HD _RMW_00132 Aanstelling - fulltime medewerkersconsulent in contractueel dienstverband voor een periode van onbepaalde duur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HD _RMW_00132 Aanstelling - fulltime medewerkersconsulent in contractueel dienstverband voor een periode van onbepaalde duur"

Transcriptie

1 Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 19 september 2017 Verslag HD _RMW_00131 OCMW en instellingen - Afname raamovereenkomst VVSG "Postdiensten voor Vlaamse lokale besturen" - Delegatiebevoegdheid - Goedkeuren OCMW Hasselt wenst goedkeuring voor afname van de raamovereenkomst gevoerd door VVSG (Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten) voor postdiensten voor Vlaamse lokale besturen. Hiervoor wenst men volledige delegatiebevoegdheid te verlenen aan VVSG voor het voeren van de plaatsingsprocedure. HD _RMW_00132 Aanstelling - fulltime medewerkersconsulent in contractueel dienstverband voor een periode van onbepaalde duur Aanstelling fulltime medewerkersconsulent bij het OCMW, in contractueel dienstverband voor een periode van onbepaalde duur (B1-B3). Aan de secretaris wordt het mandaat gegeven om de concrete aanstellingsdatum te onderhandelen en dit op de volgende Raad voor Maatschappelijk Welzijn te bekrachtigen. HD _RMW_00133 Financiële planning - Intrekken van het besluit van de RMW van 20 juni 2017 tot aanpassen Meerjarenplan Goedkeuren Aan de Raad wordt gevraagd om het besluit, goedgekeurd in de zitting van 20 juni 2017, geagendeerd onder het kenmerk 2017_RMW_ OCMW Hasselt, houdende de Aanpassing meerjarenplan in te trekken. OPEN ZITTING OCMW Hasselt Technische facilitaire dienst 2017_RMW_00068 Seniorenvoorzieningen HOGEVIJF OCMW Hasselt - Campus Stadspark & Campus Banneux & Campus Rederijkers & Welzijnscampus - Overeenkomst voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud nodig voor diverse technische installaties - goedkeuring kwalitatieve selectie De Raad beslist akkoord te gaan met het verslag van nazicht d.d. 14/08/2017 m.b.t. de kwalitatieve selectie van de kandidaturen.

2 2017_RMW_00069 Seniorenvoorzieningen HOGEVIJF OCMW Hasselt - Campus Seniorenvoorzieningen HOGEVIJF OCMW Hasselt - Campus Stadspark & Campus Banneux & Campus Rederijkers & Welzijnscampus - Overeenkomst voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud nodig voor diverse technische installaties - ontwerp bestekteksten De Raad beslist akkoord te gaan met de bestekteksten die werden opgemaakt door OCMW Hasselt - technisch facilitaire diensten _RMW_00070 OCMW Hasselt - Samenaankoop gemeenten en lokale besturen - Aankoop van elektriciteit - toewijzing - Goedkeuren De Raad beslist akkoord te gaan met de beslissing van de Raad van Bestuur van Infrax cvba dd. 01/06/2017 houdende de goedkeuring van het voorstel van gunnen inzake de overheidsopdracht "Aankoop elektriciteit gemeenten (2021)" _RMW_00075 OCMW Hasselt - Samenaankoop gemeenten en lokale besturen - Aankoop van aardgastoewijzing - Goedkeuren De Raad beslist akkoord te gaan met de beslissing van de Raad van Bestuur van Infrax cvba dd. 01/06/2017 houdende de goedkeuring van het voorstel van gunnen inzake de overheidsopdracht "Aankoop aardgas (2021)" _RMW_00085 Instellingen OCMW - Diverse opdrachten/leveringen/aannemingen De Raad neemt kennis van reeds geplaatste investeringsopdrachten/leveringen/aannemingen voor een totaalbedrag van ,19 incl. BTW _RMW_00076 OCMW & instellingen - Aankoop bestelwagen met laadlift - Stopzetting procedure - Goedkeuren De Raad beslist akkoord te gaan met de stopzetting van de gunningsprocedure voor de aankoop van een bestelwagen met laadlift _RMW_00094 OCMW en instellingen - Digitaal Sociaal Dossier - Bulkscanning - Ontwerp & gunningswijze - De Raad is akkoord met het ontwerpdossier voor de opstart van een Digitaal Sociaal Dossier. 3 firma's worden uitgenodigd om een offerte in te dienen _RMW_00098 OCMW en instellingen - Uitvoeren van bewakingsopdracht - Ontwerp & gunningswijze - OCMW Hasselt wenst een bewakingsopdracht af te sluiten ter handhaving van de orde en ter beveiliging van mensen die wensen gebruik te maken van winteropvang _RMW_00105 OCMW & instellingen - Project FJC - Renovatie conciërgewoning WZ - Schilder-, vloer- en poetswerken - Ontwerp & gunningswijze In samenwerking met Stad Hasselt en Provincie Limburg wenst OCMW Hasselt de conciërgewoning van de Welzijnscampus te renoveren i.k.v. het project "Family Justice Center" _RMW_00065 Seniorenvoorzieningen HOGEVIJF OCMW Hasselt - Linnenservice - Ontwerp & gunningswijze - OCMW Hasselt wenst een nieuwe overeenkomst voor linnenservice af te sluiten aangezien het huidige contract ten einde loopt.

3 Personeel & Organisatie Werving & Selectie OCMW _RMW_00102 Werving & Selectie - Vacature fulltime administratief medewerker (C1-C3) via interne personeelsmobiliteit in statutair dienstverband De vacature voor de functie van fulltime administratief medewerker (C1-C3) in het lokaal dienstencentrum wordt open verklaard via interne personeelsmobiliteit in statutair dienstverband _RMW_00113 Werving & Selectie - Openverklaring vacature fulltime teamcoördinator (B4-B5) in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur - Goedkeuren Er wordt opnieuw een vacature open verklaard voor de functie van fulltime teamcoördinator (B4-B5) voor de sociale dienst in contractueel dienstverband onbepaalde duur. De publicatie, de aanwervingsvoorwaarden en de functiekaart worden vastgelegd _RMW_00106 Werving & Selectie - Openverklaring vacature fulltime systeemverantwoordelijke senior (B4-B5) OCMW in statutair dienstverband via bevordering - Goedkeuren Er wordt een vacature open verklaard voor de fulltime functie van systeemverantwoordelijke senior (B4-B5) voor de technisch facilitaire diensten/ict OCMW in statutair dienstverband via bevordering.

4 Hogevijf 2017_RMW_00116 Werving & Selectie - Aanleg wervingsreserve voor de functie van Bachelor in de verpleegkunde (BV1/BV2/BV3) in contractueel dienstverband onbepaalde duur - Goedkeuren Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de functie van bachelor in de verpleegkunde in contractueel dienstverband onbepaalde duur. De publicatie, de aanwervingsvoorwaarden en de functiekaart worden vastgelegd. De wervingsreserve heeft een geldigheidsduur van 2 jaar _RMW_00115 Werving & Selectie - Aanleg wervingreserve gegradueerd verpleegkundige (HBO5) (C3-C4) in contractueel dienstverband onbepaalde duur - Goedkeuren Overeenkomstig de rechtspositieregeling voornoemd, wordt een wervingsreserve open verklaard voor de functie van verpleegkundige (HBO5) in contractueel dienstverband onbepaalde duur voor de Woonzorgcentra Hogevijf. De aanwervingsvoorwaarden,de publicatiekanalen en de functiekaart worden vastgesteld. De bepaling van de publicatiekanalen wordt gedelegeerd naar de secretaris. Hij zal beslissen op basis van de criteria: doelmatigheid, opportuniteit, kostenbewustzijn. De wervingsreserve heeft een geldigheidstermijn van 2 jaar. Beleidsbeslissingen OCMW _RMW_00103 Beleidsbeslissingen - Aanstelling EDPBW - Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk samenaankoop - Goedkeuren De OCMW-Raad gaat akkoord met de aanstellling van Idewe als externe dienst voor preventie en bescherming op het werk met ingang op 1 januari Hogevijf

5 _RMW_ _RMW_00111 HOGEVIJF - Onderzoek eenzaamheid senioren Samenwerkingsovereenkomst B-post - De samenwerkingsovereenkomst tussen Stad Hasselt, OCMW Hasselt en Bpost in functie van het onderzoek eenzaamheid bij senioren. De samenwerkingsovereenkomst is goedgekeurd op het college van burgemeester en schepenen van 14/09/ _RMW_00088 WZC HOGEVIJF - Zakgeld voor bewoners - Goedkeuren Iedere bewoner van een woonzorgcentrum heeft recht op een gewaarborgd zakgeld. Het bedrag van het zakgeld volgt de indexering van het leefloon. Dit betekent dat het zakgeld wordt geïndexeerd met ingang van 1 juni _RMW_00110 Dagverzorgingscentrum HOGEVIJF campus Banneux - Verlenging wetenschappelijk onderzoek ism hogeschool Een vervolgopdracht om nog één jaar binnen het dagverzorgingscentrum (DVC) HOGEVIJF onze tevredenheid en kwaliteit te onderzoeken én hiernaast een bijkomend verdiepend onderzoek uit te voeren naar de keuze voor de specialisatie dementie binnen het dagverzorgingscentrum _RMW_00108 HOGEVIJF - Algemene steunmaatregelen HOGEVIJF - Algemene steunmaatregelen HOGEVIJF: procedure en steunmaatregelen Indien een senior beroep doet op het OCMW om financiële redenen, dan kan deze een aanvraag voor financiële tussenkomst indienen. Deze procedure is afgestemd met de steunverlening welke bij de sociale dienst gehanteerd wordt voor Hasselaren onder de 65 jaar. Elke aanvraag voor financiële tussenkomst dient voorgelegd te worden aan het bijzonder comité sociale dienst. Er worden mogelijke aanvragen voor steunmaatregelen bepaald. Uitzonderingen op de steunmaatregelen zijn mogelijk na individuele voorlegging van het dossier voor het bijzonder comité sociale dienst. Directie _RMW_00118 Financieel Beheerder - Samenwerkingsovereenkomst met de Stad Hasselt m.b.t. de plaatsvervanging van de Financieel Beheerder van het OCMW door de Financieel Beheerder van de Stad - De financieel beheerder van het OCMW is langdurig afwezig en er dient in zijn vervanging te worden voorzien. Gelet op de nakende integratie van de financiële diensten van de beide besturen is het wenselijk om de financieel beheerder van de stad Hasselt aan te stellen als waarnemende financieel beheerder van het OCMW. Om deze regeling mogelijk te maken en hieraan ook een permanent karakter te verlenen is een samenwerkingsovereenkomst tussen de beide besturen nodig, zoals voorzien in de desbetreffende organieke decreten _RMW_00050 Audio - jaarrekening Kennisnemen De Raad voor Maatschappelijk Welzijn neemt kennis van de jaarrekening 2016 van Audio.

1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop en implementatie software - Ontwerp & gunningswijze - Toewijzing -

1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop en implementatie software - Ontwerp & gunningswijze - Toewijzing - Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 21 november 2017 Dagorde OPEN ZITTING OCMW Hasselt Technische facilitaire dienst 1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016

VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016 VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016 OPENBARE ZITTING 001 - FINANCIËN JAARREKENING 2015 De raad neemt kennis van de neergelegde jaarrekening 2015 en keurt deze goed. 002

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 17 oktober 2017

Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 17 oktober 2017 Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 17 oktober 2017 Dagorde OPEN ZITTING Hasselt Technische facilitaire dienst 1 2017_RMW_00136 Instellingen - Diverse opdrachten/leveringen/aannemingen - Kennisnemen

Nadere informatie

AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van dinsdag 20 september 2016

AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van dinsdag 20 september 2016 AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van dinsdag 20 september 2016 OPENBARE ZITTING 001 - PERSONEELSBELEID NIEUWE UURREGELING DAGVERZORGINGSCENTRUM VERPLEGING Het akkoord van de raad wordt gevraagd

Nadere informatie

AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016

AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016 AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van donderdag 30 juni 2016 OPENBARE ZITTING 001 - FINANCIËN JAARREKENING 2015 Aan de raad wordt gevraagd kennis te nemen van de jaarrekening 2015 en deze goed te

Nadere informatie

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Maaseik heeft de eer u uit te nodigen op de vergadering die wordt gehouden in het Administratief

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING

OPENBARE VERGADERING Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 28 december 2016 Agenda Locatie: Raadzaal Uur: 19:00 OPENBARE VERGADERING Secretariaat 1 GOEDKEURING NOTULEN OPENBARE VERGADERING VAN 30 NOVEMBER 2016 2 MANDATENLIJST

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen Maria,

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 januari 2017 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 januari 2017 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 januari 2017 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid Kaprijke, 2 februari 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie

9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN A G E N D A

9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN A G E N D A Openbaar Centrum voor 9 de ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Maatschappelijk Welzijn VAN 1 AUGUSTUS 2013 2950 KAPELLEN Aanwezig : Mevrouw Valerie Van Peel De dames en heren Inge Wagemans,

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel d.d. 24 mei 2018

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel d.d. 24 mei 2018 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 mei 2018 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

OCMW-raad van 19 april 2012

OCMW-raad van 19 april 2012 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober 2009 Beknopt verslag dagorde pnt 1: Mededeling notulen vorige vergaderingen van de raad voor maatschappelijk welzijn De agenda van deze vergadering van

Nadere informatie

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd.

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd. OCMW-raad maandag 18 januari 2016 Aanwezig: Herman Himpens, OCMW-voorzitter Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Carl Desaever, Els Sarazyn, Marie-Paule Somers, Lieven Vandenbroucke, Ester Vanparys, Filip

Nadere informatie

Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 februari 2017

Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 februari 2017 Londerzeel, 28 februari 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft: Zitting

Nadere informatie

8. Vervangen deuroperatoren grote liften WZC Ter Wilgen Blok C en D - principe goedkeuring - toewijzing

8. Vervangen deuroperatoren grote liften WZC Ter Wilgen Blok C en D - principe goedkeuring - toewijzing Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 13 december 2012

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BIJEENROEPING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Maaseik heeft de eer u uit te nodigen op de vergadering die wordt gehouden in het Administratief

Nadere informatie

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018 OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2018 Hierna volgt, in toepassing van artikel 31 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 3 juli 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 3 juli 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 21 augustus 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Robin Declerck, Lode Degrieck, Jasper De Pestel, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

Raad van 31 januari 2017

Raad van 31 januari 2017 Raad van 31 januari 2017 Aanwezig: Brugada Terradellas P., waarnemend voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Henderickx S. (vanaf 20.00 uur), Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Droessaert S., Wyndaele

Nadere informatie

NOTULEN RAAD 09/10/2012 GOEDKEURING VAN DE NOTULEN OPENBARE ZITTING. Ondersteunende afdelingen

NOTULEN RAAD 09/10/2012 GOEDKEURING VAN DE NOTULEN OPENBARE ZITTING. Ondersteunende afdelingen NOTULEN RAAD 09/10/2012 Aanvang: 20:00 uur Aanwezig: Marie-Rose Harnie: voorzitter; Roger Bontridder, Gilbert Bosmans, Bertrand Demiddeleer, Wim Demuylder, Jeroen Hofmans, Marie-Jeanne Herremans,Nicky

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014 OCMW OUDENAARDE Meerspoort 30 9700 Oudenaarde www.ocmwoudenaarde.be PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014 Aanwezig Verontschuldigd Stefaan VERCAMER, voorzitter

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 27 SEPTEMBER 2012

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 27 SEPTEMBER 2012 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

Verbouwingswerken dienstencentrum De Wilg vaststelling lastenboek met raming en wijze van gunnen beslissing

Verbouwingswerken dienstencentrum De Wilg vaststelling lastenboek met raming en wijze van gunnen beslissing Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 30 juni 2011 om

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om 19.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er Cevdet,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

OCMW-raadszitting van 13 november 2018 om uur in de raadzaal van het OCMW, Lembeke-Dorp 43 te Lembeke. Memorie van toelichting

OCMW-raadszitting van 13 november 2018 om uur in de raadzaal van het OCMW, Lembeke-Dorp 43 te Lembeke. Memorie van toelichting OCMW-raadszitting van 13 november 2018 om 19.30 uur in de raadzaal van het OCMW, Lembeke-Dorp 43 te Lembeke Memorie van toelichting OPENBARE ZITTING 1. Mededelingen 2. Goedkeuren verslag openbare zitting

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

1. Verslagen raadszittingen goedkeuring Verslag OCMW-raad van (openbare zitting) goedkeuring

1. Verslagen raadszittingen goedkeuring Verslag OCMW-raad van (openbare zitting) goedkeuring Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 10 februari 2011

Nadere informatie

A G E N DA : OPENBARE ZITTING

A G E N DA : OPENBARE ZITTING Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 22 november 2012

Nadere informatie

Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 OPENBARE VERGADERING

Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 OPENBARE VERGADERING Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 Locatie Raadzaal OPENBARE VERGADERING NOTULEN VAN DE VORIGE VERGADERING 01 GOEDKEURING NOTULEN OPENBARE VERGADERING

Nadere informatie

Vast Bureau Administratief toezicht Zitting van 7 juni 2019

Vast Bureau Administratief toezicht Zitting van 7 juni 2019 Vast Bureau Administratief toezicht Zitting van 7 juni 2019 A-AGENDA Aankopen 1 2019_VB_00139 Bouw van Assistentiewoningen - Aansluiting nutsvoorziening - offertes gas en elektriciteit Fluvius - offerte

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Administratief toezicht Zitting van 5 september 2018 EXTRA PUNTEN HD 1 2018_RMW_00104 Aanwerving coördinator lokaal dienstencentrum (B1- B3). HD 2 2018_RMW_00106 Aanwerving

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 27 juni 2017

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 27 juni 2017 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: H. Hoeymans, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, L. Debaecke, leden de heren:

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van maandag 19 september 2016 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting De

Nadere informatie

OCMW-raad van 10 mei 2012

OCMW-raad van 10 mei 2012 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Verslag Zitting van 15 juni 2016

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Verslag Zitting van 15 juni 2016 Raad voor Maatschappelijk Welzijn Verslag Zitting van 15 juni 2016 Samenstelling:: Aanwezig: mevrouw Maddy Bouden; mevrouw Doris Dereyne; de heer Chris Vermeersch; de heer Johan Supply; mevrouw Rita Vergote;

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015 OCMW OUDENAARDE Meerspoort 30 9700 Oudenaarde www.ocmwoudenaarde.be PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 19 JANUARI 2015 Aanwezig Stefaan VERCAMER, voorzitter Marnic

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 28 april 2015

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 28 april 2015 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: S. Smeulders, H. Hoeymans, M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, leden

Nadere informatie

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 22.03.2012 (openbare zitting) goedkeuring

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 22.03.2012 (openbare zitting) goedkeuring Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 19 april 2012 om

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 12 september 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 3 oktober 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

ZITTING VAN 2 JUNI 2014

ZITTING VAN 2 JUNI 2014 ZITTING VAN 2 JUNI 2014 Aanwezig: Katrien Vandecasteele, voorzitter; Kurt Windels, burgemeester (vanaf punt 12); Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede, Dries Couckuyt, Fien Debeuf,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 19 juni 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN WOENSDAG 29 juni 2016

VERGADERING RAAD OCMW VAN WOENSDAG 29 juni 2016 AANVANG: Te 20:15 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, leden de heren: W. Van Aert,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 4 schepen E. Gryson Dienst secretariaat Volgnummer dossier 9 Onderwerp Overheidsopdrachten. Samenaankoop van elektriciteit en

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Tel. 058/ Fax: 058/ IBAN: BE Zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 juli 2017 Lijst opgemaakt in toe

Tel. 058/ Fax: 058/ IBAN: BE Zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 juli 2017 Lijst opgemaakt in toe Tel. 058/53 43 10 Fax: 058/53 43 11 IBAN: BE55 0910 0092 3044 Zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 juli 2017 Lijst opgemaakt in toepassing van art. 254 van het decreet van 19 december

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 25 april 2018 Raad voor maatschappelijk welzijn 23 mei 2018 1/6 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 23 mei 2018 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, raadslid;

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 31 mei 2017

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 31 mei 2017 Raad voor maatschappelijk welzijn 28 juni 2017 1/8 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 28 juni 2017 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken, Raadslid;

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 6 schepen J. Maes Dienst secretariaat Volgnummer dossier Onderwerp Overheidsopdrachten. Gezamenlijke aankoop elektriciteit 2012-2014.

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 mei 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Luc Op de Beeck, voorzitter ; de heer Jan Boulliard; mevrouw Brigitte Malfait; de heer Lau

Nadere informatie

OCMW-raad van 10 februari 2011

OCMW-raad van 10 februari 2011 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering Ninove, 5 februari 2019 Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari 2019 Openbare vergadering 1. Secretariaat - OCMW raad 2019 - vaststellen data en uren

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 7 JUNI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

104 Kennisgeving van de notulen van het Vast Bureau dd niet

104 Kennisgeving van de notulen van het Vast Bureau dd niet PROVINCIE LIMBURG TONGEREN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 24 JUNI 2015 ARRONDISSEMENT Aanwezig: Vrancken J. OCMW-voorzitter Noelmans A., Simon B., Denis P., Grotars Fr., Paque R., Vanhay

Nadere informatie

ZITTING VAN 30 JULI 2018

ZITTING VAN 30 JULI 2018 267 ZITTING VAN 30 JULI 2018 AANWEZIG: Lieven MEERT, voorzitter; Jan ARIJS, Gina FONTEYN, André VAN DEN STEEN, Jordy DE DOBBELEER, Bart MIGNON, Godelieve VAN EECKHOUT, Guy D'HAESELEER, Renaat RAES, Dirk

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD DD. 14.07.2011

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD DD. 14.07.2011 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

Lijst beslissingen zoneraad 03 september 2018

Lijst beslissingen zoneraad 03 september 2018 Lijst beslissingen zoneraad 03 september 2018 Open zitting 1. De zoneraad keurde het verslag van de openbare zitting van 25 juni 2018 goed. 2. Goedkeuring Jaarrekening 2017 hulpverleningszone 1 West-Vlaanderen

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OUDENBURG PROCES-VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 8 maart 2016 Tegenwoordig: mevr. Rita Meyns - voorzitter,

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: An Delen, Jacqueline Van Pamel, Marleen Claeys, Raf De Weggheleire, Anita Van Cronenburg, Willy Celie, Jan

Nadere informatie

A G E N DA : GEHEIME ZITTING. 1. Hoorzitting tuchtzaak OPENBARE ZITTING

A G E N DA : GEHEIME ZITTING. 1. Hoorzitting tuchtzaak OPENBARE ZITTING Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 28 juni 2012 om

Nadere informatie

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2017

OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2017 OCMW Londerzeel VERKLARENDE NOTA ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 MEI 2017 Hierna volgt, in toepassing van artikel 31 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 13 december 2016 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 03 januari 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting

1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting Lijst met de ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van maandag 21 maart 2016 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting Enig

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Agenda Raad voor Maatschappelijk Welzijn Zitting van 10 mei 2017-19.00 uur Locatie: Raadzaal - Sint-Martensstraat 11 Duiding zitting: te voorzien: Beleidsevaluatie 2016 - financien levert aan OPENBARE

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Agenda open zitting Raad voor Maatschappelijk Welzijn Zitting van 11 oktober 2017-19.00 uur Locatie: Raadzaal OPENBARE ZITTING Goedkeuring notulen 1 2017_RMW_00332 Notulen openbare raadszitting woensdag

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 26 JANUARI 2017 De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Bekkevoort, wettig bijeengeroepen overeenkomstig artikel 29 tot en met 32 van de Organieke Wet van

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Agenda open zitting Raad voor Maatschappelijk Welzijn Zitting van 13 december 2018-18.30 uur Locatie: Raadzaal Sint-Martensstraat 11 OPENBARE ZITTING Goedkeuring notulen 1 2018_RMW_00347 Notulen openbare

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 01 Goedkeuren notulen van de gemeenteraad van 5 februari 2018

OPENBARE VERGADERING. 01 Goedkeuren notulen van de gemeenteraad van 5 februari 2018 GEMEENTE HALEN BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD DD. 5 maart 2018 M. Wordt overeenkomstig artikel 87 van de Gemeentewet uitgenodigd tot het bijwonen der vergadering die ten stadshuize zal plaatsgrijpen

Nadere informatie

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 27.10.2011 (openbare zitting) goedkeuring

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 27.10.2011 (openbare zitting) goedkeuring Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 24 november 2011

Nadere informatie

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 januari 2018

VERGADERING RAAD OCMW VAN DINSDAG 30 januari 2018 AANVANG: Te 20:00 uur in de raadzaal Sociaal Huis, OCMW Wuustwezel AANWEZIG: De heer: G. Verelst, voorzitter mevrouwen: M. Steyaert, J. Meirsman, M. Deruytter, A. Lostrie, L. Debaecke, leden de heren:

Nadere informatie

2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET WOONZORGCENTRUM "ONZE-LIEVE-VROUW"

2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET WOONZORGCENTRUM ONZE-LIEVE-VROUW OCMW DEINZE MEMORIE BIJ DE OCMW-RAAD Zitting van 05 april 2016 om 19 u 30 OPENBARE ZITTING 1 PROCES-VERBAAL OPENBARE ZITTING VAN 1 MAART 2016 2 KWALITEITSZORG: JAARVERSLAG 2015 EN PLANNING 2016 VOOR HET

Nadere informatie

Raad van 25 mei Dagorde. Openbare zitting 1. Aanpassing dagprijs.

Raad van 25 mei Dagorde. Openbare zitting 1. Aanpassing dagprijs. Raad van 25 mei 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Töpke H., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I, Cromphout N. en L. Vanderlinden, leden;

Nadere informatie

Maria Lauryssen, Lien Boenders, Dave Hermans, Gert Peeters, Bérénice Storms, Wilfried Van Bavel, Martine Wilms en Leo Verboven Sven Brabants

Maria Lauryssen, Lien Boenders, Dave Hermans, Gert Peeters, Bérénice Storms, Wilfried Van Bavel, Martine Wilms en Leo Verboven Sven Brabants Zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 1 april 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Wouter Patho Maria Lauryssen, Lien Boenders, Dave Hermans, Gert Peeters, Bérénice Storms, Wilfried

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 26 januari 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 26 januari 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 2 februari 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MAART 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Werken,

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 januari 2015 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Feyen Magda, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING

OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 05 JULI 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Werken,

Nadere informatie

OPENBAAR GEDEELTE. Het verslag van de vorige zitting wordt goedgekeurd. DE RAAD

OPENBAAR GEDEELTE. Het verslag van de vorige zitting wordt goedgekeurd. DE RAAD VERSLAG OCMW-RAAD 23 JUNI 2015 Aanwezig: Frank Vroonen, voorzitter; Hannah Billen, Sven Luyck, Sis Luyckx, Carine Meyers, Jo Vandercappellen, Peter Vanhoutteghem, Piet Wijgaerts en Pierrette Putzeys, OCMW-raadsleden;

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 24 mei 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 24 mei 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 31 mei 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

OCMW ROESELARE VERSLAG

OCMW ROESELARE VERSLAG OCMW ROESELARE VERSLAG van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 2 februari 2011 VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 2 februari 2011 Aanwezig Depondt Geert, Allewaert

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN - ZITTING VAN WOENSDAG 09 DECEMBER 2015 Aanwezig de heren en mevrouwen: Filiep DE VOS: voorzitter; Gabriël BENOIT, Paul DE BLANCK, Mia DELODDERE, Norbert GOUTSMET, Geert

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 september 2016 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens,, Freddy Mannaerts, Manu De Jongh

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 28 juni 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie