Minas de Riotinto (de rode rivier), Huelva, Andalusië. Zeer goed te combineren met een bezoek aan Sevilla

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Minas de Riotinto (de rode rivier), Huelva, Andalusië. Zeer goed te combineren met een bezoek aan Sevilla"

Transcriptie

1 Velen van u hebben wij de afgelopen jaren al in onze comfortabele 5* appartementen mogen ontvangen, een groot aantal van u al meerdere malen. Daar zijn wij niet alleen blij mee, maar zelfs een heel erg trots op. Als gewaardeerde gast van Golf Marbella hoeven we u misschien niets meer te vertellen over onze luxe vijfsterren appartementen in Marbella. In onze nieuwsbrief geven wij u graag tips en andere praktische informatie om uw verblijf in Marbella aangenaam te maken. Uiteraard hopen wij u binnenkort weer te mogen ontvangen in een van onze appartementen. Minas de Riotinto (de rode rivier), Huelva, Andalusië Zeer goed te combineren met een bezoek aan Sevilla Op circa 350 kilometer van Marbella een kleine 100 kilometer van Sevilla vindt u een surrealistisch maanlandschap met rode aarde en rode rivieren. Dat vind je bij de mijnen van Riotinto (rode rivier). Het landschap is al meer dan vijfduizend jaar volledig door de mens bewerkt. Iberiërs en Feniciërs groeven hier al naar ijzer en koper. Die exploitatie heeft het landschap alle mogelijke kleuren gegeven en roodgekleurde rivieren. Peña del Hierro is een openluchtmijn waar ooit de Romeinen al zochten naar vooral koper en ijzer. Het gebied is uniek vanuit het perspectief dat alle landschappelijke pracht hier er niet was geweest als er geen mensenhanden aan te pas waren gekomen.

2 NASA en Mars Omdat de grond rond de Rio Tinto veel dezelfde kenmerken vertoont als die van Mars, doet de in 1972 gesloten mijn nu dienst als werkterrein voor wetenschappers van een door de EU gesubsidieerd project dat tracht aan te tonen dat er leven mogelijk is zonder zuurstof of zonlicht. Hiertoe worden tot meter diepe boringen gedaan om organismen te vinden waarmee aangetoond kan worden dat soortgelijk leven ook mogelijk is of moet zijn geweest op planeten als Mars. In 2005 was de Amerikaanse NASA in samenwerking met het Spaanse CAB (Centro de Astrobiología) hier druk in de weer in verband met de ontwikkeling van een Mars-robot Een bezoek aan dit unieke landschap zal je nog lang heugen. Stoomtreintje Een antiek treintje vertrekt vanaf een station even buiten Minas de Riotinto voor een traject van 8 kilometer langs de rivier Rio Tinto over hetzelfde spoor dat eind negentiende eeuw door de Engelsen werd gebruikt om de mineralen naar Huelva te vervoeren. De wagons zijn origineel en de stoomlocomotief met bouwjaar 1875 is de oudste die nog in bedrijf is in Spanje. De rit langs onder meer ruïnes van overslagplaatsen, roestige locomotieven, oude wagons en meerdere veelkleurige afgravingen is prachtig.

3 El Torcal de Antequera, El Torcal de Antequera (Paraje Natural de El Torcal) ligt op ca. 14 km van de het stadje Antequera dat ligt weer op ongeveer 100 km van Marbella. Met haar uitzonderlijke kartstische rotsformaties hoort el Torcal de Antequera tot één van de meest indrukwekkende landschappen van Spanje. El Torcal is een uitloper van de boogvormige Sierra Subbética, de lagere bergketen ten zuiden van de Cordillera Bética, waar de Sierra Nevada een onderdeel van is, met een hoogte tussen 1100 en 1400 meter. Ruige kliffen en ravijnen wisselen elkaar af in een steeds veranderend panorama met hoge zuilen en rots platen die bewust op elkaar gestapeld lijken te zijn. Het bijna buitenaards landschap van el Torcal de Antequera. Het trekt de aandacht door de lieflijke vormen die de rotsen hebben aangenomen waardoor een eersteklas karstlandschap (kalksteen vermengd met water) is ontstaan. Wandel tussen de karstpijpen en stenen die zo uit een fantasiewereld lijken te komen. Het natuurpark heeft een oppervlakte van meer dan 1171 hectare en is een echt natuurparadijs met steenformaties die namen dragen als el tornillo ( de schroef) en el sombrerillo (de hoed).

4 Sevilla Sevilla op circa 250 kilometer van Marbella is de hoofdstad van Andalusië en de vierde grootste stad van Spanje en heeft de bezoeker heel wat te bieden. Sevilla is een geweldige stad waar u ogen te kort komt. In de smalle straatjes kan men elkaar vanaf de balkonnetjes bijna aanraken en de sfeer van een flamboyante Spaanse levensstijl is hier heel goed waarneembaar. De stad ligt aan weerszijden van de drukke Guadalquivir, die vanaf de Atlantische kust tot aan Sevilla kan worden bevaren. Maak eens een wandeling langs de rivier voor zeldzame rust en een ontspannen uitzicht op de stad. Sevilla heeft ook voldoende parken om in de zomerse hitte even op adem te komen. De mix van geschiedenis, architectuur, tradities, feesten en gezelligheid maken van Sevilla de ideale bestemming voor een korte onderbreking van uw vakantie in Marbella. Een must voor ieders oog. Het historische hart van Sevilla bevat prachtige gebouwen: de kathedraal, een gotisch kolos met zijn mooie klokkentorenminaret La Giralda. Meer naar het noorden vind u de oude Joodse wijk, Santa Cruz. Hier is het een gekronkel van kleine smalle straatjes, leuke pleintjes met sinaasappelbomen. In 1929 was er de Ibero- Amerikaanse tentoonstelling met o.a. de bouw van de Plaza de España in het prachtige Maria Luisa Park. In 1992 was er de wereldtentoonstelling Expo 92. Deze expositie plaatste Sevilla opnieuw op de wereldkaart. Nadat u kennis heeft gemaakt met het patrimonium van Sevilla is het tijd om te genieten van een hapje of een drankje. De terrassen langs de Guadalquivir of de tapasbars verspreidt over de stad, lenen zich hier uitstekend toe. Vervolgens is het misschien wel tijd om te gaan shoppen. Want Sevilla heeft een grote verscheidenheid aan winkels die zowel Spanjaarden als toeristen weten te bekoren. Je vindt er leuke boetiekjes, traditionele winkels, souvenirwinkeltjes en grotere ketens.

5 Aan de rivier de Guadalquivir ligt de wijk Triana, die bekend staat om zijn handgemaakte tegels Shoppen in Triana is een heel goed alternatief voor het winkelen in het centrum van Sevilla. April is de drukste maand in Sevilla, want de grote feesten vinden dan plaats. Het eerste is de Semana Santa en is religieus van aard. Tijdens de stille week vinden dan tal van processies plaats waarbij broederschappen beelden van grote artistieke en religieuze waarde door de stad dragen. Het tweede is het Andalusisch volksfeest: Feria de Abril. Je ziet er een week lang mensen in de traditionele flamencokledij, paarden en opgetuigde ruiters. Families komen tijdens het feest ook samen om iets te eten of te drinken en als de nacht valt, wordt er flink gedanst tot in de late uurtjes. Golf Marbella weer klaar voor de winter Wij van vinden uw oordeel heel erg belangrijk, het is niet voor niets dat we bekend staan als misschien wel de beste aanbieder van vijfsterren appartementen in Marbella. Daar zijn we trots op! Om deze positie te behouden, verbeteren wij onze appartementen continue, alleen op die manier blijven onze gasten geïnteresseerd en komen zij ook graag terug. Daarom hebben wij begin november weer een paar dagen hard gewerkt en het resultaat mag er weer zijn, alle appartementen zijn weer fris geschilderd, het glaswerk, de borden, pannen en de rest van de inventaris, is weer gecontroleerd en waar nodig aangevuld. Verder zijn al onze appartementen nu voorzien van eigen Wi-Fi-internet zodat u en uw gezelschap zelf kunnen bepalen of u nu wél of juist niet in contact wil blijven met de thuisblijvers en, of het nieuws. Ook is na een upgrade van de satelliet het TV aanbod weer helemaal up-to-date. In La Torre 17-4 is de master bedroom voorzien van een fijne TV waar u buiten de Spaanse zenders ook een aantal Engelse tv-kanalen kunt ontvangen. Nu al weer zin om te gaan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met het zoeken naar uw perfecte vakantie.

6 Tot slot Als u na het lezen van onze nieuwsbrief zin heeft gekregen in een heerlijk, een warm najaar of een zwoele winter, dan is er goed nieuws. Transavia is alweer gestart met de ticketverkoop voor het zomerseizoen Over het algemeen geldt, wie vroeg boekt profiteert van de laagste tarieven. Graag verwelkomen wij u weer in één van onze luxe appartementen voor bijvoorbeeld een lang weekeind golfen, een paar weken pure ontspanning of zoals velen van u al ontdekte tijdens de winter en voorjaar een paar maanden warme winter of voorjaars zon. Wees er wel snel bij want we hebben inmiddels al boekingen tot en met december 2015! Met hartelijke groeten en graag weer tot ziens, Dap Monas en Paul van der Meer T-3 Properties T: M: +31.(0) (Dap) M: +31.(0) (Paul)

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Eén van de mooiste stranden van Spanje op slechts een uurtje rijden

Eén van de mooiste stranden van Spanje op slechts een uurtje rijden Velen van u hebben wij de afgelopen jaren al in onze comfortabele 5* appartementen mogen ontvangen, een groot aantal van u al meerdere malen. Daar zijn wij niet alleen blij mee, maar zelfs een beetje trots

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE sevilla dag 1 2013 Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven en meet & greet met een officiële Sevilla gids. We vangen aan met een city tour langs de mooiste delen van Sevilla en de belangrijkste highlights

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING

PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING PROGRAMMA CAMPER RONDREIS ANDALUSIE MET ERVAREN REISLEIDING Dag 1 Op de dag van aankomst wordt u opgehaald van vliegveld Malaga en naar camping 'Morales' in Alhaurin de la Torre gebracht, waar uw camper

Nadere informatie

Vuurwerkshow Net als de openingsceremonie van de Feria, vindt ook de slotceremonie om middernacht plaats. Het grootse vuurwerkspektakel.

Vuurwerkshow Net als de openingsceremonie van de Feria, vindt ook de slotceremonie om middernacht plaats. Het grootse vuurwerkspektakel. Feria de Abril gids 2018 Feria de Abril De Feria de Abril is het grootste, kleurrijkste en meest uitbundige feest van het jaar in Sevilla. Het feest vindt bijna altijd plaats in de derde week na Semana

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN In het hart vindt u de West Midlands, een regio met een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten, populaire steden en een prachtig landschap.

Nadere informatie

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016

CLUBMOT - ANDALUSIË. Van 17 t.e.m. 24 september 2016 CLUBMOT - ANDALUSIË Meet en Greet 04-07-2016 Frank Vancaudenberg Van 17 t.e.m. 24 september 2016 Andalusië 2016 : 15 routes Enkele weetjes over deze reis : We bieden dagelijks meerdere routes aan (behalve

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Andalusië, Cadiz en Sevilla 8 dagen

Andalusië, Cadiz en Sevilla 8 dagen Andalusië, Cadiz en Sevilla 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.149 Land van stranden, kliffen en zonlicht Costa de la Luz Costa de la Luz betekent letterlijk: Kust van het Licht, en met meer dan

Nadere informatie

Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen)

Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen) Andalusië; cultuur, fietsen en wandelen (15 dagen) Deze reis is een leuke mix van cultuur in de steden en fietsen en wandelen in de natuur. U bezoekt de natuurgebieden El Torcal, Grazalema, Sierra Subbetica

Nadere informatie

Ten tijde van de Moorse bezetting was het ondoordringbaar, met zijn drie lagen van wallen en met een imposante rotswand er achter.

Ten tijde van de Moorse bezetting was het ondoordringbaar, met zijn drie lagen van wallen en met een imposante rotswand er achter. Granada (1u rijden) - Eeuwen geleden was het de hoofdstad van het toenmalige Rijk van Granada en het Moorse Al-Andalus. Andalus. In Granada bevindt zich één van de beroemdste monumenten van Spanje, het

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

VILLA. Prijs:

VILLA. Prijs: VILLA IN MÁLAGA, COSTA DEL SOL ZUID SPANJE MET 5 SLAAPKAMERS EN 3 BADKAMERS Prachtige villa, gelegen in een rustige villawijk in het oostelijke deel d van de stad Málaga aan de Costa del Sol in Zuid Spanje.

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Het landschap Spanje en olijven De Spaanse keuken!! Tortilla Española Zarzuela (visschotel) Pollo al ajillo (kip met knoflook) Albóndigas (gehaktballetjes in amandelsaus) Alioli (knoflookmaynaise) Calamares

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Palacio Blanco - (Spanje Andalusië Velez Malaga) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro

Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro Hacienda Guaro Viejo Spanje Andalusië Guaro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Guaro Viejo - (Spanje Andalusië Guaro) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

VOORSTELLING TOCHT DEELNEMERS

VOORSTELLING TOCHT DEELNEMERS VOORSTELLING TOCHT De GR 48 of de Sendero de Sierra Morena doorkruist, zoals de meeste GR s in Spanje, meerdere natuurgebieden. De Sierra Morena is een gebergte in Zuid-Spanje van 400 km dat zich uitstrekt

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen

Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com Andalusië West (8 dagen) groepsreis Andalusië met kinderen Deze complete groepsreis Andalusië met kinderen is een leuke mix van cultuur, natuur,

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxueuze villa te koop op het eiland Capri BESCHRIJVING

Nadere informatie

Een drie weken durende rondreis met een camper

Een drie weken durende rondreis met een camper Een drie weken durende rondreis met een camper Wij, Ruud, Leida en onze hond Beau zijn de eigenaren van Camping la Plaine in de Aveyron in Frankrijk. De winter is voor ons de tijd om zelf op vakantie te

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

We passeren vandaag veel olijfboomgaarden. Het weer is terug goed, warm en zonnig.

We passeren vandaag veel olijfboomgaarden. Het weer is terug goed, warm en zonnig. We passeren vandaag veel olijfboomgaarden. Het weer is terug goed, warm en zonnig. We komen in het stadje Antequara. Hier zijn nog overblijfselen te vinden van de Bronstijd en de inheemse Iberiërs, de

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van

10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR. het meest onderschatte gedeelte van Andalusië GAAT HOUDEN. van 10 REDENEN WAAROM JE VAN JE VERBLIJF IN MOJÁCAR GAAT HOUDEN het meest onderschatte gedeelte van Andalusië van Welkom in Mojácar Mojácar Pueblo Als je in de richting van Mojácar rijdt, is de pueblo, het

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0635 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Milaan INDRUKWEKKEND KASTEEL BIJ MILAAN TE KOOP BESCHRIJVING

Nadere informatie

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië

Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië. Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Culturele rondreis Marokko & Andalusië Welkom in Arabisch Andalusië Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Brochure. Albert Cuypstraat 156d. vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Albert Cuypstraat 156d. vraagprijs ,- k.k. Brochure Albert Cuypstraat 156d vraagprijs 390.000,- k.k. Midden in één van de meeste geliefde wijken van Amsterdam in de Pijp op de Albert Cuyp, bevindt zich dit ruime en lichte appartement van 72m2,

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3078

Carrer de Viladomat 89 BH-3078 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3078 ANTIC TEATRE APPARTEMENT Beschrijving Prijs / nacht vanaf 77 Prijs / maand vanaf - Schone en gezellige vakantiewoning

Nadere informatie

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking

Nadere informatie

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano

Andalusië 8 dagen Meson Hadriano Andalusië 8 dagen Meson Hadriano individuele wandelreis vanaf 198 De natuur als achtertuin Het Zuid-Spaanse bergplaatsje Cómpeta bevindt zich in de streek Axarquia in de zuidelijke provincie Andalucia

Nadere informatie

!"#$""%&'& ()$""%%*"$+,& -**%&.*%$"/)#

!#$%&'& ()$%%*$+,& -**%&.*%$/)# -**%&.*%$"/)# Ardanza organiseert Cultuur & Natuurroutes op maat door Portugal. Op uw gemak langs de culturele hoogtepunten maar ook over stille weggetjes. Naar historische steden, uitgestrekte natuurgebieden,

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 21333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxe villa aan de zee in Ligurië

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE barcelona algemene informatie barcelona Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder twijfel de meest cosmopoliete en moderne stad van Spanje. De stad heeft anderhalf

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

ANDALUSIË. 10-daagse vliegreis. 21 t/m 30 april 2016

ANDALUSIË. 10-daagse vliegreis. 21 t/m 30 april 2016 ANDALUSIË 10-daagse vliegreis 21 t/m 30 april 2016 ANDALUSIË [reiscode 645] 21 t/m 30 april 2016 1590,- Rondreis langs verborgen schatten in het zuidelijk deel van Andalusië: via Málaga, Ronda, Jerez,

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD

UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD Even voorstellen Wij zijn een Spaanse touroperator met 30 jaar ervaring in het samenstellen en organiseren van complete, cultureel educatieve groepsreizen naar Spanje. Aangezien

Nadere informatie

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil

Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil Cortijo San Jose La Capilla Spanje Andalusië Puente Genil 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cortijo San Jose La Capilla - (Spanje Andalusië Puente Genil) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Andalusië compleet (21 dagen)

Andalusië compleet (21 dagen) Andalusië compleet (21 dagen) Deze reis geeft u een totaalbeeld van Andalusië. Het programma is een mix van grote steden, authentieke dorpjes, rustige natuurgebieden en stranden. Een hele complete en afwisselende

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1783 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Piacenza Kasteel te koop in de buurt van Piacenza BESCHRIJVING

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

"Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams

Photography is an austere and blazing poetry of the real- Ansel Adams "Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams Deze reis doet Cantabrië en Asturië aan, beiden regio's zijn in Noordwest Spanje. Deze gebieden zijn nog niet door toeristen ontdekt

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0974 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxe historisch gebouw te koop in Varese BESCHRIJVING

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD

UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD UW COMPLETE SCHOOLREIS VERZORGD Even voorstellen Wij zijn een Spaanse touroperator met 30 jaar ervaring in het samenstellen en organiseren van complete, cultureel educatieve groepsreizen naar Spanje. Aangezien

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Quinta Roja - (Spanje Tenerife Garachico) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-703

Carrer de Viladomat 89 BH-703 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-703 LUXE HUIS MET ZWEMBAD TE HUUR IN BARCELONA Beschrijving Prijs / nacht vanaf 262 Prijs / maand vanaf 3636 Dit

Nadere informatie

Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht

Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht Andalusië - veelgestelde vragen 7 Favorieten 12 In vogelvlucht i4 Informatie 18 Weer en reisperiode 19 Reizen naar Andalusië 20 Overnachten 22 Eten en drinken 23 Actieve vakantie, sport en wellness 26

Nadere informatie

Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog

Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog Toen men reeds begonnen was met de aanleg van de Caminito del Rey heb ik samen met enkele vrienden, als een van de laatsten, de Camino del Rey nog gestapt. Hieronder enkele foto s uit die tijd. Sedert

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ongerept zijn gang mag gaan.

ongerept zijn gang mag gaan. Jaargang 2018 Editie december Onderscheiden met het Zandjmenke voor het toeristisch promoten van Roermond Zuid Ardilla Een korte terugblik op de activiteiten in 2018 in woord en beeld Het jaar is weer

Nadere informatie

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving 1 Inhoud Klik op het pijltje rechtsboven aan een pagina om direct naar de tussenpagina te gaan. Klik op de hoofdstukken om er direct heen te gaan! Alles over Bilbao Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen

Nadere informatie

VAN SCHETS. De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta. Inleiding NAARBIM VECTORWORKS:

VAN SCHETS. De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta. Inleiding NAARBIM VECTORWORKS: VECTORWORKS: VAN SCHETS NAARBIM De locatie: het geplande Internationaal Ecologisch Onderzoekscentrum en Resort in de Republiek Malta Inleiding De opdrachtgever van dit project is een Noord-Amerikaans bedrijf

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis

Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis Amanhavis Hotel Spanje Andalusië Benahavis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Amanhavis Hotel - (Spanje Andalusië Benahavis) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nassaukade 308-III Amsterdam

Nassaukade 308-III Amsterdam HEERLIJK WONEN IN EEN LICHT RUIM STIJLVOL APPARTEMENT IN OUD-WEST Nassaukade 308-III Amsterdam Vraagprijs woning 385.000,- kosten koper TEL: 06 54790224 / 06 22410924 NASSAUKADE308@GMAIL.COM NASSAUKADE308.WORDPRESS.COM

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders?

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Wonen met een plus Zuidburg is een nieuw topproject met luxueuze zorgflats,

Nadere informatie