CMS Made Simple productsheet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CMS Made Simple productsheet"

Transcriptie

1 CMS Made Simple productsheet

2 Algemene informatie CMS made Simple CMS made Simple is open source CMS Made Simple (CMSMS) is een Open Source Content Management System. Bij de meeste commerciële software is de broncode geheim en wordt deze juridisch beschermd door het auteursrecht. In dat geval koopt of huurt u als klant de software. Omdat de broncode niet wordt meegeleverd is het alleen voor de makers mogelijk aanpassingen in de code door te voeren. Bij CMSMS is dat niet het geval, CMSMS is Open Source. De broncode is dus niet beschermd met auteursrechten en is gratis te downloaden op internet. Daarnaast is er uitgebreide documentatie zodat elk internetbureau met de broncode van CMSMS kan werken. Hierdoor bent u niet gebonden aan één partij. Een door InstaPage gemaakte website wordt altijd uw eigendom. U betaalt ons niet voor het product (CMSMS), want het product is gratis (Open Source). U betaalt InstaPage voor diensten met betrekking tot CMSMS. Denk daarbij aan: Installeren van CMSMS Het finetunen en optimaliseren van CMSMS Het maken van een ontwerp op maat, geheel naar uw wensen en eisen Het basen van uw ontwerp (omzetten naar HTML / CSS), eventueel Responsive Het inbouwen van het ontwerp in CMSMS Het werkend maken van onderdelen, zoals een nieuwsmodule, het menu, etc. Het installeren van aanvullende modules, zoals een module om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren Het koppelen van uw website aan externe partners (API) Het schrijven van maatwerk koppelingen of modules, denk aan een koppeling met uw boekhoudpakket, uw Twitter account, etc. Het testen van de functionaliteiten in uw website CMSMS regelmatig updaten naar een nieuwere versie Het geven van trainingen en cursussen Etc. etc. Bij Open Source Software loopt u geen risico met betrekking tot prijsstijgingen en abonnementskosten. Als uw webbouwer stopt met zijn werkzaamheden of in het ergste geval failliet gaat kan een ander internetbureau de werkzaamheden snel op pakken wanneer u heeft gekozen voor Open Source Software. Kort samengevat bent u bij Open Source Software minder kwetsbaar voor externe invloeden en bent u flexibeler dan wanneer u kiest voor software met een licentie.

3 Waarom kiezen voor CMSMS? Er zijn erg veel Content Management Systemen beschikbaar. Waarom dan kiezen voor CMSMS? Wij hebben met veel systemen gewerkt waaronder Wordpress, Joomla en Drupal. Niet alleen de medewerkers van InstaPage, maar ook onze klanten zijn het er unaniem over eens dat CMS Made Simple in de meeste gevallen de beste keuze is. Modulair opgebouwd met een goede structuur en documentatie CMSMS is een Modulair opgebouwd CMS. Daardoor is het makkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten en modules. Dit kunnen bestaande modules zijn of modules speciaal voor u ontwikkeld. De code van CMSMS is gescheiden van de templates, wat er voor zorgt dat het voor onze developers relatief eenvoudig is om extra functionaliteiten bij te schrijven. Er is een zeer uitgebreide developers guide (documentatie voor webbouwers) beschikbaar en de structuur van mappen is overzichtelijk en logisch. Op internet is erg veel te vinden over het CMS voor u als gebruiker. Eenvoudig in gebruik en Open Source CMSMS is erg eenvoudig voor zowel de developer als een webshop beheerder. Alle items en kopjes in het beheer gedeelte spreken voor zich waardoor iedereen snel aan de slag kan met de nieuwe website. Het CMS is simpel opgebouwd en mogelijk in meer dan 45 talen. Ook is CMSMS een Open Source Platform. Zoekmachine vriendelijk CMSMS is erg zoekmachine vriendelijk. Per pagina kunnen meta tags mee gegeven worden. Dit zijn zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. De code is clean, logisch en laadt snel. De URL s zijn zoekmachine vriendelijk. Daarnaast zijn er tal van extra plugins om de vindbaarheid in zoekmachines nog verder te vergroten. Denk daarbij aan een sitemap. Toepasbaar voor ieder design Middels CMSMS is het erg eenvoudig de website uit te rollen in meerdere landen. Het CMS is zo opgebouwd dat het eenvoudig is om alle pagina s en informatie beschikbaar te maken in meerdere talen. Het beheergedeelte is standaard beschikbaar in meer dan 45 talen. Het is voor website beheerders eenvoudig om ook een extra taal voor de front-end (de website zelf) toe te voegen. Wel dient u uw teksten zelf te vertalen. Licht voor hosting en snel te installeren CMSMS is een simpel programma, niet alleen in de werking, maar ook in de code. Hierdoor kan de website snel laden en is er (in tegenstelling tot andere CMS en) geen zware server nodig om de website te hosten. Het installeren van de basis van CMSMS kan vrij snel. Makkelijk uit te breiden met maatwerk modules Doordat CMSMS een duidelijke structuur heeft, kunnen de developers van InstaPage relatief goedkoop maatwerk modules bijschrijven, geheel naar uw wens. Denk daarbij aan een rekenformulier waarin uw klanten zelf een prijs kunnen berekenen. Breed scala aan aanvullende modules Er zijn erg veel gratis modules beschikbaar voor CMSMS. Denk aan modules voor een blog, Social Media koppeling, nieuwsbrieven, fotoalbums, forums, inlogsystemen, mogelijkheden om producten te tonen of uw portfolio te laten zien, etc. etc.

4 Gebruikers en groepsbeheer met rechten CMSMS biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van gebruikers en rechten. Gebruikers kunnen aan een groep gehangen worden. Binnen de groep bepaald u wat leden van deze groep wel en niet mogen doen. Zo kunt u uw medewerkers het voorbereidende werk laten doen en er voor zorgen dat ze geen items of pagina s kunnen verwijderen. Mobiel en tablet vriendelijke front- en backend Met OpenCart is het mogelijk een mobiel en tablet vriendelijke website te lanceren. Zo zijn de afbeeldingen en pagina s op alle devices goed zichtbaar. Ook het beheer gedeelte past zich aan voor uw device. Zo kunt u uw website altijd en overal beheren. Wel is het van belang dat u in dat geval uw website responsive laat ontwerpen. Sneller, makkelijker, goedkoper en flexibeler Zoals de naam doet vermoeden, is CMS Made Simple erg simpel in gebruik. Het beheer gedeelte is overzichtelijker en makkelijker dan Wordpress, Joomla, Drupal, Typo3 of Concrete5. Uit diverse reviews blijkt dat CMS Made Simple het snelst te begrijpen is. CMS Made Simple is niet voor doe-het-zelvers. De standaard template is niet bepaald fraai. Echter is voor developers en designers erg eenvoudig om andere designs of templates in te bouwen. Dit gaat sneller dan bij vele andere systemen, daardoor dus ook goedkoper. Wordpress staat bijvoorbeeld bekend als doe-het-zelf CMS. CMS Made Simple wordt daarentegen gebruikt door professionals. CMS Made Simple is niet gevoelig voor hackers of spambots. In tegenstelling tot andere systemen wordt CMS Made Simple bijna nooit gehackt. Het CMS is onderhoudsvriendelijk, wat ook resultaat in lagere onderhoudskosten. Waar het voor Wordpress en Joomla lastig is om meer complexe functionaliteiten toe te voegen, is dat in CMS Made Simple, net als alles, simpel. Het CMS wordt niet voor niets gebruikt door grote bedrijven als Haust (Continental Bakeries) en BarentsKrans Advocaten. CMS Critics over CMS Made Simple (CMSMS) Content Management, een vergelijkingswebsite voor CMS en, schreef halverwege 2013 dat CMS Made Simple als beste uit de bus komt door CMS Cricits. Zie voor meer informatie ook Elk jaar bekijkt CMS Critics welk CMS systeem het beste is. Dit jaar is gekozen voor een content management systeem dat binnen de 'best budget'-categorie past. CMS Made Simple bleek daarbij de beste keus en komt het hele jaar op nummer 1 tot de volgende verkiezing. CMS Made Simple is een open source pakket dat voor het eerst in juli 2004 het levenslicht zag. Het is gebouwd aan de hand van PHP waardoor het mogelijk is voor website-ontwikkelaars om op eenvoudige wijze een semi-statische website te maken. Het wordt vooral gebruikt voor websites voor (middel-) grote bedrijven. Wij feliciteren CMS Made Simple met het behalen van deze titel.

5 Functieoverzicht CMSMS Hieronder vindt u een opsomming van alle functionaliteiten die de basisversie van CMSMS bevat zonder extra modules. Niet alle functionaliteiten zullen in uw website worden geactiveerd. Onderstaande lijst geeft enkel inzicht in de mogelijkheden. Algemeen 100% zoekmachinevriendelijk Heldere navigatie door pagina s Pagina s met meerdere content blokken Vaste elementen in HTML blokken Zoekmachine vriendelijke URL s Uitgebreide online help Modulair opgebouwd Rechten en Groepsbeheer Eenvoudig in gebruik Meerdere talen Meerdere sjablonen beheren en gebruiken Onbeperkte diepte in aantal pagina s Bestandsbeheer en makkelijk uploaden Uitgebreid logboek Veel extra modules en plugins Veilig en betrouwbaar Nieuwsmodule Zoekmodule Custom Development met Tags Makkelijk modules toevoegen Website tijdelijk offline halen Voldoet aan HTML / CSS regels Meerdere menu mogelijkheden met onbeperkt aantal lagen (diepte) Menu wordt automatisch gegenereerd Elke pagina kan een eigen layout krijgen Design gescheiden van content Meerdere content blokken op een pagina WYSIWYG editor voor opmaken van pagina s Uitgebreide API en documentatie SEO Automatische sitemap Zoekwoorden per pagina Omschrijving per pagina Alt en Title tags aan afbeeldingen toevoegen Pagina prioriteit aangeven Module die waarschuwt voor SEO problemen Nette URL s (zelf in te stellen) Snelle laadtijd Mogelijkheden voor koppeling met Google META-data instellen XML push naar Google Automatisch zoekwoorden genereren Pagina s Meerdere layouts mogelijk Meerdere content blokken mogelijk Makkelijk te beheren middels WYSIWYG Eenvoudig afbeeldingen invoegen en uitlijnen Automatisch schalen van afbeeldingen Bovenliggende pagina s en dieptes instellen HTML van de content bekijken en bewerken Aangeven of de pagina in het menu moet komen Menutekst los instellen Pagina alias (URL) instellen Pagina actief / niet actief maken Aangeven of de pagina in zoekmachines mag worden opgenomen HTTPS gebruiken Extra meta data mee geven Pagina miniatuur / afbeelding instellen Voorbeeld bekijken Pagina volgorde bepalen Afbeeldingen Toevoegen / bewerken / verwijderen

6 Schalen / knippen uploaden Indelen in mappen Gallery module voor mooie weergave Snel uploaden middels Drag nd drop HTML blokken Vaste blokken beheren, zoals contact gegevens WYSIWYG editor Gebruik van HTML Bestandsbeheer Bestanden beheren Bestanden kopiëren Bestanden uitpakken Bestanden uploaden Bestanden indelen in mappen Miniaturen genereren Nieuws Nieuwsberichten beheren Status aangeven (actief / niet actief) Nieuws categorieën en sub-categorieën Mogelijkheden voor een blog Verschillende sjablonen gebruiken Overzicht, detail en samenvatting Custom Fields bij nieuwsberichten Instellingen doen Formulier om bezoekers suggesties te laten doen voor nieuws of blog items Sjablonen Meerdere HTML sjablonen Gescheiden CSS Meerdere menu s gebruiken op meerdere plekken IP-adressen Meerdere adressen Financiële transacties Meerdere sjablonen samenvoegen in een Thema Gebruikers en rechten Gebruikers beheren Gebruikersgroepen beheren Rechten per groep beheren Modules Modules beheren en toevoegen Modules updaten Standaard Zoekmodule Standaard Nieuwsmodule Standaard SEO module Optioneel: Multi Language module Optioneel: Gallery module Optioneel: Listit module (voor lijsten zoals medewerkers of vacatures) Optioneel: vele honderden modules Algemeen beheer Website tijdelijk offline halen Tijdelijke pagina instellen Landingspage instellen Eigenaar gegevens en naam beheren WYSIWYG editors beheren Talen van backend beheren Algemene instellingen m.b.t. CMS Logboek Blafwijzers en Bladwijzerbeheer Uitgebreide help functie System status bekijken System instellingen bekijken

7 Screenshots, demo & documentatie Demo CMSMS heeft een gratis demonstratie van het platform online staat. Hier kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn. Echter is hier gebruik gemaakt van een standaard template voor de voorkant, maar ook voor de achterkant (beheer gedeelte). Dit is later te optimaliseren voor bijvoorbeeld mobiele devices. De demo is enkel in het Engels beschikbaar. Demo website: Demo Beheer gedeelte: Demo gebruikersnaam: Demo Wachtwoord: https://demos2.softaculous.com/cms_made_simple/ https://demos2.softaculous.com/cms_made_simple/admin admin pass Documentatie Een volledige documentatie is te vinden op Screenshots Wij hebben ons bij het maken van de screenshots beperkt tot het beheergedeelte. De screenshots zijn gemaakt in de Engelstalige versie, maar geven wel een goed beeld van de mogelijkheden. Het uiterlijk van het beheergedeelte is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

8

9

10

11

12

13

14

15

www.wphandleiding.nl 1

www.wphandleiding.nl 1 www.wphandleiding.nl 1 Introductie Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding

Nadere informatie

www.wphandleiding.nl 1

www.wphandleiding.nl 1 www.wphandleiding.nl 1 Introductie Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding

Nadere informatie

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN V1.02 Mark Jansen 2 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 LEES DIT EERST! 4 Disclaimer 4 Copyright 4 INLEIDING 5 WAAROM IS SNELHEID ZO BELANGRIJK? 6 Gebruikerservaring van bezoekers

Nadere informatie

Functionele analyse. Voor het implementeren van de nieuwe website van Wuustwezel in Drupal. e2e N.V.

Functionele analyse. Voor het implementeren van de nieuwe website van Wuustwezel in Drupal. e2e N.V. Functionele analyse Voor het implementeren van de nieuwe website van Wuustwezel in Drupal e2e N.V. Bruiloftstraat 127-9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 Email: info@e2e.be

Nadere informatie

Van installatie tot je eerste sale!

Van installatie tot je eerste sale! MagentoBasics Van installatie tot je eerste sale Voorwoord Beste lezer, Allereerst wil ik je bedanken voor het downloaden van deze handleiding. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik was en nog

Nadere informatie

HTML5 DEEL 1 STRUCTUUR VAN DE WEBPAGINA N. WITTEBROODT. In dit deel: 1.1 De wereld van het World Wide Web. 1.2 Wat is HTML en wat is het niet?

HTML5 DEEL 1 STRUCTUUR VAN DE WEBPAGINA N. WITTEBROODT. In dit deel: 1.1 De wereld van het World Wide Web. 1.2 Wat is HTML en wat is het niet? HTML5 STRUCTUUR VAN DE WEBPAGINA DEEL 1 In dit deel: 1.1 De wereld van het World Wide Web 1.2 Wat is HTML en wat is het niet? 1.3 Browsers 1.4 Grondbeginselen van HTML 1.5 De 1ste webpagina 1.6 Paginastructuur

Nadere informatie

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl #12onlinetools voor ambitieuze ondernemers Sophie Fischer www.sponiza.nl 1 2 Voor Fred, Claudia en Joost Inhoudsopgave Voorwoord 5 Inleiding 8 Fase 1 Tools voor zichtbaarheid en interactie 13 1 De website

Nadere informatie

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol.

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol. OVER A-SIDE MEDIA OPRICHTING A-side media is opgericht in 2001 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fullservice internetbureau. Wij profileren ons als allround mediabedrijf en staan bekend om

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact Blog. Marketing. Samen. Ontdek de mogelijkheden van

Inkijkexemplaar. Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact Blog. Marketing. Samen. Ontdek de mogelijkheden van EDUFOCUS Home Contact Blog Ontdek Ontdek de mogelijkheden van Online Marketing Online Marketing voor het Samen Werk samen en deel je ervaringen. Marketing MBO Doe Ontdek aan de hand van opdrachten hoe

Nadere informatie

HBO Informatica - Netwerkbeheer

HBO Informatica - Netwerkbeheer HBO Informatica - Netwerkbeheer Projectwerk WEBSERVER EN DYNAMISCHE WEBSITE (Installatie en configuratie van een webserver, en het ontwikkelen van een website in Drupal) Naam: Vanessa Draelants Mentor:

Nadere informatie

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen!

De 10 gouden regels. Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! De 10 gouden regels Waar moet een succesvolle WordPress-website ABSOLUUT aan voldoen? Maak niet dezelfde fouten, als vele anderen! Copyright 2004-2013 Antagonist B.V. 1 Inhoudsopgave Benodigdheden voor

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6 Inhoud 1 Inleiding... 1 1.1 Marktanalyse... 1 1.2 Website promotie door adverteren... 1 1.3 Zelfstandig je website promoten... 1 1.4 Google en Linkbuilding... 2 2 Linkbuilding Tool... 4 2.1 Linkbuilding

Nadere informatie

1 De onderdelen van TYPO3

1 De onderdelen van TYPO3 Nederlandse versie 1.03 Webredactie-MC@tudelft.nl 13 mei 2014 Inhoudsopgave 1 De onderdelen van TYPO3... 3 1.1 De basis... 3 1.1.1 Inloggen... 3 1.1.2 Het hoofdmenu... 3 1.1.3 Pagina-/ Bestandsboom...

Nadere informatie

Scriptie onderzoeksemester

Scriptie onderzoeksemester Scriptie onderzoeksemester Auteurs Opdrachtgever Hugo Zonderland esser-emmerik Document Opdrachtgever Scriptie onderzoeksemester esser-emmerik Herman Versteegt herman@esser-emmerik.nl Wouter van Emmerik

Nadere informatie

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software

De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software De 10 factoren die de Total Cost of Ownership (TCO) bepalen van uw e-commerce software Praktische handvatten voor het kiezen van de juiste enterprise e-commerce software SCALE YOUR ONLINE BUSINESS WITH

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Starten met TYPO3. This document is published under the Open Content License available from http://www.opencontent.org/opl.shtml

Starten met TYPO3. This document is published under the Open Content License available from http://www.opencontent.org/opl.shtml Starten met TYPO3 Extension Key: doc_tut_quickstart_nl Language: nl Version: 1.0.0 Keywords: forbeginners, foreditors, foradmins Copyright 2000-2010, Documentation Team, This

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

[HANDLEIDING MAGENTO]

[HANDLEIDING MAGENTO] Pagina 0 Inhoudsopgave: 1. Introductie van het beheerderspaneel... 2 2. Uw catalogus opzetten... 9 3. Promoties... 43 4. Bestellingen en klanten beheren... 63 5 Beheren van door de klanten ontwikkelde

Nadere informatie

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten Auteur: Marieke Botman Amsterdam www.mariekebotman.nl Laatst geüpdate: 5 februari 2015 Voorwoord Dit rapport is geschreven door Marieke Botman. Ik

Nadere informatie

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult De WEBSHOP GIDS De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat bevat deze gids? 4 De huidige e-commerce markt 5 De 8 belangrijkste trends

Nadere informatie

Effectieve Internetmarketing in 8 stappen

Effectieve Internetmarketing in 8 stappen Effectieve Internetmarketing in 8 stappen Als u dit ebook leest, bent u waarschijnlijk een marketingprofessional of een ondernemer die het belang van Internet marketing onderkent. U merkt dat traditionele

Nadere informatie

SEO checklist om hoog in Google te komen

SEO checklist om hoog in Google te komen SEO checklist om hoog in Google te komen Als je website hoog in Google komt dan heeft dat vele voordelen. Je bent beter vindbaar, krijgt meer (gerichte) bezoekers. En als je het goed aanpakt kun je die

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057 Claim Your Aim Vragenlijst Websites, Social Media, SEO & Beveiliging Opdrachtgever Opdrachtnemer Bedrijf: Claim Your Aim B.V. Contactpersoon: Msc. S.J.A. Bloo E-mail: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Nadere informatie

Functioneel Ontwerp. Klant : Netvlies Project : Intern project: CRM-systeem Versie : 0.1 Datum : 06-05-2010

Functioneel Ontwerp. Klant : Netvlies Project : Intern project: CRM-systeem Versie : 0.1 Datum : 06-05-2010 Functioneel Ontwerp Klant : Netvlies Project : Intern project: CRM-systeem Versie : 0.1 Datum : 06-05-2010 Documentbeheer In dit hoofdstuk wordt bijgehouden wat de meest actuele versie van het F.O. is

Nadere informatie

Maak je eigen webwinkel met gratis Zen Cart software

Maak je eigen webwinkel met gratis Zen Cart software Maak je eigen webwinkel met gratis Zen Cart software door Bas Vossen Huidige Zen Cart versie: 1.5.3-1. Inleiding -2. Welke host en welk pakket is het beste -3. Alle stappen bij de installatie Installatie

Nadere informatie

Bachelor eindproject

Bachelor eindproject Technische Universiteit Delft Bachelor eindproject Faculteit: Electrotechniek, Wiskunde en Informatica Sectie: Web Information Systems DENC Docs Studenten: Martijn Berger (1123076) Michael Croes (1265180)

Nadere informatie