Hey we are going to Ibiza.. And what about you???

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hey we are going to Ibiza.. And what about you???"

Transcriptie

1

2 Inleiding: Een prachtige locatie, vakantiegevoel, heerlijk lopen, twee afstanden, het eerste voorjaarszonnetje, zon, strand, zee en de marathon/12km gaan hand in hand in.. IBIZA!!!! We noemen alvast een paar high-lights.. Zowel een 12km sunset run als de 42,195 km sun-set run!!!! Een 5-daagse vliegreis is bij Run2Forty2 ook echt een 5-daagse vliegreis. Wij zorgen altijd voor de meest gunstige vluchttijden. U vliegt donderdag met een vroege vlucht heen en maandag einde dag pas weer terug. Hierdoor krijgt u een optimale tijdsbesteding van uw verblijf in Ibiza. RunForty2 haalt graag alles uit uw reis! Uiteraard slaapt u in een uiterst comfortabel en stijlvol 4**** hotel met de beste locatie, aan het strand gelegen, en uiteraard in het mooie dorpje waar ook de start/finish is. Bij Run2Forty2 bent u na uw finish nooit uren onderweg terug naar uw hotel. Het hotel wordt gereserveerd op All Inclusive basis tijdens deze reis!! Extra kosten voor eten en drinken hoef je dus niet te maken! Ruim 25 jaar (buitenlandse) marathonervaring reist altijd met u mee. Met al uw laatste vragen kunt u tot kort voor de start nog bij hem terecht. Ruim 25 jaar ervaring in reisbegeleiding is mee en zorgt voor de nodige gezelligheid ;-). Naast een perfect arrangement voor de lopers, zorgen wij ervoor dat het ook de supporters aan niets ontbreekt. Zij zijn reuze belangrijk tijdens onze reizen. Op de dag van de marathon gaan zij onder begeleiding naar de beste supportersplek voor die dag. Zij beleven de marathon bijna net als de lopers zelf. Donderdag 5 april Amsterdam - Ibiza HV uur Maandag 9 april Ibiza Amsterdam HV uur Hey we are going to Ibiza.. And what about you??? Reizen met Run2Forty2 betekent een onvergetelijke ervaring, dat verdient u bij zo n bijzondere marathon.

3 4 **** Hotel Palladium Don Carlos Ons stijlvol en luxe hotel ligt op een zeer gunstige locatie aan het strand, op 15 minuten lopen van het centrum en de gezellige haven van Santa Eulàlia. We hebben onze keuze op dit hotel laten vallen vanwege de ideale ligging voor onze marathonlopers, voor de uitstapjes rondom de marathon, de comfortabele kamers, de gratis Wi-Fi door het hele hotel, en het fijne All Inclusive arrangement. Tevens is dit een Adult Only hotel. Tijdens dit mooie weekend zullen de perfecte service en faciliteiten van dit hotel je laten genieten van een ontspannen verblijf rondom je marathon en 12km-loop! Kamertypes: Wij bieden diverse kamers aan, bestaande uit: Eénpersoonskamers, tweepersoonskamers Double (tweepersoonsbed) of tweepersoonskamers Twin (twee aparte bedden). Uw kamer is luxueus ingericht met bad en/of douche, haardroger, telefoon, radio, televisie, draadloos internet/wifi, kluisje, airco, koffie/theefaciliteiten en minibar. Een upgrade naar een kamer met zeezicht is ook mogelijk. Hotel: Het Palladium Don Carlos Hotel beschikt over een moderne lobby met twee restaurants, een gezellige bar, een superfijn buitenterras met ligbedden bij het zwembad, een fitness en vele andere faciliteiten.

4 Ligging hotel t.o.v. FINISH MARATHON: De ligging van het hotel ten opzichte van de finish is één van de beste die u zich als loper maar kunt wensen. Hoe vervelend is het als u net een marathon heeft gelopen en vervolgens nog lang onderweg bent om terug te komen bij uw hotel? Bij Run2Forty2 zorgen we altijd voor de best mogelijke ligging van uw hotel! U loopt na de finish direct door naar ons fijne hotel, waar een warme douche, of een duik in het zwembad op u wacht! START FINISH

5 Reisprogramma: Donderdag 5 april In de vroege ochtend vertrek vanaf Schiphol met Transavia naar Ibiza. Amsterdam - Ibiza HV uur Bij aankomst op Ibiza staat onze touringcar gereed. We rijden direct door naar ons hotel. In de namiddag (Sunset) organiseren we een korte looptraining met loopscholing. Vrijdag 6 april Om uur vertrekken we te voet naar de Expo, een heerlijke wandeling. Bij de Expo halen we het startnummer op van zowel de 12km als de 42km. Om uur staat de Run2Forty2 verkenningsloop rondom het finishgebied op de agenda. Onze trainer is daar uiteraard bij. Hij zal u voorzien van allerlei laatste tips rondom de laatste kilometers van deze bijzondere marathon en 12km en uiteraard laat hij ook zien hoe u na de finish weer zo snel mogelijk terug in uw hotel komt. Aansluitend zal onze trainer en reisleiding de dag van zaterdag met de 12km run en de marathon-dag nog doornemen, het parcours toelichten en u voorzien van de allerlaatste tips.

6 Zaterdag 7 april Ibiza 12K Day!!!! Lopers: Gehele dag lekker ontspannen in en rondom het hotel. Om uur is vanuit de haven de start van deze geweldige loop. Een prachtig plaatje om in te lopen en om naar te kijken!!! In de avond uiteraard gezellig met elkaar borrelen om het binnenhalen van de medaille te vieren!!!!

7 Parcours 12km

8 Zondag 8april Ibiza 42K Day!!!! Lopers: Gehele dag lekker ontspannen in en rondom het hotel. Om uur start de marathon. Het genieten van dit mooie eiland gaat nu beginnen!!! Vanzelfsprekend gaan we gezamenlijk naar de Start!

9 Parcours marathon:

10 Marathon: De marathon heeft de Start en Finish aan de kust, bij het Plaza del Ayuntamiento (gemeentehuis). Er zitten twee heuvels in de route, een op 6km en de andere op 25km. De lopers passeren waanzinnige uitzichten, prachtige natuur en historische monumenten Supporters: De supporters zullen zich samen met de reisleiding van Run2Forty2 opmaken voor de middag/avond. Uiteraard moedigen wij de lopers aan vanaf ons Run2Forty2 supporterspunt langs het parcours! Uw Run2Forty2 reisleiding begeleidt u naar het strategisch gekozen supporterspunt. Lopers en supporters: In de avond hebben we natuurlijk nog een gezellige Run2Forty2 After-Marathon borrel!

11 Maandag 9 april Gehele dag ter vrije besteding. U kunt nu nog de laatste inkopen doen, of heerlijk ontspannen bij het hotel. In de namiddag staat onze terugreis gepland. Ibiza Amsterdam HV uur Supportersreis: Uiteraard zijn onze supporters minimaal net zo belangrijk als de lopers. De supporters die deze reis reserveren, genieten dan ook van alle gezamenlijke activiteiten die wij ter plaatse aanbieden en ondernemen. Het reisprogramma is gelijk aan dat van een loper (op de marathon en 12km loop-dag na uiteraard). Alleen op deze wijze is de beleving onvergetelijk en kunt u uw ervaringen samen delen! De genoemde vertrektijden in dit programmaoverzicht zijn onder voorbehoud van wijzigingen

12 Kameropties en tarieven reisarrangement 2018: 2- Persoonskamer Double 699,00 per persoon - Vliegreis, transfers en 4 nachten verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer Double met één tweepersoonsbed en een 3 e bed op de kamer op basis van ALL INCLUSIVE gebaseerd op een driepersoonsbezetting* 2- Persoonskamer Double 729,00 per persoon - Vliegreis, transfers en 4 nachten verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer Double met één tweepersoonsbed op basis van ALL INCLUSIVE gebaseerd op een tweepersoonsbezetting* 2- Persoonskamer Twin 749,00 per persoon - Vliegreis, transfers en 4 nachten verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer Double met twee aparte bedden op basis van ALL INCLUSIVE (gebaseerd op een tweepersoonsbezetting* 1-persoonskamer SIngle 969,00 per persoon - Vliegreis, transfers en 4 nachten verblijf in een eenpersoonskamer op basis van ALL INCLUSIVE gebaseerd op een éénpersoonsbezetting* Het is niet toegestaan een kamer met meerdere personen te bezetten dan bij reservering is opgegeven. De prijzen zijn daarom per persoon berekend en weergegeven en niet per kamer. Een wijziging in de kamerbezetting, na definitieve reservering kunt u aanvragen volgens de wijzigingsvoorwaarden. Indien ter plaatse alsnog door het hotel wordt geconstateerd dat de kamer door meer personen wordt bezet dan waarvoor is gereserveerd, zijn de consequenties dat alle gasten uit de kamer het hotel dienen te verlaten. Zie artikel 7 Algemene Voorwaarden. Startbewijs Startbewijs voor deelname aan de Ibiza marathon en een medaille bij het volbrengen van de marathon van Ibiza De prijs hiervan bedraagt 65,00 per persoon. De prijs voor het startbewijs voor de 12km bedraagt 20,00, uiteraard met medaille bij het volbrengen van de wedstrijd!! Ruimbagage: Ruimbagage is niet inbegrepen op vluchten van Transavia. Dit is tegen een toeslag van 30,00 per stuk per enkele reis te reserveren. Je mag wel gratis handbagage meenemen, volgens de richtlijnen van Transavia.

13 Stoelreserveringen vliegtuig Vanaf heden is het niet meer mogelijk om kosteloos een stoel te reserveren bij Transavia. Dit is alleen mogelijk binnen 30 uur voor vertrek, bij het online inchecken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij als groep bij elkaar zitten. Wilt u gegarandeerd op een bepaalde plek in het vliegtuig zitten, dan kunt u, na het printen van de tickets (zodra de volledige betaling is voldaan), een stoel reserveren. Transavia hanteert daarvoor reserveringskosten van 35,00-45,00 per persoon per stoel per enkele reis. Boekingskosten De boekingskosten/sgr bedragen 45,- per boeking van maximaal 4 personen. Bij de reissom is inbegrepen: Niet bij de reissom inbegrepen: Vliegreis met Transavia van Amsterdam Schiphol naar Ibiza v.v. Bagage: laadruimbagage Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen) Eventuele reis- en annuleringsverzekering. 1 stuk handbagage (afmetingen op de Transavia site) Stoelreservering vliegtuig Ervaren reisbegeleiding en ervaren marathon loper/run2forty2-trainer. Bepaalde sterke dranken Hotel en lokale bustransfers Kosten startnummer a 20,00 (12km) 65,00 (42km) Vier overnachtingen (donderdag maandag) in het perfect gelegen 4**** Boekingskosten, a 45,- Palladium Don Carlos Hotel op basis van All Inclusive per boeking (maximaal 4 personen). Programmaboekje Verkenningsloop rondom de finish onder begeleiding van Run2Forty2 Run2Forty2 lopers en supportersbegeleiding (tijdens marathondag en 12k) Run2Forty2 afterparty!!!! Een onvergetelijke ervaring. All Inclusive: Ontbijt, lunch, diner, snacks, ijs, dranken (ook alcoholische, echter niet alle). Bij deelname aan het Run2Forty2-trainingstraject EN reis: Ontvangt u vanaf uw reservering tot aan uw marathon 10% korting op uw aankopen bij de aangesloten hardloopwinkels van Run2Forty2.

14 Verzekeringen: Annuleringsverzekering incl. blessuredekking Het lopen van een marathon kost maanden voorbereiding. U moet er dan niet aan denken dat u uiteindelijk niet kunt starten vanwege een blessure. Nóg erger is het, wanneer dit u ook nog eens veel geld gaat kosten. Daarom biedt Run2Forty2 een annuleringsverzekering aan met blessuredekking. Mocht u onverhoopt door een blessure (ter beoordeling van een behandelend arts) niet deel kunnen nemen aan de marathon, dan vergoedt de verzekering alle annuleringskosten van uw reis, voor u en uw meeverzekerde reisgenoten. Reisverzekering Wanneer u op reis gaat kan er van alles gebeuren Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuiskosten als u onverhoopt ziek wordt of een ongeval heeft. Om onbezorgd op reis te kunnen biedt Run2Forty2 u een reisverzekering aan van Allianz Global Assistance. Kosten van de annuleringsverzekering INCL. blessuredekking De kosten van de reisverzekering bedraagt: 7,87% (inclusief assurantiebelasting) van de reissom plus 5,45 poliskosten. 3,50 p.p.p.d. plus 5,45 poliskosten: Werelddekking, incl. buitenlandse geneeskundige kosten en ongevallendekking. Voor de actuele polisvoorwaarden verwijzen wij u naar Betalingsvoorwaarden Na ontvangst van onze factuur/bevestiging verplicht u zich binnen 5 dagen tot een aanbetaling van: - 60% van de totale reissom, - 100% van de kosten van het startnummer, - 100% van de kosten van de eventueel af te sluiten verzekeringen en boekingskosten. - Het restantbedrag dient uiterlijk 1januari 2018 te zijn voldaan. Annuleringsvoorwaarden - Bij annulering tot 1 november 2017 bedragen de annuleringskosten 60% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering. - Bij annulering van 1 november tot aan de vertrek dag bedragen de annuleringskosten 100% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering. - Alleen de hoofdboeker van de reis, kan de reis (deels) annuleren.

15 Overige voorwaarden Alle in de brochure vermelde prijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen en lokale belastingen. Run2Forty2 behoud zich het recht voor eventuele tussentijdse verhogingen van deze kosten netto (zonder opslag) door te berekenen. Dit gebeurt alleen indien deze kosten bij het vaststellen van de reissom nog niet bekend waren. De reissom kan bijvoorbeeld worden verhoogd door verdere stijging van de brandstofkosten. We werken met een vaste wisselkoers. Daling of verhoging van de pond heeft geen invloed op de prijzen in het programma. Wijzigen na definitieve reservering: - Uw reservering van het startnummer is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Naamswijzigingen zijn derhalve niet mogelijk. - Iemand anders op uw startnummer laten lopen is NIET toegestaan. - Vanaf definitieve reservering tot 1 november 2017 kunt u uw reisarrangement qua naam of reisduur wijzigen tegen 85,00 wijzigingskosten per wijziging. - Het wijzigen is op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie. - Indien uw kamergenoot annuleert houdt u er dan rekening mee dat de meerprijs voor een eenpersoonskamer alsnog worden doorbelast. - Vanaf 2 november 2017 zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Vanaf deze datum kunnen wij uw aanvraag dan ook niet meer in behandeling nemen. Afwijkende arrangementen Wilt u afwijken van de door ons aangeboden arrangementen, dan is dit onder de volgende voorwaarden mogelijk. - U kunt uitsluitend de datum van de terugreis wijzigen binnen dit arrangement. U dient dus 1 traject met de groep mee te vliegen. De kosten voor een afwijkende reis t.o.v. de groepsreis bedragen 75,00 per persoon, daarnaast kunnen er meerkosten aan de afwijkende terugreisdatum verbonden zitten, afhankelijk van welke datum. - Bij een afwijkende reisdatum is de transfer tussen luchthaven en hotel niet inbegrepen. - Afwijkende reis data zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Let op, Transavia vliegt niet dagelijks. - Het ticket wat wij reserveren is een retourticket. Bij het niet komen opdagen voor de heenreis, vervalt automatisch de terugreis. Een retourticket bestaat dus niet uit 2 enkele reizen Reisdocumenten U bent zelf verantwoordelijk, bij vertrek en tijdens de reis, voor het in bezit hebben van alle benodigde documenten. Daartoe zult u tijdig dienen na te gaan of de eerder verkregen informatie nog correct is. Let op; uw paspoort dient tot de dag na terugkomst in Nederland geldig te zijn! Indien uw paspoort verloopt voordat u naar Ibiza reist, verzoeken wij u een kopie van uw nieuwe paspoort uiterlijk 1 februari 2018 in ons bezit komt.

16 Hoe gaat de inschrijving in zijn werk: Op de homepage van onze website, treft u de registratielink aan om uw reservering te maken

17 Algemene Voorwaarden Begripsbepalingen Run2Forty2 organisator Run2Forty2, hoofdkantoor in Haarlem. Leveranciers ATPI Sports Events, hotel, luchtvaartmaatschappij, Internationale Marathon Organisatie (startbewijzen). Deelnemer/Contractant De natuurlijke persoon en/of degene(n) aan wie op grond van de met de contractant gesloten overeenkomst een dienst moet worden verleend. De hoofdboeker van de reis. Kantooruren maandag tot en met donderdag van uur tot uur. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen Run2Forty2 enerzijds en contractant(en) anderzijds. 2. Deze voorwaarden strekken mede ten behoeve van hulppersonen (leveranciers) van Run2Forty2. 3. De toepasselijkheid van door de contractant gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Artikel 2. Prestatie 1. De omvang en de aard van de door Run2Forty2 te verrichten diensten worden uitsluitend bepaald door het door Run2Forty2 schriftelijk of langs elektronische weg uitgebrachte arrangement. 2. Kennelijke fouten en vergissingen binden Run2Forty2 niet. Artikel 3. Totstandkoming 1. De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de contractant van het arrangement van Run2Forty. Aanvaarding dient schriftelijk te geschieden door een daartoe bevoegde hoofdboeker voorzien van akkoord van de contractant. 2. Het arrangement van Run2Forty2 is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Herroeping dient zo spoedig mogelijk te geschieden. 3. De contractant verstrekt voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle gegevens betreffende hemzelf en de andere deelnemer(s) die nodig zijn voor een goede uitvoering van de overeengekomen diensten. T.w. paspoortinformatie, adresgegevens, etc. 4. Bij de totstandkoming en overeenkomst dient een aanbetaling te worden voldaan van 50% van de reissom, plus de totale kosten van het startbewijs. Indien dit bedrag niet binnen 5 dagen na boeking is voldaan, is Run2Forty2 gemachtigd de reis te annuleren en door te verkopen. Artikel 4. Prijs 1. De prijzen, gecalculeerd op basis van het bij het arrangement overlegde programmavoorstel, gelden per persoon, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 2. De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen, geldkoersen en belastingen, zoals deze bij Run2Forty2 bekend waren bij het uitbrengen van het arrangement. 3. Run2Forty2 heeft het recht om de prijzen te verhogen in verband met wijzigingen in de leverancierskosten (touroperator, luchtvaartmaatschappij, hotel etc), belastingen of de verschuldigde heffingen. Run2Forty2 zal daarbij aangeven op welke wijze de verhoging is berekend. 4. De contractant heeft het recht een verhoging van de prijzen af te wijzen, indien de prijsverhoging meer is dan 5%. Hij moet - op straffe van verval - van dit recht gebruik maken binnen 3 werkdagen na ontvangst van de mededeling van de verhoging. 5. Indien de contractant de prijsverhoging afwijst, heeft Run2Forty2 het recht de overeenkomst op te zeggen. Hij moet - op straffe van verval - binnen 5 werkdagen na ontvangst van de afwijzing van dit recht gebruik maken. Alsdan heeft de contractant recht op kwijtschelding of onmiddellijke restitutie van reeds betaalde gelden. Tot meer dan dat is Run2Forty2 jegens de contractant echter niet gehouden. Artikel 5. Betalingen 1. Betaling dient te geschieden op de in het arrangement of factuur aangegeven data, wijze en valuta. 2. Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan, plus de volledige kosten van het startnummer. Het restant van de reissom dient uiterlijk op de datum zoals vermeld in het arrangement en in de factuur/bevestiging in het bezit te zijn van Run2Forty2. 3. Bij niet tijdige betaling of zekerheidsstelling voor de nakoming van de betalingsverplichtingen is de contractant in verzuim. Hij wordt daar door Run2Forty2 schriftelijk op gewezen en heeft dan alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag of de zekerheid binnen 5 dagen te voldoen of te stellen. Indien de betaling alsnog uitblijft, zal Run2Forty2 50,00 aanmaningskosten in rekening brengen. 4. Indien betaling of zekerheidsstelling ook dan uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Run2Forty2 heeft alsdan het recht annuleringskosten in rekening te brengen conform de bepalingen van artikel 7 volgens de prijzen en voorwaarden in de brochure. De reeds betaalde gelden zullen met de annuleringsgelden worden verrekend. 5. Reclames over facturen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum schriftelijk en onder opgave van redenen bij Run2Forty2 ingediend te zijn. Het niet betwiste gedeelte dient conform lid 1 voldaan te worden.

18 Artikel 6. Wijzigingen door de contractant 1. Wijzigingen in onderdelen van de reis of het programma op verzoek van de contractant zullen door Run2Forty2 voor zover mogelijk worden uitgevoerd. De wijzigingskosten en voorwaarden staan vermeld in het arrangement. Eventuele door de toeleveranciers in rekening gebrachte meerkosten zullen met een in het aanbod nader bepaalde opslag worden doorberekend. Artikel 7. Kamerbezetting Alle door Run2Forty2 gecommuniceerde prijzen zijn per persoon, en niet per kamer. Het is absoluut verboden om de kamer die door Run2Forty2 voor u wordt gereserveerd, en dus onder contract van Run2Forty2 valt, te bezetten met meer personen dan waarvoor is gereserveerd. Indien ter plaatse alsnog wordt geconstateerd door de reisleiding of het hotel, dat er meer personen op de kamer verblijven dan waarvoor is gereserveerd en betaald, zal per direct het gehele gezelschap toegang tot het hotel worden geweigerd. Artikel 8. Annuleringen 1. Annulering dient per post te geschieden, per of persoonlijk afgegeven te worden en voorzien te zijn van handtekening. Een annulering van de reis kan alleen worden geaccepteerd als de Hoofdboeker deze indient. 2. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de contractant = HOOFDBOEKER tenzij anders vermeld in het boekingsformulier - naast eventueel verschuldigde reserveringskosten, annuleringskosten verschuldigd plus eventuele verzekeringspremies, extra s en startbewijs. 3. De annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in het reisarrangement zijn van toepassing. De annuleringskosten van het startbewijs zijn te allen tijde vanaf de dag van overeenkomst tot aan de vertrekdag 100%. 4. Bij kamer op indeling geldt, indien een van beiden annuleert, wordt voor de overgeblevene de eenpersoons kamerprijs doorberekent. Zie voorwaarden en mogelijkheden arrangement. Artikel 9. Overmacht 1. In afwijking en met uitsluiting van artikel 6:75 BW wordt onder overmacht verstaan onvoorziene omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich er op beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden. 2. In geval van overmacht aan de zijde van Run2Forty2 is deze te allen tijde gerechtigd de overeenkomst door middel van een schriftelijke verklaring te ontbinden, in welk geval de contractant geen recht heeft op schadevergoeding van enigerlei aard. 3. Bij overmacht draagt ieder zijn eigen schade. Voor Run2Forty2 bestaat deze o.a. uit de extra inzet van menskracht. Voor de contractant bestaat deze o.a. uit extra verblijf- en vervoerskosten. Artikel 10. Uitsluitingen en beperkingen aansprakelijkheid 1. Run2Forty2 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade waarvoor de gebruikelijke ziektekosten/ongevallen-, reis- en/of annuleringskosten verzekeringen dekking plegen te geven. 2. Run2Forty2 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect verband houdt met de uitoefening van een beroep of bedrijf. 3. Wanneer Run2Forty2 op grond van overeenkomst of wet aansprakelijk is voor de door de contractant of een deelnemer geleden schade, zal zijn aansprakelijkheid beperkt c.q. uitgesloten zijn overeenkomstig de ter zake geldende internationale verdragen. 4. De in dit artikel opgenomen uitsluitingen en/of beperkingen van de aansprakelijkheid van de Run2Forty2 gelden ook ten behoeve van leveranciers van Run2Forty2, tenzij verdrag of wet dit uitsluit. Artikel 11. Verplichtingen van de deelnemer 1. De contractant en/of deelnemer(s) is/zijn verplicht tot naleving van alle aanwijzingen van Run2Forty2 ter bevordering van een goede uitvoering van de reis of het evenement en is/zijn aansprakelijk voor schade veroorzaakt door zijn/hun gedragingen. 2. De deelnemer die zodanig hinder of last oplevert of kan opleveren, dat een goede uitvoering van een reis of het evenement daardoor in sterke mate wordt bemoeilijkt of kan worden bemoeilijkt, kan door Run2Forty2 van (voortzetting van) de reis of het evenement worden uitgesloten, indien van deze in redelijkheid niet kan worden gevergd dat de overeenkomst wordt nagekomen. Alle daaruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de contractant. 3. De contractant en/of de deelnemers zijn verplicht eventuele schade te vermijden of zo veel mogelijk te beperken, in het bijzonder door deze direct te melden aan Run2Forty2. Artikel 12. Vrijwaring; hoofdelijke aansprakelijkheid 1. De contractant is hoofdelijk aansprakelijk voor alle deelnemers in zijn/haar boekingsovereenkomst. Artikel 13. Klachtenprocedure, verval vorderingsrecht 1. Een geconstateerde tekortkoming in de uitvoering van de overeenkomst dient onmiddellijk (ter plaatse) te worden gemeld bij de reisleiding, opdat deze direct een passende oplossing kan treffen. 2. Een klacht aangaande de luchtvaartmaatschappij, vertraging, zoek raken bagage, beschadigde bagage, dient bij de luchtvaartmaatschappij direct te worden gemeld. Run2Forty2 adviseert in deze. 3. Vorderingsrechten op grond van deze overeenkomst vervallen één jaar na afloop van de reis of het evenement (of, indien de reis geen doorgang heeft gevonden, een jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum). Artikel 14. Rente en incassokosten Indien de contractant niet tijdig aan een geldelijke verplichting jegens Run2Forty2 voldoet, is over het nog verschuldigde bedrag een rente verschuldigd van 5,5% over iedere maand of gedeelte van een maand der vertraging. Voorts is hij gehouden tot vergoeding van buitengerechtelijke incassokosten gelijk aan 15% van het gevorderde, met een minimum van 100,00. Artikel 15. Ontbinding bij insolventie 1. Deze overeenkomst wordt met onmiddellijke ingang ontbonden, indien en zodra de contractant: a. surseance van betaling aanvraagt; b. failliet wordt verklaard; c. na deugdelijk in gebreke te zijn gesteld nalatig blijft zijn verplichtingen jegens Run2Forty2 na te komen. 2. Afrekening vindt alsdan plaats overeenkomstig hetgeen in artikel 7 is bepaald ingeval van annulering door de contractant.

19 Artikel 16. Nederlands recht en Nederlandse rechter Op alle verbintenissen tussen Run2Forty2 enerzijds en de contractant anderzijds is het Nederlands recht van toepassing.

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV

1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy Activities BV 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Snowjoy

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN J&B INCENTIVES B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN J&B INCENTIVES B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN J&B INCENTIVES B.V. Artikel 1. Toepasselijkheid 1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet,

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten. Voorwaarden Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 1, lid 1 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Reisorganisator; Snowjoy BV, vertegenwoordigd door R. van Velthoven en C. Paijmans. 2. Reisovereenkomst;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Image Travel. Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel

Algemene voorwaarden Image Travel. Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel Algemene voorwaarden Image Travel Gedeponeerd op 24 november 2016 bij de kamer van Koophandel Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen Image

Nadere informatie

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013.

Reisvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 20 mei 2013. Reisvoorwaarden Copyright VGW, Utrecht; Definitieve versie, uitgebracht per 23 mei 2005. Gewijzigd 20 mei 2013. VERENIGING VAN GEHANDICAPTEN WINTERSPORTERS REISVOORWAARDEN VAN DE VERENIGING VAN GEHANDICAPTE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst

HAPY PEOPLE SPECIAL PLACES. Reisvoorwaarden. Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst Reisvoorwaarden Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Artikel 3. Kennelijke fouten. Artikel 4. Herroeping aanbod. Artikel 5. Informatieplicht reiziger.

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours

Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Algemene reisvoorwaarden Lale Health Tours Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 A1. Lale Health Tours; de onderneming die op eigen naam aan het publiek sapkuur reizen aanbied te Çeşme, Turkije;

Nadere informatie

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen.

INFORMATIE. Inclusief/exclusief Wij geven, voordat u definitief boekt, duidelijk aan wat wel en wat niet is inbegrepen. INFORMATIE Vliegtickets worden door Majestueus Marokko niet verkocht. Voor reizen op maat dienen de tickets zelf geboekt en betaald te worden. IndienMajestueus Marokko bemiddelt in de aankoop van tickets

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen.

Ski-Safari.nl. Het aanbod van Ski-Safari.nl is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Algemene Reisvoorwaarden Ski-Safari.nl Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle op de website genoemde reizen van Ski- Safari.nl, onderdeel van Mtours. Van kracht vanaf 1 oktober 2017 Artikel 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

De bedragen in deze voorwaarden vermeld alsmede de tarieven, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die op eigen naam aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor een te volgen kuurvakantie;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst.

Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Reisvoorwaarden Artikel 1. Toepasbaarheid Algemene Voorwaarden. Artikel 2. Totstandkoming Huurovereenkomst. Artikel 3. Kennelijke fouten. Artikel 4. Herroeping aanbod. Artikel 5. Informatieplicht reiziger.

Nadere informatie

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71.

tico reis consult haarlemmer houttuinen 305 1013 gm amsterdam t 020 788 77 77 f 020 788 77 78 e info@tico.nl www.tico.nl bank 46.54.71. Algemene voorwaarden Tico Reis Consult Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Tico Reis Consult: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MySportIncentive

Algemene Voorwaarden MySportIncentive Algemene Voorwaarden MySportIncentive Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen MySportIncentive te Den Haag, handelende onder de naam MySportIncentive,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis

Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Algemene voorwaarden Expeditie Tennis Beste Tennisliefhebber, Wat fijn dat u ervoor kiest om met Expeditie Tennis op expeditie te gaan. Belangrijke informatie over het boekingsproces, uw heen- en terugreis,

Nadere informatie

PRIVACY. Vertrouwelijk

PRIVACY. Vertrouwelijk PRIVACY Vertrouwelijk Persoonlijk Rome respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika

REISVOORWAARDEN SkieninAmerika REISVOORWAARDEN SkieninAmerika ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a. SkieninAmerika: SkieninAmerika is een handelsnaam van reisorganisatie Time Out Tours BV.

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa

Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Algemene reisvoorwaarden Vitalisé Portugal - Vila Mimosa Artikel 1 Algemene bepaling Artikel 1, lid 1 Artikel 1, lid 2 a. Vitalisé Portugal; de onderneming die aan het publiek Vila Mimosa aanbiedt voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES ALGEMENE VOORWAARDEN OP DE VERHUUR VAN ACCOMMODATIES ARTIKEL 1 INLEIDENDE BEPALING. Artikel 1, lid 1 In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LPB; LPB Vakantiehuizen BV (handelend onder de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW.

Artikel 1.3 Alle bedragen in deze voorwaarden vermeld, gelden, voor zover van toepassing, inclusief BTW. Algemene Reisvoorwaarden 2019 Artikel 1.1 In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: degene die, in de uitoefening van zijn bedrijf, op eigen naam aan het publiek of aan een groep personen

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl

REISVOORWAARDEN. WintersportCanadaAmerika.nl info@ ARTIKEL 1 - INLEIDENDE BEPALING REISVOORWAARDEN In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a Handelsnamen: SkieninCanada, SkieninAmerika en WintersportCanadaAmerika zijn handelsnamen van reisorganisatie

Nadere informatie

Artikel 1: Begripsbepaling

Artikel 1: Begripsbepaling Op alle COGNICUM B.V. studiereizen/ nascholingen/ congressen/ evenementen zijn de volgende leveringsvoorwaarden van toepassingen. Bij afwijking van deze voorwaarden wordt u van te voren door ons schriftelijk

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend.

Artikel 1, lid 2 Deze reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten van Reisvriend. Reisvoorwaarden Reisvriend Inleiding Als u bij Reisvriend een reis boekt gaat u een overeenkomst met ons aan en gelden de reisvoorwaarden zoals opgenomen in dit document. Wij gaan ervan uit dat u als aanmelder,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Azië

Algemene voorwaarden Puur Azië Algemene voorwaarden Puur Azië Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1. Puur Azië: de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst: de overeenkomst waarbij Puur Azië zich

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene Voorwaarden weergegeven die van toepassing zijn op alle offertes, reizen en producten van Pure Latin America. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: V.O.F. KS Travel Handelend onder de namen: - KS Travel - Completevoetbalreis.nl - Completesportreis.nl - Completedartreis.nl

Nadere informatie

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN K-JAK INLEIDING Artikel 1. Inleidende bepalingen 1. In deze voorwaarden (hierna te noemen: Algemene Voorwaarden) wordt verstaan onder: K-jak: K-jak, een reisorganisator die, in de

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PROFIHAIR Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Profihair en de klant, tenzij daarvan nadrukkelijk en schriftelijk door partijen is afgeweken.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ROOTS inspiratielocatie

Algemene Voorwaarden ROOTS inspiratielocatie ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Programma: door ROOTS bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde activiteit of aangeboden dienst alsmede het bieden van faciliteiten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen

Algemene voorwaarden Yaxa Reizen Artikel 1. Inleidende bepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Yaxa Reizen; de reisorganisator. 2. Reisovereenkomst; de overeenkomst waarbij Yaxa Reizen zich jegens zijn wederpartij verbindt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V.

Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V. Algemene voorwaarden EuroTravel Sports Netherlands B.V. Artikel 1: algemene bepalingen. Gegevens agent: EuroTravel Sports Netherlands B.V. Nassaulaan 39 (2011 PB) Haarlem Telefoonnummer: 023-3030180 http://www.eurotravelsports.nl/

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ESTHEBEAUTY B.V. GEVESTIGD TE KOOG AAN DE ZAAN Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Esthebeauty BV, ingeschreven in het handelsregister van de

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania

Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania Reisvoorwaarden Droomreis Tanzania INHOUD INLEIDING Artikel 1 Inleidende bepalingen VÓÓR HET BOEKEN VAN DE REIS Artikel 2 Artikel 3 Informatie van de reisorganisator Informatie door de reiziger HET BOEKEN

Nadere informatie

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november

Studiereis: Rome 11 t/m 15 november Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Rome alsmede actieve

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Artikel 1: Algemeen, toepasselijkheid voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met VoetbalOnTour

Nadere informatie

REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG

REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN VVV SCHIERMONNIKOOG Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: A. Accommodatieverstrekker; de eigenaar of beheerder van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014

Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014 Algemene voorwaarden MoorMotor Oktober 2014 Artikel 1 Algemeen 1.1. MoorMotor organiseert motorreizen op basis van eigen vervoer. MoorMotor bemiddelt bij het selecteren en reserveren van accommodatie ten

Nadere informatie

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885

NEXT Motorreizen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 56253885 Algemene Voorwaarden Datum opmaak: Oktober 2012 Laatste wijziging: Juli 2013, toevoeging STO-reisgarantie Maart 2015 Intellectueel eigendom digitale motorroute. Augustus 2015 Wijziging STO naar GGTO reisgarantie,

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator

VNB reis-en boekingsvoorwaarden. Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Artikel 1 Inleidende bepalingen 1. In deze reisvoorwaarden wordt verstaan onder: Reisorganisator: Stichting VNB, hierna te noemen als Reisorganisator Reiziger: a. de wederpartij van de reisorganisator,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

Reisvoorwaarden van Layur praktijk 1. Definities en werkingssfeer 2. Totstandkoming en inhoud overeenkomst 3. Betaling 4. Reissom

Reisvoorwaarden van Layur praktijk 1. Definities en werkingssfeer 2. Totstandkoming en inhoud overeenkomst 3. Betaling 4. Reissom Reisvoorwaarden van Layur praktijk 1. Definities en werkingssfeer 2. Totstandkoming en inhoud overeenkomst 3. Betaling 4. Reissom 5. Verplichtingen van de reiziger, reisbescheiden en bagage 6. Wijziging

Nadere informatie

Cursusvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 18 mei 2013.

Cursusvoorwaarden. Copyright VGW, Utrecht; definitieve versie, uitgebracht per 23 mei Gewijzigd 18 mei 2013. Cursusvoorwaarden Copyright VGW, Utrecht; definitieve versie, uitgebracht per 23 mei 2005. Gewijzigd 18 mei 2013. VERENIGING VAN GEHANDICAPTEN WINTERSPORTERS CURSUSVOORWAARDEN TEN BEHOEVE VAN SKIEN IN

Nadere informatie

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel

REISVOORWAARDEN. VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel REISVOORWAARDEN VAN HENK VAN DAM STUDIEREIZEN Gevestigd te Espelerpad 3, 8311 PR Espel Artikel 1: Totstandkoming reisovereenkomst 1.1 De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015

Stedentrip: Porto & Lissabon 14-20 april 2015 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding tussen SV Anatolia enerzijds en haar aangemelde leden voor de reis naar Porto en Lissabon alsmede

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOCTOR TRAVEL

ALGEMENE VOORWAARDEN DOCTOR TRAVEL ALGEMENE VOORWAARDEN DOCTOR TRAVEL Artikel 1 Inleidende bepalingen 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Deelnemer: a. De wederpartij van Doctor Travel, of b. Degene te wiens behoeve het arrangement

Nadere informatie

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Inleiding HolidayLaunch is een reisbureau. HolidayLaunch zoekt in opdracht van de opdrachtgever naar vliegtickets en/of reizen die aansluiten bij de wensen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer: EVENTÔIR, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 66962037 (hierna te noemen EVENTÔIR ).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden TOEPASSELIJKE Algemene voorwaarden Clips Mallorca Cycling Kamer van Koophandel Maastricht 52587126 Artikel 1 Toepassingsgebied De algemene voorwaarden beheersen de rechtsverhouding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt.

1.3 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Motorvakantiemarokko de bevestiging verstuurt. Motorvakantiemarokko Algemene Voorwaarden Datum opmaak: juni 2017 Artikel 1: Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door Motorvakantiemarokko van een compleet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en)

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) 1. Een overeenkomst komt tot stand indien schriftelijk, telefonisch of online de voor de overeenkomst noodzakelijke gegevens doorgegeven zijn. Minderjarigen kunnen

Nadere informatie

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen

Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Reis- en annuleringsvoorwaarden van Rood Reizen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34337648 Voor alle reizen die door onze organisatie worden uitgevoerd zijn onderstaande reisvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling

ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling ALGEMENE REISVOORWAARDEN Unique Travelling Artikel 1: Toepassingsgebied Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten die gesloten zijn met Unique Travelling. Waar in de voorwaarden gesproken

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Inleiding Artikel 2 - Informatie van de reisorganisator Artikel 3 - Informatie door de reiziger

Reisvoorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Inleiding Artikel 2 - Informatie van de reisorganisator Artikel 3 - Informatie door de reiziger Reisvoorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1. - Inleiding Artikel 2. - Informatie van de reisorganisator Artikel 3. - Informatie door de reiziger Artikel 4. - Bevestiging/Herroeping door de reisorganisator

Nadere informatie

Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance

Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance Algemene reis-en boekingsvoorwaarden Tour de Vacance Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van en met Tour de Vacance. Gewijzigde voorwaarden

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Groups, Incentives & Sports Travel Consument

Algemene reisvoorwaarden Groups, Incentives & Sports Travel Consument Algemene reisvoorwaarden Groups, Incentives & Sports Travel Consument ARTIKEL 1 INLEIDENDE BEPALING. Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Reisorganisator; degene die, in de

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Artikel 1: Inleidende bepalingen. Artikel 1, lid 1: A. Swisschalet / Flexchalet: Degene die, in uitvoering van zijn bedrijf accommodaties verhuurt. De accommodaties bestaan uit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Trekker Reizen

Algemene voorwaarden Trekker Reizen Algemene voorwaarden Trekker Reizen 1. Inschrijving De inschrijving geschiedt bij toezending van het ingevulde boekingsformulier. Alleen mensen die op hetzelfde adres wonen kunnen gebruik maken van 1 formulier.

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f.

Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f. Algemene Reisvoorwaarden NoBeach v.o.f. Deze Algemene Reisvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de vennootschap onder firma NoBeach V.O.F (K.v.K. 34231038) en de Reiziger, tenzij

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN BIJZONDERAFRIKA.NL 1. IN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN WORDT VERSTAAN ONDER: Bijzonderafrika.nl: de reisorganisatie Bijzonderafrika.nl, gevestigd te Maarssen. Deelnemer: degene die de

Nadere informatie

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven.

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Villa Verhuur Texel, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen naam op, doch steeds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IVGI studiereizen

Algemene voorwaarden IVGI studiereizen Algemene voorwaarden IVGI studiereizen Artikel 1: Begripsbepaling In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Overeenkomst: de aanmelding conform de wijze zoals genoemd in deze algemene voorwaarden en/of

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN

HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN HOUSE OF BOLS EVENEMENTEN & BOLS COCKTAIL CATERING-VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Reis- en Boekingsvoorwaarden

Reis- en Boekingsvoorwaarden Reis- en Boekingsvoorwaarden Sea More Travel vindt het belangrijk dat je tevreden bent over jouw reis. Wij zijn van mening dat duidelijke en overzichtelijke reis- en boekingsvoorwaarden hier aan kunnen

Nadere informatie

Artikel 4 Reissom Artikel 5 Informatie Artikel 6 Reisbescheiden Artikel 7 Wijzigingen door de reiziger 1 Artikel 8 In-de-plaatsstelling

Artikel 4 Reissom Artikel 5 Informatie Artikel 6 Reisbescheiden Artikel 7 Wijzigingen door de reiziger 1 Artikel 8 In-de-plaatsstelling Reisvoorwaarden van Air Consultants Europe B.V. gevestigd te Schiphol-Rijk. Deze reisvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder dossiernummer 27270321. Artikel 1 definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Reisvoorwaarden FRUHSTUK Artikel 1 Inleidende bepaling Artikel 2 Totstandkoming reisovereenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Reissom Artikel 5 Informatie Artikel 6 Reisbescheiden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN

ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN ALGEMENE VOORWAARDEN GROEPSREIZEN Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot groepsreizen tussen Great Visits to Britain, hierna: GVtB, en de opdrachtgever,

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending.

1.1 Elke offerte gemaakt door Barça voetbalreizen is geheel vrijblijvend en geldig tot 48 uur na verzending. Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met Barça voetbalreizen. De gegevens van Barça voetbalreizen zijn: Barça voetbalreizen Julianastraat

Nadere informatie