Jan Harmenshof Nieuws 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan Harmenshof Nieuws 2017"

Transcriptie

1 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Dina Arkhouch, Elles Eerelman, Noah Megens, Tim Roelofsen, Tess Vermeulen en Helen Nuur in groep 1a. Anna Hak, Maylea Koemans, Djessie Hol, Sham Almasri en Keano Koch in groep 1b. Isabella Hol, Jayden Scheffer, Luuk Koelewijn, Jet Koenders, Mette Raven en Samuel Liana in groep 1c en Carina Koppert in groep 6a. Wij wensen hen een fijne tijd op obs Jan Harmenshof. Nieuwe collega s Beste ouders/verzorgers, Met ingang van 1 augustus 2017 ben ik gestart als nieuwe directeur van de Jan Harmenshof. Graag stel ik mij in deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar aan u voor. Mijn naam is Frank Koelen, ik ben 34 jaar en woon samen met vrouw en onze 4 kinderen in Tiel. Sinds 2008 werk ik voor stichting Fluvium in het basisonderwijs. Mijn eerste jaar was destijds ook op de Jan Harmenshof dus de school en het overgrote deel van het team waren al bekend voor mij aan de start van dit schooljaar. Naast mijn werk als directeur van de Jan Harmenshof, ben ik ook directeur van De Bloeiende Betuwe in Rhenoy. Beide scholen mogen het predicaat Excellente school voeren en hebben beiden een keurmerk voor het aanbod in Engels. In de afgelopen twee weken heb ik mij voorgesteld in alle klassen en heb ik al diverse ouders mogen ontmoeten. Natuurlijk hoop ik in de komende tijd zoveel mogelijk van u te mogen ontmoeten. Wilt u persoonlijk kennismaken, heeft u vragen of zit u ergens mee, dan kunt u altijd op kantoor binnenlopen. Ik zal 2 dagen per week werken op de Jan Harmenshof, te weten de dinsdag en vrijdag. De andere drie dagen werk ik in Rhenoy. Juffrouw Hannie is 4 dagen per week op de Jan Harmenshof aanwezig als intern begeleider en adjunct directeur. Net als voorheen kunt u ook bij Juffrouw Hannie terecht wanneer ik niet aanwezig ben. Met vriendelijke groet, Frank Koelen RDO Directeur OBS Jan Harmenshof Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Nelleke van Overdam en ik werk sinds vorige week op de woensdag, donderdag en om de vrijdag in groep 1/2b. Samen met mijn vriend en twee kinderen (Julian van 7 en Sarah van 4 jaar) woon ik in Zaltbommel. De afgelopen 14 jaar heb ik gewerkt op de Regenboogschool in Everdingen. Werken op de Jan Harmenshof zie ik als een nieuwe uitdaging en ik heb er heel veel zin in! De eerste week was erg gezellig. Natuurlijk heel veel nieuwe gezichten en mooie namen om te onthouden, maar ik weet zeker dat dat wel goed komt. Als u vragen heeft komt u dan gerust langs!

2 Graag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe leerkracht van de Jan Harmenshof. Ik ben juf Sylvia van Wijk. Van maandag tot en met vrijdag ben ik werkzaam in groep 3. Ik werk inmiddels 2 jaar met veel plezier binnen stichting Fluvium. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Schalkwijk. In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ondanks dat ik voor de meeste ouders en kinderen een nieuw gezicht ben, ben ik al wel bekend met de school. Ik heb namelijk stage gelopen op de Jan Harmenshof en ben erg blij dat ik weer op deze school mag werken! Als u vragen heeft kunt u na schooltijd even binnenlopen of mailen. Mijn mailadres is: s.vanwijk@janharmenshof.nl Groep 3 In groep 3 zijn we de eerste schoolweken gezellig gestart. We hebben al 4 letters geleerd, namelijk de i, k, m en s. Deze letters kunnen we lezen én schrijven! Ook zijn we volop aan het rekenen. Het eerste blok is al doorlopen. Omdat we hard werken in groep 3, lassen we bewegingstussendoortjes in om even lekker gek te doen en om te ontspannen. Daarnaast gaan we regelmatig nog even buiten spelen. Samen gaan we er een fijn en leerzaam schooljaar van maken! Nieuws uit de plusklas In de afgelopen jaren hebben wij in de plusklas (voor de groepen 5 tot en met 8) onder meer gebruik gemaakt van de methode Plannex. Dit schooljaar hebben wij besloten onze plusklassen deels een andere invulling te geven. Wij willen u hier in het kort iets over vertellen. Voor de plusleerlingen in de groepen 7 en 8 zullen wij dit jaar starten met het geven van het vak Spaans. De methode Que Guay! zal hiervoor als rode draad dienen. Wij menen namelijk dat het goed is de leerlingen van de plusklas in aanraking te brengen met een vreemde taal. Een taal die hen (dit zal gelden voor de meeste leerlingen) volledig onbekend is. Een van de doelen die wij hiermee hopen te bereiken is dat leerlingen gedwongen worden te leren; dat zij iets onder de knie krijgen dat nieuw voor hen is en waarmee zij onder meer kunnen ontdekken dat succes het resultaat van inspanning is in plaats van iets al weten of al snappen. Voor de plusleerlingen in de groepen 5 en 6 zullen wij dit jaar (rond de herfstvakantie) starten met het leren over hoe mindset je denken en leren kan beïnvloeden. Hiervoor zal de methode Werkboek Mindset gebruikt worden. Een groeimindset zorgt ervoor dat je uitdagingen aangaat, dat je niet opgeeft bij tegenslagen, dat je het oké vindt om hard te werken, dat je openstaat voor kritiek en dat je inspiratie vindt in het succes van anderen.

3 Groeimindset is een ontwikkelingsproces en niet iets dat je zomaar hebt. Een vaste mindset is niet iets slechts. Het is heel normaal dat er vaste gedachten in je opkomen bij dingen die buiten je comfort zone liggen en die je spannend en moeilijk vindt. Gedachten als: Dit is veel te moeilijk voor mij, zijn dan heel gebruikelijk. Daarom spreken we liever over vast denken en groei denken. Met andere woorden, ben je in staat om vaste gedachten bij jezelf (en bij anderen) te herkennen en deze om te zetten in groei gedachten, bijvoorbeeld Welke eerste stap durf ik wel te nemen?. Groeimindset kun je dus zien als een vaardigheid, die je steeds opnieuw toepast als iets lastig voor je is, oftewel: wanneer je iets aan het leren bent. Verder onderzoeken wij dit schooljaar de mogelijkheden voor een plusklas voor de allerjongsten van onze school (groep 1 tot en met 4). Wij starten daarmee op maandag 11 september a.s., in beginsel voor acht middagen. Daarna evalueren wij of en hoe wij daarmee verder zullen gaan. In deze lessen zullen we samen nadenken, samen werken en samen de wereld om ons heen ontdekken. Wij doen dit met behulp van de methode Vooruit (leerspellen voor de onderbouw). Ook zullen we samen filosoferen. Dit doen we m.b.v. de methode Praatplaatjes. Voor alle ouders die leerlingen hebben in de plusklasgroepen 7/8 en/of 5/6 is een belangrijke wijziging ten opzichte van voorgaande jaren dat de plusklasrapporten vanaf dit schooljaar twee keer zullen verschijnen, te weten in november en in juni. Het rapport van maart is daarmee komen te vervallen. Uiteraard bent u met uw vragen of opmerkingen wel altijd welkom bij de plusleerkracht. U kunt daarvoor een afspraak maken op maandag- of woensdagmiddag. De leerlingen van de mini-plusklas zullen nog geen rapport krijgen. Nieuws uit de groepen 1/2. Na een lange zomervakantie is het leuk om te zien hoe snel de kinderen weer gewend zijn aan de dagelijks routines op school. Na een opstart weekje waarin de vakantieverhalen, klassenregels en het maken van een verjaardagskalender aan de orde kwamen, zijn wij in de tweede week gestart met het thema Zomer. Hieronder krijgt u een indruk van wat we tot nu toe gedaan hebben. Gezellig picknicken in het zonnetje Slippers knutselen en sorteren van groot naar klein Zandkastelen knutselen De letter Z van Zomer en Zee met schelpen en kleurtjes.

4 Ouderportaal ParnasSys Alle ouders waarvan wij een adres hebben in ons leerlingenadministratiesysteem hebben toegang tot het ouderportaal. Om hierop in te loggen heeft u een met een link gehad. In het ouderportaal kunt u zelf uw NAW-gegevens bijwerken en vindt u meer informatie over uw kind(eren). Wij vragen iedereen om de NAW-gegevens te controleren en indien nodig te wijzigen, zodat wij alle actuele gegevens hebben. Indien u niet (meer) in het bezit bent van de inloggegevens dan kunt dit melden bij de groepsleerkracht van uw kind(eren) of een sturen naar: info@janharmenshof.nl. Wij zorgen dan dat u een nieuwe registrati ontvangt. Schoolproject Op maandag 25 september starten we met het schoolproject en dat zal een griezelige bedoening worden. Ons project valt samen met de Kinderboekenweek en dit jaar is het thema Griezelen. Alle kinderen mogen maandag 25 september als griezel verkleed naar school komen. We zullen dan samen het project officieel openen. Op woensdag 27 september gaan we met de hele school op vossenjacht. Hiervoor zijn we opzoek naar ouders die een groepje kinderen willen begeleiden. U kunt uzelf opgeven bij de groepsleerkracht. Op woensdag 11 oktober zullen we het project afsluiten met een kijkavond. Deze avond mag u, samen met uw gezin, de hele school komen bekijken want in ieder klas is dan heel hard gewerkt aan griezelige dingen die we u graag willen laten zien. Kinderboekenweek Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. En dat wordt Gruwelijk eng! Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: Sparen voor je schoolbieb. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbibliotheek uit te breiden met de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken! Hoe werkt de Schoolbieb-actie? U koopt van 4 t/m 15 oktober 2017 één (of meerdere) kinderboek(en) bij uw lokale Bruna winkel en levert de kassabon in op school. Lever de kassabonnen vóór 1 november 2017 in op school. Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna winkel. Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon. De school mag t/m 16 december 2017 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel. Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen! Kijk voor de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb. Parkeren We willen nog een keer onder de aandacht brengen dat omwille van de veiligheid van alle kinderen, dus ook die van u, de regelgeving aangaande het parkeren rondom onze school, door iedereen nageleefd dient te worden. We zien weer enkele auto s op plaatsen geparkeerd staan op waar dat niet is geoorloofd, hetgeen tot onveilige situaties leidt (zeker als iedereen dat gaat doen). U heeft allemaal een mooi overzicht waarop duidelijk te zien is waar wel of niet geparkeerd mag worden, dus onwetendheid mag niet als excuus gelden. Veiligheid van uw kinderen gaat toch boven alles!

5 Else de Maaijer, vertrouwenspersoon Op iedere basisschool is er iemand de vertrouwenspersoon en bij ons op school ben ik dat! Naast intern begeleider van de groepen 1 t/m 5 en anti-pest coördinator, heb ik deze taak in mijn pakket. Een vertrouwenspersoon luistert, geeft advies en bemiddelt. Om mezelf wat meer bekendheid te geven, ga ik de komende weken alle klassen rond om hier met de kinderen over te praten. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u terugvallen op de Schoolgids (zie website) of bij mij een afspraak maken. Mijn mailadres is: e.demaaijer@janharmenshof.nl ANWB Streetwise op de Jan Harmenshof Op 23 oktober komt er een spannend verkeersprogramma bij ons op school. ANWB Streetwise leert alle kinderen van de basisschool door het oefenen met praktijksituaties beter om te gaan met het huidige verkeer. ANWB Streetwise bestaat uit 4 onderdelen: - In Toet toet leert groep 1 en 2 in de speelzaal verkeersgeluiden herkennen en oefenen het veilig oversteken. Daarnaast wordt geoefend met de autogordel in combinatie met het kinderzitje. - Tijdens Blik en klik leert groep 3 en 4 in de gymzaal over veilig oversteken. Het belang van het dragen van de veiligheidsgordel en gebruik van een kinderzitje in de auto wordt geoefend met een spannende gele elektroauto. - Hallo auto leert groep 5 en 6, buiten in een afgesloten gedeelte van de Oranje Nassaustraat, over de remweg van een auto en de invloed van reactietijd op die remweg. Ze nemen zelf plaats op de bijrijdersstoel van een ANWB lesauto en mogen zelf remmen. Ook het belang van het dragen van een veiligheidsgordel en een stoelverhoger komt in deze les aan bod. - Trapvaardig tenslotte traint groep 7 en 8 op het schoolplein in praktische fietsvaardigheid. Er wordt gefietst over een uitdagend parcours en ze trainen moeilijke manoeuvres. Ook rijden ze met een zware rugzak op. Zodat ze straks beter voorbereid zijn op het zelfstandig fietsen naar de middelbare school. Daarnaast is er de icheckbox, waarmee een simpele maar doelmatige indicatieve oogmeting uitgevoerd wordt. De icheckbox is speciaal ontwikkeld voor ANWB Streetwise en is een vast onderdeel van Blik en klik. Daarnaast worden er boxen uitgedeeld voor de groepen 5 t/m 8, waarmee de leerkracht zelf in de les de oogmeting kan uitvoeren. Meer informatie volgt t.z.t En dan nog Morgen, 8 september, gaan de groepen 2,3 en 4 op schoolreis. De groepen 5, 6 en 7 gaan hopen vrijdag 29 september te gaan. Vrijdag 15 en vrijdag 29 september hebben de leerlingen van de groepen 1 en 2 een vrije dag. Maandag 9 oktober kunt u weer oude kleding inleveren voor het goede doel. Ook schoenen, knuffels, beddengoed enz. zijn welkom. Wel graag alles in dichtgeknoopte zakken aanleveren. Het rek wordt neergezet bij het hek van de hoofdingang. Is dit rek er om half 9 nog niet, dan kunt u de zakken bij de brievenbus neerzetten. Met vriendelijke groet, Team obs Jan Harmenshof

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer februari 2017

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer februari 2017 BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Terugblik studiedag 8 februari In dit nummer: Terugblik studiedag 8 februari Oudertevredenheid Afscheid Henk Storms ANWB Streetwise

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

De Springplank: info 4 maart 2015

De Springplank: info 4 maart 2015 De Springplank: info 4 maart 2015 Nieuwe leerling. We willen Cas van Toorn van harte welkom heten bij ons op school. Cas, een fijne tijd op De Springplank gewenst. Gastlessen Het water komt Vrijdagochtend,

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs 4 28 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs Staking Landelijk worden er stakingsacties in het basisonderwijs

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 9 : vrijdag 17 oktober 2014 Vanuit de directie... Nu de herfstvakantie er (bijna) weer opzit, duiken we steeds verder de herfst in. Zeker wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Vrijdag 13 oktober Voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Maandag 16 oktober Fietscontrole groep 4 t/m 8

Nieuwsbrief. Agenda. Vrijdag 13 oktober Voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Maandag 16 oktober Fietscontrole groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 06-10-2017 Agenda Vrijdag 13 oktober Voorleeswedstrijd groep

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 3 21 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 25 september Onzichtbaar Donkerbroek groep 5 t/m 8 27 t/m 29 september Schoolkamp groep 7/8 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school Staking

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september.

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september. WolderWeetje Maandag 23 september 2019 B ELANGRIJKE DATA Studiedag groep 1-2 Woensdag 18 september Informatieavond Kinderpostzegels Studiedag hele school Inloop spreekuur CJG/ GGD Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2017

Jan Harmenshof Nieuws 2017 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Lorenzo van Lith in groep 1/2b en Stijn Neuman en Ammar Arkhouch in groep 1/2c. Wij wensen hen een fijne tijd op OBS Jan

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda 8 tot en met 12 oktober 2018 Hele week Woensdag 10 oktober Kinderboekenweek Dag van de duurzaamheid IDENTITEIT Pas op! Tien geboden krijgt Mozes van God,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 Nieuwsbrief oktober 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 Start kinderboekenweek 3 Speelgoedmiddag groep 1/2 4 7 8 9 Boekenmarkt 10 11 Einde kinderboekenweek Kijkochtend 8.30 9.00 uur 14

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 21 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond 4 okt. Start Kinder - boekenweek

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 24 september 2015 2015-2016

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 24 september 2015 2015-2016 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 24 september 2015 2015-2016 Interessante informatie: 1 en 2 okt. : Studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 5 19 oktober 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 6 t/m 10 november Groep 5/6 project De weyert/oold Ark 8 november schoolontbijt 20 t/m 22 november oudercontact Nieuwe website Alle scholen van Comprix

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 03 3 oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Activiteiten 4 t/m 13 oktober 2017 Kinderboekenweek 11 oktober 2017 Algemene Ledenvergadering OV/MR 16 t/m 20 oktober 2017 Herfstvakantie Swingende

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 5 april 2019 Jaargang 16 nummer 26. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 5 april 2019 Jaargang 16 nummer 26. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 5 april 2019 Jaargang 16 nummer 26 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE:

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE: KALENDER: 4 t/m 8 mei : Meivakantie 11 mei : Techniekmiddag groep 7 11 mei : ANWB Streetwise 11 mei : Bijeenkomst voor ouders groep 8 12 mei : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 12 mei : Excursie

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2018

Jan Harmenshof Nieuws 2018 Jan Harmenshof Nieuws 2018 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Lenn de Groot, Milou de Bonte, Kyléo Oosterbaan, Liva la Vergé, Brenn Smits en Wiktor Wrona in groep 1/2a. Dex Hak, Lux

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 4 december Sinterklaas.

Nadere informatie

In het zonnetje. Afname eindtoets Route 8. Parkeren bij school. Start schoolzwemmen na meivakantie

In het zonnetje. Afname eindtoets Route 8. Parkeren bij school. Start schoolzwemmen na meivakantie Schooljaargang 19, nr. 9. 05-04-2019 08-04 Theaterles De wolf is terug (groep 3 en 4) 12-04 Koningsspelen 15-04 Afname eindtoets Route8 17-04 Streetwise verkeersproject 19-04 t/m 05-05 Paasweekend en meivakantie

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 4 07-10-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: ANWB Streetwise Afscheid juf Wilma Renovatie Overblijf Even voorstellen Aanwezigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei Nieuwsbrief Obs De Bloesem Eck en Wiel Iedereen komt tot bloei Eck en Wiel, 6 oktober 2016 3 t/m 13 oktober SEO-gesprekken. U wordt door de leerkracht(en) uitgenodigd om te praten over hoe de eerste weken

Nadere informatie

Op dinsdag 10 oktober hebben alle kinderen meegedaan aan AWNB Streetwise, een verkeersprogramma voor de hele basisschool.

Op dinsdag 10 oktober hebben alle kinderen meegedaan aan AWNB Streetwise, een verkeersprogramma voor de hele basisschool. Nieuwsbrief Jaargang 20, nr. 2 Etten Leur, 26-10-2017 Beste ouders, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - ANWB Streetwise - Kinderboekenweek - Voorstelling Monsters - Verkeersdoolhof - Verkeer

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn  T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 GEPLANDE ACTIVITEITEN 03-10-2017 Schoolfotograaf 04-10-2017 Start Kinderboekenweek 05-10-2017 Landelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

28 september 2018

28 september 2018 1408 www.clarafabriciusschool.nl 28 september 2018 2 oktober Groep 7 ( s morgens) en 8 ( s middags) Democracity in Elst 3 oktober 8.45 uur Podiumochtend start kinderboekenweek 4 oktober Studiedag, alle

Nadere informatie

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek 4 22 september 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 23 september s ochtends groep 4 t/m 8 survival Ontwijk 26 en 28 oudergesprekken september Huldiging Tristan Bangma. Zaterdag 24 september om 16.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week

Nieuwsbrief Week Nieuwsbrief Week 38 22 09 2017 Landelijke onderwijsstaking. Op 5 oktober a.s. zullen veel basisscholen in Nederland, ook De Wegwijzer en alle andere PCPO-scholen, dicht blijven. Bijna alle scholen van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 30 september 2016 02 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Inloop s ochtends Website agenda uitprinten Zonnebloemwedstrijd Koelkast Gezonde school: pauzehap,

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 4 05-10-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 3

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 3 2016-2017 Nr. 3 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37 4 september 2017 - nummer 1 Jaargang 37 Agenda 06-09 Inloop van 8.15 8.30 uur 12-09 Informatieavond groepen 1-2 en 8 13-09 Informatieavond groepen 3, 4, 5, 6 en 7 Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF SO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF SO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: Zomervakantie 2015 - Herfstvakantie 2015 03-07-2015 Inhoud Voorwoord Personele situatie Cultuur workshop Schoolgids Recycleproject Autismecafe

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) JARIG

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) JARIG (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 26-03-2018) 13-03 Boet Jonkers (gr. 1-2b) 15-03 Noek van Stratum (gr. 5-6) 17-03 Evi van Gompel (gr. 8) 17-03 Nine Paans (gr. 3-4) 18-03 Yoeri van de Moosdijk (gr.

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017 Staking 5 oktober Zoals u in de mail van vrijdag 22 sept j.l. heeft kunnen lezen is de school op 5 oktober gesloten vanwege de nationale stakingsdag basisonderwijs. Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 11 19 juni 2015. Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers,

Jaargang 11 19 juni 2015. Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers, Jaargang 11 19 juni 2015 Beste ouders, verzorgers, kinderen en andere nieuwsbrieflezers, De laatste 2 weken voor de zomervakantie naderen en ongetwijfeld zullen velen van u uitzien naar rust. Voor de jongens

Nadere informatie

Infobulletin December 2018

Infobulletin December 2018 Infobulletin December 2018 1 17 ANWB Streetwise voor de hele school 2 18 3 19 Kerstverrassing brengen bij de Meergaarden 4 20 Eindejaarsviering met kerstmarkt voor het goede doel! 5 Sinterklaasviering!

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

2 F E B R U A R I

2 F E B R U A R I Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 2 F E B R U A

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 5 oktober 2018 Jaargang 16 nummer 5. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 5 oktober 2018 Jaargang 16 nummer 5. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 5 oktober 2018 Jaargang 16 nummer 5 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Datum: Afwezigheid juf Ans

Datum: Afwezigheid juf Ans Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Hopelijk hebben u en de kinderen, ondanks het druilerige weer, genoten van een heerlijke Carnaval en/of voorjaarsvakantie. Op maandag 25 februari hadden wij

Nadere informatie

Enkhuizen, 16 februari 2017

Enkhuizen, 16 februari 2017 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 16 februari 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Nog 1 dag en de eerste schoolperiode van het jaar 2017 is

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 16 september 2016 Belangrijke data: 29 september : Ouderavond 10 oktober : Start Kinderboekenweek 14 0ktober: Studiedag, kinderen vrij. 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Elke eerste week van een nieuwe maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier.

Elke eerste week van een nieuwe maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Jaargang 4, nummer 1 2014 Juliana van Stolbergschool Elke eerste week van een nieuwe maand wordt er een nieuwsbrief gemaakt met wetenswaardigheden over onze school. Veel leesplezier. Activiteiten in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie