Tablets in het onderwijs: Android Apps Een selectie Apps om in het onderwijs te gebruiken: veel plezier!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tablets in het onderwijs: Android Apps Een selectie Apps om in het onderwijs te gebruiken: veel plezier!"

Transcriptie

1 Tablets in het onderwijs: Android Apps Een selectie Apps om in het onderwijs te gebruiken: veel plezier!

2 Rekenen Kids Numbers and Math (light) Engelstalige App. Voor kinderen om cijfers te leren tellen en herkennen. Ook kunnen ze hier hun basisvaardigheden + en oefenen. Je kunt zelf bepalen met welke cijfers er geoefend mag worden.

3 Rekenen Kids Connect the Dots Engelstalige App. Door cijfers met elkaar te verbinden ontstaan er plaatjes/afbeeldingen. Je kunt instellen hoe de kinderen de cijfers moeten verbinden. Opeenvolgend, met sprongen van 2 etc.

4 Rekenen Kids Preschool Puzzle (light) Engelstalige App. Voor kinderen om vormen te herkennen. Ze moeten de juiste vormen op de goede plek leggen om het hele plaatje zichtbaar te krijgen.

5 Rekenen Kids ABC Letters (light) Engelstalige App. De kinderen leren letters kennen. Zowel hoofdletters als kleine letters. Ook mogen ze de letters in elkaar zetten. Het geluid kun je uitzetten, waardoor het ook prima voor ons in NL te gebruiken is

6 Rekenen 1+1 Math for Kids) Engelstalige App. Voor kinderen om cijfers te leren tellen en herkennen. Ze oefenen hier hun basisvaardigheden + x en : Je kunt zelf bepalen met welke cijfers en welke vaardigheid er geoefend mag worden. Op tijd klikken, het vliegtuigje vliegt gewoon verder!

7 Rekenen Rekenen Tafels Spel Nederlandstalige App. Leuke App om tafels te oefenen. Je kunt zelf kiezen welke tafels je wilt oefenen. Je kunt gewoon spelen/oefenen of ga een uitdaging aan. Dit spel kan meerdere accounts/leerlingen aanmaken en onthouden. Én het houdt de scores bij als je dit wilt. Ook kun je zelf bepalen of je de tijd en score wilt weergeven.

8 Rekenen Math Practice Flash Cards (light) Engelstalige App. Voor kinderen om cijfers te leren tellen en herkennen. Ze oefenen hier hun basisvaardigheden + x en : Je kunt zelf bepalen met welke cijfers en welke vaardigheden er geoefend mag worden.

9 Bordspel Rattle (Snakes & Ladders) Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks in gesproken, dus prima voor onze NLkinderen). De kinderen moeten als eerste boven zien te komen om de schat op te eisen. Onderweg moeten ze de slangen zien te ontwijken en via de ladders omhoog zien te komen. Er zijn zelfs power-ups om het elkaar lastig te maken.

10 Sociaal-emotioneel Easy Kid Token Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om goed gedrag te belonen.

11 Rekenen WhizKid Engelstalige App. Van zoek de verschillen, tellen, logisch nadenken tot tafels oefenen. Erg leuke afwisselende App, met elke opdracht in een nieuwe uitdagende omgeving!

12 Aardrijkskunde GeoQuiz Engelstalige App. Zeer geschikt voor de bovenbouw van het PO. Op speelse wijze leren ze snel de landen van de wereld en de hoofdsteden. Er zijn verschillende oefeningen mogelijk. Ook kun je de moeilijkheidsgraad instellen.

13 Wereldorientatie Geography Quiz-City Puzzle Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Ze kunnen kiezen tussen de grote steden van de wereld, uit Europa, Azië & Afrika en Amerika. Aan de hand van afbeeldingen moeten ze bijv. raden welke stad daarbij hoort.

14 Aardrijkskunde Nationale Vlaggen Quiz Engelstalige en Nederlandstalige App. Van Naam naar Vlag of andersom moeten de kinderen de juiste combinaties maken. Er zijn 3 niveaus mogelijk. Hij houdt bij hoeveel je goed/fout had en welke. Het gaat wel op tijd (60 sec.)

15 Puzzelen Kids ABCs Jigsaw Puzzles Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om vormen te herkennen. Ze moeten de juiste puzzelstukjes op de goede plek leggen om het hele plaatje zichtbaar te krijgen.

16 Tekenen en Puzzelen Funny Dots Animals Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om dieren na te tekenen of om te puzzelen met dieren.

17 Puzzelen Kids ABCs Jigsaw Puzzles Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om vormen te herkennen. Ze moeten de juiste puzzelstukjes op de goede plek leggen om het hele plaatje zichtbaar te krijgen.

18 Biologie Reanimatie Nederlandstalige App. Handig voor kinderen om te leren eerste hulp te verlenen. Er wordt stap voor stap uitgelegd welke handelingen er nodig kunnen zijn en hoe deze moeten worden uitgevoerd. Ook zit er een quiz in om het geleerde in te oefenen.

19 Rekenen Math Runner Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om op speelse wijze te oefenen met +, -, x en : Het heeft wat weg van Angry birds, maar dan zonder vogels schieten ;-)

20 Motoriek 123s ABCs Handwriting Fun Set Engelstalige App. Geluid kun je uitzetten, dan is het prima te gebruiken voor onze leerlingen. De kinderen kunnen letters, cijfers en vormen natekenen (en naspreken). Goed om de motoriek te oefenen!

21 Puzzelen MatchUp Nederlandstalig App. Het is een memoryspel. Je kunt zelf het aantal kaarten (dus de moeilijkheidsgraad) bepalen. Ook kun je uit diverse onderwerpen kiezen. De tijd en score worden bijgehouden.

22 Rekenen Sudoku Nederlandstalige App. Je kunt tegen elkaar, tegen de tijd of kies een uitdaging. Er zijn ontzettend veel niveaus! Je moet die wel unlocken, het begint daarom makkelijk maar wordt steeds moeilijker.

23 Puzzelen Mahjong Nederlandstalige App. Voor kinderen om de juiste afbeeldingen te herkennen. Ze moeten de juiste stukjes vinden en van buitenaf van de stapel zien te krijgen. Uiteindelijk mogen er géén stukjes meer zijn, dan heb je gewonnen. Als hulpmiddel mag je de stukken af en toe opnieuw schudden/indelen.

24 Mindmappen MindMeister Engelstalige App. Je moet hiervoor wel een account aanmaken (is gratis en kost je 1 minuut). Vanaf dan kun je je eigen mindmaps maken. Je kunt de mindmaps opslaan en mailen. Handig!

25 Rekenen Kids Math Education Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Er zijn 3 niveaus om te oefenen met optellen. Level 1 is heel concreet, level 2 is al abstract en level 3 is abstract en zijn moeilijkere sommen.

26 Rekenen Math Training for Kids Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om cijfers te leren tellen en herkennen. Ze oefenen hier hun basisvaardigheden + x en : Je kunt zelf bepalen met welke cijfers en welke vaardigheden er geoefend mag worden. Ook kun je 3 niveaus instellen m.b.t. de moeilijkheidsgraad. Op de achtergrond worden de scores bijgehouden.

27 Rekenen Math Balloons Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Voor kinderen om cijfers te leren tellen en herkennen. Ze oefenen hier hun basisvaardigheden + x en : Je kunt zelf bepalen met welke cijfers en welke vaardigheden er geoefend mag worden. De kinderen moeten de juiste bellen bij elkaar zoeken. Als ze dit goed doen krijgen ze steeds moeilijkere ballonnen.

28 Energizers Tiptool Een App met kant en klare werkvormen en 'energizers' voor gebruik in de klas! Leuke tussendoortjes of een motiverende start van de dag in het klaslokaal! Het ruime aanbod aan tips is overzichtelijk ingedeeld in categorieën: sfeer/beweging/spel/concentratie/samenwerken

29 TV De Kinderkijkbuis Nederlandstalige App. Deze App is een verzameling van vele kinderprogramma s bij elkaar gezocht van Youtube. Van Pieter Post, de Fabeltjeskrant, vrouwtje Theelepel tot Sesamstraat, Dommel en Koekeloere. Dé App die je dus moet hebben ;-)

30 Verkeer Gratis Verkeersborden leren Nederlandstalige App. Leer de verkeersborden d.m.v. een quiz. Je kunt diverse categorieën kiezen en moeilijkheidsgraad bepalen. Ook kun je je rijles plannen ;-)

31 Taal Spelling in beeld (lite) Nederlandstalige App. Met de app leer je niet alleen beter spellen door het doen van oefeningen, maar krijg je eerst duidelijke uitleg bij elke spellingkwestie. Niet in taaie theorietekst, maar in een verhelderend filmpje dat je kunt bekijken en beluisteren. Daardoor leer je sneller en onthoud je het beter. Je wórdt dus niet alleen beter in spelling, je blijft het ook. Kies diverse spellingsthema s. Kijk en luister naar de uitleg en oefen direct! Na elke opdracht zie je direct hoe je het hebt gedaan. Ging het goed? Dan verdien je een ster. Je kunt blijven oefenen tot je de hoogste ster behaald hebt!

32 Rekenen Zwijsen Tafeltrainer (lite) Nederlandstalige App. Spelenderwijs oefenen met de tafels.

33 Taal Borre (en de ijscoman) Nederlandstalige App. Deze App bevat het verhaal Borre en de ijscoman als audioboek en als leesboek. Verder bevat de App een taalspel en tien kleurplaten.

34 Taal Ruzzle Free Nederlandstalige App. Afgeleid van het spel boggle. In 3 rondes op tijd zoveel mogelijk punten verzamelen door woorden te vinden. Leuk, uitdagend en bij de betaalde versie horen ook uitgebreide statistieken.

35 Aardrijkskunde Go Topo (beta) ( freelensing ) Nederlandstalige App. Kies de kaart van Nederland en oefen de provincies en hoofdsteden. Dit kan op 2 niveaus, makkelijk en moeilijk. Ook kun je per provincie oefenen. Ook op 2 niveaus. Bij een fout antwoord (of je bent te laat i.v.m. de tijd) krijg je het goede antwoord te zien. Pas op: het is verslavend!

36 Spel: inzicht Bubble Blast II Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Het doel van het spel is om met een aantal aanrakingen luchtbellen te laten ploppen waardoor alle bellen kunnen ploppen. Het wordt steeds moeilijker. Leuk: je kunt een hint aanvragen als het niet lukt. Echter mag je daarna 24 uur even geen hint vragen. Verslavend spel! Pas op: het is verslavend!

37 Spel: inzicht Unblock Me Cars Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Het doel van het spel is om met een aantal verschuivingen de auto vrij te krijgen. Dit wordt uiteraard steeds moeilijker. Het spel lijkt op het bekende spel: Rush hour. Pas op: het is verslavend!pas op: het is verslavend!

38 Spel: inzicht Unblock Me Free Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Het doel van het spel is om met een aantal verschuivingen het rode blokje vrij te krijgen. Dit wordt uiteraard steeds moeilijker. Het spel lijkt op het bekende spel: Rush hour. Pas op: het is verslavend!

39 Spel: inzicht Rush Hour Free Engelstalige App (maar er wordt nauwelijks/niet in gesproken, dus prima voor onze NL-kinderen). Het doel van het spel is om met een aantal verschuivingen de auto vrij te krijgen. Dit wordt uiteraard steeds moeilijker. Pas op: het is verslavend!

40 Muziek SongPop Free Engelstalige App. Je hoeft niet perse in te loggen met je Facebook account, je kunt ook gewoon nu spelen en later registreren. Kies een categorie muziek, van Classic Rock tot muziek uit de jaren 90. Speel via internet tegen willekeurige tegenstanders. Raad eerder dan je tegenstander welk liedje het is. Moeilijker dan je denkt

41 Techniek Lego App 4+ Nederlandstalige App. Kies de kaart van Nederland en oefen de provincies en hoofdsteden. Dit kan op 2 niveaus, makkelijk en moeilijk. Ook kun je per provincie oefenen. Ook op 2 niveaus. Bij een fout antwoord (of je bent te laat i.v.m. de tijd) krijg je het goede antwoord te zien.

42 Digibord Splashtop Remote Nederlandstalige App. Via my cloud (Asus) kun je met deze App verbinding maken met computers die ook Splashtop geïnstalleerd hebben. Zo kun je bijvoorbeeld je digibord overnemen en besturen met je tablet.

de beste gratis apps zelf voor kinderen

de beste gratis apps zelf voor kinderen de beste gratis apps zelf voor kinderen 2 voorwoord Kinderen zijn dol op apps. Logisch, er is veel variatie en de spelletjes zijn vaak prima zelfstandig door kinderen te doen. Spelen op de tablet is leuk

Nadere informatie

Informatieblad van Groep 4

Informatieblad van Groep 4 Informatieblad van Groep 4 Uw kind gaat nu al een paar weken naar groep 4. In dit blad kunt u lezen wat we in deze groep doen. Gym Iedere week hebben we twee keer gym, namelijk op maandagmiddag van juf

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

Studietips leerjaar 1 (locatie Asten)

Studietips leerjaar 1 (locatie Asten) Studietips leerjaar 1 (locatie Asten) 2 Inhoud Inleiding... 4 Hoe maak ik een goede studieplanning?... 5 De inpaklijst... 8 Gebruik huiswerkschema... 10 Huiswerkschema... 11 Gebruik WRTS... 12 Hoe en wat

Nadere informatie

Opdrachtkaart Een wigwam op het strand

Opdrachtkaart Een wigwam op het strand Een wigwam op het strand Je maakt een collage met plaatjes uit tijdschriften. Je tekent en schrijft er zelf bij. Zo maak je een hele grappige of misschien wel een serieuze of enge collage. - 2 (maar alleen

Nadere informatie

Het Land van Oct. Marte Koning Frans Ballering. Vierkant voor Wiskunde Wiskundeclubs

Het Land van Oct. Marte Koning Frans Ballering. Vierkant voor Wiskunde Wiskundeclubs Het Land van Oct Marte Koning Frans Ballering Vierkant voor Wiskunde Wiskundeclubs Hoofdstuk 1 Inleiding Hoi, ik ben de Vertellende Teller, en die naam heb ik gekregen na mijn meest bekende reis, de reis

Nadere informatie

Handleiding. Maak en speel jouw eigen de slimste mens quiz!

Handleiding. Maak en speel jouw eigen de slimste mens quiz! Handleiding Maak en speel jouw eigen de slimste mens quiz! Voorbereiding In deze handleiding wordt in verschillende stappen uitgelegd hoe je de quiz kan voorbereiden, je zult namelijk vragen moeten verzinnen

Nadere informatie

c) Maak een startschema De titel schrijf je in het midden, daaromheen de kopjes of de belangrijkste woorden en begrippen.

c) Maak een startschema De titel schrijf je in het midden, daaromheen de kopjes of de belangrijkste woorden en begrippen. 1) Hoe lees ik een tekst? Een tekst lezen is iets anders dan een tekst leren. Deze vaardigheid behandelt het zogenaamde oriënterend lezen. Dit noemt men ook wel verkennend of extensief lezen. Je leest

Nadere informatie

Tafel van 10 Beter samen spelen

Tafel van 10 Beter samen spelen Tafel van 10 Beter samen spelen Voorwoord Tafel van 10 - Beter samen spelen De tafel van 10 is een speciale uitgave voor alle leraren in het Nederlandse onderwijs. Het thema van deze gedrukte en digitale

Nadere informatie

m s Peuters en kleuters op internet Onder redactie van Remco Pijpers Onderzoekers Stefanie Jansen Clare Brouwer Marion Duimel

m s Peuters en kleuters op internet Onder redactie van Remco Pijpers Onderzoekers Stefanie Jansen Clare Brouwer Marion Duimel a pp noot ui Peuters en kleuters op internet m s Onder redactie van Remco Pijpers Onderzoekers Stefanie Jansen Clare Brouwer Marion Duimel Met medewerking van Justine Pardoen Peter Nikken 2 app oo n t

Nadere informatie

HUISWERKTIPS. Hoe kan ik mijn zoon of dochter beter begeleiden bij het maken van huiswerk? Inhoud:

HUISWERKTIPS. Hoe kan ik mijn zoon of dochter beter begeleiden bij het maken van huiswerk? Inhoud: HUISWERKTIPS Hoe kan ik mijn zoon of dochter beter begeleiden bij het maken van huiswerk? Inhoud: Algemene tips voor werkruimte en aanpak Tips per vak Algemene Tips Werkplek Bekijk samen met uw kind wat

Nadere informatie

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over de sollicitatiebrief en het curriculum vitae (c.v.). Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart kun je: vertellen wat je schrijft in

Nadere informatie

creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar

creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar 86 creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar 2 vooraf - Kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn enthousiaste gebruikers van digitale media. Ze spelen spelletjes op de tablet, chatten met hun ipod op

Nadere informatie

Euro bankbiljetten. ons geld. Spreekbeurt over geld

Euro bankbiljetten. ons geld. Spreekbeurt over geld Euro bankbiljetten ons geld Spreekbeurt over geld Introductie Jij wilt een spreekbeurt houden over geld en wij willen je daarbij graag helpen. Dit is een spreekbeurt pakket dat is gemaakt door het bedrijf

Nadere informatie

* * * Boekje met opdrachten * * *

* * * Boekje met opdrachten * * * * * * Boekje met opdrachten * * * Hallo allemaal! Welkom op de faculteit informatica van de Technische Universiteit Delft Vandaag gaan we eens kijken hoe we zelf kleine computerprogramma s kunnen maken

Nadere informatie

Informatieboekje groep 3

Informatieboekje groep 3 Informatieboekje groep 3 Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 3 Aansluitend aan de informatieavond geven wij u graag dit boekje mee. Hierin kunt u (bijna) alles lezen over hetgeen er speelt in groep

Nadere informatie

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING

KIJK IN JE BREIN LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING LESMODULE BASISSCHOOL LEERLING 1. DE HERSENEN 1.1 HOE ZIEN HERSENEN ERUIT? VRAAG WIE KAN VERTELLEN WAT HERSENEN ZIJN? VRAAG HEBBEN KINDEREN KLEINERE HERSENEN DAN GROTE MENSEN? 1.2 WANNEER GEBRUIK JE ZE?

Nadere informatie

Het kind leren vragen om de dingen die hij wil

Het kind leren vragen om de dingen die hij wil Het kind leren vragen om de dingen die hij wil Zodra je erin geslaagd bent contact te maken met je kind en hij wil dat jij met hem speelt, ga je hem leren vragen om de dingen die hij (van jou) wil. We

Nadere informatie

Al Doende Leren. Werken aan mediawijsheid en taalvaardigheid bij NT2-leerlingen in het VMBO. Marijn Tanis (Vrije Universiteit Amsterdam)

Al Doende Leren. Werken aan mediawijsheid en taalvaardigheid bij NT2-leerlingen in het VMBO. Marijn Tanis (Vrije Universiteit Amsterdam) Al Doende Leren Werken aan mediawijsheid en taalvaardigheid bij NT2-leerlingen in het VMBO Marijn Tanis (Vrije Universiteit Amsterdam) i.s.m. Els Kuiper (Vrije Universiteit Amsterdam) Kees Broekhof (Sardes)

Nadere informatie

Dyslexie, wat nu? Wat moet ik weten om dyslectische kinderen te begeleiden? Saskia van Hugten

Dyslexie, wat nu? Wat moet ik weten om dyslectische kinderen te begeleiden? Saskia van Hugten Dyslexie, wat nu? Wat moet ik weten om dyslectische kinderen te begeleiden? Saskia van Hugten Inhoudsopgave Inleiding H1: Wat is dyslexie? blz. 3 1: Oorzaak van dyslexie blz. 4 2:Dyslexie in de praktijk

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Van installatie tot je eerste sale!

Van installatie tot je eerste sale! MagentoBasics Van installatie tot je eerste sale Voorwoord Beste lezer, Allereerst wil ik je bedanken voor het downloaden van deze handleiding. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik was en nog

Nadere informatie

Handleiding Dit moet je weten! - 1 Lereniseenmakkie Werkboek

Handleiding Dit moet je weten! - 1 Lereniseenmakkie Werkboek Handleiding Dit moet je weten! - 1 Inhoud Rekenen en Leren Leren... 2 Rekenportfolio... 3 Leren Leren pijlers... 3 Zelfbeeld... 3 Motivatie... 5 Memoriseren in plaats van leren... 6 Strategieën... 7 Globale

Nadere informatie

VOLLEDIGE TEKSTEN UIT DE SLIDESHOWS MEDIA / COMMUNICATIE. Inleiding

VOLLEDIGE TEKSTEN UIT DE SLIDESHOWS MEDIA / COMMUNICATIE. Inleiding VOLLEDIGE TEKSTEN UIT DE SLIDESHOWS MEDIA / COMMUNICATIE Inleiding Je maakt foto s met je mobiel, kijkt naar clips op MTV en maakt vrienden op sociale netwerken. Je speelt een game op je computer, kijkt

Nadere informatie

Toolbox SBCM www.toolbox.sbcm.nl

Toolbox SBCM www.toolbox.sbcm.nl Toolbox SBCM www.toolbox.sbcm.nl Praktische activiteiten Werknemersvaardigheden 0-2 uur voorbereidingstijd Inhoudsopgave 0 2 UUR VOORBEREIDINGSTIJD QUIZ: KEN JE BEDRIJF!... 3 DE VAKANTIE- EN VERLOFQUIZ...

Nadere informatie

Thema Informatie vragen bij een instelling

Thema Informatie vragen bij een instelling http://www.edusom.nl Thema Informatie vragen bij een instelling Les 28. Geld lenen Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met een bank over geld lenen. Woorden en zinnen gebruiken die gaan over het

Nadere informatie

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen.

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen. D.O.E.N. Oefening D.O.E.N. is de afkorting voor Doelen Opstellen en Effectief bereiken via je Netwerk. Met deze oefening ga je het fundament leggen van je LinkedIn strategieën. Ze vraagt maar 10 minuten

Nadere informatie

Energizers Groep 1/2

Energizers Groep 1/2 Energizers Groep 1/2 In dit document zijn tal van energizers verzameld, specifiek voor Groep 1/2. Deze energizers zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk: - Taal - - - - Telspelletjes Taal

Nadere informatie

school! Weer naar d of dt? hun of hen? De beste 25 school-apps voor basis- en voortgezet onderwijs

school! Weer naar d of dt? hun of hen? De beste 25 school-apps voor basis- en voortgezet onderwijs Welke apps mag je niet missen in dit nieuwe schooljaar? Wij hebben de leukste, handigste, slimste én meest leerzame apps alvast voor je opgezocht. Of je nou net leert lezen, huiswerk moet plannen, woordjes

Nadere informatie

creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar

creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar 86 creatieve apps & sites voor kinderen van 7-12 jaar inhoud - 86 creatieve apps & sites 2 vooraf Kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn enthousiaste gebruikers van digitale media. Ze spelen spelletjes op de

Nadere informatie