Maandbrief februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief februari 2017"

Transcriptie

1 Maandbrief februari 2017 Agenda 30 januari - weekopening onderbouw 1 februari - Bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, Kleipettenlaan februari - spreekuur JGZ van uur 3 februari - crea bovenbouw 6 februari - weekopening onderbouw 10 februari - crea bovenbouw 13 februari - weekopening onderbouw 14 februari - bezoek kleuters aan de brandweer 17 februari - crea bovenbouw 20 februari - weekopening onderbouw 21 februari - spreekuur JGZ van uur - EHBO examen groep 8 23 februari - spelletjesmiddag kleuters 24 februari - de laatste schooldag voor de voorjaarsvakantie - de groepen 5 t/m 8 hebben s middags gewoon school, er is geen crea - nieuwe maandbrief 27 februari 3 maart - voorjaarsvakantie 6 maart - eerste schooldag In en rond de school Op maandag 9 januari was er een studiedag voor alle personeelsleden binnen de hele vereniging in de Voorhof. Het was een nuttig samenzijn, waar we veel met elkaar en van elkaar geleerd hebben. De hele dag waren er bijeenkomsten over technieken hoe we nog beter les kunnen geven en uw kinderen kunnen begeleiden Het was een inspirerende, gezellige en nuttige studiedag. Super fijn dat er op 11 januari flink wat moeders (en 1 vader!) aanwezig waren om ons te helpen bij de schoonmaak, alles zag er weer lekker fris uit. Op woensdagmiddag 18 januari hadden we een studiemiddag voor onze eigen school, er was aandacht voor de muzieklessen, de regels en routines op school en de groepsplannen. De eerste week na de kerstvakantie hebben de luizenmoeders alle groepen weer gecontroleerd, hartelijk dank daarvoor. Wilt u alstublieft zelf ook blijven controleren, want er waren in sommige groepen weer neten gevonden. Alleen wanneer we allemaal alert zijn, lukt het om ze buiten de deur te houden. Er zijn luizencapes op school verkrijgbaar voor 11 euro. De kleuters werken de komende weken over het onderwerp 112. Alle groepen maken in deze weken allerlei CITO toetsen op het gebied van taal, lezen, rekenen en woordenschat. De resultaten van uw kind(eren) worden op de rapportavonden met u besproken. Met vriendelijke groeten, Albert Heus

2 Open dagen Wat leuk dat zoveel ouders gebruik gemaakt hebben van de mogelijkheid om de lessen bij te wonen. Voor de kinderen maar ook voor ons als collega s is het altijd weer spannend! Inschrijving nieuwe leerlingen De afgelopen weken is er veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om nieuwe kinderen op te geven. Wij danken deze ouders voor het in ons gestelde vertrouwen. Wel willen we u erop wijzen dat kinderen die voor 1 januari jaar worden voor 24 februari opgegeven moeten worden, want daarna kunnen we u (ook wanneer u al kinderen op school heeft) geen plaatsje meer garanderen. Citotoetsen Vanaf maandag 23 januari t/m vrijdag 10 februari worden er in alle klassen weer de Cito toetsen van het leerlingvolgsysteem (LVS) afgenomen. Dit is een serie landelijke toetsen die elk half jaar wordt afgenomen. Bij diverse vakgebieden wordt bekeken hoe de kinderen zich in de afgelopen periode hebben ontwikkeld. Natuurlijk houden de leerkrachten ook tussentijds de vorderingen van uw kind bij, maar bij de toetsen van het LVS wordt ook een vergelijk gemaakt met leeftijdsgenoten in heel Nederland. De grafieken met de uitkomsten van de toetsen zullen we weer toevoegen in de rapportmap die uw kind in maart mee naar huis krijgt. Als de resultaten voor ons reden zijn om eerder met u te overleggen, dan hoort u dat uiteraard van ons. Themadienst Begin februari is er altijd een scholendienst in de kerken van Rijnsburg. I.v.m. de sluiting van de verschillende kerkgebouwen zijn deze diensten nu gesplitst. Onze school is op zondag 14 mei aan de beurt. Dansen in school Eind maart tot begin april hebben wij in de hele school een groot project rond het thema DANS! Mocht u zelf of in uw omgeving iemand kennen die in welke vorm ook een bijdrage kan leveren dan kunt u altijd een mailtje sturen naar a.heus@wilhelminaschool.pcborijnsburg.nl. Alle ideeën en suggesties zijn van harte welkom..

3 Heel erg bedankt!!! Wij willen de firma Zandbergen heel hartelijk bedanken, zij sponsoren namelijk de bloemen voor lief en leed van de school, ook hebben zij voor de kerst voor elke groep een aantal kleine kerstboompjes geregeld met lichtjes. Ook willen wij meneer de Rie hartelijk bedanken, hij heeft voor de kleuters een nieuwe werkhoek gemaakt. Echt geweldig dat zij ons zo helpen!! Godsdienst Week 05 30/01-03/02 Thema: Ongelooflijk waar Lucas 5: 1-11, Als je de hele nacht al gevist hebt maar je hebt niks gevangen, dan lukt het gewoon niet. Dan kan iemand wel zeggen dat je het nog eens moet proberen, maar jij weet wel beter. Hoewel Als Jezus het zegt, luistert Simon Petrus toch. Zijn net komt ongelooflijk vol te zitten. Week 06 06/02-10/02 Thema: Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet hetzelfde is als je houden aan de regels. Week 07 13/02-17/02 Thema: Vriend en vijand Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10 Jezus zegt dat je je vijanden lief moet hebben. Kan dat dan? En wat is er voor nodig? Later stuurt een centurio, een belangrijke man uit het Romeinse leger, zijn knechten naar Jezus toe. Is de centurio een vijand? Of is hij een vriend? De joodse leiders vertellen dat hij veel goeds gedaan heeft voor de synagoge. Hij vraagt aan Jezus of zijn zieke knecht beter kan worden. Hij heeft een groot geloof. Week 8 20/02-24/02 Thema: Doe maar mee! Lucas 7:11-17, 8: 4-15 Bij de poorten van de stad Naïn komen twee optochten elkaar tegen. De vrolijke stoet rondom Jezus gaat de stad in, een begrafenisstoet gaat de stad uit. Die twee optochten passen niet bij elkaar. Maar Jezus overbrugt de afstand tussen beide. Een dode jongen staat op. Hij en zijn moeder mogen meedoen met het goede leven. Jezus vertelt de gelijkenis van de zaaier. Als je het woord van God laat groeien, lijkt dat op zaad dat in goede grond valt. Cursussen na schooltijd. De afgelopen weken hebben alle kinderen weer een schrijven van factor W ontvangen waarin allerlei leuke cursussen en sportactiviteiten na schooltijd worden aangeboden. U kunt uw kind voor een gering bedrag inschrijven voor bijv. toneel, muziek, dans U kunt inschrijven via de site van etc.

4 Vakantierooster Hieronder kunt u lezen hoe de schoolvakanties voor het schooljaar zijn gepland. De meivakantie is extra lang doordat Koningsdag op een vrijdag valt. Aansluitend is de meivakantie waarin ook Hemelvaart valt. herfstvakantie t/m kerstvakantie t/m voorjaarsvakantie t/m Pasen t/m Koningsdag meivakantie t/m e Pinksterdag zomervakantie t/m Doppen sparen voor geleidehonden Iedereen heeft ze thuis. Plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in op school! U ontlast het milieu en steunt zo KNGF Geleidehonden. De gehele opbrengst komt ten goede aan de opleiding van onze geleidehonden. In de maandbrief van november stond dat we er mee zouden stoppen, maar inmiddels hebben we weer een plek gevonden waar wij ze kunnen inleveren, dus lever alle doppen weer in!!!!!! WELKE DOPPEN? U kunt allerlei doppen van hard plastic voor ons sparen: van mineraalwater- en frisdrankflessen tot doppen van fruitsappakken en sportdrankjes. Of denk aan doppen van slagroombussen, doseerdopjes van wasmiddel, wasbolletjes en deksels van potten pindakaas of chocopasta. Ook doppen van shampoo,zepen en deodorant mogen ingeleverd worden. HOE INLEVEREN? Levert u de doppen alstublieft schoon en droog in. Graag de doppen vrij van andere materialen en los in de container deponeren. Dus niet in meerdere kleine zakjes. (Plastic) zakjes, lipjes van metaal of karton of een rubberen rand in of aan de dop vervuilen het recycleproces. Wilt u deze voor ons verwijderen.

5 Zendingsproject Elke maand sponsoren wij een school in Oeganda met een vast bedrag. Het geld wat wij verder ophalen steden we per jaar aan een ander doel. Dit jaar is het zendingsgeld bestemd voor de organisatie Dorcas Ondernemers Regio West. Deze organisatie maakt deel uit van Dorcas Nederland, een christelijke hulporganisatie die zich het leed van mensen in ontwikkelingslanden aantrekt. Zij ondersteunen projecten die medische zorg bieden en organiseren preventievoorlichting over hygiëne, HIV en aids en zoeken oplossingen voor tekorten aan (schoon) water. Hulp van buitenaf is nodig. De armoede en levensomstandigheden in ontwikkelingslanden zijn schrijnend. Anderhalf miljard mensen heeft geen toegang tot medische zorg! Wereldwijd sterven hierdoor jaarlijks 3,1 miljoen mensen. Dorcas Ondernemers Regio West heeft in Afrika samen met de lokale bevolking dammen gebouwd, waterputten geslagen, scholen ingericht en kinderen een volledige scholing tot en met de universiteit aan toe gegeven. Kinderen krijgen te eten, boeren runnen inmiddels hun eigen bedrijf en ziektes worden bedwongen. Kortom, velen hebben de mogelijkheid gekregen op een beter menswaardig bestaan dankzij de hulp van Dorcas Ondernemers Regio West.. Wij ondersteunen het Project Health for Life; Gezondheid is een of misschien wel het belangrijkste wat een mens zich kan wensen. Dit geldt ook voor de bevolking in Kenia, het land waar de meeste projecten van Dorcas Ondernemers Regio West zich bevinden. De laatste jaren is er veel aandacht geschonken aan het realiseren van schoon drinkwater en het opstarten van landbouwactiviteiten. Health for Life is een volgende stap en zet in op verbetering van de hygiënische omstandigheden. Dit kan vaak heel eenvoudig met goede voorlichting en preventiemateriaal. In Kenia worden heel veel kinderen ziek van Jiggers. Kinderen lopen veelal op blote voeten in het zand. Dat vinden zandvlooien heerlijk, want die kunnen zo heel makkelijk, via een wondje, onder de huid van de voeten hun eitjes droppen. Vervolgens komt daar een larfje uit; de jigger, die verwijderd moet worden, met alle gevolgen van dien. Malaria komt in heel Kenia voor. Een ernstige ziekte die wordt overgebracht door muggen. Om de kans op besmetting te verkleinen zijn anti-muggen maatregelen noodzakelijk. Muskietnetten zijn praktische producten die mensen goed beschermen tegen insecten. Daarnaast blijft Dorcas zich inzetten om het aantal nieuwe hiv-infecties te verlagen, en het toegankelijk maken van goede zorg voor mensen die al te maken hebben met hiv/aids. Health for Life. In Kenia niet zo vanzelfsprekend als bij ons, maar wel pure noodzaak! Hieronder een link naar een kort filmpje over Dorcas (spreekt kinderen ook aan) en de website waar u eventueel meer informatie kunt vinden. website:

6 Boekenhoek Voorlezen is leuk en super belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind, hieronder staan want handige tips. Een boek kiezen In de boekwinkel en bibliotheek is zoveel keuze aan boeken dat het soms niet meevalt een geschikt boek te vinden dat op dat moment past bij de belevingswereld van uw kind. Denk eens aan de volgende situaties: misschien is er in het gezin een baby op komst, wordt uw kind zindelijk of leert het zelfstandig naar de wc te gaan. Veel bibliotheken hebben de boeken per thema bij elkaar staan. Ook in de boekwinkel kan men u boeken tonen over speciale onderwerpen. Hetzelfde boek een paar keer voorlezen Het is een feit dat kinderen een verhaal eindeloos vaak willen horen en telkens opnieuw weer prachtig vinden. U hebt misschien zelf al lang genoeg van het boek, maar u weet dat herhaling erbij hoort. Lees prentenboeken juist een aantal keer voor om er zoveel mogelijk uit te halen. Hetzelfde boek een paar keer voorlezen hoeft echt niet saai te zijn als u elke keer een ander onderwerp verzint om het na het voorlezen over te hebben: het thema, de personages of hebben de kinderen zelf wel eens zoiets meegemaakt? Voorleesrituelen Kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen: zo doen wij dat altijd! Ze voelen zich prettig als ze kunnen rekenen op het dagelijkse voorleesritueel. Lees voor op een vertrouwd moment of op een knusse plek met een knuffel of kussen erbij, en met zo weinig mogelijk kans op storingen. Voorleestijd is de tijd waarin u samen kunt kijken, luisteren, praten en lachen. Voorlezen met stemmetjes In prentenboeken staan vaak veel korte spreekteksten. Het is helemaal niet nodig om u extra in te spannen om met verschillende stemmetjes voor te lezen. Bij peuters is dat nog niet zo aan de orde. Als u langzaam voorleest, goed articuleert en uw kind tijdens het voorlezen regelmatig aankijkt, dan treft u vaak veel beter de toon en zal uw kind goed begrijpen wie er in het boek iets zegt. Te moeilijk of niet? Het kan prettig zijn om van andere ouders of leidsters, of in de bibliotheek of boekwinkel, titels van prentenboeken te horen die geschikt zijn voor de leeftijd van uw kind. Dan nog kan het zijn dat u aarzelt of het boek niet te moeilijk of te gemakkelijk is. Misschien helpt het om te weten dat een boek eigenlijk net een beetje te moeilijk mag zijn. Als u het meerdere keren voorleest en u praat samen over het verhaal, hebt u de meeste kans dat uw kind door een boek geboeid wordt.

7 Voorspel samen het verhaal Vraag tijdens het voorlezen aan uw kind hoe het verhaal verder zou kunnen gaan. Door te vragen wat er allemaal kan gebeuren in het verhaal, denken kinderen goed na. Hierdoor leren ze in hun dagelijks leven ook beter om naar oplossingen te zoeken voor problemen. Moeilijke woorden Wanneer er moeilijke woorden in het boek staan, worden deze in de context van het verhaal vaak wel duidelijk. Zo niet, dan kunt u uw kind helpen om het nieuwe woord te leren door er een plaatje bij aan te wijzen, een voorbeeld te geven of een vervangend woord te gebruiken. Naderhand kunt u ook het moeilijke woord er weer bijhalen. Zo onthoudt uw kind het woord beter, dit helpt bij de ontwikkeling van het taalgebruik. Laat uw kind vertellen Geef uw kind gelegenheid om iets te zeggen als u het verhaal voorleest. Het gaat erom dat uw kind praat, dus alle opmerkingen over het verhaal zijn goed. Uw kind heeft een eigen interpretatie over het verhaal en kan ook meepraten vanuit eigen ervaringen. Daar kunt u dan weer op ingaan. Zo blijft uw kind betrokken bij het verhaal. Laat uw kind het verhaal ook zelf eens navertellen. Door het verhaal aan een ander te vertellen en erover na te praten, gaat uw kind het verhaal beter begrijpen. Voorbereiding op het voorlezen Lees de titel van het boek voor en praat met uw kind over de voorkant. Maak het nieuwsgierig naar het verhaal. Als u de kaft samen bekijkt, kunt u samen met uw kind bedenken waar het boek over zou kunnen gaan.

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe. 25/1 t/m za. 4/2 1 t/m 8 Nationale Voorleesdagen Ma. 23 t/m za. 28 januari Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag,

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum 17-01-2014. Belangrijke data

Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum 17-01-2014. Belangrijke data Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum 17-01-2014 Belangrijke data 22 januari Voorleesontbijt, pyjama aan naar school, ontbijtje mee! 22 januari finale reserveteams schaken in Schellinkhout

Nadere informatie

25 anuari 2017 Schooljaar 2016/2017 no.17. Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Het nieuwsgierig aagje pagina 1

25 anuari 2017 Schooljaar 2016/2017 no.17. Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Het nieuwsgierig aagje pagina 1 25 anuari 2017 Schooljaar 2016/2017 no.17 Regel van de week!!! De felicitaties zijn voor: Naam: Groep van: 27 jan. Pepijn juf Sandra en juf Cobien 29 jan. Zoë juf Jeanne en juf Susanne 01 feb. Gigi juf

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 20 Jaargang 9 23-01-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 20 Jaargang 9 23-01-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 20 Jaargang 9 23-01-2015 Agenda Woensdag 21 januari Nationale voorleesdagen t/m zaterdag 31 januari Zondag 25 januari Kerk school en gezinsdienst groep 4a en 4b Donderdag 29 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief:

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief: Hou je ook van boeken De geur van vers papier Gewoon eventjes ontsnappen Aan het nu en aan het hier Hou je ook van lezen Elke letter van het verhaal Je eventjes verstoppen Voor de drukte van normaal Nieuwsbrief

Nadere informatie

Voorwoord. Nieuws voor ouders en leerlingen. Januari 2018

Voorwoord. Nieuws voor ouders en leerlingen. Januari 2018 Nieuws voor ouders en leerlingen Januari 2018 Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s), De kerstvakantie is nog maar net voorbij of de voorjaarsvakantie staat al weer voor de deur! Deze periode tussen 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda De Doornick katholieke basisschool Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016

Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016 Octaafnoot Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016 Nieuwe directeur In Octaafnoot 12 heeft u kunnen lezen dat er een procedure gestart is voor de benoeming van een nieuwe directeur.

Nadere informatie

Vrijdag nr. 17 cursusjaar

Vrijdag nr. 17 cursusjaar Vrijdag 13-01-2016 nr. 17 cursusjaar 2016-2017 AGENDA Datum Onderwerp In januari Citotoetsen groep 2 t/m 7 24 januari Klusavond 25 januari Voorleesontbijt GODSDIENSTTHEMA De groepen 1 t/m 4 horen verhalen

Nadere informatie

Trefwoord. No januari 2018

Trefwoord. No januari 2018 No 11 31 januari 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 31 janauri Opgroeien Een kind dat opgroeit met genegenheid

Nadere informatie

Foto Drents Landschap

Foto Drents Landschap Inhoud Foto Drents Landschap Verjaardag juf Annemarie Natuurpad Run van gieten Voorleeswedstrijd Lezen-begeleiding Gevangenismuseum Onderwijsontmoetingsdag Voorleestips TSO Jarigen Wist u dat? Agenda Donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief 28 januari 2015 nummer 5

nieuwsbrief 28 januari 2015 nummer 5 nieuwsbrief 28 januari 2015 nummer 5 VAN DE DIRECTEUR 2015 is begonnen en de eerste maand zit er al weer bijna op. Dat betekent ook de eerste maand van mij als directeur op de Kopermolen. Ik geniet van

Nadere informatie

Maandbrief februari 2019

Maandbrief februari 2019 Maandbrief februari 2019 Agenda 4 februari - start nieuwe 0 groep 5 februari - spreekuur JGT van 8.30 9.00 uur 6 februari - Bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, Kleipettenlaan 290 6 februari - schoonmaakavond

Nadere informatie

Agenda: Geachte ouders/verzorgers,

Agenda: Geachte ouders/verzorgers, 28 januari 2016 Nummer 6 Schoojaar 2015-2016 Geachte ouders/verzorgers, Vandaag zijn de nationale voorleesdagen met een voorleesontbijt in de gymzaal gestart. Het was weer een fijne viering waarbij ook

Nadere informatie

Velen van jullie hebben al kennis met mij kunnen maken, maar graag stel ik mij op deze wijze nog even voor.

Velen van jullie hebben al kennis met mij kunnen maken, maar graag stel ik mij op deze wijze nog even voor. Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van De Runneboom en Kindercentrum nl Nieuwe collega Vanaf 1 januari hebben wij een nieuwe collega op KDV

Nadere informatie

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel?

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel? KIND OP MAANDAG. Week 06 06/02-10/02 Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet

Nadere informatie

Voorleesrituelen: kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen: zo doen wij dat altijd! Ze voelen zich prettig als ze kunnen rekenen op het

Voorleesrituelen: kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen: zo doen wij dat altijd! Ze voelen zich prettig als ze kunnen rekenen op het Warm welkom Graag wil ik via deze weg iedereen bedanken voor het warme welkom van afgelopen week. Ik heb een zeer goede start gehad. Met veel plezier kijk ik uit naar de komende maanden. Mocht u mij ergens

Nadere informatie

DE RONDEEL NATUURIJS SCHAATSBAAN IS GEOPEND

DE RONDEEL NATUURIJS SCHAATSBAAN IS GEOPEND NIEUWJAARSWENSEN Op dinsdag 10 januari startten we op school, na een kerstvakantie van ruim 2 weken. De koffie en thee stond klaar en de oudervereniging had een leuke verrassing: voor ieder kind (en ouder)

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 12. Baarn, 3 februari 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Hieronder een aantal tips om het meeste uit dit speciale kwartiertje te halen;

Hieronder een aantal tips om het meeste uit dit speciale kwartiertje te halen; Deze keer in De Nelson Nieuwsbrief: Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Voorleesontbijt met de schoolschrijver Herhaalde oproep hulpouders: Mandela Pleinwacht Herhaalde oproep Ouderbijdrage Bezetting groep 4-5

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Januari 2016, nr. 34 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Algemeen: Maandag 16 januari t/m vrijdag 27 januari - Inzameling voor kledingbank. Basisschool: Maandag

Nadere informatie

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is:

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. Wim Koreman die de prachtige tekeningen bij de schoolafspraken heeft gemaakt. Inspectiebezoek

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr februari 2017

2Nieuwsbrief nr februari 2017 2Nieuwsbrief nr. 20 1 februari 2017 Beste ouders, U ontvangt de nieuwsbrief van cb de Brug. Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. *Bijbelverhalen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Beste ouders, De eerste maand van 2017 ligt al bijna weer achter ons en klinkt het nieuwe jaar ons al vertrouwd in de oren. We zijn deze periode druk bezig met het afnemen van de Cito-toetsen en het verwerken

Nadere informatie

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR

24 januari 7 februari. Rkbs De Banier. Januari Opening Nationale Voorleesdagen MR 11 24 januari 7 februari Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen Nieuws uit CBS Het Kompas Voor iedereen, die ik nog niet persoonlijk gezien heb, nog de beste wensen voor 2014! Toetsen Wij zijn alweer ruim drie weken aan het werk in de klassen. Hier op school heerste

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek Schooljaar 2016-2017 2016 Nummer: 12 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Tijdelijke uitbreiding Project muziek TSO Beste ouders/verzorgers, Tijdelijke uitbreiding formatie

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Wijziging indeling niveau s citotoetsen Op dit moment zijn we weer druk met de citotoetsen en hopen met de portfoliogesprekken te kunnen vertellen hoe de kinderen weer zijn gegroeid. Zoals bekend starten

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag 29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag Beste abonnees, Afgelopen weekend was er toch even sneeuwpret voor de kinderen. Prach ge plaksneeuw en daardoor grote

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 27-01-2017 Agenda 23-01 t/m 10-02- 2017 Afnames Cito lovs

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2017

Nieuwsbrief nr januari 2017 Nieuwsbrief nr. 7 20 januari 2017 Agenda 24 januari - OC-vergadering 26 januari - 9.30 uur afsluiting gedichtenwedstrijd groep 5 en 6 28 januari - gemeentelijke voorleesronde 31 januari - Juf Esther afwezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA. 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf NIEUWSBRIEF 9 mei 2017 AGENDA 25 en 26 mei Vrije dagen rond Hemelvaartsdag 29 mei Studiedag, de kinderen zijn vrij 31 mei en 1 juni Schoolfotograaf 5 juni Tweede Pinksterdag 13 en 15 juni Opname dagen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

WeekBlad 11. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 11. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Opvoeden is soms best een klus.

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr februari 2017

2Nieuwsbrief nr februari 2017 2Nieuwsbrief nr. 21 8 februari 2017 Beste ouders, U ontvangt de nieuwsbrief van cb de Brug. Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. *Bijbelverhalen:

Nadere informatie

Maandbrief december 2013

Maandbrief december 2013 Maandbrief december 2013 Agenda december 2 december - weekopening OB en BB 4 december - bijeenkomst gebedsgroep, - alle hulppieten kunnen hun surprises naar school brengen van 17.00-17.30 uur 5 december

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2019

Maandbrief FEBRUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart 2017

Vrijdag 10 maart 2017 Vrijdag 10 maart 2017 De wijze en de dwaze bouwer Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft; Math. 7:24

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf In maart leren een nieuwe Bijbeltekst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 januari

Nieuwsbrief 23 januari Nieuwsbrief 23 januari Trefwoord In deze nieuwsbrief Thema: Dat heb je verdiend! Trefwoord Rapporten Lezen 2 Wist u dat? 3 Eerste H Communie. Tafeltennistoernooi LeerKRACHT 5 De komende weken werken de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nummer januari 2014

Nummer januari 2014 Nummer 19 17 januari 2014 Agenda 20, 21, 22 januari Vervanging groep 4 juf Marloes Brink (ivm. studieverlof juf Thea) 23 januari Studiedag leerkrachten gr. 1 en 2. De kinderen van deze groepen zijn vrij!

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER Tel:

o.b.s. DE EGLANTIER Tel: o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 Tel: 015-2617650 2622 HB Delft E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 11 28 januari 2013 Belangrijke data 01 februari groepen 1 t/m 4 vrij 05 t/m 07 februari Cito toets groep 8 07 februari vergadering OV 08 februari Carnaval op school 11 t/m 15 februari Voorjaarvakantie

Nadere informatie

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top! Nieuwsbrief N U M M E R 2 3 1 6 F E B R U A R I 2 0 1 7 Vakantie van 18/2-26/2 Oudertevredenheidsonderzoek 43% van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad:

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad: Nieuwsbrief 22 februari 2016 Welkom Graag wijzen we u er op dat in de week van 29 februari tot en met vrijdag 4 maart de school gesloten is in verband met de voorjaarsvakantie. De NSO draait wel gewoon

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 17 december 2018

Nieuwsbrief 7 17 december 2018 Nieuwsbrief 7 17 december 2018 Schoolagenda December Woensdag 19 december Kerstviering 19.00 uur in de Centrumkerk Ma 24 dec. t/m vrij 4 jan. Kerstvakantie Januari Week 2: 7-11 januari Zilveren Week Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan Verantwoording van ons onderwijs in 2015-2016 Evaluatie jaarplan 2015-2016 Als school werken wij met jaarplannen. In dit jaarplan beschrijven we de doelen die we hebben voor onze school. Hieronder kunt

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

We starten na de herfstvakantie.. We hebben al een startgroep, maar iedereen die mee wil koken, praten of helpen is natuurlijk van harte welkom.

We starten na de herfstvakantie.. We hebben al een startgroep, maar iedereen die mee wil koken, praten of helpen is natuurlijk van harte welkom. In deze VLOTte Babbel: - Info/ VLOTte babbel - Koken met ouders en kinderen - Ouderbijdrage - Tel tot tien! - Overblijven - Voorleestips - Voor op de kalender Geachte ouders, verzorgers, VLOTte Babbel

Nadere informatie