C A T A L O G U S

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C A T A L O G U S"

Transcriptie

1 CATALOG US 2017

2 VERKLARING SYMBOLEN AFZUIGKAPPEN Ecosmart Afzuigkappen met motor (directe afvoer) Afstandsbediening InTouch 1m60 Inbouwhoogte: De inbouwhoogte is de afstand tussen de kookplaat en de afzuigkap. De inbouwhoogte is van groot belang voor de optimale werking van de afzuigkap, de maximale inbouwhoogtes worden aangegeven per model. Vlakafzuiging Randafzuiging Cubic Motor: Vierkant motorhuis dat makkelijk op afstand geplaatst kan worden. Het motorhuis kan in alle richtingen gedraaid worden zodat de uitblaasrichting gekozen kan worden in functie van de situatie. Deze motor is gemaakt voor gebruik binnen in de woning. Recirculatie VERKLARING SYMBOLEN INDUCTIEKOOKPLATEN Powerfunctie Warmhoudfunctie Stop & Go Bridgefunctie Indeling kookzones, ronde kookzones met verschillende vermogens en groottes. Indeling kookzones, Identieke krachtige ronde kookzones Indeling kookzones, octagonale kookzones Grillfunctie

3 AFZUIGKAPPEN 14 Plafondunits 24 Pure line Maxi Pure line Cloud In- en onderbouwkappen 30 Mini Pure line Touch Inbouwunit Fusion Fusion+ Telescopisch vlakschermkap Geïntegreerd Onderbouw Wandschouwkappen 42 Vision Head line Flat line Pro line Salsa Twist Eilandschouwkappen 50 Zen Mood Flat line Pro'line Salsa HR afzuigkappen 58 Piccolo Andante HR Vlakscherm HR Onderbouw Werkbladafzuiging 64 Up_Side One KOOKPLATEN 68 Inductie 74 Comfort Power Pro Domino's TECHNISCHE GEGEVENS 79 Plafondunits 80 In- en onderbouwkappen 84 Wandschouwkappen 96 Eilandschouwkappen 103 HR afzuigkappen 109 Werkbladafzuiging 111 Inductie 113 Motoren 118 Uitblaasboxen 120 Accessoires 121

4 2

5 3 Inspired by quality Bij het ontwerpen van afzuigkappen staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Afzuigkappen die ervoor zorgen dat u kookt, eet en leeft in een prettig en gezond binnenklimaat, en die bovenal stil zijn. Sinds de oprichting in 1907 streeft Novy naar het hoogste kwaliteitsniveau. Met de productie van de eerste afzuigkap in 1965 werd ook de focus op excellent vakmanschap verder scherpgesteld. Kwaliteit van het hoogste niveau afleveren zit bij Novy-medewerkers in de genen. We trekken dit door in elk element van het proces: of het nu gaat om materiaal, design, gebruiksgemak of stilte.

6 4 De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename, centrale plek in het huis, waar gezellige momenten op smaak worden gebracht. Stille en efficiënte keukenventilatie creëert alle ruimte om te doen wat u wilt in de keuken.

7 5 Inspired by life Het geheime ingrediënt van een sfeervolle keuken? Goede keukenventilatie. Als specialist zetten wij al onze aandacht, kennis en vakmanschap in om afzuigkappen te ontwikkelen die de beste zijn in hun soort. Afzuigkappen die op een subtiele, stille en efficiënte manier een aangenaam keukenklimaat creëren. Zo wordt uw keuken een leefruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen.

8 6

9 7 De kracht van stilte De keuken is een plek voor gezelligheid en lekkere maaltijden. Een stille afzuigkap zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw favoriete muziek, een goed gesprek of het sissen van vlees in de pan. Er valt zoveel te horen als uw afzuigkap het niet overstemt.

10 8 De geur van thuis Een warm thuis schept u in de keuken. De geur van vers gezette koffie in de ochtend, vers gebakken broodjes of een lekker stuk vlees in de pan. Deze geuren lokken u naar de keuken en brengen mensen tot elkaar. Novy koestert deze geuren en filtert ze efficiënt van de minder aangename geurtjes.

11 9 Tastbare kwaliteit Novy kiest voor kwaliteit, dat kunt u voelen. Niet alleen in het design en de technologie, maar ook in de afwerking ligt de lat hoog. Zo worden de afzuigkappen van Novy afgewerkt in hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit zorgt voor een mooi design en een luxueus gevoel. Een afzuigkap van Novy is puur vakmanschap: vakkundig en met precisie in elkaar gezet.

12 10 Opvallend onopvallend Een keukenapparaat hoeft niet op te vallen om graag gezien te worden. Novy begrijpt de kracht van de subtiliteit en kiest in het design voor een strak lijnenspel met oog voor detail. Doordacht design en functioneel gebruiksgemak voor meer comfort. Dat maakt van de producten van Novy discrete, onmisbare, stille krachten in de keuken.

13 11 Smaakvol koken Een lekkere maaltijd bereiden, daar gaat het u in uw keuken uiteindelijk om. Iedereen doet dat op een eigen manier. Novy beantwoordt die vraag naar flexibiliteit op een creatieve en doordachte manier. Zo introduceerden we onder meer de grillfunctie en de bridgefunctie. Met die laatste koppelt u twee kookzones aan elkaar zodat u ook een extra grote pan kunt gebruiken.

14 12 PREMIUM INNOVATION PRODUCTS

15 PREMIUM INNOVATION PRODUCTS 13 NOVY PREMIUM INNOVATION PRODUCTS Onze zoektocht leidt ons vandaag tot een nieuwe generatie producten. Zij zetten de toon voor de toekomst op het vlak van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, maar ook op dat van creatieve oplossingen en nieuwe technologieën. Omwille van hun innovatieve en vooruitstrevende karakter vallen zij onder de noemer Novy Premium Innovation Products. In deze catalogus ontdekt u de eerste drie producten: One, Mood en Cloud. Deze producten herkent u in de catalogus aan de hand van het Premium Innovation Product-logo. NOVY PREMIUM INNOVATION PARTNERS Om deze producten te ondersteunen kiest Novy ervoor om samen te werken met een selectie van partners. Zij krijgen een uitgebreide opleiding en kunnen u zo met de nodige expertise en het nodige advies begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Novy en haar Premium Innovation Partners garanderen op die manier het maximale comfort voor uw droomkeuken.

16 14 AFZUIGKAPPEN Waarom een Novy afzuigkap? Een duurzame motor, unieke randafzuigingstechniek, afwerking in hoogwaardige materialen, uiterst efficiënte afvoer van kookdampen en -geuren en een geluiddempingssysteem: het zijn de unieke standaardeigenschappen van de Novy-afzuigkap. Het is het ultieme pakket voor het beste resultaat. 01. DUURZAAM HART Novy kiest voor duurzaamheid. De robuuste en degelijke motor is gebouwd om niet alleen stil zijn werk te doen, maar ook om een hoog rendement te leveren. De motor is gemonteerd in een stabiele motorhuisconstructie die het trillingsgeluid neutraliseert dankzij zogenoemde rubberen 'silent blocks' en de ophanging in duurzame lagers. 02. STILLE WERKING De afzuigkappen zijn voorzien van een geluiddempingssysteem dat ervoor zorgt dat motorgeluiden en trillingen tot een minimum worden beperkt. 03. MET OOG VOOR VEILIGHEID De onderplaat is dubbelwandig uitgevoerd voor een nog betere geluidsisolatie. De rvs onderplaat is niet alleen mooi, deze is bovendien zeer brandveilig. 04. HOOGWAARDIG MATERIAALGEBRUIK EN AFWERKING De afzuigkappen van Novy zijn afgewerkt met hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen. 05. EFFECTIEVE AFVOER VAN VET* Het vetfilter zorgt ervoor dat de kookdamp optimaal gefilterd wordt. De vetfilters zijn eenvoudig uit te nemen en schoon te maken (o.a.) in de vaatwasser. De meeste vetfilters zijn aan het zicht ontrokken door een onderplaat of glasplaat. Deze plaat is eenvoudig schoon te maken met het oog op extra gebruiksgemak. 06. EFFICIËNTE AFVOER VAN KOOKDAMPEN EN -GEUREN Door de unieke techniek van randafzuiging, waardoor de kookdampen langs de randen worden afgezogen en vrijwel geen kans krijgen te ontsnappen, ontstaat een hoog afzuigrendement. *Als een afvoer naar buiten niet mogelijk is, dan is een recirculatiekap de oplossing. Naast de afvoer van vet, zorgt het koolstoffilter hierbij voor de effectieve opname van kookgeuren. Dit filter bevindt zich onzichtbaar achter het vetfilter. Novy biedt uiteenlopende afzuigkappen aan als recirculatiekap. Uitvoering en functionaliteit kunnen per type afzuigkap verschillen.

17 AFZUIGKAPPEN

18 16 AFZUIGKAPPEN Stille kracht in de keuken Van een specialist in keukenventilatie mag u verwachten dat alle afzuigkappen standaard al een zeer laag geluidsniveau hebben. Het eigen geluiddempingssysteem dat de afzuigkappen van Novy zo uniek maakt, beperkt motorgeluiden en trillingen tot een minimum. De motor is gemonteerd in een stabiele motorhuisconstructie die het trillingsgeluid neutraliseert. De ingebouwde geluiddemper reduceert vooral de hoge en middenfrequenties. Dat zijn de frequenties die het menselijk oor als storend ervaart. De combinatie met de dubbelwandige rvs onderplaten die voor een effectieve geluidsisolatie zorgen, maken de Novyafzuigkappen zo bijzonder stil. Stiller dan wat er pruttelt in de pan. De geluidsniveaus van Novy-afzuigkappen worden voor elke stand weergegeven volgens de Europese norm EN Er worden twee waarden vermeld in db(a): geluidsvermogen (Lw) = een waarde gemeten aan de bron van het geluid zelf. Geluidsdruk (Lp) = een waarde gemeten op een bepaalde afstand van het toestel zelf (bij Novy is dit 1 m). Deze waarde geeft het waarneembare geluidsniveau het best weer.

19 AFZUIGKAPPEN 17 Combineer randafzuiging met een sterke en efficiënte motor en u heeft een afzuigkap die storende elementen uit uw keuken verwijderd. Efficiënte afvoer van vet, geur en vocht Een belangrijke functie van de afzuigkap is het zo efficiënt mogelijk afvoeren van kookdampen en -geuren. Novy, als grondlegger van de randafzuiging, staat al tientallen jaren garant voor een verhoogde efficiëntie van de Novy-afzuigkappen. Hoe werkt randafzuiging? De afzuigkap zuigt de kookdampen langs de onderplaat van de afzuigkap in de richting van de open randen rondom deze onderplaat, waar de afzuiging het meest krachtig moet zijn. Het rendement met randafzuiging is maximaal en kan oplopen tot 90%. Ook esthetisch gezien bewijst een Novyafzuigkap met randafzuiging zijn meerwaarde: de filters bevinden zich achter de onderplaat, zodat deze niet zichtbaar zijn. Bij die modellen waar het kan, biedt Novy ook een alternatief aan met een strak vormgegeven vetfilter. Door middel van dit filter worden de kookdampen en -geuren rechtstreeks aangezogen door middel van vlakafzuiging. Bij vlakafzuiging is dit filter efficiënter dan een traditioneel vetfilter.

20 18 AFZUIGKAPPEN Zuivere lucht zodat u kunt genieten van heerlijke kookgeuren Hedendaagse keukenventilatie en energie-efficiëntie: de eerste kan niet zonder de laatste. Recirculatie biedt hierin de oplossing. Recirculatieafzuigkappen voeren de kookdampen niet af, maar filteren de geur en het vet uit de lucht en blazen de gefilterde lucht vervolgens terug de woning in. Het Novy monoblockfilter absorbeert onaangename geuren en maakt afvoer van warme lucht naar buiten toe overbodig. De basis van het monoblockfilter is een vooruitstrevende vorm van geactiveerde koolstofdeeltjes in de vorm van minuscule bolletjes die op een dragende labyrintstructuur zijn gekleefd. Door de labyrintstructuur heeft het monoblockfilter een beperkt verlies aan druk en een maximaal behoud aan rendement. Dit resulteert in een efficiënte afzuiging, uitstekende geurabsorptie en een beperkt geluidsniveau. Het monoblockfilter is zeer duurzaam en kan tot 12 keer geregenereerd worden in de oven op 120 C (1 uur). Naast energiebesparing biedt een afzuigkap met recirculatie meer plaatsingsvrijheid, een eenvoudigere installatie en blinken ze vaak uit in design.

21 AFZUIGKAPPEN 19 Doordacht design voor meer comfort Het bereiden van een heerlijke maaltijd, daar gaat het uiteindelijk om in uw keuken. Met behulp van een aantal doordachte functies biedt Novy u meer comfort tijdens en na het koken. Intouch biedt de mogelijkheid om uw Novy-afzuigkap te bedienen vanaf uw Novyinductiekookplaat. Dit biedt ergonomische en praktische voordelen. Alle functies bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen. Met behulp van een RF-signaal stuurt u uw afzuigkap aan via de inductiekookplaat, dus u hoeft geen extra bekabeling aan te leggen. Auto-Stop is een economische en ecologische functie. Wanneer de bediening van de afzuigkap gedurende drie uur niet wijzigt, zal deze automatisch uitschakelen. Om zo niet onnodig lucht naar buiten te blazen. De Powerstand op de afzuigkap zorgt gedurende een tijdsduur van 6 minuten voor een extra groot rendement en schakelt hierna vanzelf terug. Dit voorkomt onnodige extractie en bespaart energie. Afzuigkappen met een Naloopstand kennen een vaste nalooptijd. Gedurende deze nalooptijd doet de afzuigkap nog even zijn werk. Hierna gaat de afzuigkap volledig uit. Bij afzuigkappen met een vetfilterindicatie wordt d.m.v. knipperende lichtjes aangegeven wanneer het vetfilter gereinigd dient te worden.

22 20 AFZUIGKAPPEN Kiest u voor een afzuigkap met het A-energielabel, dan bent u zeker van een aantal belangrijke parameters. Novy gaat echter een stap verder en voegt daar nog een aantal extra criteria aan toe, zodat u het maximale haalt uit uw A of A+ gelabeld product. Zo heeft een afzuigkap met randafzuiging een hoger rendement, garandeert een afzuigkap zonder externe afvoer een lager energieverbruik en zorgen een aantal doordachte functies ervoor dat u niet onnodig energie verbruikt. Daarnaast besteden we ook aandacht aan een correcte installatie. Het EcoSmart-label garandeert een extra stil, superefficiënt, duurzaam en energiezuinig product. Minimaal verbruik, maximale duurzaamheid Het EcoSmart-label garandeert een extra stil, superefficiënt, duurzaam en energiezuinig product.

23 AFZUIGKAPPEN 21 Stappenplan voor de realisatie van uw droomkeuken Welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past, is afhankelijk van uw woonsituatie en wensen. Volgend stappenplan helpt u bij het maken van de juiste keuze qua keukenventilatie voor uw ideale keuken. 1. WAAR PLAATST U DE AFZUIGKAP? Boven een kookeiland Pure line plafondunit Maxi Pure line plafondunit Cloud Zen Mood Flat line Pro line Salsa eilandschouw Aan de wand in een decoratieve schouw Pure line plafondunit Mini Pure line inbouwunit Touch inbouwunit De luxe inbouwunit Glazen inbouwunit in of onder een bovenkast Fusion Fusion+ Vlakscherm HR vlakscherm HR onderbouw Geïntegreerd Onderbouw Werkbladafzuiging met een decoratieve wandschouwkap Up_Side werkbladafzuiging One, kookplaat en afzuiging in één Vision wandschouw Head line wandschouw Flat line wandschouw Pro line wandschouw Salsa wandschouw Twist wandschouw Piccolo HR wandschouw Andante HR wandschouw

24 22 AFZUIGKAPPEN 2. HOE BREED MOET DE AFZUIGKAP ZIJN? Kookdampen stijgen niet recht omhoog maar waaien uit in een hoek van tussen de 10 en 15 graden. Kies een breder model voor een goede opvangcapiteit van de kookdampen Voor een goede werking moet de afzuigkap minstens de volledige breedte van de kookplaat overbruggen. De maximale hoogte van uw afzuigkap speelt ook een rol. Deze vindt u telkens via het symbool 1m60 op de productpagina s. 3. AFVOER NAAR BUITEN OF RECIRCULATIE? De keuze tussen luchtafvoer naar buiten of recirculatie is afhankelijk van uw woonsituatie, mogelijkheden en wensen. Dit heeft een grote impact op de installatie van de keuken. Heeft u een ventilatiesysteem D (balansventilatiesysteem) in uw woning? NEE JA Is een luchtafvoerkanaal naar buiten mogelijk? JA NEE Met geïntegreerde motor Met motor op afstand* Recirculatie* HR Recirculatie Een motor op afstand maakt een beperkte inbouwhoogte bij Pure'line en Mini Pure'line mogelijk (zie p. 71). Afvoer naar buiten is de beste oplossing, maar recirculatie kan, mits voldoende ventilatie (zelf te voorzien). *Geen afvoer zonder toevoer Een afzuigkap werkt enkel optimaal als de afgevoerde lucht uit de ruimte ook weer door verse lucht wordt vervangen. Onvoldoende luchttoevoer leidt tot rendementsverlies. Het is van belang dat u voorziet in voldoende aanvoer van lucht (via rooster in het raam, open deur of venster, vanuit een andere ruimte).

25 OVERZICHT / AFZUIGKAPPEN 23 PLAFONDUNITS 24 Pure line Maxi Pure line Cloud IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 30 Mini Pure line Touch Inbouwunit Fusion Fusion+ Vlakscherm Geïntegreerd Onderbouw WANDSCHOUWKAPPEN 42 Vision Head line Flat line Pro line Salsa Twist EILANDSCHOUWKAPPEN 50 Zen Mood Flat line Pro'line Salsa HR AFZUIGKAPPEN 58 Piccolo Andante HR Vlakscherm HR Onderbouw WERKBLADAFZUIGING 64 Up_Side One

26 24 PLAFONDUNITS PLAFONDUNITS Een plafondunit hoeft niet op te vallen om graag gezien te worden. Fluisterstil en een hoog rendement. Novy begrijpt de kracht van subtiliteit en gaat in haar design voor een rustig lijnenspel.

27 PURE LINE / PLAFONDUNITS 25 PURE LINE De unieke Novy-ledverlichting maakt van deze Pure line een parel - Maximaal rendement en uitermate stil - Plaatsingsvrijheid door diverse montagemogelijkheden van de motor - Vlak geïntegreerde, dimbare ledverlichting - Ledverlichting warm wit (2700 K), aanpasbaar naar neutraal wit (4000 K) - Reinigingsindicatie vetfilter - Naloopstand - Auto-Stop 1m60 Optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid Powerstand (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 6830 rvs geïntegreerd/op afstand binnen 90 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen 90 A / , rvs exclusief motor* , wit exclusief motor* , rvs geïntegreerd/op afstand binnen 120 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen 120 A / , rvs exclusief motor* , wit exclusief motor* ,00 (wit RAL 9003) * Te combineren met een gevelmotor of dakmotor p Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 80.

28 26 PLAFONDUNITS / PURE LINE PURE LINE Stil, bijna onzichtbaar en toch zeer efficiënt - Maximaal rendement en uitermate stil - Plaatsingsvrijheid door diverse montagemogelijkheden van de motor - Zonder verlichting, voor vrije invulling lichtplan - Reinigingsindicatie vetfilter - Naloopstand - Auto-Stop 1m60 Optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid Powerstand (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 6833 rvs geïntegreerd/op afstand binnen 90 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen 90 A / , rvs exclusief motor* , wit exclusief motor* , rvs geïntegreerd/op afstand binnen 120 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen 120 A / , rvs exclusief motor* , wit exclusief motor* ,00 (wit RAL 9003) * Te combineren met een gevelmotor of dakmotor p Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 80.

29 MAXI PURE LINE / PLAFONDUNITS 27 MAXI PURE LINE De plafondunit voor wanneer het echt krachtig moet zijn - Zeer krachtige werking - Ideaal boven extra groot kookoppervlak - Industriële look - Reinigingsindicatie vetfilter - Naloopstand - Auto-Stop 1m60 Optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) Luchthoeveelheid Powerstand (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 855 rvs exclusief motor* , wit exclusief motor* ,00 (wit RAL 9003) * Te combineren met een binnenmotor, gevelmotor of dakmotor p Let op, Maxi Pure'line dient aangesloten te worden op 2 motoren. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 83.

30 28 PLAFONDUNITS / CLOUD CLOUD Discrete belijning met een optimale functionaliteit - Fijne belijning voor zuivere vormgeving en strak design voor stilistische vormgeving - Aanpasbare lichtintensiteit en kleurwarmte van 2400 K naar 4000 K - Standaard recirculatie voor extra plaatsingsvrijheid - Reinigingsindicatie vetfilter - Reinigingsindicatie recirculatiefilter - Naloopstand - Auto-Stop 1m60 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) Luchthoeveelheid stand 4 (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 230 wit geïntegreerd / ,00 Cloud is een Premium Innovation Product en wordt via selectieve partners verkocht. Via de verkooppunten op onze website kunt u een Premium Innovation Partner bij u in de buurt vinden. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 81.

31 CLOUD / PLAFONDUNITS 29 Met Cloud in uw keuken creëert u een open ruimte zonder storende elementen. De fijne belijning en het strakke design zorgen niet alleen voor een stilistische vormgeving, maar garanderen bovendien een optimale efficiëntie. BELIJNING STIMULEERT RENDEMENT Door de vloeiende lijnen aan de binnenzijde van de Cloud vindt er een optimale luchtstroom plaats en worden de kookdampen maximaal opgevangen. Daarnaast blijft het aangenaam vertoeven in de keuken doordat de twee motoren discreet zijn verwerkt in een 'silent body'. SLIMME VERLICHTING Een subtiele ledstrip rondom de afzuigkap zorgt voor een perfecte lichtspreiding op het kookoppervlak. De lichtintensiteit en de kleurwarmte kunnen aangepast worden om zo de juiste hoeveelheid licht en de juiste sfeer te scheppen voor, tijdens en na het koken. RECIRCULATIE IN AERODYNAMISCHE VORM De aerodynamische vorm van de vetfilters met geïntegreerde monoblockfilters zorgen voor een zeer hoogwaardige opname van geuren en vetten. Na zuivering worden de kookdampen terug in de keuken gebracht.

32 30 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN IN- EN ONDERBOUWKAPPEN Novy komt tegemoet aan individuele wensen. De inbouwunits van Novy komen tot hun recht in een decoratieve schouw. Voor wie behoefte heeft aan meer opbergruimte is er dan weer een ruime keuze aan subtiel geïntegreerde afzuigkappen voor zowel diepe als ondiepe bovenkasten.

33 MINI PURE LINE INBOUWUNIT / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 31 MINI PURE LINE INBOUWUNIT Tijdloze elegantie - Vlakke integratie in decoratieve schouw - Flexibele installatie van de motor voor meer plaatsingsvrijheid - Vlak geïntegreerde, dimbare ledverlichting - Ledverlichting warm wit (2700 K), aanpasbaar naar neutraal wit (4000 K) - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 810, 811, 820, 821: 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid Powerstand (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 810 rvs geïntegreerd/op afstand binnen* 60 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen* 60 A / , rvs geïntegreerd/op afstand binnen* 90 A / , wit geïntegreerd/op afstand binnen* 90 A / ,00 (wit RAL 9003) * Bij montage met de motor op afstand dient er een montagekit besteld te worden. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 84.

34 32 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN / TOUCH INBOUWUNIT TOUCH INBOUWUNIT Elegante discretie in glas - Glazen inbouwunit voor decoratieve schouw - Subtiele touchbediening - Stijlvol uitgevoerd in wit glas - Auto-Stop - Reinigingsindicatie vetfilters 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid Powerstand (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) 894 wit glas geïntegreerd/op afstand binnen** 60 C /37 939,00 896* wit glas geïntegreerd/op afstand binnen** 90 D / , wit glas geïntegreerd/op afstand binnen** 90 C / ,00 Prijs (EUR) * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. ** Bij montage met de motor op afstand dient er een montagekit besteld te worden. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 85.

35 INBOUWUNIT / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 33 INBOUWUNIT Essentie in al zijn eenvoud - Inbouwgroep in rvs voor decoratieve schouw - Gemak en eenvoud van bediening - Strak filter voor optimale afvoer van kookdampen 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 4 (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 828 rvs geïntegreerd 60 C /42 519,00 829* rvs geïntegreerd 90 C /40 599,00 * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 86.

36 34 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN / DE LUXE INBOUWUNIT DE LUXE INBOUWUNIT Kwalitatieve eenvoud in glas - Glazen inbouwunit in decoratieve schouw - Gemak en eenvoud van bediening - Discreet afgewerkt in wit glas 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 3 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 874 wit glas geïntegreerd 53,8 C /45 629,00 876* wit glas geïntegreerd 83,8 D /44 669, wit glas geïntegreerd 70 C /45 859, wit glas geïntegreerd 83,8 D /47 959,00 * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 87.

37 INBOUWUNIT / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 35 INBOUWUNIT Kwalitatieve eenvoud - Geschikt voor compacte keukenopstelling - Gemak en eenvoud van bediening - Afwerking in glas en aluminium 75cm Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 3 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 814 alu geïntegreerd 55,7 D /45 549,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 86.

38 36 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN / FUSION F U S I O N Elegante oplossing - Volledig integreerbaar in een bovenkast met een inbouwdiepte van slechts 32 cm - Volledig onzichtbaar in gesloten positie - Kantelbare klep in wit glas voor optimaal vangbereik - Touchbediening achter glas - Reinigingsindicatie vetfilter - Auto-Stop - Naloopstand 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 680 wit/wit glas geïntegreerd 60 A / , wit/wit glas geïntegreerd 90 A / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 88.

39 FUSION+ / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 37 F U S I O N + Naadloze integratie in bovenkast - Volledig integreerbaar in een bovenkast met een inbouwdiepte van slechts 35 cm - Slanke kantelbare klep voor optimaal vangbereik - Volledig onzichtbaar in gesloten postitie - Voldoende kastruimte voor kruidenrekje - Ledstrip (3000 K) - Touchbediening achter glas - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 780 wit/transparant glas geïntegreerd 60 A / , wit/transparant glas geïntegreerd 90 A / , wit/transparant glas geïntegreerd 120 A / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 89.

40 38 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN / VLAKSCHERM VLAKSCHERM Discrete performance - Integreerbaar in één lijn met de bovenkast - Strakke vormgeving - Voldoende kastruimte voor kruidenrekje - Ledverlichting (2700 K) - Opvulstuk voor verschillende kastdieptes (standaard meegeleverd) - Decorlijst vervangbaar 65cm optioneel: 663,693 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Bediening Breedte (cm) EEI Maximale luchthoeveelheid (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 661 rvs geïntegreerd draaiknop 60 C /48 749, rvs geïntegreerd draaiknop 60 C /51 959, rvs geïntegreerd toetsen 60 C / ,00 691* rvs geïntegreerd draaiknop 90 C /48 929, rvs geïntegreerd draaiknop 90 C / , rvs geïntegreerd toetsen 90 C / ,00 * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 90.

41 VLAKSCHERM / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 39 VLAKSCHERM Essentie in al zijn puurheid - Integreerbaar in één lijn met de bovenkast - Strak filter voor optimale afvoer van kookdampen - Voldoende ruimte voor kruidenrekje - Gemak en eenvoud van bediening - Opvulstuk voor verschillende kastdieptes (standaard meegeleverd) 65cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 4 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 650 rvs geïntegreerd 60 C /38 599,00 655* rvs geïntegreerd 90 C /42 649,00 * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 92.

42 40 IN- EN ONDERBOUWKAPPEN / GEÏNTEGREERD GEÏNTEGREERD In harmonie met elke keuken - Onzichtbaar in uw keuken - Gemak en eenvoud van bediening 75cm Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 2 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 2 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 815 wit geïntegreerd 60 D /45 669,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 93

43 ONDERBOUW / IN- EN ONDERBOUWKAPPEN 41 ONDERBOUW Krachtige onderbouwkap met randafzuiging - Volledig afgewerkt in rvs - Te installeren onder een kast of te bevestigen tegen een muur - Hoog afzuigrendement - Gemak en eenvoud van bediening 75cm Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 3 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 736 rvs geïntegreerd 60 D /48 639,00 739* rvs geïntegreerd 90 D /48 689, rvs geïntegreerd 90 E / , rvs geïntegreerd 100 D / , wit geïntegreerd 60 D /55 559, rvs geïntegreerd 60 D /55 619,00 939* rvs geïntegreerd 90 D /55 649, rvs geïntegreerd 90 D /58 979, rvs geïntegreerd 100 D /58 999,00 * Uitsluitend toepassen boven een kookplaat met maximaal 4 kookzones. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 94.

44 42 WANDSCHOUWKAPPEN WANDSCHOUWKAPPEN Voor elke keukenstijl biedt Novy een oplossing, zo ook in de diversiteit qua wandschouwkappen. Stilte en kracht gaan hand in hand zonder in te boeten op het vlak van design. Vision 7841

45 VISION / WANDSCHOUWKAPPEN 43 VISION Eigentijds design - Moderne en strakke uitstraling - Mogelijkheid om zonder schouw te monteren met afvoer naar achter - Modellen met standaard recirculatie waardoor afvoer naar buiten overbodig is - Subtiele ledverlichting (2700 K) - Touchbediening achter glas - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand Vision 7839 Vision cm 7838, 7839, 7848, 7849 optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7830 zwart geïntegreerd 90 A / , wit geïntegreerd 90 A / , recirculatie zwart geïntegreerd / , recirculatie wit geïntegreerd / , zwart geïntegreerd 120 A / , wit geïntegreerd 120 A / , recirculatie zwart geïntegreerd / , recirculatie wit geïntegreerd / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 96.

46 44 WANDSCHOUWKAPPEN / HEAD LINE HEAD LINE Koken met een industriële look - Afzuigkap met subtiele ledstrip - Mogelijkheid om zonder schacht te monteren met afvoer naar achter - Model 7809 is standaard met recirculatie waardoor afvoer naar buiten overbodig is - Ledstrip (3000 K) - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand Head'line cm 7809 optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7800 rvs geïntegreerd 90 A / , rvs exclusief motor* , recirculatie rvs geïntegreerd / ,00 * Te combineren met een binnenmotor, gevelmotor of dakmotor p Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 97.

47 FLAT LINE / WANDSCHOUWKAPPEN 45 F L AT L I N E Strakke lijnen met een tijdloze vormgeving - Strakke slanke belijning - Naadloze afwerking - Subtiel ogende ledverlichting (2700 K) - Standaard uitgerust met omkeerbare schacht voor recirculatie - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7600 rvs geïntegreerd 90 A / , rvs exclusief motor* , rvs geïntegreerd 120 A / , rvs exclusief motor* ,00 * Te combineren met een binnenmotor, gevelmotor of dakmotor p Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 98.

48 46 WANDSCHOUWKAPPEN / PRO LINE PRO LINE Robuust en duurzaam karakter - Strakke, robuuste vormgeving - Naadloze afwerking - Maximaal rendement bij uiterst stille werking - Subtiele ledverlichting (2700 K) - Standaard uitgerust met omkeerbare schacht voor recirculatie - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7211 rvs geïntegreerd 90 B / , rvs geïntegreerd 120 C / , rvs geïntegreerd 150 C / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 100.

49 SALSA / WANDSCHOUWKAPPEN 47 SALSA Kwalitatieve eenvoud en slanke vormgeving - Slanke vormgeving - Kwalitatieve eenvoud - Eenvoudig te bedienen - Standaard uitgerust met omkeerbare schacht voor recirculatie Salsa EB-serie 75cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 4 (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) EB 1020 rvs geïntegreerd 60 C /52 829,00 EB 1030 rvs geïntegreerd 90 C /51 899, rvs geïntegreerd 90 C / , rvs geïntegreerd 120 C / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 101.

50 48 WANDSCHOUWKAPPEN / TWIST TWIST Robuust met strak lijnenspel - Eenvoudige bediening - Standaard uitgerust met omkeerbare schacht voor recirculatie - Naloopstand (6280) optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) EB 1010 rvs geïntegreerd 90 C /52 899, rvs geïntegreerd 90 C / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 102.

51 49

52 50 EILANDSCHOUWKAPPEN EILANDSCHOUWKAPPEN Tegenwoordig zien we steeds vaker open keukens met een eilandopstelling. Novy blinkt niet enkel uit in technische kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat haar eilandafzuigkappen tot hun recht komen in uw keukenstijl.

53 ZEN / EILANDSCHOUWKAPPEN 51 ZEN Synergie van verlichting en efficiënte recirculatie - Sfeervol object dankzij lichtdoorlatend wit solid surface - Model met warme sfeerverlichting (2700 K) of neutrale sfeerverlichting (4000 K) - Standaard recirculatie waardoor afvoer naar buiten overbodig is - Functionele ledverlichting warm wit (2700 K) aanpasbaar naar neutraal wit (4000 K) en omgekeerd - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 65cm Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m ³ /u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7510 (2700 K) warm wit geïntegreerd / , (4000 K) neutraal wit geïntegreerd / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 103.

54 52 EILANDSCHOUWKAPPEN / MOOD M O O D Sfeervol object in combinatie met recirculatie - Design en sfeer in efficiënte afzuigkap - Aanpasbare lichtintensiteit en kleurwarmte van 2700 K naar 5000 K - Standaard recirculatie voor extra plaatsingsvrijheid 65cm Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) Luchthoeveelheid stand 4 (m³/u)** Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A)** Prijs (EUR)* 7550 wit geïntegreerd / ,00 Mood is een Premium Innovation Product en wordt via selectieve partners verkocht. Via de verkooppunten op onze website kunt u een Premium Innovation Partner bij u in de buurt vinden. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 104.

55 MOOD / EILANDSCHOUWKAPPEN 53 Design en sfeer zijn de twee basiselementen bij Mood. Het verfijnde ontwerp in combinatie met aanpasbare sfeerverlichting zorgt steeds voor de juiste mood in uw keuken. DE STILLE KRACHT IN UW KEUKEN Aan de binnenkant zorgen twee zeer platte en energie-efficiënte motoren voor een doeltreffende en krachtige werking. Hun silent body zorgt ervoor dat u nog steeds kunt genieten van een goed gesprek in een rustige keukenomgeving. SLIMME VERLICHTING Dankzij de veelzijdige mogelijkheden qua verlichting kan deze zowel voor, tijdens als na het koken naar eigen behoefte worden aangepast. Zo kunnen de energiezuinige ledstrips variëren van warme naar koude tonen en van zeer intens naar eerder gedimd licht. De soft on/off-toets zorgt voor het geleidelijk in- en uitschakelen van de verlichting. EFFICIËNTE ABSORPTIE VAN VET EN GEURTJES IN EEN COMPACT DESIGN Via de geïntegreerde monoblockfilters boven in de afzuigkap worden ook alle geurtjes geabsorbeerd en wordt gezuiverde lucht terug in de keuken gebracht. Dankzij deze recirculatietechnologie is er geen afvoer meer van warme lucht naar buiten en wordt energie bespaard. Aan beide zijden van de afzuigkap zorgen vetfilters voor de opname van alle vetdeeltjes.

56 54 EILANDSCHOUWKAPPEN / FLAT LINE FLAT LINE Strakke lijnen met oog voor detail - Strakke belijning - Naadloze afwerking - Subtiel ogende ledverlichting (2700 K) - Standaard met omkeerbare schacht voor recirculatie - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 65cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7640 rvs geïntegreerd 90 A / , rvs exclusief motor* , rvs geïntegreerd 100 B / , rvs exclusief motor* , rvs geïntegreerd 120 B / , rvs exclusief motor* ,00 * Te combineren met een binnenmotor, gevelmotor of dakmotor p Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 105.

57 PRO LINE / EILANDSCHOUWKAPPEN 55 P R O L I N E Robuust en duurzaam karakter - Strakke, robuuste vormgeving - Naadloze afwerking - Maximale efficiëntie bij uiterst stille werking - Ledverlichting (2700 K) - Reinigingsindicatie vetfilters - Auto-Stop - Naloopstand 65cm optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7241 rvs geïntegreerd 100 B / , rvs geïntegreerd 120 B / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 107.

58 56 EILANDSCHOUWKAPPEN / SALSA

59 SALSA / EILANDSCHOUWKAPPEN 57 SALSA Kwalitatieve eenvoud en slanke vormgeving - Eenvoudige bediening - Hoogte 7,5 cm - Standaard uitgerust met omkeerbare schacht voor recirculatie - Naloopstand optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid powerfunctie (m³/u) Geluidsniveau stand 3 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 6240 rvs geïntegreerd 90 C / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 108.

60 58 HR-AFZUIGKAPPEN HR-AFZUIGKAPPEN Heeft u een woning met een centraal mechanisch ventilatiesysteem? Ook dan wilt u natuurlijk dat kook- en braaddampen zo efficiënt en geruisloos mogelijk worden afgevoerd. Novy heeft een afzuigkap ontwikkeld die zijn werk goed doet in deze situatie, de HR-afzuigkap.

61 HR-AFZUIGKAPPEN 59 Heeft u een woning met een centraal mechanisch ventilatiesysteem? Ook dan wilt u natuurlijk dat kook- en braaddampen zo efficiënt en geruisloos mogelijk worden afgevoerd. Op dit systeem dient een motorloze afzuigkap aangesloten te worden. Motorloze kappen hebben slechts een rendement van zo n 35%. Dit is natuurlijk niet voldoende om bijvoorbeeld de geurtjes efficiënt af te voeren. Novy heeft een afzuigkap ontwikkeld die wel zijn werk goed doet in deze situatie, de HR-afzuigkap. De HR-afzuigkap blaast een luchtgordijn rondom de kookplaat. Deze unieke techniek zorgt ervoor dat zo n 80% van de vervuilde lucht direct naar buiten wordt afgevoerd. Deze luchtgordijntechniek is verwerkt in verschillende modellen. 1. De standaard motorloze afzuigkap voert slechts 35% van de kookdampen af. 2. Met de HR-afzuigkap zet u voor het koken de klep open in de kap en het mechanische ventilatiesysteem (indien zelf regelbaar) in de hoogste stand. Zodra u begint met koken zet u het luchtgordijn aan. 3. Door het luchtgordijn worden de kookdampen gedwongen onder de kap te blijven, waardoor het ventilatiesysteem zijn werk goed kan doen. De HR-afzuigkappen kennen een rendement van 80% en lopen daarmee ver voor op de motorloze afzuigkappen. De HRDF-afzuigkappen zijn speciaal ontwikkeld om te worden aangesloten op een vraaggestuurd ventilatiesysteem. Vet Vocht Geur Schone lucht

62 60 HR-AFZUIGKAPPEN / PICCOLO PICCOLO - Geschikt voor woning voorzien van een (centraal) mechanisch ventilatiesysteem - Luchtgordijnfunctie - Afgewerkt in rvs HR 8090 HR DF 8090 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Gschikt voor aansluiting op HR 8090 rvs (centraal) mechanisch ventilatiesysteem Breedte (cm) Prijs (EUR) ,00 HR DF 8090 rvs vraaggestuurd ventilatiesysteem ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 109.

63 ANDANTE / HR-AFZUIGKAPPEN 61 ANDANTE - Geschikt voor woning voorzien van een (centraal) mechanisch ventilatiesysteem - Luchtgordijnfunctie - Afgewerkt in rvs HR 3060 HR 3060 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Gschikt voor aansluiting op HR 3060 rvs (centraal) mechanisch ventilatiesysteem Breedte (cm) Prijs (EUR) ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 109.

64 62 HR-AFZUIGKAPPEN / HR VLAKSCHERM HR VLAKSCHERM - Geschikt voor woning voorzien van een (centraal) mechanisch ventilatiesysteem - Luchtgordijnfunctie - Afgewerkt in rvs Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Gschikt voor aansluiting op HR 2060 rvs (centraal) mechanisch ventilatiesysteem HR 2090 rvs (centraal) mechanisch ventilatiesysteem Breedte (cm) Prijs (EUR) , ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 110.

65 HR ONDERBOUW / HR-AFZUIGKAPPEN 63 HR ONDERBOUW - Geschikt voor woning voorzien van een (centraal) mechanisch ventilatiesysteem - Luchtgordijnfunctie - Afgewerkt in rvs Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Gschikt voor aansluiting op HR 1060 rvs (centraal) mechanisch ventilatiesysteem Breedte (cm) Prijs (EUR) ,00 HR DF 1060 rvs vraaggestuurd ventilatiesysteem ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 110.

66 64 WERKBLADAFZUIGING WERKBLADAFZUIGING Werkbladafzuiging biedt u plaatsingsvrijheid waardoor u maximaal kunt genieten van een ruimtelijk gevoel in uw keuken. Bij Novy is de afzuiging enkel zichtbaar wanneer u aan het koken bent en verwijdert deze de kookdampen direct aan de bron. Handig, toch?

67 UP_SIDE / WERKBLADAFZUIGING 65 UP_SIDE De keuken op zijn kop - Afzuiging direct bij de bron - Kantelbare klep met verstelbare hoogte voor maximaal rendement - Perfect te combineren naar eigen inzicht en wens met de Domino-collectie van Novy p Afwerking met rvs - Installeerbaar in opbouw of vlakbouw De UP_SIDE is exclusief de Domino-inductiekookplaten. optioneel: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) EEI Luchthoeveelheid stand 2 (m ³ /u) Geluidsniveau stand 2 db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) 7901 rvs geïntegreerd 11 C / ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 111.

68 66 WERKBLADAFZUIGING / ONE O N E Afzuiging en kookplaat in één - Afzuiging direct bij de bron - De ventilatietoren verdwijnt na gebruik haast onzichtbaar in kookplaat - Uitgerust met de nieuwste inductietechnologie - Discreet en elegant design afzuigkap: optioneel: inductiekookplaat: Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Kleur Motor Breedte (cm) Maximale luchthoeveelheid (m ³ /u) afzuigkap zwart geïntegreerd /57 Maximaal geluidsniveau db(a) re 1pW/dB(A) Prijs (EUR) ,00 Buitenmaat (LxB) Aantal zones Kookzones (mm) Max. vermogen (W) inductiekookplaat 78x x One is een Premium Innovation Product en wordt via selectieve partners verkocht. Via de verkooppunten op onze website kunt u een Premium Innovation Partner bij u in de buurt vinden. Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 112.

69 ONE / WERKBLADAFZUIGING 67 Afzuiging en kookplaat worden gecombineerd in een bijzonder aantrekkelijk apparaat. Bijzonder omwille van de krachtige werking, aantrekkelijk door het stijlvolle, discrete design. DISCREET, STIL EN EFFICIËNT Dankzij de speciaal geselecteerde motor, het geïntegreerde geluiddempingsysteem en de slimme constructie garandeert Novy een hoogwaardige prestatie. EEN RUIMTE ZOALS U ZICH HAD VOORGESTELD De ventilatietoren van One bevindt zich te midden van actie. Hierdoor worden alle dampen en geurtjes snel en krachtig afgevoerd. Wanneer One niet in gebruik is, verdwijnt de ventilatietoren haast onzichtbaar in de kookplaat. Hierdoor gaat One volledig op in de omgeving. VORM EN FUNCTIE VERENIGD Door de combinatie van zwart opaak glas en beperkte aanduidingen op het oppervlak wordt de inductiekookplaat perfect geïntegreerd in het werkblad. Pas wanneer u de kookplaat aanzet, komt deze tot leven via automatische pandetectie. EEN INTELLIGENTE KRACHTVERDELING One is uitgerust met de nieuwste inductietechnologie. Vier octagonale kookzones met een vermogen tot 3700 W per zone bieden u tijdens het koken een uitzonderlijke flexibiliteit. Zo beschikt u dankzij de centrale plaatsing van de ventilatietoren en de automatische bridgefunctie over twee extra grote kookzones met een hoge prestatie.

70 68 INDUCTIEKOOKPLATEN

71 INDUCTIEKOOKPLATEN 69

72 70 INDUCTIEKOOKPLATEN Met inductie kiest u voor de meest hedendaagse manier van koken. Snelheid, comfort en veiligheid zijn de basiseigenschappen van deze technologie.

73 INDUCTIEKOOKPLATEN 71 De geavanceerde technologie van inductie verkort het kookproces, werkt efficiënt en is zeer veilig in het gebruik. Een elektromagnetisch veld creëert warmte en alle opgewekte energie gaat direct naar de pan. Hierdoor wordt alleen de inhoud van de pan verhit, terwijl de glasplaat rondom de pan nog gewoon aan te raken is. Het energieverlies is beperkt. Door de snelle opwarming bent u bovendien eerder klaar met de bereiding van een gerecht dan bij de traditionele kookmethodes. Het gladde oppervlak maakt ook het schoonmaken van de kookplaat tot een eenvoudige opgave. Uw kookwensen zijn leidend bij de keuze van het aantal kookzones en de gewenste extra's. Stel uw eigen kookdomein samen uit het Novy-Domino-systeem of een van de Novy-inductiekookplaten. De Novy-collectie inductiekookplaten bestaat uit: - Inductie Comfort: een basiscollectie met alle standaardvoordelen; - Inductie Power: grote flexibiliteit & krachtigere modules die het kookresultaat verbeteren; - Inductie Pro: totale vrijheid door gebruik van octagonale zones in combinatie met slimme technologie en krachtige modules. INTOUCH Verschillende Novy-inductiekookplaten zijn uitgerust met InTouch. Via deze technologie kunt u de Novy-afzuigkap eenvoudig bedienen vanaf de Novy-inductiekookplaat. InTouch heeft ergonomische en praktische voordelen. Alle functies bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen.

74 72 INDUCTIEKOOKPLATEN WAAROM EEN NOVY-INDUCTIEKOOKPLAAT? InTouch Dankzij InTouch kunt u de Novy-afzuigkap intuïtief bedienen vanaf de Novy-inductiekookplaat. Bridgefunctie Met de bridgefunctie koppelt u direct twee achter elkaar liggende zones eenvoudig tot één grote kookzone, zodat u deze tegelijkertijd met één beweging kunt bedienen. Zeer handig bij het gebruik van grote pannen of een brede braadslede. Grillfunctie Bij deze functie wordt de bridgefunctie automatisch geactiveerd voor een groter kookoppervlak. Dankzij deze functie kunt u grillen in de meest ideale omstandigheden. Timer en onafhankelijke kookwekker Elke zone heeft een afzonderlijke timer en de kookplaat is ook uitgerust met een onafhankelijke kookwekker. Warmhoudfunctie Met de warmhoudfunctie is het zeer eenvoudig om een constante temperatuur te behouden. Alle kookplaten hebben een warmhoudfunctie van 70 C. Daarnaast beschikken de kookplaten uit de Power- en Pro-collectie ook over een smeltfunctie op 42 C, ideaal om chocolade te smelten. De Pro-collectie beschikt ook over een warmhoudfunctie van 94 C. Power en Super Power Elke zone bezit een Powerfunctie, die het vermogen aanzienlijk verhoogt. Handig om bijvoorbeeld grote hoeveelheden water te koken. Met de Super Power-functie kunt u het extra vermogen nog beter afstellen op de inhoud van de pan. Sliderbediening Door het bewegen van uw vingertop over de sliderbediening selecteert u snel en gemakkelijk het gewenste niveau op de kookplaat. U kunt ook rechtstreeks het niveau kiezen. Opaak glas Dankzij de toepassing van opaak glas is het glas ondoorzichtig en heeft u bij elke lichtinval een mooi egaal zwart kookvlak. Opbouw of vlakbouw Afhankelijk van het type kookplaat kunt u ervoor kiezen om de kookplaat vlak in het werkblad in te bouwen of op het werkblad te laten rusten. De kookplaten met een facetrand zijn alleen toepasbaar als opbouwkookplaat. Bij de kookplaten met een afgeronde rand heeft u de keuze uit vlakbouw en opbouw.

75 INDUCTIEKOOKPLATEN 73 Aankookautomaat De inhoud van de pan wordt eerst aan de kook gebracht waarna het kookproces op een lager niveau verder gaat. Stop & Go De energietoevoer naar de kookplaat wordt tijdelijk uitgeschakeld. De kookplaat onthoudt gedurende tien minuten alle ingestelde niveaus. Bij aanraking van de toets binnen tien minuten kunt u moeiteloos weer verder koken. Beveiliging en restwarmtefunctie Bij het wegnemen van de pan is er alleen restwarmte op de kookzone van de pan aanwezig. De aanwezige restwarmte koelt zeer snel af, maar voor extra veiligheid geeft de restwarmtefunctie na het uitzetten van de kookzone aan of deze nog warm is. Wanneer per ongeluk een zone wordt ingeschakeld, maar er staat geen pan op deze zone, gebeurt er niets. Overige beveiligingen: - aanduiding restwarmte - beveiliging tegen oververhitting - beveiliging tegen overkoken - veiligheidsuitschakeling (automatische uitschakeling zodra de maximale gebruiksduur wordt overschreden) - kinderslot

76 74 INDUCTIEKOOKPLATEN / COMFORT C O M F O R T Alle basisvoordelen van inductiekoken - Ronde zones met verschillende vermogens en verschillende groottes - Standaard kookprogramma s voor eenvoudig gebruik - Sliderbediening met rode leds - Facetrand - Maximaal vermogen van 1400 W bij zones van 160 mm - Maximaal vermogen van 3000 W bij zones van 200 mm 1758 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. InTouch Buitenmaat (LxB) (cm) Aantal zones Kookzones (mm) Max. vermogen (W) Prijs (EUR) x52 4 2x Ø160, 2x Ø , x52 4 2x Ø160, 2x Ø , x52 4 2x Ø160, 2x Ø , x52 5 3x Ø160, Ø200, Ø ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 113.

77 POWER / INDUCTIEKOOKPLATEN 75 POWER Kracht & flexibiliteit voor een verfijnd kookresultaat - Grote flexibiliteit dankzij identieke, krachtige ronde zones - Uitgebreide kookprogramma s voor verfijnd koken - Sliderbediening met rode leds - Facetrand - Maximaal vermogen van 3700 W bij zones van 210 mm en 220x180 mm 1763 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. InTouch Buitenmaat (LxB) (cm) Aantal zones Kookzones (mm) Max. vermogen (W) Prijs (EUR) x52 4 2x 220x180, 2x Ø , x52 4 4x Ø , x52 4 4x Ø , x40 4 4x Ø ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 114.

78 76 INDUCTIEKOOKPLATEN / PRO P R O Totale kookvrijheid dankzij de ultieme flexibiliteit & slimme technologie - Nog meer flexibiliteit en kookoppervlakte door het gebruik van octagonale zones - Extra kookprogramma s, zoals grillfunctie voor nét dat beetje extra - Sliderbediening met witte leds - Afgeronde rand - Opbouw en vlakbouw mogelijk - Maximaal vermogen van 3700 W bij de octagonale zones 1777 Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. InTouch Buitenmaat (LxB) (cm) Aantal zones Kookzones (mm) Max. vermogen (W) Prijs (EUR) x52 4 4x 220x , x52 6 6x 220x , x41 4 4x 220x , x52 5 4x 220x180, Ø ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 115.

79 DOMINOS / INDUCTIEKOOKPLATEN 77 DOMINO S Koken à la carte - Maak als hobbykok de ideale kookopstelling - Rode slider of touchbediening afhankelijk van het type Domino - Opbouw en vlakbouw mogelijk - Perfect te combineren met de Up_Side Verklaring symbolen vindt u in de binnenflap. Ref. Type Buitenmaat (LxB) (cm) Aantal zones Kookzones (mm) Max. vermogen (W) Prijs (EUR) 3753 Teppan Yaki 2 zones 38x , Teppan Yaki 4 zones 58x , Inductie Pro 38x52 2 2x 220x , Wok 38x , Inductie Comfort 38x52 2 Ø140, Ø ,00 Voor uitgebreide technische gegevens zie p. 116.

80 78

81 TECHNISCHE TABELLEN 79 TECHNISCHE GEGEVENS In de technische gegevens vindt u een overzicht van de technische specificaties van alle afzuigkappen en kookplaten. De uitgebreide maattekeningen, gebruiks- en montagehandleidingen kunt u per typenummer terugvinden op onze website

82 PURE'LINE PLAFONDUNIT MET LED VERLICHTING OMSCHRIJVING PURE'LINE 90CM PURE'LINE 90CM Referentie 6830 rvs / 6831 wit 6835 rvs / 6836 wit Prijs incl. BTW 1.919, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A - - AEC Jaarlijks energieverbruik (kwh/jaar) 40,4 - - FDE (klasse) A - - Verlichtingsefficientie (klasse) A - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D - Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Mogelijkheid om de motor(en) op afstand te plaatsen (binnenshuis) - - Zonder motor, geschikt voor gevelmotor en dakmotor - 2) - Soort verlichting LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) - Afmetingen (mm) - Afmetingen plafondunit (BxDxH) (mm) 868 x 508 x x 508 x 81 - Hoogte plafondunit incl. montage klemmen (zonder motorbox)(mm) Uitsparingsmaat in het plafond (BxD)(mm) 845 x x Breedte flensrand (mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets/ afstandsbediening tiptoets/ afstandsbediening - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 269 2) - stand 2 (m³/u) 447 2) - stand 3 (m³/u) 591 2) - Powerstand - stand 4 (m³/u) 707 2) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 34/22 2) - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 48/35 2) - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/42 2) - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/46 2) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor - Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,3 - Positie afvoer boven/rechts/links/voor/achter boven - Gewicht afzuigkap incl. motorhuis / motorhuis (kg) 21,5/6 16,5 + motor Toebehoren en accessoires Gevelmotor (zie pagina 124) - Dakmotor (zie pagina 125) - Recirculatie kit: - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) , Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(270x500x295mm) , Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(140x820x298mm) ,00 - Adapter voor aansluiting plat kanaal , ,00 Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x2) 49,00 (x2) (x2) 49,00 (x2) Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / ,00 - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 (x2) - Monoblock vervangfilter t.b.v. Cloud 230 (set van 4 filters) Adapter voor aansluiting plat kanaal

83 PURE'LINE 120CM PURE'LINE 120CM CLOUD 110CM 6840 rvs / 6841 wit 6845 rvs / 6846 wit 230 wit 2.189, , ,00 A ,2 - - A - - C - - D ) - LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) LED strip (21W, instelbaar tussen 2700 K K) optioneel (Monoblock) - (monoblock) 1168 x 508 x x 508 x x 600 x x x tiptoets/ afstandsbediening tiptoets/ afstandsbediening afstandsbediening 3 + Powerstand 3 + Powerstand ) ) ) ) /24 2) 48 / 36 47/35 2) 55 / 43 55/42 2) 60 / 48 58/46 2) 65 / motor ,3 0,3 0,6 boven/rechts/links/voor/achter boven linker- en rechterzijde 24,5/6 19,5 + motor 35, , , , , , , , , , (x2) 49,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) , (x2) 129,00 (x2) (set van 4 stuks) 327,

84 PURE'LINE PLAFONDUNIT ZONDER LED VERLICHTING OMSCHRIJVING PURE'LINE 90CM PURE'LINE 90CM Referentie 6833 rvs / 6834 wit 6838 rvs / 6839 wit Prijs incl. BTW 1.919, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ - - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 26,6 - - FDE (klasse) A - - Verlichtingsefficientie (klasse) Vetfilterefficientie GFE (klasse) E - Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Mogelijkheid om de motor(en) op afstand te plaatsen (binnenshuis) - - Zonder motor, geschikt voor gevelmotor en dakmotor - 2) - Zonder motor, geschikt voor gevelmotor, dakmotor en binnenmotor Soort verlichting Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) - Afmetingen (mm) - Afmetingen plafondunit (BxDxH) (mm) 868 x 508 x x 508 x 81 - Hoogte plafondunit incl. montage klemmen (zonder motorbox)(mm) Uitsparingsmaat in het plafond (BxD)(mm) 845 x x Breedte flensrand (mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met gas of inductie kookplaat (Hmin- Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets/ afstandsbediening tiptoets/ afstandsbediening - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - - Mogelijkheid externe verlichting aan te sluiten met afstandsbediening optioneel (max. 300W) optioneel (max. 300W) Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 278 2) - stand 2 (m³/u) 467 2) - stand 3 (m³/u) 612 2) - Powerstand - stand 4 (m³/u) 688 2) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 35/24 2) - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 47/35 2) - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/42 2) - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 58/46 2) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor - Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,3 - Positie afvoer boven/rechts/links/voor/achter boven - Gewicht afzuigkap incl. motorhuis / motorhuis (kg) 21,5/6 16,5 + motor Toebehoren en accessoires Binnenmotor (zie pagina 124) - - Gevelmotor (zie pagina 124) - Dakmotor (zie pagina 125) - Recirculatie kit: - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(270x500x295mm) , Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) , Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(140x820x298mm) , Kit met Monoblock filters (zonder uitblaasbox, voor de 855 / 856) - - Adapter voor aansluiting plat kanaal , ,00 Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x2) 49,00 (x2) - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / ,00 - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 (x2) - Monoblock vervangfilter t.b.v. recirculatiekit voor 855 / Adapter voor aansluiting plat kanaal

85 PURE'LINE 120CM PURE'LINE 120CM MAXI PURE'LINE 150CM 6843 rvs / 6844 wit 6848 rvs / 6849 wit 855 rvs / 856 wit 2.189, , ,00 A ,8 - - A E ) ) optioneel (Monoblock) - optioneel (Monoblock) in combinatie met 2 x binnenmotor x 508 x x 508 x x 670 x x x x x 150 tiptoets/ afstandsbediening tiptoets/ afstandsbediening tiptoets/ afstandsbediening 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand optioneel (max. 300W) optioneel (max. 300W) optioneel (max. 300W) 279 2) 2) 451 2) 2) 592 2) 2) 689 2) 2) 36/26 2) 2) 46/35 2) 2) 55/42 2) 2) 57/46 2) 2) motor 0 + motor ,3 0,3 0,3 boven/rechts/links/voor/achter boven 2 x boven 24,5/6 19,5 + motor 35 + motoren - - (2x) - (2x) - (2x) , (2x) 431,00 (i.c.m. 2 x binnenmotor ) , (2x) 431,00 (i.c.m. 2 x binnenmotor ) ,00 (i.c.m. 2 x binnenmotor ) , , (2x) 130, , , (2x) 35, (x2) 49,00 (x2) (x2) 77,00 (x2) (x2) 77,00 (x2) , (x2) 137,00 (x2) (x2) 137,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) (x2) 139,00 (x2)

86 MINI PURE'LINE INBOUWUNIT OMSCHRIJVING MINI PURE'LINE 60CM MINI PURE'LINE 90CM Referentie 810 rvs / 811 wit 820 rvs / 821 wit Prijs incl. BTW 1.399, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A A+ - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 36,3 29,1 - FDE (klasse) A A - Verlichtingsefficientie (klasse) A A - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D D Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Mogelijkheid om de motor op afstand te plaatsen (binnenshuis) optioneel optioneel - Soort verlichting LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) LED (4 x 2W, kleur 2700 K of 4000 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen afzuigkap (BxDxH) (mm) 560 x 301 x x 301 x Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 545 x x Breedte flensrand (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets / afstandsbediening tiptoets / afstandsbediening - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 35/25 36/27 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 50/38 49/38 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 57/46 57/46 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 61/49 60/49 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,31 - Positie afvoer boven/rechts/links/voor/achter boven/rechts/links/voor/achter - Gewicht afzuigkap incl. motorhuis / motorhuis (kg) 17/6 28/6 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit: - Uitblaasbox met monoblock recirculatiefilter (RVS)(270x500x295mm) , ,00 - Uitblaasbox met monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) , ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(140x820x298mm) , ,00 - Recirculatiekit met monoblock filters (zonder uitblaasbox) , ,00 Kit om de motor op afstand te monteren , ,00 Adapter voor aansluiting plat kanaal ,00 Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / , ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) Monoblock vervangfilter t.b.v recirculatiet kit , ,

87 TOUCH INBOUWUNIT OMSCHRIJVING TOUCH 60CM TOUCH 90CM TOUCH 90CM Referentie 894 wit opaalglas 896 wit opaalglas 4) 898 wit opaalglas Prijs incl. BTW 939, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) C D C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 64,9 83,7 99,0 - FDE (klasse) C C B - Verlichtingsefficientie (klasse) C E E - Vetfilterefficientie GFE (klasse) B B C Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Mogelijkheid om de motor op afstand te plaatsen (binnenshuis) optioneel optioneel optioneel - Soort verlichting TL 5 (2x13W) TL 8 (2x25W) TL 8 (2x25W) - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen afzuigkap (BxDxH) (mm) 560 x 301 x x 301 x x 301 x Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 545 x x x Breedte flensrand (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening touchcontrol touchcontrol touchcontrol - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 38/23 37/23 39/29 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 45/31 44/30 47/37 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51/37 50/36 58/48 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/41 54/40 63/52 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,37 0,37 0,3 - Positie afvoer boven/rechts/links/voor/achter boven/rechts/links/voor/achter boven/rechts/links/voor/achter - Gewicht afzuigkap incl. motorhuis / motorhuis (kg) 17/6 26/6 28/6 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit: - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(270x500x295mm) ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(140x820x298mm) ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(320x320x240mm) , , Recirculatie kit met Monoblock filters , , ,00 Kit om de motor op afstand te monteren , , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , , ,00 Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 (x2) Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox , Monoblock vervangfilter t.b.v. recirculatiekit , , ,

88 INBOUWUNIT OMSCHRIJVING INBOUWUNIT 60CM INBOUWUNIT 60CM INBOUWUNIT 90CM Referentie 814 aluminium 828 rvs 829 rvs Prijs incl. BTW 549,00 519,00 599,00 Eco design label - EEI (klasse) D C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 61 90,6 92,1 - FDE (klasse) E C C - Verlichtingsefficientie (klasse) D E E - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D B B Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting TL8 (1x15W) halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) Afmetingen (mm) - Afmetingen afzuigkap (BxDxH) (mm) 557 x 309 x x 296 x x 296 x Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 525 x x x Breedte flensrand (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening draaischakelaar tiptoets tiptoets - Aantal snelheden Reinigingsindicatie voor vetfilter - - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 46/32 37/26 34/23 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51/38 44/33 39/28 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/45 53/42 51/40 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) - 58/47 58/47 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) - 0,7 0,73 - Positie afvoer boven/achter/rechts boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) ,5 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit: - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(320x320x240mm) , Recirculatie kit met koolstof filters (set à 2 stuks) , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging A 48, , (x2) 77,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox , Koolstoffilters voor vervanging (set a 2 stuks) , ,

89 DE LUXE INBOUWUNIT OMSCHRIJVING DE LUXE 60CM DE LUXE 90CM DE LUXE 70CM DE LUXE 90CM Referentie 874 wit opaalglas wit opaalglas 4) 877 wit opaalglas 878 wit opaalglas Prijs incl. BTW 629,00 669,00 859,00 959,00 Eco design label - EEI (klasse) C D C D - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 62,5 72,6 68,3 111,8 - FDE (klasse) D D B D - Verlichtingsefficientie (klasse) D E E E - Vetfilterefficientie GFE (klasse) C D C B Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Mogelijkheid om de motor op afstand te plaatsen (binnenshuis) Soort verlichting Spaarlamp (2x11W) TL 8 (2x15W) TL 8 (2x15W) TL 8 (2x15W) - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen afzuigkap (BxDxH) (mm) 538 x 301 x x 301 x x 301 x x 301 x Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 510 x x x x Breedte flensrand (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening draaischakelaar draaischakelaar draaischakelaar draaischakelaar - Aantal snelheden Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 46/32 45/31 47/33 47/33 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51/38 51/37 52/38 53/40 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/45 58/44 59/45 60/47 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) Positie afvoer boven boven boven boven - Gewicht afzuigkap incl. motorhuis / motorhuis (kg) 12, Toebehoren en accessoires Recirculatie kit: - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS) (270x500x295mm) , ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) , ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS) (140x820x298mm) , ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(320x320x240mm) , , Filters voor vervanging - Vetfilters voor vervanging , , , (x2) 49,00 (x2) - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / , ,00 - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 (x2) (x2) 129,00 (x2) - Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox , ,

90 FUSION OMSCHRIJVING FUSION 60CM FUSION 90CM Referentie 680 wit/opaalglas 686 wit/opaalglas Prijs incl. BTW 1.089, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A A - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 36,6 37,9 - FDE (klasse) A A - Verlichtingsefficiëntie (klasse) D D - Vetfilterefficiëntie GFE (klasse) B B Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting TL 8 (1x15W) TL 8 (1x16W) - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 520 x 280 x x 280 x Uitsparingsmaat in keukenkast (BxD)(mm) 505 x x Advies montagehoogte met inductie of elektrische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening touchcontrol touchcontrol - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 39/29 37/28 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51/40 51/40 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 58/48 59/48 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 61/51 61/50 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,59 0,43 - Positie afvoer boven/achter boven/achter - Gewicht afzuigkap (kg) 12,5 15,2 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit , ,00 Afstandsbediening (ook voor InTouch) , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , (x2) 77,00 (x2) Monoblock vervangfilter t.b.v , ,

91 FUSION+ OMSCHRIJVING FUSION+ 60CM FUSION+ 90CM FUSION+ 120CM Referentie 780 wit/transparant glas 786 wit/transparant glas 787 wit/transparant glas Prijs incl. BTW 1.239, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ A A - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 28,3 36,9 38,3 - FDE (klasse) A A A - Verlichtingsefficiëntie (klasse) A A A - Vetfilterefficiëntie GFE (klasse) C C C Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting led strip (8W, kleur 3000K) led strip (15W, kleur 3000K) led strip (15W, kleur 3000K) - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 599 x 340 x x 340 x x 340 x Minimale breedte kast (B)(mm) Minimale/ maximale diepte corpus kast (D)(mm) Advies montagehoogte met inductie of elektrische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening touchcontrol touchcontrol touchcontrol - Aantal snelheden 3 + power 3 + power 3 + power - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 39/29 39/29 39/28 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 52/41 51/41 51/40 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 58/48 58/48 58/47 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 61/51 62/51 61/50 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,4 0,4 0,4 - Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap (kg) ,5 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit , , ,00 Afstandsbediening (ook voor InTouch) , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x2) 77,00 (x2) (x3) 77,00 (x3) (x4) 77,00 (x4) Monoblock vervangfilter t.b.v , , ,

92 VLAKSCHERM OMSCHRIJVING VLAKSCHERM 60CM VLAKSCHERM 60CM VLAKSCHERM 60CM Referentie 661 rvs 662 rvs 663 rvs Prijs incl. BTW 749,00 959, ,00 Eco design label - EEI (klasse) C C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 46,4 83,1 82,1 - FDE (klasse) D D D - Verlichtingsefficientie (klasse) B B B - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D E E Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting Met geluiddemper - Kleur decorlijst rvs (demontabel) rvs (demontabel) rvs (demontabel) - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 598 x 290 x x 290 x x 290 x Minimale afmeting kast (BxDxH) (mm) 600 x 280 x x 280 x x 280 x Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening draaischakelaar draaischakelaar tiptoets - Aantal snelheden Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) - - optioneel - Auto-Stop Reinigingsindicatie voor vetfilter Reinigingsindicatie voor recirculatiefilter - - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 49/38 55/43 47/36 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 54/43 58/47 55/43 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 60/48 63/51 58/47 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) /51 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Aantal motoren Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) - - 0,21 - Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) Toebehoren en accessoires Recirculatiekit , , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) ,00 Set 2x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , , ,50 Kit aansluiting externe klep of verlichting ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v , , ,

93 VLAKSCHERM 90CM VLAKSCHERM 90CM VLAKSCHERM 90CM 691 rvs 692 rvs 693 rvs 929, , ,00 C C C 45, ,4 D C C A A A D F E LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) rvs (demontabel) rvs (demontabel) rvs (demontabel) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) 898 x 290 x x 290 x x 290 x x 280 x x 280 x x 280 x draaischakelaar draaischakelaar tiptoets Powerstand optioneel /36 50/39 43/32 52/41 55/43 50/39 60/48 61/50 55/ / ,21 boven boven boven , , , , , , , , (x2) 49,00 (x2) (x2) 49,00 (x2) (x2) 49,00 (x2) , , ,

94 VLAKSCHERM OMSCHRIJVING VLAKSCHERM 60CM VLAKSCHERM 90CM Referentie 650 rvs 655 rvs Prijs incl. BTW 599,00 649,00 Eco design label - EEI (klasse) C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 91,8 89,7 - FDE (klasse) C C - Verlichtingsefficientie (klasse) C D - Vetfilterefficientie GFE (klasse) B B Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) - Kleur decorlijst rvs (niet demontabel) rvs (niet demontabel) - Recirculatie optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 598 x 290 x x 290 x Minimale afmeting kast (BxDxH) (mm) 600 x 280 x x 280 x Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie Functies - Bediening tiptoets tiptoets - Aantal snelheden Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 32/21 34/23 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 39/28 42/31 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 49/38 53/42 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 56/45 58/46 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Aantal motoren Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,7 0,7 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) Toebehoren en accessoires Recirculatie kit met koolstof filters (set a 2 stuks) , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , (x2) 77,00 (x2) Koolstoffilters voor vervanging (set a 2 stuks) , ,

95 GEÏNTEGREERD OMSCHRIJVING Referentie GEÏNTEGREERD 815 wit Prijs incl. BTW 669,00 Eco design label - EEI (klasse) D - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 64,8 - FDE (klasse) F - Verlichtingsefficientie (klasse) C - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting TL 8 (1x15W) - Met geluiddemper Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 600 x 295 x Minimale inbouwdiepte (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) 125 (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening schakelaar - Aantal snelheden 2 Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u)/ druk (Pa) stand 2 (m³/u)/ druk (Pa) 261 Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 46/32 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/45 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters 1 - Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) 0 - Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) - - Positie afvoer boven/ achter - Gewicht afzuigkap (kg) 22 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging A 48,

96 ONDERBOUW OMSCHRIJVING ONDERBOUW 60CM ONDERBOUW 90CM ONDERBOUW 90CM ONDERBOUW 100CM Referentie 736 rvs 739 rvs 749 rvs 750 rvs Prijs incl. BTW 639,00 689, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) D D E D - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 63,1 65,7 114,2 112,3 - FDE (klasse) E E F E - Verlichtingsefficientie (klasse) D E E E - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D D G D Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting TL 8 (1x15W) TL 8 (1x18W) TL 8 (1x18W) TL 8 (1x18W) - Met geluiddemper Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH) (mm) 598 x 518 x x 518 x x 518 x x 518 x Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) x x 125 (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening schakelaar schakelaar schakelaar schakelaar - Aantal snelheden Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 47/36 47/36 51/40 51/40 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 53/42 53/42 57/46 57/46 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/48 59/48 63/52 63/52 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Aantal motoren Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) Positie afvoer boven boven boven boven - Gewicht afzuigkap (kg) Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging A 48, A 48, A (x2) 48,00 (x2) A (x2) 48,00 (x2)

97 ONDERBOUW 60CM ONDERBOUW 90CM ONDERBOUW 90CM ONDERBOUW 100CM 936 RVS / 906 wit 939 rvs 949 rvs 950 rvs 619,00 (936) / 559,00 (906) 649,00 979,00 999,00 D D D D 63,9 64,8 112,5 110,8 E E E E D E E E D C D C TL 8 (1x15W) TL 8 (1x18W) TL (1x18W) TL (1x18W) x 518 x x 518 x x 518 x x 518 x x x 125 schakelaar schakelaar schakelaar schakelaar /45 56/45 57/46 57/46 60/49 60/49 63/52 63/52 66/55 66/55 69/58 69/ boven/ achter boven/ achter boven/ achter boven/ achter A 48, A 48, A (x2) 48,00 (x2) A (x2) 48,00 (x2)

98 VISION WANDSCHOUW OMSCHRIJVING VISION WAND 90CM VISION WAND 90CM VISION WAND 120CM VISION WAND 120CM Referentie 7830 zwart glas/ 7831 wit glas 7838 zwart glas/ 7839 wit glas 7840 zwart glas/ 7841 wit glas 7848 zwart glas/ 7849 wit glas Prijs incl. BTW 1.569, , , ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ - A+ - - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 45,5-45,5 - - FDE (klasse) A - A - - Verlichtingsefficientie (klasse) A - A - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) C - B - Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) LED (2x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting Met geluiddemper - Recirculatie - (monoblock) - (monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 898 x x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) 517 (afvoer achter); (afvoer boven) (afvoer achter); (afvoer boven) Max. hoogte met schachtverlengdeel (mm)(optioneel) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met elektrische, inductie of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met gas kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening touch control touch control touch control touch control - Aantal snelheden 3 + power 3 + power 3 + power 3 + power - Powerstand met automatische terugschakeling (minuten) Naloopstand (minuten) InTouch functie voor kookplaten optioneel optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - Stand 1 (m 3 /u) Stand 2 (m 3 /u) Stand 3 (m 3 /u) Powerstand / stand Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - Stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 35 / / / / 35 - Stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 43 / / / / 45 - Stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51 / / / / 56 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 61 / / / / 60 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Electriciteitsverbruik in de uit-stand P0 (W) Electriciteitsverbruik in de stand-by-stand Ps (W) 0,37 0,37 0,37 0,37 - Positie afvoer boven/achter boven boven/achter boven - Gewicht afzuigkap (kg) ,5 27,5 Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk , ,00 - Kit voor afstandsbediening (InTouch) , , , ,00 Kit 2 x LED kleur (neutral white) 4000 K , , , ,50 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , (x2) 4 9,00 (x2) (x2) 49,00 (x2) Monoblock vervangfilter , ,

99 HEAD'LINE WANDSCHOUW OMSCHRIJVING HEAD'LINE WAND 90CM HEAD'LINE WAND 90CM HEAD'LINE WAND 90CM Referentie 7800 rvs 7805 rvs 7809 rvs Prijs incl. BTW 2.239, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) A - B - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 58,8-98,2 - FDE (klasse) A - A - Verlichtingsefficientie (klasse) D - D - Vetfilterefficientie GFE (klasse) E - E Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor Soort verlichting LEDstrip (20W, kleur 3000K) LEDstrip (20W, kleur 3000K) LEDstrip (20W, kleur 3000K) - Dimbare verlichting Met geluiddemper - Recirculatie - - (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 900 x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) 630 (afvoer achter)/ (afvoer boven) 630 (afvoer achter)/ (afvoer boven) Hoogte met recirculatie (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a)(mm)(optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening tiptoets tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 232 1) stand 2 (m³/u) 349 1) stand 3 (m³/u) 512 1) Powerstand - stand 4 (m³/u) 764 1) 759 Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 34/24 1) 37/27 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 42/32 1) 48/37 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 51/40 1) 58/47 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 60/49 1) 67/56 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,27 0,27 0,27 - Positie afvoer boven/achter boven/achter boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) motor 33 Toebehoren en accessoires Motor - Binnenmotor (zie pagina 124) Gevelmotor (zie pagina 124) Dakmotor (zie pagina 125) - - Schachtverlengstuk , ,00 - Recirculatie kit Rugwandpaneel rvs mm hoog , , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , , ,00 Verlengkabel voor motor op afstand (5m) ,00 - Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 - Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x2) 77,00 (x2) (x2) 77,00 (x2) (x2) 77,00 (x2) Monoblock vervangfilter (x2) 137,00 (x2)

100 FLAT'LINE WANDSCHOUW Omschrijving FLAT'LINE WAND 90CM FLAT'LINE WAND 90CM Referentie 7600 rvs 7605 rvs Prijs incl. BTW 1.639, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ - - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 33,4 - - FDE (klasse) A - - Verlichtingsefficientie (klasse) A - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D - Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor - - Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) - Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 898 x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) (mm) (optioneel) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) recirculatie ** (mm) (optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 271 1) - stand 2 (m³/u) 466 1) - stand 3 (m³/u) 616 1) - Powerstand - stand 4 (m³/u) 710 1) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 35/24 1) - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 47/36 1) - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/44 1) - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 57/46 1) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor - Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,3 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) motor Toebehoren en accessoires Motor - Binnenmotor (zie pagina 124) - - Gevelmotor (zie pagina 124) - - Dakmotor (zie pagina 125) - Schachtverlengstuk , ,00 Recirculatie kit ,00 - Rugwandpaneel rvs mm hoog , , mm hoog , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , ,00 Verlengkabel ,00 Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , ,00 Monoblock vervangfilter , ,00 ** hoogte met recirculatie (a) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel)

101 FLAT'LINE WANDSCHOUW Omschrijving FLAT'LINE WAND 120CM FLAT'LINE WAND 120CM Referentie 7610 rvs 7615 rvs Prijs incl. BTW 1.909, ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ - - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 33,9 - - FDE (klasse) A - - Verlichtingsefficientie (klasse) A - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D - Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor - - Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) - Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 1198 x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) (mm) (optioneel) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) recirculatie ** (mm) (optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 275 1) - stand 2 (m³/u) 463 1) - stand 3 (m³/u) 612 1) - Powerstand - stand 4 (m³/u) 698 1) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 36/26 1) - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 49/38 1) - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/44 1) - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/48 1) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor - Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,2 0,2 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) 38,5 35,5 + motor Toebehoren en accessoires Motor - Binnenmotor (zie pagina 124) - - Gevelmotor (zie pagina 124) - - Dakmotor (zie pagina 125) - Schachtverlengstuk , ,00 Recirculatie kit ,00 - Rugwandpaneel rvs mm hoog , , mm hoog , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , ,00 Verlengkabel ,00 Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , ,00 Monoblock vervangfilter , ,00 Verklaring voetnoten zie flap binnenzijde omslag

102 PRO'LINE WANDSCHOUW OMSCHRIJVING PRO'LINE WAND 90CM PRO'LINE WAND 120CM PRO'LINE WAND 150CM Referentie 7211 rvs 7221 rvs 7300 rvs Prijs incl. BTW 2.029, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) B C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 46,5 97,7 98,3 - FDE (klasse) B B B - Verlichtingsefficientie (klasse) A A B - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D E E Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 898 x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) (mm) (optioneel) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) recirculatie ** (mm) (optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax) (mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening tiptoets tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten 3) optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 41/29 49/36 48/35 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 48/35 55/42 54/41 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 53/40 60/48 61/48 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 58/45 64/52 66/54 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,31 0,3 0,27 - Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) 31, Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk , , ,00 Recirculatie kit , , ,00 Rugwandpaneel rvs mm hoog , , , mm hoog , , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , , ,00 Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , (x2) 77,00 (x2) Monoblock vervangfilter , , (x2) 139,00 (x2) ** hoogte met recirculatie (a) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel)

103 SALSA WANDSCHOUW OMSCHRIJVING SALSA WAND 60CM SALSA WAND 90CM SALSA WAND 90CM SALSA WAND 120CM Referentie EB 1020 rvs EB 1030 rvs 6201 rvs 6211 rvs Prijs incl. BTW 829,00 899, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) C C C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 85,6 84,7 84,7 83,7 - FDE (klasse) B B B B - Verlichtingsefficientie (klasse) E F F F - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D F F F Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) - Recirculatie optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 598 x x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) (mm) (optioneel) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) recirculatie ** (mm) (optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening druktoets druktoets tiptoets tiptoets - Aantal snelheden Naloopstand (min) Reinigingsindicatie voor vetfilter Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 41/31 41/31 41/31 44/34 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 55/45 56/45 49/39 52/42 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 62/52 62/51 56/45 59/48 - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) /51 67/56 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) ,69 - Positie afvoer boven boven boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk , , , ,00 Recirculatie kit met koolstof filters (set à 2 stuks) , , , ,00 Rugwandpaneel rvs mm hoog , , , , mm hoog , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging R ,00 R ,00 R ,00 R ,00 Koolstoffilters voor vervanging (set a 2 stuks) , , , ,00 ** hoogte met recirculatie (a) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel) EB 1020 EB

104 TWIST WANDSCHOUW OMSCHRIJVING TWIST WAND 90CM TWIST WAND 90CM Referentie EB 1010 rvs 6280 rvs Prijs incl. BTW 899, ,00 Eco design label - EEI (klasse) C C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 90,9 90,9 - FDE (klasse) B B - Verlichtingsefficientie (klasse) F F - Vetfilterefficientie GFE (klasse) F F Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) - Recirculatie optioneel (Koolstof) optioneel (Koolstof) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 898 x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) (mm) (optioneel) Max. hoogte met schachtverlengdeel (a) recirculatie ** (mm) (optioneel) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) Functies - Bediening druktoets tiptoets - Aantal snelheden Naloopstand (min) Reinigingsindicatie voor vetfilter - - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 42/32 42/32 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 57/46 50/40 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 63/52 57/46 - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) - 63/52 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) - 0,73 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk V 195, V 195,00 Recirculatie kit , ,00 Rugwandpaneel rvs mm hoog , , mm hoog , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging R ,00 R ,00 Koolstoffilters voor vervanging (set a 2 stuks) , ,00 EB

105 OMSCHRIJVING ZEN EILAND 120CM (VERLICHTING WARM WIT) ZEN EILANDSCHOUW ZEN EILAND 120CM (VERLICHTING NEUTRAAL WIT) Referentie 7510 wit 7520 wit Prijs incl. BTW 3.019, ,00 Eco design label - EEI (klasse) B B - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 40,9 40,9 - FDE (klasse) B B - Verlichtingsefficientie (klasse) A A - Vetfilterefficientie GFE (klasse) C C Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Soort verlichting LED (4x2W) 2700 K, warm wit + T5 (2x8W+2x21W), warm wit LED (4x2W) 4000 K, neutraal wit + T5 (2x8W+2x21W), neutraal wit - Dimbare verlichting (LED) (LED) - Met geluiddemper - Recirculatie (Monoblock) (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 1200 x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax) (mm) Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets / afstandsbediening tiptoets / afstandsbediening - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 39/26 39/26 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 52/39 52/39 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 58/45 58/45 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 61/48 61/48 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,3 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) Toebehoren en accessoires Verlengkabels t.b.v. de Zen (4x3,5m) , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , ,00 Monoblock vervangfilter , ,

106 MOOD EILANDSCHOUW OMSCHRIJVING Referentie MOOD 108CM 7550 wit Prijs incl. BTW 2.499,00 Algemene informatie Motor geïntegreerd Verlichting kookmodus (kleur- en lichtintensiteit aanpasbaar en soft on/off) LED ( K) Verlichting sfeermodus (kleur- en lichtintensiteit aanpasbaar en soft on/off) LED ( K) Met geluiddemper Recirculatie (Monoblock) Afmetingen (mm) (voor een uitgebreide maattekening, zie de website) Afmetingen (BxD) (mm) 1080 x 246 Hoogte van de dampkap (mm) 370 Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Advies afstand tussen werkblad en onderzijde afzuigkap met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Functies Bediening afstandsbediening Aantal snelheden 4 Naloopstand (minuten) 30 InTouch functie voor kookplaten Auto-Stop Reinigingsindicatie voor vetfilter Reinigingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau** Luchthoeveelheid (m3/u) (EN 61591): - Stand Stand Stand Stand Geluidsniveau (db(a) re 1 pw)/ Geluidsdruk (db(a) re 20μPa)(EN ): - Stand 1 53/41 - Stand 2 59/47 - Stand 3 64/52 - Stand 4 68/56 Technische eigenschappen Aantal metalen vetfilters 4 Elektrische aansluitwaarde (W) 200 Electriciteitsverbruik in de uit-stand P0 (W) - Electriciteitsverbruik in de stand-by-stand Ps (W) 0,6 Positie afvoer boven Gewicht afzuigkap (kg) 32 Toebehoren en accessoires Kit langere ophangkabels (4x3,5m) ,00 Vetfilter (vervanging) (x4) ,00 (x4) Monoblockfilter (vervanging) ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x4) 49,00 (x4) Monoblock vervangfilter (set a 2 stuks) ,00 104

107 FLAT'LINE EILANDSCHOUW OMSCHRIJVING FLAT'LINE EILAND 90CM FLAT'LINE EILAND 90CM FLAT'LINE EILAND 100CM Referentie 7640 rvs 7645 rvs 7650 rvs Prijs incl. BTW 2.169, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) A+ - B - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 30,9-95,9 - FDE (klasse) A - B - Verlichtingsefficientie (klasse) A - A - Vetfilterefficientie GFE (klasse) E - C Algemene informatie - Motor geïntegreerd - - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) - optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 900 x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel: optie a / optie b (mm) 1040 / / / Max. hoogte met schachtverlengdeel recirculatie **: optie a / optie b (mm) 1170 / / Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 277 1) stand 2 (m³/u) 467 1) stand 3 (m³/u) 620 1) Powerstand - stand 4 (m³/u) 707 1) 915 Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 35/24 1) 47/32 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 46/34 1) 50/35 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 53/41 1) 57/41 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 56/44 1) 64/50 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) motor Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,3 0,3 0,22 - Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) motor 38 Toebehoren en accessoires Motor - Binnenmotor (zie pagina 124) Gevelmotor (zie pagina 124) Dakmotor (zie pagina 125) - - Schachtverlengstuk: optie a , , ,00 Schachtverlengstuk: optie b , , ,00 Recirculatie kit , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , , ,00 Verlengkabel ,00 - Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , ,00 Monoblock vervangfilter , ,00 ** hoogte met recirculatie (a) en (b) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel)

108 FLAT'LINE EILANDSCHOUW OMSCHRIJVING FLAT'LINE EILAND 100CM FLAT'LINE EILAND 120CM FLAT'LINE EILAND 120CM Referentie 7655 rvs 7660 rvs 7665 rvs Prijs incl. BTW 2.069, , ,00 Eco design label - EEI (klasse) - B - - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) - 91,9 - - FDE (klasse) - B - - Verlichtingsefficientie (klasse) - A - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) - D - Algemene informatie - Motor geïntegreerd Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor - - Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting - Met geluiddemper - Recirculatie - optioneel (Monoblock) - Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 1000 x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel: optie a / optie b (mm) 1040 / / / Max. hoogte met schachtverlengdeel recirculatie **: optie a / optie b (mm) / Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax) (mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten optioneel optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter - - Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) 1) 348 1) - stand 2 (m³/u) 1) 432 1) - stand 3 (m³/u) 1) 611 1) - Powerstand - stand 4 (m³/u) 1) 920 1) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 1) 47/32 1) - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 1) 51/36 1) - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 1) 57/41 1) - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 1) 65/51 1) Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) 12 + motor motor - Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,22 0,3 0,3 - Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap/ motorhuis (kg) 35 + motor motor Toebehoren en accessoires Motor - Binnenmotor (zie pagina 124) - - Gevelmotor (zie pagina 124) - - Dakmotor (zie pagina 125) - Schachtverlengstuk: optie a , , ,00 Schachtverlengstuk: optie b , , ,00 Recirculatie kit ,00 - InTouch set incl. afstandsbediening 3) , , ,00 Verlengkabel , ,00 Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , , ,00 Monoblock vervangfilter ,00 - ** hoogte met recirculatie (a) en (b) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel)

109 PRO'LINE EILANDSCHOUW OMSCHRIJVING PRO'LINE EILAND 100CM PRO'LINE EILAND 120CM Referentie 7241 rvs 7251 rvs Prijs incl. BTW 2.449, ,00 Eco design label - EEI (klasse) B B - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 89,5 92,7 - FDE (klasse) B B - Verlichtingsefficientie (klasse) A A - Vetfilterefficientie GFE (klasse) C B Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor Soort verlichting LED (4x2W, kleur 2700 K) LED (4x2W, kleur 2700 K) - Dimbare verlichting Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 1000 x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel: optie a / optie b (mm) 1213 / / Max. hoogte met schachtverlengdeel recirculatie **: optie a / optie b (mm) 1229 / / Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets tiptoets - Aantal snelheden 3 + Powerstand 3 + Powerstand - Powerstand met automatische terugschakeling (min) Naloopstand (min) InTouch functie voor kookplaten optioneel optioneel - Auto-Stop - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) Geluidsniveau (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 47/32 47/32 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 52/37 52/37 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 59/44 59/44 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 65/51 65/51 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,31 0,31 - Positie afvoer boven boven - Gewicht afzuigkap (kg) Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk: optie a , ,00 Schachtverlengstuk: optie b , ,00 Recirculatie kit , ,00 InTouch set incl. afstandsbediening 3) , ,00 Set 4x ledverlichting kleur 4000 K ter vervanging , ,00 Kit aansluiting externe klep of verlichting , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging , (x2) 77,00 (x2) Monoblock vervangfilter , (x2) 139,00 (x2)

110 SALSA EILANDSCHOUW OMSCHRIJVING Referentie SALSA EILAND 90CM 6240 rvs Prijs incl. BTW 1.879,00 Eco design label - EEI (klasse) C - AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 112,3 - FDE (klasse) B - Verlichtingsefficientie (klasse) F - Vetfilterefficientie GFE (klasse) E Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Zonder motor, geschikt voor binnenmotor, gevelmotor en dakmotor - - Soort verlichting halogeen (4x20W) - Dimbare verlichting - - Met geluiddemper - - Recirculatie optioneel (Koolstof) Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD) (mm) 900 x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Hoogte met recirculatie ** (Hmin-Hmax) (mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel: optie a / optie b (mm) 1170 / - - Max. hoogte met schachtverlengdeel recirculatie **: optie a / optie b (mm) 1170 / - - Advies montagehoogte met elektrische of keramische kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Montagehoogte met gas of inductie kookplaat (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) 150 (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening tiptoets - Aantal snelheden 4 - Powerstand met automatische terugschakeling (min) - - Naloopstand (min) 10 - InTouch functie voor kookplaten - - Auto-Stop - - Reinigingsindicatie voor vetfilter - Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) stand 3 (m³/u) Powerstand - stand 4 (m³/u) 621 Geluidsniveau (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 38/26 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 46/34 - stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 52/40 - Powerstand - stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 60/47 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters 2 - Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) - - Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) 0,74 - Positie afvoer boven - Gewicht afzuigkap (kg) 29 Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk: optie a V 365,00 Recirculatie kit met koolstof filters (set à 2 stuks) ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging R (x2) 49,00 (x2) Koolstoffilters voor vervanging (set a 2 stuks) ,00 ** hoogte met recirculatie (a) en (b) hoogte met schachtverlengdeel (optioneel)

111 HR WANDSCHOUW OMSCHRIJVING PICCOLO HR WAND 90CM ANDANTE HR WAND 60CM ANDANTE HR WAND 90CM Referentie HR 8090 rvs / HR DF 8090 rvs HR 3060 rvs HR 3090 rvs Prijs incl. BTW 1.539, , ,00 Algemene informatie - Model HR 8090 voor een centraal ventilatiesysteem/ HR DF 8090 voor vraaggestuurde ventilatiesystemen (zonder afsluitbare klep) HR 3060 voor een centraal ventilatiesysteem HR 3090 voor een centraal ventilatiesysteem - Soort verlichting halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) - Dimbare verlichting Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxD)(mm) 898 x x x Hoogte van de afzuigkap (Hmin - Hmax)(mm) Max. hoogte met schachtverlengdeel (mm)(optioneel) Diepte achterrand wandschouw (i.v.m. achterwand)(mm) Montagehoogte (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening druktoets druktoets druktoets - Luchtgordijnfunctie d.m.v. inblaasventilator - Voorzien van afsluitbare klep (HR 8090) Luchthoeveelheid en geluidsniveau - Benodigde luchthoeveelheid (EN 61591) Afhankelijk van het ventilatiesysteem (min. 125 m³/u - max. 175 m³/u voor de afzuigkap) Afhankelijk van het ventilatiesysteem (min. 125 m³/u - max. 175 m3/u voor de afzuigkap) Afhankelijk van het ventilatiesysteem (min. 125m3/u - max. 175 m3/u voor de afzuigkap) - Geluidsniveau (EN ) (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 45/34 45/34 45/34 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Filter klasse EU2 EU2 EU2 - Drukverlies bij 125 m³/u (Pa) Elektrische aansluitwaarde (W) Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap (kg) Toebehoren en accessoires Schachtverlengstuk V 175, V 175, V 175,00 Rugwandpaneel: mm hoog , , , mm hoog , ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging (x3) 49,00 (x3) (x2) 49,00 (x2) (x3) 49,00 (x3) HR 8090 HR DF 8090 HR 3060 HR

112 HR VLAKSCHERM HR ONDERBOUW OMSCHRIJVING HR VLAKSCHERM 60CM HR VLAKSCHERM 90CM HR ONDERBOUW 60CM Referentie HR 2060 rvs HR 2090 rvs HR 1060 rvs / HR DF 1060 rvs Prijs incl. BTW 699,00 899,00 419,00 Algemene informatie - Model HR 2060 voor een centraal ventilatiesysteem HR 2090 voor een centraal ventilatiesysteem HR 1060 voor een centraal ventilatiesysteem/ HR DF 1060 voor vraaggestuurde ventilatiesystemen (zonder afsluitbare klep) - Soort verlichting halogeen (2x20W) halogeen (2x20W) halogeen (1x28W)(E14) - Kleur decorlijst aluminium (demontabel) aluminium (demontabel) - Afmetingen (mm) - Afmetingen (BxDxH)(mm) 598 x 295 x x 295 x x 520 x Minimale afmeting kast (BxDxH) (mm) 600 x 295 x x 295 x Hoogte decorlijst (mm) Montagehoogte (Hmin-Hmax)(mm) Diameter uitblaasopening (mm) (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening d.m.v. schuiflade d.m.v. schuiflade druktoets - Luchtgordijnfunctie d.m.v. inblaasventilator - Voorzien van afsluitbare klep d.m.v. schuiflade d.m.v. schuiflade (HR 1060) Luchthoeveelheid en geluidsniveau - Benodigde luchthoeveelheid (EN 61591) Afhankelijk van het ventilatiesysteem (min. 125 m³/u - max. 175 m³/u voor de afzuigkap) Afhankelijk van het ventilatie systeem (min. 125 m³/u - max. 175 m³/u voor de afzuigkap) Afhankelijk van het ventilatiesysteem (min. 125 m³/u - max. 175 m3/u voor de afzuigkap) - Geluidsniveau (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) (EN ) 45/34 49/38 45/34 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters Filter klasse EU2 EU2 EU2 - Drukverlies bij 125 m³/u (Pa) Elektrische aansluitwaarde (W) Positie afvoer boven boven boven - Gewicht afzuigkap (kg) Filters voor vervanging - Vetfilters voor vervanging , (x2) 49,00 (x2) HR 2060 HR 2090 HR 1060 HR DF 1060

113 WERKBLADAFZUIGING OMSCHRIJVING Referentie UP_SIDE 7901 rvs Prijs incl. BTW 1.809,00 De UP_SIDE is exclusief de domino inductie kookplaten. Eco design label EEI (klasse) C AEC Jaarlijks energieverbuik (kwh/jaar) 78,3 FDE (klasse) D - Verlichtingsefficientie (klasse) - - Vetfilterefficientie GFE (klasse) D Algemene informatie - Motor geïntegreerd - Met geluiddemper - Recirculatie optioneel (Monoblock) Afmetingen (mm) - Afmetingen afzuigkap (BxDxH) (mm) 472 x 520 x 222 zie voor - Uitsparingsmaat (BxD)(mm) informatie - Diameter uitblaasopening (mm) 150 (voor een uitgebreide maattekening zie novynederland.nl) Functies - Bediening automatisch - Aantal snelheden 2 Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - stand 1 (m³/u) stand 2 (m³/u) 559 Geluidsniveau (EN ) - stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 56/45 - stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 62/50 Technische eigenschappen - Aantal metalen vetfilters 1 - Elektrische aansluitwaarde (W) Verbruik in de 'uit' stand P0 (W) 0 - Verbruik in de 'Stand-By' stand Ps (W) - - Positie afvoer voor/achter - Gewicht afzuigkap (kg) 15 Toebehoren en accessoires Recirculatie kit: - Uitblaasbox (98mm hoog) met Monoblock recirculatiefilter (RVS) ,00 - Uitblaasbox (140mm hoog) met Monoblock recirculatiefilter (RVS) ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (RVS)(270x500x295mm) ,00 - Uitblaasbox met Monoblock recirculatiefilter (wit)(270x500x295mm) ,00 Adapter voor aansluiting plat kanaal ,00 Filters voor vervanging Vetfilters voor vervanging ,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox (x2) 129,00 Monoblock vervangfilter t.b.v. uitblaasbox / ,00 uitsparing voor opbouw van de UP_side + 2x domino Verklaring voetnoten zie flap binnenzijde omslag

114 WERKBLADAFZUIGING OMSCHRIJVING ONE Referentie 1811 INDUCTIE KOOKPLAAT Prijs incl. BTW 3299,00 Algemene informatie Aantal octagonale kookzones (220 x 180 mm) 4 Vermogen per zone (min. - max. / super power) (W) /3700 Bediening / kleur bediening slider met witte LED's Aantal vermogensstanden 9 + power + super power Soort rand afgerond Uitvoering zwart opaakglas Afmetingen (mm) Afmetingen (BxDxH) (mm) 780 x 520 x 179 Uitsparingsmaat opbouw of vlakbouw (BxD)(mm) 750 x 490 Afmetingen freesrand bij vlakbouw (BxDxH) (mm) 784 x 524 x 6 Minimale afstand tot achterwand (mm) 55 Functies Automatische bridgefunctie (2x) Warmhoudfunctie (42, 70 en 94 C) Stop&Go Timerfunctie + kookwekker voor alle kookzones Pandetectie Aankookautomaat Grillfunctie (alleen i.c.m. grillplaat) Veiligheden Kinderslot Overkookbeveiliging Veiligheidsuitschakeling Restwarmte indicatie WERKBLADAFZUIGING Algemene informatie Motor geintegreerd Met geluiddemper Recirculatie / Afvoerkanaal naar buiten / Aantal metalen vetfilters 2 Functies Bediening touchcontrol Aantal snelheden traploos Naloopstand (minuten) 10 of 30 Auto-Stop Reinigingsindicatie voor vetfilter Reinigings-, vervangingsindicatie voor recirculatiefilter Afzuiging op 1 of beide zijden regelbaar Afzuiging op twee hoogte niveaus 3-voudig opvangreservoir Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (m³/u) (EN 61591): - Minimaal Maximaal 640 Geluidsniveau (db(a) re 1 pw) / Geluidsdruk (db(a) re 20μPa)(EN ): - Minimaal 40/27 - Maximaal 70/57 Technische eigenschappen Elektrische aansluitwaarde (W) 7560 Aansluiting en aantal fasen 230V - 1P+N/ 3P - 50Hz 400V - 2P+N/ 3P+N - 50Hz Electriciteitsverbruik in de uit-stand P0 (W) - Electriciteitsverbruik in de stand-by-stand Ps (W) <0,5 Uitblaasopening (LxB) (mm) 89 x 222 Positie afvoer achter / naar beneden achter / naar beneden Toebehoren en accessoires Recirculatie oplossingen: - Recirculatiekit compleet (bestaande uit plint recirculatiebox type , monoblock filters, plat afvoerkanaal en bochten)(bij min. kastdiepte 60cm) Opbouw 544,00 - Plint recirculatiebox incl. monoblock filters (RVS) (98x818x290mm) ,00 - Plint recirculatiebox incl. monoblock filters (RVS) (140x820x298mm) ,00 Zijprofielen kookplaat met zelfklevende strips (toepasbaar bij opbouw) ,00 Filters voor vervanging Vetfilter voor vervanging (x2) (x2) 49,00 (x2) Monoblock vervangfilters t.b.v en (vervanging) Vlakbouw (x2) 129,00 (x2) Monoblock filters t.b.v (vervanging) (x2) 129,00 (x2) Opbouw 1811 Opbouw Vlakbouw Vlakbouw Vlakbouw Opbouw Opbouw Vlakbouw afmetingen in mm E F K S R S T X Opbouw Vlakbouw

115 INDUCTIEKOOKPLATEN OMSCHRIJVING INDUCTIE COMFORT 59CM INDUCTIE COMFORT 78CM INDUCTIE COMFORT 78CM INDUCTIE COMFORT 88CM Referentie Prijs incl. BTW 979, , , ,00 Algemene informatie - Aantal inductiezones InTouch functie voor de afzuigkap 3) Bediening slider slider slider ronde slider - Kleur verlichting bediening rood rood rood rood - Aantal vermogensstanden Soort rand 7) facet facet facet facet - Uitvoering zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas - Inductoren rond rond rond rond Afmetingen (mm) - Afmetingen van de kookplaat (BxDxH) (mm) 590 x 520 x x 520 x x 520 x x 520 x 59 - Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 560 x x x x Minimale afstand tot achterwand (mm) Vermogen en diameter inductor Vermogen (W) - kookzone linksvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone linksachter (min-max powerstand) I I I I kookzone middenvoor (min-max powerstand) kookzone middenachter (min-max powerstand) kookzone midden (min-max powerstand) I kookzone rechtsvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone rechtsachter (min-max powerstand) I I I I 3000 Diameter inductor (mm) - kookzone linksvoor 200 mm 200 mm 200 mm 160 mm - kookzone linksachter 160 mm 160 mm 160 mm 160 mm - kookzone middenvoor kookzone middenachter kookzone midden mm - kookzone rechtsvoor 160 mm 160 mm 160 mm 160 mm - kookzone rechtsachter 200 mm 200 mm 200 mm 200 mm Functies - Powerfunctie - Super Powerfunctie Automatische bridgefunctie Warmhoudfunctie (70 ºC) (70 ºC) (70 ºC) (70 ºC) - Stop & Go - Timerfunctie + kookwekker voor alle kookzones - Pandetectie - Aankookautomaat - Grill functie Veiligheden - Kinderslot - Overkookbeveiliging - Veiligheidsuitschakeling - Restwarmtefunctie Technische eigenschappen - Elektrische aansluitwaarde (W) Aantal fasen aansluiting Afmetingen t.b.v. opbouw of vlakbouw van de Inductie kookplaat (zie tekeningen) A (mm) B (mm) E (mm) F (mm) H (mm) R (mm) S (mm) T (mm) K (mm) P (mm) Afmeting voor opbouw Afmeting voor semi-vlakbouw Afmeting kookplaat 113

116 INDUCTIEKOOKPLATEN OMSCHRIJVING INDUCTIE POWER 59CM INDUCTIE POWER 78CM INDUCTIE POWER 78CM INDUCTIE POWER 100CM Referentie Prijs incl. BTW 1.439, , , ,00 Algemene informatie - Aantal inductiezones InTouch functie voor de afzuigkap 3) - - Bediening slider slider slider slider - Kleur verlichting bediening rood rood rood rood - Aantal vermogensstanden Soort rand 7) facet facet facet facet - Uitvoering zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas - Inductoren octagonaal/ rond rond rond rond Afmetingen (mm) - Afmetingen van de kookplaat (BxDxH) (mm) 590 x 520 x x 520 x x 520 x x 400 x 49 - Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 560 x x x x Minimale afstand tot achterwand (mm) Vermogen en diameter inductor Vermogen (W) - kookzone linksvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone linksachter (min-max powerstand) I I I I kookzone middenvoor (min-max powerstand) kookzone middenachter (min-max powerstand) kookzone midden (min-max powerstand) kookzone rechtsvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone rechtsachter (min-max powerstand) I I I I 3700 Diameter inductor (mm) - kookzone linksvoor 220 x 180 mm 210 mm 210 mm 210 mm - kookzone linksachter 220 x 180 mm 210 mm 210 mm 210 mm - kookzone middenvoor kookzone middenachter kookzone midden kookzone rechtsvoor 180 mm 210 mm 210 mm 210 mm - kookzone rechtsachter 180 mm 210 mm 210 mm 210 mm Functies - Powerfunctie - Super Powerfunctie - Automatische bridgefunctie (1x) rechts (1x) links (1x) links (1x) rechts - Warmhoudfunctie (42 en 70 ºC) (42 en 70 ºC) (42 en 70 ºC) (42 en 70 ºC) - Stop & Go - Timerfunctie + kookwekker voor alle kookzones - Pandetectie - Aankookautomaat - Grill functie Veiligheden - Kinderslot - Overkookbeveiliging - Veiligheidsuitschakeling - Restwarmtefunctie Technische eigenschappen - Elektrische aansluitwaarde (W) Aantal fasen aansluiting Afmetingen t.b.v. opbouw of vlakbouw van de Inductie kookplaat (zie tekeningen) A (mm) B (mm) E (mm) F (mm) H (mm) R (mm) S (mm) T (mm) K (mm) P (mm) Afmeting voor opbouw Afmeting voor semi-vlakbouw 114 Afmeting kookplaat

117 INDUCTIEKOOKPLATEN OMSCHRIJVING INDUCTIE PRO 59CM INDUCTIE PRO 78CM INDUCTIE PRO 91CM INDUCTIE PRO 88CM Referentie Prijs incl. BTW 1.829, , , ,00 Algemene informatie - Aantal inductiezones InTouch functie voor de afzuigkap 3) Bediening slider slider slider slider - Kleur verlichting bediening wit wit wit wit - Aantal vermogensstanden Soort rand 7) afgerond afgerond afgerond afgerond - Uitvoering zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas zwart opaakglas - Inductoren octagonaal octagonaal octagonaal octagonaal Afmetingen (mm) - Afmetingen van de kookplaat (BxDxH) (mm) 590 x 520 x x 520 x x 410 x x 520 x 49 - Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 560 x x x x Minimale afstand tot achterwand (mm) Vermogen en diameter inductor Vermogen (W) - kookzone linksvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone linksachter (min-max powerstand) I I I I kookzone middenvoor (min-max powerstand) I kookzone middenachter (min-max powerstand) I kookzone midden (min-max powerstand) I kookzone rechtsvoor (min-max powerstand) I I I I kookzone rechtsachter (min-max powerstand) I I I I 3700 Diameter inductor (mm) - kookzone linksvoor 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm - kookzone linksachter 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm - kookzone middenvoor x 180 mm kookzone middenachter x 180 mm kookzone midden mm - kookzone rechtsvoor 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm - kookzone rechtsachter 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm 220 x 180 mm Functies - Powerfunctie - Super Powerfunctie - Automatische bridgefunctie (2x) (3x) (2x) (2x) - Warmhoudfunctie (42, 70 en 94 ºC) (42, 70 en 94 ºC) (42, 70 en 94 ºC) (42, 70 en 94 ºC) - Stop & Go - Timerfunctie + kookwekker voor alle kookzones - Pandetectie - Aankookautomaat - Grillfunctie Veiligheden - Kinderslot - Overkookbeveiliging - Veiligheidsuitschakeling - Restwarmtefunctie Technische eigenschappen - Elektrische aansluitwaarde (W) Aantal fasen aansluiting Toebehoren en accessoires Grillplaat , , , ,00 Zijprofielen kookplaat , , ,00 Afmetingen t.b.v. opbouw of vlakbouw van de Inductie kookplaat (zie tekeningen) A (mm) B (mm) E (mm) F (mm) H (mm) R (mm) S (mm) T (mm) K (mm) P (mm) Afmeting kookplaat Afmeting voor opbouw Afmeting voor semi-vlakbouw 115

118 INDUCTIEKOOKPLATEN OMSCHRIJVING INDUCTIE DOMINO TEPPAN YAKI 38CM INDUCTIE DOMINO TEPPAN YAKI 58CM INDUCTIE DOMINO PRO 38CM Referentie Prijs incl. BTW 2159, , ,00 Algemene informatie - Aantal inductiezones InTouch functie voor de afzuigkap 3) Bediening slider slider slider - Kleur verlichting bediening rood rood rood - Soort rand 7) afgerond afgerond afgerond - Uitvoering rvs/ zwart opaakglas rvs/ zwart opaakglas zwart opaakglas - Inductoren rond rond octagonaal Afmetingen (mm) - Afmetingen van de kookplaat (BxDxH) (mm) 380 x 520 x x 520 x x 520 x 48 - Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 360 x x x Minimale afstand tot achterwand (mm) Vermogen en diameter inductor Vermogen (W) - kookzone voorzijde (min-max powerstand) max max I kookzone voorzijde (min-max powerstand) max max I kookzone achterzijde (min-max powerstand) - max kookzone achterzijde (min-max powerstand) - max Diameter inductor (mm) - kookzone mm 145 mm 220 x 180 mm - kookzone mm 145mm 220 x 180 mm - kookzone mm - - kookzone 4-145mm - Functies - Powerfunctie Super Powerfunctie Bridgefunctie - - Warmhoudfunctie (120, 150 en 180 ºC) (120, 150 en 180 ºC) (42, 70 en 94 ºC) - Stop & Go - Timerfunctie voor alle kookzones - Pandetectie Aankookautomaat - - Veiligheden - Kinderslot - Overkookbeveiliging Veiligheidsuitschakeling - Restwarmtefunctie Technische eigenschappen - Elektrische aansluitwaarde (W) Aantal fasen aansluiting Afmetingen t.b.v. opbouw of vlakbouw van de Domino (zie tekeningen) A (mm) B (mm) E (mm) F (mm) H (mm) R (mm) S (mm) T (mm) K (mm) P (mm) Vervolg tabel op pagina 118 > Afmeting kookplaat Afmeting voor opbouw Afmeting voor semi-vlakbouw 116 Verklaring voetnoten zie flap binnenzijde omslag

119 INDUCTIEKOOKPLATEN OMSCHRIJVING INDUCTIE DOMINO COMFORT 38CM DOMINO WOK 38CM Referentie (incl. Demeyere wokpan) Prijs incl. BTW 659, ,00 Algemene informatie - Aantal inductiezones InTouch functie voor de afzuigkap 3) Bediening touchcontrol slider - Kleur verlichting bediening rood rood - Soort rand 7) afgerond afgerond - Uitvoering zwart opaakglas zwart opaakglas - Inductoren rond rond Afmetingen (mm) - Afmetingen van de kookplaat (BxDxH) (mm) 380 x 520 x x 520 x Uitsparingsmaat (BxD)(mm) 270 x x Minimale afstand tot achterwand (mm) Vermogen en diameter inductor Vermogen (W) - kookzone voorzijde (min-max powerstand) max I kookzone voorzijde (min-max powerstand) I kookzone achterzijde (min-max powerstand) kookzone achterzijde (min-max powerstand) - - Diameter inductor (mm) - kookzone mm 314 mm - kookzone mm - - kookzone kookzone Functies - Powerfunctie - Super Powerfunctie Bridgefunctie Warmhoudfunctie - (42, 70 en 94 ºC) - Stop & Go - - Timerfunctie voor alle kookzones - Pandetectie - Aankookautomaat - Veiligheden - Kinderslot - Overkookbeveiliging - Veiligheidsuitschakeling - Restwarmtefunctie Technische eigenschappen - Elektrische aansluitwaarde (W) Aantal fasen aansluiting 1 1 Afmetingen t.b.v. opbouw of vlakbouw van de Domino (zie tekeningen) A (mm) B (mm) E (mm) F (mm) H (mm) R (mm) 8 8 S (mm) T (mm) K (mm) 4 6 P (mm)

120 MOTOREN Omschrijving MOTOR OP AFSTAND BINNEN GEVELMOTOR Platdakmotor 48,8CM Referentie ZWART rvs Prijs incl. BTW 539,00 879, ,00 Algemene informatie Motor geïntegreerd Met geluiddemper - Met geïsoleerde platdakopstand - - Met geïsoleerde platdakopstand en geluiddemper Met automatische terugslagklep - Met geïsoleerde schakelaar - - Minimale/ maximale werk temperatuur ( C) / 50 Afmetingen (mm) Afmetingen (BxDxH) (mm) 309 x 280 x x 130 x x 388 x 488 Diameter uitblaasopening (mm) Diameter inlaat (kanaal)(mm) Diameter inlaat (opening op muur/dak)(mm) Functies Bediening in combinatie met de afzuigkap in combinatie met de afzuigkap in combinatie met de afzuigkap Aantal snelheden 3 + power 3 + power 3 + power Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - Stand 1 (m3/u) Stand 2 (m3/u) Stand 3 (m3/u) Powerstand / stand 4 (m3/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - Stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 42/30 43/ Stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 47/35 49/ Stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 53/40 52/ Powerstand / stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) 57/43 56/43 - Geluidsniveau gemeten aan de zuigzijde Lwa5 (db(a) (DIN ) - Stand 1 (db(a)) Stand 2 (db(a)) Stand 3 (db(a)) Powerstand / stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Technische eigenschappen Elektrische aansluitwaarde (W) Positie afvoer boven/ rechts/ links/ voor/ achter onder vertikaal Gewicht motorunit (kg) ,3 Materiaal dakmotor - - aluminium (ALMG3), zeewater bestendig Materiaal platdakopstand - - aluminium (ALMG3), zeewater bestendig Materiaal terugslagklep - - gegalvaniseerd Toebehoren en accessoires Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , , ,00 * Geluidsniveau gemeten volgens de norm EN , debieten volgens EN ** InTouch biedt de mogelijkheid uw Novy dampkap te bedienen vanaf de Novy inductiekookplaat. Een aantal modellen zijn standaard voorzien van InTouch. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een aantal modellen aan te passen voor InTouch door de kit voor afstandsbediening als optie te bestellen. 118

121 MOTOREN Omschrijving PLATDAKMOTOR 48,8CM PLATDAKMOTOR 78,4CM PLATDAKMOTOR 78,4CM Referentie met geluiddemper met geluiddemper Prijs incl. BTW 1.479, , ,00 Algemene informatie Motor geïntegreerd Met geluiddemper - Met geïsoleerde platdakopstand - - Met geïsoleerde platdakopstand en geluiddemper - Met automatische terugslagklep Met geïsoleerde schakelaar Minimale/ maximale werk temperatuur ( C) - 25 / / / 50 Afmetingen (mm) Afmetingen (BxDxH) (mm) 388 x 388 x x 388 x x 388 x 784 Diameter uitblaasopening (mm) Diameter inlaat (kanaal)(mm) Diameter inlaat (opening op muur/dak)(mm) Functies Bediening in combinatie met de afzuigkap in combinatie met de afzuigkap in combinatie met de afzuigkap Aantal snelheden 3 + power 3 + power 3 + power Luchthoeveelheid en geluidsniveau Luchthoeveelheid (EN 61591) - Stand 1 (m3/u) Stand 2 (m3/u) Stand 3 (m3/u) Powerstand / stand 4 (m3/u) Geluidsniveau / Geluidsdruk (EN ) - Stand 1 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Stand 2 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Stand 3 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Powerstand / stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Geluidsniveau gemeten aan de zuigzijde Lwa5 (db(a) (DIN ) - Stand 1 (db(a)) Stand 2 (db(a)) Stand 3 (db(a)) Powerstand / stand 4 (db(a) re 1 pw/ db(a) re 20μPa) Technische eigenschappen Elektrische aansluitwaarde (W) Positie afvoer vertikaal vertikaal vertikaal Gewicht motorunit (kg) 12,5 10,7 13,9 Materiaal dakmotor aluminium (ALMG3), zeewater bestendig aluminium (ALMG3), zeewater bestendig aluminium (ALMG3), zeewater bestendig Materiaal platdakopstand aluminium (ALMG3), zeewater bestendig aluminium (ALMG3), zeewater bestendig aluminium (ALMG3), zeewater bestendig Materiaal terugslagklep gegalvaniseerd gegalvaniseerd gegalvaniseerd Toebehoren en accessoires Verlengkabel voor motor op afstand (5m) , , ,00 * Geluidsniveau gemeten volgens de norm EN , debieten volgens EN ** InTouch biedt de mogelijkheid uw Novy dampkap te bedienen vanaf de Novy inductiekookplaat. Een aantal modellen zijn standaard voorzien van InTouch. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een aantal modellen aan te passen voor InTouch door de kit voor afstandsbediening als optie te bestellen. 119

122 UITBLAASBOXEN OMSCHRIJVING UITBLAASBOX UITBLAASBOX UITBLAASBOX UITBLAASBOX Referentie rvs wit wit rvs rvs Prijs incl. BTW 431,00 318,00 470,00 430,00 Algemene informatie Kleur rooster rvs wit wit rvs rvs Inclusief monoblock filter Te monteren in schouw/ plafond/ kast schouw/ plafond/ kast plint/ schouw/ plafond/ kast plint Positie aansluiting kanaal links/ rechts/ achter/ boven/ onder links/ rechts/ achter/ boven/ onder links/ rechts/ achter/ boven links/ rechts/ achter Afmetingen (mm) Afmetingen (HxBxD) (mm) 270 x 500 x x 320 x x 820 x x 818 x 290 Uitsparingsmaat (HxB)(mm) 255 x x x x 800 Minimale hoogte plint (mm) Diameter/ Afmeting inlaat (mm) x x 90 Filters voor vervanging Monoblock filter voor vervanging , , , ,00 De uitblaasbox is de ideale oplossing om van een afzuigkap een goedwerkende recirculatieafzuigkap te maken. De uitblaasbox kan in een bestaande structuur in een wand, een plafond of keukenplint en uiteraard in de zelf ontworpen schouw worden ingebouwd. Afhankelijk van het type afzuigkap wordt de keuze gemaakt voor de uitblaasbox. Let hierbij op de afmeting van de aansluittuit van de afzuigkap. De uitblaasbox brengt vervolgens de gefilterde lucht weer terug in de keuken. De uitblaasbox is standaard voorzien van het monoblock recirculatiefilter. 120

123 ACCESSOIRES Onderhoud en installatie Art. nr. Prijs in 5 Onderhoudsmiddel RVS-cleaner Voor het optimaal reinigen van de afzuigkap ,00 Zijprofielen kookplaat met zelfklevende strips Toepasbaar bij opbouw Geschikt voor Pro Inductie reeks (m.u.v. 1777) ,00 Kit voor aansturing externe verlichting en klep ,00 Adapter voor aansluiting platkanaal Voor de Pure line, Mini Pure line en Maxi Pure line kan gekozen worden om een adapter op de afzuigkap te monteren om de inbouwhoogte minimaal te houden. Adapter platkanaal aansluiting plafondunit Pure line ,00 Adapter platkanaal aansluiting Mini Pure line en Maxi Pure line ,00 Bij de UP_SIDE kan gekozen worden om een adapter op de uitblaasopening te monteren waardoor er direct binnen de afmetingen van de UP_SIDE met een platkanaal naar beneden gewerkt kan worden. Deze adapter uitsluitend toepassen bij beperkte inbouwdiepte. Adapter platkanaal aansluiting plafondunit UP_SIDE ,00 Plat afvoerkanaal en toebehoren (alleen voor afzuigkappen met afvoer Ø 150 mm): Plat afvoerkanaal Lengte 1000 mm, afm. 89x222x1000 mm ,00 Verbindingsstuk Verbindingsstuk, platkanaal afm. 94x227x80 mm ,00 Horizontale bocht Bocht horizontaal (90 ) met luchtgeleiders, platkanaal afm. 94x227x290 mm ,00 Verticale bocht Bocht verticaal (90 ) met luchtgeleiders, platkanaal afm. 94x175x227 mm ,00 121

124 ACCESSOIRES Onderhoud en installatie Art. nr. Prijs in 5 Bocht 15 Bocht 15 voor platte kanalen afm. 94x227x138 mm ,20 Hoekadapter Hoekovergang naar Ø 150 mm, met luchtgeleiders, afm. 94x227x205 mm ,00 Overgangsstuk Overgang naar Ø 150 mm, afm. 94x227x190 mm ,00 Muurdoorvoer Rvs jaloezierooster met terugslagklep, afm. 290x160 mm Diepte verbindingsstuk 120 mm ,00 Rond afvoerkanaal en toebehoren: Rond afvoerkanaal Lengte 1000 mm, Ø 125 mm ,00 Lengte 1000 mm, Ø 150 mm ,00 Verbindingsstuk Verbindingsstuk Ø 125 mm ,00 Rond kanaal Verbindingsstuk Ø 150 mm ,50 Ronde bocht Bocht 90, Ø 125 mm, met luchtgeleiders ,00 Bocht 90, Ø 150 mm, met luchtgeleiders ,00 Mechanisch buitenmuurrooster Muurdoorvoer Ø 150 mm met mechanische klep welke opent bij ,00 het aanzetten van de afzuigkap en sluit bij het uitzetten van de afzuigkap Buitenmuurrooster Aluminium jaloezierooster voor Ø 125 mm, afm. 173x173 mm ,00 Aluminium jaloezierooster voor Ø 150 mm, afm. 210x210 mm ,00 Aluminium jaloezierooster voor Ø 200 mm, afm. 246x246 mm ,00 Flexibele aluminium ventilatieslang type AKA AKA 128 Ø 128 mm, lengte 10 meter ,00 AKA 152 Ø 152 mm, lengte 10 meter ,00 122

125 Art. nr. Prijs in 5 Stugge flexibele aluminium ventilatieslang type SFS SFS II 125 Ø 128 mm, lengte 3 meter ,00 SFS II 150 Ø 152 mm, lengte 3 meter ,00 SFS II 200 Ø 202 mm, lengte 3 meter ,00 Flexibele geluiddempende slang (met afgeplakte einden) type FGD FGD Ø 128 mm, lengte 100 cm ,00 FGD Ø 152 mm, lengte 100 cm ,00 Terugslagklep BDS 125 Ø 125 mm ,00 BDS 150 Ø 150 mm ,00 Elektrische klep Elektrische klep O125mm, 230V, N/C met veerteruggang, te combineren met kit ,00 Elektrische klep O150mm, 230V, N/C met veerteruggang, te combineren met kit ,00 Broekstuk t.b.v. afzuigkappen met 2 uitlaten Ø 125 mm 2 x Ø 125 mm - 1 x Ø 150 mm ,00 2 uitlaten Ø 150 mm 2 x Ø 150 mm - 1 x Ø 200 mm ,00 Slangklemmen Slangklemmen Instelbereik Ø mm ,50 Slangklemmen Instelbereik Ø mm ,50 Aluminium tape breed 50 mm Rol à 50 meter ,00 123

C A T A L O G U S

C A T A L O G U S CATALOG US 2017 VERKLARING SYMBOLEN AFZUIGKAPPEN 1m60 Ecosmart Afzuigkappen met motor (directe afvoer) Afstandsbediening InTouch Inbouwhoogte: De inbouwhoogte is de afstand tussen de kookplaat en de afzuigkap.

Nadere informatie

C A T A L O G U S 2 018

C A T A L O G U S 2 018 CATALOGUS 2018 OP ZOEK N A A R INSPIRATIE? Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken of verbouwing? Op onze website of via onze sociale media kanalen ontdekt u alle mogelijkheden met onze producten.

Nadere informatie

Het begint met een NOVY

Het begint met een NOVY Het begint met een NOVY VOORJAAR 2016 INSPIRED BY QUALITY ECOSMART, DE ENERGIEVRIENDELIJKE AFZUIGKAPPEN VAN NOVY Als specialist vinden wij het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt wanneer het gaat

Nadere informatie

Het begint met een NOVY

Het begint met een NOVY VOETNOTEN Het begint met een NOVY NAJAAR 2015 Novy Nederland B.V. Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam Postbus 13615 3004 HP Rotterdam info@novynederland.nl www.novynederland.nl P56501A071 Najaar 2015 INSPIRED

Nadere informatie

Nieuwigheden Novy collectie 2014

Nieuwigheden Novy collectie 2014 Nieuwigheden Novy collectie 2014 INSPIRED BY QUALITY Pure line De nieuwe generatie 1m60 in optie 2 Unieke ledverlichting De ledverlichting is speciaal ontworpen door Novy en wordt op een discrete manier

Nadere informatie

Premium Innovation Products

Premium Innovation Products Premium Innovation Products INSPIRED BY QUALITY Novy, inspired by quality Novy Premium Innovation Products De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename, centrale plek in het huis, waar

Nadere informatie

CATALOG US + PREMIUM COLLECTIE

CATALOG US + PREMIUM COLLECTIE CATALOG US 2017 + PREMIUM COLLECTIE SET ACTIE 2017 5JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE 5% korting op de set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende productgroepen* 10% korting op de set bij aankoop

Nadere informatie

CATALOG US. De kracht van stilte. voorjaar Novy nv Noordlaan Kuurne Volg ons op:

CATALOG US. De kracht van stilte. voorjaar Novy nv Noordlaan Kuurne Volg ons op: CATALOG US 2018 Volg ons op: Novy nv Noordlaan 6 8520 Kuurne 056 36 51 00 www.novy.be voorjaar 2018 De kracht van stilte 5JAAR GARANTIE 4 5 Inspired by life De keuken is het kloppend hart van elk huis.

Nadere informatie

CATALOG US. Niets staat een goed gesprek in de weg 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE. 5% korting op de set. 10% korting op de set

CATALOG US. Niets staat een goed gesprek in de weg 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE. 5% korting op de set. 10% korting op de set Niets staat een goed gesprek in de weg SET ACTIE 2017 5JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE CATALOG US 2017 5% korting op de set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende productgroepen* 10% korting op

Nadere informatie

Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen Pure line plafondunits INSPIRED BY QUALITY Pure line 6830-6831-6835-6836-6840-6841-6845-6846 ledverlichting / indicatie reiniging vetfilter / auto-stop, automatische uitschakeling

Nadere informatie

CATALOG US 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE % korting op de set. 10% korting op de set. 15% korting op de set OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

CATALOG US 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE % korting op de set. 10% korting op de set. 15% korting op de set OP ZOEK NAAR INSPIRATIE? SET ACTIE 2017 5JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE CATALOG US 2017 5% korting op de set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende productgroepen* 10% korting op de set bij aankoop van: 3 of 4 toestellen

Nadere informatie

CATALOG US 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE % korting op de set. 10% korting op de set. 15% korting op de set OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

CATALOG US 5 JAAR GARANTIE SET ACTIE 5JAAR GARANTIE % korting op de set. 10% korting op de set. 15% korting op de set OP ZOEK NAAR INSPIRATIE? SET ACTIE 2017 5JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE CATALOG US 2017 5% korting op de set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende productgroepen* 10% korting op de set bij aankoop van: 3 of 4 toestellen

Nadere informatie

DAMPKAPPEN KOOKPLATEN OVENS KOELKASTEN VAATWASSERS TECHNISCHE TABELLEN

DAMPKAPPEN KOOKPLATEN OVENS KOELKASTEN VAATWASSERS TECHNISCHE TABELLEN DAMPKAPPEN 12 Plafondunits 22 In- en onderbouwdampkappen 26 Decoratieve wanddampkappen 38 Decoratieve eilanddampkappen 46 Werkbladdampkappen 50 Accessoires 52 KOOKPLATEN 58 Inductie 64 Domino s 67 Vitrokeramisch

Nadere informatie

Premium Innovation Products

Premium Innovation Products Premium Innovation Products INSPIRED BY QUALITY Novy, inspired by quality Novy Premium Innovation Products De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename, centrale plaats in het huis,

Nadere informatie

Volg ons op: Novy nv Noordlaan Kuurne

Volg ons op: Novy nv Noordlaan Kuurne Volg ons op: Novy nv Noordlaan 6 8520 Kuurne 056 36 51 00 www.novy.be najaar 2017 SET ACTIE 2017 5JAAR GARANTIE 5 JAAR GARANTIE CATALOG US 2017 5% korting op de set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken

Nadere informatie

Technische richtlijnen

Technische richtlijnen Technische richtlijnen De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken naar boven toe

Nadere informatie

Panorama, in lijn met uw levensstijl

Panorama, in lijn met uw levensstijl Panorama, in lijn met uw levensstijl Novy, Inspired by quality Als specialist in keukenventilatie staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel bij het ontwerpen van afzuigkappen. Sinds de oprichting

Nadere informatie

Technische richtlijnen PURE LINE PLAFONDUNITS INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen PURE LINE PLAFONDUNITS INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen PURE LINE PLAFONDUNITS INSPIRED BY QUALITY Pure line 6830-6831-6835-6836-6840-6841-6845-6846 dimbare ledverlichting 2700K, warm white) / indicatie reiniging vetfilter / auto-stop,

Nadere informatie

CATALOG US. De kracht van stilte. voorjaar Novy nv Noordlaan Kuurne Volg ons op:

CATALOG US. De kracht van stilte. voorjaar Novy nv Noordlaan Kuurne Volg ons op: CATALOG US 2018 Volg ons op: Novy nv Noordlaan 6 8520 Kuurne 056 36 51 00 www.novy.be voorjaar 2018 De kracht van stilte S E T AC T I E 20 18 5% korting op d e set bij aankoop van: 2 toestellen uit verschillende

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

INHOUD INLEIDING 3 MOTORLOZE DAMPKAP 4 BASISVENTILATIE 5 AQUITO 6 BREVA 60 7 BREVA 90 8 KONA 60 9 KONA 90 10 NOTUS 11 NOTUS TOUCH 12

INHOUD INLEIDING 3 MOTORLOZE DAMPKAP 4 BASISVENTILATIE 5 AQUITO 6 BREVA 60 7 BREVA 90 8 KONA 60 9 KONA 90 10 NOTUS 11 NOTUS TOUCH 12 Odormatic 1 INHOUD INLEIDING 3 MOTORLOZE DAMPKAP 4 BASISVENTILATIE 5 AQUITO 6 BREVA 60 7 BREVA 90 8 KONA 60 9 KONA 90 10 NOTUS 11 NOTUS TOUCH 12 TECHNISCHE GEGEVENS 13 2 INLEIDING De ODORMATIC motorloze

Nadere informatie

Het begint met een dampkap

Het begint met een dampkap Novy EcoSmart gamma: extra stille, super-efficiënte, duurzame en energievriendelijke producten. Het begint met een dampkap najaar 2015 INSPIRED BY QUALITY SET ACTIE 2015 10% korting op de Novy kookplaat

Nadere informatie

Het begint met een dampkap

Het begint met een dampkap Novy EcoSmart gamma: extra stille, super-efficiënte, duurzame en energievriendelijke producten. Het begint met een dampkap INSPIRED BY QUALITY INHOUDSTAFEL Dampkappen 6 Plafondunits 16 Inbouwgroepen 22

Nadere informatie

One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY

One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY One. Afzuiging en kookplaat in één. Met One verlegt Novy haar standaard op het gebied van intelligente oplossingen voor keukenventilatie. Dit is de voorbode

Nadere informatie

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging Een open keuken zoals deze is bedoeld, ervaar onbeperkt vrij zicht tijdens het koken. Om effectief kookdampen af te zuigen maken wij gebruik van de natuurlijke

Nadere informatie

Panorama, in lijn met uw levensstijl

Panorama, in lijn met uw levensstijl Panorama, in lijn met uw levensstijl Novy, Inspired by quality Als Belgische specialist in keukenventilatie zijn jarenlang vakmanschap en doorgedreven innovatie de absolute drijfveren van Novy bij het

Nadere informatie

SET ACTIE % korting. 40% korting. 20% korting. 50% korting. 30% korting. Het begint met een dampkap

SET ACTIE % korting. 40% korting. 20% korting. 50% korting. 30% korting. Het begint met een dampkap SET ACTIE 2014 10% korting op de Novy kookplaat bij aankoop van: 1 dampkap + 1 inductie of vitrokeramische kookplaat (*) 20% korting op de Novy dampkap of inductiekookplaat bij aankoop van: 1 dampkap of

Nadere informatie

SET ACTIE 2015. 10% korting. 40% korting. 20% korting. 30% korting. 50% korting. Het begint met een dampkap

SET ACTIE 2015. 10% korting. 40% korting. 20% korting. 30% korting. 50% korting. Het begint met een dampkap SET ACTIE 2015 10% korting Novy EcoSmart gamma: extra stille, super-efficiënte, duurzame en energievriendelijke producten. op de Novy kookplaat bij aankoop van: 1 dampkap + 1 inductie of vitrokeramische

Nadere informatie

Kooktafels en domino s. Koelkasten/diepvriezers. Vaatwassers/spoeltafels. gegevens en tekeningen 116. Inductie - Kookplaten 66 - Domino s 76

Kooktafels en domino s. Koelkasten/diepvriezers. Vaatwassers/spoeltafels. gegevens en tekeningen 116. Inductie - Kookplaten 66 - Domino s 76 STILTE De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem

Nadere informatie

One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY

One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY One. Bijzonder aantrekkelijk. INSPIRED BY QUALITY One. Dampkap en kookplaat in één. Met One verlegt Novy haar standaard op het vlak van slimme oplossingen voor keukenventilatie. Dit is de voorbode van

Nadere informatie

DOOR UW SMAAK ZHC 941 X

DOOR UW SMAAK ZHC 941 X 70 Koken RUIM ASSORTIMENT VOOR ELKE KEUKEN DE JUISTE AFZUIGKAP Elke keuken is uniek. Zo ook uw keuken. Om aan ieders wens te kunnen voldoen, biedt Zanussi een breed scala aan verschillende afzuigkappen.

Nadere informatie

Alleen lekkere luchtjes in de keuken

Alleen lekkere luchtjes in de keuken 106 De afzuigkappen 107 HIGH-Q AIR TECHNOLOGY 108 Alleen lekkere luchtjes in de keuken Bij een perfecte keuken hoort een perfect ventilatiesysteem. De afzuigkappen van Küppersbusch zorgen voor een uitstekend

Nadere informatie

PASSIE VOOR KOKEN INNOVATIEF DESIGN

PASSIE VOOR KOKEN INNOVATIEF DESIGN PASSIE VOOR KOKEN INNOVATIEF DESIGN DE VIJF VOORDELEN VAN INDUCTIE 1SNEL. Inductie techniek is bijzonder krachtig. Uw pannen zijn dus sneller op temperatuur en een liter water is sneller aan de kook. Steeds

Nadere informatie

R E T R O VO L U T I O N

R E T R O VO L U T I O N RETR O VOLU T I O N VLAKINDUCTIE NIEUW! IG 80-100 Deze elegante 80cm brede inductiekookplaat combineert de functies van vier krachtige (vlak) inductiezones met de voor zijn uitzonderlijke prestaties bekende

Nadere informatie

GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS

GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS STANDAARD KEUKEN Alle appartementen worden opgeleverd met een complete keuken met kasten, keukenblad, kraan en inbouwapparatuur. Er kan gekozen worden voor een rechte of een hoekkeukenopstelling.

Nadere informatie

Odormatic. Energiezuinige dampkappen

Odormatic. Energiezuinige dampkappen Odormatic Energiezuinige dampkappen Inhoud < Inleiding Inhoud Inleiding 3 Motorloze dampkap 4 Basisventilatie 5 Systeemoplossing 6 Odormatic Breva 60 8 Breva 90 9 Aquito 10 Kona 60 12 Kona 90 13 Notus

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB89585 Prijs op aanvraag Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LB89585 is een inbouw

Nadere informatie

Domaplasma. axiair Domaplasma. g etest d o o r

Domaplasma. axiair Domaplasma. g etest d o o r axiair Domaplasma EMISSIEVRIJEMISSIEVRIJVDE g etest d o o r Schone lucht Iedereen wil graag schone lucht in huis. Kookdampen dienen zo snel en effectief mogelijk van de kookplaat afgevoerd te worden. We

Nadere informatie

WIJ......WENSEN U VEEL SUCCES MET KIEZEN EN ZIJN ER ZEKER VAN DAT U VEEL PLEZIER ZULT HEBBEN MET DE AFZUIGKAP VAN UW KEUZE.

WIJ......WENSEN U VEEL SUCCES MET KIEZEN EN ZIJN ER ZEKER VAN DAT U VEEL PLEZIER ZULT HEBBEN MET DE AFZUIGKAP VAN UW KEUZE. WIJ......WENSEN U VEEL SUCCES MET KIEZEN EN ZIJN ER ZEKER VAN DAT U VEEL PLEZIER ZULT HEBBEN MET DE AFZUIGKAP VAN UW KEUZE. 2 De keuken heeft de afgelopen tien jaar een flinke ontwikkeling doorgemaakt.

Nadere informatie

MONTAGE INFO: UP_SIDE 7901

MONTAGE INFO: UP_SIDE 7901 MONTAGE INFO: UP_SIDE 7901 1 UP_SIDE IN COMBINATIE MET 2 DOMINO S De UP_SIDE is ideaal om te combineren tussen 2 domino s. De onderstaande uitsparingsmaten zijn hierop gebaseerd. Indien er wordt gekozen

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

2442,- Gratis bezorgd in Nederland

2442,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap plafond LF16RG270 2442,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LF16RG270

Nadere informatie

488,- Gratis bezorgd in Nederland

488,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap vlakscherm rvs LI67RA560 488,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN STIJL EN DISCRETIE 93 KOKEN / DAMPKAPPEN Dampafvoer is nodig in de keuken. Naast efficiëntie verwacht u ook stijl en discretie van uw dampkap, zodat u niet afgeleid wordt tijdens uw kookactiviteiten. In

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

1490,- Gratis bezorgd in Nederland

1490,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap wand zwart LC91KWV60 1490,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie

732,- Gratis bezorgd in Nederland

732,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap wand rvs LC98BB542 732,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LC98BB542

Nadere informatie

NL Installatievoorschriften p. 3. FR Instructions d installation p. 6. DE Montageanleitung p. 9. EN Installation instructions p.

NL Installatievoorschriften p. 3. FR Instructions d installation p. 6. DE Montageanleitung p. 9. EN Installation instructions p. NL Installatievoorschriften p. 3 FR Instructions d installation p. 6 DE Montageanleitung p. 9 EN Installation instructions p. 12 810/16-811/16 820/16-821/16 810/811 820/821 1 x 609014 1 x 801006 1 x 7400020

Nadere informatie

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

de stilte is van staal

de stilte is van staal Catalogus de stilte is van staal Al sinds de oprichting van Falmec is men gevoelig voor het thema milieu. Falmec heeft een pad van verantwoordelijkheid en respect bewandeld, dat productie en hulpbronnen

Nadere informatie

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget Passie voor keukens Het adres voor uw ideale keuken Modern design Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget De interieurarchitectuur van een ruimte leeft van vormen, kleuren en structuren.

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen Verwarming Koeling Ventilatie Filtering De radiator voor nu en morgen. Lagetemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonnepanelen of hoogrendementsketels

Nadere informatie

CD619251 Wandschouwkap 90 cm breed Roestvrij staal

CD619251 Wandschouwkap 90 cm breed Roestvrij staal pen D CD616251 CD619251 CD639252 Piramide-design Piramide-design Box- - luchtafvoer max. 390 m³/h - luchtafvoer max. 410 m³/h - luchtafvoer max. 360 m³/h - luchtafvoer: 50 db(a) (geluidsniveau 64 db(a)

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM. Buono Bravo Boretti

BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM. Buono Bravo Boretti BORETTI FORNUIZEN - LINEA PRINCIPALE 60 CM Buono Bravo Boretti Edizione 2017-2 ALGEM ENE INFORMATIE AFZUIGKAPPEN I n de afgelopen jaren is de keuken geëvolueerd naar het leefcentrum van onze woning. Het

Nadere informatie

Ademen zonder zorgen. Comfotube - Luchtverdeelsysteem

Ademen zonder zorgen. Comfotube - Luchtverdeelsysteem Ademen zonder zorgen Comfotube - Luchtverdeelsysteem Systemen voor een gezonde, comfortabele en energiezuinige ventilatie Gemiddeld 70% van onze tijd brengen we door tussen 4 muren. Een gezond binnenklimaat

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN

product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN 99 product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN 99 WANDAfZUIGKAPPEN 104 BLOKAfZUIGKAPPEN 106 ScHOUWAfZUIGKAPPEN 112 EILANDAfZUIGKAPPEN 114 VLAKScHERM AfZUIGKAPPEN 117 ScHOUWAfZUIGUNITS 118 GEINTEGREERDE

Nadere informatie

Conventionele Collectie

Conventionele Collectie Conventionele Collectie Masterchef XL Freestanding Module Six-Four Masterchef XL Niemand begrijpt beter dan hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De Masterchef XL heeft alle kenmerken

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

DAMPKAPPEN VOOR ELKE WENS EEN PASSENDE DAMPKAP. Sfeervolle verlichting 26 KOKEN: DAMPKAPPEN

DAMPKAPPEN VOOR ELKE WENS EEN PASSENDE DAMPKAP. Sfeervolle verlichting 26 KOKEN: DAMPKAPPEN 26 KOKEN: DAMPKAPPEN Dampkappen 26 DAMPKAPPEN Toebehoren dampkappen 33 Overzichtstabel dampkappen 77 VOOR ELKE WENS EEN PASSENDE DAMPKAP Elke keuken is uniek. Ook de uwe. Daarom biedt Zanussi een breed

Nadere informatie

MultiVent ventilatieprogramma. Voor een gezond binnenklimaat en verhoogd wooncomfort

MultiVent ventilatieprogramma. Voor een gezond binnenklimaat en verhoogd wooncomfort MultiVent ventilatieprogramma Voor een gezond binnenklimaat en verhoogd wooncomfort Optimale ventilatie voor een gezond binnenklimaat Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Het

Nadere informatie

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

DAMPKAPPEN EILANDDAMPKAP 130 MUURDAMPKAP 138 INTEGREERBAAR 146

DAMPKAPPEN EILANDDAMPKAP 130 MUURDAMPKAP 138 INTEGREERBAAR 146 EILANDDAMPKAP 130 138 INTEGREERBAAR 146 1 2 SMEG, FUNCTIONEEL DESIGN Smeg biedt de keuze tussen verschillende modellen van damkappen, zowel wat afmetingen betreft (van 50 tot 120 cm), als het type van

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. Parkeiland ZOETERMEER WOONCOMFORT OP HOOG NIVEAU BEGINT

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

SEBER - Approved by Nature

SEBER - Approved by Nature 2 Sinds 1995 levert WKP afzuigkappen in vele maten en designs, waarbij er niet alleen gekeken wordt naar het apparaat, maar ook de randvoorwaarden. Voorwaarden die belangrijk zijn om een afzuigkap optimaal

Nadere informatie

Page 2 sur 5 Werking / Vermogen: Wanddampkap: bevestiging aan de wand, boven de kookplaat Geschikt voor luchtafvoer of kringloopwerking Voor het funct

Page 2 sur 5 Werking / Vermogen: Wanddampkap: bevestiging aan de wand, boven de kookplaat Geschikt voor luchtafvoer of kringloopwerking Voor het funct Page 1 sur 5 SIEMENS SIEMENS 2013-11-25 LC97BA532 Box-Design Decoratieve wanddampkap De wanddampkap met groot afzuigvermogen is perfect voor installatie op de keukenwand. Informatie Schrijf een review

Nadere informatie

staal Het roestvrij staal materiaal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt en zorgt voor extra glans.

staal Het roestvrij staal materiaal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt en zorgt voor extra glans. Afzuigkappen 77 KOKEN / AFZUIGKAPPEN 120 4.5 Breedte afzuigkap Hoogte afzuigkap Vlekvrij roestvrij staal Het roestvrij staal materiaal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt

Nadere informatie

De juiste dampkap op de juiste plaats

De juiste dampkap op de juiste plaats De juiste dampkap op de juiste plaats De juiste dampkap op de juiste plaats De meest toegepaste dampkappen zijn conventionele dampkappen, luchtinductie dampkappen en impulslucht dampkappen. Deze kappen

Nadere informatie

RETR O VOLU T I O N. Uw droom kookplaat. TermaCook Quality Made in Germany

RETR O VOLU T I O N. Uw droom kookplaat. TermaCook Quality Made in Germany RETR O VOLU T I O N Uw droom kookplaat TermaCook Quality Made in Germany eindelijk werkelijkheid! TermaCook Quality Made in Germany Eenvoudige bediening Maximale functionaliteit Met vlakinductie kunt u

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

DAMPKAPPEN KOKEN DE JUISTE KEUZE MOGELIJKHEDEN

DAMPKAPPEN KOKEN DE JUISTE KEUZE MOGELIJKHEDEN KOKN DAMPKAPPN D JUIST KUZ MOGLIJKHDN Waaruit kan ik kiezen? Laat u bij uw keuze leiden door uw smaak en de ruimte in uw keuken. Al onze dampkappen zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen en combineren

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Innovatieve afzuigkappen: mooi design en efficiënt afzuigvermogen.

Innovatieve afzuigkappen: mooi design en efficiënt afzuigvermogen. Innovatieve afzuigkappen: mooi design en efficiënt afzuigvermogen. Een frisse wind in uw keuken. Afzuigkappen verwijderen vetdeeltjes en geurtjes. Hierdoor hoeft u minder vaak uw keuken te reinigen en

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn DOLCE STIL NOVO SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn SMEG bewijst dat koper ook een prachtige trendkleur in de keuken is. De nieuwe Dolce Stil Novo lijn van SMEG is uitgevoerd in zwart glas en

Nadere informatie

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af.

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. * Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. Collezione Fuori LIGORIO De Boretti designtopper De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue

Nadere informatie

NL Gebruiksaanwijzing en installatievoorschriften p. 2. EN Operating and installation Instructions p. 17

NL Gebruiksaanwijzing en installatievoorschriften p. 2. EN Operating and installation Instructions p. 17 NL Gebruiksaanwijzing en installatievoorschriften p. 2 FR Mode d emploi et d installation p. 7 DE Montage- und Bedienungsanleitung p. 12 EN Operating and installation Instructions p. 17 810/16-811/16 820/16-821/16

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Reno System, Duco Comfort System en DucoTronic System

Nadere informatie

Dometic afzuigkappen

Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN Dometic afzuigkappen CARROSSERIEBOUW Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie