The summer of 2009: Een klein stap voor ons, maar een reuzensprong voor het speelplein. Praktische info. 1 Vakantie? Op het speelplein!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The summer of 2009: Een klein stap voor ons, maar een reuzensprong voor het speelplein. Praktische info. 1 Vakantie? Op het speelplein!"

Transcriptie

1 The summer of 2009: Een klein stap voor ons, maar een reuzensprong voor het speelplein Praktische info 1 Vakantie? Op het speelplein!

2

3 Wat? Tijdens de zomervakantie organiseert het OCMW van Holsbeek in samenwerking met het gemeentebestuur en de jeugdraad van Holsbeek een spetterende en onvergetelijke ons speelplein!!! Iedere week stellen we jullie knotsgekke activiteiten voor in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld: de ruimte, Ongelooflijke Coole Mega Willy, het ijsparadijs, het S-team,. Wekelijks zullen er ook speciaal voor jullie, groepies en Ti@ s, workshops en/of uitstappen op het programma staan. Bovendien hebben we een heuse tienerweek in juli én een niet te missen tienerkamp in augustus, in petto! Tijdens de speelpleindagen is er steeds gratis opvang (voor en na de dagelijkse activiteiten) voorzien. In de voormiddag is deze van 7u30 tot 9u30, in de namiddag van 16u00 tot 18u00. Voor wie? Alle jongeren vanaf 10 jaar ( 99) tot 15 jaar ( 94) zijn welkom op de tienerwerking van ons speelplein. Waar? De speelpleinwerking heeft plaats in de gemeenteschool de Gobbel, Gobbelsrode 5 te Kortrijk-Dutsel. Prijs? Zowel voor de speelpleinwerking, de uitstappen als voor de tieneractiviteiten, -workshops en -uitstappen dien je op voorhand speelkaarten aan te kopen op het OCMW. 2 Vakantie? Op het speelplein!

4 Speelpleinwerking Zoals jullie waarschijnlijk al weten, werken wij met twee soorten speelkaarten: De 5-beurtenspeelkaart: Deze kaart kan je kopen op het OCMW vanaf 15 juni tot en met 25 juni 2009 aan 25 euro. Tijdens de zomervakantie kan je deze kaart ook verkrijgen op het speelplein voor de prijs van 25 euro. De 10-beurtenspeelkaart: Deze kaart kan je enkel aanschaffen op het OCMW vanaf 15 juni tot en met 25 juni 2009 aan 40 euro. Goed om weten: vanaf het derde lid van het gezin wordt er slechts een halve dag aangerekend. Opgelet: enkel geldig bij inschrijvingen voor een ganse dag en niet geldig voor uitstappen, workshops en speciale activiteiten. Uitstappen, workshops, speciale activiteiten Ook hiervoor gebruiken wij speelkaarten die je kan aankopen op het OCMW en dit voor aanvang van de zomervakantie. Deze kaarten kosten 7, 9, 11 of 19 euro per stuk al naargelang de uitstap, workshop of activiteit. Tienerkamp Dit jaar gaan we met z n allen op kamp in Marke, een deelgemeente van Kortrijk. We logeren er in de verblijfshoeve Van Clé. Het kamp kost 50 euro. Bij financiële problemen of laag inkomen kan er best contact opgenomen worden met het OCMW om een regeling te treffen. 3 Vakantie? Op het speelplein!

5 Data om je in te schrijven en speelkaarten aan te kopen Inschrijven en het aankopen van speelkaarten kan bij Inge op het OCMW: alle dagen (met uitzondering van de woensdagen en vrijdagen) vanaf 15 juni tot en met 25 juni 2009: telkens van 10u00 tot 16u00. dinsdag 16/06/2009 donderdag 18/6/2009 dinsdag 23/6/2009 donderdag 25/6/2009: telkens van 18u00 tot 20u00. Zaterdag 20/6/2009 van 10u00 tot 12u00 Inschrijven? Het aantal plaatsen is beperkt wat de workshops, uitstappen en het tienerkamp betreft. Snel inschrijven is dus de boodschap! Inschrijven kan op de data hierboven vermeld. En vergeet niet: inschrijven = cash betalen! Voor de speelpleinwerking wordt eveneens op voorhand ingeschreven en dit ten laatste op: o Zaterdag 20 juni voor week 1 en week 2 o Vrijdag 3 juli voor week 3 en week 4 o Vrijdag 17 juli voor week 5 en week 6 o Vrijdag 31 juli voor week 7 en 8 o Vrijdag 14 augustus voor week 9 Vergeet niet tijdig én op een correcte manier in te schrijven. Rekening houdend met het aantal beschikbare animatoren, met het beschikbare materiaal, met de beschikbare lokalen, bestaat de kans dat indien je niet tijdig ingeschreven bent er geen deelname aan de speelpleinwerking meer mogelijk is. Ben je ingeschreven maar kan je jammer genoeg niet mee op uitstap of deelnemen aan een workshop, dan helpen we graag met het doorverkopen van je kaart aan groepies of Ti@ s die eventueel op de reservelijst staan. 4 Vakantie? Op het speelplein!

6 Enkel wanneer je ziek bent, wordt de speelkaart - mits aflevering van een doktersattest - terugbetaald. Fiscaal attest (deeltje voor de mama s en papa s!) Als ouder kan u alle kosten voor de opvang van uw kind(eren), beneden de 12 jaar, buiten de normale lesuren inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen. In het voorjaar krijgt u deze attesten inzake uitgaven voor de opvang van kinderen van minder dan 12 jaar per post toegestuurd. Het maximaal aftrekbare bedrag voor kinderopvang is evenwel beperkt tot 11,20 euro per opvangdag (ongeacht de duur van de opvang), per kind. Schatten op zolder Neus eens rond en laat ons weten of er op je zolder nog kostbare schatten te vinden zijn: oude kledij, knutselmateriaal, stripverhalen, restjes stoffen, plastieken dozen, oud speelgoed, (nog bruikbaar materiaal!). Misschien komt het van pas voor onze speelpleinwerking. 5 Vakantie? Op het speelplein!

7 Is het een slaapmuts? Is het een frisco? Nee dat is het niet! Het is Ongelooflijk Coole Mega Willy die je op het speelplein ziet! Speelpleinwerking 6 Vakantie? Op het speelplein!

8

9 Hoe ziet een speelpleindag eruit? Vanaf 7u30 is iedereen welkom op ons speelplein! Jullie mogen rustig wakker worden tot 9u30! Om 9u30 verzamelen we voor het openingsmoment. Daarna trekt iedere leeftijdsgroep naar zijn eigen stek. Om 10u00 is het hoog tijd om wat extra energie op te doen! Daarna worden er binnen de verschillende groepen leeftijdsgebonden activiteiten aangeboden binnen het kader van het weekthema. Om 12u00 is het lunchtime! Tot 13u30 kan je dan een babbeltje of balletje slaan. Kortom: effe je eigen ding doen. Op maandag- en vrijdagnamiddag houden we, samen met de kangoes, een instuif. Op woensdagnamiddag hebben we met hen een groot spel. Exclusief voor jullie worden er op dinsdag en donderdag speciale activiteiten, workshops en/of uitstappen voorzien (kijk snel in de kalender p.15). Om 16u00 sluiten we de activiteiten af en is het tijd voor een snack, aangeboden door het OCMW! Na dit afzakkertje is het opnieuw tijd voor wat vrijheid. Ten laatste om 18u00 sluiten we deuren! Weekthema s: Week 1: Hello Summer Week 2: Het leven zoals het is: de ruimte Week 3: Ongelooflijke Coole Mega Willy Week 4: Kunstenaar? Dat word je niet zomaar! Week 5: Het mysterie van het speelplein: het S-team heeft JOU nodig! Week 6: Circus Kadee Week 7: Het ijsparadijs Week 8: In den ouwen tijd Week 9: Schoon en meedogenloos 7 Vakantie? Op het speelplein!

10 De groepen Om het leuk te houden voor iedereen splitsen we ons op in 5 verschillende leeftijdsgroepen volgens het geboortejaar, nl. de broekies ( 06-05), de wiebels ( 04-03), de kangoes ( ) en ten slotte jullie: de groepies ( ) en de T(ieners) I(n) s(peelplein) ( ). Onze animatorenploeg Omdat we weten dat jullie een keineige vakantie willen, hebben we enkel de beste animatoren geselecteerd. Elke dag worden zij nog eens extra begeleid en ondersteund door 2 hoofdanimatoren en de speelpleinverantwoordelijke. Bij deze wensen wij niet enkel de beste animatoren maar ook de moni s van de andere de groepen, ook wel de hele goeie genoemd, te bedanken voor hun vrijwillige inzet en engagement!!! Wat mag je zeker niet vergeten! Zowel voor de speelpleinwerking als voor de uitstappen breng je het volgende mee: Energy snack oftewel 10-uurtje Lunchpakket (zoals in: lekkere bokes van de mama!) Drank (zoals in: no alcohol ) Speelkledij (zeker niet: je communie outfit!) Reservekledij afhankelijk van de activiteit (bv. Vettige dag!) Goed om weten: afzakkertjes worden aangeboden door het OCMW! 8 Vakantie? Op het speelplein!

11 Picasso, Van Gogh of Da Vinci? Niets vergeleken met onze kribbel krabbel! Buiten de lijntjes verplicht! Uitstappen, Workshops, Speciale activiteiten 9 Vakantie? Op het speelplein!

12

13 De groepies en s op uitstap ( 99-94) Activiteiten, workshops en uitstappen Twee keer per week kunnen jullie je inschrijven voor een speciale activiteit, -workshop en/of -uitstap. Tijdens de tienerweek van 6 juli tot en met 10 juli kan je zelfs elke dag deelnemen aan zo n specialeke!!! Indien je niet kan meegaan op uitstap, op kamp of niet kan deelnemen aan een speciale activiteit, ben je altijd welkom op het speelplein. Je zal dan, afhankelijk van het aantal thuisblijvers, aansluiten bij de kangoes ( ). De laatste uitstap op vrijdag 28 augustus is voor iedereen verplicht wegens het opruimen en poetsen van het speelplein. Het speelplein eindigt die dag om 16u30. Er is geen opvang mogelijk, ook niet voor jullie jongere broers en/of zussen!!! En wijle op kamp! Naar goede gewoonte trekken we er samen op uit. Dit jaar gaan we op kamp in Marke, een deelgemeente van Kortrijk. Donderdag 2 juli 2009: Inrichting tienerlokaal & party Een eigen huis, een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die ook gek is op een feestje! Aanvang om 9u30 Einde om 16u00 Prijs: 7 euro Maandag 6 juli 2009: Bobbejaanland Was elk land maar zo plezant!! Ps: niet voor bangeriken! Vertrek om 9u Aankomst om 17u00 Prijs: 19 euro 10 Vakantie? Op het speelplein!

14 Dinsdag 7 juli 2009: Freekick Fusion In de voormiddag maken we onze outfits en attributen klaar om in de namiddag onze vrienden van Lubbeek uit te kunnen dagen voor de voetbalmatch van ons leven. Hou je niet zo van voetbal? Je creativiteit en aanwezigheid in onze aanmoedigingsploeg zijn zeker meer dan welkom! Aanvang om 9u30 Aankomst om 16u30 Prijs: 7 euro Woensdag 8 juli 2009: WorkShop: Marsmannen in potlood The sky is the limit, maar wij gaan nog wat verder! Iedereen brengt zijn eigen sterrenhemel met zelfgefantaseerde marsmannetjes tot leven. Zijn ze groen met grote hoofden en 5 ogen? En hoe ziet hun ruimteschip eruit? Alle antwoorden zitten verborgen in jouw potlood. We tekenen details en textuur en met een bijpassende achtergrond wordt onze fantasiewereld levensecht! Aanvang om 9u30 Einde om 16u00 Prijs: 9 euro Donderdag 9 juli 2009:Technopolis Ook benieuwd hoe jij er binnen 50 jaar zal uitzien? Of wil je zelf eens een vliegtuig aan de grond zetten, een dutje doen op een spijkerbed, midden in een zeepbel staan of fietsen op een kabel op 5 meter hoogte. Ga dan met ons mee, want in technopolis is alles mogelijk! Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u00 Prijs: 9 euro Vrijdag 10 juli 2009: Provinciale Grabbeldag Admiraal Poemback is gestrand in de Halve Maan-baai! Trek je matrozenpak aan en we varen richting Diest om mee met de admiraal en alle tieners van de buurt, de woeste zeeën te trotseren! Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u30 Prijs: 9 euro Dinsdag 14 juli 2009: The Golden years Zin om back in time te gaan? Één goede raad: KOMEN!!! Aanvang om 9u30 11 Vakantie? Op het speelplein!

15 Einde om 16u Prijs: 7 euro Donderdag 16 juli 2009: Bosspel (Holsbeek) De bossen van Holsbeek zullen één dagje ons speelterrein zijn! Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u00 Prijs: 7 euro Donderdag 23 juli 2009: Provinciaal domein (Kessel-Lo) We trekken erop uit met de fiets voor een dagje plezier, zwemmen, roeien, Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u30 Prijs: 7 euro Dinsdag 28 juli 2009: Tweedaagse Neopets WorkShop Een tweedaagse workshop, met een mega-resultaat! Dinsdag van 9u30 tot 16u Woensdag van 9u30 tot 16u Prijs 11 euro (voor beide dagen) Donderdag 30 juli 2009: Harry Malter Park Heb je al eens een ritje tussen de bulten van een kameel gemaakt of droom jij ervan een olifant te kunnen aanraken of te voederen? In dit attractiepark kan het allemaal en nog zoveel meer Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u30 Prijs: 9 euro Maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus 2009: Kamp We gaan 5 dagen op kamp. Place to be is Kortrijk. We logeren er in de verblijfshoeve Van Clé! Pret verzekerd! Vertrek maandag 28 juli 2008 om 8u30 Aankomst vrijdag 1 augustus 2008 om 16u30 Prijs: 50 euro 12 Vakantie? Op het speelplein!

16 Dinsdag 11 augustus 2009: Stadsspel in Aarschot We maken de straten van Aarschot voor 1 dagje onveilig! Vertrek om 9u30 Aankomst om 16u00 Prijs: 7 euro Donderdag 13 augustus 2009: Schaatsen (Haasrode) Effe chillen!! Aanvang om 9u30 Aankomst om 17u30 Prijs: 7 euro Dinsdag 18 augustus 2009: Zee (Oostende) Met de trein naar Oostende tjsoeke tjsoeke tuut. Vertrek om 7u30 Aankomst om 17u30 Prijs: 9 euro Vrijdag 21 augustus 2009: 1 dag moni / Overnachting 24u moni niet voor doetjes! Aanvang om 9u00 Einde zaterdag 22 augustus 2009 om 10u Prijs: 7 euro Dinsdag 25 augustus 2009: Play offs Een dag van spelletjes, spelletjes, spelletjes, wie is de play offs champion? Aanvang om 9u30 Einde om 16u00 Prijs: 7 euro Vrijdag 28 augustus 2009: Planckendael Voor de laatste dag geen actie op het speelplein Muizen. Vertrek om 9u00 Aankomst om 16u30 Prijs: 11 euro 13 Vakantie? Op het speelplein!

17 Haal je vergrootglas maar boven en hou je speurneus paraat. Volg de sporen naar het speelplein. Het S-team vraagt JOU om raad! Kalender 14 Vakantie? Op het speelplein!

18

19 Groepies en s ( 99-94) Juli Augustus 1 Geen speelplein 1 Weekend 2 Speelplein 2 Weekend 3 Speelplein 3 KAMP 4 Weekend 4 KAMP 5 Weekend 5 KAMP 6 Bobbejaanland 6 KAMP 7 Freekick Fusion 7 KAMP 8 WS: Marsmannen in potlood 8 Weekend 9 Technopolis 9 Weekend 10 Grabbeldag Diest 10 Speelplein 11 Weekend 11 Stadsspel Aarschot 12 Weekend 12 Speelplein 13 Speelplein 13 Schaatsen 14 The Golden Years 14 Speelplein 15 Speelplein 15 Weekend 16 Bosspel 16 Weekend 17 Speelplein 17 Speelplein 18 Weekend 18 Zee (Oostende) 19 Weekend 19 Speelplein 20 Speelplein 20 Speelplein 21 Geen speelplein 21 dag moni + overnachting 22 Speelplein 22 Weekend 23 Provinciaal Domein Kessel-Lo 23 Weekend 24 Speelplein 24 Speelplein 25 Weekend 25 Play offs 26 Weekend 26 Speelplein 27 Speelplein 27 Speelplein 28 Tweedaagse Neopets WS 28 Planckendael 29 Neopets WS (vervolg) 29 Weekend 30 Harry Malter Park 30 Weekend 31 Speelplein 31 Geen speelplein 15 Vakantie? Op het speelplein!

20

21 Hokus pokus pas Ik tover uit mijn hoed nen dikke crème gelas!! Spelregels 16 Vakantie? Op het speelplein!

22

23 Afsprakenhhnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhh Het is verplicht je dagelijks in en uit te schrijven bij de animator verantwoordelijk voor de in- en uitschrijvingen. Indien je op eigen houtje naar huis mag, vraag dan aan je ouders dit schriftelijk mee te delen (met hun handtekening). Het speelplein gaat van start om 9u30 en het eindigt om 16u00. Zowel voor de animatoren als voor jullie is het leuk dat deze uren gerespecteerd worden. De opvang eindigt om 18u00. Zorg dat je tijdig wordt afgehaald! Op vrijdag 28 augustus wordt iedereen stipt om 16u30 afgehaald. Die dag is er geen opvang mogelijk!!! Speelkledij en stevig schoeisel - die supervuil mogen worden - zijn bij speelpleinwet verplicht! Breng zelf geen speelgoed mee naar het speelplein. GSM s, MP3-spelers, i-pods, laten we eveneens - in de mate van het mogelijke - thuis. Zoniet mogen deze toestellen niet gebruikt worden tijdens de activiteiten. Het OCMW is bovendien niet aansprakelijk bij verlies of beschadiging. Help ons zoveel mogelijk afval te voorkomen én maak gebruik van brooddozen en drinkbussen. Vergeet ook niet overal je naam op te schrijven (rugzak, brooddoos, drinkbus, jas, ), handig bij uitstappen en op kamp! Breng gezonde drankjes en snacks mee. Besmettelijke ziekten brengen we niet mee naar het speelplein. Indien je medicatie moet gebruiken, geef dan de bijsluiter of schriftelijke afspraken aan de speelpleinverantwoordelijke of hoofdanimator. Het bestuur van het OCMW behoudt zich het recht de toegang te weigeren aan eenieder van wie het gedrag de goede werking van het speelplein verstoort. Met andere woorden: braaf zijn hé! 17 Vakantie? Op het speelplein!

24

25 Den ouwen tijd, pff, was het er echt beter? Stap in onze teletijdsmachine en oordeel zelf! Maar pas op: maak geen vlekken, het moet er schoon en meedogenloos blijven. Informatie 18 Vakantie? Op het speelplein!

26

27 Informatie en inschrijvingen OCMW Holsbeek Speelpleinwerking: Inge Laenen Dreef Holsbeek Tel: Speelplein GSM: speelplein@ocmw.holsbeek.be De verschillende leeftijdsgroepen en hun bijpassend logo: De broekies ( 06-05) : De wiebels ( 04-03) : De kangoes ( ) : De groepies ( ) : De Ti@ s ( ) : Foto s : Personen die niet wensen dat er door de speelpleinwerking foto s van hun kind genomen worden voor publicatie, dienen dit te vermelden bij inschrijving. 19 Vakantie? Op het speelplein!

28

Trek je ruimtepak aan dan lanceren we je naar de maan! Of blijf je liever met beide voetjes op ons zomerspeelplein staan?

Trek je ruimtepak aan dan lanceren we je naar de maan! Of blijf je liever met beide voetjes op ons zomerspeelplein staan? Trek je ruimtepak aan dan lanceren we je naar de maan! Of blijf je liever met beide voetjes op ons zomerspeelplein staan? 1 Vakantie? Op het speelplein! Wat? Tijdens de zomervakantie organiseert het OCMW

Nadere informatie

Praktische info. 1 Vakantie? Op het speelplein!

Praktische info. 1 Vakantie? Op het speelplein! Praktische info 1 Vakantie? Op het speelplein! Het zomerspeelplein! Tijdens de zomervakantie organiseert het OCMW van Holsbeek in samenwerking met het gemeentebestuur en de jeugdraad van Holsbeek een spetterende

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 1 Vakantie? Op het speelplein! Wat? Tijdens de zomervakantie organiseert het OCMW van Holsbeek in samenwerking met het gemeentebestuur en de jeugdraad van Holsbeek een spetterende

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek

Herfst-Kerst 2015. uitneembare. Met. kalender! Inschrijven vanaf 12/9. Sport- Tiener- & Speelpleinwerking. Gemeente Holsbeek Herfst-Kerst 2015 Met uitneembare kalender! Inschrijven vanaf 12/9 Sport- Tiener- & Speelpleinwerking Gemeente Holsbeek Inhoudstafel Sportkamp Herfst 5 Sportkamp Kerst 6 Sportdagen Kerst 7 Sportkamp Kerst

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 3/07 7/07 Week 2: 10/07 14/07 Week 3: 17/07 20/07 gesloten op 21/07 Week 4: 24/07 28/07 uitstap op 28/07 Het speelplein is gesloten

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomerbrigade Van speelplein t Grobbeltje Activiteiten en infobundel 2010 V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomer-wie? Jongens en meisjes die het 1e, 2e en 3e middelbaar

Nadere informatie

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN v.u. Jos Sypré, Bloemendalestraat 112,8730 Beernem 1 Wil je een leuke zomervakantie? Kom naar T-RIT! Alle 13-, 14- en 15-jarigen uit Beernem, Damme en Oostkamp zijn

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht.

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht. Krokusvakantie 2017 Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom, veilig en goed

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of Hele speelpleindag: 6 Inwoners Kortenberg 8 Niet-inwoners Halve speelpleindag: 3 Inwoners Kortenberg 4 Niet-inwoners Uitstapdag: 8 Inwoners Kortenberg 10 Niet-inwoners Tijdens iedere schoolvakantie, uitgezonderd

Nadere informatie

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein!

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Animatoren Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren om onze animatorenploeg te versterken. Wat bieden wij aan? Een vrijwilligersvergoeding

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software For evaluation only. Speelplein Guustje

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software  For evaluation only. Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein? Wat is dat? Speelplein Guustje is het gemeentelijk speelplein van Geraardsbergen. Speelplein Guustje bestaat uit een kleuterplein, een groot plein met aparte tienerwerking

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

NAAM VAN DE WERKING: "Speelplein Guustje"

NAAM VAN DE WERKING: Speelplein Guustje Huishoudelijk reglement speelpleinwerking. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op Lokaal Jeugdbeleid Vlaamse beleidsprioriteit 01 (LJBVBP01) De ondersteuning van het jeugdwerk in algemene

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST Organisatie (De speelpleinwerking) t Speelplein Aalst is een organisatie van de Aalsterse jeugddienst. De jeugddienst zetelt in het Administratief Centrum,

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven:

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven: Speelplein Ondersteboven: Speelplein? Wat is dat? Speelplein Ondersteboven is een werking die valt onder Speelplein Guustje. HET speelplein van Geraardsbergen. Op het speelplein doen de kinderen allerlei

Nadere informatie

Grote vakantie 2019 Springers

Grote vakantie 2019 Springers Grote vakantie 2019 Springers Woordje vooraf Beste ouders, Mogen we jullie vragen de kinderen speelkledij en stevige schoenen (bij voorkeur met plakkers) aan te doen en kledij aan te passen aan het weer.

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

Grabbel&Co. paasvakantie voor alle superkids

Grabbel&Co. paasvakantie voor alle superkids Grabbel&Co paasvakantie 2016 voor alle superkids jeugdcentrum Rondpunt 26 Dienst Jeugd Europalaan 26 3600 Genk 089 65 42 65 www.jeugdingenk.be grabbel@genk.be Maandag tot en met vrijdag 09.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP

DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP EDITIE 2019 Want to be a part of our team? De zomervakantie komt er weer bijna aan! Wij kijken er al ontzettend naar uit, hopelijk jij ook? Deze animatorengazette

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten

juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten ZOMERVAKANTIE, FEEST! Nog even en de zomervakantie staat terug voor de deur, feest! De jeugddienst heeft er opnieuw voor gezorgd dat je je niet hoeft te vervelen

Nadere informatie

Babbeloe. infobrochure

Babbeloe. infobrochure Babbeloe infobrochure Babbeloe is een kleine vakantiewerking voor kinderen die zicht meer thuis voelen in een gestrucureerde en kleine werking. Hierbij is er mogelijkheid tot individuele begeleiding en

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling Speelplein De TUNNE Paasvakantie 2019 Beste reizigers Tijdens de paasvakantie kan je heel goedkoop en dicht op vakantie gaan. Vanaf maandag 8 april 2019 wordt speelplein De Tunne twee weken lang omgetoverd

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

Kerstvakantie :Winter Wonderland

Kerstvakantie :Winter Wonderland Kerstvakantie 2016-2017:Winter Wonderland Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom,

Nadere informatie

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd Zomer 2017 aanbod Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd 2 BKO Roefels OPVANGLOCATIE Berlaar Centrum Pastorijstraat 60 2590 Berlaar 03 482 08 08 WAT

Nadere informatie

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen!

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Herfstvakantie IBO Het Sterretje Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre HOOFDSTUK 1 ORGANISATIE Artikel 1 - Organisatie De Dilbeekse speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek.

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s!

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s! 2017 Hallo meisjes es & jongens, mama s en papa s! Speelpleinwerking ing Boemerang is er klaar voor! Deze zomer gooien we voor de vijftiende keer onze deuren wagenwijd open om voor veel plezier en amusement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 Hollywood T U N N E P O L I S Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 CAMERA KLAAR EN ACTIE! De animatoren hebben speelplein De Tunne omgetoverd tot het decor voor een heuse Hollywoodfilm. Films, paparazzi,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

kleuterspeelweek grondig plezant

kleuterspeelweek grondig plezant kleuterspeelweek grondig plezant laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw start: 23/07 EINDE: 27/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? www.brecht.be/speelkriebels Bethaniënlei 5 SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2014 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer (vanaf juni) verhuist de jeugddienst

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

kleuterspeelweek vergrootneuzen en speurglazen

kleuterspeelweek vergrootneuzen en speurglazen kleuterspeelweek vergrootneuzen en speurglazen de sleutelbloem - brecht start: 30/07 EINDE: 03/08 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doet u via onze website www.kindervreugd.be. U kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat 49-53, 2020

Nadere informatie

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE Voorwoord Ravotten met je leeftijdsgenoten, in het bos of op de hei, in de speeltuin of op t speelplein, in t stad, op uitstap, eigenlijk overal. Dat is speelplein! Animatoren

Nadere informatie

ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe

ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe 1 Inhoudsopgave 1 De vakantiewerkingen... 4 1.1 Speelpleinwerking: JOC/Emelgem/Kachtem... 4 Wat?... 4 1.1.1 Voor wie?... 4

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Speelplein: alle info

Speelplein: alle info Speelplein: alle info Een organisatie van gemeente Sint-Gillis-Waas met ondersteuning van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Terugblik zomer 2016 Tijdelijke verhuis Jeugddienst De Jeugddienst verhuist deze

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek Vakantie in Bierbeek 2016 In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in Bierbeek. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de

Nadere informatie

Vakantie 7. Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Speelpleinstraat 8, 3360 Biebeek

Vakantie 7. Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Speelpleinstraat 8, 3360 Biebeek Vakantie 7 1 0 2 k e e b r ie B in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in Bierbeek. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Vakantiewerking BeZEMSTeel. Herfstvakantie Kerstvakantie

Vakantiewerking BeZEMSTeel. Herfstvakantie Kerstvakantie Vakantiewerking BeZEMSTeel Herfstvakantie Kerstvakantie + Voor de inschrijvingen voor BeZEMSTeel is de werkwijze veranderd. Voor de herfst en kerstvakantie kan je inschrijven vanaf september. Voor de krokus

Nadere informatie

Sint-Pieters molenwijk

Sint-Pieters molenwijk BUURTSPORT Sint-Pieters molenwijk Gratis sportactiviteiten in de wijk Goedkope sportuitstappen Begeleiding door buurtsportanimatoren Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar Gratis verzekering en water JE BENT

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Kalender zomervakantie 2018

Kalender zomervakantie 2018 Kalender zomervakantie 2018 De speelpleinwerking start op maandag 2 juli en eindigt op donderdag 30 augustus. Er is geen werking op woensdag 15 augustus. Speelpleinwerking JOC Emelgem Bosmolens Kachtem

Nadere informatie

Vanaf 11 t.e.m. 16 jaar

Vanaf 11 t.e.m. 16 jaar Vanaf 11 t.e.m. 16 jaar Vanaf 11 t.e.m. 16 jaar Zomer 2017 Zomervakantie Maandag 3 juli Urban day Wietse geeft ons een workshop rappen. Met 15 jaar rapervaring op mijn palmares is het mijn doel om de jongere

Nadere informatie

Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren): Naam Voornaam Geboortedatum

Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren): Naam Voornaam Geboortedatum Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren: Naam Voornaam Geboortedatum Uit school:. wil (willen gebruik maken van de opvang op de volgende momenten : zomer! Voorkeur locatie aanduiden met

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal Zomervakantie 2012 Vestigingsplaats Paal IBO vzw De Petteflet Administratieve dienst: Heldenlaan 7, 3583 Paal Tel.: 011/42 50 08 Fax: 011/ 42 55 09 E-mail: petteflet@skynet.be Opvang te Paal: Heldenlaan

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j).

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j). De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang. Naast de reguliere Vakantieopvang, toegankelijk

Nadere informatie

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 En/of uitstqp op vrijdag 6 juli 2018 #sportersbelevenmeer #laakdal

Nadere informatie

ACTIVITEITEN ZOMERVAKANTIE KIDZ ROESELARE

ACTIVITEITEN ZOMERVAKANTIE KIDZ ROESELARE ACTIVITEITEN ZOMERVAKANTIE KIDZ ROESELARE Tijdens de vakantie vragen we dat de kinderen reservekledij en een handdoek meebrengen. Soms spelen we waterspelletjes. Bescherming tegen de zon, een hoedje of

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

Speelplein: alle info

Speelplein: alle info Speelplein: alle info Een organisatie van gemeente Sint-Gillis-Waas met ondersteuning van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Terugblik zomer 2018 Wat is speelpleinwerking? Speelpleinwerk is een unieke jeugdwerkvorm

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz.

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz. jeugd en cultuur voor 7-13 - jarigen blader naar blz. 4 PAASVAKANTIE 2016 Tienerwerking De Joeng voor - jarigen blader naar blz. 5 activiteiten paasvakantie Beste meisjes en jongens, beste ouders Tijdens

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke Speelpleinwerking Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Huishoudelijk Reglement Sporthal - Egemstraat 47-8740 Pittem V.U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Mish Mash in de zomervakantie!

Zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Mish Mash in de zomervakantie! 2 Zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Mish Mash in de zomervakantie! Inhoudstabel Dagelijkse activiteiten p. 4 Uitstappen op woensdag p. 8 Inschrijven p. 14 Extra informatie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen 1. Organiserend bestuur Het organiserend bestuur is het gemeentebestuur van Stekene, Stadionstraat 2

Nadere informatie