STADSHUIS 'MANHATTAN'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STADSHUIS 'MANHATTAN'"

Transcriptie

1 STADSHUIS 'MANHATTAN' ACCU architecten Jinnahsingel VD ROTTERDAM uw architect mobiel telefoon website Sander Smit ( ) De speciaal voor de UIVER-kavels ontworpen STADSHUIZEN van ACCU zijn geïnspireerd door de statige Townhouses in steden als New York, Sydney, Tokyo en San Francisco. Een zee van licht, ruimte en ruimtelijkheid gaat gepaard met een riant uitzicht en de allure van stedelijk laan-wonen in een parkachtige omgeving. Zie voor verdere toelichting onze website: (deelplan 20) ACCU architecten MAATVOERING 7,5 x 11 x 10 m (b x d x h) INHOUD 674 m3 OPPERVLAK 225 m2 (BVO) inclusief erker aan de voorzijde 11 m ENERGIENORM (EPC NORM) < 0,4 energieneutraal is mogelijk BOUWMETHODE Traditioneel. Betonnen vloeren, kalkzandsteen ankerloze spouwmuren. Gevelmaterialen afhankelijk van het voor u te maken definitief ontwerp. ACCU architecten BEGANE GROND EERSTE VERDIEPING TWEEDE VERDIEPING RICHTPRIJS bouwkosten vanaf ca ,aangezien de woning geheel op de wensen van u als bewoner wordt afgestemd kunnen de bouwkosten nog niet definitief bepaald worden. Dit is een voorbeeldwoning. Stel uw eigen woning samen of maak samen met ons een uniek ontwerp. Bel me gerust mobiel. ACCU komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, want u bent uniek en dat wordt uw woning ook! ACCU architecten Use, reproduction or publication by any method in whole or in part is prohibited, unless authorized by ACCU architecten / Sander Smit. Ownership of the design, plans and specifications is solely with ACCU architecten / Sander Smit.

2 EH-ARCHITECTS. ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG IK BOUW EEN MODERNE HOEKWONING Richtprijs van de woning v.a Type woning hoekwoning Maatvoering 7,5m * 10,0m * 9,0m Bruto-vloeroppervlak (BVO) 225 m2 Bouwvolume 675 m3 Constructiemethode traditioneel (kzs/beton) Gevelmateriaal hout / baksteen / plaatmateriaal Energieverbruik (EPC) < 0.4 Te bouwen op kavels 23, 37, 38, 47 Deze bijzondere en stoere hoekwoning biedt veel woonruimte, er zijn veel verschillende indelingen mogelijk. Hierbij kunt u onder andere denken aan een woonkamer op de eerste verdieping en ruime leefkeuken aan de tuin. Daarnaast wordt de woning voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en kan de EPC worden teruggebracht naar EPC=0, waardoor deze woning energieneutraal wordt gebouwd. Het is uiteraard mogelijk de woning dieper of als tussenwoning te bouwen. DUURZAAM Wij ontwerpen duurzame en energiezuinige woningen met een prettig en een gezond binnenklimaat. Deze woning wordt aangeboden met duurzame onderhoudsarme materialen, hoogwaardig isolatiemateriaal, groendak, vloerverwarming, (drie)dubbelglas, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie. Dit zorgt voor extra wooncomfort en een laag energieverbruik! De woning heeft een EPC < 0,4 en krijgt daarmee het Energielabel A+++ Wij adviseren u tijdens het ontwerptraject graag over de diverse duurzaamheidsopties en de voordelen hiervan. WIE ZIJN WIJ? CONTACT EH-ARCHITECTS is hét Architectenbureau uit Den Haag, gespecialiseerd in zelfbouw, duurzaamheid en betaalbaar bouwen. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van unieke (tussen)woningen en (half-)vrijstaande villa s voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen met een bijzondere woonwens. EH-ARCHITECTS. BNA Surinamestraat GJ Den Haag Iedere woning is uniek en betaalbaar! Voor elk budget ontwerpen wij een op maat gemaakte woning, die wij in een vroeg stadium aan het budget toetsen, zodat u later niet voor financiële verrassingen komt te staan. info@eh-architects.nl Uiteraard is het mogelijk wijzigingen in dit ontwerp aan te brengen en kunnen wij deze woning op alle zelfbouwkavels realiseren. Spreekt het ontwerp van deze woning u aan en wilt u samen met ons uw droomwoning ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

3 globalarchitects Wonen naar Eigen Smaak, bepaal samen met ons de uitstraling en indeling van uw huis Bouwkosten ca , (incl. BTW.) 400 euro per m 3 Type woning hoekhuis Afmeting 6.6x11 m, 10 m hoog Oppervlak 185 m 2 Bouwvolume 726 m 3 Verdiepingen 3 Energieverbruik EPC = 0.4 tot 0.2 MY FACTORY Dit hoekhuis heeft een open loft ruimte op de begane grond met een open keuken, eetkamer, woonkamer en een directe relatie naar de tuin. De woning kenmerkt zich door de hoge plafonds van 3,5 m op de begane grond verdieping. Op de eerste etage zijn 3 kamers en op de 3e etage 2 kamers en een riant dakterras. Op elke verdieping kan een badkamer gerealiseerd worden. Kleine Veenkade 38 Den Haag / info@globalarchitects.nl MATERIAALGEBRUIK De woning zal worden gebouwd van duurzame natuurlijke onderhoudsvriendelijke materialen, deze zullen in samenspraak met u worden bepaald. Denk daarbij aan baksteen, stuc, verduurzaamd hout, beton en aluminium kozijnen. KOSTEN De genoemde kosten zijn een inschatting van de totaal prijs. We ontzorgen je op regelvlak, maar u heeft wel alle vrijheid om uw eigen huis te ontwerpen. Welke woonwens u ook heeft: wij denken met u mee en zorgen dat het binnen uw budget past. De woning is inclusief afbouwgarantie. globalarchitects Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn eenvoud, minimalistische detaillering, verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.! Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie. We zijn ook te vinden op pinterest, facebook en instagram

4 Prijs van de woning ,- Type woning hoekwoning Maatvoering (b*d*h) 7.50 * * 9.00 Vloeroppervlak (GBO) 212 m2 Bouwvolume 775 m2 Constructiemethode kalkzandsteen, beton, Gevelmateriaal baksteen, aluminium Energieverbruik (EPC) 0.4 HANS WITTE ARCHITECT Het architectenbureau heeft ruime ervaring in het ontwerpen voor particuliere opdrachtgevers. Door onze expertise kunnen wij het hele bouwproces begeleiden en u daarmee veel zorgen uit handen nemen. De wisselwerking met de opdrachtgever vinden wij erg belangrijk. Samen met u maken wij een unieke woning. Ir. Hans Witte Architect Schutterstraat MX Delft info@hanswitte.nl Haags Herenhuis met erker UIVER kavelnummers 23, 37, 38 en 47 HAAGS HERENHUIS MET ERKER ONTWERP Een statige gevel met grote raamopeningen voor een optimale lichtinval, daarachter een efficiënt ingedeelde woning met veel leefruimte. De gevel is geïnspireerd op de klassieke Haagse architectuur met witte kozijn kaders en een kroonlijst op het dak. Achter de erker met dubbel hoge ramen aan de tuinzijde is een vide, die de woonkamer met de daarboven gelegen werkkamer verbindt. De trap krijgt een voorname uitstraling met een vide langs het trapgat en een lichtkoepel. PLATTEGROND Op de begane grond is er een ruime woonkamer met aan de achterzijde een half open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de ouderslaapkamer met aparte badkamer en een werkruimte met vide naar de woonkamer. Op de tweede verdieping zijn de kinderkamers met aparte badkamer en toilet en een bergruimte. OPTIES In samenspraak met de architect kunt u een unieke woning samenstellen. In de tuin kan een carport of tuinberging/ garage worden geleverd. Als optie is de woning energieneutraal EPC= 0 te maken. TOELICHTING OP DE PRIJS De prijs omvat de geschatte bouw- en advieskosten inclusief btw. Keuken, sanitair en vloerafwerking is niet in de prijs opgenomen. De prijs is indicatief en afhankelijk van het gewenste kwaliteitsniveau. begane grond 1e verdieping 2e verdieping

5 HOEK WONING WIJDS ZICHT Type woning Hoekwoning Uiver Richtprijs vanaf ,- Maatvoering: 7,5 x 11,0 m Vloeroppervlak 225 m2 (BVO) Bruto inhoud 675 m3 Bouwmethode Traditioneel Energieverbuik EPC <0,4 HRH-ARCHITECTEN is gespecialiseerd in zelfbouw, duurzaamheid en betaalbaar bouwen. De dialoog met de opdrachtgever vinden wij erg belangrijk. Samen met u maken wij een uniek ontwerp voor uw woning. Dat kan dus ook anders zijn dan getoond ontwerp. Onze kracht is betrokkenheid en aandacht voor alle onderdelen van het zelfbouw traject : Van planning en techniek tot en met vergunningen en de selectie van een aannemer. We adviseren u ook over de bouwkosten en overige kosten van zelfbouw. Vermelde bouwkosten zijn indicatief en mede afhankelijk van wensen opdrachtgever qua afwerkingsniveau. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking waarbij wij met u kunnen spreken over uw woonwensen voor deze of een andere kavel. HRH Architecten Delft / info@hrharchitecten HOEKWONING WIJDS ZICHT Een hoekwoning geeft extra vrijheid voor de indeling van de woning en positionering van ramen. Per situatie kijkt HRH naar de meest optimale oplossing, die bij de oriëntatie van de woning en uw wensen past. In dit voorbeeld lopen de markante kozijnen van vloer tot vloer. Het verloop van de vloeren wordt geaccentueerd door de witte horizontale banden, die rondom doorlopen en alle vloeren en balkons met elkaar verbinden tot één geheel. Speciale hoekramen geven de woning een extra dimensie, zowel van binnen als van buiten.

6 KOPWONING GOLFSLAG Type woning UIVER Kopwoning Richtprijs vanaf ,- Maatvoering: 7,5 x 11,0m Vloeroppervlak 212 m2 (BVO) Bruto inhoud 672 m3 Bouwmethode traditioneel: steen en beton Energieverbuik EPC <0,4 HRH-ARCHITECTEN is gespecialiseerd in zelfbouw, duurzaamheid en betaalbaar bouwen. De dialoog met de opdrachtgever vinden wij erg belangrijk. Samen met u maken wij een uniek ontwerp voor uw woning. Dat kan dus ook anders zijn dan getoond ontwerp. Onze kracht is betrokkenheid en aandacht voor alle onderdelen van het zelfbouw traject : Van planning en techniek tot en met vergunningen en de selectie van een aannemer. We adviseren u ook over de bouwkosten en overige kosten van zelfbouw. Vermelde bouwkosten zijn indicatief en mede afhankelijk van wensen opdrachtgever qua afwerkingsniveau. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking waarbij wij met u kunnen spreken over uw woonwensen voor deze of een andere kavel. BEGANE GROND HRH Architecten Delft / info@hrharchitecten KOPWONING GOLFSLAG MET VIDE EERSTE VERDIEPING Ruime en ruimtelijke eengezinswoning met grote woonkamer aan de waterkant en woonkeuken aan straatzijde bij de zonnige tuin Vijf slaapkamers / hobbykamers zijn zonder meer realiseerbaar. Op tweede verdieping is een dakterras waar naar keuze nog een extra kamer van gemaakt kan worden. De indeling met woonkamer over de volle breedte is gericht op optimale beleving van het water en hollandse luchten. De Vide draagt hier aan bij. Bij de kopwoning van het type Golfslag is het panorama nog een slag wijdser dan bij de tussenwoning door extra ramen in de zijgevel TWEEDE VERDIEPING

7 Window house 8A Architecten Van Nelleweg BC Rotterdam / Window house is een moderne hoekwoning met grote verdiepingshoge aluminium ramen met te openen luiken, waarbij de entree aan de voorkant ligt. De afmetingen, indeling en gevelmaterialen van de woning kunt u zelf bepalen. Op bovenstaande beelden is als voorbeeld een gevel van grijs plaatmateriaal afgebeeld, waarbij de woning is voorzien van een inpandig dakterras met houten binnenafwerking. Kijk voor meer informatie op onze website Hier vindt u verschillende moderne tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Wij hebben verschillende kavelwoningen gebouwd, in uitvoering en in ontwikkeling. Naast onze kavelwoningen ontwerpen wij ook woningen op maat. Bekijk hiervoor onze 8A-website begane grond 1e verdieping 2e verdieping Voor kavels 23, 37, 38, 47, 76 en 77: 6,0 x 11,0m: ,- incl. BTW 6,6 x 11,0m: ,- incl. BTW 7,5 x 11,0m: ,- incl. BTW

8 End-datcha house 8A Architecten Van Nelleweg BC Rotterdam / End-datcha house is een moderne hoekwoning met grote verdiepingshoge aluminium ramen met te openen luiken. De entree ligt aan de zijkant en verdiept in de gevel om droog voor de deur te kunnen staan als het regent. De afmetingen, indeling en gevelmaterialen van de woning kunt u zelf bepalen. Op bovenstaande beelden is als voorbeeld een gevel van vergrijst houten delen afgebeeld. Kijk voor meer informatie op onze website Hier vindt u verschillende moderne tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Wij hebben verschillende kavelwoningen gebouwd, in uitvoering en in ontwikkeling. Naast onze kavelwoningen ontwerpen wij ook woningen op maat. Bekijk hiervoor onze 8A-website begane grond 1e verdieping 2e verdieping Voor kavels 23, 37, 38, 47, 76 en 77: 6,0 x 11,0m: ,- incl. BTW 6,6 x 11,0m: ,- incl. BTW 7,5 x 11,0m: ,- incl. BTW

9 U BEPAALT begane grond tweede verdieping eerste verdieping Optimale functionaliteit In U BEPAALT woning tussen- of kopwoning zijn alle mogelijkheden gecreëerd om perfect te wonen. De ruimtes zijn ruim van maat en bieden voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een inloopkast en een bad. Er is voor gekozen om flexibel gebruik van de ruimtes mogelijk te maken. Op de tweede verdieping kan bijvoorbeeld later van de berging eenvoudig een tweede badkamer gemaakt worden. Hoge ramen en een grote schuifpui naar de tuin zorgen voor veel daglicht en een ruimtelijk gevoel. Voorbeeld type: Uiver 7,50 m. Verkrijgbaar in alternatieve beukmaten Kostprijs indicatie per beukmaat Tussenwoning 7500 maat ,-- Kopgevelwoning ,-- Raming is excl. Verwarming Raming is incl. architect, constructeur, WABO, BTW. Prijs biogenetische infrarood verwarming: ,-- Contactpersoon: Stan Aarts Stan@stanaarts.com Telefoon: Architectonisch concept In de beeldtaal van U BEPAALT woning tussen- of kopwoning is gekozen om de woning maximaal aan te sluiten op uw persoonlijke leef- en woonwensen. Een selectie aan zorgvuldig ontworpen en geselecteerde bouwelementen zorgen ervoor dat het beeld van de woning altijd goed blijft, onafhankelijk van de buurman. Door de diversiteit aan materiaalkeuzes en/of bouwelementen is het daarnaast ook erg mooi om de U BEPAALT woning tussen- of kopwoning meerdere malen naast elkaar te zetten. Door de diepte- en tintverschillen en het mogelijk terugspringen en verspringen gevelelementen komt de woning niet massief over, maar juist vriendelijk en speels, of als u een meer klassiek gestylede uitstraling wilt meegeven aan uw woning, strak en zakelijk. Eigentijds of juist klassiek, u bepaalt uw uiteindelijke droomwoning. De warme materialen, mooie afwerking en de keuze uit mooi metselwerk maakt de woning altijd chique en vriendelijk. DISCLAIMER Alle illustraties en plattegronden in deze brochure zijn suggestief en geven slechts een indruk van uw toekomstige woning. Reële kleuren kunnen tevens afwijken. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De verkoop van de woningen geschiedt altijd op basis van de technische omschrijving en verkooptekeningen.

10 SPECIFICATIES DIJKWONING UIVER Kavelnummers: 23, 37, 38 & 47 Richtprijs: ,- euro incl. BTW Maatvoering (hxbxd): 10 x 7,5 x 11 Vloeroppervlak (BVO): 225 m2 Vloeroppervlak (GBO): 193 m2 Bouwvolume: 795 m3 Constructiemethode: Staalframe casco EPC: 0,4 WnS ARCHITECTEN Adres: Stoelmatter 7d Postcode: 2292 JM Wateringen Telefoon: info@wnsarchitecten.nl Website: slaapverdieping 1 terras 2 slaapkamer 3 slaapkamer 4 badkamer 5 toilet WIE ZIJN WIJ WnS Architecten heeft ruime ervaring met particuliere woningbouw. Onze opdrachtgevers zijn onze grootste inspiratiebron. Door hun woonwensen, manier van leven, gezinssamenstelling, hobby s en werk ontstaat een uniek woningontwerp. Thuiskomen is het gevoel dat een woning bij de bewoners moet oproepen. Straatgevel masterbedroom 1 walk-in closet 2 slaapkamer 3 badkamer dijkniveau 1 woonkamer 2 woonkeuken 3 terras ONTWERP In het interieur van deze moderne dijkwoning wordt op een natuurlijke wijze de glooiing van de dijk voortgezet. Hierdoor ontstaat een splitlevelwoning die zich voegt naar de kwaliteiten van de locatie. De entree en de garage zijn op straatniveau aan de voorzijde van de woning. Op dijkniveau bevindt zich de ruime woonkeuken met aangrenzend het verhoogde terras met panorama zicht op de Plas van Reef. De extra hoge woonkamer ligt op het zuiden aan de voorzijde van de woning. De erker vangt veel licht en brengt de zon tot diep in het huis. Boven de woonkeuken ligt de masterbedroom met een ruime walk-in closet en badkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich de overige slaapkamers met een 2e badkamer en een ruim terras op het zuiden Plattegronden straatniveau 1 entree 2 garage 3 meterkast 4 garderobe 5 techniek 6 berging 7 toilet N MATERIALISATIE EN BOUWPRIJS Gevelafwerking in metselwerk (kleur naar eigen keuze). Aluminium kozijnen met HR++ glas. Het casco is van staalframe met prefab betonnen vloeren en tussenwanden wanden van porotherm. Wanden zijn behangklaar, plafonds spuitwerk. Vloeren zijn uitgerust met vloerverwarming, klaar om naar eigen inzicht afgewerkt te worden. Tegelwerk in de sanitaire ruimten. De bouwprijs is op basis van deze uitgangspunten en inclusief honoraria voor architect en constructeur. De prijs is exclusief sanitair, keuken, vloer- en wandafwerkingen. Wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele bouwproces; van eerste schets tot en met oplevering. De woning is geheel naar eigen wens in te vullen. kavel bouwvlak kavel Dijkgevel Langsdoorsnede

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE HOEKWONING. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM CONTACT WIE ZIJN WIJ?

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE HOEKWONING. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM CONTACT WIE ZIJN WIJ? EH-ARCHITECTS. ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG IK BOUW EEN MODERNE HOEKWONING Richtprijs van de woning Type woning Maatvoering Bruto-vloeroppervlak (BVO) Bouwvolume Constructiemethode Gevelmateriaal Energieverbruik

Nadere informatie

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM WIE ZIJN WIJ? CONTACT

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM WIE ZIJN WIJ? CONTACT EH-ARCHITECTS. ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA Richtprijs van de woning v.a. 250.000 Maatvoering 6,4m * 9,5m * 7,0m Bruto-vloeroppervlak (BVO) 122 m2 Bouwvolume 365 m3 Constructiemethode

Nadere informatie

STADSHUIS 'SYDNEY' ACCU architecten. ACCU komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, want u bent uniek en dat wordt uw woning ook!

STADSHUIS 'SYDNEY' ACCU architecten. ACCU komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, want u bent uniek en dat wordt uw woning ook! STADSHUIS 'SYDNEY' ACCU architecten Jinnahsingel 17 3066 VD ROTTERDAM uw architect mobiel telefoon email website Sander Smit 06-144 566 05 (010-2205953) info@accu-architecten.nl www.accu-architecten.nl

Nadere informatie

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM WIE ZIJN WIJ? CONTACT

EH-ARCHITECTS. IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA. ikbouwindenhaag ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG DUURZAAM WIE ZIJN WIJ? CONTACT EH-ARCHITECTS. ZELFBOUWARCHITECT DEN HAAG IK BOUW EEN MODERNE BOSVILLA Richtprijs van de woning Maatvoering Bruto-vloeroppervlak (BVO) Constructiemethode Gevelmateriaal Energieverbruik (EPC) Te bouwen

Nadere informatie

ikbouwindenhaag CONTACT VERANDA VILLA WIE ZIJN WIJ?

ikbouwindenhaag CONTACT VERANDA VILLA WIE ZIJN WIJ? VERANDA VILLA CONTACT De Veranda villa is een moderne strakke villa ontworpen met maximale zonen daglicht in de woning. Kenmerkend aan deze villa is de grote veranda aan de voorzijde. Zowel in de kleur

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

STADSHUIS 'YPENBURG'

STADSHUIS 'YPENBURG' STADSHUIS 'YPENBURG' ACCU architecten Jinnahsingel 17 3066 VD ROTTERDAM ACCU architecten uw architect mobiel Sander Smit 06-144 566 05 telefoon (010-2205953) email website info@accu-architecten.nl www.accu-architecten.nl

Nadere informatie

ikbouwindenhaag BEDRIJFSWONING 7500 PHB 13, 22

ikbouwindenhaag BEDRIJFSWONING 7500 PHB 13, 22 BEDRIJFSWONING 00 PHB, Type woning bedrijfswoning kavel PHB, Bouwprijs ( richtprijs) vanaf ca.00,00 incl BTW Maatvoering:, x 0 m Vloeroppervlak ca 00 m (BVO) Bruto inhoud 00 m Bouwmethode traditioneel

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14 VRIJSTAAND EEN LEVEN LANG WOONGENOT EEN OASE VAN RUST bungalow Vloeroppervlak (GBO) 132 m2 Bouwvolume 627 m3 Midden in de drukte van de stad staat deze bungalow met vrij indeelbare ruimten en loftachtige

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL.04.0 AMSTERDAM Bureau Fraai realiseert projecten op maat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever/gebruiker. Bij elk project wordt er gestreefd

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

DIJKWONINGEN HILLEDIJK 01 JUNI 2017

DIJKWONINGEN HILLEDIJK 01 JUNI 2017 DIJKWOIGE 01 JUI 2017 VAAF 289.500,- incl. eigen parkeerplaats mogelijke verkaveling afhankelijk van verkoop LAA OP ZUID Maasdijk Hoek is een echte dijkwoning: de entree en woonkamer liggen op dijkniveau

Nadere informatie

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 DE ENTREE nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 Frisse, eigentijdse woningen met een nostalgisch karakter,

Nadere informatie

Hoflaan AD Vlaardingen k.k.

Hoflaan AD Vlaardingen k.k. TE KOOP Hoflaan 30 3134 AD Vlaardingen 379.500 k.k. KENMERKEN Prijs 379.500 k.k. Postcode 3134 AD Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 410 707cm Garage Garage, Parkeerplaats

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

Sandakker 25, Duizel

Sandakker 25, Duizel Sandakker 25, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

De mij woning: optimale vrijheid. 1 e verdieping 2 e verdieping. begane grond. Gerben ter Horst hoofdarchitect

De mij woning: optimale vrijheid. 1 e verdieping 2 e verdieping. begane grond. Gerben ter Horst hoofdarchitect De mij woning: optimale vrijheid energie 0,40 De samenwerking is prettig. Ik kan altijd met vragen terrecht. Rana Sjoerds, klant IbbA Ik bouw betaalbaar Almere is een feest voor de startende zelfbouwer

Nadere informatie

h e r e n h u i z e n

h e r e n h u i z e n herenhuizen herenhuizen aan het park Riante herenhuizen, prachtig gelegen aan het park in Carolus. De bijzondere architectuur van de herenhuizen doet denken aan de grandeur uit begin vorige eeuw. Deze

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft 431.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 431.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, 583 733cm

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Adres gegevens ricoligtvoet Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Hooglanderveen Vraagprijs: 450000 Kosten Koper Bouwjaar: 1997 Aantal kamers: 5 Woon oppervlakte:

Nadere informatie

bouwen onder architectuur met bouwgarant Brick-homes stadswoningen met hedendaagse allure en uitnodigende uitstraling

bouwen onder architectuur met bouwgarant Brick-homes stadswoningen met hedendaagse allure en uitnodigende uitstraling bouwen onder Brick-homes stadswoningen met hedendaagse allure en uitnodigende uitstraling Brick-home 01 stadswoning met hedendaagse allure en uitnodigende uitstraling een flexibel concept SPECIFICATIES

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer -ong

Utrecht Bouwnummer -ong Utrecht Bouwnummer -ong Vraagprijs: 395.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer -ong TUINHOF BLAUCAPEL Wonen in Tuindorp-Oost in de wijk Noordoost is luxe en rustig wonen in een groene omgeving

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Park Krayenhoff Uithoorn

Park Krayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Situatie Park rayenhoff vormt een ruim opgezette parkachtige woonwijk aan de noordwest-zijde van Uithoorn op het voormalige IBM-terrein. Het hele plan is

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

Hoflaan AD Vlaardingen k.k.

Hoflaan AD Vlaardingen k.k. TE KOOP Hoflaan 40 3134 AD Vlaardingen 389.000 k.k. KENMERKEN Prijs 389.000 k.k. Postcode 3134 AD Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 410 707cm Garage Garage,

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

RIJWONINGEN & TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

RIJWONINGEN & TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN RIJWONINGEN & TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN Tuinpark 35 36 38 39 40 41 42 37 FASE 1 15 16 17 18 19 20 Twee-onder-één-kap Twee gelijke kappen 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 Rijwoningen BOUWNUMMERS

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO'

accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO' accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO' DEN HAAG -PETROLEUMHAVEN : BLOK J KADEWONINGEN ACCU architecten DOORSNEDE VOORBEELD CASCO KADEWONING 3 LAAGSE WONING 3, LAAGSE WONING

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie Duizelseweg 4 5521 AC te Eersel Vraagprijs 450.000,- K.K. Wonen in het centrum Nieuwbouwwoning op prachtige locatie 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Tomatenlaan 10a, Den Haag Onder architectuur ontworpen fraaie vrijstaande nieuwbouwwoning met carport en vrijstaande stenen garage. Afwerking, materiaalgebruik en uitrustingsniveau zijn van een uitzonderlijk

Nadere informatie

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018 Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels 24 januari 2018 Inleiding 1. Welkom 2. Locatie 3. Situatie 4. Woningen 5. (Zelf)bouwkavels 6. Woonmenu 7. Prijs- en afwerkingsniveau

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ De Vroomstraat 21, Wateringen Gelegen net buiten het centrum van Wateringen in een autoluwe straat. Deze zgn. kwadrantwoning maakt deel uit van een blok eigentijdse en moderne woningen met een eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid

OptimaalWoning. het comfort van duurzaamheid OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Optimaal Woning Zorgeloos woongenot! OptimaalWoning het comfort van duurzaamheid Een complete eengezinswoning vanaf 175.000 v.o.n. (inclusief grond en exclusief

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

Comfortabel thuiskomen in een compacte vrijstaande woning, Richtprijs

Comfortabel thuiskomen in een compacte vrijstaande woning, Richtprijs ON MY OWN Comfortabel thuiskomen in een compacte vrijstaande woning, Richtprijs 179.800 On My Own is een Tiny house ontworpen voor de Bouwexpo Tiny Housing in Almere. Het ontwerp kan gerealiseerd worden

Nadere informatie

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Pangahout 4 2719 KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2719 KS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Oost, 600 1400cm

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Achterweg 2e Hoogvliet 3191 VA. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Achterweg 2e Hoogvliet 3191 VA. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Achterweg 2e Hoogvliet 3191 VA Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Gelegen aan het park de stadstuinen in het centrum van Hoogvliet

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

Streefkerk Nieuwe Veer 114

Streefkerk Nieuwe Veer 114 Stijlvol woning in een uniek landhuis Woonkamer Keuken Ligging Vraagprijs e 875.000,-- k.k. Het is stijlvol wonen in dit statige en unieke landhuis met een geweldige ligging. Aan de voorzijde bevindt zich

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent IJSSELMAERE De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent Bouw je eigen droomvilla aan het water Het zelf bouwen van een huis is een intensief traject waarbij je rekening moet houden met een

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Eigen Huis ong 2627 CK Delft 460.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 460.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

2 halfvrijstaande villa s en 4 appartementen Westeinde 132b, Voorburg

2 halfvrijstaande villa s en 4 appartementen Westeinde 132b, Voorburg 2 halfvrijstaande villa s en 4 appartementen Westeinde 132b, Voorburg Riante woningen en appartementen met zicht op de Vliet vanuit de woon en slaapkamers 2 Wonen aan de Vliet Locatie Enigszins verscholen

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wingerdpark RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wingerdpark 97 2724 RC Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 190m² Vraagprijs 500.000 k.k. KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 2724 RC Ligging Aan het water, In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Herenlaan 8, Maasland In het buitengebied gelegen vrijstaande semibungalow met inpandige garage en vrije tuin. Vraagprijs: 549.000,- k.k. Oplevering: medio mei 2017 Bouwjaar 2000 Aantal kamers 4 Woonopp.

Nadere informatie

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k.

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg 539.000 k.k. KENMERKEN Prijs 539.000 k.k. Postcode 2271 EH Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 620 960cm Garage Garage,

Nadere informatie

TE KOOP. Tollensstraat GD Den Haag k.k.

TE KOOP. Tollensstraat GD Den Haag k.k. TE KOOP Tollensstraat 103 2513GD Den Haag 850.000 k.k. KENMERKEN Prijs 850.000 k.k. Postcode 2513GD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, In stadscentrum, Nabij snelwegen Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij!

Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Salomonszegel 61 - KATWIJK Comfortabel wonen? Kom dan kijken in deze royale, moderne en uitgebouwde 6-kamer eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zanderij! Dit moderne herenhuis is gelegen

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

HUNZEWEG 13C DE GROEVE

HUNZEWEG 13C DE GROEVE HUNZEWEG 13C DE GROEVE 400.000 k.k. www.hunzeweg13c.nl Hunzeweg 13c, De groeve Onder de rook van Zuidlaren, ingebed tussen het natuurgebied Tusschenwater en het Zuidlaardermeer, ligt deze recent gebouwde,

Nadere informatie

inspiratiewoningen Parijsch Culemborg

inspiratiewoningen Parijsch Culemborg inspiratiewoningen Parijsch Culemborg Arthur Tomas Jony Kallia Global Architects Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 0 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen.

Nadere informatie

accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO'

accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO' accu-architecten.nl/portfolio/den-haag-petroleumhaven KADEWONING 'CASCO' DEN HAAG -PETROLEUMHAVEN : BLOK J KADEWONINGEN ACCU architecten DOORSNEDE VOORBEELD CASCO KADEWONING LAAGSE WONING, LAAGSE WONING

Nadere informatie

Dudok villa s. Architectenwijk Almere Poort

Dudok villa s. Architectenwijk Almere Poort Dudok villa s Architectenwijk Almere Poort Colofon Architectbna.nl Hans Oudendorp BNA J.O. Vaillantlaan 50A, 1086 ZA Amsterdam info@architectbna.nl 020.62.41.644 06.2007.03.49 Leukehuizen.nl Jorien van

Nadere informatie

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN /

DUTCH DESIGN HOMES TORENALLEE BD EINDHOVEN / TORENALLEE 26-40 5617 BD EINDHOVEN 06-50884953 / 06-30565939 WWW.DUTCHDESIGN.NL Schuurwoning variant Zeeland Deze riante, uiterst flexibele woning komt geheel vrijstaand, maar ook geschakeld goed tot zijn

Nadere informatie

halfvrijstaande villa s

halfvrijstaande villa s halfvrijstaande villa s Individueel aantrekkelijk De bijzondere architectuur van de halfvrijstaande villa s maakt de woningen aan alle kanten aantrekkelijk. Er is niet gekozen voor één ontwerp, maar voor

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o.

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o. Verkoopbrochure zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden 234.000,- v.o.n Nieuwedijk 59 Lemmer Omschrijving In centrum van Lemmer gelegen ruime woning (circa 620 m³)

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015 Villa RV Beesel, 2015 Adres: Bussereindseweg 10, 5954 CH, Beesel NL Programma: Villa Oplevering: mei 2015 Architect: Dreessen Willemse Architecten Projectteam: Lars Dreessen, Rob Willemse, Léon Habets,

Nadere informatie

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum Algemene informatie Straat: Limburgiaplantsoen 10 Postcode: 6445XD Stad: Brunssum Perceeloppervlakte: 195 m² Woonoppervlakte: 155 m² Volume: 355 m³ Bouwjaar: 2006 Type: Tussenwoning Prijs: 224.500 k.k.

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie