Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)"

Transcriptie

1 5 augustus 2016 nummer 17 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Olympische spelen: estafette Maandag 8 augustus (namiddag) starten de olympische spelen. De Olympische Spelen zijn een internationale sportmanifestatie. Er doen duizenden atleten aan uiteenlopende sporten mee. De twee versies, de Zomerspelen en de Winterspelen, worden elk om de vier jaar gehouden. Ruim anderhalf jaar na de Zomerspelen, in het tweede kalenderjaar erna, zijn steeds de Winterspelen, vervolgens duurt het dus een kleine tweëneenhalf jaar tot de volgende Zomerspelen. De filosofie achter 'de Spelen' wordt uitgedragen door de 'Olympische Beweging'. Die beweging omvat tegenwoordig de internationale sportbonden, de Nationaal Olympische Comités en de organisator van de Spelen. Ook wij nemen deel aan de olympische spelen, meer bepaald de Zotste & Nieuwste Wereldspelen Trento campus Sint-Jozef. Om 14u30 is iedereen welkom om te komen supporteren voor de deelnemers (medewerkers) tijdens ludieke estafettes in de Steene poort (cafetaria). Wij wensen iedereen een aangename en sportieve namiddag toe! Olympische spelen: netbal Dinsdag 9 augustus om 10u is het aan jullie. Iedereen is welkom om zijn/haar netbal talenten te komen demonstreren in de Steene poort (cafetaria) of gewoon te komen supporteren voor de andere bewoners. Wij wensen iedereen een aangename en sportieve ochtend toe!

2 Bedevaart Oostakker Donderdag 11 augustus gaan we in teken van Onze Lieve Vrouw Hemelvaart op bedevaart naar Oostakker. Hieronder het verloop van de dag: 10u30: de deelnemende bewoners eten gezamenlijk in de Steene poort (cafetaria) Stipt 13u00: vertrek met de bus richting Oostakker Rond 14u00: kleine ommegang + bezoek aan de grot Stipt 15u00: eucharistieviering in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek voor gegaan door pastoor André De Rechter 16u00-16u30: vrije tijd 16u30: gezamenlijk avondmaal in het Boerenhof Rond 18u00: terugkeer naar huis De inschrijvingen zijn afgesloten! Wij wensen alle deelnemende bewoners een aangename uitstap toe! Olympische spelen: fitnesspacours Vrijdag 12 augustus zetten we onze olympische spelen voort. Iedereen krijgt de mogelijkheid om op zijn/haar eigen tempo fitness oefeningen te doen in de voormiddag. Per oefening zien we of we brons, zilver of goud halen!

3 Olympische spelen: Viking Kubb We hopen op goed weer want dinsdag 16 augustus om 14u spelen we een tornooi Viking Kubb. Allen welkom! Olympische spelen: Waterspelen Ook op donderdag 18 augustus hopen we wederom op goed en warm weer want dan zijn de watersporten aan de beurt. Jullie zijn om 14u welkom voor verschillende verfrissende activiteiten, waarbij water de hoofdrol zal spelen! Huiskoor Op woensdag 17 augustus van 15u-16u is iedereen welkom om mee te komen zingen met ons huiskoor in de leefruimte van afdeling Den Blancquaert. Je hoeft zeker geen muzikaal talent te zijn om hiervan te kunnen genieten! Verjaardagsfeest op de afdelingen Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven in de gloria, Hieperdepiephoera! Donderdag 25 augustus vieren we het feest voor onze jarigen van augustus in de zithoek van de afdeling. Iedereen is welkom om 14u30. Op afdeling T Schoor komt ons huiskoor zingen. De inschrijvingen zijn afgesloten!

4 Uitstap markt Dendermonde Maandag 19 september in de voormiddag trekken we weer naar de markt van Dendermonde. We vertrekken rond 9u met een kleine liftbus en auto s. Ter plaatste krijgen jullie vrije tijd (kraampjes, winkels, terras, ). Rond 11u30 verzamelen we om onze terugreis in te zetten. Om 12u30 eten de deelnemende bewoners gezamenlijk in de cafetaria. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 26 augustus bij Shanna (onthaal/secretariaat) voor de prijs van 5 euro voor bewoners (inclusief vervoer en drankje). Voor externen/ SOM + / Dagopvang is dit 7,50 euro. Wij wensen iedereen een aangename uitstap toe! Nieuwe bewoners Jeanne D Hollander woont sinds 1 augustus op K. 18 Ziekenhotel Vanaf maandag 4 juli verwelkomen we opnieuw onze gasten in het ziekenhotel gedurende de zomermaanden. We wensen hen een aangenaam verblijf toe! Overleden bewoners Leona Verly is op 29 juni overleden We wensen de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode!

5 Activiteiten op de afdelingen (men kan ook aansluiten van andere afdelingen) afdeling de wal Elke maandag en vrijdag: VM: Ontbijthoekje + activiteit(en). Elke dag wordt er tijd gemaakt voor individuele momenten. afdeling t schoor Elke woensdag: VM: Turnen en zitdansen in de zithoek samen met bewoners van afdeling de caeije Donderdag 11 augustus: NM: muzikale quiz afdeling de caeije Elke maandag: VM: fruit snijden in de zithoek Elke woensdag: VM: turnen en zitdansen samen met bewoners van afdeling t schoor afdeling den blancquaert Elke dinsdag: ochtendgymnastiek in de leefruimte op de afdeling, iedereen welkom! De komende 2 weken zijn er verschillende activiteiten in functie van de Olympische spelen. Donderdag 11 augustus: we maken confituur voor op onze afdeling.

6 Wekelijkse Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Kaartnamiddag: Elke dinsdag vanaf 14u00 in de Steene poort (cafetaria). Boccia: Maandag 8 augustus en maandag 15 augustus is er GEEN boccia in de Steene poort (cafetaria) wegens olympische spelen en feestdag. Valpreventie in de kinéruimte (veranda): Donderdag 11 augustus: Geen valpreventie wegens uitstap Oostakker Donderdag 18 augustus: Groep 1: 10u15 Groep 2: 10u45 Gezamenlijke maaltijd : Elke woensdagmiddag vanaf 11u30 (op zelfstandige basis van de bewoners). Bibliotheek: Om de 14 dagen op woensdagvoormiddag bezoekt de mobiele bibliotheek ons woonzorgcentrum voor het ontlenen van boeken. Zij zijn ook in bezit van grootletterboeken. We zijn in het woonzorgcentrum ook in het bezit van 2 Daisyspelers (dit is een soort cdspeler die luidop boeken voorleest er zijn zo n honderdtal boeken te beluisteren). Verdere info hierover kan U altijd bekomen bij medewerkers van de dienst KEPA (kineergo-pastorale-animatie). U kan de overzichten van grote en kleinere groepsactiviteiten terugvinden in de inkomhal, en specifiek op de verschillende afdelingen (affiches). Bezoek ook onze website voor meer info

7 Mosselfestijn Beste bewoner, familie, medewerker, vrijwilliger, SF-bewoner, cliënten dagopvang en SOM+ er, Het is een mooie traditie geworden dat we ter gelegenheid van MOERZEKE-JAARMARKT een feestmaaltijd voorzien voor onze bewoners, familie, medewerkers, SF-bewoners, cliënten dagopvang, SOM+ ers en vrijwilligers. Dit jaar serveren we terug lekkere mosselen. Voor wie geen mosselen lust, wordt er vol-au-vent voorzien. De kermismenu ziet er als volgt uit: Kermissoep Mosselen natuur met friet of brood of vol-au-vent Dessert Koffie Dit eetfestijn gaat door op dinsdag 6 september 2016 om 12u in de polyvalente ruimte van afdeling den blancquaert voor bewoners en medewerkers van de afdelingen de wal en den blancquaert, cliënten Dagopvang Vincent en bewoners serviceflats om 12u15 in de Steene poort voor bewoners en medewerkers van afdelingen t schoor en de caeije en SOM+ ers De bewoners van de serviceflats, familieleden van onze bewoners en SOM+ ers zijn eveneens uitgenodigd. De kostprijs van het menu: Familieleden, bewoners serviceflats en SOM+ ers 18,- Kinderen van 6-12 jaar 9,- en kinderen van 0-6 jaar gratis Inschrijven kan op het secretariaat tot ten laatste op vrijdag 26 augustus 2016! Er kan cash betaald worden of via overschrijving op rekeningnummer: met volgende mededeling mosselfestijn, naam en kamernummer van de bewoner en het aantal personen en menu ten laatste op vrijdag 26 augustus Uw inschrijving wordt geregistreerd na betaling.!!! Opgelet!!!! Gelieve de inschrijvingsdatum te respecteren zodat wij tijdig onze bestelling kunnen doorgeven! Latere inschrijvingen kunnen we niet meer aanvaarden. Alvast bedankt voor het begrip!!! We hopen er samen met bewoners, familieleden, cliënten Dagopvang Vincent, vrijwilligers, SOM+ ers en medewerkers een gezellige kermismiddag van te maken!

8 Verjaardag van onze bewoners We zijn sinds het voorjaar overgestapt op een nieuw systeem om onze jarige bewoners te vieren! Vroeger kreeg de jarige een cadeautje van het rusthuis / de afdeling. Het was echter niet altijd zo evident om iets passend te vinden. Nu willen we onze jarige eigenlijk een volledige dag die extra aandacht geven om een zo aangenaam mogelijke verjaardag te kunnen beleven. De bewoner wordt op voorhand bevraagd naar zijn keuzes ivm ontbijt, voorgerecht, drankje bij het middagmaal en keuze bij het avondmaal. In de namiddag krijgt de jarige bewoner eveneens een verwenbordje bij de koffie. Fijne verjaardag voor iedereen! Oproepen / Weetjes Indien er familieleden van bewoners graag foto s hebben die te zien zijn in de inkomhal op de televisie (of andere foto s) kunnen jullie dit altijd vragen via de dienst KEPA. Voor U is het een feest, wanneer U een goed boek leest! Maar U vindt het niet meer zo fijn, want die letters zijn toch zo klein! Wij hebben voor U de oplossing klaar, want de grote letterboeken zijn immers daar! U heeft nu toch wel hele veel sjans, de wandelende bib die komt bij U langs! Interesse? Bezorg je naam aan dienst KEPA. Indien U als familie graag info verkrijgt via mail zoals de scheldeklok, uitnodigingen van activiteiten, kunnen jullie altijd je adres doorgeven aan dienst KEPA of het secretariaat of door een mailtje te sturen naar: info@zorgnetwerktrento.be

9 Ontbijt Middagmaal Avondmaal Maandag: 8/08/16 Dinsdag: 9/08/16 Woensdag: 10/08/16 Donderdag: 11/08/16 Vrijdag: 12/08/16 Zaterdag: 13/08/16 Zondag: 14/08/16 Koffiekoekjes( : de wal Currysoep(1-9) Zwitserse schijf met vleessaus ( ) Broccolimix Gekookte aardappelen Rozijnenpudding(7) Seldersoep(1-9) Gyros ( ) Groenterijst Griesmeelpudding(7) Preisoep(1-9) Kippebil Stroganofsaus ( ) Gebakken aardappelen Fruitsalade Venkelsoep(1-9) Blinde vink met vleessaus ( ) Schorseneren (1-7) Gekookte aardappelen Karamelpudding(7) Groentenbouillon(1-9) Pangasiusfilet gratino ( ) Gestoofde prei (7) Gekookte aardappelen Fruit Kervelsoep (1-9) Luikse sla (1-3) Roomijs (3-7) Tomatensoep (7-9) Kippenoester met vleessaus ( ) Gevulde appeltje(1-7) Kroketten(1-3-7) Gebak(1-3-7) Charcuterie( ) Fruit Kalkoen met kruiden ( ) Yoghurt(7) Lekkerbekje( ) Karameldessert 7) Strassbourg ( ) Yoghurt (7) Kaas(7) Vanillepudding(7) Boulogne( ) Platte kaas (7) Gekookte hesp( ) Fruityoghurt(7) Allergenen of sporen van allergenen aanwezig in de gerechten: 1=Gluten 2=Schaaldieren 3= Ei 4= Vis 5 = Aardnoten 6=Soja 7= Melk 8= Noten 9= Selderij 10= Mosterd 11= Sesamzaad 12= Sulfiet 13= Lupine 14= Weekdieren. Smakelijk eten!!!! (Eventuele wijzigingen zijn mogelijk)

10 Ontbijt Middagmaal Avondmaal Maandag: 15/08/16 Dinsdag: 16/08/16 Woensdag: 17/08/16 Donderdag: 18/08/16 Vrijdag: 19/08/16 Zaterdag: 20/08/16 Zondag: 21/08/16 Koffiekoekjes ( : den blancquaert Preiveloute ( 1-9) Kalkoengebraad( ) Erwten en wortelen Aardappelnootjes (1-3-7) Gebak (1-3-7) Spinaziesoep(1-9) Heek delight met zachte paprikasaus ( ) Puree(7) Rijstpap(7) Currysoep(1-9) Stoofvlees ( ) Appelmoes Gekookte aardappelen Fruit Brunoisesoep(1-9) Spaghetti Bolognaise ( ) Aardbeienpudding(7) Groentesoep(1-9) Vissteak tomaat en sla met tartaarsaus ( ) Puree(7) Fruit Bloemkoolsoep(1-9) Slavink met vleessaus ( ) Fijne bonen Gekookte aardappelen Roomijs(3-7) Komkommersoep(7-9) Vol au vent ( ) Gegratineerde aardappelen(1-7) Frangipanne gebak(1-3-7) Sandwiches(7) Krabsla ( ) Koffie liège (7) Charcuterie( ) Yoghurt(7) : Vleessla ( ) / Jonge Kaas(7)/ gekookte Hesp(7) Flan(7) Mosterdspek ( ) Yoghurt(7) Passendaele(7) Ananaspudding(7) Bacon( ) Platte kaas(7) Paardenvlees( ) Fruityoghurt(7) Allergenen of sporen van allergenen aanwezig in de gerechten: 1=Gluten 2=Schaaldieren 3= Ei 4= Vis 5 = Aardnoten 6=Soja 7= Melk 8= Noten 9= Selderij 10= Mosterd 11= Sesamzaad 12= Sulfiet 13= Lupine 14= Weekdieren. Smakelijk eten!!!! (Eventuele wijzigingen zijn mogelijk)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 16 september 2016 nummer 20 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Uitstap markt Dendermonde Maandag 19 september gaan we in de voormiddag op uitstap naar de markt van Dendermonde. Om 9u vertrekken

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 19 augustus 2016 nummer 18 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Huiskoor Op woensdag 24 augustus en woensdag 31 augustus van 15u-16u is iedereen welkom om mee te zingen met ons huiskoor in de leefruimte

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 6 januari 2017 nummer 1 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Sportmoment Maandag 9 januari en maandag 16 januari vliegen we er weer in. De wekelijkse sportmomenten vinden plaats van 10u-11u in

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Intergenerationele activiteit: Knutselen herfst

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Intergenerationele activiteit: Knutselen herfst 9 november 2018 nummer 22 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Intergenerationele activiteit: Knutselen herfst Dinsdag 13 november om 10u komen de leerlingen van het 1 e leerjaar

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 4 augustus 2017 nummer 14 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Sportmoment Zowel donderdag 10 augustus als donderdag 17 augustus zijn jullie allen welkom om te sporten of gewoon te supporteren

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 22 juli 2016 nummer 16 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Huiskoor Op woensdag 27 juli en woensdag 3 augustus van 15u-16u is iedereen welkom om mee te komen zingen met ons huiskoor in de leefruimte

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 24 december 2015 nummer 26 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) eucharistieviering Op woensdag 30 december vindt onze eucharistieviering in teken van Kerst en Nieuwjaar plaats. De eucharistieviering

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 20 januari 2017 nummer 2 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Sportmoment Maandag 23 januari en maandag 30 januari is er GEEN sportmoment wegens andere activiteiten. Rondleiding 2 de en 3 de kleuterklas

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 18 januari 2019 nummer 2 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Zangkoor Woensdag 23 januari en woensdag 30 januari kunnen jullie terug aansluiten om mee te zingen of te luisteren naar de mooie liederen

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 1 april 2016 nummer 7 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) fotoproject Maandag 4 april (10u-11u30 + 14u00-16u30) en woensdag 6 april (10u-11u30 + 14u00-16u30) komt een fotograaf langs om de foto

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 17 februari 2017 nummer 4 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Sportmoment Maandag 20 februari is er sportmoment van 10u-11u sportmoment in de cafetaria. Maandag 27 februari is het geen sportmoment

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 11 december 2015 nummer 25 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Wintermarkt Van Harte welkom op onze jaarlijkse wintermarkt van 14u-17u30 in Zorgnetwerk Trento Campus Sint-Jozef! Wij willen u graag

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners)

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) 26 oktober 2018 nummer 21 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Sint-Maartenfeest voor de (achter)(klein)kinderen van bewoners, medewerkers en vrijwilligers Hij komt, Hij komt,

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 5 januari 2018 nummer 1 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Eucharistieviering Woensdag 10 januari vindt om 15u in de Steene poort (cafetaria) de eucharistieviering plaats in het teken van Nieuwjaar.

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 7 juli 2017 nummer 14 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Uitstap markt Dendermonde De zomermaanden zijn begonnen en met dit mooie weer organiseren wij enkele uitstappen. Onze eerste uitstap op

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 27 november 2015 nummer 24 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) netbal Maandag 30 november is iedereen welkom om te trainen voor de netbal van 14u-15u in de Steene poort (cafetaria). Wie wil komen

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Overleg smaakgroep

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Overleg smaakgroep 14 september 2018 nummer 18 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Overleg smaakgroep Op maandag 17 september gaat de praatgroep rond maaltijden door vanaf 10 uur. Iedereen van

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 10 november 2017 nummer 21 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Intergenerationele activiteit Donderdag 16 november komen de leerlingen van het 6 de leerjaar van de Basisschool de Vijfsprong samen

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 15 september 2017 nummer 17 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Zangkoor Ons huiskoor zingt op woensdag 20 september en woensdag 27 september mooie gekende liederen en oefenen de liederen voor

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 13 oktober 2017 nummer 19 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Aankomst Sint-Maarten aan de Kille Zondag 15 oktober komt Sint-Maarten toe aan de Kille met zijn stoomboot. Hij brengt ook een bezoek

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 30 oktober 2015 nummer 22 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) netbal Maandag 9 november is iedereen welkom om te trainen voor de netbal van 14u-15u in de Steene poort (cafetaria). Wie wil komen

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 23 december 2016 nummer 27 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Eucharistieviering in teken van Nieuwjaar Woensdag 28 december vindt onze laatste eucharistieviering in teken van Nieuwjaar plaats

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 12 mei 2017 nummer 10 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Sportmoment Donderdag 18 mei is er sportmoment van 10u-11u in de Steene poort (cafetaria). Iedereen is welkom. Donderdag 25 mei is het

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 22 december 2017 nummer 24 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Kerstavond op de afdelingen Zondag 24 december vieren wij vanaf 16u00 kerstavond in de leefruimte van de afdelingen. Er wordt naar

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 20 februari 2015 nummer 4 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Rondleiding met de kleuters Dinsdag 24 februari tussen 10u30-11u30 komt de 2 de kleuterklas Moerzeke langs. We laten ze op een speelse

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor 3 augustus 2018 nummer 15 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor Op woensdag 8 augustus vindt er weer een repetitie van ons eigen huiskoor plaats in de eerste leefruimte

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangstonde Théo en Hilaire

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangstonde Théo en Hilaire 23 november 2018 nummer 23 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangstonde Théo en Hilaire Dinsdag 27 november komen Théo en Hilaire de mooiste liederen zingen op afdeling Den

Nadere informatie

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten)

Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) 08 juni 2018 nummer 11 Grote Activiteiten (iedereen kan aansluiten) Vaderdagreceptie Dinsdag 12 juni organiseren afdelingen De Wal, T Schoor en De Caeije (Afdeling Den Blancquaert op vrijdag 8 juni) een

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Kerstavond op de afdelingen

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Kerstavond op de afdelingen 21 december 2018 nummer 25 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Kerstavond op de afdelingen Maandag 24 december vieren wij kerstavond in de leefruimte van de afdelingen. Iedereen

Nadere informatie

12 oktober 2018 nummer 20

12 oktober 2018 nummer 20 12 oktober 2018 nummer 20 Opgelet wijziging openingsuren Onthaal vanaf 15/10/2018 Maandag: 8.30u tot 12.30u 13u tot 16.30u Dinsdag: 8.30u tot 12.30u 13.30u tot 17u Woensdag: 8.30u tot 12.30u 13u tot 16.30u

Nadere informatie

Grote activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor. Sportmoment. Verjaardagsfeest september

Grote activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor. Sportmoment. Verjaardagsfeest september 31 augustus 2018 nummer 17 Grote activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor Op woensdag 5 en 12 september vindt er weer een repetitie van ons eigen huiskoor plaats in de eerste leefruimte

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Uitstap markt Dendermonde. zangkoor

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Uitstap markt Dendermonde. zangkoor 06 juli 2018 nummer 13 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Uitstap markt Dendermonde Maandag 9 juli gaan we op uitstap naar de markt van Dendermonde. We verzamelen om 9u15/ 9u30

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor 20 juli 2018 nummer 13 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Zangkoor Op woensdag 25 juli en 1 augustus vindt er weer een repetitie van ons eigen huiskoor plaats in de eerste leefruimte

Nadere informatie

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Jumpdag KaHo de Vijfsprong

Grote Activiteiten. (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Jumpdag KaHo de Vijfsprong 22 juni 2018 nummer 12 Grote Activiteiten (deze activiteiten zijn voor ALLE bewoners) Jumpdag KaHo de Vijfsprong Maandag 25 juni organiseert KAHO de Vijfsprong Moerzeke een jumpdag met allerlei activiteiten

Nadere informatie

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL MAANDAG 13 APRIL 2015 Boven in de leefzaal halen we de voetbadjes uit. De bewoners kunnen hun voeten in een massagebadje laten stoppen en dan laten inwrijven met bodylotion.

Nadere informatie

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN!

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN! Gvb Zomergem - klt (T26A) Oude Staatsbaan 64 BE-9930 ZOMERGEM Maandag 22/04/19 Dinsdag 23/04/19 Donderdag 25/04/19 Vrijdag 26/04/19 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatensoep Kalkoenfilet

Nadere informatie

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN!

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN! Maandag 22/04/19 Dinsdag 23/04/19 Donderdag 25/04/19 Vrijdag 26/04/19 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatensoep Kalkoenfilet Veenbessensaus Perziken Gekookte aardappelen Jardinièresoep

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Appelmoes Courgette Bloemkool. Koude schotel

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Appelmoes Courgette Bloemkool. Koude schotel 9-13 januari MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Juliennesoep met vermicelli Soep Soep v/d dag Kervelsoep Paprikasoep Zwitserse schijf met vleesjus Schnitzel paprikasaus Warme schotel Orloff gebraad

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

9 JANUARI TOT EN MET 15 JANUARI. VRIJDAG 13 JANUARI OM 11u30: NIEUWJAARSFEESTMAALTIJD

9 JANUARI TOT EN MET 15 JANUARI. VRIJDAG 13 JANUARI OM 11u30: NIEUWJAARSFEESTMAALTIJD 11 9 JANUARI TOT EN MET 15 JANUARI VRIJDAG 13 JANUARI OM 11u30: NIEUWJAARSFEESTMAALTIJD MAANDAG 9 JANUARI 2017 Na het gezellig ontbijt in de leefzaal boven, maken we tijd om handmotoriek te stimuleren:

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019

MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019 MENU SCHOLEN : FEBRUARI 2019 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 4/02 DINSDAG 5/02 DONDERDAG 7/02 PREISOEP KOMKOMMERSOEP WORTELSOEP GEVOGELTEROLLADE VOL AU VENT GEHAKTBALLETJES VEENBESSENSAUS GESTOOFDE

Nadere informatie

Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD

Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD 29 februari 2016 1 maart 2016 2 maart 2016 3 maart 2016 4 maart 2016 5 maart 2016 6 maart 2016 Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD Soep MINESTRONESOEP PREISOEP

Nadere informatie

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI d 30 MEI TOT EN MET 5 JUNI DONDERDAG 2 JUNI 2016: DAGUITSTAP NAAR BLANKENBERGE MOGEN WE VRAGEN AAN ALLE BEGELEIDERS OM TEN LAATSTE OM 9u30 AANWEZIG TE ZIJN MAANDAG 30 MEI 2016 De meimaand loopt op zijn

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018

MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018 MENU SCHOLEN : OKTOBER 2018 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 01/10 DINSDAG 02/10 DONDERDAG 04/10 VRIJDAG 05/10 AJUINSOEP TOMATENSOEP KIPPENSOEP POMPOENSOEP KIPNUGGETS BRAADWORST CORDON BLEU SCHARROLLETJES

Nadere informatie

Het herfstmenu voor de week van 25 september tot en met 1 oktober Ontbijt Middagmaal Avondmaal maandag choco preisoep breughelkop

Het herfstmenu voor de week van 25 september tot en met 1 oktober Ontbijt Middagmaal Avondmaal maandag choco preisoep breughelkop 25 september tot en met 1 oktober maandag choco preisoep breughelkop 25-9 blinde vink witte kool met béchamelsaus kalkoenham dinsdag speculaas bloemkoolsoep préparé 26-9 kalkoenlapje boterboontjes krieken-clafoutis

Nadere informatie

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN!

KLEUR UW DAG MET FRUIT EN GROENTEN! SINTMICHIELSSCHOOL KL (C20A) Bergstraat 34 BE9820 MERELBEKE Maandag 22/04/19 Dinsdag 23/04/19 Donderdag 25/04/19 Vrijdag 26/04/19 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Tomatensoep Chiliburger (veggie)

Nadere informatie

MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018

MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018 MENU SCHOLEN : DECEMBER 2018 www.esthio.be MAANDAG 3/12 DINSDAG 4/12 DONDERDAG 6/12 VRIJDAG 7/12 TOMATENSOEP PREISOEP WORTELSOEP WINTERSOEP SCHARROLLETJES OP CORDON BLEU PIZZAIOLABURGER GEVOGELTE ROLLADE

Nadere informatie

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI % VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI DONDERDAG 2 JULI 2015: BBQ MET OPTREDEN VAN STEF NELSON Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse barbecue! In de namiddag zorgen wij voor een leuk optreden van Stef Nelson,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Vrij 01/03 Zijdeschilderen Spaans 8e jaar Za 02/03 Soep/Pap Vis gratino, Hollandaisesaus, wortelen, puree Vers fruit SAMANA Bloemkoolsoep Hamrol witloof, puree IJsroom Waterkerssoep Kalkoenpavé, gebakken

Nadere informatie

MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018

MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018 MENU SCHOLEN: NOVEMBER 2018 www.esthio.be info@esthio.be MAANDAG 05/11 DINSDAG 06/11 DONDERDAG 08/11 VRIJDAG 09/11 PREISOEP TOMATENSOEP PREISOEP AJUINSOEP KIPPENGYROS HESP IN KAASSAUS SHASLICKBURGER NOORS

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Oktober 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal.

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal. 03-12-15 DONDERDAG Bloemkoolsoep Rodenbachgebraad- wortelengekookte aardappelen Vers fruit Gerookte sprotfilets 30-11-15 MAANDAG 04-12-15 VRIJDAG Perenstroop Preisoep Braadworst mosterdsaus Hutsepot op

Nadere informatie

Weekmenu MFC Feestzaal - week 08

Weekmenu MFC Feestzaal - week 08 Weekmenu MFC Feestzaal - week 08 Maandag 2019-02-18 Dinsdag 2019-02-19 Woensdag 2019-02-20 Donderdag 2019-02-21 Vrijdag 2019-02-22 Zaterdag 2019-02-23 Zondag 2019-02-24 Middagmaal Middagmaal Middagmaal

Nadere informatie

De Zonnebloem menu November 2018

De Zonnebloem menu November 2018 De Zonnebloem menu November 2018 29 okt - 2 nov 5 nov - 9 nov 12 nov - 16 nov 19 nov - 23 nov 26 nov - 30 nov Courgettesoep Aardappelsoep Currysoep Paprikasoep Maandag Cordon bleu Gehaktballetjes Blinde

Nadere informatie

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND

VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI. Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND % VAN 4 MEI TOT EN MET 10 MEI Dinsdag 5 mei om 13.30 u.: UITSTAP NAAR DE KAPEL VAN BIJSTAND MAANDAG 4 MEI 2015 Ann Sophie: administratie. In de leefzaal boven maken we na het ontbijt ons geheugen wakker

Nadere informatie

VAN 24 MAART TOT EN MET 30 MAART. Foto

VAN 24 MAART TOT EN MET 30 MAART. Foto VAN 24 MAART TOT EN MET 30 MAART Foto Foto s lentelente-aperitief MAANDAG 24 maart 2014 In de leefzaal boven gaat de leefgroepwerking door. Tussendoor doen we individuele bewegingsoefeningen. We serveren

Nadere informatie

MAANDMENU JUNI 2017 FIENKWIZIEN

MAANDMENU JUNI 2017 FIENKWIZIEN KOUDE SCHOTEL met vlees en/of vis, stukje kaas, assortiment koude groentjes, eitje, aardappelsalade Weeksuggestie: ardeense burger met appelmoes en aardappelen of koude schotel Slasoep Witloofsoep Courgettesoep

Nadere informatie

15 AUGUSTUS TOT EN MET 21 AUGUSTUS WELKOM IN THAILAND

15 AUGUSTUS TOT EN MET 21 AUGUSTUS WELKOM IN THAILAND 11 15 AUGUSTUS TOT EN MET 21 AUGUSTUS WELKOM IN THAILAND MAANDAG 15 augustus 2016 Rustdag op onze cruise wegens O.L.V. Hemelvaart DINSDAG 16 augustus 2016 Deze voormiddag staan bewegingsoefeningen gepland.

Nadere informatie

Eet volgens de! Zo maak je een gezonde en slimme keuze.

Eet volgens de! Zo maak je een gezonde en slimme keuze. VBS De Tweesprong - afdeling Handzame (W36) Kronevoordestraat 62 BE-8610 HANDZAME Maandag 16/04/18 Dinsdag 17/04/18 Donderdag 19/04/18 Vrijdag 20/04/18 Tomatengroentesoep Hesp in kaassaus Macaroni Kervel-preisoep

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 17 OKTOBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 18 OKTOBER: Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 19 OKTOBER: Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17. Maandag 11/12/17 Dinsdag 12/12/17 Donderdag 14/12/17 Vrijdag 15/12/17

Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17. Maandag 11/12/17 Dinsdag 12/12/17 Donderdag 14/12/17 Vrijdag 15/12/17 VBS Duinen KLT (X27A) Peter Benoitlaan 15 (levering H. Consciencelaan) BE-8450 BREDENE Maandag 04/12/17 Dinsdag 05/12/17 Donderdag 07/12/17 Vrijdag 08/12/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 12 DECEMBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 13 DECEMBER Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 14 DECEMBER Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu December 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD

Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD 31 juli 2017 1 augustus 2017 2 augustus 2017 3 augustus 2017 4 augustus 2017 5 augustus 2017 6 augustus 2017 Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD Soep WORTELSOEP

Nadere informatie

Italiaanse proevertjes week!!!

Italiaanse proevertjes week!!! VAN 17 TOT EN MET 23 AUGUSTUS Italiaanse proevertjes week!!! Dringend gezocht! Familieleden die op dinsdag 25 augustus wensen mee te gaan op picknick. Geef uw naam door aan het onthaal. MAANDAG 17 AUGUSTUS

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Februari 2019 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER

5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER 811 5 DECEMBER TOT EN MET 11 DECEMBER MAANDAG 5 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Deze voormiddag zetten we de kerstboom in de leefzaal. Jan nodigt enkele bewoners uit in de leefzaal

Nadere informatie

VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER. DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal

VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER. DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal MAANDAG 12 OKTOBER 2015 Na het ontbijt in de leefzaal boven maken we tijd voor individuele bewegingsoefeningen.

Nadere informatie

Inschrijving warme maaltijden

Inschrijving warme maaltijden Vrije Basisschool Harten Troef Boekhoutstraat 1 1670 Pepingen 02 356 62 83 Inschrijving warme maaltijden Menu januari 2018 Pepingen, 13 december 2017 Beste ouders, U vindt hieronder zowel de menu als de

Nadere informatie

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17 Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Provençaalse mix Rijst Courgettesoep Varkensgebraad Prince Orloff

Nadere informatie

Parmentiersoep *** Kalkoenschnitzel Gestoofde wortelen Rijst *** Madeleinetjes x x x

Parmentiersoep *** Kalkoenschnitzel Gestoofde wortelen Rijst *** Madeleinetjes x x x DATUM : maandag 3 december 218 Parmentiersoep Kalkoenschnitzel Gestoofde wortelen Rijst Madeleinetjes x x x Parmentiersoep Kalkoenschnitzel Gestoofde wortelen Rijst Madeleinetjes Door de aanwezigheid van

Nadere informatie

Menu's gluten schaald eieren vis pinda soja melk noten selder mosterd sesamzaad sulfiet lupine weekd

Menu's gluten schaald eieren vis pinda soja melk noten selder mosterd sesamzaad sulfiet lupine weekd Menu's gluten schaald eieren vis pinda soja melk noten selder mosterd sesamzaad sulfiet lupine weekd Cordon bleu ja nee sporen nee sporen sporenja nee sporen sporen nee nee nee nee bloemkool nee nee nee

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 1/9 Vrijdag 2/9 Tomatensoep met balletjes Stoofvlees op z n Vlaams Gemengde sla Mayonaisesaus Wortelsoep Lasagne bolognaise Brood en kaas Maandag 05/09/2011

Nadere informatie

MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018

MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018 MENUKAART SEPTEMBER - OKTOBER 2018 week datum MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG 1 03/09 07/09 2 10/09 14/09 3 17/09 21/09 4 24/09 28/09 5 01/10 05/10 Preisoep Spaghetti Bolognese Vegetarische spaghetti

Nadere informatie

MENUKAART OKTOBER 2018

MENUKAART OKTOBER 2018 MENUKAART OKTOBER 2018 6 08/10 12/10 Pompoensoep Cordon bleu prinsessenboontjes Preisoep Vogelnestjes in maderasaus Aardappelpuree Broccolisoep Kip in zoetzure saus Rijst Aspergesoep Stoofvlees 7 15/10

Nadere informatie

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17

Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17. Maandag 09/10/17 Dinsdag 10/10/17 Donderdag 12/10/17 Vrijdag 13/10/17 GBS "Echo" - klt (D76A) Ouburg 25 BE-9200 OUDEGEM Maandag 02/10/17 Dinsdag 03/10/17 Donderdag 05/10/17 Vrijdag 06/10/17 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti Preisoep Kipfrietjes Provençaalse mix

Nadere informatie

Maandmenu januari 2018

Maandmenu januari 2018 Maandmenu januari 2018 maag & darmsparend MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Levering maaltijden Levering maaltijden januari 2018 MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Augustus 2019 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen MAANDAG 26 MEI 2014 Deze voormiddag spelen we in de leefzaal boven een foto-bingo. Hierbij wordt telkens een foto getoond. Wanneer

Nadere informatie

WEEK VAN DE SOEP. Gedurende de eerste week van november schenken we in Ter aandacht aan soep, met andere woorden : anders dan gewoonlijk.

WEEK VAN DE SOEP. Gedurende de eerste week van november schenken we in Ter aandacht aan soep, met andere woorden : anders dan gewoonlijk. WEEK VAN DE SOEP Gedurende de eerste week van november schenken we in Ter Deeve speciale aandacht aan soep, met andere woorden : anders dan gewoonlijk. Vrijdag 1 nov : pompoenroomsoep met pesto Zaterdag

Nadere informatie

MENU VOOR DE WEEK VAN donderdag 1/12 tot en met zondag 4/12 Week 5 Donderdag 1/12. Avond: Salami Koffie. Avond: cheeseburgers

MENU VOOR DE WEEK VAN donderdag 1/12 tot en met zondag 4/12 Week 5 Donderdag 1/12. Avond: Salami Koffie. Avond: cheeseburgers MENU VOOR DE WEEK VAN donderdag 1/12 tot en met zondag 4/12 Week 5 Donderdag 1/12 Pasta met prei en ham Messinaroom Avond: Salami Vrijdag 2/12 Soep Balletjes in tomatensaus Erwtjes puree seizoenfruit Avond:

Nadere informatie

STANDAARDMENU VEGETARISCH MENU ALTERNATIEF MENU. gestoofde spinazie gestoofde spinazie 0. Fruit* Fruit* 0. rauwkost rauwkost 0

STANDAARDMENU VEGETARISCH MENU ALTERNATIEF MENU. gestoofde spinazie gestoofde spinazie 0. Fruit* Fruit* 0. rauwkost rauwkost 0 MENU WEEK 27 Bloemkoolsoep Bloemkoolsoep MAANDAG Kalkoengebraad in jagersaus Quornfilet in jagersaus 0 gestoofde spinazie gestoofde spinazie 0 02 jul 2018 aardappelen aardappelen 0 Spinazie-venkelsoep

Nadere informatie

VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI

VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI % VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI WOENSDAG 20 MEI OM 14.30 u.: TER DEEVE GAAT MULTICULTUREEL VOORSTELLING KENIA DOOR DR. DEBEUF Kom meegenieten van prachtige foto s en getuigenissen over Kenia. Deze worden

Nadere informatie

Allergenen SOEP Vrije dag broccoli kervel tomaten. SUGGESTIESCHOTEL balletjes in de tomatensaus 2 4 pizza 2 4 penne Arabiata champignons

Allergenen SOEP Vrije dag broccoli kervel tomaten. SUGGESTIESCHOTEL balletjes in de tomatensaus 2 4 pizza 2 4 penne Arabiata champignons 1/05/2017 Allergenen 2/05/2017 Allergenen /05/2017 Allergenen 5/05/2017 Allergenen SOEP Vrije dag broccoli 9 1 2 kervel 9 1 2 tomaten 11 11 9 11 DAGSCHOTEL brochette 2 9 braadworst 2 9 verse visfilet 13

Nadere informatie

Aan allen een gezond & gelukkig nieuwjaar!

Aan allen een gezond & gelukkig nieuwjaar! Gvb Zomergem - klt (T26A) Oude Staatsbaan 64 BE-9930 ZOMERGEM Maandag 07/01/19 Dinsdag 08/01/19 Donderdag 10/01/19 Vrijdag 11/01/19 Seldersoep Varkensgebraad Mosterdsaus Spinaziepuree Tomatensoep Kip Appelmoes

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

25 JULI TOT EN MET 31 JULI. Cruise Ter Deeve laat jullie

25 JULI TOT EN MET 31 JULI. Cruise Ter Deeve laat jullie 25 JULI TOT EN MET 31 JULI Cruise Ter Deeve laat jullie kennis maken met HAWAÏ. MAANDAG 25 JULI 2016 De leefzaal boven decoreren we in het thema Hawaï. Om de nieuwe week goed te starten, nodigt Ann Sophie

Nadere informatie

Vrolijke feestdagen!

Vrolijke feestdagen! VBS Duinen KLT (X27A) Peter Benoitlaan 15 (levering H. Consciencelaan) BE-8450 BREDENE Maandag 03/12/18 Dinsdag 04/12/18 Donderdag 06/12/18 Vrijdag 07/12/18 Seldersoep Bolognaise Geraspte kaas Spaghetti

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

Wie slim is, eet gezond! Denk aan een gezond tussendoortje

Wie slim is, eet gezond! Denk aan een gezond tussendoortje Gvb Zomergem - klt (T26A) Oude Staatsbaan 64 BE-9930 ZOMERGEM Maandag 06/05/19 Dinsdag 07/05/19 Donderdag 09/05/19 Vrijdag 10/05/19 Seizoensoep met erwtengarnituur Kaasvink Bloemkool Gekookte aardappelen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER. MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In

VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER. MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In VAN 13 OKTOBER TOT 17 OKTOBER DINSDAG 14 OKTOBER 2014 OM 11u: MOSSELSOUPER Aperitief, mossels en koffie Waar? In I de feestzaal MAANDAG 13 oktober 2014 In de leefzaal boven maken we deze voormiddag de

Nadere informatie

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april 1 april 7 april maandag 1 april groentesoep Ardeens gebraad jagersaus gegrilde groenten aardappel in de schil Vanille mousse dinsdag 2 april Bloemkoolsoep Spaghetti carbonara geraspte kaas Chocolade pudding

Nadere informatie

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER

VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VAN 2 NOVEMBER TOT EN MET 8 NOVEMBER VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 OM 14u HET TONEEL VAN MARIALOOP: HET REGLEMENT VAN EEN SERPENT Het toneelstuk gaat over bewoners in een woonzorgcentrum die heel wat tegenkomen

Nadere informatie