De vergadering wordt geopend om 20u.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De vergadering wordt geopend om 20u."

Transcriptie

1 RAAD VAN 1 DECEMBER 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, Mevr. I. De Maegd en dhr. J.M. Hubert, leden en E. Martens, Secretaris. De vergadering wordt geopend om 20u. A. Openbare zitting De Raad aanvaardt om volgend punt wegens hoogdringendheid aan de dagorde toe te voegen: "Verlenen van een mandaat aan de gemeente Zaventem inzake de aankoop van artikelen sanitair, electriciteit, hout en kunststoffen, verven en schildersmateriaal" onder punt 8. Raadslid P. Van Cauwenberghe merkt op dat dit punt laattijdig werd gecommuniceerd. De financieel beheerder, de heer Johan Decraene, vervoegt de vergadering voor de behandeling van de jaarrekening Vaststelling jaarrekening Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, inzonderheid de artikelen 172 tot 176; Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering de dato 23 november 2012 tot wijziging van diverse bepalingen van het besluit van de Vlaamse Regering van 25 juni 2010 betreffende de beleids- en beheerscyclus van de gemeenten, de provincies en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het ministerieel besluit van 26 november 2012 tot wijziging van het ministerieel besluit de dato 1 oktober 2010 tot vaststelling van de modellen en de nadere voorschriften van de beleidsrapporten en de toelichting ervan, en van de rekeningstelsels van de gemeenten, de provincies en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Overwegende dat het voorliggend ontwerp van de jaarrekening 2014 is samengesteld uit de beleidsnota, de financiële nota en de toelichting, en conform de wettelijke schema's is opgemaakt; Overwegende de toelichting door de financieel beheerder over de jaarrekening en de nadere uitleg inzake de doelstellingenrealisatie door de secretaris; Overwegende de verdere bespreking ervan; Artikel 1: De jaarrekening 2014 vast te stellen overeenkomstig de bijlage aan dit besluit. Artikel 2: De jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 174 en 255 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, over te maken aan de provinciegouverneur voor goedkeuring, evenals aan de gemeenteraad en aan het college voor burgemeester en schepenen.

2 De financieel beheerder, de heer Johan Decraene verlaat de vergadering. 2. Notulen Raad van 3 november De notulen van de Raad van 3 november 2015, deel A: openbare zitting, worden éénparig (dit wil zeggen door de op die raadszitting aanwezige leden) goedgekeurd. De heer P. Van Cauwenberghe vraagt om zijn gemaakte opmerking inzake puntje 1. Goedkeuring van de notulen van 6 oktober 2015, deel A: openbare zitting, te willen opnemen, in de zin dat de op 6 oktober ll. niet aanwezige raadsleden de notulen niet kunnen goedkeuren. 3. Betaling inkomende facturen. De Raad gaat akkoord met de betaling aan Lampiris van de factuur met nummer 9484 voor een bedrag van 4.244,96 voor het electriciteitsverbruik in het Woon- en Zorgcentrum Trappeniers gedurende de maand oktober Uitbreiding Woon- en Zorgcentrum en bouw administratieve vleugel. a) Perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) - wijziging nummer 21 wijziging nummer 21 betreffende het perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) voor een totale meerprijs van ,04 (excl. BTW), inhoudende: betreffende fase 2: 1) wijzigingen architectuur naar aanleiding van wijzigingen lokalen, deuren, vloerbekledingen en dergelijke voor een bedrag van ,62; 2) aanpassing van de grootte van de zonnetent (7m in plaats van 5,8 m) voor een bedrag van 627,20 en 3) aanpassingen aan de betonnen buitentrap aan de hoofdinkom van het administratief centrum: leveren en plaatsen van een tussenleuning; afwerking in blauwe hardsteen in plaats van gevelsteen voor een bedrag van 2.470,22 en betreffende fase 1: aanpassingen van de valbeveiliging (afstemming op de geplaatste valbeveiliging voor fase 2) voor een bedrag van 8.175,00; Overwegende dat de aanpassingen aan de betonnen buitentrap nog hangende zijn tot nader advies vanwege het toegankelijkheidsbureau; Overwegende de verdere bespreking hiervan; Overwegende dat raadslid Marijke Heirman opmerkt dat de doorsnede van de buitentrap van het administratief centrum dient te worden aangepast;

3 Artikel 1: De verrekening nummer 21 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) voor een totale meerprijs van ,04 (excl. BTW) wordt goedgekeurd. Perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) - wijziging nummer 22 wijziging nummer 22 betreffende het perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) voor een totale meerprijs van 3.829,89 (excl. BTW) inhoudende 1) het verrekeningsvoorstel nummer 67 (meerprijs verhoogde vloer lokaal -1.21) wordt niet aanvaard; 2) niet uitvoeren van het schilderwerk achter het vast meubilair voor een minprijs van 4.563,87; 3) leveren en plaatsen van verlaagde plafonds in 13 technische lokalen voor een meerprijs van 3.694,62; 4) leveren en plaatsen van bijkomende inspectieluiken in de gyproc lokalen voor een meerprijs van 2.539,04; 5) leveren en plaatsen van bijkomende stalen L-profielen voor opvangen gevelsteen ten gevolge van het nog niet kunnen uitvoeren van de terrassen, zodat de ramen geplaatst kunnen worden en het gebouw verder binnen afgewerkt kan worden voor een meerprijs van 1.335,10; en 6) leveren en plaatsen van 2 betegelde sokkels ten behoeve van de wasmachines voor een meerprijs van 825,00; Overwegende dat raadslid Marijke Heirman opmerkt dat het schilderwerk, in het geval van de verlaagde plafonds, eveneens in mindering dient te worden gebracht; Overwegende de bespreking hiervan; Artikel 1: De verrekening nummer 22 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 1 (afbraakwerken, ruwbouw, afwerking, buitenaanleg en pilootaannemersopdracht) voor een totale meerprijs van 3.829,89 (excl. BTW) wordt goedgekeurd.

4 b) Perceel 4 (elektrische installaties) - wijziging nummer 17 wijziging nummer 17 betreffende het perceel 4 (elektrische installaties) voor een totale meerprijs van ,97 (excl. BTW) inhoudende wijzigingen in fase 2 naar aanleiding van wijzigingen van verschillende lokalen en wijzigingen van de voorziene installaties; Overwegende de bespreking hiervan; Artikel 1: De verrekening nummer 17 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 4 (elektrische installaties) voor een totale meerprijs van ,97 (excl. BTW) wordt goedgekeurd. Perceel 4 (elektrische installaties) - wijziging nummer 18 wijziging nummer 18 betreffende het perceel 4 (elektrische installaties) voor een totale meerprijs van 663,97 (excl. BTW) inhoudende 1) het verrekeningsvoorstel nummer 63 wordt niet aanvaard (stopcontact in zuil inkom); 2) leveren en plaatsen van een extra codeklavier inbraak aan het serverlokaal fase 2 voor een meerprijs van 544,49 en 3) uitzoeken van de bekabeling van de telefoon in de lift serviceflats Kouterdal; Overwegende de bespreking hiervan; Artikel 1: De verrekening nummer 18 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 4 (elektrische installaties) voor een totale meerprijs van 663,97 (excl. BTW) wordt goedgekeurd.

5 c) Perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) - wijziging nummer 4 wijziging nummer 4 betreffende het perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) voor een totale meerprijs van ,55 (excl. BTW) inhoudende wijziging vast meubilair ten gevolge van wijzigingen in het programma van eisen door het ocmw; Overwegende de bespreking hiervan; Artikel 1: De verrekening nummer 4 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) voor een totale meerprijs van ,55 (excl. BTW) wordt goedgekeurd. Perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) - wijziging nummer 5 wijziging nummer 5 betreffende het perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) voor een totale meerprijs van 1.454,88 (excl. BTW) inhoudende wijziging 1) leveren en plaatsen in fase 2 van kookplaten met 4 vuren in plaats van 2 vuren voor een meerprijs van 891,20 en 2) leveren en plaatsen van een bijkomend tablet aan de ontvangstbalie voor een meerprijs van 563,68; Overwegende de bespreking hiervan; Artikel 1: De verrekening nummer 5 op het bedrag van aanbesteding betreffende het perceel 6 (schrijnwerkmeubilair) voor een totale meerprijs van 1.454,88 (excl. BTW) wordt goedgekeurd.

6 d) Ter kennisgeving brief van Belfius de dato 24 september 2015 (overkapping dak) De raadsleden worden in kennis gesteld van copie van het schrijven van Frans Windey - Belfius Bank en Verzekeringen - de dato 24 september 2015 aan het Architectenbureau De Vloed, de BVBA Geuvers, de NV Istema en de NV Heijmans Bouw. Het schrijven behandelt de eerder gestelde vraag van de OCMW-raad van 7 juli 2015 inzake de gevraagde tussenkomst aan betrokken partijen, in de helft van de kosten voor het leveren en plaatsen van een overkapping boven de luchtgroepen op het dak van fase 1. De tussenkomst voor elk van de partijen is voorzien op 1.081,28 (excl. BTW) (hetzij ieder 1/4 van de helft). e) Prijsbepaling kamers Woon- en Zorgcentrum - bij (tijdelijke) verhuis Een nota werd bezorgd aan de raadsleden in verband met de wijzigingen en vragen die zich stellen naar aanleiding van de afwerking van de laatste fase van de uitbreiding en de renovatie die nog dient te gebeuren in blok B van het WZC. * De bejaarden in de tijdelijke kamers van de nieuwbouw zullen bij verhuis naar hun definitieve kamers in de nieuwbouw een dagprijs dienen te betalen van 55,00 (momenteel in de tijdelijke kamers nog 45,00). * De residenten van blok B betalen momenteel een dagprijs van 48,11. Omdat ze verplicht worden tijdens de renovatiewerken van blok B te verhuizen, gaat de Raad akkoord om de dagprijs van 48,11 te behouden tijdens hun verblijf in de nieuwbouw. * Na beëindiging van de renovatiewerken in blok B, is er de mogelijkheid dat een deel van de dementerende bewoners verder op de 2 verdieping in de nieuwbouw zal blijven. Enkel de mobiele bejaarden (die gebruik zullen kunnen maken van de tuin) zouden dan terug verhuizen naar het gelijkvloers van blok B. De Raad beslist om in dat geval een gefaseerde verhoging van 48,11 naar 55,00 door te voeren voor de kamers in de nieuwbouw. * Tevens worden ook de mogelijke nieuwe opnamen na de uitbreiding (eerst 14, daarna 17) qua zorgbehoevendheid besproken. De Raad oordeelt dat eerst de lijst van wachtenden moet worden geactualiseerd (schrijven richten aan de wachtenden (4 per jaar)) vooraleer deze situatie verder kan worden besproken. 5. Nalatenschap Mariette Verhoeven - bijzonder legaat - bestemming. Gelet op het OCMW-decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, in het bijzonder de artikelen 192 tot 195; Gelet op de beslissing van de OCMW-Raad in zitting van 7 april 2015, waarbij het bijzonder legaat toebedeeld aan het OCMW Zaventem ingevolge testament van wijlen Mariette VERHOEVEN, werd aanvaard; Overwegende dat het OCMW bijgevolg gerechtigd is voor de helft in volle eigendom in de woning gelegen te 1930 Zaventem, Voetbalstraat 6, gekadastreerd sectie A, nummer 36/E voor een oppervlakte van 01a 25ca, en in de inboedel;

7 Gelet op het schattingsverslag opgesteld door landmeterskantoor Quadrant, meer bepaald door de heer Benny Theyssens, beëdigd landmeter-expert te Kortenberg, op datum van 16 september 2015, vooreerst met het oog op de aangifte in de nalatenschap; Overwegende dat de marktwaarde van het onroerend goed in zijn geheelheid in volle eigendom geschat wordt op ,00 en dat de woning niet verhuurd is; Overwegende dat een eventuele verwerving van de andere onverdeelde helft in de woning voor het OCMW een opportuniteit biedt gezien de woning geschikt is om als noodwoning te worden aangewend; Gelet op de verschillende plaatsbezoeken die er zijn gebeurd; Gelet op het voorafgaand gunstig advies van het College van Burgemeester en Schepenen van 18 november 2015 met betrekking tot deze inkoop van de onverdeelde rechten in het onroerend goed gelegen te Zaventem, Voetbalstraat 6; Overwegende dat een aantal verbeterings/renovatiewerken ter waarde van ongeveer ,00 noodzakelijk zijn, vooraleer het onroerend goed kan in gebruik worden genomen; Overwegende dat raadslid Jean-Michel Hubert opmerkt dat ook in overweging dient genomen te worden om de ramen te vervangen gelet op de enkel beglazing; Overwegende dat de aankoop en de bijhorende kosten (successierechten, kosten aangifte, vereffening-verdelingskosten en aktekosten overname) zullen gefinancierd worden met de opbrengst van de eerdere verkoop van de OCMW-aandelen in de Dienstenonderneming Zaventem aan de firma en door schrapping van andere uitgavenposten; Overwegende dat de verbeterings/renovatiewerken zullen ingeschreven worden als investering in het budget 2016; Overwegende dat de inboedel in overleg met de andere erfgerechtigde zal worden verdeeld; Artikel 1: Goedkeuring te verlenen om de schattingswaarde van ,- op te nemen als tegenwaarde voor de volle eigendom van de woning gelegen te Zaventem, Voetbalstraat 6, gekadastreerd sectie A, nummer 36/E voor een oppervlakte van 01a 25ca (aan te geven in de aangifte van nalatenschap van wijlen Mariette Verhoeven waarvan het OCMW bijzonder legataris is voor de helft in volle eigendom). Artikel 2: Akkoord te gaan met de inkoop door het OCMW van de andere onverdeelde helft in volle eigendom van de woning gelegen te Zaventem, Voetbalstraat 6, tegen een overnameprijs van ,00 met het oog op de aanwending ervan als noodwoning door de sociale dienst van het OCMW. Artikel 3: De inboedel van gezegde woning in overleg met de andere erfgerechtigde onderling te verdelen. Artikel 4: Aan Voorzitter, Financieel Beheerder en Secretaris volmacht te verlenen om de nodige documenten van vereffening en verdeling en akte van overname bij notaris R. Roosens te Diegem, te ondertekenen in het kader van de afhandeling van bovengenoemd bijzonder legaat en de inkoop van de andere onverdeelde helft in genoemde woning. Artikel 5: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van

8 6. Verhoging bedrag maaltijdcheques met ingang op Gelet op het Koninklijk Besluit van 26 mei 2013 tot wijziging van het koninklijk besluit van 29 juni 2014 tot wijziging van artikel 19bis van het koninklijk besluit van 28 november 1969 tot uitvoering van de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders; Gelet op het Koninklijk Besluit van 29 juni 2014 tot wijziging van artikel 19bis van het koninklijk besluit van 28 november 1969 tot uitvoering van de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders; Gelet op de beslissing van de ocmw-raad van 5 februari 2002 waarbij het bedrag van de maaltijdcheques vanaf 1 januari 2002 voor het ocmwpersoneel werd bepaald op 5,60 met een werkgeversbijdrage van 4,46 en een werknemersbijdrage van 1,14; Gelet op de beslissing van de ocmw-raad van 7 februari 2006 waarbij het bedrag van de maaltijdcheques vanaf 1 januari 2006 bepaald werd op 6,00 (behalve voor het personeel van het rustoord) door een verhoging van de werkgeversbijdrage naar 4,90 per maaltijdcheque. De werknemersbijdrage werd dan 1,10; Gelet op de beslissing van de ocmw-raad van 6 oktober 2009 waarbij het bedrag van de maaltijdcheques verhoogd werd van 6,00 naar 7,00 (behalve voor het personeel van het rustoord) door verhoging van de werkgeversbijdrage van 4,90 naar 5,90 per maaltijdcheque. De werknemersbijdrage blijft behouden op 1,10 per maaltijdcheque; Gelet op de rechtspositieregeling voor het OCMW-personeel zoals laatst goedgekeurd op datum van 7 juli 2015 door de raad voor maatschappelijk welzijn; Gelet op de beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen van 26 oktober 2015, waarmee beslist wordt de waarde van de maaltijdcheques voor het gemeentepersoneel te verhogen tot 8,00 met ingang op 1 januari 2016; Gelet op het voorstel van het Vast Bureau de dato 17 november 2015 om op 1 januari 2016 de waarde van de maaltijdcheques eveneens te verhogen voor het OCMW-personeel, met uitzondering van het personeel dat een attractiviteitspremie ontvangt; Gelet op het syndicaal overleg op datum van 20 november 2015 en het gunstig advies van het College van Burgemeester en Schepenen van 23 november 2015 in het kader van artikel 270 van het ocmw-decreet van 19 december 2008; Artikel 1: Met ingang op 1 januari 2016 het bedrag van de maaltijdcheques te bepalen op 8,00 waarbij de werkgeversbijdrage 6,90 per maaltijdcheque bedraagt. De werknemersbijdrage in de maaltijdcheque blijft behouden op 1,10 per maaltijdcheque. Artikel 2: Dit besluit is niet van toepassing op het OCMW-personeel dat een attractiviteitspremie ontvangt. De maaltijdcheque hiervoor blijft 5,60 bedragen waarvan de werkgeversbijdrage 4,46 bedraagt en de werknemersbijdrage 1,14.

9 Artikel 3: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van 7. Minimale levering van aardgas via de budgetmeter - kennisgeving. Gelet op de Organieke Wet van 8 juli 1976 betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en alle daaropvolgende wijzigingen; Gelet op het Besluit van de Vlaamse Regering van 19 november 2010 tot wijziging van het Besluit van de Vlaamse Regering van 13 maart 2009 betreffende de sociale openbare dienstverplichtingen in de vrijgemaakte elektriciteits- en aardgasmarkt, wat betreft de invoering van een minimale levering van aardgas tijdens de winterperiode; Gelet op de beslissing van de ocmw-raad van 8 november 2011 waarbij principieel akkoord werd gegaan met de toetreding tot een systeem van minimale aardgasleveringen zoals omschreven in het Ministerieel Besluit van 9 september 2011; Gelet op de omzendbrief van de Vlaams Minister van Begroting, Financiën en Energie de dato 30 oktober 2015 betreffende de tussenkomst voor minimale levering van aardgas in de winterperiode ; Gelet dat de Vlaamse Regering met deze regelgeving aan de OCMW's een instrument willen aanreiken om gezinnen die de middelen ontberen om de budgetmeter aardgas op te laden en die dus het risico lopen zonder verwarming te vallen in de winterperiode, te ondersteunen door hen een minimale hoeveelheid aardgas ter beschikking te stellen via periodieke opladingen van de budgetmeterkaart; Gelet dat deze financiële tussenkomst wordt vastgesteld aan de hand van een tabel voor een minimale hoeveelheid aardgas (60 % van een gemiddeld verbruik), goed voor een minimaal comfort; Gelet dat het systeem werkt via halfmaandelijkse opladingen van de budgetmeterkaart; Gelet dat het OCMW tot 70 % van de tussenkomst kan recupereren bij de distributienetbeheerder en het andere deel kan terugvorderen bij de hulpvrager of zelf ten laste kan nemen; Gelet dat deze regeling van toepassing is in de winterperiode die loopt van 1 december 2015 tot en met 29 februari 2016 en dat de Minister van Energie deze periode kan verlengen in functie van de weersomstandigheden; Artikel 1: akte te nemen van de omzendbrief van de Vlaams Minister van Begroting, Financiën en Energie de dato 30 oktober 2015 betreffende het opnieuw van toepassing zijn van het systeem van "minimale levering van aardgas tijdens de winterperiode (periode 1/12/ /02/2016 eventueel te verlengen) via de aardgasbudgetmeter."

10 8. Verlenen van een mandaat aan de gemeente Zaventem inzake de aankoop van artikelen sanitair, elektriciteit, hout en kunststoffen en verven en schildersmateriaal. Gelet op artikel 198 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de OCMW's; Overwegende dat de gemeente Zaventem bij beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen van 9 november 2015 besloten heeft een overheidsopdracht uit te schrijven, hetzij "het afsluiten van een raamcontract voor aankoop artikelen sanitair / elektriciteit / hout en kunststoffen / verven en schildersmateriaal voor de technische dienst " voor de gemeente Zaventem, het AGB, het OCMW en de politiezone Zaventem; Overwegende dat de bijzondere bestekken werden opgesteld door de Centrale Aankoopdienst van de gemeente Zaventem, hetzij: 1) voor de artikelen sanitair: bestek nummer CAD/2015/241/TD/882, 2) voor de artikelen elektriciteit: bestek nummer CAD/2015/229/856 (opgesplitst in perceel 1: lampen en perceel 2: elektrische artikelen), 3) voor de artikelen hout en kunststof: bestek nummer CAD/2015/242/TD/883 (opgesplitst in perceel 1: hout en perceel 2: kunststoffen materialen) en 4) voor de artikelen verven en schildersmateriaal: bestek nummer CAD/2015/239/TD/880 (opgesplitst in perceel 1: verven en perceel 2: schildersmateriaal klein); Overwegende dat bij beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen van 9 november 2015 goedkeuring werd verleend aan de bijzondere bestekken en de raming voor de gemelde opdrachten: * ,00 incl. BTW voor sanitair; * ,74 incl. BTW voor elektriciteit, hetzij perceel 1 (lampen) voor ,05 en perceel 2 (elektrische artikelen) voor ,69; * ,50 incl. BTW voor hout en kunststoffen, hetzij perceel 1 (hout) voor ,25 en perceel 2 (kunststoffen materialen) voor 5.354,25 incl. BTW; * ,77 incl. BTW voor verven en schildersmateriaal, hetzij perceel 1 (verven) voor ,00 en perceel 2 (schildersmateriaal klein) voor 8.755,18; Overwegende dat bovengenoemde opdrachten worden gegund bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking; Overwegende dat door schaalvergroting van de opdracht er alleszins een gunstig effect op de prijs kan worden verwacht; Overwegende dat raadslid P. Van Cauwenberghe opmerkt dat de betreffende documenten inzake dit punt laattijdig werden overgemaakt aan de raadsleden doch hij ondersteunt wel het idee van schaalvergroting; Gelet op de stemming: Hebben voor gestemd: R. Artois, M. Robberechts, G. Van Damme, A. Piessens, N. Miseur, M. Heirman, G. Van Achter, I. De Maegd en E. Vangindertael Hebben zich onthouden (wegens laattijdigheid): P. Van Cauwenberghe en J.M. Hubert

11 BESLUIT: Artikel 1: Aan de gemeente Zaventem wordt machtiging verleend om mede in naam en voor rekening van het OCMW de procedure te voeren inzake "het afsluiten van een raamcontract voor aankoop artikelen sanitair / elektriciteit / hout en kunststoffen / verven en schildersmateriaal voor de technische dienst " voor de gemeente Zaventem, het AGB, het OCMW en de politiezone Zaventem. Artikel 2: Goedkeuring wordt verleend aan de modaliteiten en voorwaarden zoals vermeld in de beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen van 9 november 2015 inzake genoemde procedure, alsmede in de voorgelegde bijzondere bestekken CAD/2015/241/TD/882, CAD/2015/229/856, CAD/2015/242/TD/883 en CAD/2015/239/TD/880. Artikel 3: Dit besluit wordt, overeenkomstig artikel 254 van het decreet van B. Gesloten zitting Punten 9, 10 en 11. De vergadering wordt gesloten om 22u25.

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 4 APRIL 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. I. De Maegd, Mevr.

Nadere informatie

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe.

Mevr. M. Robberechts, dhr. E. Vangindertael en P. Van Cauwenberghe. RAAD VAN 26 FEBRUARI 2014 Aanwezig: Dhr. G. Van Damme, Waarnemend Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. J.M. Hubert, Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman en Mevr. I. De Maegd,

Nadere informatie

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016.

Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Aanpassing van het meerjarenplan en vaststelling budget 2016. RAAD VAN 3 MEI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur en Mevr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 5 januari 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 5 januari 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 2 FEBRUARI 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr.

Nadere informatie

RAAD VAN 7 APRIL 2015

RAAD VAN 7 APRIL 2015 RAAD VAN 7 APRIL 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur, leden en

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 4 april 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 2 MEI 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. P. Van Cauwenberghe,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 JULI 2017 Aanwezig: dhr. A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 OKTOBER 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Heirman,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 3 MAART 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, E. Vangindertael, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

3. a) Intrekking van de raadsbeslissing van 26 februari 2014 inhoudende goedkeuring van het Meerjarenplan 2014-2019

3. a) Intrekking van de raadsbeslissing van 26 februari 2014 inhoudende goedkeuring van het Meerjarenplan 2014-2019 RAAD VAN 1 JULI 2014 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman en

Nadere informatie

RAAD VAN 3 DECEMBER 2013

RAAD VAN 3 DECEMBER 2013 RAAD VAN 3 DECEMBER 2013 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. N.

Nadere informatie

Verontschuldigd: Dhr. E. Vangindertael. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 januari 2015.

Verontschuldigd: Dhr. E. Vangindertael. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 januari 2015. RAAD VAN 3 FEBRUARI 2015 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur,

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 JANUARI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

RAAD VAN 7 JANUARI 2014

RAAD VAN 7 JANUARI 2014 RAAD VAN 7 JANUARI 2014 Aanwezig: Afwezig: Mevr. M. Robberechts, Voorzitter; dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. R. Artois, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. E. Vangindertael, Mevr.

Nadere informatie

RAAD VAN 7 NOVEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

RAAD VAN 7 NOVEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 7 NOVEMBER 2016 Aanwezig:A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Damme, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe, Mevr. M. Heirman, Mevr. I.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 7 JUNI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Lukic. De vergadering wordt geopend om 20u.

Mevr. I. De Maegd en Mevr. M. Lukic. De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 JULI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe en

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 1 MAART 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, Mevr. M. Heirman,

Nadere informatie

Verontschuldigd: Mevr. M. Robberechts Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe en dhr. J.M. Hubert. De vergadering wordt geopend om 20u.

Verontschuldigd: Mevr. M. Robberechts Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe en dhr. J.M. Hubert. De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 APRIL 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. N. Miseur en Mevr. I. De Maegd, leden

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 02/11/2016 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Bullen Michel, Maes Luc, Noppen Hilde, Poels Marleen, Schillebeeckx Elke, Sommereyns Peter, Trappeniers Hendrik,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

RAAD VAN 5 SEPTEMBER De vergadering wordt geopend om 20u.

RAAD VAN 5 SEPTEMBER De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 5 SEPTEMBER 2017 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr.

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 5 DECEMBER 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, voorzitter, en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 3 OKTOBER 2017 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. A. Piessens, dhr. G. Van Achter, dhr. W. Miseur, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P.

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u door de Waarnemend Voorzitter, Martine Robberechts.

De vergadering wordt geopend om 20u door de Waarnemend Voorzitter, Martine Robberechts. RAAD VAN 27 NOVEMBER 2013 Aanwezig: Mevr. M. Robberechts, (Wnd.) Voorzitter; Mevr. N. Miseur, Mevr. M. Heirman, dhr. A. Piessens, dhr. E.Vangindertael, dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. J. M.

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 12 NOVEMBER 2014. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, VANDERSTRAETEN Anja, RAES Marleen, DECLERCK

Nadere informatie

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC)

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om 20.00 uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) (conform artikel 29 tot en met 33 van het decreet van 19 december 2008) Aanwezig Voorzitter:

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 5 februari 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 5 februari 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 5 MAART 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; de H.H. E. Vangindertael, P. Van Cauwenberghe, G. Van Damme, G. Van Achter, A. Piessens, J.-M. Hubert, Mevr. M. Robberechts, Mevr. N. Miseur,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u.

De vergadering wordt geopend om 20u. RAAD VAN 6 DECEMBER 2016 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. E. Vangindertael, dhr. J.M. Hubert, dhr. W. Miseur, dhr. P. Van Cauwenberghe,

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. GHEYSENS Rudy, DE BRUYNE Patrick, BRAECKMAN Patricia, VERZELE

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september 2016 Dagorde 01 Verslagen 02 Budgetwijziging 2016 - Goedkeuring 03 Nieuwbouw kinderopvang Gruitrode. Perceel 1 : bouwwerken. Goedkeuring bestek. 04 Nieuwbouw kinderopvang

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Ontwerpbesluitenbundel Zitting van 10 januari 2018 OPENBARE VERGADERING 101_Bestuursorganen 1 2018_OCMW_RMW_00001 Notulen vorige vergadering van de raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Aanwezig Nele Geudens, voorzitter Cyriel Van Sweevelt, Mariette Boven, Paula Van Hal, Mark Struyf, Heidi Suls, Jo Laenen, Dorien Lievens, Filip Monsieurs,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14.

Raad 24.11.2014. 1. Goedkeuring van het openbaar gedeelte van het verslag van 27.10.14. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 november 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

Vergadering van 12 oktober 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Kerremans Leen, Thoné Godelieve,

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING ZITTING van de RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van 6 juni 2017 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen Maria,

Nadere informatie

Goedkeuring verslag van het openbaar gedeelte van de vorige raadszitting.

Goedkeuring verslag van het openbaar gedeelte van de vorige raadszitting. Zitting van 19 december 2016 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, Nicole Vercruysse,

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 14 juli 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 25.07.2006 Aanwezig

Nadere informatie

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 20 december 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen Zitting van 10 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Leo Verelst, voorzitter; mevrouw Annemie De Winter, raadslid; mevrouw Nicole Daems, raadslid; mevrouw

Nadere informatie

V E R S L A G O P E N B A R E Z I T T I N G R A A D D. D. 1 3 D E C E M B E R

V E R S L A G O P E N B A R E Z I T T I N G R A A D D. D. 1 3 D E C E M B E R OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD O N TWERP 26.06.2006 UITTREKSELS ZITTING RAAD D.D. 26.06.2006 1. F I N A N C I E N 1. AANPASSEN VOLMACHTEN CENTRALISATIEREKENINGEN RUSTHUIZEN. ======================================================= Gelet

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 11 oktober 2017 en 25 oktober 2017 ZITTING VAN DE RAAD VAN 23 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

OPENBAAR GEDEELTE. Het verslag van de vorige zitting wordt goedgekeurd. DE RAAD

OPENBAAR GEDEELTE. Het verslag van de vorige zitting wordt goedgekeurd. DE RAAD VERSLAG OCMW-RAAD 23 JUNI 2015 Aanwezig: Frank Vroonen, voorzitter; Hannah Billen, Sven Luyck, Sis Luyckx, Carine Meyers, Jo Vandercappellen, Peter Vanhoutteghem, Piet Wijgaerts en Pierrette Putzeys, OCMW-raadsleden;

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 8 maart 2016 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns - voorzitter,

Nadere informatie

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03.

Raad 22.09.2014. De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 03. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 22 september 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 1 ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit De volgende bepalingen zijn van toepassing inzake de bevoegdheid: Het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 43, 2, 11.

gemeenteraad Besluit De volgende bepalingen zijn van toepassing inzake de bevoegdheid: Het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 43, 2, 11. gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00519 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Administratief Centrum Zuid, Woodrow Wilsonplein 1, Gent - Renovatie

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van maandag 18 augustus 2014 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns -

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 16 december 2014 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns -

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 17 september 2012, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria Elisabeth DEPRET, Ingrid

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

Raad van 31 januari 2017

Raad van 31 januari 2017 Raad van 31 januari 2017 Aanwezig: Brugada Terradellas P., waarnemend voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Henderickx S. (vanaf 20.00 uur), Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Droessaert S., Wyndaele

Nadere informatie

Raad van 23 februari 2011

Raad van 23 februari 2011 Raad van 23 februari 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Töpke H., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I, Cromphout N. en L. Vanderlinden, leden;

Nadere informatie

Raad De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 02.

Raad De openbare zitting wordt door de voorzitter, Lut Van Den Broecke geopend om 20u 02. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 augustus 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter, Dirk De

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 MAART 2011.

ZITTING VAN 22 MAART 2011. ZITTING VAN 22 MAART 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, raadsleden PERSOONS Tom,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Het verslag van het openbaar gedeelte van vorige zitting wordt met algemeen akkoord goedgekeurd.

Het verslag van het openbaar gedeelte van vorige zitting wordt met algemeen akkoord goedgekeurd. Zitting van 28 mei 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Nele Geudens, voorzitster Mariette Boven, Jo Laenen, Dorien Lievens, Mark Struyf, Heidi Suls, Paula Van Hal, Cyriel Van Sweevelt, leden Peter Verryt,

Nadere informatie

Afwezig: Kathy Verschoot: raadslid afwezig voor 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ; Koen Depreiter: raadslid afwezig voor 1.

Afwezig: Kathy Verschoot: raadslid afwezig voor 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ; Koen Depreiter: raadslid afwezig voor 1. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 21 december 2015 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Katrien Vandecasteele: voorzitter; Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede, Dries

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST

ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN AALST ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST OPENBARE VERGADERING 0. P R O C E S S E N - V E R B A A L 0.1. Zitting van de raad van 15.06.2010 Verdaagd

Nadere informatie

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018 OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018 Hierna volgt, in toepassing van artikel 31 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21.08.2013 Godelieve Meulemans - waarnemend voorzitter Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Julie Lochie, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers en Freddy

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 3 oktober 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 03 januari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 14/10/2015 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Bullen Michel, Nys Hendrik, Schillebeeckx Elke, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia, Wynants

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Conny Gevens,, Johny Stiers en

Nadere informatie

Raad 9 november

Raad 9 november Raad 9 november 2011 83 RAAD 9 november 2011 Aanwezig: Jan Keirsebelik, voorzitter, Roger Van Driessche, Guy Verbrugghe, Peter Van Broeckhoven, Jan Mattheeussen, Lodewijk Van Staeyen, Els Van der Velden,

Nadere informatie

OCMW-raad van 15 december 2016

OCMW-raad van 15 december 2016 1 Dienst: secretariaat Contactpersoon: Bieke Gevaert Tel. 03 778 60 19 Email: bieke.gevaert@sint-niklaas.be Bondige toelichting voor het publiek bij de punten van de openbare zitting OPENBARE ZITTING Notulen

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 MEI 2016.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 MEI 2016. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 MEI 2016. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, DE FEYTER Karlien, VANDERSTRAETEN Anja, RAES

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur Vergadering van 17 december 2018 - openbaar gedeelte Aanwezig: Kerremans Leen, wnd. voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Gijsbrechts Mies, Hermans Hilde, Thoné Godelieve, Van Accom

Nadere informatie