Informatie Kalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie Kalender 2014-2015"

Transcriptie

1 Informatie Kalender

2

3 Welkom op Kbs De Burchtgaarde! Voor u ligt onze nieuwe informatiegids en schoolkalender voor schooljaar Veel van onze activiteiten staat al gepland, maar het kan gebeuren dat er in de loop van het schooljaar nog extra informatie bekend wordt. Graag verwijzen wij hiervoor naar onze website: Hierop zullen wij alle actuele zaken melden. Op deze website vindt u nog meer informatie, zoals de schoolgids, nieuwsbrieven en groepspagina s. Wij hopen dat u zich zo een goed beeld kunt vormen van onze school. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Kbs De Burchtgaarde 4834 LP Breda tel: Kbs De Burchtgaarde staat midden in de wijk IJpelaar. Ons enthousiaste team van leerkrachten biedt dagelijks afwisselend en uitdagend onderwijs, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van uw kind. De school kenmerkt zich door kleinschaligheid. Hierdoor kunnen we uw kind een veilige omgeving bieden waarin hij/ zij werkelijk gezien wordt. De naam van onze school zegt al veel over ons. De betekenis van burcht is versterkte nederzetting en van oudsher is een burcht een plaats die veiligheid en bescherming biedt. Wij zien het als onze taak om onze leerlingen deze veiligheid en bescherming te bieden. Het woord gaarde verwijst naar tuin; de plaats waar gewassen tot groei en bloei komen. Ook dit past bij onze taak, want wij willen onze leerlingen ook laten groeien en bloeien; hen een goede basis meegeven voor de toekomst en hen hun eigen talenten laten ontdekken en ontwikkelen. website: directeur: Anne-Marie Gommeren- van Dongen teamcoördinator: Nicolette Arets Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

4 Uitgangspunten van onze school Onze school is onderdeel van INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda. Samen met Kbs Jacinta vormen wij een organisatorische eenheid binnen INOS. INOS vindt het van belang de leerlingen een uitdagende leeromgeving te bieden. Het is de kernopdracht van de gezamenlijke scholen van INOS om talenten van leerlingen te ontdekken en hen te begeleiden in hun groei tot zelfbewuste en verantwoordelijke mensen die in een steeds veranderende wereld willen blijven leren. Hier staat INOS voor: Als katholieke organisatie met een maatschappelijke opdracht beseffen we hoe belangrijk het is om woorden betekenis te geven. Daarom zijn de volgende kernwaarden voorinos van bijzondere betekenis: INOS is VERBINDEND INOS wil verbindingen mogelijk maken op meerdere terreinen. Binnen en buiten de klas, binnen en buiten de school. De tijd waarin we leven vraagt om een voortdurende check of we elkaar goed zien, begrijpen en elkaar betrekken. Alles is in beweging en veel gebeurtenissen en processen hangen met elkaar samen. Zeker als je spreekt over leren en talent. Vaardigheden en inzichten die leerlingen opdoen in het ene gebied zijn vaak overdraagbaar op een ander gebied. Een verbindende school neemt verantwoordelijkheid voor leren en ontwikkelen binnen en buiten de school en zoekt actief samenwerking met organisaties rondom de school. INOS is VERANTWOORDELIJK Verantwoordelijkheid kent meerdere facetten. Het gaat over regie nemen en eigen initiatief tonen. Het gaat over ruimte en vertrouwen geven. En het gaat over aanspreekbaar zijn en verantwoording willen afleggen. We stimuleren leerlingen om in toenemende mate zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces. We stimuleren respectvolle omgangsvormen, verantwoordelijkheid voelen voor elkaar en voor de natuur en het tonen van zorgzaamheid en medemenselijkheid. Ook het bevorderen van initiatief en leiderschap hoort bij verantwoordelijkheid nemen. Zelfverantwoordelijkheid vormt voor INOS de kern van de besturingsfilosofie. INOS is AUTHENTIEK Als we zeggen dat INOS authentiek is, dan bedoelen we dat we allemaal anders zijn en dat we dat toejuichen. Verschillen mogen er zijn. Je eigen persoonlijkheid voegt iets toe aan het geheel, versterkt wat een ander tekort komt. Als je in staat bent om verder te kijken dan de plichten en normen, kun je kiezen voor wat echt belangrijk voor je is, kun je je verwonderen over het onverwachte en je laten beïnvloeden om er sterker van te worden. Dan haal je het beste in elkaar naar boven en bereik je waar je samen voor wil gaan. We willen leerlingen in ontwikkeling brengen tot zelfdenkende burgers met voldoende zelfreflectie. We willen graag dat de puurheid van het kind ook in de volwassenheid door blijft stralen, zodat je jezelf niet serieuzer neemt dan nodig is. Dat je relativeringsvermogen hebt en kunt spelen met de talenten die je gegeven zijn. INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda T I. Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

5 Team Juf Majella Groep 1-2 A Juf Astrid Groep 1-2 B Juf Esther P Groep 1-2 B Juf Esther van G Groep 3 Juf Margo Groep 4 Meneer Nico Groep 5 Juf Isabel Groep 6 Juf Sandra Groep 6 Juf Stephanie Groep 7 Juf Adriënne Groep 8 Juf Mariëtte Groep 8 Juf Gladys IB / RT Meneer Arion Conciërge Juf Claudia Secretaresse Juf Nicolette Teamcoördinator Juf Anne-Marie Directeur Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

6 Schooltijden De schooltijden In de ochtend: 8.45 uur uur De bel gaat om 8.40 uur en de deuren gaan open. Om 8.45 uur dient iedereen in de klas aanwezig te zijn. De groepen 3 tot en met 8 hebben pauze van uur tot uur. Om uur gaat de poort weer open. Voor die tijd is het schoolplein voor de overblijvers. In de middag: uur uur De bel gaat om uur en de deuren gaan open. Om uur dient iedereen in de klas aanwezig te zijn. Op woensdag duren de lessen voor de groepen 3 tot en met 8 tot uur. s Middags zijn zij vrij. De kleuters zijn op alle woensdagen de gehele dag vrij. Ziekmelden Wanneer uw kind ziek is en niet naar school kan komen, belt u dan alstublieft voor aanvang van de lessen. Verkeersveiligheid rondom de school Leer uw kind al jong de veilige en juiste weg te kennen naar onze school. Oefen deze route samen, zodat uw kind weet hoe hij/zij op onveilige plaatsen moet handelen. Geef zelf het goede voorbeeld. Als u uw kind met de auto komt halen of brengen, parkeert u dan op de daarvoor bedoelde plaatsen. Gymtijden Maandag uur uur groep uur uur groep uur uur groep 6 Woensdag uur uur groep uur uur groep uur uur groep 5 Wij gymmen in de gemeentelijke gymzaal Stoutenburgstraat (naast de school). Toezicht op de speelplaats Natuurlijk is het belangrijk dat uw kind op tijd op school is, maar stuur hem/ haar niet te vroeg naar school. Een kwartier voor aanvang van de lessen is er toezicht op de speelplaats. Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

7 Schoolvakanties en vrije dagen Vakanties Herfstvakantie / Kerstvakantie / Voorjaarsvakantie / Meivakantie / Grote vakantie / Vrije dagen vrijdag maandag maandag donderdag vrijdag (Goede Vrijdag) maandag (Pasen) donderdag (Hemelvaart) vrijdag (Hemelvaart) Bijzonder verlof Als uw kind vijf jaar of ouder is, is het leerplichtig. Daarom mogen wij alleen om dringende redenen buiten de schoolvakanties vrij geven van school. Een verzoek voor bijzonder verlof moet u altijd vooraf via het verlofformulier aanvragen. Dit formulier kunt u aan Claudia of de leerkracht van uw kind vragen. Bij het al dan niet toekennen van verlof worden de regels van de leerplicht gevolgd. Deze zijn terug te vinden in onze schoolgids. Bij ongeoorloofd schoolverzuim moeten wij dit melden bij de leerplichtambtenaar van de gemeente en kan een boete opgelegd worden. Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

8 Ouderraad Kbs De Burchtgaarde De ouderraad De ouderraad bestaat uit ouders die samen met het team een aantal activiteiten en festiviteiten organiseert. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Sinterklaasfeest, het schoolreisje, De Burchtgaardedag, maar ook bijvoorbeeld de luizenbrigade. Een aantal keer per jaar vergadert de ouderraad. Deze data staan op de kalender en de website vermeld. U bent van harte welkom om eens aan te sluiten als u hiervoor interesse hebt. Ouderbijdrage De activiteiten die de ouderraad met het team organiseert voor uw kind(eren) worden betaald uit de ouderbijdrage. Uw bijdrage is dus heel belangrijk, want zonder deze bijdrage kunnen de activiteiten niet plaatsvinden. U ontvangt namens de ouderraad een rekening voor deze ouderbijdrage. Wij vertrouwen erop dat u deze bijdrage, na ontvangst van de rekening, snel overmaakt. De ouderraad bestaat uit Patricia Oerlemans voorzitter Jeroen van Og penningmeester Brigitte van Pelt secretaris Yvonne Lie Arianne Wildhagen Frans Aerts Heidi Bogaerts Mariëtte Meijer Michel Gunterman Maartje de Hoogh Sandra Pandis- de Vos Esther Hoekstra De ouderraad is te bereiken via kbsdeburchtgaarde_oudervereniging@inos.nl Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

9 De medezeggenschapsraad (MR) De Medezeggenschapsraad is het overlegorgaan waarin ouders en personeel een bijdrage leveren aan het te voeren en te ontwikkelen beleid van de school. Samen vergaderen zij over onderwerpen zoals het beleidsplan, de schoolgids, het vakantierooster enz. De MR is bevoegd om gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen aan de directie of de GMR (Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van INOS). Voor een aantal beslissingen is de instemming van de MR nodig. Via de MR kunnen de ouders en de leerkrachten meepraten en meedenken. Om haar taak naar behoren te kunnen vervullen, moet de MR beschikken over goede informatie. Dat betekent dat het belangrijk is dat de leden weten wat er leeft onder de ouders, de leerkrachten, de directie en het bestuur. De vergaderingen van de MR zijn in principe openbaar (u bent als toehoorder welkom), maar kunnen voor een deel besloten zijn. De MR van onze school bestaat momenteel uit zes leden: drie ouders en drie leerkrachten. De oudergeleding wordt gekozen door ouders. Ieder lid wordt gekozen voor een periode van vier jaar. Namens de ouders hebben zitting: Jeroen van Pelt secretaris Coen de Lange Erik Peters Namens de leerkrachten hebben zitting: Nico Hermus voorzitter Adriënne Polderman Claudia van den Berg De MR stelt zich uitdrukkelijk ten doel een schakel te vormen tussen de ouders en de school. Daarnaast heeft de MR ook een stem binnen INOS via de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met één van de leden van de MR of mail naar: kbsdeburchtgaarde_mr@inos.nl. De data van vergaderingen staan op deze kalender en op de website vermeld. Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

10 Overblijven en BSO Overblijven bij Kober Kinderlunch Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten, tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven. De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden. Wij verzorgen, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Een gezellige en ontspannen lunchpauze kan eraan bijdragen dat uw kind weer fris aan de middaglessen kan beginnen. Op uw school of bij de overblijfcoördinator kunt u een informatiepakket met aanmeldingsformulieren ophalen. Zodra wij deze van u ontvangen hebben, staat uw kind ingeschreven en mag het vanaf dat moment overblijven. U kunt op het aanmeldingsformulier de overblijfdagen invullen. Deze worden dan geregistreerd op de overblijflijsten. Incidenteel overblijven is mogelijk. U dient uw kind wel voor de betreffende dag aan te melden. Aan en afmelden Aan- en afmeldingen voor uur mailen naar: kbsdeburchtgaarde_overblijf@inos.nl Vragen? Bel Kober kinderlunch: BSO - buitenschoolse opvang Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan uw kind na schooltijd terecht bij de BSO van Kober. Deze BSO is bij ons op school gesitueerd, waardoor uw kind in de vertrouwde omgeving blijft. Voor ieder kind Al meer dan 6000 kinderen maken gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kindercentra. Ook uw kind is van harte welkom. Wij rekenen graag voor u uit wat kinderopvang in uw situatie kost. Tot snel! Bel: of mail: serviceteam3@kober.nl Kijk ook eens op Het overblijfteam controleert elke dag of alle opgegeven kinderen ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Eten en drinken wordt door de kinderen zelf meegenomen. Na het eten is er de mogelijkheid voor alle kinderen om buiten te spelen. Betaling Aan het einde van de maand ontvangt u per of geprint een overzicht hoe vaak en wanneer uw kind is overgebleven, de zogenaamde digitale overblijfkaart. Hierop kunt u ook zien wat uw resterende budget is. Op dit overzicht staat hoe u dit budget kunt aanvullen. Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

11 Centrum Jeugd en Gezin Even voorstellen: Ik ben Marij van Caulil, school CJGer op de school van uw kind(eren). Vanuit het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) hou ik me bezig met alles rondom opvoeden en opgroeien van de basisschoolkinderen van meerdere scholen in Breda zuidoost. U kunt bij mij terecht voor vragen als: Mijn kind wil niet slapen, hoe ga ik daar mee om? Mijn kind vindt het moeilijk om vriendjes te maken of is niet weerbaar, wat kan ik daar als ouder mee? Mijn partner en ik gaan uit elkaar, hoe vertellen we het de kinderen. Mijn kind wil niet luisteren/ is opstandig etc. Soms kan ik u met tips of folders op weg helpen. Als het nodig is, wijs ik u de weg naar de juiste hulp of begeleiding. Een keer per maand ben ik op school voor een spreekuur waar u kunt binnenlopen. De data vindt u in deze schoolkalender. Verder kunt u me ook bellen of mailen. Marij van Caulil school CJGer Breda District Zuid-Oost (Bavel, Ulvenhout, Blauwe Kei, IJpelaar) marij.van.caulil@cjgbreda.nl Werkdagen: ma-di-wo-do Telefoonnummer: Alg. nummer CJG: Volg ons ook via social media: Twitter Basisschool De Burchtgaarde LP Breda - tel:

12 AUGUSTUS 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Luizencontrole Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

13 SEPTEMBER 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Schoolfotograaf ZONDAG MR vergadering Informatieavond groep 3 CJG Inloopavond gr. 1-2 / Studiedag Kinderen vrij VVTO dag Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

14 OKTOBER 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Koffieochtend CJG Groepen Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie INOS dag Luizencontrole Kinderen vrij Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

15 NOVEMBER 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 1 2 ZONDAG CJG Rapport groep Oudergesprekken groep 3-8 Oudergesprekken groep 3-8 Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

16 DECEMBER 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG CJG Sinterklaasviering ZONDAG Kerstviering Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie 1ste Kerstdag 2de Kerstdag Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Oudjaar Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

17 JANUARI 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Kerstvakantie Kerstvakantie ZONDAG Nieuwjaar Luizencontrole Koffieochtend CJG groepen Rapport kleuters Voorleesontbijt Oudergesprekken groep 1-2 Oudergesprekken groep 1-2 Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

18 FEBRUARI 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 1 ZONDAG Studiedag Kinderen vrij CJG Middag: Carnavalsviering Carnavalsvakantie Carnavalsvakantie Carnavalsvakantie Carnavalsvakantie Carnavalsvakantie Luizencontrole Adviesgesprekken groep 8 Adviesgesprekken groep 8 Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

19 MAART 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 1 ZONDAG CJG Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

20 APRIL 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Paasviering Rapport Studiedag Goede Vrijdag 1ste Paasdag Kinderen vrij Kinderen vrij de Paasdag Oudergesprekken groep 3-7 Oudergesprekken groep 3-7 Kinderen vrij CJG Schoolreis CITO eindtoets groep 8 CITO eindtoets groep 8 CITO eindtoets groep 8 Koningsspelen Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Koningsdag Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

21 MEI 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Meivakantie ZONDAG Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Luizencontrole Hemelvaart Vrij Themaweek Cultuur Themaweek Cultuur Themaweek Cultuur Themaweek Cultuur Themaweek Cultuur 1ste Pinksterdag de Pinksterdag Koffieochtend Sportdag CJG groepen Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

22 JUNI 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Avond4daagse Avond4daagse Avond4daagse Avond4daagse ZONDAG Rapport kleuters Burchtgaarde dag Kamp groep 8 Kamp groep 8 Oudergesprekken groep 1-2 Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

23 JULI 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Kamp groep 8 Oudergesprekken groep 1-2 ZONDAG Musical groep Oudergesprekken groep 3-7 Afscheid groep 8 Rapport 3-7 Studiedag Kinderen vrij t/m 28 augustus 2015 Notities: KBS de Burchtgaarde 4834 LP BREDA

24

Informatie Kalender

Informatie Kalender Informatie Kalender 2015-2016 Welkom op Kbs De Burchtgaarde! Voor u ligt onze nieuwe informatiegids en schoolkalender voor schooljaar 2015-2016. Veel van onze activiteiten staan al gepland, maar het kan

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

OBS de Straap Twentehof KG Helmond

OBS de Straap Twentehof KG Helmond Augustus 2018 De klassenverdeling 1/2a Juf Richelle en Juf Manon 1/2b Juf Els en Juf Chantal 1/2nt2 Juf Mariëtte en Juf Ilja 3 Juf Noortje en Juf Chantal 4a Juf Astrid en Juf Manon 4b Juf Marlies en Juf

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER Rode Schouw VE Halsteren Tel 0-0 info@rodeschouw.nl www.facebook.com/rodeschouw AUGUSTUS 0 Start schooljaar SEPTEMBER Studiedag: alle kinderen vrij! Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2017-2018 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

Augustus 2017 Augustus

Augustus 2017 Augustus Augustus 207 Augustus zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 2 3 4 5 Zomervakantie 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 Opstart week, vaste vergaderdag onderwijs donderdag de 24ste. 27 28

Nadere informatie

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35 augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 9 0 wk32 2 3 4 5 6 7 Wk33 8 9 20 2 22 23 24 Wk34 25 26 27 28 29 30 3 Wk 35 = Nieuwsbrief ouders = deze week hoofdluiscontrole Schooltijden Basisschool: ma t/m vrij: 8.30-4.45

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2016-2017 Vakanties en schoolvieringen in 2015-2016 Studiedagen team Herfstvakantie 27 september middag, 6 december hele dag, 16 maart middag, 13 april

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2018 2019 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2018-2019. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 9 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER 0 00 AUGUSTUS 0 0 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 Muzikids groep / SEPTEMBER 0 Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 0 Schoolreis 0 0 OKTOBER 0 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

AUGUSTUS 2017 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon:

AUGUSTUS 2017 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon: SCHOOLKALENDER DE POORTE AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole SCHOOLKALENDER DE POORTE SEPTEMBER 2017 1 2

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag augustus 2014 1 2 3 zomervakantie zomervakantie zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie zomervakantie 11 12 13 14 15 16 17 zomervakantie

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius Kalender 205-206 Samen, Uitdagend en Optimaal leren Naam school: Brinnummer: R.K. basisschool Sint Anthonius 03QC Bezoekadres school: Burgemeester Versluijsstraat 20 4698 AS Oud-Vossemeer Postadres school:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders SAM Jaarplanner Schooljaar 2017 2018 Ouders Versie: 4 september 2017 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 1 2 3 WEEK 3 WEEK 3 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 2 2 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 2 2 Iedere maandag en donderdag is er spelinloop in groep 1-2 van 0. uur tot 0.0 uur. Iedere woensdag en

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender - Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus Schoolgids & Jaarkalender / 0 Zomervakantie Eerste schooldag Luizencontrole Studiedag, alle kinderen vrij September Schoolgids & Jaarkalender

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2016-2017 Vossenerlaan 7-924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl September 2016 Maandag september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Algemene Gegevens BS Dichterbij

Algemene Gegevens BS Dichterbij KALENDER 2015-2016 Algemene Gegevens BS Dichterbij Adresgegevens: Postadres: Contactgegevens: Willy Brandtplein 6 0314 382850 7007 LA Doetinchem @ info@bsdichterbij.nl www.bsdichterbij.nl Schooltijden:

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

School De Driesprong school / infokalender

School De Driesprong school / infokalender school / infokalender 2017-2018 Driesprong SALTOschool De Driesprong Tafelbergplein 8, 5642 GP Eindhoven, 040-26 77 150 info@bs-dedriesprong.nl www.bs-dedriesprong.nl schooljaar 2017-2018 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 2018-2019 Reigerlaan 3 5613 CD Eindhoven 040-2433949 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie 1 17 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender VSO

Schoolkalender VSO Schoolkalender VSO 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 1e schooldag, Luizencontrole en OVCS 29 30 31 september 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender 2017-2018 Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Kinderen vrij, leerkrachten

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender E.B.S. De Fontein Anjerstraat 0 LE Hoogeveen 0 0 schoolkalender www.ebs-defontein.nl info@ebs-defontein.nl - Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS De Fontein

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

BS St. Theresia Kerkweg AL - Boukoul - Telefoon

BS St. Theresia Kerkweg AL - Boukoul - Telefoon Vakantierooster en vrije dagen 2017-2018 Herfstvakantie 16 oktober t/m 20 oktober 2017 Kerstvakantie 25 december 2017 t/m 05 januari 2018 Carnavalsvakantie 12-02-2018 t/m 16-2-2018 2 e Paasdag 2 april

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

Cornelis Musiusschool

Cornelis Musiusschool De school met P I T Schoolkalender 2015-2016 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 cornelismusius@laurentiusstichting.nl Peutercentrum Het Muizenhuis Prins

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon:

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon: AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag we openen gezamenlijk op het Hoofdluiscontrole informatieavond groep 3 19.30 uur schoolplein om 8.30

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

S C H O O L K A L E N D E R

S C H O O L K A L E N D E R S C H O O L K A L E N D E R 207-208 Augustus 207 2 3 4 5 6 Week 3 7 8 9 0 2 3 Week 32 4 5 6 7 8 9 20 Week 33 2 22 23 24 25 26 27 Week 34 Week 35 28 Eerste schooldag 8. u opening voor ouders en kinderen

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender schoolkalender 2018-2019 Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS de Fontein voor het schooljaar 2018-2019. Op de kalender hebben we zoveel mogelijk data

Nadere informatie

De Springplank jaarkalender augustus 2018

De Springplank jaarkalender augustus 2018 De Springplank jaarkalender augustus 2018 weeknr maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 juli augustus 30 31 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 Koffievergade 34

Nadere informatie