpt bij heel uw tentoonstellingsadministratie. HET VOGELTENTOONSTELLINGSPROGRAMMA Het programma dat u helpt bij heel uw tentoonstellingsadministratie. Wat is nieuw en/of aangepast in Het VogelTentoonstellingsProgramma Versie: 2018.1 Gemaakt door Lex

Nadere informatie

Frank Sluis, Voorzitter De Edelzanger Drunen. Geachte Inschrijver/Bezoeker van Pronkveer,

Frank Sluis, Voorzitter De Edelzanger Drunen. Geachte Inschrijver/Bezoeker van Pronkveer, Geachte Inschrijver/Bezoeker van Pronkveer, Alweer voor de zesde keer organiseren wij onze tentoonstelling in de vorm van Pronkveer. Ook dit jaar weer erg spannend of de vogelgriep geen roet in het eten

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow. 27 t/m 28 oktober Bergambacht

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow. 27 t/m 28 oktober Bergambacht Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 27 t/m 28 oktober 2017 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Voor

Nadere informatie

ALGEMENE TENTOONSTELLINGSBEPALINGEN EN REGLEMENTEN VAN DE NGC-DBS.

ALGEMENE TENTOONSTELLINGSBEPALINGEN EN REGLEMENTEN VAN DE NGC-DBS. ALGEMENE TENTOONSTELLINGSBEPALINGEN EN REGLEMENTEN VAN DE NGC-DBS. Per 1-1-2015 Subreglement 2 van artikel 25 van het Huishoudelijk reglement NGC-DBS. SUBARTIKEL 1. Tentoonstellingen: Alle door de vereniging

Nadere informatie

CATALOGUS Drechtstreekcup Prijs: 2,-

CATALOGUS Drechtstreekcup Prijs: 2,- Prijs: 2,- 1 VOGELVERENIGING "DE NACHTEGAAL" Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Opgericht: 7 april 1964 BESTUUR VOORZITTER Lex Kaptein Palissanderhout 64 2994 HK Barendrecht Tel.:

Nadere informatie