Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur)"

Transcriptie

1 Vacature Publicatiedatum: 27 april 2017 Gezcht: Erfgedmedewerker Erfgedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in cntractueel verband vr nbepaalde duur) De prjectvereniging POLS, actief in 6 gemeenten, zekt een medewerker vr de Erfgedcel Leie Schelde m het (klein) team te versterken bij de dagelijkse werking. De Erfgedcel draagt haar visie Erfgedcel Leie Schelde brengt erfged dichtbij, prikkelt en verbindt hg in het vaandel. Ze zrgt vr het lkaal cultureel-erfged en ntsluit dit vr een z breed mgelijk publiek. Ze det dat dr te fungeren als een reginaal aanspreekpunt, dr ervaring uit te wisselen en dr ndersteuning te bieden. Z wil de Erfgedcel mensen met (een hart vr) erfged samen brengen en het lkaal erfged de prminente plaats geven dat het verdient. Wie zeken we? De taken binnen de erfgedcel zijn gevarieerd. Inventariseren, digitaliseren, registreren, rganiseren, cmmuniceren, ndersteunen, participeren, Maar k publiekswerking, deptwerking en vrming. We zeken dus een echt manusje van alles die veling heeft met het lkaal erfged. Een vlledige beschrijving staat in de functiebeschrijving. Onze vrwaarden Je beschikt ver een bachelrsdiplma. Heb je ervaring in de erfgedsectr, dan is dat een pluspunt, net zals affiniteit met het werkgebied. Je bent van nberispelijk gedrag en geniet de burgerlijke en plitieke rechten. Je beschikt ver een rijbewijs B. Je slaagt in de selectiepreven: Praktische pref p zaterdag 3 juni 2017, m 9 uur, in CC Het Centrum, Drp 22, Nazareth Mndeling gedeelte p vrijdag 16 juni 2017, vanaf 9 uur, in Museum Fnds De Smet, Tlprtstraat 79, Deinze Ons aanbd Als er meer dan 20 gedgekeurde kandidaturen zijn, wrdt dit vrafgegaan dr een preselectiepref p maandag 22 mei 2017, m 20 uur, in CC Het Centrum, Drp 22, Nazareth. Een cntract vr halftijdse prestaties en van nbepaalde duur. Hu er wel rekening mee dat de rganisatie in 2020 al dan niet verlengd zal wrden en dat we die uitkmst niet kunnen vrspellen. Een verlning vlgens barema B1-B3 (trap 0, minimaal geïndexeerde brut maandwedde: 1.182). Nuttige ervaring uit privésectr f als zelfstandige kan vr maximum 10 jaar geldige anciënniteit meetellen. Extralegale vrdelen in de vrm van maaltijdcheques (zichtwaarde 7), hspitalisatieverzekering, gratis wn-werkverkeer met penbaar verver en/f fietspremie van 0,23/km. Een interessante verlfregeling.

2 Werken in de wnkamer van een histrisch pand in het centrum van Deinze, in een klein maar gemtiveerd team, met vrijwilligers en heel wat anderen met een hart vr erfged. Er wrdt een wervingsreserve aangelegd vr 3 jaar. Kriebelt het al? Bezrg dan het inschrijvingsfrmulier, een (krte) mtivatiebrief en CV (met een gewne kpie van het diplma en van het rijbewijs) tegen 14 mei 2017 aan david.vanhee@egcleieschelde.be f POLS Tlprtstraat Deinze. De pstdatum f ntvangstdatum van het bericht gelden als bewijs. Meer weten? Bijkmende infrmatie kan je pvragen bij david.vanhee@egcleieschelde.be f bij POLS Tlprtstraat Deinze Bijlagen Functiemschrijving Cmpetenties Inschrijvingsfrmulier

3 Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Naam van de functie: Afdeling: Niveau/rang: Erfgedmedewerker (m/v) Erfgedcel Leie Schelde B1-B3 (halftijds) 2. Del van de functie In samenwerking met het team de visie Erfgedcel Leie Schelde brengt erfged dichtbij, prikkelt en verbindt uitdragen. 3. Specifieke aanwervingsvrwaarden Huder zijn van een bachelrdiplma. Slagen vr een niet-vergelijkend examen. 3. Kernresultaatgebieden De taken binnen de Erfgedcel zijn gevarieerd. Inventariseren, digitaliseren, registreren, rganiseren, cmmuniceren, ndersteunen, participeren, Wat administratie en k publiekswerking, ccasineel dept- en archiefwerking en vrming. Dit gebeurt in teamverband. In kaart brengen van het lkaal cultureel-erfged (digitaliseren, inventariseren en registreren). Opvlgen van een aantal lpende prjecten en uitwerken van nieuwe prjecten (rganiseren). Cördineren van publieksmmenten zals Erfgeddag (publieksgericht werken). Geven van rndleidingen, lezingen en vrming en vrbereiden van tentnstellingen (publieksgericht werken). Verzrgen van de algemene cmmunicatie als sciale media, nieuwsbrieven, website en helpen bij de redactie van het magazine POLSSLAG (cmmuniceren en publieksgericht werken). Uitbuwen van de biblitheek en uitleendienst (ndersteunen). Algemene administratieve ndersteuning. Inzetten p samenwerkingen en partnerschappen en bruggen slaan met andere (belendende) sectren (participeren en ndersteunen). Participeren aan vergaderingen. Rapprteren naar de leidinggevende en de Raad van Bestuur (cmmuniceren). 4. Cmpetentieprfiel 4.1 Kerncmpetenties Taakgerelateerde cmpetenties - Kwaliteitsvl werken - Beleidsndersteunend werken Interactie gerelateerde cmpetenties - Effectief cmmuniceren - Samenwerken en rganisatiebetrkkenheid Persnsgerelateerde cmpetenties

4 - Zichzelf ntwikkelen en leerbereidheid - Creatief zijn - Resultaatgericht werken 4.2 Aanvullende cmpetenties Taakgerelateerde cmpetenties - Omgevingsgericht handelen - Visie ntwikkelen Interactie gerelateerde cmpetenties - Overtuigen - Schriftelijk presenteren Persnsgerelateerde cmpetenties - Flexibel zijn - Stressbestendig zijn - Integer zijn 5. Functiespecifieke kennis Kennis van de gangbare sft- en hardware en cmmunicatietechnlgie. Algemene kennis ver kunst, cultuur en erfged. Cmmunicatieve vaardigheden. 6. Selectieprcedure 6.1 Preselectiepref Als er meer dan 20 gedgekeurde kandidaturen zijn, wrdt een eliminerende preselectiepref gerganiseerd. Deze gaat de andere examengedeelten vraf p maandag 22 mei 2017, m 20 uur, in CC Het Centrum, Drp 22, Nazareth. De preselectiepref wrdt pgesteld en verbeterd dr de selectiejury. De preselectiepref bestaat uit multiplechicevragen p 100 punten met als del de algemene kennis, vakkennis, te tetsen. De vragen zijn gebaseerd p de functiemschrijving en de inhud van de andere gedeelten van de selectieprcedure. De preselectiepref gebeurt anniem. De kandidaten wrden gerangschikt in vlgrde van de behaalde punten. De 15 kandidaten met de hgste scres (p vrwaarde dat zij minimaal 50 % halen) wrden tegelaten tt het vlgende examengedeelte. 6.2 Praktisch gedeelte (100 punten) Pref 1 (50 punten) Een pref die verband hudt met functiespecifieke kennis. Pref 2 (50 punten) Een case ver een geschetste situatie die verband hudt met de dienst en waarver de gegevens tijdens het examen aan de kandidaat wrden bezrgd. Dit gaat dr p zaterdag 3 juni 2017, m 9 uur, in CC Het Centrum, Drp 22, Nazareth. De 5 beste kandidaten gaan dr naar het mndeling gedeelte.

5 6.3 Mndeling gedeelte (100 punten) Een evaluatie van de kandidaat in vereenstemming met de functiebeschrijving en het cmpetentieprfiel. Dit gaat dr p vrijdag 16 juni 2017, vanaf 9 uur, in Museum Fnds De Smet, Tlprtstraat 79, Deinze. 7. Berdeling van de selectiegedeelten Preselectiepreven, praktische en mndelinge examengedeelten wrden steeds p 100 punten gequteerd. Om geslaagd te zijn met de kandidaat p het praktische en mndelinge gedeelte 60 % van de punten behalen. Bestaat een gedeelte uit meerdere preven, dan met de kandidaat bvendien p ieder nderdeel minimaal 50 % van de punten halen. Op elk selectiegedeelte wrdt geëlimineerd. 8. Selectiejury De selectiejury bestaat uit deskundigen. De selectiejury bestaat uit ten minste 3 leden en per lid uit een plaatsvervanger die ptreedt bij afwezigheid van de persn die hij vervangt. Ten minste een derde van de leden zijn deskundigen die extern zijn aan POLS. De selectiejury bestaat bij vrkeur uit leden van verschillend geslacht. De leden van de Raad van Bestuur van POLS kunnen enkel een waarnemende rl pnemen binnen de selectiejury. Bij aflp van de selectieprcedure beraadslaagt de selectiejury vltallig ver het eindresultaat en het eindverslag van de kandidaten. Het verslag wrdt vergemaakt aan de Raad van Bestuur van POLS die hierver beslist p de bestuursvergadering van 21 juni 2017.

6

7

8

9 Inschrijvingsfrmulier Erfgedmedewerker Naam en vrnaam Adres Telefnnummer Ondergetekende stelt zich kandidaat vr de deelname aan de selectieprcedure van Erfgedmedewerker Ondergetekende verklaart hierbij dr POLS in het bezit te zijn gesteld en kennis te hebben genmen van de algemene en bijzndere vrwaarden, het selectieprgramma en de functiebeschrijving van de functie waarvr hij/zij zich kandidaat stelt. Vr het verdere verlp van de selectieprcedure wens ik p de hgte gebracht te wrden : Per mail Per pst Naam, datum en handtekening De inschrijving met vrzien zijn van vlgende dcumenten: Een vlledig ingevuld en ndertekend inschrijvingsfrmulier Een (krte) mtivatiebrief CV met pasft Een gewne kpie van het diplma Een gewne kpie van het rijbewijs Gelieve deze dcumenten vast te hechten aan dit vrblad in de hierbven vrgestelde vlgrde. Bezrg dit tegen 14 mei 2017 aan david.vanhee@egcleieschelde.be f POLS Tlprtstraat Deinze. De pstdatum f ntvangstdatum van het bericht gelden als bewijs.

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur)

Gezocht: Erfgoedmedewerker Erfgoedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in contractueel verband voor onbepaalde duur) Vacature Publicatiedatum: 27 april 2017 Gezcht: Erfgedmedewerker Erfgedcel Leie Schelde (halftijdse prestaties (B1-B3) in cntractueel verband vr nbepaalde duur) De prjectvereniging POLS, actief in 6 gemeenten,

Nadere informatie

In samenwerking met het team de visie Erfgoedcel Leie Schelde brengt erfgoed dichtbij, prikkelt en verbindt uitdragen.

In samenwerking met het team de visie Erfgoedcel Leie Schelde brengt erfgoed dichtbij, prikkelt en verbindt uitdragen. Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Naam van de functie: Afdeling: Niveau/rang: Erfgoedmedewerker (m/v) Erfgoedcel Leie Schelde B1-B3 (halftijds) 2. Doel van de functie In samenwerking met het team

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST Vacante functie Gemeentebestuur Nevele is p zek naar één halftijds (19/38) technisch beambte grendienst. Deze functie wrdt uiterlijk

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH BEAMBTE - DIENST WEGEN Vacante functie Gemeentebestuur Nevele is p zek naar drie vltijdse (38/38) technisch beambtes dienst wegen Deze functies wrden uiterlijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b INFORMATIEBERICHT Directeur vltijdse statutaire functie graad A4a-A4b Het stadsbestuur van Sint-Truiden gaat ver tt een aanwerving van een vltijdse statutaire functie van directeur graad A1a-A2a (m/v),

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Procedure voor de aanleg van een wervingsreserve

INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Procedure voor de aanleg van een wervingsreserve INFORMATIEBUNDEL OVER DE FUNCTIE VAN BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Prcedure vr de aanleg van een wervingsreserve Vacante functie Gemeentebestuur Nevele wil een wervingsreserve aanleggen vr

Nadere informatie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie

2015/ Selectieprogramma. Algemene preselectie 2015/01 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van tijdelijke medewerkers ten beheve van verschillende diensten met aanleg van een werfreserve. 1. Aard van de aanstelling - Een aanstelling

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Animatr lkaal dienstencentrum Graad C1-C3 Het OCMW van Zttegem gaat ver tt de aanwerving van een (m/v) animatr - graad C1-C3 halftijdse cntractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 INFORMATIEBERICHT FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een financieel beheerder (decretale graad - 0,8 VTE - statutaire

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel Technisch medewerker m/v (C1-C3) grendienst vltijds - cntractueel Het stadsbestuur werft drie technisch medewerkers aan ter versterking van de grendienst. Binnen de dienst zullen zij elk een team van cllega

Nadere informatie

ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZOEKT PIONIERS VOOR HAAR ONDERSTEUNENDE DIENSTEN DIRECTEUR THUISZORG

ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZOEKT PIONIERS VOOR HAAR ONDERSTEUNENDE DIENSTEN DIRECTEUR THUISZORG ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZOEKT PIONIERS VOOR HAAR ONDERSTEUNENDE DIENSTEN DIRECTEUR THUISZORG Zrgbedrijf Meetjesland is een intergemeentelijke OCMW-vereniging tussen OCMW Evergem,

Nadere informatie

Geschoold arbeider (snijder)(m/v) dienst Communicatie Grafische sectie

Geschoold arbeider (snijder)(m/v) dienst Communicatie Grafische sectie NIVEAU D Functiebeschrijving Geschld arbeider (snijder)(m/v) dienst Cmmunicatie Grafische sectie I. Functiebenaming Technisch expert snijder Functiefamilie 8 : gespecialiseerde administratieve/technische

Nadere informatie

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING De Hulpverleningszne Ost staat vr de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare,

Nadere informatie

Vacature deskundige vorming (B1-B3)

Vacature deskundige vorming (B1-B3) Vacature deskundige vrming (B1-B3) Brandweer Zne Antwerpen blijft verder greien! We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid vr nze burgers, bedrijven en andere verheidsdiensten. Om deze pdracht

Nadere informatie

De stad Aarschot is op zoek naar:

De stad Aarschot is op zoek naar: VACATUREBERICHT De stad Aarscht is p zek naar: EEN COORDINATOR (m/v) vr de CEL OVERHEIDSOPDRACHTEN niveau A (A1a-A3a) - vltijds in cntractueel verband vr nbepaalde duur (brutmaandsalaris aan huidige index

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW

INFORMATIEBERICHT. GEMEENTESECRETARIS met bevoegdheid OCMW INFORMATIEBERICHT GEMEENTESECRETARIS met bevegdheid OCMW Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een gemeentesecretaris met bevegdheid OCMW - decretale graad - statutaire vltijdse functie

Nadere informatie

OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP

OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP OCMW NEVELE ZOEKT VERSTERKING VOOR HET WZC TER LEENEN KEUKENHULP VACANTE FUNCTIE OCMW Nevele is p zek naar een halftijds (19/38) keukenhulp. Wij zeken een extra kracht vr de keuken van het WZC Ter Leenen.

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 3 adjuncten van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 3 adjuncten van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 deskundige met een contract van bepaalde duur (6 maanden) Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 deskundige met een cntract van bepaalde duur (6 maanden) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit : Agentschap

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Adviseur digitale cmmunicatie (statutair, weddenschaal A1-A3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

HR Business Partner voor de Centrale Werkplaats Mechelen

HR Business Partner voor de Centrale Werkplaats Mechelen www.desprwegenwervenaan.be HR Business Partner vr de Centrale Werkplaats Mechelen 1. Werkmgeving De Centrale Werkplaats Mechelen maakt deel uit van NMBS Technics en staat in vr het nderhud en het vernieuwen

Nadere informatie

Informatiebeheerder- archivaris

Informatiebeheerder- archivaris Infrmatiebeheerder- archivaris A1a-A2a- A3a m/v cntractueel vltijds pname in wervingsreserve 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprgramma 4. Aanbd en verlning Pagina 1 van 8 1. Publicatie Stad

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige publiekswerving (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2)

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) OPENSTAANDE FUNCTIE: GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE HBO5 (GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) Titel 1. Aanwervingsvrwaarden. A. Algemene telatingsvrwaarden: Om tegelaten te kunnen wrden tt de betrekking van

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zekt een cmmissaris vastgedtransacties

Nadere informatie

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder

Medewerker secretariaat afgevaardigd bestuurder Vacature Het GO! nderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse penbare instelling belast met de rganisatie van het nderwijs van de Vlaamse verheid en streeft naar maximale, gelijke nderwijskansen.

Nadere informatie

aan carine.callemin@ocmwkortrijk.be of OCMW Kortrijk, t.a.v. Carine Callemin, Budastraat 27 te 8500 Kortrijk

aan carine.callemin@ocmwkortrijk.be of OCMW Kortrijk, t.a.v. Carine Callemin, Budastraat 27 te 8500 Kortrijk SELECTIE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OKTOBER - NOVEMBER 2013 VERLOOP VAN DE SELECTIEPROCEDURE 1. indienen van de kandidaturen tegen uiterlijk 11 ktber 2013 mtivatiebrief uitgebreid CV - afschrift diplma

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige (digitale) cmmunicatie (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van administratief medewerker (C1-C3) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE

Selectieprocedure voor de aanleg van een aanwervingsreserve van administratief medewerker (C1-C3) in contractueel dienstverband INLICHTINGENBROCHURE Selectieprcedure vr de aanleg van een aanwervingsreserve van administratief medewerker (C1-C3) in cntractueel dienstverband OCMW BUGGENHOUT INLICHTINGENBROCHURE Buggenhut is een Ost-Vlaamse gemeente gelegen

Nadere informatie

Informatiefiche Verantwoordelijke animatie

Informatiefiche Verantwoordelijke animatie Infrmatiefiche Verantwrdelijke animatie 1. Situering van de functie en psitinering in het rgangram Afdeling Dienst: Niveau en graad: Leiding krijgen van: Leiding geven aan: Wnzrgcentrum B1-B3 Directeur

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven Sllicitatiefrmulier Beleidsadviseur Tegankelijkheid (cntractueel, PC 389 - L1) aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN

Nadere informatie

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer: Agentschap Onrerend Erfged zekt een Medewerker databeheer Afdeling: Onderzek en Bescherming Niveau: A111 Graad: Adjunct van de directeur Standplaats: Herman Teirlinck-gebuw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Vacaturenummer:

Nadere informatie

standplaats Brugge: Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-Laan 41, 8200 Brugge

standplaats Brugge: Provinciehuis Boeverbos Koning Leopold III-Laan 41, 8200 Brugge 2018/17 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Jbcach (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr. Dhr. Vrnaam:

Nadere informatie

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven...

1 Functiebeschrijving Voorwaarden om deel te nemen...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 inhoud en verloop van de selectieproeven... Aanwerving Stafmedewerker algemeen beleid in cntractueel dienstverband, vltijds INLICHTINGENBROCHURE Sciale huisvestingsmaatschappij De Mandel biedt wnplssingen vr mensen met een bescheiden inkmen. Ben

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Onthaalmedewerker Terisme Leuven stad Leuven (statutair, weddenschaal C1-C3) Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL (cntractueel, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER

Nadere informatie

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X Selectieprcedure en aanleggen van een werfreserve vr Vakman lgistiek M/V/X 1. Inhud 1. Inhud... 1 2. Vacature... 1 3. Salaris... 1 4. Vrwaarden... 2 Aanwervingsvrwaarden... 2 5. Selectieprgramma... 2 6.

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE FACILITAIRE DIENSTEN

VERANTWOORDELIJKE FACILITAIRE DIENSTEN ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZOEKT VERSTERKING VOOR WZC TER CAELE VERANTWOORDELIJKE FACILITAIRE DIENSTEN Zrgbedrijf Meetjesland is een intergemeentelijke OCMW-vereniging tussen OCMW Evergem, OCMW Maldegem en

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH MEDEWERKER METSER/WEGENWERKER

INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH MEDEWERKER METSER/WEGENWERKER INFORMATIEBUNDEL OVER DE VACATURE VAN TECHNISCH MEDEWERKER METSER/WEGENWERKER Vacante functie Gemeentebestuur Nevele is p zek naar een vltijdse (38/38) technisch medewerker metser-wegenwerker. Deze functie

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker openbaar patrimonium D1- D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Omgeving en Infrastructuur voltijds

Aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker openbaar patrimonium D1- D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Omgeving en Infrastructuur voltijds Aanwervingsprcedure vr de functie van Technieker penbaar patrimnium D1- D3 (m/v) ten beheve van de afdeling Omgeving en Infrastructuur vltijds cntractueel / bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve

Nadere informatie

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING

3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Het Departement Mbiliteit en Openbare Werken werft aan in statutair dienstverband (via hrizntale mbiliteit vr interne persneelsleden van het Departement MOW): 3 DOSSIERBEHEERDERS BOEKHOUDING Afdeling:

Nadere informatie

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud... 1. 2. Functiebeschrijving... 2. 3. Algemene toelatings-, aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden...

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud... 1. 2. Functiebeschrijving... 2. 3. Algemene toelatings-, aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden... Selectieprcedure vr het aanleggen van een wervingsreserve vr Beleidsmedewerker Cultuur (Directeur CC het SPOOR) (A1a-A3a) M/V binnen het departement Vrije Tijd INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider dagelijks beheer SLAC (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Landmeter-expert (knelpuntberep, statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke Publiekswerking Rivierenhof

Teamverantwoordelijke Publiekswerking Rivierenhof Teamverantwrdelijke Publiekswerking Rivierenhf De prvincie Antwerpen is vrtdurend p zek naar enthusiaste en cmpetente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkmst

Nadere informatie

De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de aanwerving van een assistent onthaal (m/v)

De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de aanwerving van een assistent onthaal (m/v) De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een assistent nthaal (m/v) in cntractueel verband met halftijdse prestaties (bepaalde duur: vervangingsvereenkmst) vr de dienst MiNaWa Bulskampveld

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility Selectieprcedure vr het aanleggen van een werfreserve vr Vakman metser-wegenis (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat ver tt het aanleggen van een werfreserve

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2018/27 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

Functioneel analist (expert)

Functioneel analist (expert) /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vr de Vlaamse Maatschappij vr Sciaal Wnen (VMSW), is Vlaanderen cnnect p zek naar een: Functineel analist (expert)

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Administratief medewerker (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE

OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE OPENSTAANDE FUNCTIE: NACHT VERPLEEGKUNDIGE Titel 1. Aanwervingsvrwaarden. A. Algemene telatingsvrwaarden: Om tegelaten te kunnen wrden tt de betrekking van gegradueerd verpleegkundige met u: 1. een gedrag

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Ingenieur gebuwtechnieken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Assistent-tezichter (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider debiteuren (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. 1. Persnlijke gegevens EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. Mevr.

Nadere informatie

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding.

Het mondeling gedeelte kan voorafgegaan worden door een schriftelijke test of voorbereiding. De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een adjunct-adviseur in cntractueel verband (bepaalde duur met kans p verlenging) ten beheve van de dienst Vergunningen te Brugge 1. Aard van de

Nadere informatie

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris

Aanwervingsexamen voor de functie van archivaris per/infdhmww/19.12.2013 Aanwervingsexamen vr de functie van archivaris Persneelsdienst Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 19 F 056 62 12 23 vacatures@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Vrmiddag:

Nadere informatie

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Del De vzw WOBRA werft een vltijds Instructeur (m/v) aan in cntractueel verband vr nbepaalde duur. De instructeur heeft taken en bevegdheden in: - het vakbekwaam

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP Beleidscördinatr persneel en HR (zrg en welzijn) INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? p.2 Wat verwachten we? p.3 Wat bieden we? p.7 He selecteren we? p.9 He slliciteer je? p.11

Nadere informatie

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma tuin- en landschapsarchitectuur

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma tuin- en landschapsarchitectuur 2018/30 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Ontwerper-tezichter (aanleg statutaire wervingsreserve, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET.

Nadere informatie

REGIONALE SAMENWERKINGS- OVEREENKOMST UITPAS MEETJESLAND. 1. UiTPAS 2. PARTNERS 3. RELEVANTE DOCUMENTEN

REGIONALE SAMENWERKINGS- OVEREENKOMST UITPAS MEETJESLAND. 1. UiTPAS 2. PARTNERS 3. RELEVANTE DOCUMENTEN REGIONALE SAMENWERKINGS- OVEREENKOMST UITPAS MEETJESLAND 1. UiTPAS Deelname aan vrijetijdsactiviteiten is een recht vr iedereen. In dat kader ntwikkelde publiq de UiTPAS. Een participatiebevrderend prject

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Cnsulent lket kinderpvang (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/16 De Prvincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure d.m.v. aanwerving van een vltijds technisch deskundige (m/v) in cntractueel verband

Nadere informatie

Eindtekst goedgekeurd door de Raad van Beheer van 11 september 2007

Eindtekst goedgekeurd door de Raad van Beheer van 11 september 2007 Vereniging van OCMW s - Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt T 011/80 16 67 - F 011/80 18 29 - E inf@welzijnsregi.be Missie en Visie Welzijnsregi Nrd-Limburg Eindtekst gedgekeurd dr de Raad van Beheer van 11 september

Nadere informatie

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma; - Ervaring met EU- beleid of Internationale politiek strekt tot aanbeveling.

- Op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een masterdiploma; - Ervaring met EU- beleid of Internationale politiek strekt tot aanbeveling. 2018/16 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling van

Nadere informatie

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam

Financieel beheerder, secretaris en bij uitbreiding het managementteam Functiebeschrijving Teamcach Financiën Functiegegevens Functiebenaming: Directie: Team: Lnschaal: Rapprteert aan: Teamcach Financiën Bedrijfsvering Team Financiën A1a-A3a Financieel beheerder, secretaris

Nadere informatie

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad. Voor het departement burger en vrije tijd gaan wij over tot de aanwerving van

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad. Voor het departement burger en vrije tijd gaan wij over tot de aanwerving van is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad. Voor het departement burger en vrije tijd gaan wij over tot de aanwerving van een administratief medewerker cultuur en evenementen (C1-C3) met voltijdse

Nadere informatie

VERPLEEGKUNDIGE WZC WARMHOF

VERPLEEGKUNDIGE WZC WARMHOF ZORGBEDRIJF MEETJESLAND ZOEKT VERSTERKING VERPLEEGKUNDIGE WZC WARMHOF Zrgbedrijf Meetjesland is een intergemeentelijke OCMW-vereniging tussen OCMW Evergem, OCMW Maldegem en OCMW Nevele. Het zrgbedrijf

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. MAATSCHAPPELIJK WERKER B1-B3 Vacature - aanleg wervingsreserve contractueel

INFORMATIEBERICHT. MAATSCHAPPELIJK WERKER B1-B3 Vacature - aanleg wervingsreserve contractueel OCMW INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER B1-B3 Vacature - aanleg wervingsreserve cntractueel Het OCMW Knkke-Heist start een selectieprcedure vr het invullen van vacatures en vr de aanleg van een wervingsreserve

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Diensthfd burgerzaken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

4. Bezoldiging Het jaarlijks salaris van een deskundige (niveau B) gaat van ,37 euro tot ,12 euro (salarisschaal B1, index inbegrepen).

4. Bezoldiging Het jaarlijks salaris van een deskundige (niveau B) gaat van ,37 euro tot ,12 euro (salarisschaal B1, index inbegrepen). De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de aanwerving van een deskundige cntrlecel Eurpese subsidieprjecten in cntractueel verband (bepaalde duur=twee jaar) ten beheve van de dienst EEIS te Brugge. 1.

Nadere informatie

Bevorderings- en aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Vrijetijdszaken voltijds

Bevorderings- en aanwervingsprocedure voor de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten behoeve van de afdeling Vrijetijdszaken voltijds Bevrderings- en aanwervingsprcedure vr de functie van Technieker Zaalwachter D1-D3 (m/v) ten beheve van de afdeling Vrijetijdszaken vltijds cntractueel/bevrdering met behud van statuut + samenstelling

Nadere informatie

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van een adjunct-controleur met voltijdse prestaties (C1-C3) in contractueel

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKASSISTENT(E)

BIBLIOTHEEKASSISTENT(E) INFORMATIEBUNDEL BIBLIOTHEEKASSISTENT(E) Vltijdse cntractuele functie Aanleg wervingsreserve Laarne is een landelijke en grene gemeente met een slidair karakter waar het ged samenleven is met g vr de specifieke

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/VERV/SSO

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/VERV/SSO Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Inhud 1. Wat is MAS? 1.1 MAS algemeen. 1.2 MAS p het Gren van Prinstererlyceum 1.3 Deadlines 2. Stage zeken 2.1 De stage cördinatr p schl. 2.2 Masactief 3. De frmulieren 3.1 Aanvraagfrmulier

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure Vrijetijdszaken Beleidscel vrije tijd/lokaal cultuurbeleid & toerisme. Coördinator lokaal cultuurbeleid & toerisme (B1-B3)

Aanwervingsprocedure Vrijetijdszaken Beleidscel vrije tijd/lokaal cultuurbeleid & toerisme. Coördinator lokaal cultuurbeleid & toerisme (B1-B3) Aanwervingsprcedure Vrijetijdszaken Beleidscel vrije tijd/lkaal cultuurbeleid & terisme Cördinatr lkaal cultuurbeleid & terisme (B1-B3) I. Afdeling en dienst De afdeling vrijetijdszaken stuurt, begeleidt

Nadere informatie

5. op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma.

5. op de uiterste inschrijvingsdatum houder zijn van een bachelordiploma. 2016/25 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering f interne persneelsmbiliteit, in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

Programmator. Salarisschaal: B1-B2-B3 Afdeling: Burger Dienst: Lokaal Dienstencentrum

Programmator. Salarisschaal: B1-B2-B3 Afdeling: Burger Dienst: Lokaal Dienstencentrum Infrmatieflder 1) Functiebeschrijving: Prgrammatr Salarisschaal: B1-B2-B3 Afdeling: Burger Dienst: Lkaal Dienstencentrum Plaats in de rganisatie Leiding, caching en evaluatie Eerste evaluatr: Tweede evaluatr:

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman groen (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility

Selectieprocedure voor het aanleggen van een werfreserve voor Vakman groen (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility Selectieprcedure vr het aanleggen van een werfreserve vr Vakman gren (D1-D3) M/V/X binnen het departement Facility INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat ver tt het aanleggen van een werfreserve vr

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Wetenschappelijk medewerker Assistent onderzoeker Digitale Informatie (m/v) Operationele Directie Criminalistiek

Wetenschappelijk medewerker Assistent onderzoeker Digitale Informatie (m/v) Operationele Directie Criminalistiek Dienst P&O Vilvrdsesteenweg 100 B-1120 Brussel telefnnummer 02 240 04 74 e-mail : pand@just.fgv.be www.nicc.fgv.be FUNCTIEBESCHRIJVING Wetenschappelijk medewerker Assistent nderzeker Digitale Infrmatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving. 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM Behoort tot de afdeling

Functiebeschrijving. 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM Behoort tot de afdeling Functiebeschrijving 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Functiebenaming Technisch Medewerker IGS (m/v) prject intergemeentelijke Samenwerking Kwalitatief wnen in de grensstreek Niveau C Salarisschaal C1 C3 Aanmaakdatum

Nadere informatie

Werft aan! een hoofdtechnieker met voltijdse prestaties (B1-B3) in statutair verband (gelijktijdige aanwervings- en bevorderingsprocedure)

Werft aan! een hoofdtechnieker met voltijdse prestaties (B1-B3) in statutair verband (gelijktijdige aanwervings- en bevorderingsprocedure) Werft aan! een hoofdtechnieker met voltijdse prestaties (B1-B3) in statutair verband (gelijktijdige aanwervings- en bevorderingsprocedure) er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar

Nadere informatie

HULPARBEIDER GROENDIENST

HULPARBEIDER GROENDIENST Gemeentebestuur Zedelgem werft aan, met aanleg van een werfreserve van 3 jaar: HULPARBEIDER GROENDIENST E1-E3 In cntractueel dienstverband (vltijds) Inlichtingenbrchure IN SAMENWERKING MET 1 1. INHOUD

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2019/17 De Prvincie West-Vlaanderen gaat ver tt de rganisatie van een vergelijkende selectieprcedure via de prcedure van aanwerving, bevrdering en interne persneelsmbiliteit in het Nederlands, vr de aanstelling

Nadere informatie

Talentenmap. Ervaringsbewijs Sociaal Tolk. Naam en voornaam:.. Rijksregisternummer: Datum opmaak:

Talentenmap. Ervaringsbewijs Sociaal Tolk. Naam en voornaam:.. Rijksregisternummer: Datum opmaak: Talentenmap Ervaringsbewijs Sciaal Tlk Naam en vrnaam:.. Rijksregisternummer: Datum pmaak: A. Vrbereiding van de kandidaat U vraagt een ervaringsbewijs sciaal tlk aan. Hier vlgen enkele vragen die u vrbereiden

Nadere informatie

Neutrale vacatureberichten Infofiche. Meer werkzoekenden uit de kansengroepen bereiken

Neutrale vacatureberichten Infofiche. Meer werkzoekenden uit de kansengroepen bereiken Neutrale vacatureberichten Inffiche Meer werkzekenden uit de kansengrepen bereiken Dienst Diversiteitsbeleid Agentschap Overheidspersneel, Vlaamse verheid Budewijnlaan 30 bus 50-1000 Brussel diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

Nadere informatie

INLICHTINGENBROCHURE. De stad Harelbeke gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor de functie van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3) m/v

INLICHTINGENBROCHURE. De stad Harelbeke gaat over tot het aanleggen van een werfreserve voor de functie van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3) m/v Selectieprcedure en aanleggen van een werfreserve vr Administratief medewerker (C1-C3) M/V INLICHTINGENBROCHURE De stad Harelbeke gaat ver tt het aanleggen van een werfreserve vr de functie van ADMINISTRATIEF

Nadere informatie

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s)

Oproep voor de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen voor de lokale overlegplatforms (LOP s) Oprep vr de aanleg van een wervingsreserve van deskundigen vr de lkale verlegplatfrms (LOP s) Situering In uitvering van artikel IV.3. 3. van het decreet betreffende gelijke nderwijskansen-i dd. 28.06.2002

Nadere informatie

PROCEDURE VOOR DE AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE VOOR

PROCEDURE VOOR DE AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE VOOR Afdeling Interne Zaken Dienst Secretarie en Algemene Zaken INFORMATIEBUNDEL PROCEDURE VOOR DE AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE VOOR DIRECTEUR BASISONDERWIJS (m/v) in één van de gemeentelijke basisschlen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL

FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL 1. Functietitel : FUNCTIEBESCHRIJVING VERTEGENWOORDIGER RETAIL Vertegenwrdiger retail 2. Afdeling in de rganisatie : Sales departement unit retail 3. Psitinering binnen het bedrijf : De vertegenwrdiger

Nadere informatie

Informatiefiche Directeur kinderopvang

Informatiefiche Directeur kinderopvang Infrmatiefiche Directeur kinderpvang 1. Situering van de functie en psitinering in het rgangram Afdeling Dienst: Niveau en graad: Leiding krijgen van: Leiding geven aan: Kinderpvang A1-A3 OCMW-secretaris

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/ICT

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in contractueel verband: 1 adjunct van de directeur VACATURENUMMER : AGODI/CONTR A/ICT Het Agentschap Vr Onderwijsdiensten (AGODI) werft aan in cntractueel verband: 1 adjunct van de directeur Vlaams ministerie van Onderwijs en Vrming Entiteit Agentschap vr Onderwijsdiensten Niveau A Graad

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie