2. Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel : vaststellen van de gecoördineerde versie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel : vaststellen van de gecoördineerde versie."

Transcriptie

1 GEMEENTE KRUISHOUTEM LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD. 8 JUNI 2009 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING. 1. Goedkeuren notulen van de vorige vergadering. De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. 2. Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel : vaststellen van de gecoördineerde versie. Uit voorafgaandelijk contact is gebleken dat de toezichthoudende overheid zich akkoord verklaart met de door de gemeenteraad reeds gewijzigde artikelen van de gemeentelijke rechtspositieregeling maar verzoekt om een integrale gecoördineerde versie goed te keuren. Het gemeentebestuur wenst van deze gelegenheid gebruik te maken om de rechtspositieregeling ook onmiddellijk aan te passen aan de recente gewijzigde wetgeving in de volgende aangelegenheden : Wijziging in de regeling inzake het ouderschapsverlof: uitbreiding recht tot opname tot de leeftijd van 12 jaar van het kind. Naast de aanpassing inzake het ouderschapsverlof wordt ook de regeling inzake het vaderschapsverlof aangepast. Dit kan nu opgenomen worden binnen de 4 maand na de bevallingsdatum. Tevens wordt een verhoging grensbedragen haard- en standplaatsvergoeding bij wet verplicht gesteld. Ook inzake het moederschapsverlof werd recent een wetswijziging doorgevoerd. Werkneemsters die bevallen vanaf 1 april 2009 kunnen, onder bepaalde voorwaarden, de laatste 2 weken van hun moederschapsverlof omzetten in verlofdagen van postnatale rust. Deze dagen moeten worden opgenomen in een periode van 8 weken vanaf de hervatting van het werk. De werkneemster maakt voor deze dagen aanspraak op een moederschapsuitkering. De omzetting kan enkel betrekking hebben op de 2 laatste weken van het prenatale verlof. Deze weken worden verschoven tot na het verplichte postnatale verlof (9 verplichte weken). De opname van deze verlofdagen wordt door de werkneemster zelf gepland. Deze planning moet gebeuren in functie van het werkrooster Tot slot wordt ook het evaluatiesysteem verder uitgewerkt. In bijlage V van de rechtspositieregeling werden reeds de evaluatiecriteria en het evaluatiesysteem goedgekeurd. Bij de rechtspositieregeling wordt nu een bijlage VI, uitwerking evaluatiesysteem, toegevoegd. In deze bijlage wordt het evaluatiesysteem uit bijlage V verder uitgewerkt. In een eerste luik wordt het gebruikte evaluatiesysteem theoretisch uit de doeken gedaan en vervolgens verduidelijkt aan de hand van twee uitgewerkte voorbeelden (personeelslid van A-niveau dat naar zijn tweede schaal gaat en een personeelslid op C-niveau dat naar zijn derde schaal kan gaan). De gemeenteraad dient deze verdere uitwerking van het systeem goed te keuren (niet de uitgewerkte gedragsankers).

2 De gecoördineerde versie van de rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel en bijhorende bijlagen worden vastgesteld. 3. Aanleg van een fietspad en herinrichting van de schoolomgeving De Keimolen langsheen de Olsensesteenweg grondinneming nr. 31 : goedkeuren van de aankoopakte. De gemeenteraad heeft in zitting van 10 maart 2003 besloten om over te gaan tot de aanleg van een fietspad en de herinrichting van de schoolomgeving De Keimolen langsheen de Olsensesteenweg en tot het opstellen van een ontwerp met bijhorend onteigeningsplan. Om deze wegeniswerken te kunnen realiseren, dient het gemeentebestuur over te gaan tot de inneming in volle eigendom van een strook grond. Op 17 december 2007 heeft de gemeenteraad het definitief onteigeningsplan hieromtrent aanvaard. Het Tweede Aankoopcomité werd belast met de schatting van de waarde van de grondinnemingen, het bepalen van de onteigeningsvergoedingen en het verlijden van de akten. Volgende akte houdende de grondverwerving werd door de bevoegde Commissaris van het Tweede Aankoopcomité verleden, onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeenteraad : - Inneming 31, met een oppervlakte van 34 ca 89 dm² voor de prijs van EUR. 4. Drinkwaternet : aanpassingswerken in de Duifhuisstraat. Ingevolge de geplande riolerings- en verbeteringswerken en de aanleg van voet- en fietspaden langsheen de Duifhuisstraat, dient de bestaande drinkwaterdistributieleiding aangepast te worden. Tevens zal de leiding plaatselijk worden ontdubbeld. De kostprijs van de werken wordt geraamd op EUR. De kosten voor de aanpassingswerken vallen ten laste van de TMVW. De kosten voor het ontdubbelen van de drinkwaterdistributieleiding vallen ten laste van het drinkwaterinfrastructuurfonds. De aanpassingswerken aan het waterbedelingsnet in de Duifhuisstraat ten bedrage van EUR worden goedgekeurd. Het aandeel van de gemeente bedraagt 0 EUR. 5. Drinkwaternet : uitbreiding in de Machelsestraat. Gelet op de aanvraag tot aansluiting op het drinkwaterdistributienet voor de woning gelegen in de Machelsestraat 12, wordt een uitbreiding van het drinkwaternet voorzien over een lengte van 50 m. Er wordt echter voorgesteld om de nieuwe leiding door te trekken tot het volgende eindpunt. Op die manier wordt een verbinding gerealiseerd tussen 2 deelnetwerken wat de bedrijfszekerheid ten goede komt in geval van onderbreking van de watertoevoer. De kostprijs wordt geraamd op EUR voor een totale lengte van 250 m leiding. De uitbreiding van het waterbedelingsnet in de Machelsestraat ten bedrage van EUR wordt goedgekeurd. Het aandeel van de gemeente bedraagt 0 EUR.

3 6. Drinkwaternet : uitbreiding in de Langeveldmolenstraat. Om te voldoen aan de vraag tot aansluiting op het drinkwaterdistributienet voor de woning gelegen in de Langeveldmolenstraat 1, wordt een uitbreiding van het drinkwaternet voorzien over een lengte van 80 m. De kostprijs wordt geraamd op EUR. De uitbreiding van het waterbedelingsnet in de Langeveldmolenstraat ten bedrage van EUR wordt goedgekeurd. Het aandeel van de gemeente bedraagt 0 EUR. 7. Gaselwest : goedkeuren agenda gewone algemene vergadering van 26 juni De gewone algemene vergadering van Gaselwest heeft plaats op vrijdag 26 juni De kennisname van de verslagen van de raad van bestuur, de commissarissen en de commissaris IBR over het boekjaar 2008; - De goedkeuring van de jaarrekening 2008; - Het verlenen van kwijting aan de bestuurders, commissarissen en aan de commissaris IBR met betrekking tot het boekjaar 2008; - De overeenkomst tussen Gaselwest en Telenet betreffende de uitvoering in synergie van werken aan de ICS-netten n.a.v. werken aan laagspanningsnetten; - Statutaire benoemingen. Het voornaamste principe van de overeenkomst tussen Gaselwest en Telenet is een veralgemeende volgplicht voor Telenet ten aanzien van werken aan de laagspanningsinfrastructuur, uitgevoerd in synergie. Wanneer Gaselwest op haar grondgebied een gedeelte van haar bovengronds distributienet voor elektriciteit ondergronds wenst te brengen, zal Telenet het overeenstemmend gedeelte van haar bovengronds ICS-net eveneens mee op haar kosten ondergronds brengen. De gemeenteraad neemt akte van de oproeping van 4 mei 2009 van Gaselwest tot de algemene vergadering van 26 juni e.k. en besluit de dagorde goed te keuren. De overeenkomst tussen Gaselwest en Telenet betreffende de uitvoering in synergie van werken aan de ICS-netten n.a.v. werken aan laagspanningsnetten wordt bekrachtigd. 8. Figga : goedkeuren agenda gewone algemene vergadering van 26 juni De gewone algemene vergadering van FIGGA heeft plaats op vrijdag 26 juni De afsluiting van het boekjaar 2008, met : o Het verslag van de raad van bestuur, dat een weergave is van de activiteiten die FIGGA in 2008 heeft ontwikkeld, conform de activiteiten die werden opgenomen in het ondernemingsplan; o De goedkeuring van de jaarrekening, balans en winstverdeling per ; o Het verslag van de commissaris; o De kwijting van de bestuurders en de commissaris; - Goedkeuring van de kapitaalverhoging Publi-T; - Verslaggeving inzake GeFIN; - Verslaggeving VID; - Statutaire benoemingen.

4 De gemeenteraad neemt akte van de oproeping van 5 mei 2009 van FIGGA tot de algemene vergadering van 26 juni e.k. en besluit de dagorde goed te keuren. Het verslag van de raad van bestuur, de jaarrekening 2008, de balans per en de winstverdeling worden goedgekeurd. Er wordt kwijting verleend aan de bestuurders en de commissaris voor hun werkzaamheden gedurende het boekjaar De aandeelhoudersovereenkomst tussen de financieringsverenigingen voor het gecoördineerd beheer van de EGPF en ECS participatie wordt goedgekeurd en de financiële participatie van FIGGA in EGPF Newco wordt goedgekeurd. (Voor verdere toelichting hieromtrent wordt verwezen naar de begeleidende nota bij de algemene vergadering die ter inzage ligt van de raadsleden). 9. Intergemeentelijk Samenwerkingsverband voor Ruimtelijke Ordening en Socio-economische Expansie (SOLvA) : goedkeuren van de agenda van de algemene vergadering van 29 juni De gewone algemene vergadering van SOLvA heeft plaats op maandag 29 juni Benoeming van bestuurders van mandaten opengevallen sinds de vorige algemene vergadering; - Verslag van de raad van bestuur over het jaar 2008; - Verslag van de commissaris-revisor; - Goedkeuring jaarrekening per ; - Incorporatie van de beschikbare en onbeschikbare reserves in het kapitaal; - Kwijting aan de raad van bestuur over het boekjaar 2008; - Herbenoeming commissaris-revisoren; - Aanvaarden van de OCMW s als lid. De gemeenteraad neemt akte van de oproeping van 13 mei 2009 van SOLvA tot de algemene vergadering van 29 juni e.k. en besluit de dagorde goed te keuren. 10. Goedkeuring van het gewijzigd gemeentelijk subsidiereglement voor sportverenigingen. In het gemeentelijk sportbeleidsplan staat o.m. de doelstelling dat de werking van de sportverenigingen financieel ondersteund dient te worden op basis van een subsidiereglement. Daarom heeft de gemeenteraad in zitting van 14 juli 2008 het gemeentelijk subsidiereglement voor de sportverenigingen goedgekeurd. Het subsidiereglement wordt thans aangepast aan de door de gemeentelijke sportadviesraad gemaakte evaluatie en bijsturingen die vanuit Bloso worden voorgesteld. Zo wordt het ontwerp van gewijzigd subsidiereglement nog meer kwaliteitsgericht georiënteerd. Het reglement wordt tevens uitgebreid met een deel II betreffende de toekenning van impulssubsidies ten bedrage van 0,80 EUR per inwoner. Deze bijkomende subsidies dienen een betere jeugdopleiding, gefocust op meer scholing en vorming, te stimuleren. Het gewijzigd gemeentelijk subsidiereglement voor de sportverenigingen wordt goedgekeurd.

5 GEHEIME ZITTING. 11. Intergemeentelijk Samenwerkingsverband voor Ruimtelijke Ordening en Socio-economische Expansie (SOLvA) : aanduiding van een vertegenwoordiger en plaatsvervangend vertegenwoordiger voor de algemene vergadering van 29 juni De heren Kristof Callens, raadslid en Baron Bernard della Faille d Huysse, OCMW-Voorzitter, worden aangeduid als vertegenwoordiger en plaatsvervangend vertegenwoordiger van de gemeente om deel te nemen aan de gewone algemene vergadering van SOLvA op maandag 29 juni Kruishoutem, 10 juni 2009 De gemeentesecretaris, wnd De voorzitter van de gemeenteraad, wnd Karlien TORCK. Benoit VANDEN HEEDE.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 26 MEI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Pieter. Jaarrekening.

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING STRAATNAAMGEVING. 1. Goedkeuring van een nieuwe straatnaam - Matruyepleintje. In de zitting van

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 28 APRIL 2016 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 28 APRIL 2016 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 28 APRIL 2016 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring van de notulen en het verslag van de gemeenteraad van 25 april 2019. A. FINANCIËN 2. Goedkeuring van de jaarrekening

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Opdrachthoudende vereniging IVEKA: overname van aandelen naar aanleiding van de exit uit

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 24 maart 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 goed

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 27 mei 2013 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 27 mei 2013 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 27 mei 2013 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de vergadering van 29 april 2013 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen

Nadere informatie

Toelichting. Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via aan de raadsleden.

Toelichting. Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via  aan de raadsleden. Gemeenteraad woensdag, 22 mei 2019 Vleteren, 15 mei 2019 Toelichting 1. Verslag vorige zitting Het verslag van de zitting van 27 maart 2019 ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e-mail

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 november 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 2/17 Provinciale initiatieven. Opdrachthoudende

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 oktober 2012 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502557 Verslag aan de Provincieraad betreft Gaselwest- algemene vergadering op 26 juni 2015 vaststellen

Nadere informatie

MELDINGSLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 26 NOVEMBER 2013 (overeenkomstig artikel 252 1 van het gemeentedecreet)

MELDINGSLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 26 NOVEMBER 2013 (overeenkomstig artikel 252 1 van het gemeentedecreet) GEMEENTE MAARKEDAL Provincie Oost-Vlaanderen MELDINGSLIJST GEMEENTERAADSZITTING VAN 26 NOVEMBER 2013 (overeenkomstig artikel 252 1 van het gemeentedecreet) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring van de geloofsbrieven

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1303093 Verslag aan de Provincieraad betreft IMEWO- algemene vergadering op 24 juni 2013 aanduiding provinciale

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 5 april 2018 en 19 april Regularisering doelgroepmedewerker LDE naar logistiek personeel

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 5 april 2018 en 19 april Regularisering doelgroepmedewerker LDE naar logistiek personeel ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 MEI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181;

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181; Gemeenteraad Zitting van 17 april 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLISSINGEN D.D. 29 MEI 2017

LIJST GEMEENTERAADSBESLISSINGEN D.D. 29 MEI 2017 Provincie OOST-VLAANDEREN Gemeente Zelzate LIJST GEMEENTERAADSBESLISSINGEN D.D. 29 MEI 2017 De hieronder vermelde lijst kan eveneens worden ingezien op het gemeentesecretariaat elke werkdag van 09.00 uur

Nadere informatie

ZITTING VAN

ZITTING VAN ZITTING VAN 31.05.2012. AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Cecile Verheyen en Guy Glorieux, schepenen Hendrik Blommaert, schepen - voorzitter OCMW, Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL

Nadere informatie

BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING GEMEENTERAAD Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde postcode 9750 / N.I.S. 45057 GEMEENTEBESTUUR ZINGEM A. Amelotstraat 53 9750 Zingem NIS 45057 tel. 09 389 01 00 fax. 09 389 01 49 gemeente@zingem.be www.zingem.be

Nadere informatie

2. GASELWEST : Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering van 16 december as.

2. GASELWEST : Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering van 16 december as. GEMEENTE KRUISHOUTEM LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD. 9 NOVEMBER 2009 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING.

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VAN DE VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het belastingsreglement op de afgifte van een rijbewijs in bankkaartmodel.

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 12 OKTOBER 2015 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

DONDERDAG 23 MEI 2019 DAGORDE

DONDERDAG 23 MEI 2019 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 23 MEI 2019 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING Als er geen opmerkingen worden gemaakt over

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting

Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke. Memorie van toelichting Gemeenteraadszitting van 28 januari 2016 om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Veld 1 te Kaprijke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Kennisname van het ontslag als gemeenteraadslid

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Volgende agendepunten werden behandeld door de gemeenteraad van 30 maart 2017. 01. Notulen van de vorige vergadering. 02. Renovatie wegenis en riolering Breugelweg -

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 15 juni 2015 Besluit nummer: 2015_GR_00609 Onderwerp: Dienstverlenende vereniging Veneco²- algemene vergadering van 30 juni 2015 - herschikkingsdividend

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

Namens de Gemeenteraad,

Namens de Gemeenteraad, GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 384 53 11 - F 09 384 89 63 www.gavere.be afdeling intern dienst secretariaat AGENDA GEMEENTERAAD Gavere, 18 mei 2012 De voorzitter van de gemeenteraad, Hugo

Nadere informatie

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda OPENBARE VERGADERING 1. Secretariaat / Interwaas - Algemene vergadering op 25 mei 2016 - Kennisname agenda Brief van 14 april 2016 van Interwaas waarbij

Nadere informatie

Onder voorzitterschap van de heer Burgemeester L. Vantieghem, wordt de zitting geopend om 19u30.

Onder voorzitterschap van de heer Burgemeester L. Vantieghem, wordt de zitting geopend om 19u30. Zitting van 25 mei 2009. Aanwezig: VANTIEGHEM Lieven,Voorzitter; DEGROOTE André Gaston, VERHIEST Ghislaine, VAN STEENBRUGGE Koen, VANDEPUTTE Trees, Schepenen; TACK Roger, PLATTEAU Alfred, VERSCHUERE Annicq,

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 april 2014.

Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 april 2014. gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 26 mei 2014 Openbare zitting 1 Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 april 2014. De notulen van de vorige zitting worden goedgekeurd. 2 Secretariaat. CIPAL

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen van een bestaande individuele

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 28 MEI 2015 19u30 1. LOKAAL ECONOMISCHE RAAD VERVANGING AFGEVAARDIGDE HORECA Aan de raad wordt gevraagd om mevrouw Diana Karapetian aan te stellen als stemgerechtigd

Nadere informatie

Exploitatieresultaat. Investeringsresultaat ,63 euro ,73 euro ,90 euro ,63 euro

Exploitatieresultaat. Investeringsresultaat ,63 euro ,73 euro ,90 euro ,63 euro GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de kastoestand op 31 maart 2009. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de brief van 14 mei 2012 van de vzw Wielerclub Bosduin over de borgstelling die

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 28 april 2016 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 mei 2017

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 mei 2017 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: H. Hoeymans, M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, L. Debaecke, leden

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 18 januari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zittingen bij te wonen op maandag 28 januari 2019 om 19:00 uur. De

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-03-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Het verslag van de zitting van de gemeenteraad van dinsdag 30 april 2019 wordt goedgekeurd.

OPENBARE ZITTING. Het verslag van de zitting van de gemeenteraad van dinsdag 30 april 2019 wordt goedgekeurd. Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van dinsdag 28 mei 2019 om 19.00 uur Aanwezig: DE BOEVER Steve, voorzitter NACHTERGAELE Joris, burgemeester MEIRHAEGHE

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-02-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

Gemeenteraad - toelichtende nota

Gemeenteraad - toelichtende nota Gemeenteraad - toelichtende nota Punt 2 Openbare werken riolerings- en wegeniswerken Sint Germanusstraat project W214055 goedkeuring voorontwerpdossier Bijlage(n) neen Het project W214055 heeft als doel

Nadere informatie

Zitting van 26 april 2010

Zitting van 26 april 2010 Zitting van 26 april 2010 Aanwezig : De Heer K. Callens, Burgemeester-Voorzitter ; De Heer en mevr. Soenens K., Bourgeois A., Lepla M., en Buyck V.; Schepenen; Mevr. en de Heren Deman P., Vanacker L.,

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer

LOTUS BAKERIES NV Gentstraat LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer LOTUS BAKERIES NV Gentstraat 1 9971 LEMBEKE Rechtspersonenregister Gent Ondernemingsnummer 0401.030.860 Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 13 mei 2016 Op vrijdag

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 28.05.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019

GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019 GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering. De raad keurt de notulen van de vergadering van 30 april 2019 goed. 2. Adviseren van de rekeningen 2018 van de diverse

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 25 april 2019 Aan de Raad wordt gevraagd de notulen van de gemeenteraadszitting van 25 april 2019 goed te

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 27 april Goedkeuring notulen van de vorige vergadering

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 27 april Goedkeuring notulen van de vorige vergadering TOELICHTENDE NOTA Vergadering van de gemeenteraad van 27 april 2016 Goedkeuring notulen van de vorige vergadering Gaat de gemeenteraad akkoord met de notulen van de vorige vergadering? Agendapunt 1 Onderwerp

Nadere informatie

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden.

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden. Gemeenteraad woensdag, 27 februari 2019 Vleteren, 22 februari 2019 Toelichting 1. Verslag vorige zitting Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Verlenen van een borgstelling aan de voetbalvereniging K. Kalmthout SK vzw. De voetbalclub

Nadere informatie

GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST

GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST GEMEENTERAADZITTING 31 mei 2016 OVERZICHTSLIJST 1) Vaststelling jaarrekening gemeente 2015 OPENBARE ZITTING De rekening 2014 wordt ter vaststelling voorgesteld, welke kan worden samengevat als volgt: INITIEEL

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de begrotingsrekening voor het dienstjaar 2011, de resultatenrekening

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 OKTOBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de budgetwijziging 2015/1 voor het dienstjaar 2015 van het OCMW. Aan de

Nadere informatie

KBC Bank Naamloze Vennootschap

KBC Bank Naamloze Vennootschap KBC Bank Naamloze Vennootschap Havenlaan 2, 1080 BRUSSEL BTW BE 0462.920.226 R.P.R. Brussel Jaarvergadering van de aandeelhouders van woensdag 27 april 2011, gehouden in de zetel te Havenlaan 2, 1080 Brussel

Nadere informatie

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel)

KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan Brussel BTW BE (RPR Brussel) KBC Groep Naamloze Vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel BTW BE 0403.227.515 (RPR Brussel) VOLMACHT Ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige zitting - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn goedkeuring te verlenen aan het verslag van de vorige gemeenteraad.

Nadere informatie

1750 Lennik,13-09-2013. De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik,13-09-2013. De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik,13-09-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2014 Besluit nummer: 2014_GR_00988 Onderwerp: Dienstverlenende vereniging Finiwo - buitengewone algemene vergadering van 12 december

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Aanwezig: Verbist Els; voorzitter Frans Rik; burgemeester Pauwels Koen, Dorikens Herman, Vanhove Johnny, Lietaer Bart, Van den Bergh

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 maart 2016 om 20:00 uur in het stadhuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 maart 2016 om 20:00 uur in het stadhuis. STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE Blankenberge, 14 maart 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben de eer u uit te nodigen op de ambtelijke zitting van de gemeenteraad op 22 maart 2016 om 20:00 uur in

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1203613 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Intergemeentelijk samenwerkingsverband SOLVA

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019

GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019 GEMEENTERAADSZITTING VAN 28 MEI 2019 OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige zitting - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn goedkeuring te verlenen aan het verslag van de vorige

Nadere informatie

Agenda van OCMW raad voor maatschappelijk welzijn van 24 juni 2019

Agenda van OCMW raad voor maatschappelijk welzijn van 24 juni 2019 Agenda van OCMW raad voor maatschappelijk welzijn van 24 juni 2019 OPENBARE ZITTING 01 Goedkeuring van de notulen en het zittingsverslag van de vorige zitting 02 Vaststelling van de jaarrekening van het

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1702314 Provincieraadsbesluit betreft INTERWAAS: algemene vergadering op 31 mei 2017 mandatering provinciale

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 23 MEI 2019 Aanwezig: Manu Claes: voorzitter van het vast bureau; Kris Peetermans, Lieve Renders, Nico Bergmans, Marie Jeanne Hendrickx, Tony Vancauwenbergh,

Nadere informatie

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD G E M E E N T E 8610 Kortemark, 4 november 2011. KORTEMARK BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD De Voorzitter van de Gemeenteraad heeft de eer U uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het reglement 'subsidies ouderenverenigingen, kaartclubs en woonzorgcentra'.

Nadere informatie

NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Straat, nr. Stad/Gemeente

NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Straat, nr. Stad/Gemeente NV ZZZZZZZZZZZ Bijlage 3/1 Agenda: VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING gehouden op de zetel op maandag 20/03/Y om BB uur - vijftiende boekjaar 1. Verklaring, beraadslaging en besluit overeenkomstig art. 259/523

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 JANUARI 2013 TE 19:30 UUR.

ZITTING VAN 28 JANUARI 2013 TE 19:30 UUR. STAD TURNHOUT GEMEENTERAAD AGENDA ZITTING VAN 28 JANUARI 2013 TE 19:30 UUR. Openbare zitting 001 Toekenning van de eretitel van het mandaat van gemeenteraadslid aan twee gewezen gemeenteraadsleden van

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te.

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te. RETAIL ESTATES Naamloze Vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht Zetel: Industrielaan 6, B-1740 Ternat Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) VOLMACHT VOOR

Nadere informatie

VOLMACHT. Naam : Adres / maatschappelijke zetel :

VOLMACHT. Naam : Adres / maatschappelijke zetel : VOLMACHT Ondergetekende: Naam : Adres / maatschappelijke zetel : Ondernemingsnummer 1 : Hier vertegenwoordigd door 2 : Eigenaar van aandelen (in volle eigendom / in vruchtgebruik / in blote eigendom 3

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Aanwezig: Verbist Els, voorzitter Janssens Sonja, ondervoorzitter Frans Rik, burgemeester Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes Odette, Lietaer

Nadere informatie

Verslag vergadering gemeenteraadscommissie algemeen beleid op 22/06/2016

Verslag vergadering gemeenteraadscommissie algemeen beleid op 22/06/2016 Verslag vergadering gemeenteraadscommissie algemeen beleid op 22/06/2016 Aanwezig: C. De Jonghe, voorzitter; F. Annys, J.M. Dedecker, D. Demarcke, K. Devos, commissieleden met stemrecht; G. Verdonck, commissieleden

Nadere informatie

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge

SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge SIOEN INDUSTRIES NV Fabriekstraat 23 8850 ARDOOIE B.T.W. BE 0441.642.780 RPR Gent afdeling Brugge NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 29 APRIL 2016 De gewone algemene

Nadere informatie

Elia System Operator NV

Elia System Operator NV CF-6148836.1 GELIEVE UITERLIJK OP WOENSDAG 10 MEI 2017: - HETZIJ EEN EXEMPLAAR VAN DE VOLMACHT PER FAX AAN DE VENNOOTSCHAP OVER TE MAKEN (+32 2 546 71 30 ter attentie van mevrouw Aude Gaudy) EN VERVOLGENS

Nadere informatie

b) de benoeming en het ontslag van bestuurders, commissarissen en rekeningtoezichters;

b) de benoeming en het ontslag van bestuurders, commissarissen en rekeningtoezichters; ADVIES NOTA VERSLAG VARIA Betreft: vzw Febelgra Limburg wijziging statuten 2014 T.a.v.: de heer Geert Heylen Contactpersoon: Waldo Van de Velde Artikel 16 De algemene vergadering is het hoogste gezag van

Nadere informatie

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd.

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd. Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 mei 2017 Aanwezig: Van Haute Chris, voorzitter Frans Rik, burgemeester Lietaer Bart, ondervoorzitter Engels Raf, Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes

Nadere informatie