Op 22 oktober heeft het college besloten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op te richten. Met deze brief willen wij u hierover informeren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op 22 oktober heeft het college besloten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op te richten. Met deze brief willen wij u hierover informeren."

Transcriptie

1 gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop leden van de raad III III1: NU ill datum 7 november 2013 uw brief/kenmerk VERZONDEN 1 2 NOV2013 II III III III III HM registratienummer behandeld door G Ellen Burgers betreft informatie over het Jeugdsportfonds bijlage(n) -ļ Beste leden van de raad, Op 22 oktober heeft het college besloten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op te richten. Met deze brief willen wij u hierover informeren. Wat doet het Jeugdsportfonds Het jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen (in de leeftijd van 4 tot 18 jaar) die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid kunnen worden van een sportvereniging. Het fonds betaalt de contributie en vergoedt de sportspullen tot een maximum van ë 225,- per jaar per kind. Wie mag aanvragen? Aanvragen om een kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds kunnen alleen via de site van het sportfonds gedaan worden door professionals uit bijvoorbeeld het onderwijs, hulpverlening, de (jeugd)gezondheidzorg of door bijstandsconsulenten van de sociale dienst; zij zijn de zogenaamde intermediairs van het Jeugdsportfonds. Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Budget minimabeleid U heeft structureel een extra bedrag van ê ,- beschikbaar gesteld ten behoeve van inwoners met een minimuminkomen. Wij willen dit beschikbaar stellen voor het Jeugdsportfonds Nieuwkoop. Met dit bedrag kunnen we tenminste 77 kinderen helpen om te gaan sporten. De maximale vergoeding bedraagt ê 260,- per kind (incl. C 35,- overheadkosten per kind). Uitvoering Het Jeugdsportfonds Nieuwkoop is snel operationeel. Het wordt geen zelfstandig rechtspersoon maar een administratief onderdeel van het Jeugdsportfonds Zuid-Holland. U vindt de samenwerkingsovereenkomst met het Jeugd-sportfonds Zuid-Holland als bijlage bij deze brief. De wettelijke publicaties vindt u in het Elektronisch gemeenteblad. Abonneer u via Gemeente Nieuwkoop Telefoon: Bezoekadres: Postadres: Fax: Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 Postbus 1 info@nieuwkoop.nl 2441 LE Nieuwveen 2460 AA Ter Aar Volg de gemeente op twitter:

2 registratienummer pagina 2 van 2 Met vriendelijke groet, burgemeester en wethouders van Nieuwkoop 1 mr. G.G F. Buiiserd burgemeester Bijlage Samenwerkingsovereenkomst tussen het Jeugdsportfonds Zuid-Holland en de gemeente Nieuwkoop.

3 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST JEUGDSPORTFONDS ZUID-HOLLAND - GEMEENTE NIEUWKOOP De ondergetekenden Het Jeugdsportfonds Zuid-Holland, rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Jeu, voorzitter Jeugdsportfonds Zuid- Holland en Gemeente Nieuwkoop rechtsgeldig vertegenwoordigd door Arie Muilwijk, Wethouder, hierna te noemen de gemeente Overwegende dat: 1. elk kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar in de gelegenheid moet zijn om te kunnen sporten; 2. kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens in aanmerking komen voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds (110 o 7o van het sociaal minimum); 3. de jaarlijkse bijdrage maximaal C 225,00 bedraagt voor de contributie en sportattributen; 4. de gemeente Nieuwkoop in het kader van armoedebestrijding gelden ter beschikking stelt die volgens de uitgangspunten van het Jeugdsportfonds ingezet worden; 5. het Jeugdsportfonds Nieuwkoop een efficiënt hulpmiddel is om de beschikbare middelen in te zetten; 6. de uitvoering van het Jeugdsportfonds Nieuwkoop in handen is van het Jeugdsportfonds Zuid-Holland; 7. partijen in deze samenwerkingsovereenkomst hun wederzijdse rechten en verplichtingen wensen vast te leggen; Komen het volgende overeen: Artikel 1 Bovengenoemde partijen richten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op. Voor de coördinatie van de werkzaamheden wordt een projectteam geformeerd bestaande uit vertegenwoordigers van beide partners. De werkzaamheden (zie artikel 5) worden uitgevoerd door het Jeugdsportfonds Zuid-Holland. Per geactiveerde aanvraag wordt een bedrag van ê 35,- in rekening gebracht. Artikel 2 De samenwerkingsovereenkomst van het Jeugdsportfonds gaat in op de datum dat deze overeenkomst wordt ondertekend. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode tot en met 31 december Artikel 3 De gemeente stelt jaarlijks een bedrag van C beschikbaar ten behoeve van het Jeugdsportfonds Nieuwkoop. Dit jaarlijkse bedrag is gereserveerd tot en met tot en met 31 december Jaarlijks wordt een overzicht opgesteld van de uitgevoerde werkzaamheden en toegekende uitkeringen. Eenmaal per jaar, de eerste keer in de tweede helft van 2014 vindt er een evaluatie plaats.

4 Artikel 4 Het gemeentelijke budget wordt aan het begin van ieder jaar beschikbaar gesteld in de vorm van een voorschot. Jeugdsportfonds Zuid-Holland zal telkens een schriftelijk verzoek neerleggen om dit voorschot beschikbaar te stellen. Binnen 3 maanden na afloop van ieder kalenderjaar stelt het Jeugdsportfonds Zuid-Holland een jaarrapportage op. Artikel 5 De werkzaamheden die het Jeugdsportfonds Zuid-Holland uitvoert voor het Jeugdsportfonds Nieuwkoop bestaan uit:» Het toetsen en de administratieve verwerking van aanvragen bij het Jeugdsportfonds» Het monitoren en rapporteren over de aanvragen» Het overdragen van kennis over het Jeugdsportfonds aan de intermediairs «Het bewaken van de formule van het Jeugdsportfonds» Het beschikbaar maken en stellen van de ontwikkelde producten, diensten en middelen vanuit Jeugdsportfonds Nederland. De werkzaamheden van gemeente Nieuwkoop bestaan uit: «Het verzorgen van een lokaal aanspreekpunt ten behoeve van de promotie van het Jeugdsportfonds in de gemeente.» Het bekend maken van het Jeugdsportfonds in de gemeente.» Het aanreiken van organisaties, die kunnen aanvragen bij het Jeugdsportfonds. Artikel 6 De Algemene subsidieverordening van de gemeente Nieuwkoop is van toepassing op deze overeenkomst. Overige voorwaarden: 1. Indien en voor zover partijen bij tussentijdse evaluatie gezamenlijk tot de conclusie kom en dat bepaalde activiteiten bijgesteld dan wel vervangen dienen te worden, kan dat leiden tot tussentijdse aanpassing van deze overeenkomst en daarmee gemoeid zijnde middelen. Daarbij bieden partijen elkaar voldoende gelegenheid en tijd om de daarvoor benodigde maatregelen te effectueren. 2. Via de jaarrapportages legt Jeugdsportfonds Zuid-Holland jaarlijks verantwoording af aan de betrokken partijen over de besteding van de middelen en de gerealiseerde prestaties. 3. Indien en voor zover aan het einde van de contractperiode de beschikbare middelen niet volledig zijn besteed, zullen deze middelen teruggestort worden naar de gemeente Nieuwkoop. 4. Partijen treden in het jaar 2014 met elkaar in overleg, teneinde afspraken te maken en besluitvorming voor te bereiden over de continuering van de samenwerking na de in artikel 2 genoemde contractperiode. De besluitvorming over de eventuele continuering wordt afgerond voor 1 oktober Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en getekend te Nieuwveen Gemeente Nieuwkoop Jeugdsportfonds Zuid-Holland Datum: A. de Jeu, voorzitter Jeugdsportfonds Zuid-Holland Guus Eikhuizen, wethouder, gemeente Nieuwkoop

5 gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop leden van de raad III III IIIlllll llll II datum 7 november 2013 uw brief/kenmerk VERZONDEN 1 2 NOV2013 ii in in in in 11f iii registratienummer behandeld door Ellen Burgers G betreft bijlage(n) Informatie over het Jeugdsportfonds 1 Beste leden van de raad, Op 22 oktober heeft het college besloten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op te richten. Met deze brief willen wij u hierover informeren. Wat doet het Jeugdsportfonds Het jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen (in de leeftijd van 4 tot 18 jaar) die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid kunnen worden van een sportvereniging. Het fonds betaalt de contributie en vergoedt de sportspullen tot een maximum van ê 225,- per jaar per kind. Wie mag aanvragen? Aanvragen om een kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds kunnen alleen via de site van het sportfonds gedaan worden door professionals uit bijvoorbeeld het onderwijs, hulpverlening, de (jeugd)gezondheidzorg of door bijstandsconsulenten van de sociale dienst; zij zijn de zogenaamde intermediairs van het Jeugdsportfonds. Ouders, kinderen en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Budget minimabeleid U heeft structureel een extra bedrag van C ,- beschikbaar gesteld ten behoeve van inwoners met een minimuminkomen. Wij willen dit beschikbaar stellen voor het Jeugdsportfonds Nieuwkoop. Met dit bedrag kunnen we tenminste 77 kinderen helpen om te gaan sporten. De maximale vergoeding bedraagt C 260,- per kind (incl. C 35,- overheadkosten per kind). Uitvoering Het Jeugdsportfonds Nieuwkoop is snel operationeel. Het wordt geen zelfstandig rechtspersoon maar een administratief onderdeel van het Jeugdsportfonds Zuid-Holland. U vindt de samenwerkingsovereenkomst met het Jeugd-sportfonds Zuid-Holland als bijlage bij deze brief. De wettelijke publicaties vindt u in het Elektronisch gemeenteblad. Abonneer u via Gemeente Nieuwkoop Telefoon: Bezoekadres: Postadres: Fax: Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 Postbus 1 info@nieuwkoop.nl 2441 LE Nieuwveen 2460 AA Ter Aar Volg de gemeente op twitter:

6 registratienummer pagina 2 van 2 Met vriendelijke groet, burgemeester en wethouders van Nieuwkoop I 1 mr. G.G F. Buijserd burgemeester Bijlage Samenwerkingsovereenkomst tussen het Jeugdsportfonds Zuid-Holland en de gemeente Nieuwkoop.

7 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST JEUGDSPORTFONDS ZUID-HOLLAND - GEMEENTE NIEUWKOOP De ondergetekenden Het Jeugdsportfonds Zuid-Holland, rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Jeu, voorzitter Jeugdsportfonds Zuid- Holland en Gemeente Nieuwkoop rechtsgeldig vertegenwoordigd door Arie Muilwijk, Wethouder, hierna te noemen de gemeente Overwegende dat: 1. elk kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar in de gelegenheid moet zijn om te kunnen sporten; 2. kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens in aanmerking komen voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds ( o van het sociaal minimum); 3. de jaarlijkse bijdrage maximaal C 225,00 bedraagt voor de contributie en sportattributen; 4. de gemeente Nieuwkoop in het kader van armoedebestrijding gelden ter beschikking stelt die volgens de uitgangspunten van het Jeugdsportfonds ingezet worden; 5. het Jeugdsportfonds Nieuwkoop een efficiënt hulpmiddel is om de beschikbare middelen in te zetten; 6. de uitvoering van het Jeugdsportfonds Nieuwkoop in handen is van het Jeugdsportfonds Zuid-Holland; 7. partijen in deze samenwerkingsovereenkomst hun wederzijdse rechten en verplichtingen wensen vast te leggen; Komen het volgende overeen: Artikel 1 Bovengenoemde partijen richten het Jeugdsportfonds Nieuwkoop op. Voor de coördinatie van de werkzaamheden wordt een projectteam geformeerd bestaande uit vertegenwoordigers van beide partners. De werkzaamheden (zie artikel 5) worden uitgevoerd door het Jeugdsportfonds Zuid-Holland. Per geactiveerde aanvraag wordt een bedrag van ê 35,- in rekening gebracht. Artikel 2 De samenwerkingsovereenkomst van het Jeugdsportfonds gaat in op de datum dat deze overeenkomst wordt ondertekend. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode tot en met 31 december Artikel 3 De gemeente stelt jaarlijks een bedrag van C beschikbaar ten behoeve van het Jeugdsportfonds Nieuwkoop. Dit jaarlijkse bedrag is gereserveerd tot en met tot en met 31 december Jaarlijks wordt een overzicht opgesteld van de uitgevoerde werkzaamheden en toegekende uitkeringen. Eenmaal per jaar, de eerste keer in de tweede helft van 2014 vindt er een evaluatie plaats.

8 Artikel 4 Het gemeentelijke budget wordt aan het begin van ieder jaar beschikbaar gesteld in de vorm van een voorschot. Jeugdsportfonds Zuid-Holland zal telkens een schriftelijk verzoek neerleggen om dit voorschot beschikbaar te stellen. Binnen 3 maanden na afloop van ieder kalenderjaar stelt het Jeugdsportfonds Zuid-Holland een jaarrapportage op. Artikel 5 De werkzaamheden die het Jeugdsportfonds Zuid-Holland uitvoert voor het Jeugdsportfonds Nieuwkoop bestaan uit:» Het toetsen en de administratieve verwerking van aanvragen bij het Jeugdsportfonds» Het monitoren en rapporteren over de aanvragen» Het overdragen van kennis over het Jeugdsportfonds aan de intermediairs» Het bewaken van de formule van het Jeugdsportfonds» Het beschikbaar maken en stellen van de ontwikkelde producten, diensten en middelen vanuit Jeugdsportfonds Nederland. De werkzaamheden van gemeente Nieuwkoop bestaan uit:» Het verzorgen van een lokaal aanspreekpunt ten behoeve van de promotie van het Jeugdsportfonds in de gemeente.» Het bekend maken van het Jeugdsportfonds in de gemeente.» Het aanreiken van organisaties, die kunnen aanvragen bij het Jeugdsportfonds. Artikel 6 De Algemene subsidieverordening van de gemeente Nieuwkoop is van toepassing op deze overeenkomst. Overige voorwaarden: 1. Indien en voor zover partijen bij tussentijdse evaluatie gezamenlijk tot de conclusie komen dat bepaalde activiteiten bijgesteld dan wel vervangen dienen te worden, kan dat leiden tot tussentijdse aanpassing van deze overeenkomst en daarmee gemoeid zijnde middelen. Daarbij bieden partijen elkaar voldoende gelegenheid en tijd om de daarvoor benodigde maatregelen te effectueren. 2. Via de jaarrapportages legt Jeugdsportfonds Zuid-Holland jaarlijks verantwoording af aan de betrokken partijen over de besteding van de middelen en de gerealiseerde prestaties. 3. Indien en voor zover aan het einde van de contractperiode de beschikbare middelen niet volledig zijn besteed, zullen deze middelen teruggestort worden naar de gemeente Nieuwkoop. 4. Partijen treden in het jaar 2014 met elkaar in overleg, teneinde afspraken te maken en besluitvorming voor te bereiden over de continuering van de samenwerking na de in artikel 2 genoemde contractperiode. De besluitvorming over de eventuele continuering wordt afgerond voor 1 oktober Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en getekend te Nieuwveen Gemeente Nieuwkoop Jeugdsportfonds Zuid-Holland Datum: A. de Jeu, voorzitter Jeugdsportfonds Zuid-Holland Guus Eikhuizen, wethouder, gemeente Nieuwkoop

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop VERZONDEN 0 pep datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 17.25641 Aartje Mourits Nummerbesluit 1 Beste, Op 18 december

Nadere informatie

III llllllhi III ill llll: II

III llllllhi III ill llll: II gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken 4 nieuwkoop Holding John Steur De heer H. Waal Warden 43 1473 PC WARDEN III llllllhi III ill llll: II OERZONDEN î 7 NOV2016 datum uw brief/kenmerk registratienummer

Nadere informatie

Ons antwoord op het principeverzoek is op 14 augustus jl. aan aanvrager verzonden. Een afschrift hiervan is ter informatie bijgevoegd.

Ons antwoord op het principeverzoek is op 14 augustus jl. aan aanvrager verzonden. Een afschrift hiervan is ter informatie bijgevoegd. gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop Gemeenteraad VERZONDEN 2 6 SE? 2012 datum 24 september 2012 uw brief/kenmerk registratienummer 12.26661 behandeld door Tom

Nadere informatie

Aan dit besluit kunt u geen andere rechten ontlenen. Deze zijn vastgesteld in het bestemmingsplan.

Aan dit besluit kunt u geen andere rechten ontlenen. Deze zijn vastgesteld in het bestemmingsplan. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer K. Rahim Cortezlaan 7 3526 CN UTRECHT VERZONDEN 2 7 NRT datum 23 maart 2017 uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n)

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer K.H. Aij VERZONDEN 0 3 NOV2017 registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 17.18721 Aartje Mourits Nummeraanduiding 1 Beste meneer Aij,

Nadere informatie

IIIIIII llltl Illl llllll IIIII lllll lllll

IIIIIII llltl Illl llllll IIIII lllll lllll gemeente Nieuwkoop Directie nieuwkoop Aan de leden van de gemeenteraad IIIIIII llltl Illl llllll IIIII lllll lllll VERZONDEN 0 9 SEP2016 datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft

Nadere informatie

Belang aanvrager U geeft een feest in verband met een bruiloft. Dit vind ik een bijzondere gelegenheid.

Belang aanvrager U geeft een feest in verband met een bruiloft. Dit vind ik een bijzondere gelegenheid. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop 2441 GC NIEUWVEEN datum VERZONDEN Ũ 7 DEC 2017 7 december 2017 uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 17.23216 Karin Beijeman

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer C.W. Brouwer Irislaan 61 1424 CP DEKWAKEL VERĨOTTC'ES x APR fflff datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n)

Nadere informatie

De wettelijke publicaties vindt u op overheid.nl. Abonneer u via

De wettelijke publicaties vindt u op overheid.nl. Abonneer u via gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken Mevrouw A. van der Post-Geitenbeek Slikhaak 17 2421 MA NIEUWKOOP datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) VERZONDEN 0 8 FĒB ř-.ì

Nadere informatie

2235 CE VALKENBURG VERZONDEN 0 5 MRT

2235 CE VALKENBURG VERZONDEN 0 5 MRT śļk gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer J 2235 CE VALKENBURG VERZONDEN 0 5 MRT datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 18.02490 Aartje Mounts

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Mevrouw L M. Parsons-VerkieiJ Veenweg 19 2432 CA NOORDEN 'III IIII illlllllllľlll i II datum registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 27 juli

Nadere informatie

Op 3 juli 2012 heeft het college het Aanwijzingsbesluit standplaatsen Nieuwkoop 2012 vastgesteld.

Op 3 juli 2012 heeft het college het Aanwijzingsbesluit standplaatsen Nieuwkoop 2012 vastgesteld. gemeente Nieuwkoop afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Grondbedrijf» nieuwkoop Aan de raad van de gemeente Nieuwkoop T.a.v. de Griffier Postbus 1 2460 AA TER AAR VERZONDEN 6 JUL 2012 datum uw brief/kenmerk

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat het pand bereikbaar is via De Verbinding. Door het adres te wijzigen is het pand beter te vinden.

Uit uw aanvraag blijkt dat het pand bereikbaar is via De Verbinding. Door het adres te wijzigen is het pand beter te vinden. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Gemeente Nieuwkoop De heer R.F. Meijer Postbus 1 2461 AA TER AAR datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) VFP7ÛNÛEN?

Nadere informatie

Wanneer u vragen hebt, kunt u bellen met Martin van Toor, telefoonnummer of een sturen naar F. Buijserd burgemeester

Wanneer u vragen hebt, kunt u bellen met Martin van Toor, telefoonnummer of een  sturen naar F. Buijserd burgemeester gemeente Nieuwkoop afdeling Sociaal Domein en Veiligheid 1103 nieuwkoop Gemeente Alphen aan den Rijn Mevrouw A. de Jong Postbus 13 2400 AA ALPHEN AAN DEN RIJN VERZONDEN 2 9 JUN 2Ü1S datum uw brief/kenmerk

Nadere informatie

F. Buijserd voorzitter

F. Buijserd voorzitter Directie nieuwkoop Het Dagelijks Bestuur van Holland Rijnland Postbus 558 2300 AN LEIDEN uw brief/kenmerk datum 19 februari 2016 registratienummer G 16.0177 behandeld door Koos Alebregtse betreft Herziene

Nadere informatie

Dit besluit treedt in werking wanneer de omgevingsvergunning met registratienummer W in werking treedt.

Dit besluit treedt in werking wanneer de omgevingsvergunning met registratienummer W in werking treedt. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Vink Bouw Nieuwkoop De heer J. Kok Nieuwveenseweg 55 2421 LB NIEUWKOOP III III Uil Uil II lil II VERZONDEN! 5 SEP2016 registratienummer behandeld door

Nadere informatie

i nil ini iiii lil ui in nu lil mi

i nil ini iiii lil ui in nu lil mi gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop i nil ini iiii lil ui in nu lil mi De heer T.T. Zevenhoven Noordeinde 18 2445XD AARLANDERVEEN VERZONDEM 0 registratienummer behandeld door betreft bijlage(n)

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer G. Lekkerkerker Watertuin 35 3648 GA WILNIS registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) VtRZONDEN 1 2 APR 2017 17.05677 Aartje Mourits

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop H. Binnendijk Pegasusstraat 176 2401 HZ ALPHEN AAN DEN RIJN registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 17.04726 Aartje Mourits Nummeraanduiding

Nadere informatie

Besluit Van het bedrijfspand aan het Vosholplein in Ter Aar, kadastraal bekend als AAR00A4123, worden de nummeraanduidingen 7, 8 en 8A ingetrokken.

Besluit Van het bedrijfspand aan het Vosholplein in Ter Aar, kadastraal bekend als AAR00A4123, worden de nummeraanduidingen 7, 8 en 8A ingetrokken. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop III I Hill III lllll lll De heer P. Leliveld Oude Nieuwveenseweg 83 2441 CS NIEUWVEEN VERZONDEN 0 2» fy-f: 4*] iv w datum uw brief/kenmerk registratienummer

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop De heer W.F.H.F. van den Broek Bunderbos 26 2134 RS HOOFDDORP VERZONDEN 2 3 FES 2817 registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 17.01636 Aartje

Nadere informatie

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen.

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Bistro Bar 't Leeuwtje De heer K.N. de Jong Simon van Capelweg 109B 2431 AE NOORDEN datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n)

Nadere informatie

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen.

Uit uw aanvraag blijkt dat uw pand voldoet aan deze eisen en op grond van de BAG een eigen nummeraanduiding moet krijgen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop mi mui min i i VolkerWessels B.V. De heer T. Oudshoorn Postbus 9034 3430 RA NIEUWGEIN registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) VERZONDE,'?

Nadere informatie

Op 12 december 2016 ontving ik uw aanvraag voor het schenken van zwakalcoholhoudende drank. Hieronder leest u mijn besluit.

Op 12 december 2016 ontving ik uw aanvraag voor het schenken van zwakalcoholhoudende drank. Hieronder leest u mijn besluit. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop IIIIIIIIIIIII1II1I1III11IIII Stichting Nieuwkoopse Oranjefeesten VERZONDEN 3 0 MRT 2017 2421 BB NIEUWKOOP datum 30 maart 2017 uw brief/kenmerk registratienummer

Nadere informatie

Op 15 november 2016 heb ik uw aanvraag voor een drank- en horecavergunning ontvangen. Hieronder leest u mijn besluit.

Op 15 november 2016 heb ik uw aanvraag voor een drank- en horecavergunning ontvangen. Hieronder leest u mijn besluit. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Buurtsupermarkt van der Horst t.h.o.d.n. Spar J. van der Horst De heer J.J. van der Horst Strooplikker 19 2461 CW TER AAR datum lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Nadere informatie

! Brandligt.^/r, digitaai akkoord. Jd.d. Onderwerp Maatschappelijke Participatie van Kinderen

! Brandligt.^/r, digitaai akkoord. Jd.d. Onderwerp Maatschappelijke Participatie van Kinderen Samenleving Gescand archief datum 2 2-05-20V» Stad Doorkiesnummers: Telefoon 0622467943 Aan Het college van burgemeester en wethouders Afschrift aan A. Hoekman s i n :: paraaf ' --V;. ' "thouder! Brandligt.^/r,

Nadere informatie

Adviesaanvraag Wmo adviesraad **

Adviesaanvraag Wmo adviesraad ** Bijlage 3 behorend bij het besluit van de raad van de gemeente Nieuwkoop van 26 mei 2016 en als zodanig gewaarmerkt door de griffier. Adviesaanvraag aan Wmo adviesraad m.b.t. Kadernotitie en ASV subsidiebeleid

Nadere informatie

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen.

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Horeca Ter Aar B.V. De heer P.W. van Breda C.J.A. Koelemanstraat 24 2461 WD TER AAR VERZONDEN 0 1 SEP2016 datum 29 augustus 2016 uw brief/kenmerk 5 april

Nadere informatie

ONDERTEKENING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT INZAKE CONDUCTEURS TRAM

ONDERTEKENING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT INZAKE CONDUCTEURS TRAM Gemeente Den Haag Ons kenmerk DSO/2010.964 RIS 173262 ONDERTEKENING OVEREENKOMST VAN OPDRACHT INZAKE CONDUCTEURS TRAM HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, overwegende dat: - uit de evaluatie van

Nadere informatie

Blok C zou gaan bestaan uit 5 eengezinswoningen in het koopsegment, 3 sociale huurwoningen en 2 GGZ woningen. Hiervoor is een bouwvergunning 1 e

Blok C zou gaan bestaan uit 5 eengezinswoningen in het koopsegment, 3 sociale huurwoningen en 2 GGZ woningen. Hiervoor is een bouwvergunning 1 e gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop Gemeenteraad van Nieuwkoop VERZONDEN 1 8 SíP ĨOU datum 15 september 2014 uw brief/kenmerk registratienummer 14.19167 behandeld

Nadere informatie

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,-

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,- GGD Rotterdam-Rijnmond Staf directie Publieke Gezondheid en Zorí; 33D den IJsSel Cluster Maatschappelijke Ontwikkeling 2 5 NOV 2016 Bezoekadres: Halvemaanpassage 90 3011 DL Rotterdam Postadres: Postbus

Nadere informatie

Jeugdsportfonds, initiatiefvoorstel van de CDA fractie. Commissie Bestuur. Commissie Ruimte. Commissie Sociaal. Informerende Commissie.

Jeugdsportfonds, initiatiefvoorstel van de CDA fractie. Commissie Bestuur. Commissie Ruimte. Commissie Sociaal. Informerende Commissie. Raad VOORBLAD Onderwerp Jeugdsportfonds, initiatiefvoorstel van de CDA fractie Agendering Commissie Bestuur Gemeenteraad Commissie Ruimte Lijst ingekomen stukken Commissie Sociaal Informerende Commissie

Nadere informatie

Op dinsdag 18 februari mochten wij een schrijven ontvangen van advocaat Groen namens de belangenvereniging Zuideinde-Zuid.

Op dinsdag 18 februari mochten wij een schrijven ontvangen van advocaat Groen namens de belangenvereniging Zuideinde-Zuid. nieuwkoop Gemeenteraad Nieuwkoop Postbus 1 2460 AA TER AAR lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll VERZONDEN 2 7FEB20U datum 26 februari 2014 iiiniiiuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiniii uw brief/kenmerk

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: subsidie Stichting Leergeld Heusden en Jeugdcultuurfonds

Collegevoorstel. Zaaknummer: subsidie Stichting Leergeld Heusden en Jeugdcultuurfonds Zaaknummer: 00427387 Onderwerp: subsidie Stichting Leergeld Heusden en Jeugdcultuurfonds Collegevoorstel Inleiding In november 2014 is Stichting Leergeld Heusden opgericht. Deze stichting richt zich op

Nadere informatie

III. nieuwkoop. VERZONDEN 1 6 Wt De gemeenteraad. Geachte leden van de raad,

III. nieuwkoop. VERZONDEN 1 6 Wt De gemeenteraad. Geachte leden van de raad, gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop De gemeenteraad VERZONDEN 1 6 Wt- 2012 uw brief/kenmerk datum 11 juli 2012 registratienummer 12.20110 G12.0777 behandeld

Nadere informatie

v - n Mľ t il 1 Hierbij bieden wij u ter kennisneming het jaarverslag van de monumentencommissie over het jaar 2013 aan.

v - n Mľ t il 1 Hierbij bieden wij u ter kennisneming het jaarverslag van de monumentencommissie over het jaar 2013 aan. gemeente Nieuwkoop afdeling en, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop Aan de leden van de gemeenteraad Postbus 1 2460 AA TER AAR v - n Mľ t il 1 datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door

Nadere informatie

Bijlage A bij agendapunt 11: gewijzigde TUO [AB ]

Bijlage A bij agendapunt 11: gewijzigde TUO [AB ] Het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio Utrecht, gelet op: - de Gemeenschappelijke regeling VRU; - de Bijdrageverordening VRU 2015, in het bijzonder artikel 2, vierde lid; overwegende: - dat het in

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling 'Haarlemmermeer doet mee!'.

Het college van burgemeester en wethouders is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling 'Haarlemmermeer doet mee!'. gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W Onderwerp Portefeuillehouder S. Bak Collegevergadering 2 juli 2013 Inlichtingen Rob Kouwenhoven Registratienummer 2013.0050749 1. Samenvatting Wat willen we bereiken?

Nadere informatie

Bijlage 1. Voorbeeld bestuursovereenkomst gemeente & COA bij vestiging van een nieuw azc. 1 van 8

Bijlage 1. Voorbeeld bestuursovereenkomst gemeente & COA bij vestiging van een nieuw azc. 1 van 8 Bijlage 1 Voorbeeld bestuursovereenkomst gemeente & COA bij vestiging van een nieuw azc 1 van 8 Let op: Aan dit document kunnen derden geen rechten aan ontlenen! CONCEPT BESTUURSOVEREENKOMST INZAKE DE

Nadere informatie

C O A Vj Centraal Orgaan opvang asielzoekers

C O A Vj Centraal Orgaan opvang asielzoekers jemecnte [gj)j Doetinchem C O A Vj Centraal Orgaan opvang asielzoekers A f d ' Kopie 19 NOV. 2014 - i Documentnummer.' IL^ļ /J Zaaknummer: \ļ Rappel week: OKTOBER 2014 BESTUURSOVEREENKOMST INZAKE DE VESTIGING

Nadere informatie

Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst

Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst Document D: Model Taakuitvoeringsovereenkomst Pagina 1 van 7 Taakuitvoeringsovereenkomst Gemeente X Veiligheidsregio Utrecht De ondergetekenden: 1. De gemeente X, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Bestuursovereenkomst inzake de vestiging van een noodopvanglocatie voor vluchtelingen

Bestuursovereenkomst inzake de vestiging van een noodopvanglocatie voor vluchtelingen Bestuursovereenkomst inzake de vestiging van een noodopvanglocatie voor vluchtelingen Noodopvanglocatie voor vluchtelingen Ede adres kazernelaan 2, panden 85 en 86 gemeente Ede Bestuursovereenkomst inzake

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, 28 juni 2011 Nummer voorstel: 2011/58

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg XE Steenwijk Steenwijk, 28 juni 2011 Nummer voorstel: 2011/58 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 28 juni 2011 Nummer voorstel: 2011/58 Voor raadsvergadering d.d.: 12-07-2011 Agendapunt: 06 Onderwerp:

Nadere informatie

Let op: Aan dit document kunnen derden geen rechten aan ontlenen!

Let op: Aan dit document kunnen derden geen rechten aan ontlenen! BIJLAGE CHECKLIST MAATWERK BESTUURSOVEREENKOMST Let op: Aan dit document kunnen derden geen rechten aan ontlenen! CONCEPT: 16 SEPTEMBER 2015 BESTUURSOVEREENKOMST INZAKE DE VESTIGING VAN EEN NOODOPVANGCENTRUM

Nadere informatie

Op 29 augustus 2016 ontving ik uw aanvraag om geluid te laten horen in de open lucht. Hieronder leest u mijn besluit.

Op 29 augustus 2016 ontving ik uw aanvraag om geluid te laten horen in de open lucht. Hieronder leest u mijn besluit. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop SPIE Nederland divisie infra De heer A. Paardekoper Postbus 2265 4800 CG BREDA VERZONDEN 0 4 OKT2016 datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld

Nadere informatie

Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Openbaar

Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Openbaar Openbaar Onderwerp Subsidie voor Stichting Leergeld ten behoeve van verstrekken bijdrage schoolkosten uit Kinderfonds Programma / Programmanummer Werk & Inkomen / 1061 BW-nummer Portefeuillehouder T. Tankir

Nadere informatie

llllllllllllllllllll II III III Ml III II Iľ II Nieuwkoop VERZONDEN 2 3NOV20Î5 G Aan de leden van de gemeenteraad

llllllllllllllllllll II III III Ml III II Iľ II Nieuwkoop VERZONDEN 2 3NOV20Î5 G Aan de leden van de gemeenteraad gemeente Nieuwkoop afdeling Sociaal Domein en Veiligheid nieuwkoop Aan de leden van de gemeenteraad llllllllllllllllllll VERZONDEN 2 3NOV20Î5 uw brief/kenmerk datum 19 november 2015 registratienummer 15.23067

Nadere informatie

"An. Gemeente Delft VEITZONDEN 21 ME I Geachte leden van de raad,

An. Gemeente Delft VEITZONDEN 21 ME I Geachte leden van de raad, Samenleving "An Gemeente Delft Advies Westlandseweg 40 2624 AD Delft IBAN NL21 BNGH 0285 0017 87 t.n.v. gemeente Delft Retouradres : Advies, Postbus 78, 2600 ME Delft Aan de leden van de gemeenteraad van

Nadere informatie

Burgemeester en B&W-aanbiedingsformulier

Burgemeester en B&W-aanbiedingsformulier B&W.nr. 10.0310, d.d. 9-3-2010 BBnr. 10.027 d.d. 9-3-2010 Burgemeester en B&W-aanbiedingsformulier Onderwerp Dienstverleningsovereenkomst Wmo beheersorganisatie Burgemeester en wethouders besluiten Behoudens

Nadere informatie

Er worden voorschriften aan de vergunning verbonden. Ik verzoek u de ontwerpbeschikking en de voorschriften goed door te lezen.

Er worden voorschriften aan de vergunning verbonden. Ik verzoek u de ontwerpbeschikking en de voorschriften goed door te lezen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken De heer S.W.J.H. Koekoek Dr. Mansveltkade 48 2242 XP Wassenaar uw brief/kenmerk zaaknummer behandeld door betreft datum 22 juni 2015 bijlage(n) 3 W-2015-0062 René

Nadere informatie

AANVULLENDE OVEREENKOMST OP DEELNEMINGSOVEREENKOMST MET BETREKKING TOT REKENING COURANT SVN MET DE AFKOOPMETHODIEK

AANVULLENDE OVEREENKOMST OP DEELNEMINGSOVEREENKOMST MET BETREKKING TOT REKENING COURANT SVN MET DE AFKOOPMETHODIEK AANVULLENDE OVEREENKOMST OP DEELNEMINGSOVEREENKOMST MET BETREKKING TOT REKENING COURANT SVN MET DE AFKOOPMETHODIEK DE DEELNEMER GEMEENTE HENGELO en STICHTING STIMULERINGSFONDS VOLKSHUISVESTING INZAKE STARTERSLENINGEN

Nadere informatie

mm/m m/////////////m. Gemeente Hoogeveen Mevrouw E. Knapen Postbus PA HOOGEVEEN 13 FEB2015 Gemeente Assen Oostmeijer-Oosting A. Smit l.b.

mm/m m/////////////m. Gemeente Hoogeveen Mevrouw E. Knapen Postbus PA HOOGEVEEN 13 FEB2015 Gemeente Assen Oostmeijer-Oosting A. Smit l.b. Inkomende post Hoogeveen IMIlili' 15.0005763 m/////////////m. Gemeente Hoogeveen Mevrouw E. Knapen Postbus 20.000 7900 PA HOOGEVEEN Gemeente Assen mm/m Contactpersoon Mw. C.I. de Boer Telefoon 14 0592

Nadere informatie

De Onderwijsstichting De Kempen, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door dhr. A.J.P. Voorbraak;

De Onderwijsstichting De Kempen, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door dhr. A.J.P. Voorbraak; Samenwerkingsovereenkomst van de bevoegde gezagen van de onderwijsinstellingen van de RMC-regio Zuidoost Brabant regionummer 37 inzake het terugdringen van het aantal nieuwe voortijdige schoolverlaters

Nadere informatie

Taakuitvoeringsovereenkomst

Taakuitvoeringsovereenkomst Gewijzigd model TUO i.v.m. activiteiten ter intensivering van wettelijke basistaken voor repressieve huisvesting Taakuitvoeringsovereenkomst Gemeente [naam] Veiligheidsregio Utrecht Taakuitvoeringsovereenkomst

Nadere informatie

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Raamovereenkomst Basiseducatie 2011-2014 Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen,

Nadere informatie

Het college van burgemeester & wethouders stelt de raad voor het volgende te besluiten:

Het college van burgemeester & wethouders stelt de raad voor het volgende te besluiten: Gemeente Nieuwkoop College van Burgemeester en Wethouders raadsvoorstel portefeuillehouder opgesteld door Registratienummer Frans Buijserd Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving / Ellen Burgers collegebesluit

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE 2008 2010 Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen, te dezen

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken INTERNE POST Gemeente Nieuwkoop R. de Rooy Postbus 1 2460 AA TER AAR zaaknummer behandeld door betreft W-2017-0075 Ernst-Jan Haselhoff Omgevingsvergunning Beste

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken Hoogeveen Ecopluimveebedrijf T. Hoogeveen Langeraarseweg 194 A 2461 CP Ter Aar zaaknummer behandeld door betreft W-2017-0040 Vincent van Schaik ONTWERPbesluit

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Intentieovereenkomst Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Definitief 4 d.d. 5 december 2014 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN mercatus SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN De ondergetekenden: De vereniging met volledige rechtsbevoegdheid MERCATUS, gevestigd en kantoorhoudende te Emmeloord, gemeente Noordoostpolder aav het

Nadere informatie

ADDENDUM voor verlenging en wijziging van de Dienstverleningsovereenkomst Jeugdhulp 2017 en 2018

ADDENDUM voor verlenging en wijziging van de Dienstverleningsovereenkomst Jeugdhulp 2017 en 2018 ADDENDUM voor verlenging en wijziging van de Dienstverleningsovereenkomst Jeugdhulp 2017 en 2018 Kenmerk Addendum Datum Addendum: Ondergetekenden, De gemeenten: Op grond van artikel 171

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Samenwerkingsovereenkomst met Energiek Heusden

Collegevoorstel. Zaaknummer Samenwerkingsovereenkomst met Energiek Heusden Zaaknummer 00471126 Onderwerp Samenwerkingsovereenkomst met Energiek Heusden Collegevoorstel Aanleiding / voorgeschiedenis Onze gemeente streeft voor haar eigen organisatie, maar ook voor haar inwoners

Nadere informatie

G Hierbij bieden wij u ter kennisneming het jaarverslag van de monumentencommissie over het jaar 2011 aan.

G Hierbij bieden wij u ter kennisneming het jaarverslag van de monumentencommissie over het jaar 2011 aan. gemeente Nieuwkoop afdeling Vergunningen, Voorzieningen en Handhaving nieuwkoop Aan de leden van de gem, G12.1221 datum 11 oktober 2012 uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door 12.28762 Dick Prevoo

Nadere informatie

Overeenkomst inzake het uitbreiden van de NS-Dienstregeling in de nacht tussen Haarlem en Amsterdam

Overeenkomst inzake het uitbreiden van de NS-Dienstregeling in de nacht tussen Haarlem en Amsterdam Overeenkomst inzake het uitbreiden van de NS-Dienstregeling in de nacht tussen Haarlem en Amsterdam Tussen NS Reizigers B.V. en Gemeente Haarlem De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Wij hebben besloten voor uw verzoek een projectbesluit te nemen. In het hierbij gevoegde besluit kunt u lezen hoe wij hiertoe zijn gekomen.

Wij hebben besloten voor uw verzoek een projectbesluit te nemen. In het hierbij gevoegde besluit kunt u lezen hoe wij hiertoe zijn gekomen. gemeente nieuwkoop afdeling vergunningen, voorzieningen en handhaving nieuwkoop De heer H.J.M. Groeneveld Korte Meentweg 17A 3652 LH WOERDENSE VERLAAT VERZONDEN - 7 mm?m datum 3 maart 2011 uw brief/kenmerk

Nadere informatie

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ

Nadere informatie

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en Overeenkomst Gemeente Eindhoven en. Aanbesteding Deelproject 1a Tweedelijns specialistische zorg 2015 Overeenkomst aanbesteding Jeugdzorg Tweedelijns specialistische zorg 2015 pag 2 van 6 De ondergetekenden:

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken De Paradijsvogelbloem T.S. Bosland-Liebeton Westkanaalweg 51 a 2461 EE TER AAR zaaknummer behandeld door betreft W-2017-0020 Ernst-Jan Haselhoff ONTWERP Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst uitvoering regionaal contract- en leveranciersmanagement voor het Sociaal Domein Jeugd en Wmo, gemeenten regio Achterhoek

Samenwerkingsovereenkomst uitvoering regionaal contract- en leveranciersmanagement voor het Sociaal Domein Jeugd en Wmo, gemeenten regio Achterhoek Samenwerkingsovereenkomst uitvoering regionaal contract- en leveranciersmanagement voor het Sociaal Domein Jeugd en Wmo, gemeenten regio Achterhoek De ondergetekenden: a. Gemeente Aalten, rechtsgeldig

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst Structuurvisie Eemsmond - Delfzijl

Samenwerkingsovereenkomst Structuurvisie Eemsmond - Delfzijl Samenwerkingsovereenkomst Structuurvisie Eemsmond - Delfzijl Partijen 1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door wethouder IJ.J.

Nadere informatie

CONVENANT. SLOTERVAART ZIEKENHUIS VEILIGHEIDSREGIO Amsterdam-Amstelland SAMENWERKINGSAFSPRAKEN VOOR RAMPEN EN CRISES

CONVENANT. SLOTERVAART ZIEKENHUIS VEILIGHEIDSREGIO Amsterdam-Amstelland SAMENWERKINGSAFSPRAKEN VOOR RAMPEN EN CRISES CONVENANT SLOTERVAART ZIEKENHUIS VEILIGHEIDSREGIO Amsterdam-Amstelland SAMENWERKINGSAFSPRAKEN VOOR RAMPEN EN CRISES 2012 Ondergetekenden: 1. Het Slotervaart, gevestigd te Amsterdam, in deze rechtsgeldig

Nadere informatie

nieuwkoop Mil III III G VERZONDEN 1 5 JAN 2014 Aan de raad van de gemeente nieuwkoop 14 januari 2014

nieuwkoop Mil III III G VERZONDEN 1 5 JAN 2014 Aan de raad van de gemeente nieuwkoop 14 januari 2014 gemeente Nieuwkoop afdeling Beheer Openbare Ruimte nieuwkoop Aan de raad van de gemeente nieuwkoop VERZONDEN 1 5 JAN 2014 datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n) 14 januari

Nadere informatie

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx>

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx> Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk 1100152515 Gemeente Utrecht en Contractnummer: Gemeente Utrecht Interne Bedrijven Inkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

de stichting haar ambitieniveau heeft vastgelegd in het BIZ Activiteitenplan voor Stichting BIZ Winkelhart Ridderkerk ;

de stichting haar ambitieniveau heeft vastgelegd in het BIZ Activiteitenplan voor Stichting BIZ Winkelhart Ridderkerk ; Uitvoeringsovereenkomst als bedoeld in artikel 7, lid 3 van de wet op de Bedrijveninvesteringszones Gemeente Ridderkerk / Stichting BIZ Winkelhart Ridderkerk Ondergetekenden, De gemeente Ridderkerk, hierbij

Nadere informatie

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de heer A. Aboutaleb, handelend als bestuursorgaan, hierna te noemen: de Staatssecretaris,

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de heer A. Aboutaleb, handelend als bestuursorgaan, hierna te noemen: de Staatssecretaris, CONVENANT Kinderen doen mee! Partijen, De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de heer A. Aboutaleb, handelend als bestuursorgaan, hierna te noemen: de Staatssecretaris, Het College van

Nadere informatie

2. De gemeente Vlaardingen bereid is om uit de algemene middelen een subsidie te verstrekken aan het ondernemersfonds.

2. De gemeente Vlaardingen bereid is om uit de algemene middelen een subsidie te verstrekken aan het ondernemersfonds. CONVENANT ONDERNEMERSFONDS VLAARDINGEN DE ONDERGETEKENDEN: 1. De gemeente Vlaardingen te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de wethouder economie van de gemeente Vlaardingen R.G. de Vries, bij volmacht

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken de heer A.M. van Leeuwen Burg. van Baaklaan 56 3648 XV Wilnis Uw brief/kenmerk - zaaknummer behandeld door betreft datum???? 2015 W-2014-0309 Ronald van Heeringen

Nadere informatie

Ondergetekenden onder 1 en 2 hierna gezamenlijk aan te duiden als: Partijen.

Ondergetekenden onder 1 en 2 hierna gezamenlijk aan te duiden als: Partijen. VERSIE januari 2011 OVEREENKOMST INZAKE AANVRAAG ESF SUBSIDIES 2007-2013 AANVRAAGTIJDVAK FEBRUARI 2011 De Ondergetekenden: De Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG), gezeteld te Den Haag, aan

Nadere informatie

Overeenkomst Speelvoorziening Van Zeggelenplein

Overeenkomst Speelvoorziening Van Zeggelenplein Overeenkomst Speelvoorziening Van Zeggelenplein Pagina 1 van 8 BIJLAGEN Van deze overeenkomst maken deel uit de volgende tekeningen die als bijlage zijn toegevoegd: I. Tekeningnummer 2014/242497 d.d. 26

Nadere informatie

B&W besluit Publicatie

B&W besluit Publicatie B&W besluit Publicatie Onderwerp Samenwerkingsovereenkomst met opleiding Sport & Bewegen van Hogeschool Inholland Collegebesluit Besluitpunten college 1. Het college stelt de samenwerkingsovereenkomst

Nadere informatie

MODEL DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST RUD UTRECHT en DEELNEMER X

MODEL DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST RUD UTRECHT en DEELNEMER X MODEL DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST RUD UTRECHT en DEELNEMER X Deelnemer: Pagina 1 van 7 INHOUDSOPGAVE I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Begripsbepalingen p3 Artikel 2 Doel p4 Artikel 3 Algemeen p4 Artikel

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK

DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK DIENSTVERLENINGS OVEREENKOMST OMGEVINGSDIENST ACHTERHOEK I N H O U D S O P G A V E I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Doel Artikel 3 Omvang van de dienstverlening II UITVOERING

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders

Burgemeester en Wethouders Burgemeester en Wethouders B en W. nr. 13.0615 d.d. 9-7-2013 Onderwerp Afronding stopzetten samenwerking ontwikkelaar Nieuweroord Besluiten:Behoudens advies van de commissie 1. In te stemmen met de vaststellingsovereenkomst

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken INTERNE POST Gemeente Nieuwkoop A.J. de Rooij Postbus 1 2460 AA TER AAR datum zaaknummer behandeld door betreft datum W-2015-0160 Ernst-Jan Haselhoff ONTWERP Omgevingsvergunning

Nadere informatie

De Stichting Centrum Management Grave, hierna te noemen de Stichting, vertegenwoordigd door haar voorzitter, de heer G.J.

De Stichting Centrum Management Grave, hierna te noemen de Stichting, vertegenwoordigd door haar voorzitter, de heer G.J. Uitvoeringsovereenkomst Centrummanagement Grave Gemeente Grave Stichting Centrum Management Grave Ondergetekenden, de gemeente Grave, in deze vertegenwoordigd door de heer A.M.H. Roolvink, burgemeester

Nadere informatie

uron ngen (Gemeente Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus AS ARNHEM Geachte heer Terluin,

uron ngen (Gemeente Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus AS ARNHEM Geachte heer Terluin, Afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) uron ngen Bezoekadres Harm Buiterplein 1 Postadres Postbus 7081 9701 JB Groningen TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus 718 6800 AS ARNHEM In uw

Nadere informatie

2. Dat partijen het gewenst achten dat er ondersteuning wordt geboden aan initiatieven die bijdragen aan de onder 1 genoemde doelstelling;

2. Dat partijen het gewenst achten dat er ondersteuning wordt geboden aan initiatieven die bijdragen aan de onder 1 genoemde doelstelling; Samenwerkingsovereenkomst Ring Blauwe Stad Samenwerken aan een vernieuwingsimpuls Ring Blauwe Stad De Ondergetekenden: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon De Provincie Groningen, gevestigd te Groningen,

Nadere informatie

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd De ondergetekenden:., gevestigd te, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door., in de functie van., hierna te noemen werkgever, en Mw./dhr.., geboren te.,

Nadere informatie

SUBSIDIEREGELING IMPULS BUURTHUIS VAN DE TOEKOMST DEN HAAG 2015

SUBSIDIEREGELING IMPULS BUURTHUIS VAN DE TOEKOMST DEN HAAG 2015 Gemeente Den Haag Ons kenmerk BOW/2015.1 RIS 280860 SUBSIDIEREGELING IMPULS BUURTHUIS VAN DE TOEKOMST DEN HAAG 2015 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, overwegende dat: - het concept Buurthuis

Nadere informatie

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken deel uitmaken van de omgevingsvergunning. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken INTERNE POST Gemeente Nieuwkoop R. de Rooy Postbus 1 2460 AA TER AAR zaaknummer behandeld door betreft W-2017-0075 Ernst-Jan Haselhoff Omgevingsvergunning Beste

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst realisatie duiker en stuw Molenweg

Samenwerkingsovereenkomst realisatie duiker en stuw Molenweg 1 van 5 Samenwerkingsovereenkomst realisatie duiker en stuw Molenweg Ondergetekenden/Partijen: A. De publiekrechtelijke rechtspersoon Gemeente Pijnacker-Nootdorp,,gevestigd te Pijnacker-Nootdorp en kantoorhoudende

Nadere informatie

Raadsvoorstel AGENDAPUNT NO. Voorstel tot aanpassen van het Armoedebeleid. AAN DE RAAD. Samenvatting

Raadsvoorstel AGENDAPUNT NO. Voorstel tot aanpassen van het Armoedebeleid. AAN DE RAAD. Samenvatting Raadsvoorstel AGENDAPUNT NO. Voorstel tot aanpassen van het Armoedebeleid. AAN DE RAAD Samenvatting Met ingang van 1 januari 2017 heeft het kabinet structureel 100 miljoen (waarvan 85 miljoen voor gemeenten)

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST REGIONAAL ONDERSTEUNINGSBUREAU RIJK VAN NIJMEGEN

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST REGIONAAL ONDERSTEUNINGSBUREAU RIJK VAN NIJMEGEN Onderwerp : Samenwerkingsovereenkomst Regionaal Ondersteuningsbureau Rijk van Nijmegen 2019 Registratienummer : at19000079 Registratiecode : *at19000079* Auteur : André Goudriaan Status : Openbaar SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

Nadere informatie

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager,

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, UITVOERINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, 2. Arbeidsorganisatie.. gevestigd te (..), hierna te noemen:

Nadere informatie

OVEREENKOMST M.B.T. AANSTELLING VAN MEVROUW DR. (NAAM 1) TOT SENIOR POSTDOC, subsidienummer blz. 1

OVEREENKOMST M.B.T. AANSTELLING VAN MEVROUW DR. (NAAM 1) TOT SENIOR POSTDOC, subsidienummer blz. 1 subsidienummer blz. 1 ONDERGETEKENDEN: 1. de rechtspersoonlijkheid bezittende..., gevestigd te..., te dezen overeenkomstig artikel... van zijn/haar... vertegenwoordigd door (naam 2), hierna te noemen:

Nadere informatie

Onderwerp: instellen provinciaal Jeugdsportfonds als invulling van de motie Armoede

Onderwerp: instellen provinciaal Jeugdsportfonds als invulling van de motie Armoede Provinciale Staten van Noord Holland Voordracht Haarlem, Onderwerp: instellen provinciaal Jeugdsportfonds als invulling van de motie Armoede Bijlage: ontwerpbesluit 1. Inleiding Op 29 mei 2006 hebben PS

Nadere informatie

S A M E N W E R K I N G S O V E R E E N K O M S T

S A M E N W E R K I N G S O V E R E E N K O M S T S A M E N W E R K I N G S O V E R E E N K O M S T Versie d.d. 18 januari 2011 PARTIJEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon DE GEMEENTE COEVORDEN, gevestigd te (7741 GE) Coevorden aan de Aleide Kramersingel

Nadere informatie