Leveringsvoorwaarden Dutch LED Projects

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leveringsvoorwaarden Dutch LED Projects"

Transcriptie

1 Leveringsvoorwaarden Dutch LED Projects Offerte, bevestiging of overeenkomst De voorwaarden en bepalingen omtrent de commerciële transactief tussen Dutch LED Projects V.O.F. en de Wederpartij(klant) zijn van toepassing op, en maken deel uit van elke opdracht bevestiging, aanvaarding en akkoord door Dutch LED Projects van de door de Wederpartij gemaakte/geplaatste order en van alle overeenkomsten omtrent de verkoop en aankoop van de goederen en diensten geleverd door Dutch LED Projects, tenzij anders is overeengekomen. Dutch LED Projects is niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen in de geleverde aantallen wanneer juist is geoffreerd en dit is aanvaard door klant. Het tekort komen in levering van het aantal producten kan worden uitgesloten door het aanleveren van een actueel lichtplan waarbij duidelijk de huidige type verlichting met zijn aantallen staan vermeldt. Indien dergelijk lichtplan niet door klant wordt aangeleverd is Dutch LED Projects niet verantwoordelijk voor een mistelling bij de inventarisatie en kunnen de eventueel na te leveren goederen in rekening worden gebracht aan klant. Uitgebrachte offertes hebben een geldigheid termijn welke is vermeld in de offerte of onderling is overeengekomen tussen Dutch LED Projects en Wederpartij. Indien er geen termijn staat vermeld of is afgesproken kan er binnen 30 dagen na de datum van het uitbrengen van de offerte deze worden herroepen of ingetrokken. PRIJZEN Prijzen vermeld in een offerte, overeenkomst of bevestiging luiden in euro s en zijn gebaseerd en gecalculeerd op levering af-fabriek van de producten van Dutch LED Projects, tenzij anders is overeengekomen tussen Dutch LED Projects en Wederpartij. Deze prijzen zijn exclusief belastingen, eventuele heffingen en rechten welke volgens de Nederlandse wetgeving van toepassing zijn.

2 BETALING Tenzij schriftelijk anders overeengekomen is tussen Dutch LED Projects en de Wederpartij, kan Dutch LED Projects de prijs van de geleverde producten bij de Wederpartij in rekening brengen na aflevering van de producten. Dutch LED Projects hanteert een aanbetaling van 50%, tenzij anders is vermeld, alvorens de productie wordt gestart van het bestelde goed. Aankopen via de website vragen een vooruitbetaling alvorens de producten worden geproduceerd of geleverd tenzij anders is vermeld. De restfactuur van het openstaande orderbedrag dient de Wederpartij binnen 14 dagen na levering te geschieden. Alle betalingen dienen overgemaakt te worden naar het opgegeven ABN Amro zakelijke bankrekeningnummer welke is opgegeven op de factuur, schriftelijk of per door Dutch LED Projects. Indien er in termijnen wordt geleverd kan het zijn dat elke termijn afzonderlijk in rekening wordt gebracht en dient deze termijn te worden gedaan voor de vervaldatum van 14 dagen na levering. Naast alle andere wettelijke rechten en rechtsmiddelen die voor Dutch LED Projects van toepassing zijn, wordt op alle achterstallige betalingen rente in rekening gebracht tegen een tarief van 18% per jaar of, indien dit hoger is, tegen de van toepassing zijnde wettelijk vastgestelde rente vanaf de data dat Wederpartij in verzuim is geraakt tot aan de datum van de volledige afbetaling. Wanneer Dutch LED Projects van mening is dat de financiële situatie van de Wederpartij zodanig is dat Wederpartij niet aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen aan de hand van de door Dutch LED Projects gehanteerde betalingsvoorwaarden, is het mogelijk dat Dutch LED Projects een volledige, dan wel andere betalingsvoorwaarden, vooraf bedingt als voorwaarden voor de levering van de producten. Dutch LED Projects heeft het recht om over te gaan op beëindiging van de levering, uitstel van de levering, opschorting van de levering of enige andere handeling wanneer Wederpartij niet aan zijn betalingsvoorwaarden voldoet of kan voldoen in kader van de overeenkomst. Wanneer de Wederpartij in gebreke is of wordt gesteld door een achterstallige betaling, heeft Dutch LED Projects het recht om uitvoering van de levering van de producten te weigeren of deze goederen als onderpand te houden tot dat de Wederpartij aan zijn betalingsverplichtingen voldoet.

3 Levering van de goederen Levering van de goederen vind plaats af-fabriek of af-dutch LED Projects tenzij anders vermeld. De gehanteerde levertijden zijn per product verschillend en zijn als volgt: LED TL verlichting 0 50 stuks, 3 12 werkdagen stuks, 5 18 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED Panelen 0 50 stuks, 3 28 werkdagen stuks, 3 42 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED Pl lampen 0 50 stuks, 3 21 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED Spots en lampen 0 50 stuks, 3 21 werkdagen stuks, 3 30 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED Downlighs 0 50 stuks, 3 21 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen

4 LED Tri Proof verlichting 0 50 stuks, 3 28 werkdagen stuks, 3 42 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED CDM-T verlichting en Tracklights 0 50 stuks, 3 30 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED CDM-T verlichting 0 50 stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen LED Wall Washers 0 50 stuks, 3 25 werkdagen stuks, werkdagen stuks, werkdagen Dutch LED Projects kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer bovengenoemde levertijden niet kunnen worden gerealiseerd. Bovenstaande levertijden zijn slechts een streven gebaseerd op afspraken met de verschillende producten en zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad bij Dutch LED Projects/producent, aanwezige grondstoffen, kwantiteit, beschikbare materialen en componenten, maatwerk, externe transportmaatschappij en douane, feestdagen en andere bijkomende zaken die de levertijd kunnen beïnvloeden. Dutch LED Projects zet zich ten alle tijden in om binnen boven gestelde termijnen zijn producten te kunnen leveren op voorwaarden dat Wederpartij zich houd aan zijn door Dutch LED Projects gestelde betalingsvoorwaarden.

5 Indien een levering niet heeft plaatsgevonden dient de Wederpartij schriftelijk of per Dutch LED Projects binnen een termijn van 30 dagen hiervan op de hoogte te stellen om het verzuim hiervan te kunnen herstellen. Dutch LED Projects streeft om binnen deze termijn alsnog de levering plaats te laten vinden. Wanneer Dutch LED Projects na deze termijn in gebreke blijft heeft de Wederpartij het recht om de overeenkomst te ontbinden. Na de levering gaat het eigendom van de producten over op Wederpartij na de volledige netto betaling van het totale factuurbedrag. Het risico wat verbonden is aan de producten gaat over van Dutch LED Projects naar de Wederpartij na de levering van de producten. Als blijkt dat de productie door enige oorzaak niet kan voldoen aan de bestelde kwantiteit door Wederpartij(en) is Dutch LED Projects gerechtig om de beschikbare producten te verdelen over zijn klanten, afhankelijk van de situatie en aanvraag, en vindt er een verrekening plaats voor de betaalde bedragen of wordt er een vervangend goed aangeboden. De leveringstermijn van reparaties uitgevoerd door Dutch LED Projects, uitbesteedt in opdracht van Dutch LED Projects of de producent hangen sterk af van de aard van het probleem, de complexiteit van het probleem, het aantal, de beschikbare middelen en overige zaken. Dutch LED Projects streeft ernaar om betreffende reparaties binnen 4 weken uit te voeren. Aan de vooraf gecalculeerde installatiekosten kunnen geen rechten worden verleend. Indien dergelijke installatiekosten hoger uit komen te vallen is zowel Dutch LED Projects als de aangewezen installateur bevoegd om een nacalculatie op te stellen. Deze nacalculatie van de installatiekosten vervangt ieder eerder kenbaar gestelde installatiekosten. Verwijderingsbijdragen Voor het verwijderen van de bestaande verlichting kan Dutch LED Projects extra verwijderingskosten in rekening brengen. Voor het verwijderen van grotere aantallen kan Dutch LED Projects een container in rekening brengen. Overmacht Onder overmacht wordt verstaan omstandigheden of gebeurtenissen die niet waren te voorzien tijdens het aangaan van de overeenkomst waardoor Dutch LED Projects niet aan zijn leveringsplichten zou kunnen voldoen binnen de gestelde levertermijnen.

6 Voor verzuim of enige vertraging van de overeenkomst is Dutch LED Projects niet aansprakelijk indien: De vertraging of het verzuim te wijten is aan overmacht zoals beschreven staat in de Nederlandse wetgeving De vertraging of het verzuim te wijten is aan het productieproces van de producent Als het verzuim of vertraging van de levering voldoet aan boven gestelde voorwaarden is Dutch LED Projects niet aansprakelijk voor enige vervolgschade van Wederpartij. Wanneer het verzuim of vertraging na drie maanden na de verstrekte leveringstermijn blijft bestaan heeft Dutch LED Projects en de Wederpartij beiden de bevoegdheid om de overeenkomst te ontbinden zonder dat daar enige aansprakelijkheid staat voor beide partijen. Beperking van de aansprakelijkheid Dutch LED Projects kan niet aansprakelijk worden gesteld voor misgelopen omzet, gederfde winst of (energie)besparing, reputatieschade, verlies van goodwill, schadevergoedingen van indirecte, bijzondere of bijkomende aard dan wel schadevergoedingen die zijn opgelegd op basis van een boete of gevolgschade afkomstig uit of verband houdend met de overeenkomst of verkoop van de producten of diensten die Dutch LED Projects heeft geleverd. Dutch LED Projects is niet aansprakelijk voor schadevergoedingen gebaseerd op een onrechtmatige daad, contractuele vormen of andere juridische grondslagen. De maximale hoogte van het bedrag voor schadevergoeding die buiten deze omstandigheden valt is 10% van het bedrag van de betreffende overeenkomst. Wanneer Wederpartij een schadevergoeding wilt claimen bij Dutch LED Projects dient deze binnen een termijn va 90 dagen te geschieden na de datum van het gemelde probleem. Een eventuele rechtsbeding dient binnen 1 jaar na de datum van de vordering te aanhangig gemaakt te worden. Valt de vordering buiten bovengenoemde termijnen dan is deze nietig. Vertrouwelijk Alle verstrekte data, technische gegevens, commerciële gegevens en financiële gegevens worden in vertrouwen aan de Wederpartij onthuld. Wederpartij erkent dat deze gegevens van Dutch LED Projects vertrouwelijk zijn en wettelijk worden beschermt. Het verstrekken van deze

7 gegevens is verboden en kan wettelijk worden vervolgd wanneer Dutch LED Projects hier schade aan ondervindt. Verrekening en de overdracht Wederpartij is niet gerechtigd om betalingen achter te houden, bedragen te verrekenen of te verlagen van producten welke zijn geleverd op basis van een overeenkomst tussen Wederpartij en Dutch LED Projects. Wederpartij is verplicht om zijn betalingen te voldoen voortkomend uit de overeenkomst tussen Wederpartij en Dutch LED Projects ondanks eventuele geclaimde schadevergoeding(en) waardoor de Wederpartij, of namens hem, aanspraak op wordt gedaan. Toegepaste wetgeving en bevoegde rechtbank Het Nederlands recht is van toepassing op alle overeenkomsten, samenwerkingen, bevestigingen, contracten en offertes. Dutch LED Projects zal in de eerste instantie ten alle tijden naar een passende oplossing zoeken voor een eventueel geschil tussen Wederpartij en Dutch LED Projects. In goed vertrouwen, passende onderhandelingen en goed overleg zal dit tussen de partijen geschieden om de (toekomstige)samenwerking te bevorderen. Eventuele geschillen welke niet samen kunnen worden opgelost zullen onderworpen worden aan de rechtbank te Amsterdam waarbij Dutch LED Projects er ten alle tijden is toe gerechtigd om juridische stappen te nemen of een procedure aan te spannen tegen de Wederpartij via enige andere bevoegde rechtbank. Het Verdrag der Verenigde Naties omtrent de internationale koopovereenkomst voor roerende zaken is niet van toepassing op alle overeenkomsten, samenwerkingen, bevestigingen, contracten en uitgebrachte offertes van en door Dutch LED Projects. Deze leveringsvoorwaarden zijn rechtelijk bepaald en is geen beperking van het recht van Dutch LED Projects hetzij de Wederpartij om via een gerechtelijke uitspraak bepaalde zaken, conflicten of vorderingen gedaan te krijgen. Beëindiging en inbreuk Dutch LED Projects kan zonder enige aansprakelijkheid van welke aard dan ook een overeenkomst, of onderdeel daarvan, beëindigen door middel van een schriftelijke danwel elektronische melding( ) indien:

8 a. Er door de Wederpartij enige bepalingen zijn geschonden of niet worden nageleefd of gerespecteerd. b. Enige procedure inzake een faillissement, reorganisatie, overnamen, insolventie, liquidatie of opheffing van de Wederpartij(ook als er een gedwongen/ongedwongen procedure wordt geïnitieerd) c. Wederpartij onder beheer van een bewindvoerder geplaatst wordt d. Een overdracht van de crediteuren van de Wederpartij plaats vind Wanneer bovenstaande bepalingen zich voordoen zijn openstaande betalingen verschuldigd en onmiddellijk opeisbaar. Overige bepalingen Wanneer er door een wetgevend of bestuurlijk orgaan een bepaling uit deze Algemene Leveringsvoorwaarden nietig wordt verklaard en zijn geldigheid verliest heeft dit geen invloed op de overige bepalingen uit deze Algemene Leveringsvoorwaarden. Wanneer dit laatst sprekende orgaan een ongeldige bepaling beoordeeld binnen deze Algemene Leveringsvoorwaarden wordt er geacht deze bepaling uit de voorwaarden te verwijderen, docht blijven alle overige bepalingen als volledig en van kracht en dient deze ongeldige bepaling te worden vervangen door een geldige bepaling die van toepassing hier op is.

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

de partij, rechtspersoon of natuurlijk persoon, die de opdracht geeft

de partij, rechtspersoon of natuurlijk persoon, die de opdracht geeft Algemene voorwaarden Ferry Noordermeer Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij, rechtspersoon of natuurlijk persoon, die de opdracht geeft Ferry

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering:

Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: Algemene Voorwaarden SbeO-Automatisering: 1.Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van SbeO-Aumatisering zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DataDidact

Algemene voorwaarden DataDidact 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met DATADIDACT en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding.

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding. Algemene (verkoop)voorwaarden Interact Consultancy BVBA 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten, mondeling dan wel schriftelijk, van of

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Definities: Algemene Voorwaarden A: Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V.,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight Algemene Voorwaarden - StudyRight Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - De prijzen en tarieven Artikel 6 - Betaling

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e

1. Defini)es. 2. Algemeen. 3. Aanbieding en accepta)e 1. Defini)es 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of non-profi

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65;

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard. Algemene Voorwaarden South Axis 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle South Axis uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL 1. Algemeen Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanvragen van klanten of aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V.

Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V. Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden Autobedrijf Keurmerk B.V. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst c.q aanbieding tussen Autobedrijf Keurmerk B.V. nader te noemen

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Snel Een Professionele Website. Onder Snel Een Professionele Website wordt verstaan de opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de begrippen 'opdrachtnemer' en 'opdrachtgever' gebruikt. Met 'opdrachtnemer' wordt Tekstbureau Bijdehand

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen en rechtsbetrekkingen tussen Airco Herstel Twente en haar opdrachtgever. 1.2 Van deze algemene voorwaarden kan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Pimpyourcan.com Alle opdrachten worden alleen volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. Door bij Pimpyourcan.com een bestelling te plaatsen,

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN 1. Algemeen 1.1 Rimote Media wordt in het document verder aangeduid met Rimote. De afnemende partij zal voortaan worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op al onze diensten. 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015]

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015] Algemene Voorwaarden Weteringdreef 159 2724 GX Zoetermeer Tel: 06 3975 2413 E-mail: info@valiesinstallatietechniek.nl Website: www.valiesinstallatietechniek.nl KvK nr: 64516768 In dit document vindt u

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts mogelijk indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan de wederpartij van Code#id Webdesign. Onder Code#id Webdesign wordt verstaan de opdrachtnemer en gebruiker van deze

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Strategaweb wordt gesloten. 2. Producten en diensten van Strategaweb:

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Kernfarm B.V., gevestigd in Breukelen (KvK nummer ), hierna te noemen Kernfarm.

Algemene verkoopvoorwaarden van Kernfarm B.V., gevestigd in Breukelen (KvK nummer ), hierna te noemen Kernfarm. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN KERNFARM B.V. Algemene verkoopvoorwaarden van Kernfarm B.V., gevestigd in Breukelen (KvK nummer 61111589), hierna te noemen Kernfarm. 1 TOEPASSELIJKHEID 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 085-4011 069 www.creativeict. www.creativeict.nl Creative ICT Bultsweg 90 7532 XJ Enschede info@creativeict.nl www.creativeict.nl KvK 08221000 BTW NL 203920429 B01 ABN AMRO 44.38.64.314

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn

Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn Deze leveringsvoorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle overeenkomsten waarbij everlearn Opdrachtnemer is. 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold

Algemene verkoop- en leveringvoorwaarden van Tech. Handelsonderneming Bredewold Betaling Bij vooruitbetaling van het totale bedrag, dient u het bedrag zoals vermeld op de orderbevestiging, de volgende werkdag (er kan nog een correctie volgen, bv andere prijs, niet leverbaar enz.)

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013 Algemene Voorwaarden FWT Solutions B.V. Postbus 1438 2302 BK Leiden Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@fwtsolutions.nl Website: www.fwtsolutions.nl KvK nr: 58865616 In dit document vindt u de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1.

Algemene Voorwaarden DBO energie BV DEFINITIES. Artikel 1. DEFINITIES Artikel 1. 1. In onderhavige voorwaarden wordt met opdrachtnemer aangeduid DBO Energie BV. Met opdrachtgever wordt de partij aangeduid die een goed of een dienst bij opdrachtnemer afneemt of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden systeembeheer zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF Algemene voorwaarden Harderwijn VOF ALGEMEEN Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Harderwijn vof en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing, voorzover

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Marjolein Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Marjolein Marketing, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen

Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen Algemene Voorwaarden FDS Aquasystemen Algemene voorwaarden van FDS Aquasystemen Nederland ingeschreven in het handelsregister K.v.K nr 34262947 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden Globility Connect B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32087923 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ROMAR-VOSS FLOORSYSTEMS B.V. Artikel 1. TOEPASSELIJKHEID Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn deze voorwaarden van toepassing op al onze aanbiedingen,

Nadere informatie

Arns Media Kraaiekamp 38 6662 SH Elst Gld Telefoon: 0481-375304 Mobiel: 06-53565585

Arns Media Kraaiekamp 38 6662 SH Elst Gld Telefoon: 0481-375304 Mobiel: 06-53565585 Algemene Levering, Verkoop- en Betalingsvoorwaarden Arns Media. 1. Algemene bepalingen 1.1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign.

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen OM Beleidsadvies en de opdrachtgever. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Effekt-advies, gevestigd: Paalmansdijk KB Diepenveen. Opgemaakt: oktober 2018

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Effekt-advies, gevestigd: Paalmansdijk KB Diepenveen. Opgemaakt: oktober 2018 Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Effekt-advies, gevestigd: Paalmansdijk 10 7431 KB Diepenveen. Opgemaakt: oktober 2018 Artikel 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden. 1.1 Alle offertes

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling. Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Noor Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie