In december 2013 begonnen en inmiddels niet meer weg te denken in een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In december 2013 begonnen en inmiddels niet meer weg te denken in een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen."

Transcriptie

1 Voorwoord Soms heb je maar één kans, één moment om iets vast te leggen. En dat wat vast gelegd is, blijkt dan van onschatbare waarde. Het zou een quote kunnen zijn van een willekeurige fotograaf. Maar voor Stichting Still Fotografie is het de kern van ons bestaan. In december 2013 begonnen en inmiddels niet meer weg te denken in een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen. Stichting Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan, aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Daarnaast verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby s vanaf het 2e trimester van de zwangerschap. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving en in sommige gevallen in de studio in Hardenberg. Stichting Still werkt uitsluitend met professionele fotografen. Deze fotografen hebben allen een hoog technisch niveau van fotograferen. Pure noodzaak gezien de omstandigheden waarin ze hun werk moeten doen. Echter werken al onze fotografen op vrijwillige basis. Evenals alle andere betrokkenen. Er is niemand bij Stichting Still die betaald krijgt voor zijn of haar diensten. In 2016 heeft Stichting Still fotografie bergen met werk verzet. In 2017 zal dit naar alle waarschijnlijkheid, helaas, niet anders zijn. Het gevolg is dat we als stichting ook gegroeid zijn hierdoor. Onze naamsbekendheid is gegroeid, we hebben meer fotografen die zich inzetten, maar ook een groei van andere vrijwilligers die alles doen om Stichting Still Fotografie te helpen. Maar helaas groeit daarmee ook het aantal reportages automatisch. Ruim 1100 in In dit jaarverslag over het jaar 2016 kunt u de feiten en cijfers zien. Het financiële overzicht vindt u hier in terug en we proberen vooruit te blikken op Namens het voltallige bestuur van Stichting Still Fotografie, Robert Lentelink Voorzitter bestuur Stichting Still Fotografie

2 Activiteiten Stichting Still Fotografie doet meer als alleen de opnames van stil geboren kinderen in de ziekenhuizen. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse activiteiten die Stichting Still Fotografie ontplooit. Fotografie Doel: Stichting Still Fotografie wil ouders en eventuele broertjes en/of zusjes een blijvende herinnering schenken in de vorm van een fotoreportage van hun stil geboren zoon / dochter of broertje of zusje. Daarnaast maakt Stichting Still Fotografie fotoreportages van uitzichtloos zieke ouders en kinderen. Dit gebeurd in de privé omgeving van de ouder of het kind. Ook is het mogelijk dat dit in de fotostudio van Stichting Still Fotografie gebeurd. Middelen: Stichting Still Fotografie beschikt over beperkte middelen. Alle fotografen beschikken over eigen professionele apparatuur. Er is één camera beschikbaar vanuit de stichting. Deze wordt ingezet vanuit de studio in Hardenberg. Fotografen declareren gemaakte kilometers en parkeerkosten. De fotografen zelf zetten hun diensten in op vrijwillige basis. Daarnaast heeft Stichting Still Fotografie in Hardenberg een eigen fotostudio tot de beschikking. Hier worden fotoreportages gemaakt van uitzichtloos zieke ouders of kinderen. Doelgroep: Gezinnen waarvan een ouder of kind ernstig ziek is of inmiddels overleden. Voor onze doelgroep houden we geen ondergrens van leeftijd aan, wel een bovengrens van 18 jaar. Resultaat: Elke fotoreportage die Stichting Still Fotografie maakt staat symbool voor een immens verdriet. In dat licht heeft Stichting Still Fotografie te veel reportages moeten maken in Ruim 1100 reportages zijn er gemaakt door de fotografen. Loterij In navolging van de loterij in december 2015 heeft er in december 2016 wederom een loterij plaatsgevonden. Deze loterij is aangemeld bij de gemeente B&W Hardenberg /Ommen. De gemeente heeft toestemming verleend waardoor er loten konden worden verkocht. Doel: Het primaire doel van de loterij was om inkomsten te genereren om daarmee te voorzien in de kosten van de stichting. Het secundaire doel was om reserves op te bouwen om in de toekomst continuïteit te kunnen bieden. Middelen: Voor de loterij waren prijzen nodig. Alle prijzen werden vrijwillig ter beschikking gesteld door verschillende bedrijven en particulieren, waarvoor nogmaals onze dank. Deze prijzen werden voor een periode van twee weken op de evenementenpagina geplaatst. Mensen konden loten kopen ter waarde van 3,- waarvan 2,50 direct naar de doelstelling ging en 0,50 naar de drukkosten van de loten en afdracht betalingssysteem van de website. Doelgroep: De doelgroep was iedereen die gebruik maakt van Facebook en de stichting een warm hart toedraagt. Resultaat: De loterij was ook in 2016 een belangrijke inkomstenbron. De loterij kent inmiddels een traditioneel karakter. Het is daardoor ook wenselijk dat er 2017 wederom een loterij plaatsvindt.

3 Haken voor Stichting Still De stil geboren kinderen die Stichting Still Fotografie fotografeert zijn vaak zo klein dat er geen kleertjes voor te koop zijn. Ineke Gerrits heeft in 2015 het initiatief Haken voor Stichting Still genomen. Doel: Bij iedere reportage het stil geboren kindje een setje aan te kunnen bieden en daarnaast ziekenhuizen in de gelegenheid stellen om een voorraad setjes te ontvangen om aan alle stil geboren kinderen op de afdeling uit te delen. Middelen: Het haakpatroon, mensen die voor de stichting willen haken en een keurmeester die de setjes keurt en wast voor ze verspreid kunnen worden. Het haakwerk gebeurd uitsluitend op vrijwillige basis door zo n 30 vrijwilligers en ouders krijgen dan ook kosteloos zo'n prachtig setje (mutsje en dekentje) aangeboden zodat ze hun kleine kindje tóch iets heel erg moois kunnen geven Doelgroep: Stil geboren kinderen voor wie er geen passende kleding te koop is. Resultaat: In Mei 2015 is het patroon online gezet en sindsdien zijn er al duizenden setjes gehaakt, gewassen en verpakt. Er zijn enkele ziekenhuizen die geregeld een voorraad setjes hebben ontvangen om uit te delen aan de kinderen die op de afdelingen kraamzorg en verloskunde stil geboren worden. Het project is een groot succes en zal ook in 2017 voortgezet worden. Onze dank aan de vrijwilligers binnen dit initiatief is groot.

4 Bestuur In 2016 hebben er de nodige bestuurlijke veranderingen plaats gevonden. De functie van voorzitter en penningmeester zijn door 2 nieuwe bestuurders ingevuld. Marrielle Dalhuizen heeft afscheid genomen als voorzitter en Sander van der Veen als penningmeester. Mede dankzij deze twee betrokken personen heeft Stichting Still Fotografie een goed fundament gekregen. Via deze weg willen we nogmaals onze dank uitspreken aan Marrielle en Sander. Per 1 augustus zijn Robert Lentelink en Janneke Jannink aangetreden binnen het bestuur. Robert als voorzitter en Janneke als penningmeester. Beide personen hebben een persoonlijk ervaring gehad met Stichting Still Fotografie en kennen in die hoedanigheid een grote betrokkenheid. Zij zien het beide als hun taak om verder te bouwen op het fundament dat hun voorgangers hebben gelegd. Nancy Spijker is ook in 2016 de secretaris geweest en zal deze rol ook in 2017 blijven vervullen. Er wordt nog gekeken naar de mogelijkheden om het bestuur uit te breiden om besluiten breed georiënteerd en overwogen te kunnen nemen. Alle bestuursleden vervullen hun taak op vrijwillige basis. Hiervoor ontvangen zij geen vergoeding.

5 Financiën Stichting Still Fotografie is in 2016 veelvuldig in het nieuws gekomen. Het is daarom aannemelijk om te stellen dat de groeiende bron van inkomsten verband houdt met de groeiende publiciteit voor de stichting. (Meer hierover bij publiciteit ) Stichting Still Fotografie is financieel gezond. De loterij die door de stichting is georganiseerd zorgde voor een mooie financiële impuls. Daarnaast komen de inkomsten voornamelijk uit donaties. Dit zijn individuele donaties die gedaan worden via de website ( daarnaast heeft de stichting ook een aantal mooie donaties mogen ontvangen uit het bedrijfsleven. In de bijlage van dit jaarverslag vindt u tevens ons financiële jaarverslag. Hierin kunt u ons volledige overzicht van uitgaven en inkomsten terugvinden. Stichting Still Fotografie hecht veel waarde aan bestuurlijke transparantie. Vooropgesteld dat we alle donateurs, ongeacht het donatiebedrag, via deze weg willen bedanken, willen we een aantal donaties toch even uitlichten. KRO: In het najaar van 2016 was er een oproep van de KRO aan haar leden om goede doelen aan te dragen voor KRO Goede Doelen 2016 actie. Eén van de ouders die een fotoreportage van zijn dochter heeft mogen ontvangen heeft Stichting Still Fotografie aangedragen. Door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen is Stichting Still Fotografie bij de top 5 gekomen van goede doelen met de meeste stemmen. Hierna heeft een vakjury een keuze gemaakt uit drie doelen die kans maakten op een aanzienlijk geldbedrag. Tijdens de KRO-leden dag in Ahoy Rotterdam mocht de stichting zichzelf presenteren evenals de andere twee kanshebbers. Na een mooie en indrukwekkende presentatie beloonde een jury Stichting Still Fotografie met een 2 e plaats. Dit leverde maar liefst ,- op. Haringparty: Op 22 juni van 2016 was er op Landgoed Het Laer in Ommen het Vechtdal Haringparty waarbij het traditionele eerste vaatje haring wordt geveild ten bate van een gekozen goed doel. In 2016 was Stichting Still Fotografie één van de twee goede doelen die mocht rekening op een mooie financiële bijdrage. Stichting Still Fotografie mocht dankzij deze zakelijke netwerk bijeenkomst maar liefst 12,250 op haar rekening bijschreven. Een ongelooflijk mooi bedrag waar we heel veel reportages voor kunnen maken. Top 2000 Dedemsvaart: In december 2016 hebben we van dichtbij mogen ervaren hoe het is als een heel dorp ergens achter gaat staan. Want tijdens de Top 2000 Dedemsvaart was Stichting Still Fotografie het beoogde goede doel. En ongelooflijk veel mensen, bedrijven en instellingen zetten samen de schouders onder één gezamenlijk project met als doel zoveel mogelijk geld ophalen. Geld dat bedoeld is voor Stichting Still Fotografie. Erg onder de indruk en vooral heel blij waren we toen er op de slotavond een mooie cheque van 5765,- mochten ontvangen. Variarun: Dat sportevenementen een heel goed middel zijn voor fundraisers blijkt wel uit de Variarun op 2 augustus De deelnemers van deze hardloopwedstrijd hebben met elkaar maar liefst 400,- bij elkaar gelopen. Namens Stichting Still willen we op deze plek alle lopers bedanken voor hun bijdrage. Alle kleine beetjes maken samen een heel mooi bedrag. Solextocht: In het weekend van 10 en 11 september 2016 vond er in Albergen de jaarlijkse Solexrace plaats. 7 Heren die zichzelf Opa s Mopje noemen rijden 24 uur lang op een solex rondjes door Albergen en omgeving. Hiervoor lieten zij zich sponsoren. Deze sponsoractie leverde maar liefst 6342,- op. Een indrukwekkend bedrag waar we de heren ongelooflijk dankbaar voor zijn.

6 Publiciteit Dat Stichting Still Fotografie een belangrijke plek in neemt in vele harten blijkt wel uit de hoge mate van publiciteit die we mogen ontvangen. Facebook is naast de website een enorm belangrijk communicatiekanaal voor Stichting Still Fotografie. Het is daarom mooi om te zien dat het aantal volgers van de Facebookpagina eind 2016 bijna bedraagt. Dit zijn bijna personen die de stichting een warm hart toedragen en die met elke like of gedeeld bericht een ambassadeur voor de stichting zijn. Het aantal likes op de Facebook pagina draagt ook bij aan de berichten die viral gaan op internet. Met enige regelmaat worden berichten zovaak geliked dat ze een gigantisch bereik hebben. Duizenden mensen, die nog niet bekend zij met Stichting Still, worden op deze wijze geconfronteerd met het werk dat de stichting verricht. Dit draagt bij aan onze naamsbekendheid. Ook overige (landelijke) media besteden in 2016 aandacht aan Stichting Still. Zo heeft de Telegraaf in februari 2016 het verhaal van Sarah opgepakt. En hebben we gedurende het jaar diverse lokale en regionale media te woord gestaan. In 2016 is er ook een aanvulling gekomen op ons publiciteitsmateriaal. We hebben nu ook flyers en visitekaartjes tot onze beschikking. Deze kunnen laagdrempelig worden verspreid onder ziekenhuizen en overige belangstellenden.

7 Interne organisatie Bestuur: In 2016 is het bestuur van Stichting Still zoals eerder aangegeven gewijzigd. Het bestuur ziet er inmiddels als volgt uit: - Robert Lentelink (Voorzitter) - Janneke Jannink (Penningmeester) - Nancy Spijker (Secretaris) Tijdens alle bestuursvergaderingen is Melanie Plaggenmarsch indien mogelijk ook aanwezig. Als oprichtster van Still en actieve vrijwilliger hecht het bestuur veel waarde aan haar input. Vrijwilligers: Alle medewerkers van de stichting zijn vrijwilligers. Er zijn geen beroepskrachten in dienst bij de stichting. De vrijwilligers werken allemaal vanuit huis. De stichting probeert met enige regelmaat vrijwilligersbijeenkomsten te organiseren. In 2016 hebben er 2 van deze bijeenkomsten plaatsgevonden. Eén gericht op de werving van fotografen en één op de inzet van overige vrijwilligers. Fotografie: Melanie Plaggenmarsch is als uitvoerend fotograaf verantwoordelijk voor de werving en selectie van de fotografen. Er wordt in samenspraak met het bestuur kritisch gekeken naar de technische kant van de fotokwaliteit. Daarnaast wordt er kritisch gekeken naar de persoonlijkheid van de fotografen. Een fotograaf die voor de stichting werkzaam is moet zijn of haar werk in de luwte kunnen doen, mentaal sterk in de schoenen staan. De (aanstaande) ouders mogen eigenlijk niet merken dat de fotograaf aanwezig is tijdens één van de heftigste momenten in hun leven. Dat moeten fotografen ook kunnen en daar selecteren we kritisch op. Het belang van de doelgroep staat altijd op de eerste plaats. Communicatie en PR: Onder deze afdeling vallen de telefoniste, mensen die binnenkomende s afhandelen, de website en social media bijhouden en contacten met ziekenhuizen onderhouden/coördineren. Daarnaast valt het grafisch team dat zich bezighoudt met het ontwerpen van flyers, kaarten, logo s en dergelijke ook onder de afdeling communicatie. Ook de mensen die zich bezig houden met de loterij en alle andere PR activiteiten vallen hier onder. Financiën: Dit vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester. De penningmeester krijgt hierbij ondersteuning van een accountantsbureau. Deze zorgt voor de jaarrekening en een controle op de cijfers. Haken voor stichting Still : Bij deze afdeling horen de vrijwilligers die betrokken zijn bij het haakproject: allereerst de haaksters. Verzamelpunt en keurmeester die de mutsjes en dekentjes keurt, wast en verspreidt is Ineke Gerrits. Daarnaast houdt zij de Facebookgroep van het haakproject bij. Het aantal vrijwilligers is ten opzichte van 2015 is ook in 2016 toegenomen, samen met de groei van de stichting. Het verloop is daarmee ook toegenomen, maar door middel van vacatures op de social media lukt het steeds om nieuwe mensen te vinden.

8 Doelstellingen voor 2016 Stichting Still is nog steeds groeiende. Op alle vlakken. Werkgebied, fotografen, vrijwilligers en aantal reportages. Voor 2017 heeft het bestuur zichzelf ten doel gesteld om te werken aan een volledige landelijke dekking. Hiervoor zullen we meer publiciteit moeten maken bij de diverse ziekenhuizen. Zullen we meer fotografen aan ons moeten binden. Als stichting moeten we nog meer ons fundament verstevigen en het huis dat op het fundament staat uitbouwen. Op alle fronten zullen we in 2017 stappen moeten gaan zetten. Hierbij valt te denken aan fondsenwerving, naamsbekendheid, bereikbaarheid, publiciteit en promotie etc. Het bestuur van Stichting Still is overtuigd van de noodzakelijkheid van de aanwezigheid van de stichting in het ziekenhuislandschap van Nederland. Het bestuur zal hier ook in 2017 aan werken om dit uit te dragen en uit te voeren.

Stichting Still fotografie Jaarverslag 2015

Stichting Still fotografie Jaarverslag 2015 Jaarverslag 2015 Stichting Still fotografie Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Activiteiten 4 Fotoreportages 4 Loterij 5 Haken voor Stichting Still 6 Publiciteit 7 Interne organisatie 8 Financiën

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Still 2017

Beleidsplan Stichting Still 2017 Beleidsplan Stichting Still 2017 Onze missie Een prachtig klein mensje dat niet groot mag groeien. Het zet de wereld op zijn kop en laat ouders en andere familieleden achter met een onmachtig groot verdriet.

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Externe contacten. Interne contacten. Financiën. Conclusies en aanbevelingen Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Externe contacten Interne contacten Financiën Conclusies en aanbevelingen Voorwoord Earlybirds fotografie

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen...

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen... Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Fotoreportages... 4 Veiling... 5 Loterij... 6 3M fonds... 7 Beurzen en braderieën... 8 Earlybirdjes... 9

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit... 10 Financiën... 12 Conclusies en aanbevelingen... 13

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Publiciteit... 10 Financiën... 12 Conclusies en aanbevelingen... 13 Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Fotoreportage... 4 Veiling... 5 Loterij... 6 3M fonds... 7 Heit & Mem Beurs... 8 Earlybirdjes... 9 Publiciteit...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen...

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen... Stichting Earlybirds fotografie Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Fotoreportages... 4 Veiling... 4 Loterij... 6 Acties en donaties... 7 Beurzen en braderieën... 8 Earlybirdjes...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Informatie stichting

Inhoudsopgave. Informatie stichting Stichting Earlybirds Beleidsplan 2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Huidig bestuur 4 Interne organisatie 5 Doelstellingen 6 Werkzaamheden 7 Fondsenwerving 7 Beheer van fondsen en vermogen 8 Besteding van fondsen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Video Journaal Schoorl. Ook informeren wij u over onze plannen voor de toekomst. Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect

JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect Jaarverslag 2015 Stichting Tekenen voor Kinderen Voorwoord 2015 Dit jaar is er voor het eerst sinds de oprichting van de stichting Tekenen

Nadere informatie

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST

Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: Contact: Russchersland HJ STAPHORST Auteur: bestuur Stichting Wielskracht Datum: 28-2-2019 Contact: Russchersland 2 7951 HJ STAPHORST 06-1565 1075 info@stichtingwielskracht.nl 1 Inhoudsopgave Verslag van het bestuur 3 De organisatie..4 Activiteiten.5-6

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Sport Develops You Foundation. Eerlijkheid door Sport. Jaarverslag 2016

JAARVERSLAG Stichting Sport Develops You Foundation. Eerlijkheid door Sport. Jaarverslag 2016 JAARVERSLAG 2016 Stichting Sport Develops You Foundation Eerlijkheid door Sport 1 Inhoudsopgave: Voorkant: 1 Inhoudsopgave: 2 Voorwoord: 3 Missie, Visie & Werkwijze: 4 Programma s 5 Resultaten 6 Evaluatie

Nadere informatie

Stichting Earlybirds fotografie Informatiebrochure

Stichting Earlybirds fotografie Informatiebrochure Stichting Earlybirds fotografie Informatiebrochure 2 Door de komst van Marjolein van Earlybirds fotografie hebben wij een hele mooie, zorgeloze ochtend gehad. Als gezin op de foto! Niet de nadruk op alle

Nadere informatie

When someone you love becomes a memory, that memory becomes a treasure

When someone you love becomes a memory, that memory becomes a treasure When someone you love becomes a memory, that memory becomes a treasure In november 2013 werd na een zorgeloze, voldragen zwangerschap een prachtig baby tje stilgeboren hij kreeg de naam Phéron Mahendra

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen.

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen. Pas geboren baby s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een newborn fotoshoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste dagen na de geboorte.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. Beleidsplan 2013 2015 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. In 2013 zijn wij gestart met het helpen van 80 gezinnen eind 2013 worden er 90 gezinnen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT

STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT STICHTING DARE TO SHARE FOUNDATION UW GELD VOOR DERDE WERELD, FLEXIBEL IN TE ZETTEN, VOLLEDIG TRANSPARANT JAARVERSLAG 2016 GEDEMPTE SCHALBURGERGRACHT 99 2021AK Haarlem info@daretosharefoundation.com 06-81318513

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Almelose Schoolsportdagen

Jaarverslag Stichting Almelose Schoolsportdagen Jaarverslag 2014 De missie van onze stichting is het stimuleren van sport en beweging om een gezonde en actieve leefwijze van de Almelose jeugd te bevorderen. Stichting Almelose Schoolsportdagen Zeven

Nadere informatie

Voorwoord... 3 Activiteiten... 4

Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Stichting Earlybirds Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 4 Fotoreportages... 4 Veiling... 8 Loterij... 9 Acties en donaties... 10 Beurzen en braderieën... 12 Earlybirdjes... 13

Nadere informatie

JAARVERSLAG. VeraVitaal Foundation. Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften.

JAARVERSLAG. VeraVitaal Foundation. Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften. JAARVERSLAG 2016 JAARVERSLAG 2016 Onze doelgroep is nog steeds leidend. Dat wil zeggen dat wij trachten invulling te geven aan hun behoeften. VeraVitaal Foundation Tel +31654732361 NSIR nr. 853527507 Kruisstraat

Nadere informatie

1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen.

1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen. Huishoudelijk Reglement Stichting PAR 1. Algemeen 1.1. Doelstelling Stichting Paralympisch Aangepast Roeien stelt zich ten doel het aangepast roeien naar paralympisch niveau te bevorderen. 1.2. Doelgroep

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Sport Develops You Foundation. Eerlijkheid door Sport. Jaarverslag 2015

JAARVERSLAG Stichting Sport Develops You Foundation. Eerlijkheid door Sport. Jaarverslag 2015 JAARVERSLAG 2015 Stichting Sport Develops You Foundation Eerlijkheid door Sport 1 Inhoudsopgave: Voorkant: 1 Inhoudsopgave: 2 Voorwoord: 3 Missie, Visie & Werkwijze: 4 Programma s 5 Resultaten 6 Evaluatie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG Burgemeester van Woelderenlaan 62 4384LT Vlissingen info@karunia.org 0118-478498 JAARVERSLAG 2017 www.karunia.org Inhoud Voorwoord van de voorzitter...3 1. Verslag van het bestuur...3 1.1 Activiteiten...3

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA 2014 1 Inhoudsopgave pagina 1. Inleiding 3 2. Activiteiten 4 3. Publiciteit 5 4. Samenwerking en kennisuitwisseling 5 5. Interne organisatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. De mede door De Neushoornstichting georganiseerde Global March

Jaarverslag 2014. De mede door De Neushoornstichting georganiseerde Global March Jaarverslag 2014 De mede door De Neushoornstichting georganiseerde Global March Jaarverslag 2014 De Neushoornstichting Publicatie juni 2015 Inhoudsopgave VOORWOORD ------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Voedselbank de Ronde Venen. Eendracht 6. 3641ML Mijdrecht. www.voedselbankderondevenen.nl

Voedselbank de Ronde Venen. Eendracht 6. 3641ML Mijdrecht. www.voedselbankderondevenen.nl De missie van stichting Voedselbank de Ronde Venen is het tegengaan van verborgen armoede en bijdragen aan het basislevensonderhoud van individuen en gezinnen die hier zelf niet voldoende in kunnen voorzien.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dierenvoedselbank Walcheren

Beleidsplan Stichting Dierenvoedselbank Walcheren Beleidsplan Stichting Dierenvoedselbank Walcheren Inhoud Visie en missie 2 Aanpak huidige situatie 2 Maatschappelijke steun 2 Uitvoering 3 Doelstellingen 2018-2020 4 Fondsenwerving 4 Financiële verantwoording

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Beleidsplan Stichting Vrienden van Judah Mahama

Jaarverslag 2016 Beleidsplan Stichting Vrienden van Judah Mahama Jaarverslag 2016 Beleidsplan 2017 Stichting Vrienden van Judah Mahama Jaarverslag 2016 Beleidsplan 2017 Stichting Vrienden van Judah Mahama Januari 2017 Stichting Vrienden van Judah Mahama Lichtenbergerlaan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen...

Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen... Stichting Earlybirds Jaarverslag 2017 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Fotoreportages... 4 Veiling... 8 Loterij... 9 Acties en donaties... 10 Beurzen en braderieën... 11 Earlybirdjes... 12

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2015 Voorwoord Voor u ligt het vijfde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Met dit jaarverslag beogen wij verantwoording

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING KIDS OP

BELEIDSPLAN STICHTING KIDS OP BELEIDSPLAN STICHTING KIDS OP 1 2015-2016 Stichting Kids op 1 Graanakker 123 2743 EP Waddinxveen www.kidsop1.nl Beleidsplan 2015-2016 2 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2015-2016 van Stichting Kids

Nadere informatie

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Toelichting Staat van Baten en lasten 1. Inleiding Hieronder presenteert Sapope haar financiële verantwoording van de resultaten over

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan

Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan Stichting Earlybirds fotografie Organisatieplan 1 Inhoudsopgave Organogram... 3 De oprichters... 3 Het bestuur... 3 Voorzitter... 4 Secretaris... 4 Penningmeester... 4 Algemeen bestuurslid 1... 5 Algemeen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 samenvatting

JAARVERSLAG 2014 samenvatting JAARVERSLAG 2014 samenvatting SOLidariedade zet zich in voor de toekomst van jongeren in Brazilië. Voorwoord door directeur Anouk Cleven KLEIN BLIJVEN Klein beginnen en klein blijven, dat was ons streven

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie...1 Doelstelling:...2 Visie:...2 Missie:...2 Samenstelling bestuur:...2 Activiteiten...3 Doneren...3 Vrijwilliger worden...3 Projecten steunen...3 Collecteren...3

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 tot en met Stichting Kidsrally Brabant. Stichting Kidsrally Brabant Vughterweg CK s-hertogenbosch

Beleidsplan 2016 tot en met Stichting Kidsrally Brabant. Stichting Kidsrally Brabant Vughterweg CK s-hertogenbosch Beleidsplan 2016 tot en met 2018 Stichting Kidsrally Brabant Stichting Kidsrally Brabant Vughterweg 47 5211 CK s-hertogenbosch Inschrijvingsnummer KvK: 64739252 1 van 10 Voorwoord Stichting Kidsrally Brabant

Nadere informatie

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of

Jaarverslag JAARVERSLAG Jule Stynestraat DR Utrecht of Jaarverslag JAARVERSLAG 2016 Jule Stynestraat 20 3543 DR Utrecht info@stichtingbroca.nl 06-45700750 of 06-48079720 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 4 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5

Inleiding Missie/visie Stichting Rally for Kids Doelstelling Strategie Huidige situatie... 5 BELEIDSPLAN 2018 2020 Stichting Rally for Kids Secretariaat/Penningmeester Dhr Ron Koetsier Energieweg 30, 3771NA Barneveld Ron@rallyforkids.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie Stichting Rally for

Nadere informatie

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018

Voorwoord. Maartensdijk, januari 2018 Voorwoord Ook al voor de officiële de oprichting in 2004 van Stichting Ruiterweekend Gehandicapten is het jaarlijkse ruiterweekend georganiseerd voor een groeiend aantal deelnemers. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016 BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND Juli 2016 Inhoud. 1. Aanleiding. 2. Doel van de stichting. 3. Bereiken van doel. 4. Fondsen aanvraag. 5. Financieel beleid. 6. Bestuur en intern functioneren. 7.

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2016 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN:

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: Jaarverslag 2018 Stichting Meer dan een lied Rielerweg 95 7416 ZC Deventer Contactpersoon: Mark Pardijs 06-81364427 RSIN: 853128637 KvK: 58659080 Inhoud Voorwoord...2 Statutaire doelstelling...3 Activiteiten...4

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2015 WWW.DEVREUGDEFABRIEK.NL Adres: Postbus 50 Postcode: 6650 AB Woonplaats: Druten Email: info@devreugdefabriek.nl Telefoonnummer: 06 2820 4744 INHOUD Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Voorwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2018 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beldhuismolenweg 8a 7562 PC Deurningen Telefoon: 088 45 46 700 E-mail: info@welkomhuis-twente.nl Website: www.welkomhuis-twente.nl Beleidsplan 2014 Pagina 1

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...4 Externe contacten...4 Interne organisatie...5 Financiën...6 Conclusie en aanbevelingen...8 2 Voorwoord Op 2 november

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Pole Position 2016

Jaarverslag Stichting Pole Position 2016 Jaarverslag Stichting Pole Position 2016. lillll... fok réiês. Voorwoord pag. 3 Doelstellingen Wensen pag.4 pag.4 Fondsenwerving pag. 5 Transparantie Communicatie Overige behaalde resultaten pag.6 pag.6

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2018-2021 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

Tingietersgilde XP Houten The Netherlands Website: Jaarverslag De volgende stap

Tingietersgilde XP Houten The Netherlands Website:   Jaarverslag De volgende stap Tingietersgilde 18 3994 XP Houten The Netherlands Website: www.changinglives.nl De volgende stap april 2015 1 Inhoud Inhoud... 1 Voorwoord... 2 Activiteiten in ontwikkelingslanden... 3 Reis 2014... 3 Drinkwater...

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK

FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK FONDSENWERVING WILLEM VAN DE VEN TEAM STEAMWORK FONDSENWERVING Basis Acties Publiciteit Veiling BASIS Ken het verhaal van de Roparun Ken het verhaal van je eigen team Bouw je netwerk (o.a. sponsoren, doelen)

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting BarmHartBox

Jaarverslag Stichting BarmHartBox Jaarverslag 2012 Stichting BarmHartBox [Geef de naam van het bedrijf op] Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Missie, visie en kernwaarden... 2 3. Activiteiten... 3 4. Werkplaats Den Haag... 4 5. Toekomst BHB...

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan

Stichting Lach voor een Dag. Beleidsplan Stichting Lach voor een Dag Beleidsplan Inleiding De Stichting Lach voor een Dag werd op 9 juli 2013 opgericht. De aanleiding hiervoor was de wens om structuur en uitbreiding te geven aan bestaande, incidentele

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

STICHTING RESEARCH FOUNDATION LUPUS INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2016

STICHTING RESEARCH FOUNDATION LUPUS INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2016 Presbyterian ziekenhuis is gevestigd in New York City. 6 INHOUDSOPGAVE 1 Voorwoord 3 2 Activiteiten 3 3 Publiciteit 4 4 Externe contacten 4 5 Interne organisatie 4 6 Financiële verantwoording 4/5 7 Bestuur

Nadere informatie

Vrienden van. John Ton Ria

Vrienden van. John Ton Ria Vrienden van Voorwoord De creatieve workshop van zooi tot mooi is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een zelfregulerend systeem. Hierdoor kwamen wij, als actieve bezoekers, op het idee om een stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Phéron Stichting Phéron helpt na babyverlies

Beleidsplan Stichting Phéron Stichting Phéron helpt na babyverlies Beleidsplan Stichting Phéron 2018-2020 Stichting Phéron helpt na babyverlies Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Missie en visie Stichting Phéron 4 2. Actueel beleidsplan 5 3. Activiteiten Stichting Phéron 6

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Beleidsplan 2013/2014 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Doelstellingen 2013/2014 Bladzijde 6 Uitgaven Overige inkomsten PR Samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.wensstichtingdrenthe.nl Wensstichting Drenthe p/a Klepel 392 7811 KX Emmen 1 Inleiding... 3 1 Missie en visie Wenstichting Drenthe... 4 1.1 Missie... 4 1.2 Visie... 4 1.3 Doel...

Nadere informatie

Beleidsplan 2015. Het organigram

Beleidsplan 2015. Het organigram STICHTING Lieve Engeltjes Contactgroep voor mensen die getroffen zijn door het verlies van een kind Beleidsplan 2015 Lieve Engeltjes (LE) is een Nederlandstalige contactgroep voor mensen die te maken hebben

Nadere informatie

ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T

ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T ANBI Beleidsplan Stichting H.E.A.R.T Inhoudsopgave 1. Voorwoord pag. 02 2. Bestuur pag. 03 3. Missie, visie en ambitie pag. 04 4. Doelstelling pag. 05 5. Werkwijze pag. 06 6. Doelgroep pag. 07 7. Financiën

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Healthy Water 4 A Healthy Life

Healthy Water 4 A Healthy Life JAARVERSLAG 2012 Healthy Water 4 A Healthy Life Inhoudsopgave Voorwoord...2 Visie, Missie en Doelstelling...3 Visie...3 Missie...3 Doelstellingen...3 Nigeria...4 Toelichting...4 Malawi...4 Toelichting...4

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Droomdag

Beleidsplan Stichting Droomdag Beleidsplan Stichting Droomdag 2016 2021 Stichting Droomdag Veenderveld 98 2371 TX Roelofarendsveen Beleidsplan Inleiding Het vorige beleidsplan van de Stichting Droomdag had geen einddatum. Hierin stonden

Nadere informatie

Beleidsplan Het organigram

Beleidsplan Het organigram Beleidsplan 2018 Lieve Engeltjes (LE) is een Nederlandstalige contactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind. In eerste plaats de ouders, maar ook alle anderen die binnen of

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nienoo

Beleidsplan Stichting Nienoo Beleidsplan Stichting Nienoo 2017-2019 Februari 2017 Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 647 Email: info@nienoo.nl IBAN: NL07RABO0191815683 KvK: 60651504 Versie

Nadere informatie

Beleidsplan stichting BarmHartBox

Beleidsplan stichting BarmHartBox Beleidsplan stichting BarmHartBox 2016 2020 26-12-2016 Stichting BarmHartBox Zeestraat 62 2518 AC Den Haag info@barmhartbox.nl / www.barmhartbox.nl KVK-nummer: 56845065 1 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Inleiding...

Nadere informatie

Communicatieplan FICE NL

Communicatieplan FICE NL Communicatieplan FICE NL In dit communicatieplan wordt voor verschillende doelgroepen de doelen, middelen en communicatiemomenten besproken. In de communicatie zijn de volgende doelgroepen te onderscheiden:

Nadere informatie

1. Inleiding. Wij wensen u veel leesplezier! Bestuur van Stichting Kwasa. Robert Verboon Daniëlle van der Zande Esther de Vreede

1. Inleiding. Wij wensen u veel leesplezier! Bestuur van Stichting Kwasa. Robert Verboon Daniëlle van der Zande Esther de Vreede Jaarverslag 2009 Inhoud 1. Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van Stichting Kwasa. Met dit document willen wij donateurs en andere geïnteresseerden inzicht bieden in de werkzaamheden en financiën van

Nadere informatie

Beleidsplan Sunshine House

Beleidsplan Sunshine House Beleidsplan Sunshine House In dit beleidsplan geven we u enerzijds informatie over Stichting Weeshuis Sunshine House en haar doelstellingen, anderzijds geven we u inzage in de uitdagingen waar we in de

Nadere informatie

Gunnen & Vertrouwen. JAARVERSLAG 2010 Stichting Pixels tegen Darmkanker

Gunnen & Vertrouwen. JAARVERSLAG 2010 Stichting Pixels tegen Darmkanker Gunnen & Vertrouwen JAARVERSLAG Stichting Pixels tegen Darmkanker Inhoudsopgave 3 Profiel 3 Management 4 Verslag van het bestuur 5 Jaarrekening 6 Balans 7 Staat van baten en lasten 7 Mutaties in de reserves

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Dierenvoedselbank Amersfoort e.o.

Jaarverslag Stichting Dierenvoedselbank Amersfoort e.o. Jaarverslag 2017 Stichting Dierenvoedselbank Amersfoort e.o. Inhoudsopgave: Voorwoord 2 Activiteiten 3 Publiciteit 5 Externe contacten 6 Interne organisatie 7 Financiën 8 Conclusies en aanbevelingen 9

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias

Jaarverslag 2011. Stichting Matthias. Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Jaarverslag 2011 Colofon Uitgave: Stichting Matthias Inhoud: bestuur Stichting Matthias Postadres: Postbus 277 1970 AG IJmuiden Telefoon: 06-22840270 Fax 084-7289657 Email: info@stichting-matthias.nl Opgericht

Nadere informatie

Jaarverslag Crocokids

Jaarverslag Crocokids Jaarverslag Crocokids Voorwoord Beste lezer, Dank voor de getoonde interesse in ons jaarverslag. Het eerste jaar van Crocokids is een bewogen jaar geweest. Met veel enthousiasme zijn wij in juni 2011 begonnen

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens Beleidsplan Stichting Volg de Wens 16-02-2014 Rotterdam Versie : 0.9 Auteur : Bob Arkema Datum : 16 februari 2014 Inhoud Voorwoord 3 1. De organisatie 4 1.1 Wie zijn we 4 1.2 Visie, Missie, Kernwaarden

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt"

Jaarverslag 2013 Stichting Als kanker je raakt Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt" Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 3 Bestuurssamenstelling 3 Doelstelling en beleid 4 Organisatie en beloningsbeleid 4 Verslag activiteiten 4 Doelen voor

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2016 Stichting Lach voor een Dag Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd. Beleidsplan 2015-2016 Pagina 1 Inhoudsopgave Historie 3 Huidig bestuur 3 Missie

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Stichting Hart op Weg. Drukker: G. van der Schoot en A. Verhoof

JAARVERSLAG. Stichting Hart op Weg. Drukker: G. van der Schoot en A. Verhoof JAARVERSLAG Uitgever: Stichting Hart op Weg Drukker: Fotograaf: Vormgeving: Tekstschrijver: G. van der Schoot en A. Verhoof A. Verhoof A. Verhoof Titel: Jaarverslag Naam: Stichting Hart op Weg Jaar: 2015

Nadere informatie

Beleidsplan Careyn Zorgfonds

Beleidsplan Careyn Zorgfonds Beleidsplan Careyn Zorgfonds Priscilla Loor Fondsenwerver Careyn Zorgfonds Utrecht, november 2015 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 2. Careyn Zorgfonds... 3 3. Activiteiten... 4 3.1 Fondsenwerving... 4

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie