BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (7 t/m 11 juni 2004)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (7 t/m 11 juni 2004)"

Transcriptie

1 BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (7 t/m 11 juni 2004) Datum besluit College: dinsdag 15 juni 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van 7 juni 2004 De besluitenlijst wordt vastgesteld. B-nota 9: Algemene ledenvergadering d.d 9 juni 2004 van de VNG Toevoegen aan punt: Een contributieverhoging in 2005 van 2%, met dien verstande dat nog gepeild zal worden of er mogelijkheden zijn deze neerwaarts bij te stellen. 2. B.E.B. Bureau Beleidscoördinatie Besluitenlijst B-nota s week 24 (7 t/m 11 juni 2004) Akkoord en vastgesteld. 3. Tegengaan overlast hangjeugd 1. Besluiten om bordjes te plaatsen op de schoolpleinen met de tekst verboden voor onbevoegden na overleg met de betrokken directeuren. 2. Besluiten om het collegebesluit d.d over de maatregelen tegen vandalisme op schoolpleinen voor wat betreft punt 4 (tekst op de bordjes) in te trekken. 4. R.O.B. afdeling Ontwikkeling Herontwikkeling bedrijfsterrein Verschoor aan het Westeind voor woningbouw Kennisnemen van en akkoord gaan met: het (stedenbouwkundig) plan: - voor de herontwikkeling van het voormalige bedrijfsterrein met 12 halfvrijstaande woningen - alsmede de bouw van een vrijstaande woning langs het Westeind - de consequenties voor het pand d Oude School - de noodzakelijke publiekrechtelijke procedures de privaatrechtelijke afspraken omtrent: - het bouw- en woonrijp maken van de bouwlocatie - de grondruil met toebetaling door de vennootschap - de overige financiële aspecten van de overeenkomst 5. B.E.B. Bureau Beleidscoördinatie Vergadering Drechtstedenbestuur d.d. 17 juni De adviezen en voorstellen in de collegevergadering d.d. 15 juni 2004 bespreken. 2. Een college standpunt formuleren over de voorstellen en deze tijdens de vergadering van het Drechtstedenbestuur van 17 juni 2004 naar voren brengen.

2 6. Oprichting Lancaster monument 1. Instemmen met het oprichten van het door ir. J. van Luijk ontworpen monument door de Stichting Lancaster Popeye op het Lancasterplein ter nagedachtenis aan de op 21 juli 1944 neergestorte Lancaster-bommenwerper. 2. Het toekennen van een éénmalige subsidie ad 5000 aan de stichting Lancaster Popeye voor de organisatie van de activiteiten rond de onthulling van het monument op 21 juli 2004 en dit bedrag ten laste te brengen van de post onvoorziene uitgaven Instemmen met de ontvangst van de uit het Verenigd koninkrijk en Australië afkomstige nabestaanden in het gemeentehuis op dinsdag 20 juli Procedureregels Grootschalige Feesten voor de Jeugd 1. De Procedureregels Grootschalige Feesten voor de Jeugd - onder voorbehoud van evaluatie oud- en nieuw feesten - vast te stellen alsmede het besluit d.d. 23 maart 1999 inzake de Proef grootschalige discoactiviteiten in jeugdcentrum Interval voor wat betreft besluitpunt 1 in te trekken e.e.a. conform het als bijlage opgenomen conceptbesluit. 2. Een aanwijzingsbesluit ex artikel 1.3 van de Algemene Plaatselijke Verordening te nemen conform het als bijlage opgenomen conceptbesluit. 3. Dat de gemeente een faciliterende rol zal vervullen bij de organisatie van grootschalige feesten voor de jeugd indien de organisatie voldoet aan de onder 1 vastgestelde procedureregels. 4. De onder 1 en 2 opgenomen besluiten bekend te maken in het Papendrechts Nieuwsblad. 5. Het advies van de Jeugdraad d.d voor kennisgeving aannemen en de Jeugdraad schriftelijk van het e.e.a. op de hoogte brengen door middel van de als bijlage opgenomen conceptbrief. 8. B.E.S.. afdeling Samenleving Invoering Wet Basisvoorziening Kinderopvang 1. De invoering van de Wet Basisvoorziening Kinderopvang per en de gevolgen hiervan voor kennisgeving aannemen. 2. Besluiten de taken die voortvloeien uit invoering van de WBK volgens voorstel onder te brengen bij de afdelingen Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Publiekszaken en Samenleving. 3. Besluiten ouders de werkzaamheden die onder de WBK nodig zijn voor het regelen van kinderopvang zelf uit te laten voeren en dit alleen als gemeente over te nemen als dit naar het oordeel van de consulten/ klantmanager Sociale Zaken en Werkgelegenheid nodig is voor het reactie of ter voorkoming van misbruik van de middelen kinderopvang. 4. Besluiten op korte termijn een gesprek aan te gaan met de aanbieders van kinderopvang in Papendrecht. Vastgesteld d.d. 22 juni 2004 De secretaris, De burgemeester, J.H. van de Zedde C.J.M. de Bruin

3 BESLUITENLIJST B-NOTA S WEEK 24 (7 t/m 11 juni 2004) Datum besluit College: dinsdag 15 juni Aanvraag bouwvergunning voor het plaatsen van een blokhut achter de woning J.G. Suurhoffstraat 8 2. Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten van een aanbouw aan de achterzijde van de woning Grondmolen Medewerking te verlenen aan de vrijstellingsprocedure ex artikel19 lid 3 WRO. 2. Het voornemen tot het verlenen van vrijstelling te publiceren overeenkomstig bijgaande conceptbekendmaking. 3. Wanneer er geen zienswijzen worden ingediend, vrijstelling te verlenen voor het plaatsen van een blokhut achter de woning J.G. Suurhoffstraat 8 1. Medewerking te verlenen aan de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 3 WRO. 2. Het voornemen tot het verlenen van vrijstelling te publiceren overeenkomstig bijgaande conceptbekendmaking. 3. Wanneer er genen zienswijzen worden ingediend, vrijstelling te verlenen voor de gevraagde uitbreiding. 3. Bestuursdwang Talingstraat 7 1. Besluiten om, ondanks de zienswijze van overtreder, bestuursdwang toe te passen. 2. Belanghebbende op de hoogte stellen van onder 1 genoemde besluit. 4. Intrekking diverse bouwvergunningen 1. Overgaan tot intrekking van diverse bouwvergunningen, te weten: - Bouwvergunningnummer 2002/46 d.d. 12 februari - Bouwvergunningnummer B 2002/2740 d.d. 28 mei - Bouwvergunningnummer 2001/7663 d.d. 14 februari - Bouwvergunningnummer 2002/1226 d.d. 8 mei 5. Exploitatie- en drank- en horecavergunning zwemvereniging De Geul 1. De exploitatievergunning voor onbepaalde tijd te verlenen aan zwemvereniging De Geul, waarbij aan de vergunning voorschriften worden verbonden (bevoegdheid burgemeester). 2. De vergunning op grond van de Drank- en horecawet verlenen (bevoegdheid college). 6. Bestemmingsplan Centrum eerste herziening 1. Akkoord gaan met het inspraakverslag en het verslag ex artikel 10 BRO. 2. Het plan voor besluitvorming voorleggen aan de raad en na reactie van de raad de formele bestemmingsplanprocedure starten door ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan van 27 augustus tot en met 23 september Woonvisie; spetterend wonen in de Drechtsteden 1. Instemmen met de Woonvisie Drechtsteden van april Bijgevoegd conceptraadsvoorstel en besluit ter instemming voor te leggen aan de raad. 3. Het Drechtstedenbestuur van het besluit op de hoogte brengen.

4 8. Beslissing op bezwaar, gericht tegen de bouwvergunning van Arriva Nederland voor het oprichten van een chauffeursruimte 9. Aankoop gronden van het Hoogheemraadschap A&V langs de Beneden Merwede t.b.v. de ontwikkeling van de locatie Merwehoofd 1. Kennis nemen van het advies d.d. 11 mei 2004 van de Commissie van advies voor de bezwaarschriften. 2. Het bestreden besluit B 2003/ 8142 overeenkomstig het advies van de Commissie in stand laten, en de bezwaarmaker hierover informeren. 1. Kennis nemen van de ontwikkelingen in de onderhandelingen met het HHS A&V over de grondverwerving op het Merwehoofd en het uiteindelijke onderhandelingsresultaat. Besluiten tot: - intrekking van uw besluit van 27 januari 2004, nummer 2004/807, tot aankoop van circa 0,3 ha grond langs de benenden Merwede tegen de (ambtelijke) overeengekomen prijs van 170,00 per m 2. - akkoord te gaan met het nieuwe onderhandelingsresultaat voor de aankoop van circa 0,3 ha grond langs de Beneden Merwede tegen een prijs van 180,00 per m Uitbreidingsgelden 2003 kinderopvang 1. De volgende bedragen toekennen aan de aanbieders van kinderopvang in verband met de gerealiseerde uitbreiding in 2003 waarvoor gelden zijn ontvangen in het kader van de regeling uitbreiding Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang (uitbreidingsgelden 2003) Gastouderbureau Kinderoase 4.775,22 (2,7 plaatsen) Da Vinci College 2.865,13 (1,62 plaatsen) Wasko/St. Kinderopvang , 45 (13,68 plaatsen) 11. Ontwerpjaarrekening 2003 en ontwerpbegroting 2005 van de regio Zuid- Holland Zuid 12. Langzame verkeersroute Middenpolder- Knooppunt N3 1. De raad voorstellen om kennis te nemen van de ontwerpjaarrekening 2003 van de regio Zuid- Holland Zuid. 2. De raad voorstellen om kennis te nemen van de conceptbegroting 2005 van de regio Zuid-Holland Zuid, dit met in achtneming van de reactie van het college op de conceptjaarrekening en conceptbegroting. 1. De verkeerskundige inrichting van de kruising van de N3 en de Burgemeester Keijzerweg aan de orde stellen in het Gemeentelijk Verkeer en vervoersplan. 2. Op korte termijn een voetpad realiseren met voetgangersbrug volgens variant 2 van de nota, om de bereikbaarheid van de bushaltes op de kruising van de N3 en de Burgemeester Keijzerweg duurzaam te verbeteren. 3. Het gelijktijdig realiseren van een voetpad onder de N3 naast het huidige fietspad, om de bereikbaarheid van de haltes aan de beide zijden van de N3 voor voetgangers te verbeteren. 4. De hiermee gemoeide kosten ten laste van het budget uitvoeringsconvenant Duurzaam Veilig brengen.

5 13. Protocol schoolzwemmen 1. Te besluiten tot vaststelling van het conceptprotocol schoolzwemmen voor het schooljaar en de toelichting daarop, onder voorbehoud van instemming van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad. 14. Nieuwe aanbieding aan bewoners J.G. Suurhoffstraat/ bezwaar bewoonster de Savornin 1. Ondanks bezwaar vasthouden aan besluit 4 meter aanvullende siertuingrond achter de woningen J.G. Suurhoffstraat 2 t/m 32 en naast de H. Polakstraat 23 te verkopen. 2. Akkoord gaan met de nieuwe aanbiedingsbrief en de nieuwe koopovereenkomst.

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 20 (16 t/m 20 mei 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 20 (16 t/m 20 mei 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 20 (16 t/m 20 mei 2005) Datum besluit College: maandag 23 mei 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van 17

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006) Datum besluit College: dinsdag 20 juni 2006. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) Datum besluit College: dinsdag 19 oktober 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 32 (7 t/m 11 augustus 2006)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 32 (7 t/m 11 augustus 2006) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 32 (7 t/m 11 augustus 2006) Datum besluit College: dinsdag 15 augustus 2006. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 8 februari 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 8 februari 2011 Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 1 februari 2011 2 Besluitenlijst conformstukken d.d. 1 februari 2011 3 Besluitenlijst kabinetsstukken d.d. 1 februari 2011 a.1

Nadere informatie

Vergadering van college van burgemeester en wethouders

Vergadering van college van burgemeester en wethouders Vergadering van college van burgemeester en wethouders Datum: dinsdag 31 mei 2016 Tijd: 10:00 Locatie: kamer burgemeester Aanwezig: burgemeester J. Rijpstra, wethouders G. van Duin, D.T.C. Salman, M.J.C.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 8 Dinsdag 19 februari 09.30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

COLLEGE, dinsdag 10 februari 2009

COLLEGE, dinsdag 10 februari 2009 COLLEGE, dinsdag 10 februari 2009 BESLUITENLIJST WEEK 06 ( 02 t/m 06 februari 2009) A-lijst (1) Intentieovereenkomst Samenwerken in de waterketen 1. Akkoord gaan met de Intentieovereenkomst Samenwerken

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 16/3.4 M&O BW07.0331 16/3.9 BW07.0300 16/3.13 BW07.0305 Nederlandse Veteranendag op 29 juni 2007 Verzoek om principe-besluit voor medewerking vrijstelling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

* *

* * *17.0000778* 17.0000778 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: M.A.J. Delhez MSc, A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMvdB05 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit:

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 12 februari 2013 Nummer: 2013 / 07 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; A.M.E. van

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 december 2008 nummer 49 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 50 (11 t/m 15 december 2006)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 50 (11 t/m 15 december 2006) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 50 (11 t/m 15 december 2006) Datum besluit College: dinsdag 19 december 2006. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

COLLEGE, dinsdag 3 november 2009 BESLUITENLIJST WEEK 44 (26 oktober t/m 30 oktober 2009)

COLLEGE, dinsdag 3 november 2009 BESLUITENLIJST WEEK 44 (26 oktober t/m 30 oktober 2009) COLLEGE, dinsdag 3 november 2009 BESLUITENLIJST WEEK 44 (26 oktober t/m 30 oktober 2009) A-lijst (1) Voorontwerp Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan Papendrecht; een visie op een heldere weg naar de

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 25, 21 juni 2011

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 25, 21 juni 2011 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 25, 21 juni 2011 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Guus Swillens Janneke Louisa-Muller Jan Burger Robbert Peek Carel van Gelder Algemeen Onderwerp Beslissing

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 17(19 april t/m 23 april 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 17(19 april t/m 23 april 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 17(19 april t/m 23 april 2004) Datum besluit College: dinsdag 27 april 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 24 juli 2012. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 juni 2005 nummer 24 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen J.M. Dekker H.H. de

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers H. Romeijn,

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006 Nr.: 46 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006 Aanwezig: de wethouders: B.M. Groen Mr. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M. van der Poel R. van den Bos De

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 10 november 2015 Aanwezig: Ambtelijk: Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn,, Steffens-van de Water,, Reinders

Nadere informatie

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van 02-03-2010 Stuknr Afdeling Commissie Raad Onderwerp Advies Beslissing 2419128 INFORMATIE Bemmelen, Annemiek van Uitvoering informatiebeleidsplan 2009-2010.

Nadere informatie

COLLEGE, dinsdag 05 januari 2010 BESLUITENLIJST WEEK 01 (04 januari t/m 08 januari 2010)

COLLEGE, dinsdag 05 januari 2010 BESLUITENLIJST WEEK 01 (04 januari t/m 08 januari 2010) COLLEGE, dinsdag 05 januari 2010 BESLUITENLIJST WEEK 01 (04 januari t/m 08 januari 2010) Besluitenlijst week 01 (04 januari t/m 08 januari 2010) A-lijst () Inschrijving Handelsregister (pfh. CdB, afd.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 26 september 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

Oplegvel Collegebesluit

Oplegvel Collegebesluit Oplegvel Collegebesluit Onderwerp vrijstelling en bouwvergunning eerste fase t.b.v. verbouwen van een bestaand pand tot appartementen aan Zijhuizen 1-7 te Haarlem Portefeuille J. Nieuwenburg Auteur J.R.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 maart 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 maart 2015 Portefeuillehouder: Dhr. A.D. de Roon 1. 7867 Vaststellingsovereenkomst brede school Ruishornlaan * Stem in met de Vaststellingsovereenkomst inzake medegebruik van de Brede school Ruishornlaan * Stem in

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst 22 maart 2005

Openbare besluitenlijst 22 maart 2005 Openbare besluitenlijst 22 maart 2005 Aanwezig: Burgemeester : M.J.A. Meijer Wethouder : J.M.B.P. Smits Wethouder : P.P.J.M. Voragen Wethouder : C. Meulman Wethouder : E.W. Kooi Loco-secretaris: G.C.L.

Nadere informatie

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006.

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006. Besluitenlijst vergadering B&W van 31 oktober 2006 t.b.v. raad en pers. (openbare) Stukken ter kennisname in leesmap: - Persbericht: 'Landschapspark uniek in Nederland' (WP-EZ en proj.). - Rapportage stichting

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld.

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2013 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter mr. P. de Baat MPM drs. V.H. Kloos mw. E.C. Konijn-Vermaas J.P. Nagengast MBA mw.

Nadere informatie

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC gemeente?all Zoetermeer I I B&W-voorstel Onderwerp Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat 64-68 Zaaknummer -2016-000644 Documentnummer DOC-2016-004837 AKKOORD Versie Auteur Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar.

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 5 februari 2013, week 6 Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, drs. J.P.W. Groot, mr. J.A. Koops- Scheele, J.E. Levie en H.J.W. Raat,

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 17 december 2013

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 17 december 2013 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heren T.J. van der Zwan en A. Hartsuiker. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'.

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'. Besluitenlijst vergadering B&W van 12 december 2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: 1. Informatiebrochure project 'Kies voor hart en sport' (GT/RMO). 2. Contract met Reijnders Groenrecycling

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 APRIL 2019 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie