Scheepsjournaal Basisschool De Ark

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Scheepsjournaal Basisschool De Ark"

Transcriptie

1 Scheepsjournaal Basisschool De Ark Wanneer: Waar: Door wie: Interactieve bijeenkomst voor ouders over: Als je kind gepest wordt of zelf pest. De top 10 tips van de Kanjertraining voor ouders. Woensdag 8 oktober van tot uur. Basisschool De Ark, Van der Waalslaan 37, Heemstede Angela Rolvers en Heleen de Groot, Praktijk voor Kanjertraining Haarlem Pedagogische en psychologische praktijk Aanmelding voor deze avond graag via info@kanjertraininghaarlem.nl. met vermelding: Ouderavond De Ark Heemstede / aantal personen. Alle belangstellenden zijn van harte welkom, ook als zij geen kinderen op De Ark hebben! De Ark doet mee aan de ANWB Lichtbrigade ANWB Lichtbrigade is een fietsverlichtingsactie waarin veilige fietsverlichting voor leerlingen centraal staat. Met de fietsverlichtingsactie helpen de ANWB, scholen, leerlingen en ouders gezamenlijk mee om de zichtbaarheid in het verkeer te verbeteren om zo het aantal verkeersongelukken onder kinderen in Nederland te verlagen. Over 2 weken zal meneer Toon de fietsen van de kinderen in groepen 6, 7 en 8 onderwerpen aan een inspectie. Wie zijn fietsverlichting op orde heeft, ontvangt een sticker op de fiets. Controleert u vast of de fiets van uw kind in orde is? Dag van de leerkracht Zondag 5 oktober is de Dag van de leerkracht. Maandag 6 oktober werden de leerkrachten verrast door de OR met een stukje taart en met een leuk cadeautje van ons bestuur als extra waardering voor hun fantastische werk! Groene vingers gezocht De man van juf Geerlings heeft aangegeven zijn diensten als tuinman te willen gaan afbouwen. Hij zou heel graag zijn werk doorgeven aan een ouder met groene vingers. Heeft u enkele uren per maand tijd om onze perkjes en heggen bij te houden? Meld u dan bij Suzanne. Medezeggenschapsraad De MR is weer slagvaardig van start gegaan. We hebben gesproken over Ouderbetrokkenheid 3.0, de inhoud van de schoolgids, de ontwikkelplannen van de school voor dit schooljaar en de organisatie van de MR. Ouderraad De OR heeft de eerste handen spandiensten er ook op zitten. De OR heeft de welkomstkoffie verzorgd, regelt de inschrijvingen voor de Heemstede Loop en is al aan het voorbereiden voor de drukke decembermaand. We hopen dat vele ouders a.s. dinsdag op de ALV verschijnen, al is het maar als blijk van waardering voor de fantastische inzet van deze ouders! Stripboeken gevraagd Voor de overblijf ontvangen we graag leuk strips!

2 Overblijf Beste ouders, verzorgers Wij zijn op zoek naar overblijfouders voor de dinsdag en/of de donderdag! Er wordt veel gebruik gemaakt van de overblijf en daarom is een uitbreiding van de overblijfjuffen/meesters noodzakelijk. Of je kind(eren) wel of niet overblijft/overblijven, je bent in beide gevallen meer dan welkom. Het gaat om krap anderhalfuur (van 11.45/ uur) en je wordt ondersteund door een ervaren team. Jouw kind(eren) mag/mogen op zo n moment gratis overblijven en jij verdient er ook nog een kleine vergoeding mee! Nieuwsgierig? Bel of mail naar Marieke Odink op of mariekeodink@yahoo.com. Heeft u de nieuwe groene hesjes al bewonderd? Wij zijn erg blij met dit mooie, herkenbare resultaat. Ook tijdens het surveilleren op het schoolplein dragen leerkrachten en overblijfjuffen deze hesjes. GGDFlits Als uw kind dorst heeft, wat krijgt uw kind dan? In frisdrank en sap zit veel suiker. Wel 4 suikerklontjes per glas. Ook limonadesiroop en diksap zijn erg zoet. In light frisdranken zit geen suiker, maar uw kind went wel aan een zoete smaak. Water is daarom het allerbeste. Lastig als uw kind liever iets zoets wilt. Gelukkig is water drinken prima aan te leren. Start daarmee op een zo jong mogelijke leeftijd, zo voorkomt u dat uw kind steeds om een zoete drank vraagt. Geef uw kind daarom minimaal twee keer per dag een glas water. Tips om het drinken van water aan te leren en vooral leuk te maken vindt u op

3 Goede doel Srilankan-hope-for-children De afgelopen jaren hebben de kinderen van De Ark met hun bijdragen ervoor gezorgd dat kolugalla school weer helemaal functioneert. Het gaat zelfs zo goed nu dat de kinderen betere cijfers halen en dat de regering heeft toegezegd het dak van de onderbouw school te willen betalen. Verder zijn wij vorig jaar met onze bijdragen aan ondersteuning van een tweede school begonnen en daar wordt nu een speelplein gemaakt. Dit maakt kinderen altijd heel blij want in de hele buurt (jungle) is daar niets. Vervolgens hebben wij met jong ondernemen een down syndroom tehuis voor 14 meiden tussen de 14 en 44 jaar geschilderd. De slaapkamers zagen er vreselijk uit. Daarnaast is de hal en het bijhorende piepkleine schooltje geverfd. Ook hebben ze nieuwe gordijnen gekregen, ieder een handdoek en lakens. Het verslag en foto's wordt binnenkort in het halletje ophangen. Nu wil willen we dit jaar de vorige school verder helpen. Er is een waterput een halve kilometer van de school. Kinderen moeten vroeg komen om samen grote emmers met water naar de school te dragen. Elke dag opnieuw. Bij de toiletten staan een paar kleine emmertjes die ze kunnen gebruiken en op is op. Verder wordt dus alles uit de grote emmers gehaald. Voor deze school is het belangrijk dat er een watersysteem komt naar de school, zodat de kinderen hun handen kunnen wassen, naar het toilet kunnen gaan etc. Het is voor de kinderen van De Ark interessant om eens na te denken over water dat bij ons gewoon uit de kraan stroomt. Middels diverse acties zullen we geld inzamelen. Heitje voor karweitje in januari/februari, sponsorzwemmen voor groepen 4 en 5 in het voorjaar en spaarpotjes in de klas, waar kinderen een bijdrage in mogen doen. Natasja Lammers, juf van groep 3, heeft een website: waar je een kijkje kan nemen en meer kunt lezen over het project.

4 Vakantieplanning Studiedag gr 1,2 en 3 Vrijdag 19 september herfst 1 wk zaterdag 11 oktober 2014 tm zondag 19 oktober 2014 studiedag team maandag 20 oktober 2014 studiedag team woensdag 12 november 2014 kerst 2 wkn zaterdag 20 december 2014 tm zondag 4 januari 2015 voorjaar 1 wk zaterdag 21 februari 2015 tm zondag 1 maart 2015 goede vrijdag vrijdag 3 april e paasdag maandag 6 april 2015 studiedag team Donderdag 21 mei 2014 meivakantie 2 wkn maandag 27 april 2015 tm zondag 10 mei 2015 hemelvaart + vrijdag donderdag 14 mei 2015 tm zondag 17 mei e pinksterdag maandag 25 mei 2015 zomervakantie zaterdag 4 juli 2015 tm zondag 16 aug 2015 Berichtjes uit de klassen Groep 4 heeft genoten van het schoolreisje en dát is te zien! Bijzonder in groep 4 is de binnen- buitenkring. Deze werkwijze wordt gebruikt om bijvoorbeeld de weekendverhalen aan elkaar te vertellen. De kinderen schuiven steeds een plekje door en vertellen zo allemaal aan een klasgenootje wat ze beleefd hebben.

5 groepen 1-2 genoten van een ochtend appels plukken op landgoed De Olmenhorst. Milan uit 1/2a was helemaal in zijn sas met de grote banden om de wielen van de bakfiets! Ook nog een aanhanger er achter!

6 Planning oktober 2014 MAAND: OKTOBER Dag Dat WEEK 41-8 Maandag 6 Dag van de leerkracht wordt gevierd Schrijfster Nelleke De Boorder in groepen ½, 3 en 4 Dinsdag 7 OR vergadering Schrijfster Lizzy van Pelt in groepen 5 t/m 8 Kijkochtend ouders 1-2C en groep uur Woensdag 8 Babbel (optreden van elke groep op het podium) Kinderboekenweek thema feest Donderdag uur werkvergadering 'Sidi' signalering begaafdheid Kijkochtend ouders 1-2A en C uur Vrijdag 10 Groep 7/8 schaatsles WEEK 42 Maandag 13 HERFSTVAKANTIE Dinsdag 14 Woensdag 15 Donderdag 16 Vrijdag 17 WEEK 43-9 Maandag 20 Studiedag De la Salle hele team, kinderen vrij Dinsdag 21 BOSOS 1-2C (3) Kijkochtend ouders gr uur uur korte teambijeenkomst leerlingbespreking Woensdag 22 Kijkochtend ouders 1-2A uur Donderdag 23 werkgroep coöperatief leren groep 4/5 zwemmen Vrijdag 24 Groep 7/8 schaatsen Kijkochtend ouders 1-2A uur WEEK Maandag 27 Kijkochtend ouders 1-2A en gr uur Dinsdag 28 MR: avond Passend Onderwijs Woensdag 29 Donderdag 30 Kijkochtend ouders gr uur Vrijdag 31 Groep 7/8 schaatsen Kijkochtend ouders 1-2A uur Intekenen voor een kijkochtend? Dat kan via de lijst bij de deur!

7 HIEPERDEPIEP HOERAAAAA!!!! Van harte gefeliciteerd! Rein Georgius Myrthe de Vries Lotte Repko Lars Koenen Nayen Ramoutar Frederique Repko Lorenza Fontanari Sjoerd Nagtegaal Stijn Jansen Vera van der Weiden Goedele Verhagen Paul Westerveld Sofie Dekkers Mike-Valentijn Hiddes Koen van der Jagt Quinn Versteeg Bart Witteman Nieuwe leerlingen op De Ark. Dewi Broekema C (1) Meijer, Meagan C (1) Ros, Faas A (1) Venneker, Benthe C (1) Welkom op De Ark! We hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen op onze school.

8 Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs Leerlingen in het basisonderwijs en hun ouders kunnen nu gratis met Office 365 ProPlus leren en werken. Office 365 ProPlus is het vertrouwde Office pakket met o.a. Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Maar Office 365 ProPlus biedt meer, je mag het pakket op 5 pc s/macs en 5 tablets installeren. Vanaf de pc, tablet en smartphone heeft het hele gezin zo overal toegang tot Office 365. Waarom gratis? Omdat de basisschool van je kind een schoolovereenkomst heeft met Microsoft, kunnen leerlingen (en hun ouders) van dit aanbod gebruik maken en de gratis jaarlicentie bestellen. Microsoft vindt het belangrijk dat onze toekomstige generatie spelenderwijs leert werken met technologie die ze later ook nodig zullen hebben. Bestellen Om Office ProPlus te bestellen bij SURFspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je die nog niet, dan kun je dat direct aanvragen via SURFspot.nl. Binnen enkele ogenblikken ontvang je via je inloggegevens. Om gebruik te kunnen maken van de gratis jaarlicentie brengt SURFspot.nl 2,99 transactiekosten in rekening. Over SURFspot.nl SURFspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basisonderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting of zelfs bijna gratis officiële software en andere ICTproducten kunnen bestellen. SURFspot.nl is een initiatief van de not-for-profit organisaties SURFmarket en APS IT-diensten. Beide organisaties sluiten namens het onderwijs speciale overeenkomsten met leveranciers.

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje

T KOOLBLAADJE. De nieuwsbrief. De verjaardagen. Overblijfouders. De verjaardagen van de komende 2 weken: In dit Koolblaadje 18-09- 201 4 numme r 2 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door:

Nadere informatie

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl

DE KLEPKRANT 2014-2015. Van de directie. nr. 6-20 november 2014. www.bsbesoyen.nl DE KLEPKRANT 2014-2015 nr. 6-20 november 2014 Van de directie Met behulp van de door u ingevulde enquête hebben wij uw ervaring met het oudervertelgesprek geëvalueerd. www.bsbesoyen.nl zal begin februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014 Leerlingen vrij: Woensdag 1 oktober hebben alle leerlingen vrij. Alle personeelsleden van OPO Furore hebben dan een gezamenlijke personeelsdag. Workshop de gezonde school bovenbouw: Maandagmiddag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014

Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Nieuwsbrief week 39 Vrijdag 26 september 2014 Kinderboekenweek Op 1 oktober aanstaande begint de Kinderboekenweek 2014. Het thema FEEST zal met een grootse opening van start gaan op het schoolplein (en

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Agenda. Florian is geboren. Kinderboekenweek. Nummer 2 oktober 2014. Ma 13 oktober t/m vr 17 oktober Herfstvakantie

Agenda. Florian is geboren. Kinderboekenweek. Nummer 2 oktober 2014. Ma 13 oktober t/m vr 17 oktober Herfstvakantie Agenda Ma 13 oktober t/m vr 17 oktober Herfstvakantie Nummer 2 oktober 2014 Florian is geboren Vr 31 oktober Inloop voor ouders groep 3/8 vanaf 08.15 uur Vr 14 november Rapporten mee Ma 17 november en

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Schoolregel september

Schoolregel september Nieuwsbrief 1 15 e jaargang 9 september 2014 Schoolregel september SEPTEMBER Dinsdag 16 Schoolreis groep 1 t/m 4 Woensdag t/m vrijdag 17 t/m 19 Papiercontainer Donderdag 18 Schoolreis groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. De school wordt steeds mooier. Vrijdag 03 oktober 2014. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan aanpassingen

Nieuwsbrief 2. De school wordt steeds mooier. Vrijdag 03 oktober 2014. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan aanpassingen L o r e n t z O p e n b a r e B a s i s s c h o o l Nieuwsbrief 2 De school wordt steeds mooier De afgelopen periode is er hard gewerkt aan aanpassingen van de hoofdlocatie. Een groot deel is nu afgerond.

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014

Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014 Deze Nieuwsbrief 3 Julianaschool 29 09 2014 Belangrijke data voor de maand: september/oktober 29 september Directie afwezig 1 oktober Start kinderboekenweek 3 oktober: Meester Henk (gr 6 A) afwezig, juf

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 2 29 september 2014

Jaargang 23 nummer 2 29 september 2014 Jaargang 23 nummer 2 29 september 2014 Agenda: datum activiteit tijden informatie 1 okt 12 okt Kinderboekenweek 8 oktober Open Avond 18.30 tot 20.00 u. Alle kinderen en ouders 8 oktober Info OR en MR 19.15

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 5 27 oktober 2014. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 5 27 oktober 2014. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2014-2015 Nummer 5 27 oktober 2014 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Mededelingen groepen 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Beste ouders,

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten September 2015 1 2 MR 3 4 5 6 37 7 Informatieavond Zuid 8

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

En.Actie! 25 september 2014 Nr. 2 Jaargang 2014-2015

En.Actie! 25 september 2014 Nr. 2 Jaargang 2014-2015 25 september 2014 Nr. 2 Jaargang 2014-2015 Agenda: Donderdag 25 september Nieuwsbrief 2 Vrijdag 26 september Weeksluiting met ouders groep 8 11.30 uur Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Feest! Donderdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

september 2014 Ik ben met pensioen! Dit zegt juf Ineke Gelling die op 1 september afscheid nam van het onderwijs. Zij schreef onderstaand stukje:

september 2014 Ik ben met pensioen! Dit zegt juf Ineke Gelling die op 1 september afscheid nam van het onderwijs. Zij schreef onderstaand stukje: september 2014 In dit nummer: -weer naar school..fris en duurzaam! - ik ben met pensioen -Vreedzame School -techniekweek -Kinderboekenweek -OHB-loop -koffie-uurtje -website -veranderingen in personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f Jozefschool voor Katholiek Basisonderwijs, Planciusstraat 34-36, 3151 BT Hoek van Holland Telefoon: 0174-382763 Fax: 0174-310194 Postadres: Postbus 13-3150 AA Hoek van Holland Email:

Nadere informatie

Feest op school! Studiedag 17 oktober

Feest op school! Studiedag 17 oktober Jaargang 32 Nummer 3 2 oktober 2014 Feest op school! Op woensdagmorgen 1 oktober startten wij de projectweek in de gymzaal. Met alle kinderen van de school kregen wij een toneelstuk te zien, opgevoerd

Nadere informatie

Blijf direct op de hoogte van de actualiteit op de Grondtoon via www.degrondtoon.nl

Blijf direct op de hoogte van de actualiteit op de Grondtoon via www.degrondtoon.nl Dagtekening Jaargang: 2014 / 2015 Pagina: 1 Lopend Vuurtje nr. 3, 31 oktober 2014 In deze uitgave leest u: - Agenda/activiteiten - Schoolfotograaf - Instroomgroep de fluiten - Wij verwelkomen - Wij nemen

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

No. 2 Nieuwsbrief 2 oktober 2014

No. 2 Nieuwsbrief 2 oktober 2014 No. 2 Nieuwsbrief 2 oktober 2014 PCB De Regenboog, Dorpsstraat 6, 8152 BL Lemelerveld; 0572 373541, info.regenboog@pco-dalfsen.nl Geachte ouder/verzorger, In de afgelopen weken hebben we kennisgemaakt

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 07

JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Groepsbezetting Ouderbetrokkenheid 3.0 Vrijdag hebben we met ons team afscheid genomen van juf Carola Krijnen. Zij is gelukkig weer hersteld, maar heeft de lastige,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

OUDERINFO. Continurooster. Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015. Agenda

OUDERINFO. Continurooster. Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015. Agenda OUDERINFO Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015 Continurooster In het team en de MR vergaderingen praten we al enige tijd over invoering van een continurooster. Om verschillende redenen hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 juni 2015 Schooljaar 2014-2015 juni 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 Schoolreizen gr.1 t/m 7. Voorlichting gr 8 tabak-alcoholdrugs 8 9 Voorlichting gr 8 tabak-alcoholdrugs 15 Schoolkamp

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Sprokkelblad. Nr. 3 oktober 2014

Sprokkelblad. Nr. 3 oktober 2014 Sprokkelblad Nr. 3 oktober 2014 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

nieuwsbrief Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Datum voor op de schoolkalender Schoolkamp Nummer 02, 03 oktober 2014 Schoolkamp groep 6/7/8

nieuwsbrief Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Datum voor op de schoolkalender Schoolkamp Nummer 02, 03 oktober 2014 Schoolkamp groep 6/7/8 Inhoud Schoolkamp groep 6/7/8 Bezoek van een schrijver Schoolkamp Bezoek aan RSG Datum voor op de schoolkalender Office 365 ProPlus Fietsenkeuring Europese dag van de talen Kids moving the world Klassenouders

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Gedragsprotocol Komende week wordt regel 4 van het gedragsprotocol besproken. Ruzie lossen we op door met elkaar te praten

Gedragsprotocol Komende week wordt regel 4 van het gedragsprotocol besproken. Ruzie lossen we op door met elkaar te praten De Nieuwe INFO In de INFO van deze week vragen wij uw aandacht voor nieuws uit de Ouderraad en nogmaals voor de sponsor challenge op 3 oktober. Dit keer krijgt u meer informatie over het goede doel van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie