HELEMAAL OP KOERS VOOR 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HELEMAAL OP KOERS VOOR 2015"

Transcriptie

1 HELEMAAL OP KOERS VOOR 2015 Belgian Boat Show, de grootste Belgische watersport-, waterrecreatie- en watertoerismebeurs, heeft er nog nooit zo goed voorgestaan. Dat zegt Christophe Coseyns. We hebben over de 200 exposanten die alle waterplezier vertegenwoordigen, samen goed voor zowat m² verassende diensten en producten. Het is de richtingaanwijzer van dit vrijetijds- en sportsegment in dit land. De opmerkelijke stijging in de vraag naar stuurbrevetten voor de waterrecreatie met dagpleziervaartuigen is een signaal dat de vraag naar een nieuwe vorm van watersporten de trend van kortere en intensievere vrijetijdsbeleving volgt. Dat is ook op de volgende Belgian Boat Show goed te merken. Geslaagde koerswijziging De nieuwe hallenindeling en een uitnodigende publieksactie hebben voor editie 2015 het vertrouwen opgevijzeld bij de exposanten. Wie zijn weg wil vinden in de motorboot- of zeiljachtenwereld, varen met dinghies, wie het zoekt in de snellere sportboten en RIB s of op de jetski, is in Gent aan het juiste adres. Actiesporten zoals kiten, surfen, catamaranzeilen, wakeboarding, stand up paddle (SUP) en de vele vormen van strandactiviteiten zijn daardoor veel meer naar de voorgrond gekomen. Het Belgian Boat Show pakket wordt het volledigste ooit aan watersportmogelijkheden, vertegenwoordigd door de beste bedrijven, winkels en specialisten uit de sector. Van boot tot anker, van verzekeraar tot jachthaven, van toebehoren tot de best aangepaste kleding voor iedere watersportvorm, van trailer tot buitenboordmotoren, je vindt het hier allemaal. Ontdekkingen Tel daarbij dat er toch een grote reeks aan bijzondere primeurs te zien zullen zijn, waaronder de volledig in koolstof gebouwde nieuwe zeilboot Booty een joint venture tussen scheepswerf van Damme uit Zeebrugge en gerenommeerd jachtontwerpen Frans Maas uit Breskens. Verder zijn alle Belgische cata invoerders aanwezig. Het jonge surfgeweld van Gent en Ostend kite center, Matos met materiaal en Surfers en Lakeside paradise, surfcenters en beachclubs, trekken vast de meest dynamische riders aan. Er zijn ruim 200 trailerbare boten geprogrammeerd van gerenommeerde exposanten als Konvex-Tigé, Bernico, Malibu boats, Chris*Craft maar ook Cobalt, Dehler, Mastercraft, Zodiac, Quicksilver. De keuze uit de nieuwste modellen van oudboards zoals Yamaha en Mercury marine staat naast de grotere motorjachten en voet plus zeiljachten zoals Hallberg-Rassey, Viko, Hanse, Wauquiez. De zeiljachten van Dehler, Jeanneau en andere staan klaar om te worden geëxposeerd. Uit de sectie grotere motorjachten zijn de Linssen, de Marex 375, de Loyal yachts,en de Pollard Yachtbouw 39 voet maar enkele voorbeelden.

2 Staalkaart van alle waterplezier De Belgian Boat Show is zeker de meest gevarieerde staalkaart voor iedereen die geen ervaring heeft maar wel aangetrokken is door de waterwereld. Hij of zij vindt hier alle basismateriaal en instapmodedellen van planken, boards, boten enz. Diverse merken stellen immers economische, eenvoudige instapmodellen voor die iedere bemanning verder kan personaliseren met steeds performantere accessoires zoals navigatietoestellen, comfortelementen maar ook schijnbare details zoals krachtige geluidsinstallaties. De grote namen uit de verkoop en distributie van motorjachten over de hele wereld zijn aanwezig met dikwijls nieuwe reeksen aan RIB s, sportboten, walk abouts, specifieke waterski- en wakeboardboten, kano en kajaks en veel meer. Zo is het legendarische merk Chris Craft terug,d e Amerikaanse bouwer van sportbooticonen. Ook de sportvissers en de hengelaars zullen hun gerief - en tips & trucs- in de Belgian Boat Show vinden. Tweedehands event Omdat de oude maar kwalitatieve trailerbare boten een kortere weg zouden vinden naar een nieuw publiek hebben we het tweedehands event binnen de beurs ontwikkeld. zegt Coseyns. Aanbieders zijn watersportbedrijven die inruilmodellen aan een interessant tarief presenteren maar ook particulieren. Deze boten worden opgesteld in de open ruimte tussen de hallen en zijn gemakkelijk te bekijken door het Belgian Boat Show publiek. Aanmelden voor deze tweedehandsafdeling kan via de website: Dit tweedehandsevent heeft voor de tweede keer plaats op vraag van de exposanten zelf. Actie Daarnaast is de indoor beleving nooit zo sterk geweest. benadrukt Coseyns. De Belgian Boat Show Games zijn een ludiek indoor work out parcours waar iedereen kan proberen de beste tijd neer te zetten. Tegen de chronometer roeien op een machine, knopen leggen, hengelen, een touwladder beklimmen, en een afgemeten afstand afleggen op een hamboard. Wie doet het het snelst? In het demobad kan iedereen stand up paddle, zeilen en windsurfen en zelfs aquaballen uitproberen. Iedereen kan zijn boarding capriolen tonen op de Wavesurfer. De kunstmatige watergolf waarop jong en oud zijn boarding capriolen kan demonstreren, of voor het eerst de sensatie van het waterglijden kan ervaren. In de Boat Point, de zone voor lezingen en demonstraties vlak bij de ingang van de beurs, zullen geregeld interessante voorstellingen en lezingen worden gegeven die alle passanten gratis kunnen volgen. Er komen voorstellingen van nieuwe boeken en vaarreisgidsen, infomomenten voor de handige doe het zelf schipper, presentaties van nieuwe watersport en watertoerisme evenementen. Volg het programma dag-aan-dag op de website en op de Belgian Boat Show social media.

3 Trends Meer trailerbare boten Diverse merken presenteren van één rompmodel diverse configuraties. Quicksilver, Bénéteau en andere presenteren snelle motorboten van dezelfde lengte in een zonnedekversie, een open dekversie en een sportversie, allemaal aangedreven door een keuze aan buitenboordmotoren. Genieters, hengelaars of liefhebbers van pure snelheid kunnen hierdoor in korte tijd op heel uiteenlopende plaatsen gaan varen. Het meer uitgebreide aanbod in merken en types aan Rigid Inflatable Boats (RIB = de 4x4 van de zee), snelle sportboten (+ 20km/u), waterski en wakeboardboten maar ook sloepen voor onthaast rondtoeren, volgt de interesse van het publiek voor korter maar intenser watergenieten. vindt Coseyns. Strand en branding De keuze uit het materiaal voor wind- en wavesurfers, kitesurfers, stand up paddle maar ook sportieve zeilcatamarans is overweldigend. Het aantal merken en de variatie aan materiaal prikkelt de geïnteresseerde beginner maar zeker ook de meer ervaren rider of zeiler. Op de Belgian Boat Show zullen die ook merken dat de beachclubs volwaardige en hippe centra voor uitgebreid waterplezier zijn geworden. Groteraanbod van diensten en upgradingmateriaal Duizenden eigenaren van jachten die over het hele land in jachthavens liggen focussen zich op de waardevastheid van hun jacht. De tendens op die boten zowel technisch als esthetisch te verbeteren blijft groeien. De snelle opgang van het tabletiseren van navigatietoestellen waardoor plaatsbepaling aanzienlijk vereenvoudigd wordt en zelfs een sterkere multimediaal aspect krijgt, zorgt ervoor dat het instrumentenpark op heel wat jachten wordt vervangen. De vraag naar technische specialisten op vlak van zwakstroom, decoratie, motorisering, kortom de juiste nautische techniek wordt beantwoord door een groter aantal gespecialiseerde exposanten op de Belgian Boat Show. Varen over de hele wereld Opnieuw verzamelt de Belgian Boat Show de grootste keuze aan gespecialiseerde operatoren die zowel motor als zeiljachten verhuren, hetzij met een ervaren schipper, hetzij bareboat dus voor bemanningen met voldoende ervaring. De keuze aan vaarlocaties groeit niet alleen, ook de kwaliteit van de aangeboden jachten blijft omhoog gaan. De vaarvakantieganger kan haast in iedere hoek van de zee of de oceaan gaan varen op jachten die een maximum aan verblijfscomfort bieden. Nieuw is ook het aanbod van klassiek ogende superjachten met een service aan boord die vergelijkbaar is met de cruisewereld.

4 De nieuwe watersporter 3400 examens dit jaar voor het Stuurbrevet; dat is meer dan een verdubbeling tegen De trek naar het water is dus helemaal niet afgenomen. Maar de wil van de watersporter om goed voorbereid, om niet te zeggen gekwalificeerd het water op te gaan is duidelijk. De Belgian Boat Show trekt dat ook het register open die aanslaat bij de nieuwkomer, zegt Christophe Coseyns. Dit salon maakt het als geen ander evenement mogelijk om in een beweging alles te weten te komen op vlak van reglementen, examens en brevetten maar ook privé als clubopleiding en initiatie. Steeds meer beheerders van waterwegen en jachthavens zien in het unieke moment dat ze de kandidaat watersporter persoonlijk kunnen aanspreken een belangrijke fase in hun promotie en informatiestrategie. Vrijwel alle scholen en overheidsdiensten die de absolute beginner tot een volleerd watersporter leiden, zijn er dus zeker bij. Wie naar de Belgian Boat Show komt zet een belangrijke stap naar een van de meest fascinerende, ontspannende maar ook zuivere aspecten van de vrijetijdsbeleving benadrukt Coseyns.

5 14-16 & februari 2015 Openingsuren Alle dagen open van 10 18u Op vrijdag 20/02 nocturne tot 22u Toegangsprijzen Ticket: 12 Reductietarief via online voorverkoop: 10 Groepstarief vanaf 15 personen: 10 Kinderen < 16 jaar onder begeleiding van ouders, gratis toegang. Flanders Expo Gent Maaltekouter 1 BE-9051 Gent T. +32 (0) F. +32 (0) belgianboatshow@artexis.com Website: Facebook: Download auteursrechten vrije hoge resolutiefoto s: HIER

Belgian Boat Show zet door in verjonging en vernieuwing

Belgian Boat Show zet door in verjonging en vernieuwing Belgian Boat Show zet door in verjonging en vernieuwing In 2014 gaat Belgian Boat Show verder in de richting die na het overstagmanoeuvre van vorig jaar werd ingeslagen: een groter en diverser aanbod van

Nadere informatie

HISWA TE WATER AMSTERDAM MARINA NDSM-WERF

HISWA TE WATER AMSTERDAM MARINA NDSM-WERF 1 T/M 6 SEPTEMBER 2015 HISWA TE WATER AMSTERDAM MARINA NDSM-WERF Inschrijving geopend! WWW.HISWATEWATER.NL De #1 bootshow te water van Noord-Europa Uw business een boost op HISWA te water 2015 HISWA te

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

De Nederlandse watersporter. Wie zijn ze, wat doen ze in hun dagelijks leven en waar geven ze hun geld aan uit?

De Nederlandse watersporter. Wie zijn ze, wat doen ze in hun dagelijks leven en waar geven ze hun geld aan uit? De Nederlandse watersporter Wie zijn ze, wat doen ze in hun dagelijks leven en waar geven ze hun geld aan uit? Inleiding Water. We hebben in Nederland een heleboel. Van de Noordzee, het IJsselmeer en de

Nadere informatie

Nationaal Waterrecreatie Onderzoek 2013

Nationaal Waterrecreatie Onderzoek 2013 Nationaal Waterrecreatie Onderzoek 2013 Hiswa jachthaven symposium 21 november 2013 Kees van der Most Opbouw presentatie 1. Waterrecreatie binnen de totale vakantie- en vrijetijdsmarkt 2. Onderzoek naar

Nadere informatie

30,- 8, 85 ipv 12,75. 10% korting op een watersportverzekering voor fans van de watersport. Wat leuk dat je Fan van de watersport bent!

30,- 8, 85 ipv 12,75. 10% korting op een watersportverzekering voor fans van de watersport. Wat leuk dat je Fan van de watersport bent! Wat leuk dat je Fan van de watersport bent! Als Fan van de watersport profiteer je van flinke kortingen, aantrekkelijke acties, voordeel in havens en nog veel meer. Zo wordt watersport extra leuk. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Eindejaar? Begin Belgian Boat Show!

Eindejaar? Begin Belgian Boat Show! Geen HTML? Klik hier voor de HTML versie Eindejaar? Begin Belgian Boat Show! December 2009 De Plastimo verlanglijst Revelatie en revolutie Remedie tegen cholesterol Boot voor gentlemen zeilers Gevarieerd

Nadere informatie

Waterrecreatie in de IJsseldelta. Trends, kansen en bedreigingen

Waterrecreatie in de IJsseldelta. Trends, kansen en bedreigingen Waterrecreatie in de IJsseldelta Trends, kansen en bedreigingen Projectbureau Vrolijks en bureau Stedelijke Planning, 12 november 2018 Beleving IJsseldelta Marktontwikkelingen en trends waterrecreatie

Nadere informatie

360 watersport beleven. Nu op 's werelds grootste watersporttentoonstelling: informeren, uitproberen en meedoen!

360 watersport beleven. Nu op 's werelds grootste watersporttentoonstelling: informeren, uitproberen en meedoen! 360 watersport beleven. Nu op 's werelds grootste watersporttentoonstelling: informeren, uitproberen en meedoen! 17-25.1. 2015 www.boot.de HARTELIJK WELKOM OP BOOT DÜSSELDORF 2015! 6 SUPERYACHTEN 3 TAUCHEN

Nadere informatie

Bijlage C Overzicht relevante watersporten en recreatievormen

Bijlage C Overzicht relevante watersporten en recreatievormen Bijlage C Overzicht relevante watersporten en recreatievormen C.1 De niet-gemotoriseerde watersport: o Yachting o Kleinzeilerij en windsurfing o Kite-surfing: Kite surfen o Golfsurfen & bodyboarding Bij

Nadere informatie

Programma items 2015. Welkom aan boord!

Programma items 2015. Welkom aan boord! Programma items 2015 Welkom aan boord! Welkom aan boord Vanaf zaterdag 17 januari 2015 is het weer tijd voor VaarTV, 13 weken lang elke zaterdag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

Boten kijken aan zee

Boten kijken aan zee Boten kijken aan zee De Hiswa te Water staat weer voor de deur en met ruim 500 boten is de drijvende botenbeurs opnieuw groter geworden. En dan hebben we het gelukkig niet alleen over de gebruikelijke

Nadere informatie

Culture market. 29 > 30.08.2014 Nederlandse versie

Culture market. 29 > 30.08.2014 Nederlandse versie Culture market 29 > 30.08.2014 Nederlandse versie INHOUD 19.02.2014 presentatie inhoud deelneming organisatie BRUSSELS CREATIVE FORUM : een project voor Brussel presentatie CULTUREEL BORRELEN IN BRUSSEL

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen.

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. WELLNESS HARBOUR T LEUKEN VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. Wellness harbour t Leuken Jachthaven t Leuken is een naam die al tientallen jaren een begrip is in de watersport. Gastvrijheid

Nadere informatie

Seizoen 2015. Welkom aan boord!

Seizoen 2015. Welkom aan boord! Seizoen 2015 Welkom aan boord! Welkom aan boord Vanaf januari 2015 is het weer tijd voor VaarTV, 13 weken lang elke zondag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over watersport. We maken

Nadere informatie

Les 5: Voorrangsregels Watersportvereniging Monnickendam

Les 5: Voorrangsregels Watersportvereniging Monnickendam Les 5: Voorrangsregels Watersportvereniging Monnickendam Binnenvaartpolitieregelement (BPR) REGELEMENT TER VOORKOMING VAN AANVARING OF AANDRIJVING OP DE OPENBARE WATEREN Net als op straat zijn er ook op

Nadere informatie

Tuigages voor zeiljachten. art.nr. 6.51.0245. Amsterdamse vaargids. art.nr. 6.51.2132. Dieselmotoren voor jachten. Zelf wind voorspellen

Tuigages voor zeiljachten. art.nr. 6.51.0245. Amsterdamse vaargids. art.nr. 6.51.2132. Dieselmotoren voor jachten. Zelf wind voorspellen De overtocht naar Zuid-Engeland EHBO Tuigages voor zeiljachten Boeier Friso Noord van de Zee art.nr. 6.51.0160 art.nr. 6.51.0165 art.nr. 6.51.0245 art.nr. 6.51.0690 art.nr. 6.51.0745 Het weerboekje De

Nadere informatie

Wie is die dromer? Bovenstaande droom is die van Remon Mocking (48). Opgegroeid in Bemmel en al sinds de jaren 80 fervent watersporter.

Wie is die dromer? Bovenstaande droom is die van Remon Mocking (48). Opgegroeid in Bemmel en al sinds de jaren 80 fervent watersporter. Ik heb een droom Iedereen heeft een droom en de mijne is dat de jeugd kan zeggen: Ik zit op watersport! Om die droom waar te maken zou het fantastisch zijn een allround watersportcentrum te kunnen realiseren

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

boot Düsseldorf 2016 komt er aan!

boot Düsseldorf 2016 komt er aan! boot Düsseldorf 2016 komt er aan! Beleving van 360 watersport nodigt uit tot wegdromen 20 thema- en belevingswerelden staan garant voor beursplezier 1.700 exposanten in 17 beurshallen Terwijl het weer

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

Platform Motorboot Extra ondersteuning voor motorbootvaarders

Platform Motorboot Extra ondersteuning voor motorbootvaarders Platform Motorboot Extra ondersteuning voor motorbootvaarders De leden van het Platform Motorboot stellen zich voor: Joop Simmers (67) Ik prijs me gelukkig om te kunnen acteren in dit nieuwe team dat de

Nadere informatie

Seizoen 2016. Welkom aan boord!

Seizoen 2016. Welkom aan boord! Seizoen 2016 Welkom aan boord! Welkom aan boord Vanaf januari 2016 is het weer tijd voor VaarTV, 10 weken lang elke zaterdag om 17.00 bij RTL4. Het breed toegankelijk programma over watersport. We maken

Nadere informatie

Kampen Westende. Kampen Nieuwpoort. The Outsider Coast: Alle internaat. In deze brochure. Golfsurfkamp King of the Beach Longboardkampen

Kampen Westende. Kampen Nieuwpoort. The Outsider Coast: Alle internaat. In deze brochure. Golfsurfkamp King of the Beach Longboardkampen SPORTKAMPEN 2016 In deze brochure Kampen Westende Golfsurfkamp King of the Beach Longboardkampen Kampen Nieuwpoort Wind- en waterratten NIEUW Die Hard windsurfkamp NIEUW The Outsider Coast: Alle internaat

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Ontmoetingsplaats: Neurenberg, 29-05 t/m 01-06-2013 18 e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Richtinggevend. Toekomstgericht. Stone+tec. stone-tec.com Uw markt: maak kennis

Nadere informatie

Je kan het examen voor het behalen van het Algemeen en/of Beperkt stuurbrevet bij NAUTIBEL afleggen. MEER

Je kan het examen voor het behalen van het Algemeen en/of Beperkt stuurbrevet bij NAUTIBEL afleggen. MEER Het stuurbrevet is een verplicht document dat elke stuurman/vrouw moet bezitten die een pleziervaartuig bestuurt. Dit pleziervaartuig is kleiner of gelijk aan 15m lengte en dat kan door een motor aangedreven

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam

Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam Clinics Beware Beach Camping muralt - Beware beach brouwersdam 1. Inleiding Beware Beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt het Noordzeestrand. Op dit geweldige stuk natuur

Nadere informatie

Veilig varen. Welkom KBC Utrecht.

Veilig varen. Welkom KBC Utrecht. Veilig varen Welkom KBC Utrecht Jasper Jansen 43 jaar Al ruim 35 jaar op het water: ouders, scouting, diverse zeilscholen, eigen schip CWO kielboot- en kajuitjachtinstructeur Ruim 20 jaar wonen en varen

Nadere informatie

Funsports Xperience 2017

Funsports Xperience 2017 Funsports Xperience 2017 Tijdens de Hiswa heeft het Funsport zich als vast onderdeel steeds verder ontwikkeld (1000m2 in 2016). Rede te meer om de koppen bij elkaar te steken en in te spelen op deze opvallende

Nadere informatie

Mertens LESSENPROGRAMMA 2015-2016. service voor uw creativiteit. Beste klant,

Mertens LESSENPROGRAMMA 2015-2016. service voor uw creativiteit. Beste klant, Mertens service voor uw creativiteit LESSENPROGRAMMA 2015-2016 Beste klant, Elke dag opnieuw stellen we alles in het werk om u een optimale service te verlenen. Een heel belangrijk aspect van deze service

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING SEALUX Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen

Nadere informatie

Dé plek voor kampeerliefhebbers

Dé plek voor kampeerliefhebbers Dé plek voor kampeerliefhebbers 11 T/M 15 OKTOBER, 2017 JAARBEURS UTRECHT Kampeer & Caravan Jaarbeurs Always a room with a view De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) is dé plek voor kampeerliefhebbers

Nadere informatie

INDEX INTRODUCTIE BEDRIJF PRODUCT ASSORTIMENT JOYCAT D411 JOYCAT C310 THORCAT S411 SPECIFICATIES ZAKELIJK VOORDELEN NETWORK RACING CONTACT

INDEX INTRODUCTIE BEDRIJF PRODUCT ASSORTIMENT JOYCAT D411 JOYCAT C310 THORCAT S411 SPECIFICATIES ZAKELIJK VOORDELEN NETWORK RACING CONTACT INDEX INTRODUCTIE BEDRIJF PRODUCT ASSORTIMENT JOYCAT D411 JOYCAT C310 THORCAT S411 SPECIFICATIES ZAKELIJK VOORDELEN NETWORK RACING CONTACT 3 4 5 5 6 7 8 9 10 11 12 13 16 Aquacats Inflatables All rights

Nadere informatie

Deelnemerslijst Hengelsport-en Botenbeurs groter dan ooit

Deelnemerslijst Hengelsport-en Botenbeurs groter dan ooit Met nog een kleine twee weken te gaan, stijgt de beurskoorts al aardig in Utrecht. Bij organisator DRT Events is het topdrukte; de standhouders staan in de startblokken en er zijn online al erg veel toegangskaarten

Nadere informatie

De toekomstige watersporter

De toekomstige watersporter Bijeenkomst WaterRijk, Heense Molen De toekomstige ti watersporter Projectbureau Vrolijks, Breda16 maart 2011 Wie is de watersporter van de toekomst? 2 Leeftijd..!!! 3 Leeftijd Bootbezitter gemiddeld 56

Nadere informatie

Partnership & Incentives

Partnership & Incentives Zeebrugge Partnership & Incentives Langerbrugge Heusden Het Zoute Royal Belgian Sailing Club Duinbergen ROYAL BELGIAN SAILING CLUB De Royal Belgian Sailing Club werd in 1863 opgericht en is een zeilclub

Nadere informatie

Regionale Factsheets watersportsector. December 2011

Regionale Factsheets watersportsector. December 2011 Regionale Factsheets watersportsector December 2011 Regio s Gooi- en vechtstreek Amstelland-Meerlanden Amsterdam Haarlem Waterland Zaanstreek IJmond West-Friesland Alkmaar e.o. Kop van Noord-Holland Noordzeekustgebied

Nadere informatie

Nieuwsbrief OP = OP. De beste wensen voor 2016

Nieuwsbrief OP = OP. De beste wensen voor 2016 In dit nummer: Nieuwjaar 1 Kibbeling 1 Jachthavenfeesten 1 Stuurbrevet 2 Belgian Boat Show 2 Kalender 3 Parkeren 3 Brochure 4 Brochure 5 Interessante informatie: GSM-nummers Hugo Geudens 0477 32 79 69

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

DRAAKZEILEN IN MUIDEN SEIZOEN 2014

DRAAKZEILEN IN MUIDEN SEIZOEN 2014 DRAAKZEILEN IN MUIDEN SEIZOEN 2014 Inleiding Zeilen met jachten van de al weer vijfentachtigjarige Internationale Drakenklasse op het IJsselmeer voor Muiden kent een lange historie over vele decennia met

Nadere informatie

ANWB Media en Watersport

ANWB Media en Watersport 03 Factsheet Water ANWB Media en Watersport Al sinds 1927 inspireren wij de Nederlandse watersporter met betrouwbare informatie, onafhankelijke tests en praktische tips. Daarom durven we wel te beweren

Nadere informatie

Doet je buurt bruisen.

Doet je buurt bruisen. Doet je buurt bruisen. Gratis tool Organiseer op www.planidoo.be Samen. Sneller. Beter. 1 Een event in je straat, dorp, gemeente of stad? Gratis tool Ben je een vat vol wervelende ideeën voor toffe activiteiten

Nadere informatie

Wat achtergrond informatie over de ANWB

Wat achtergrond informatie over de ANWB Wat achtergrond informatie over de ANWB Maar we bieden ook. Routeplanner Lidmaatschap Ledenvoordeel Belangenbehartiging Vrijwilligerswerk Creditcard Verzekeringsmaatschappij Vakantie informatie en inspiratie

Nadere informatie

Er heerst een feeststemming in de thuishaven: boot wordt 50 en heel Düsseldorf viert mee.

Er heerst een feeststemming in de thuishaven: boot wordt 50 en heel Düsseldorf viert mee. Het grote feest gaat van start: boot wordt 50 en is in haar thuishaven in feeststemming Bijna 2.000 exposanten zijn in 16 beurshallen aan boord 1.500 zeil- en motorboten, 16 podia, leuke activiteiten voor

Nadere informatie

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G Snel mee met Wat heb je nodig voor 4G? 1 3 4Gnetwerk 4Ggsm Het nieuwe 4G-netwerk van Mobistar biedt je de beste snelheid en een netwerk dat in meer dan 270 steden

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

Nieuw. Vanaf 17 januari kan men via Waterski Vlaanderen een immatriculatieplaat en/of vlaggenbrief aanvragen of hernieuwen.

Nieuw. Vanaf 17 januari kan men via Waterski Vlaanderen een immatriculatieplaat en/of vlaggenbrief aanvragen of hernieuwen. Nieuw Vanaf 17 januari kan men via Waterski Vlaanderen een immatriculatieplaat en/of vlaggenbrief aanvragen of hernieuwen. Vlaggenbrief Pleziervaartuigen die varen in volle zee, vreemde wateren en Belgische

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve activiteiten

SOLBEACH. Sportieve activiteiten SOLBEACH Sportieve activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

B R O U W E R S D A M

B R O U W E R S D A M BEDRIJFSUITJES GROEPEN WATER- EN STRANDACTIVITEITEN B R O U W E R S D A M Beware Beach Groepen en bedrijven Beware Beach biedt voor groepen en bedrijven een volledig verzorgd programma, waarin de adrenaline

Nadere informatie

Genieten tot in het oneindige

Genieten tot in het oneindige Foto s Neptune marine Genieten tot in het oneindige Amper twee jaar oud is de Infinity-lijn van Motion Yachts, maar in die korte tijd heeft de serie toch heel wat hoge ogen weten te gooien. De absolute

Nadere informatie

vertaald naar nu :03:05

vertaald naar nu :03:05 Eeuwen traditie vertaald naar nu Slikkendam Watersport heeft de afgelopen jaren in eigen beheer een nieuwe lijn tenders ontworpen, gebouwd en op de markt gebracht. Naast de 622 van aluminium, zijn er ook

Nadere informatie

Trots op de keuzes die u maakt

Trots op de keuzes die u maakt aquanaut.nl Aquanaut. Een keuze om trots op te zijn. Het leven is een aaneenschakeling van keuzes. Het heeft u geleid naar dit unieke moment waarin u staat voor de aanschaf van uw eigen schip. Wat ons

Nadere informatie

voor gevorderden WATER PRET Chris Craft Launch 32

voor gevorderden WATER PRET Chris Craft Launch 32 voor gevorderden WATER PRET Chris Craft Launch 32 Marc Raedschelders Dit is de Pors - euh- de Mercedes SLS onder de sportboten: een soort luxecoupé die als een pijl kan wegschieten, zo stelt importeur

Nadere informatie

DesignweeK KortrijK. O ntwerpen 2013. programma

DesignweeK KortrijK. O ntwerpen 2013. programma DesignweeK KortrijK week van Het exhibitions lectures workshops networking creative education industrial design architecture new media design jewelry design O ntwerpen 2013 2 3. 6 3 0. 6 programma Van

Nadere informatie

Water OP! NIEUW FORMAT. NIEUWE presentatoren. Reserveer nu!

Water OP! NIEUW FORMAT. NIEUWE presentatoren. Reserveer nu! HET Water OP! NIEUW FORMAT NIEUWE presentatoren Reserveer nu! Het watersportprogramma bij rtl4! VaarTV 2015-2016 Inhoud geheel vernieuwd 3. VaarTV 2015-2016 geheel vernieuwd 4. Regio s 5. De boten waar

Nadere informatie

WWS Dameszeilen! Kort lesschema! Benamingen en begrippen!

WWS Dameszeilen! Kort lesschema! Benamingen en begrippen! WWS Dameszeilen Kort lesschema Hieronder een zeer beknopte beschrijving van het basiszeilen. Wanneer je dit allemaal onder de knie hebt kun je gerust een bootje meenemen. Het is geschreven als korte leidraad

Nadere informatie

GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011

GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011 GLOBAL MARINAS DIRECTORY MEDIAKIT 2011 Directligplaats.nl Hét advertentiemedium voor jachthavens. Meer dan 60.000 unieke bezoekers in 2010. Voor: Jachthavens Watersportverenigingen Gemeentehavens Bureaus

Nadere informatie

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range BIEDEN ONZE KLANTEN DE ALLERBESTE WAY NAAR DE PRACHTIGE WATERWEGEN VAN HOLLAND ONTDEKKEN DE NIEUWE EXPLORER MODELLEN VAN BROOM 1

Nadere informatie

Eindrapportage enquête Varen doe je samen! 2009

Eindrapportage enquête Varen doe je samen! 2009 Eindrapportage enquête Varen doe je samen! 2009 x - 0 - Voorwoord Varen doe je samen! is een project met als doel de risico s te beperken die ontstaan als de beroepsen recreatievaart in elkaars vaarwater

Nadere informatie

Programma Opleidingen en Cursussen 2009-2010

Programma Opleidingen en Cursussen 2009-2010 Programma Opleidingen en Cursussen 2009-2010 Opleiding/Cursus Aantal dagen Kosten Klein vaarbewijs 1 (Start 09-02-10) 8 90 euro * Klein vaarbewijs 2 (Start 11-03-10) 8 90 euro * Marifoon Basis ** 4 50

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

View this in your browser

View this  in your browser View this email in your browser In het meest recente persbericht heeft de werf Bavaria aangekondigd dat de productie gestabiliseerd is. De afgelopen twee weken hebben meer dan 30 jachten de scheepswerf

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER 15 & 16 MEI 20 15 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER Kijk voor meer informatie op: Schrijf uw team in voor de aankomende editie op 15 & 16 mei a.s.! Een unieke, duurzame, authentieke, (in-

Nadere informatie

Trends en ontwikkelingen. Ontwikkelingen, trends en toekomst van de watersport

Trends en ontwikkelingen. Ontwikkelingen, trends en toekomst van de watersport Trends en ontwikkelingen Ontwikkelingen, trends en toekomst van de watersport Veel rapporten zijn te downloaden via www.waterrecreatieadvies.nl Ook het rapport over bestedingen in de watersport (passanten

Nadere informatie

Geen HTML? Klik hier voor de HTML versie

Geen HTML? Klik hier voor de HTML versie Geen HTML? Klik hier voor de HTML versie Teak maar dan anders november 2008 De feniks herrijst uit zijn asse Nieuwe technologie voor de 100ste Evinrude verjaardag Zoetwaterschipper is geen scheldwoord

Nadere informatie

JZVB 2015: CWO 1 & 2 JZVB 2015

JZVB 2015: CWO 1 & 2 JZVB 2015 JZVB 2015 windroos Windrichting: de richting waar de wind vandaan komt! Hier dus: ZW stuurrrrrrboord = rrrrechts windrichting stuurboord Lijzijde bakboord Loefzijde windrichting Lijzijde bakboord stuurboord

Nadere informatie

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos?

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos? ---- Samen varen, samen doen----------- Laatst was mijn kleinzoon voor de eerste keer aan boord van mijn motorboot, een jochie van net anderhalf jaar. Het eerste wat hij deed, was draaien aan het stuurwiel.

Nadere informatie

Watersporteconomie in België

Watersporteconomie in België Watersporteconomie in België Samenvatting van de studie uitgevoerd door Vlerick Leuven Gent Management School, in opdracht van en in samenwerking met NAUTIBEL vzw, beroepsbelangenvereniging voor watersportbedrijven

Nadere informatie

FEDERALE OVERHEIDSDIENST MOBILITEIT EN VERVOER

FEDERALE OVERHEIDSDIENST MOBILITEIT EN VERVOER Publicatie : 2011-06-10 FEDERALE OVERHEIDSDIENST MOBILITEIT EN VERVOER 30 MEI 2011. - Koninklijk besluit betreffende het internationaal certificaat voor de bestuurder van een pleziervaartuig en tot wijziging

Nadere informatie

HISWA Ledenbijeenkomst Groene Hart

HISWA Ledenbijeenkomst Groene Hart HISWA Ledenbijeenkomst Groene Hart 25 juni 2013 Programma Actueel in het Groene Hart Conjunctuur en toekomst E-commerce Rondleiding Kempers Watersport Kwaliteit van het routenetwerk in het Groene hart

Nadere informatie

FOLLOW THE CALL.

FOLLOW THE CALL. 19-27.1. 2019 FOLLOW THE CALL. boot.de Vier met ons 50 jaar watersp 360 watersport beleven. MERKUR SPIEL-ARENA 7a SUPER YACHT SHOW 6 SUPERJACHTEN 5 MOTORB 4 MOTOR- BOOTEN 4 3 DUIKEN 50 jaar WOW. De grootste

Nadere informatie

Tarieven 2018 Watersportcentrum

Tarieven 2018 Watersportcentrum Tarieven 2018 Watersportcentrum CURSUSSEN EN LESSEN (zeilen, windsurfen) Proefles (minimaal 3 deelnemers) 2 uur volwassene (incl. alle benodigde materialen) 37,50 2 uur jeugd (incl. alle benodigde materialen)

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen tot

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten SOLBEACH Sportieve Activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

WHISPER REVOLUTIE. in zeilen VOLANS SAILING

WHISPER REVOLUTIE. in zeilen VOLANS SAILING WHISPER REVOLUTIE in zeilen VOLANS SAILING Zeilen zoals bij America s Cup Iedere zeilliefhebber kent de spectaculaire beelden van de wedstrijden om de America s Cup met de AC72 foiling catamarans. Maar

Nadere informatie

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be De woon- en interieurbeurs 20-29 november 2015 Brussels Expo www.cocoon.be BEURS IN BEWEGING 2013 was voor Cocoon het kanteljaar waarbij de beurs terugging naar de basis: inrichting en decoratie. Het jaar

Nadere informatie

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom.

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom. BOUWINNOVATIE 2013 Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een

Nadere informatie

Nederlandse vakantiegangers en (dag)recreanten Onderzoek naar hun wensen en voorkeuren

Nederlandse vakantiegangers en (dag)recreanten Onderzoek naar hun wensen en voorkeuren Nederlandse vakantiegangers en (dag)recreanten Onderzoek naar hun wensen en voorkeuren Geel, groen, rood of..? Doelgroepen kiezen en kleur bekennen! Het belang van inzicht in leefstijlen Wie van deze mannen

Nadere informatie

REPRESENT YOUR CULTURE

REPRESENT YOUR CULTURE REPRESENT YOUR CULTURE Team: 16043, De studenten van tegenwoordig Anwar, Bas, Danielle, Jasser, Noor en Yara Inleiding In de laatste jaren is er een sterke groei van toerisme in de stad Amsterdam. Het

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Groeiscenario voor de watersportindustrie

Groeiscenario voor de watersportindustrie Groeiscenario voor de watersportindustrie Optimisme over de toekomst binnen de branche De Duitse watersportindustrie kan op een geslaagd jaar terugkijken. Volgens de midjaarlijkse conjunctuurenquête van

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Met de wind om de oren. special. Alle snelvaart-, jet- en waterskizones. Jachthavens in zicht! Ontdek ze op onze overzichtskaart

Met de wind om de oren. special. Alle snelvaart-, jet- en waterskizones. Jachthavens in zicht! Ontdek ze op onze overzichtskaart www.waterrecreatie.be Jachthavens in zicht! Ontdek ze op onze overzichtskaart Herbronnen op het water 4 prachtige toervaartlussen Prettig peddelen De allermooiste kajak en kanotochten Vaarkaarten special

Nadere informatie

10 Tips voor de beginnende kiteboarder.

10 Tips voor de beginnende kiteboarder. 10 Tips voor de beginnende kiteboarder. 10 Tips voor de beginnende kiteboarder Inleiding Wij leven voor de watersport. Zodra we de vlaggen zien wapperen, de blaadjes horen ritselen en de geur van de zee

Nadere informatie

360 watersport beleven. boot.de

360 watersport beleven. boot.de 360 watersport beleven boot.de 360 watersport beleven PLAY NOW boot wordt een blockbuster 7a SUPER YA SHOW 6 SUPERYACHTEN 5 MOTORB MOTOR- 3 DUIKEN 1 TRENDSPORT Verheug u op een nieuwe dimensie van de watersport!

Nadere informatie

Het gemak van alles onder één dak!

Het gemak van alles onder één dak! Het gemak van alles onder één dak! Wat is kaartjes.nl? kaartjes.nl is hét complete platform voor inspiratie en het direct kopen van kaartjes op het gebied van cultuur, entertainment en uitgaan Wat maakt

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

SAILWISE AANVULLENDE VOOR- WAARDEN Individuele boekin

SAILWISE AANVULLENDE VOOR- WAARDEN Individuele boekin SAILWISE AANVULLENDE VOOR- AANVULLENDE VOORWAARDEN SAILWISE PRIJSLIJST VERHUUR ZEILBOTEN 2018 WAARDEN Individuele boekin Deze folder is met alle zorg samengesteld. SailWise aanvaardt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

PRESSKIT Project Mythe Mobyle Dick

PRESSKIT Project Mythe Mobyle Dick PRESSKIT Project Mythe Mobyle Dick Ashley Hiemstra Annabel Bak Media College Amsterdam Mobyle Dick Presskit Pagina 1 van 10 INHOUD 1. Game informatie 2. Features 3. Bedrijfs informatie 4. Art work 5. Screenshots

Nadere informatie

NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019

NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019 NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019 NIMARINE RUBBERBOTEN Nimarine rubberboten zijn te combineren met elke buiten boordmotor naar keuze. Deze kwaliteits - rubberboten zijn zeer scherp geprijsd.

Nadere informatie