Nieuwsbrief december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief december 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief december 2014 In gedachten zijn wij bij de familie Dardari die deze week een verschrikkelijk bericht kregen. We wensen Raghad en haar familie heel veel sterkte. Kinderen, ouders en leerkrachten zitten met vragen waar geen antwoord op te geven is. Voor nu is het belangrijk elkaar te steunen en er voor elkaar te zijn. U mag erop vertrouwen dat wij alert zijn op signalen bij de kinderen. Onderstaand bericht is van burgemeester Jeanette Zwijnenburg voor de Essche bevolking. Vorige week werd een stoffelijk overschot gevonden in Sparrenrijk in Boxtel. Dinsdag werd bekend dat het gaat om een 46-jarige inwoner uit Esch. Politie en justitie onderzoeken de zaak. U, inwoners van Esch, bent ongetwijfeld, net als ik, geschrokken van de gebeurtenissen. Ik voel me betrokken bij de Essche gemeenschap en mocht u behoefte hebben aan contact, dan ben ik natuurlijk beschikbaar voor u. Voel u vrij om contact op te nemen. Politie en justitie houden mij op de hoogte van de ontwikkelingen in deze zaak. Jeannette Zwijnenburg- van der Vliet, burgemeester.

2 Welkom op onze school: Van harte welkom aan de nieuwe kinderen op onze school. In november is Emma in groep 1-2 b begonnen en Kim start in december in groep 1-2 a. We wensen Emma en Kim een hele fijne tijd toe op school. Kim in groep 1-2a met juf Marieke Emma in groep 1-2b met juf Anne-Marie Sinterklaasviering: De schoen is ook op school al gezet, het Sinterklaasjournaal wordt op de voet gevolgd en woensdag 26 november zijn we op bezoek bij de slaapkamer van Sinterklaas geweest, kwam de zus van Opa-Piet-piet ook op school nog langs de groepen en 5 december is het dan écht zo ver. Wij hopen dat Sinterklaas op school komt! U bent allemaal van harte welkom om, als u het leuk vindt, een kijkje te komen nemen bij de aankomst van Sint op school. Om 08:45 u willen wij hem welkom heten, buiten op de speelplaats voor de school. Het schoolorkest zal zorgen voor een muzikaal onthaal. Alle kinderen gaan eerst even naar hun eigen groep en komen dan met de leerkracht naar buiten. De groepen 1 t/m 5 krijgen daarna Sint op bezoek in de groep en de groepen 6 t/m 8 hebben surprise. Aan het einde van de ochtend zwaaien wij met alle kinderen Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. De groepen 1-2 nemen hun verlanglijstje op vrijdag mee naar huis, zodat ze het thuis in de schoen kunnen stoppen.

3 Maandag 8 december mogen de kinderen op maandag-meeneemdag een sint cadeautje meenemen om te laten zien en/of mee te spelen. Sint Commissie Onze website nu ook mobiel Wilt u onze website benaderen via uw smartphone of tablet? Dan zult u vanaf nu op onze mobiele website terechtkomen. Zo kunt u de pagina's makkelijker lezen en navigeren. Als bijkomend voordeel kunt u direct bellen, mailen of doorklikken naar onze facebookpagina. Een nadeel is wel dat sommige delen van de pagina juist lastiger te lezen zijn. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen. Breng maar eens een bezoekje aan en wie weet dat u op deze manier nóg vaker onze website weet te vinden. Ambrasoft voor thuis Helaas werkt dit nog niet bij iedereen even goed. AmbraSoft maakt gebruik van het gratis programma Flash. Deze kunt u downloaden door op Google "Adobe Flash" in te typen. Het is belangrijk om de laatste versie van dit programma te hebben, anders functioneert de software waarschijnlijk niet naar behoren. Aangezien Apple geen flash ondersteunt, kan AmbraSoft helaas niet gebruikt worden op de ipad. Op andere tablets is dit wellicht wel mogelijk, maar de software is geoptimaliseerd voor het gebruik op pc of laptop. Ook werkt niet bij iedereen het inloggen even goed. Deze inlogproblemen zijn inmiddels bij de makers van AmbraSoft neergelegd, zij werken aan een oplossing. Uiteraard is het mogelijk om een nieuwe activeringscode aan te vragen, als de vorige niet meer werkt. Dit kunt u doen bij de leerkracht van uw kind. Wij hopen dat de genoemde problemen zo snel mogelijk zullen worden opgelost, zodat iedereen thuis gebruik kan maken van AmbraSoft. Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen en ouders Leerlingen in het basisonderwijs en hun ouders kunnen nu gratis met Office 365 ProPlus leren en werken. Office 365 ProPlus is het vertrouwde Office pakket met o.a. Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Maar Office 365 ProPlus biedt meer, je mag het pakket op 5 pc s/macs en 5 tablets installeren. Vanaf de pc, tablet en smartphone heeft het hele gezin nu deze software tot zijn of haar beschikking. Waarom (bijna) gratis? Omdat onze school een schoolovereenkomst heeft met Microsoft, kunnen leerlingen (en hun ouders) van dit aanbod gebruik maken en de gratis jaarlicentie bestellen. Microsoft vindt het belangrijk dat onze toekomstige generatie spelenderwijs leert werken met technologie die ze later ook nodig zullen hebben. Bestellen Om Office ProPlus te bestellen bij SURFspot.nl/officeleerling heb je een inlogaccount nodig. Heb je die nog niet, dan kun je dat direct aanvragen via SURFspot.nl. Binnen enkele ogenblikken ontvang je via je inloggegevens. Om gebruik te kunnen maken van de gratis jaarlicentie brengt SURFspot.nl wel 2,99 transactiekosten in rekening.

4 Mybee: voor de ouders van de onderbouw Op school besteden wij aandacht aan Mediawijsheid. Het gebruik van een veilige browser om over het web te surfen heeft in de klas de aandacht gekregen. Graag wijzen wij u als ouder op deze gratis browser: MyBee. MyBee is een browser specifiek gericht op kinderen. Je kunt er niet normaal mee surfen zoals met Internet Explorer of Firefox, maar je kunt hem wel instellen zodat je kind alleen de sites kan bezoeken die jij geschikt vindt. Een vorm van ouderlijk toezicht (parental control) op internet dus. MyBee hanteert geen zwarte lijst van ongeschikte websites, maar biedt juist een selectie van websites die voor kinderen tot een jaar of elf geschikt zijn. Voor de kinderen heel prettig, van de ouders vraagt het een beetje zoekwerk om alles in te stellen, maar als dat gebeurd is dan is het een leuke browser voor de kids. Standaard kun je ook aangeven hoe streng de browser moet controleren (strenge ouders, gematigde ouders, enzovoort). bron: recensie ouder op MyBee is een initiatief van KPN en Ouders Online. Andere tijden: Op maandag 8 december komt de werkgroep andere tijden bij elkaar. In de werkgroep zitten Bas Dobbelaer vanuit de MR, Afke Spikmans vanuit de OR, Nils van Lierop en Corrie Steenbergen vanuit het team. In deze eerste bijeenkomst bekijken we onder andere wat het betekent voor de naschoolse opvang en de sportclubs als we andere schooltijden invoeren. Een vervolg hierop is het uitnodigen van deze organisaties begin volgend jaar om samen mogelijkheden te bespreken. Kerstviering: Donderdagavond 18 december is de Kerstviering bij ons op school. De kinderen gaan die dag gewoon s morgens en s middags naar school. s Avonds worden de kinderen op 17:45 in de eigen groep verwacht. Dan gaan de kinderen naar de Krachtgroep en gaan ze onder begeleiding van een leerkracht en hulpouders een Kersttocht lopen door het dorp. Op negen verschillende plekken zal er iets te horen, te zien of te doen zijn. Het zou leuk als uw kind iets lichtgevends aan heeft, bijvoorbeeld een kerstmuts met lampjes. Ook krijgen ze onderweg iets lekkers en wat drinken. Maar dit is geen volledige maaltijd. Dus we willen vragen of dat de kinderen voordat ze naar school komen een gewone avondmaaltijd gegeten hebben. Rond 19:35 verwachten we alle groepen weer terug op school, op de voorste speelplaats bij de Kerststal. Ook alle ouders zijn dan van harte welkom. Wilma zal dan het Kerstverhaal verder vertellen en ons schoolorkest zal Kerstliedjes spelen, zodat we helemaal in de kerststemming komen. Na afloop, rond 19:45, gaan alle kinderen terug naar de klas voor een traktatie. Dan mag u uw kind in de klas komen ophalen. Dit zodat wij het overzicht kunnen behouden dat de kinderen ook met de goede persoon naar huis gaan. De kinderen kunnen dan gaan genieten van een welverdiende Kerstvakantie!

5 Studiedag: Op 19 december zijn alle kinderen vrij en hebben de leerkrachten een studiedag. Onder leiding van Nelleke van Gurp gaan we aan de slag met gesprekstechnieken. Oproep: Schoolfotograaf: We zijn op zoek naar een ouder uit onderbouw die wil helpen als de schoolfotograaf er is. De schoolfotograaf komt op dinsdag 31 maart.. Vormsel: De afgelopen weken heeft pastor Jacques Grubben in groep 8 een informatie-avond en een kringgesprek over geloven gehouden. Tot 1 december kunnen de vormelingen zich opgeven. U kunt hiervoor terecht bij de pastorie in Boxtel en in Esch. Ouderbijdrage Reminder: Zoals overeengekomen op de jaarvergadering van 23 september 2014, bedraagt de ouderbijdrage 25,00 per kind. Dit bedrag wordt besteed aan festiviteiten en activiteiten gedurende dit schooljaar, zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Kerst, carnaval, Willibrordusdag en het schoolreisje. Wij maken vooraf de begroting op basis van de te ontvangen ouderbijdrage. Indien u een extra ouderbijdrage aan school wilt schenken dan wordt deze gebruikt voor het aanschaffen van een nieuwe koffiepot, voor gebruik bij activiteiten op school. U kunt deze extra bijdrage samen met de ouderbijdrage overmaken op onze bankrekening met nummer: NL 25 RABO t.n.v. de oudervereniging Sint Willibrordusschool. Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Monique van Wanrooij ( ). Kledingcontainer Reshare: Vanaf vrijdag 28 november staat er een kledingcontainer van Reshare op het schoolplein. Het geld dat we hiermee inzamelen is voor de ouderraad en wordt gebruikt voor activiteiten en festiviteiten voor onze kinderen. Wat gebeurt er met de ingezamelde kleding? - De kleding wordt met zorg door ons gesorteerd en is voor een deel terug te vinden in onze tweedehands kledingwinkels. De kleding wordt daar verkocht tegen scherpe, sociale prijzen. - Een ander deel verkopen wij aan textielbedrijven. De opbrengst hiervan gaat naar verschillende projecten van het Leger des Heils in binnen- en buitenland. - Ook worden van de ingezamelde kleding noodvoorraden aangelegd voor nationale en internationale rampen en calamiteiten. - Tenslotte wordt gratis kleding verstrekt aan mensen in crisissituaties Recyclen Duurzaamheid is voor alle partijen erg belangrijk. Daarom zoeken we voortdurend met elkaar naar mogelijkheden om de volledige keten van textielinzameling en -verwerking te optimaliseren. De eerste stappen zijn al gezet op het gebied van recycling. Dat bouwen we met nieuwe kennis en technieken steeds verder uit, zodat in de toekomst alle textiel kan worden verwerkt tot een nieuw product. Zo dienen we het milieu, want hoe meer textiel wij kunnen recyclen, hoe minder er via het huisafval in de verbrandingsoven terecht komt.

6 Terugblik: Workshop muziek verzorgd door MIK Willibrordusdag en natuurspeelplaatstentoonstelling De slaapkamer van Sinterklaas

7 Agenda: december jarig 1 ma MR vergadering Jay uit groep di 3 wo Kom Esch kijken Tim uit groep 5-6 Opa s en oma s in groep 3 4 do 5 vr 6 za 7 zo Luuke uit groep 1-2a en Nienke uit groep ma ouderpanel groep groen Joy en Markus uit groep 4 9 di 10 wo Thijs uit groep 8 11 do Joep uit groep 1-2 b 12 vr viering groep 7-8 kinderen krijgen persoonlijk verslag mee naar huis. 13 za 14 zo 15 ma 16 di 17 wo krachtgroepen Sam uit groep 3 18 do kerstviering 19 vr Studiedag kinderen vrij 20 za Luck uit groep zo Phileine uit groep 1-2 a 22 ma kerstvakantie Philippe uit groep di kerstvakantie Teun uit groep 5 24 wo kerstvakantie Emmanuel en Renske uit groep 5 25 do kerstvakantie 26 vr kerstvakantie Wies uit groep 4 27 za 28 zo 29 ma kerstvakantie 30 di kerstvakantie 31 wo kerstvakantie t/ 2 januari Belangrijke data in januari: 5 januari: nieuwjaarstoost door oudervereniging 19 januari: ouderpanel krachtgroep lichtblauw

8 Nieuws uit de omgeving Carnaval: bal is geweest, de voorpret van carnaval kan voor jullie gaan beginnen! Doe gezellig mee met: De naam wedstrijd van de kikkermascottes De kinderoptocht Kindermatinee In de bijlage lees je hier mee over. Bijlagen: * aanbod sport-en spellessen in gymzaal * kindercarnaval * schaatsen

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 6-20 november 2014 Van de directie Met behulp van de door u ingevulde enquête hebben wij uw ervaring met het oudervertelgesprek geëvalueerd. www.bsbesoyen.nl zal begin februari

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje 18-09- 201 4 numme r 2 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door:

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

DECEMBER Welkom op school. Portfolio

DECEMBER Welkom op school. Portfolio DECEMBER 2017 Wat ziet de school er weer gezellig uit. Mooi versierd in sinterklaassfeer. Dank je wel ouders die hiervoor gezorgd hebben!! In de nieuwsbrief van december vindt u onder andere informatie

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014 Leerlingen vrij: Woensdag 1 oktober hebben alle leerlingen vrij. Alle personeelsleden van OPO Furore hebben dan een gezamenlijke personeelsdag. Workshop de gezonde school bovenbouw: Maandagmiddag 20 oktober

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015. De beste wensen voor 2015

Nieuwsbrief januari 2015. De beste wensen voor 2015 Nieuwsbrief januari 2015 De beste wensen voor 2015 Het team van bs Willibrordus wenst u voor 2015 Tijd om van kleine dingen te genieten Rust om stil te staan bij mooie momenten Sterkte om tegenslagen te

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs Dr Jan de Quay Optimus primair onderwijs 7-2014 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 7-2014 De Bijblijver stond gepland voor woensdag 17 december, echter vandaag is er al informatie die we u willen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Kinderboekenweek Op 1 oktober aanstaande begint de Kinderboekenweek 2014. Het thema FEEST zal met een grootse opening van start gaan op het schoolplein (en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr.

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr. September 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 13.30 uur MT overleg AK 2 hoofdluiscontrole 3 4 5 6 7 lesweek 2 8 9 Schoolfotograaf (vm) 10 Teamverg. 1 Hoolahu 11 12 13 14 lesweek

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 5 27 oktober 2014. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 5 27 oktober 2014. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2014-2015 Nummer 5 27 oktober 2014 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Mededelingen groepen 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Beste ouders,

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 Na de herfstvakantie zijn we met plezier begonnen. De komende weken kenmerken zich door activiteiten en feesten. De start is Willibrordusdag op 14 november. In de groepen wordt

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Weeknieuws 11 cursus 2015 2016 6 november 2015. Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 11 cursus 2015 2016 6 november 2015. Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 11 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014

Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014 Deze Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014 Belangrijke data voor de maand: september/oktober 29 september Directie afwezig 1 oktober Start kinderboekenweek 3 oktober: Meester Henk (gr 6 A) afwezig, juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 15 e jaargang 9 september 2014 Schoolregel september SEPTEMBER Dinsdag 16 Schoolreis groep 1 t/m 4 Woensdag t/m vrijdag 17 t/m 19 Papiercontainer Donderdag 18 Schoolreis groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

NOVEMBER Welkom op school

NOVEMBER Welkom op school NOVEMBER 2017 In de nieuwsbrief van november vindt u onder andere informatie over het Jeelo-project Veilig Helpen, Willibrordusdag en het schoolreisje. Wij wensen u veel leesplezier. Welkom op school In

Nadere informatie

nieuwsbrief Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Datum voor op de schoolkalender Schoolkamp Nummer 02, 03 oktober 2014 Schoolkamp groep 6/7/8

nieuwsbrief Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Datum voor op de schoolkalender Schoolkamp Nummer 02, 03 oktober 2014 Schoolkamp groep 6/7/8 Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Bezoek van een schrijver Schoolkamp Bezoek aan RSG Datum voor op de schoolkalender Office 365 ProPlus Fietsenkeuring Europese dag van de talen Kids moving the world Klassenouders

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR VOOR DE AGENDA

VAN DE DIRECTEUR VOOR DE AGENDA Beste ouders en verzorgers, Nummer: 1069 22 mei 2015 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie